Oblíbené výrobky: duben 2012

Máme tu květen, takže nastal čas na rekapitulaci oblíbených výrobků za měsíc duben. Minulý měsíc byl tento článek jedním z nejčtenějších, tak snad se i tento měsíc mé tipy budou hodit. 
Hydratační oční krém - Hydrating eye cream - Bobbi Brown
Nebudu se rozepisovat, co krém obsahuje a tak dále, to jste si mohli přečíst v minulém článku (tady) o Bobbi Brown péči. Konečně jsem se naučila denně používat oční krém a hlavně jsem se díky viditelným změnám přesvědčila, že je velmi důležitý pro denní péči o pleť. Po aplikaci očního krému totiž pleť v očním okolí zůstane pružná a krásně hydratovaná, takže korektor zůstane tam, kam jste ho ráno nanesli, a to v původním stavu. A to přesně potřebuji - aby mi korektor kryl kruhy pod očima po celý den. Stejně tak, jako báze pod oční stíny (primer) drží na místě stíny po celý den, funguje na stejném principu i oční krém, tedy drží korektor na místě.
Hydratační gelový krém - Aqua beauty moisturizing gel-cream - Dermacol (249 Kč)
Je to úplná novinka. Jde o velmi příjemný hydratační krém. Pleť po něm není nijak mastná, ale je tak akorát hydratovaná. ,,Extrakty z mořských řas, vitamíny a přírodní oleje obnovují elasticitu pleti, regenerují ji a chrání před nepříznivými vlivy okolního prostředí. Odlehčená textura optimalizuje rovnováhu hydratace v pleti a zpomaluje známky stárnutí. Pleť je dokonale hydratovaná po celých 24 hodin." Krém je opravdu velmi jemný a rychle se vstřebává.
Gelová maska slupovací - Peel-off gel mask - Ryor Aknestop
Rozhodovala jsem se velmi dlouho, zda zařadit tento výrobek mezi své oblíbené. Maska z řady Aknestop má totiž jedno obrovské plus, ale zároveň i jedno obrovské mínus. Začnu tím horším, protože chci vždycky slyšet zprávu špatnou, a až poté dobrou, pokud mám zrovna na výběr. Slupování masky z obličeje STRAŠNĚ BOLÍ, a když píšu strašně, tak opravdu skoro nesnesitelně. Jsem sice velká holka a říká se, že ty už nepláčou, ale vždy mi při strhávání alespoň jedna slzička ukápne. Můžeme to brát pozitivně, protože jde vlastně o takovou domácí depilaci, ale není to zrovna moc příjemné. Pozitivní zpráva je, že tato gelová maska doopravdy FUNGUJE! Pokud zoufale hledáte výrobek, který bude konečně fungovat a dokáže vyčistit a uzavřít póry, pořiďte si slupovací masku od Ryoru. Nanáší se na umytý obličej. Je hutná jako med. Na obličeji pne a vypadáte strašně vtipně. Po dvaceti až třiceti minutách se maska už začne mírně odlupovat, takže jí můžete sloupnout celou. Jak říkám, je to výrobek pro všechny ,,odhodlance", kteří stále nenašli výrobek, který by jim dokonale vyčistil pleť. Nakonec jsem usoudila, že ta bolest za tu pěknou pleť poté celkem stojí. Možná budete brečet jako mimino, ale po sundání bude i Vaše pleť vypadat jako dětská prdelka. :)
Termální voda - Vichy
Jde o termální vodu ve spreji. Existuje jich spoustu od jiných značek, jako například Avene, La Roche-Posay, apod. Slouží jako výborný pomocník při nesnesitelném horku a dusnu. Stačí dvakrát stříknou na obličej a cítíte se prostě skvěle. Pokud žádnou nemáte, určitě si nějakou pořiďte. V létě jí vozím všude s sebou a už teď se s ní stříkám denně, hned poté co ráno vstanu, po příjezdu ze školy a večer před spaním. Navíc tahle má strašně krásný obal.
Samoopalovací hydratační sprej - Photoderm autobronzant - Bioderma
Tento samoopalovák jsem si naprosto zamilovala. Jak vidíte na fotkách, opaluje velmi rychle, pěkně dobronzova a aplikace je mi příjemnější, než si mazat celé tělo krémem. No jo, jsem na to líná. Tento sprej používám obden po sprše. Rychle se vstřebává a usychá. Jediné, co mi na něm vadí, že mi nevoní. Moje mamina říká, že jí voní a můj přítel ho prý vůbec necítí, ale já ho na sobě bohužel cítím, dokud neusnu a není mi to moc příjemné.
