Dermacol Lip Seduction rtěnky

Určitě moc dobře víte, že miluji rtěnky. Napovídá tomu už jen název tohoto blogu. A toho si zřejmě všimla i značka Dermacol, a tak jsem obdržela všech 12 rtěnek z nové kolekce Lip Seduction, abych je vyzkoušela a podělila se o své dojmy se čtenáři Kissbooku. Udělalo mi to obrovskou radost, proto se o ní s Vámi musím hned podělit. Tentokrát nečekejte v této recenzi žádnou negativní kritiku, protože celá edice Seduction je jedním slovem perfektní! 
Rtěnky jsou, stejně jako jejich sestry z ostatních předešlých kolekcích, vysoce hydratační a krémové. Jsou dostatečně pigmentované, lehké a skvěle kryjí. Viditelně vyhlazují rty a přirozeně se lesknou. Stačí dvě vrstvy a rty mají prostě ,,šťávu". Pozitiva této kolekce shrnu do plusů.

+ Balení ,,click" je dokonalé. Stačí jen zmáčknout spodek rtěnky a rtěnka vyleze z krásného modro-zlatého ochranného obalu. Je to výborná vychytávka, protože už nám nehrozí, že se nám díky špatnému uzávěru podaří umazat celý vnitřek kabelky. 
+ Složení: Hydratace, krémová struktura a přirozený lesk.
+ Výživa: olejíčky a vitamin E.
Originální odstíny - Opravdu každá kolekce, se kterou Dermacol přijde (mám dost rtěnek ze dvou předchozích), má odlišné nové odstíny. V této kolekci mne některé odstíny obzvlášť nadchly, protože jsou běžně v drogeriích stále málo k sehnání.
+ Velmi jemně voní po ovoci liči. 
+ Cena je už jen třešinkou na dortu. Pořídíte je v drogeriích a na e-shopech za 120-150 Kč.

 ODSTÍNY
01 je jako bonbon marshmallow. Určitě je znáte (jsou moc dobré pečené na ohni). Je to taková studená růžová. V tubičce tolik studeně nevypadá, ale na rtech už je světlejší a chladnější.
02 je nádherná. Určitě bude jedna z nejprodávanějších, protože vytvoří rty doslova k zulíbání. Rtěnka je pudrově růžová a po nanesení vypadá maximálně přirozeně. 
03 je dost podobná přirozené barvě mých rtů. Pokud fandíte přirozenosti, bude pro Vás tou pravou.
04 je tou nejoranžovější rtěnkou, kterou vlastním. V tubě se nezdá, ale na rtech je doslova jako neonka (myslím rybičky, nebo zvýrazňovače). Je super na focení a hlavně na pláž samozřejmě!
05 ode mne dostala jméno bárbína. Je pro všechny princezny a pro běžné nošení by jí mohla nosit i Nicki Minaj. Haha. Myslím, že jí využiji opravdu dost, protože mi teplé růžové odstíny sluší.
06 je prostě super. Mně tedy moc nesluší, ale fialovou barvu miluji a tohle je naprosto krásný fialkový odstín. Připomíná mi vlasy mé bývalé chemikářky! Haha. Zkrátka rtěnka pro rebelky.
07 má také nádech do fialova, ale s růžovějším podtónem. Tmavovláskám bude určitě moc slušet.
08 je červená s oranžovým základem. Pokud máte rády retro, jděte do ní! 
09 je věčná klasika. Je to rtěnka, kterou by měla každá žena doma mít, stejně jako pár jednoduchých černých lodiček. Jde o překrásnou pravou rudou rtěnku, jako nosila Marilyn Monroe, nebo nosí Christina Aguilera a Gwen Stefani. 
10 je hnědo-růžová rtěnka s nádechem do oranžova. Je stejně jako 02 dopudrova, ale o pár odstínů tmavší. Vůbec se tmavších rtěnek nebojte! Většinou na umělém vzorníku nebo v tubičce vypadají o dost tmavší, než budou skutečně vypadat na rtech.
11 je hnědo-růžová rtěnka. Krásná čistá barva vhodná pro všechny typy.
12 je nejtmavší ze všech, ale stále není tak tmavá, abyste se jí měli bát nosit. Odstín je růžovo-červený a říkám jí vamp.