DUO minerální oční stíny - MOON shadows - Dermacol (159-179 Kč)
Když je venku horko, tak si většinou oči denně nelíčím stíny, ale používám jen řasenku, maximálně linky. Pokud se však nalíčím, tak metalickými stíny, a to krémovými nebo těmito minerálními. Hlavně v létě se mi líbí, když se make-up třpytí, proto mám ráda rozjasňovač, bronzer a třpytivé stíny na oči. Tyto ,,měsíční" od Dermacolu mám velmi ráda. Už mám nakoupené snad všechny barvy. Vybrala jsem na fotku mé nejoblíbenější - (zleva) 06, 05, 04. Prodávají se duo i mono. Mají krásné sytě pigmentované barvy s úžasnými barevnými a metalickými odlesky. Všem je doporučuji. Alespoň vyzkoušejte nějakou ze svých oblíbených barev. Určitě s nimi budete, stejně jako já, spokojeni. 
Rozjasňující báze po make-up - My base illuminating make-up base - Essence (cca 80 Kč)
Hned v úvodu recenze na tento výrobek bych chtěla podotknout, že Vám jej doporučuji jako rozjasňovač, nikoliv jako bázi pod make-up, k čemu je původně určen. Pokud jej použijete jako bázi na celý obličej, budete se nehezky třpytit a spíše než efekt rozjasnění, Vás a Vaše okolí překvapí efekt mastnoty. Většina z make-upů tak velký lesk nepřekryje. Jednoduše tento výrobek je jako báze k ničemu, ale jako rozjasňovač je naprosto super. Více o rozjasňováčí a kam je nanášet se dozvíte v mém předešlém článku zde
Tvářenka/růž - Shimmer blush (odstín Pink Sugar) - Bobbi Brown
Moje nejoblíbenější pudrová tvářenka. Vybrala mi jí vizážistka Bára z Douglasu přímo na míru, takže ke mně perfektně sedí a nosím ji určitě nejčastěji. Je to krásná růžová barva s mini zlatými třpytkami. Po aplikaci se ani nehne a vydrží tak dlouho, dokud jí neodlíčíte. Tvářenky Bobbi Brown jsou jedním slovem úžasné (jak pudrové, tak i krémové).
Bronzující pudr - Healthy glow bronzing powder (Essentials) - E.l.f. (elfkosmetika.cz)
Tento bronzer mě velmi mile překvapil. Balení se mi sice nijak moc nelíbí, ale zase oceňuji, že je do výrobku vidět, ale barva bronzeru je nádherná. Mám ho v odstínu Warm tan což je moc pěkná zlato-hnědá, nijak moc tmavá, ale ani ne oranžová. Odstín je tak akorát pro krásné, přirozeně-vypadající opálení. Akorát doporučuji používat k nanášení nějaký jemnější štětec. Bronzer mírně práší.
Na fotce můžete vidět, jak pěkně bronzer vypadá, když to s ním nepřeženete. Vzniknou krásné kontury a lehký opálený vzhled. Mám na sobě stříbrný peříčkový náhrdelník z Chicwish.
Výživný balzám na rty - Soothing lip balm (Essentials) - E.l.f. (elfkosmetika.cz)
Balzám jsem si objednala spíše ze zvědavosti, protože na něj na českém eshopu bylo dost kladných recenzí. Mám odstín Blackberry creme, protože mám ráda fialovou, ale balzám nijak nebarví, jde spíše o vůni, která je mimochodem moc pěkná. Můžu Vám říct, že za neuvěřitelných 39 Kč jde o výborný mastný balzám. Dost zákaznic si stěžuje na to, že jim balzám nejde zasunout, ale mě zatím jde. Nemám s ním žádný problém, spíše naopak jsem z něj dost nadšená a určitě jsem si ho neobjednala naposledy. Na rtech dlouho vydrží, pěkně je hydratuje a krásně voní. Co víc si za tu směšnou částku přát?
Duhový lesk na rty - Marble mania lipgloss - Essence
Tento lesk jsem dostala jako dárek. Barva mě zprvu dost vylekala. Myslela jsem si, že mi  švestkově růžovo-fialová nebude vůbec slušet, ale opak byl pravdou. Myslím si, že mi odstín dost sedí a bude sedět každému. Jde o mix tří odstínů a po nanesení rty vypadají šťavnatě a barva není tak tmavá, jak na první pohled vypadá v obalu. Lesk mám v odstínu 02 MIX`N`MAUVE. Lesk nemá nějakou extra výdrž, ale má zajímavý odstín, takže za zkoušku určitě stojí. 