A protože jsem zjistila, že vzorník v eshopu je moc tmavý a odstíny rtěnek mohou v drogerii vypadat též zkreslení, rozhodla jsem se vyrobit domácí vzorník. Každou rtěnku jsem nanášela na odlíčené rty, a ty pak fotila za denního světla. Takový ,,vozorek" si doma dělám na každou rtěnku, kterou mám. Při líčení je pro mě snadnější přiložit papír s reálnými fotkami ke rtům, než se zdlouhavě přehrabovat v rtěnkách a hledat tu pravou. Je to tip pro všechny, co milují rtěnky a zbytečně poté zapomínají na některé pěkné odstíny a nosí pořád ty samé. Stejně tak to samozřejmě můžete udělat i s lesky nebo se stíny.
SOUTĚŽ
Slibovala jsem překvapení! Značka Dermacol mi pro čtenáře věnovala tři rtěnky v odstínu klasické červené (09) navíc. Pro účast v soutěži stačí, když budete z ČR nebo SR, sledujete můj blog (přes facebooku, google nebo bloglovin) a napíšete mi pod článek jakýkoliv komentář. Soutěž potrvá do 20.května, takže na zúčastnění máte celých patnáct dní. Losovat budu přes random.org a tři vítěze pak vyhlásím na facebooku
Více o rtěnkách na /www.dermacol.cz nebo www.dermacolcosmetics.com.



543 komentářů:

  1. Na FB jsem psala, že se mi líbí 3,4,5, ale už i 2 :D. Budu si je muset pořídit a jestli jsou ještě hydratační, tak je to bomba! :) Mám ráda tvoje recenze :)

    OdpovědětVymazat
  2. Docela jsi mě přesvědčila, že bych si jednu taky měla pořídit!:-)

    Zvu tě na ESSENCE REBELS GIVEAWAY:

    http://illussoire.blogspot.com/2012/05/essence-rebels-limitovana-edice.html

    OdpovědětVymazat
  3. Závidim ;) Toľko rúžov pokope :) Wau..

    OdpovědětVymazat
  4. 2, 3, 4 jsou favoriti! Už se těším, až budu mít cestu kolem drogerky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím s tebou, rtěnky jsou skvělé! Sama mám odstín 02 a 04, nádherné barvičky. Balení je originální, nejdřív jsem nevěděla, jak se do rtěnky dostat :-). Určitě nezůstanu pouze u těchto dvou odstínů a vyzkouším i další. Kdyby se na mě náhodou štěstí usmálo a vyhrála jsem u tebe odstín 09, byla bych moc ráda :-)

    klarka321@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. všechny vypadají úžasně!:) mě teda nejvíc láká 02 a 09))

    OdpovědětVymazat
  7. Já už nějaký ten čas rtěnky z drogerií nevyhledávám, ale tohle je výjimka! Dostala jsem jednu také k zrecenzování a i kdybych nedostala stejně bych si jednu koupila, protože je fakt super! :) Mám odstín 01 a mě teda přijde jako taky dost Barbie odstín a až tak úplně se v něm ale necítím ... jsem spíš na tmavší odstíny :) nebo spíš je to o o zvyku no ;)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají super, sice na mě mají trochu divoký obal, ale jinak jsou krásné, nejvíc se mi líbí odstín 01 :)

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, ty rtěnky maj fakt nádherné barvy, určitě si minimálně 3 pořídím.
    A soutěz mě taky potěšila:)

    OdpovědětVymazat
  10. Rtěnky vypadají naprosto perfektně 03,10 a 11 jsou mými favority. ;) Ale kromě těch fialových bych brala jakoukoliv. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Panebože normálně ti závidím ^^ ;) Máš pravdu všechny odstíny jsou perfektní ;) Tleskám dermacolu. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Na tyhle nové rtěnky už jsem koukala dřív, mými favority jsou 03, 10 a 11. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Tak u mě vyhrála 3 je to moc pěkná barva. Asi si pro ní při nejbližší příležitosti zaskočím do drogerie :) Je skvělé, že jsi udělala vlastní vzorník, ve kterém je vidět jak barvy vypadají v reálu. Vždycyk stojím u stojanu a říkám si, že ty barvy by mi neslušely a nakonec si žádnou nevyberu a pak je vidím na někom a chci si je jít hned koupit :D

    OdpovědětVymazat
  14. Rtěnky vypadají nádherně:) nikdy jsem na sobě červenou neměla a chtěla bych ji zkusit:)

    OdpovědětVymazat
  15. Už druhá soutěž, která bude ukončena na moje narozky, tj. 20. 5. :D Všechny odstíny jsou moc krásné! Ale odstín č. 2 musím mít doma!!! Je nádherný. :) A musím tě pochválit na fotce s rtěnkou č. 6, máš strašně krásné rty, takové jiné než na ostatních fotkách. Nádherně Ti tam vynikl horní ret. ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Musím se přiznat, že se rtěnek bojím, nevím proč. :D Ale minimálně číslo 2 zkusim!