Toť vše z oblíbenců měsíce dubna. Doufám, že byl článek přínosný a jako vždy budu moc ráda za veškeré Vaše zkušenosti se zmíněnými výrobky v komentářích. Plánuji rtěnkový a řasenkový speciál, soutěž, povídání o bronzerech a tvářenkách, líčení a recenze na novinky. Pokud Vás mé kosmetické články stále baví, tak se máte určitě na co těšit. :)


70 komentářů:

  1. Ahoj, nevadí když si tu ,,Termální voda - Vichy,, budu stříkat přes makeup, nebude se to rozpíjet a nejak flekatet? díky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to tak teď když jsou horka používám, normálně přes makeup, ono to tak jakoby mlží, takže když nebudeš stříkat na jedno místo dlouho, tak se ti neudělají kapky, ale pleť se ti jemně orosí, takže se ti nic nerozmaže

      Vymazat
    2. díky :) asi si ho koupím :)

      Vymazat
  2. pro ten krém od dermacolu si musím skočit do drogérky :)

    OdpovědětVymazat
  3. ... tak má favoritka je ta maska Ryor ... to slupování snad přežiji :D takže si jí musím co nejdříve pořídit! ;) díky za tip ...
    http://angellovely-things.blogspot.com 

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masku mám doma také a zjistila jsem, že je potřeba ji nanést ve větší vrstvě :-) Potom už slupování nebolí ;-) A uschne úplně stejně. Je výborná, pleť je po ní krásná :-) Doporučuji

      Vymazat
    2. Teď mě zrovna překvapilo, že někoho to slupování bolí, mě ne a jde to krásně dolů. Takže asi jak koho, určitě bych se toho nebála.

      Vymazat
  4. Jednou jsem dostala švestkovou rtěnku a taky jsem se vyděsila, jak to asi bude vypadat. Ale bylo pro mě příjemným překvapením, když jsem se nalíčila - švestková je opravdu úžasná barva a sluší mi asi nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  5. Kolik stoji ta taermmalini voda ? :)

    OdpovědětVymazat
  6. skvělý článek :)
    nejvíc mě zaujal bronzer, musím si konečně nějaký pořídit. :) a dneska jsem si koupila elle s termální vodou, a je to opravdu skvělá věc, v tom dnešním vedru krásně osvěžila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zkousela si BB cream od Garnier ?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ano, ale přesto to není žádný zázrak ,jen je to spíše krém. Moc nekryje a opravdu to není mekeup, možná jen trochu rozzáří pleť, ale není to na dlouho :/

      Vymazat
    2. ja ho používam, pokial nemáš problémovú pleť je ideálny...som s ním maximálne spokojná :)

      Vymazat
  8. Děkuji děkuji! :) Na ten krém od Dermacolu se juknu sháním už dlouho něco co mi bude hydratovat obličej a ještě sem nenarazila na ten správný... Ten samoopalovací sprej od Biodermy si teda poběžím koupit. Ještě,že tě mám. Terminální vodu mám od Avene takže trošku změna od Vichy! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj.
    Tu slupovací masku aknestop mám taky a je fakt, že to sloupnutí (hlavně když na ni zapomenu a mám ji déle jak 20 minut) trochu bolí, ale asi míň než tebe. Jako částečná depilace obličeje se dá taky použít :) to je pravda. Pleť je po ní krásně hlaďounká. A ta tvářenka Bobi brown je opravdu o tolik lepší než třeba loreal, nebo flormal? Tahle značka je docela drahá, a odpovídá té kvalitě? Díky

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek, moc se Ti povedl =) Ta maska od Ryoru je super, měla jsem ji doma.

    http://anesagill.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé tipy! :)
    Jinak ta slupovací maska.. při strhávání mě to ani moc nebolí, jenom to trošku jakoby tahá, ale jinak je vážně fajn :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masku jsem měla asi 2x a nějak mi vadí. Ale super článek.

      Vymazat
  12. skvělý článek! asi si pořídím tu slupovací masku =)

    OdpovědětVymazat
  13. Samoopalovací sprej a balzám na rty mám. A všechno ostatní vypadá taky skvěle. Ale mám toho teď doma nějak moc... :))

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Máme pár společných oblíbenců i když od jiných značek :) Každopádně bez termální vody, bronzeru a supermastného balzámku na rty se neobejdu ani já :)

    OdpovědětVymazat
  15. ten samoopaľovák je taký ten "umývací" ? že keď sa osprchuješ, tak sa zmyje, alebo zostane na koži a zmizne až keď sa vytvorí nová vrstva pokožky?

    OdpovědětVymazat
  16. Super tipy. Ta termální voda od Vichy a duhový lesk se mi moc líbí:)

    OdpovědětVymazat
  17. báza pre edwarda z twilightu :D a ten samoopalovaci sprej musim mat :)

    OdpovědětVymazat
  18. Užitečný článek, díky za tip na masku a rozjasňovač. Jen tak mimochodem, ty barvy na fotkách ti dělá foťák nebo to nějak upravuješ? Úplně jsem se lekla těch stínů od DC, znám je dobře a na fotce vypadají strašně neonově :) Neber to jako kritiku, jenom to upoutalo moji pozornost ;-)
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  19. Mám taky ty stíny od Dermacolu a jsou užasnmý ! :)

    OdpovědětVymazat
  20. no tak ten samoopalovák teda vyzerá že naozaj maká, waw! s mojou bielou pleťou sa ho normálne bojím, takže radšej čakám na slniečko :)
    A ten dermacol hydra s ami zapáčila termálne vody milujem, moja mi už došla mala by som zabehnúť pre novú.
    A veru super tento post, pre mňa ako úplneho antitalenta v kozmetike a v takýchto sa moc páči, pretože viem čo na tie výrobky vraví reálna osoba a nie len reklama ktorá chce predať :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tu bázi od Essence mám taky a taky jí používám jen jako rozjasňovač :)

    OdpovědětVymazat
  22. Termální vodu mám taky tu od Avéne (klasika díky Elle:) a je skvělá hlavně teď do těch nepříčetných veder:)

    OdpovědětVymazat
  23. Tu termální vodu mám také, a je super když mám pocit vysušené pleti stačí jedno stříknutí a cítim se hned lépe:)

    OdpovědětVymazat
  24. Anonymní03.05.12 0:10

    Přínosný článek, díky! Tu drastickou masku musím vyzkoušet:) Prosím tě, neplánuješ post na opalovací krémy? Nevím si rady. Taky mám dost světlou pleť. Díky a měj se, Barbora

    OdpovědětVymazat
  25. Přesvědčila jsi mě že tu masku Aknestop nutně potřebuju.

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní03.05.12 8:36

    Jak dlouho ten samoopalovací sprej vydrží, při pravidelném používání?

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní03.05.12 9:38

    ÁÁÁ, nutně potřebuji termální vodu!! :D
    Ale přece jen se bojím o ten make up, že mi sleze, zflekatí...

    OdpovědětVymazat
  28. Díky za tip na masku a hydratční gel. :) Mastný balzám a termální voda patří už dlouhou dobu mezi mé oblíbence. :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ten balzám na rty od ELFu mám taky a je na rtech opravdu příjemný a dobře hydratuje.. Doporučuji ještě s vůní pomeranče. Koupila jsem si ho minulé léto, teď už mám druhý a když se s ním namažu, tak se mi vybaví slunce, moře, pláž..no paráda prostě :)

    OdpovědětVymazat
  30. Zkus masku nenechatavt na pleti tak dlouho. Mam tuhle masku taky a necham ji na pleti dokud nezaschne a pak ji sloupnu a rozhodne me to nijak moc neboli ani nemam tak rudou tvar jako ty na fotce... Treba to pomuze:) Jinak souhlasim, ze je maska super:)

    OdpovědětVymazat
  31. ahoj, to ze ti ten lesk pristane bude tym, ze si predpokladam tlmeny letny typ...farby teple, prilis chladne ani tmave na pbleceni a v liceni sa ti vobec nehodia, skus si pozriet nieco o farebnej typologii, typy sa nedelia len na jar leto jesen a zimu...ale su tam aj podskupiny.... väcsinou si vyberas spravne farby oblecenia, take pudrove ruzove s neutralnejsim podtonom, v nich si krasna

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Miuš, nedělá ten samoopalovací sprej fleky nebo nevypadá nepřirozeně? Před časem jsem zkoušela samoopalovací mléka a nemám po nich moc dobré zkušenosti. Díky za odpověď. :))

    OdpovědětVymazat
  33. Jojo, tu "bázi" z Essence mám taky a nestačila jsem se divit co za odlesky mi to vytvořilo... :D Jinak maska z Ryoru je super, taky vždycky pláču :))

    OdpovědětVymazat
  34. Jéé ten gel-krém od Dermacolu jsem taky měla a byl skvělý. :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Ten samoopalovací sprej mě docela láká!:-) Super tipy:-)

    Zvu tě na ESSENCE REBELS (limitovaná edice) GIVEAWAY:

    http://illussoire.blogspot.com/2012/05/essence-rebels-limitovana-edice.html

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde se dá koupit ta slupovací maska ? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem ji koupila v Rossmannu...:)

      Vymazat
  37. Tak tu masku si musím pořídit :) Hledala jsem na stránkách Ryoru, kde ji prodávají a zjistila jsem, že mám značkovou prodejnu skoro za barákem :D

    OdpovědětVymazat
  38. s tou bází od Essence musím souhlasit a díky bohu, že stála tak málo a těch peněz nelituji tolik :) a ten samoopalovák od Biodermy nedělá skvrny?

    OdpovědětVymazat
  39. Holky, mám dotaz ohledně produktů na akné od Lancome, máte s nimi některá zkušenosti? Nebo ty Miuš?:) Potřebuji poradit, jak zatočit s ucpanými póry:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no pory ,,,,to je vec ja tiez neviem co s tym ....aby som si nemusela pucit plet...nemas este od niekoho radu??? pa Sylvia

      Vymazat
  40. taky jsem měla pár masek, při jejichž sundavání jsem málem bolestí brečela, ale radši jsem je okamžitě přestala používat, teď radši používám normální smývatelné, třeba bahenní od Avonu mám teď ráda :)

    OdpovědětVymazat
  41. Oj, ta maska od Ryoru vypadá skvěle, ale jak píšeš o tom slupování.. No, uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  42. Perfektní článek, rozhodně mě zaujal ten samoopalovák, i když já se svojí bledostí jsem na štíru se všemi :D, právě testuji také Biodermu,ale Hydrabio samoopalovák na obličej a musím říct, že zatím je fajn :), tento na tělo vypadá také moc dobře. Také musím říct, že Ti to opět na fotkách ohromně sluší a náhrdelník je úžasný, zrovna dnes jsem hledala peříčkový na ebay a našla jsem moc hezký kruhový a jen jakoby z jednoho peříčka, asi neodolám :D. Jinak ten balzám od ELF mám také a je krásně mastný,jen mě trochu štve, že je dost úzký a navíc se mi v kabelce roztéká při sebemenším teple :).

    OdpovědětVymazat
  43. Anonymní04.05.12 8:23

    Perfektní článek, tvůj blog mám hrozně ráda.Prosím piš pořád i o drogérkové kosmetice.Pro mě je BB kosmetika bohužel finančně nedostupná i když mě strašně láká:).Jsem studentka a chci i já vypadat dobře.Každopádně tvůj blog je úžasný a dozvěděla jsem se i mnoho jiných skvělých tipů nejen o kosmetice.Moc se těším na další články.

    OdpovědětVymazat
  44. Ten samoopalovak je perfektni! Jansk ho koupila asi pred tydnem a jsem spokojena. Je tonprvni samoopalovaci vec, ktera mi sedi a dela prirozeny efekt. :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Skvělý článek. Ten Dermacol gel-krém mě celkem láká. Jinak s maskou od Ryoru musím souhlasit naprosto boží věc (a taky při sundávání vždycky brečím). Jinak termální voda je také skvělé, já mám tuto od Vichy a ještě jednu od Avéne, používám je ráno pro osvěžení a večer po odlíčení. A rozjasňující báze od Essence? Také skvělá věc, jako rozjasňovač :) Myslím, že máme dost podobný vkus :D

    OdpovědětVymazat
  46. Ahojcek....prosim ta ten samoopalovak si nastriekas na telo a rozotieras???neostanu ti zlte ruky?pouzivas rukavice? a nakolko krat ti vydrzi??? dakujem moc Sylvia

    OdpovědětVymazat
  47. Chcela by som sa opytat,ze ako dlho ti asi vydrzi ta termalna voda ? :) dakujem

    OdpovědětVymazat
  48. Tu masku si možná seženu jestli je podobná jako slupovací maska za dvacku v DM ta teda taky docela bolí :D ...no ale já nějak tak vždycky natáhnu pusu, udělám pár ksichtů a skoro to necítím :D aspoň pak mám pocit že všechno špatný na mým obličeji se oddělalo :D

    OdpovědětVymazat
  49. Já chci rozhodně zkusit ten samoopalovák, protože jsem na něj už četla spoustu recenzí a samoopalováky jsou prostě něco pro mě :D Jinak tu termální vodu mám taky od Vichy a jednu v menším balení od Avéne a taky je v létě ráda používám...A děkuju za tip na tu slupovací masku, určitě budu muset pořídit :D Super článek! :))

    OdpovědětVymazat
  50. o balzámu od elfu slyším pořád samé hezké věci:)) fakt vůbec nebarví? jo a ještě prosím k té photodermě: nedělá to fleky? jak se to nanáší a tak... moc ráda si čtu tvůj blog a závidím ti, kolik máš přípravků bobbi brown:DD

    OdpovědětVymazat
  51. slupovací masky miluju, musím pro ní :D

    OdpovědětVymazat
  52. Ten balzám od Elfu mám ž od vánoc a je úúúžasný.:) sice mi občas udělá takový ty bílý "svrnky"? nebo jak to říct, ale přinejhorším to prstem rozetřu a je to v pohodě :) mám vanilku a vůně je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  53. Na tu termálku nedám dopustit, ale ty stíny od dermacolu za takový peníze podle mně nestojí. Ale tak nechápu, proč jsem si koupila troje :D

    OdpovědětVymazat
  54. tu masku od Ryoru mám taky :) musím s tebou jen a jen souhlasit :) když si masku sundávám, docela to bolí :D a když už to nemůžu vydržet, tak si namočím obličej a jde to dolů hned, i když by se to asi nemělo..ale musím zároveň potvrdit to, že obličej mám potom krásný a hebký ;)

    OdpovědětVymazat
  55. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  56. Holky, kde ste kupovaly tu masku? Protože jsem prošla asi 4 Rossmanny (jsem z Prahy) a tam mají Aknestop jen tonikum a krém :(

    OdpovědětVymazat
  57. Samoopalovak mam aj ja, je skvely!
    Dovol mi pozvat ta na moju giveaway
    http://redblackwhite-nelka.blogspot.com/2012/05/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  58. Ten balzám od ELF mám taky. Bohužel jak píšeš, mám zrovna jeden z těch, co nejdou zasunout. Ale ono to stejně nevadí, hlavní je, že ten balzám je vážně super. Dávám si ho hlavně na noc a to když se ráno probudím, tak tam pořád je :). Jinak super článek. Anet

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