    OdpovědětVymazat
  17. Máš skvělě recenze Mio:)) i přesto, že já moc rtěnkový tip nejsem a vlastně ani leskový (spíš jen balzámový - ty můžu :D ), tak tvé příspěvky o rtěnkách miluji!! Navíc k tomuto "testování" máš nejhezčí rty:)) Přeji hodně dalších čtenářu!

    OdpovědětVymazat
  18. Teda Mio, ty se máš, dostat tolik výrobků je snad sen každé z nás :) Mě hrozně zaujala ta oranžová (4), už dlouho takovou hledám a zatím marně. Tak snad mě nezklame :))

    OdpovědětVymazat
  19. no teda ty jsi mi zavařila! Teď mám chuť navštívit první drogerku,kterou potkám a zkoupit je všechny!! úúúžasný článeček Mio!!!!děkujééém!

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji tě už druhým rokem přes facebook (Veronika Duží).Tvůj příspěvek mě naprosto nadchl a pokud nebudu mít to štěstí a rtěnku nevyhraji, přesto si ji určitě pořídím.

    OdpovědětVymazat
  21. Děkuji za tip!! tu 04 si rozhodně koupím, je nádherná! Doufám, že bude vypadat tak hezky na mně, jako na tobě :/ Máš nádherné rty. AluskaSvetluska@seznam.cz :))

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělá recenze! Ty odstíny vypadají všechny nádherně a i přesto, že rtěnky nenosím do několika z nich určitě půjdu..
    -a červená jako dárek by potěšila:)

    OdpovědětVymazat
  23. Moji favoriti jsou 3,4,8,9 ... Ty fotky rtěnky na rtech jsou prostě perfektní!

    OdpovědětVymazat
  24. Mio, nádherný příspěvek, miluju Tvůj blog! ty rtěnky jsou vážně krásné a máš štěstí, že jsi je VŠECHNY! dostala, protože mně osobně se tato řada moc líbí a chystám se nějakou si pořídit, pokud tedy nevyhraju nějakou u Tebe :P líbí se mi moc 02, 03 a 10, ty bych si chtěla pořídit :) jemné rtěnky se mi líbí i k výraznějšímu líčení očí, takže bych je mohla používat, protože výrazné oči jsou pro mě typické :) lesky na rty nějak v lásce nemám, hlavně pro to, že se mi pak na rty lepí vlasy :D, takže mám radši určitě rtěnky a balzámy :)

    OdpovědětVymazat
  25. Vypadají fakt krásně, musim se na ně zajít podívat! A jedna na zkoušku by vůbec neuškodila:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Už jsem se na tyto rtěnky koukala a podle této recenze vidím, že jsou skvělé, asi zavítám do obchodu a nebo se nechám potěšit výhrou, krásný blog.

    OdpovědětVymazat
  27. Tak ty se vážně povedly:) Mě se z nich líbí nejvíc 09, jelikož pořád se dívám po nějaké rudé rtěnce, ale žádná mi do noty ještě nepřišla.
    Barbie.Girl7@email.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ty barvy jsou opravdu úžasné, a to klik balení je super (jednu takovou doma mám a nedám na ni dopustit)! Máš moc super blog :)

    OdpovědětVymazat
  29. mas krasne rty! urcite si casem nekteru rtenku z tehle kolekce poridim! a dekuji moc za vzornik, v porovnani s fotkama na www dermacol strankach si clovek udela mnohem lepsi predstavu o skutecnem odstinu rtenek. katulsed@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Ty si dostala všechny zadarmo? To není fér :-D

    OdpovědětVymazat
  31. Odstín 9 se mi zrovna nejvíc líbí:)

    OdpovědětVymazat
  32. Páni, krásná výhra!Rtěnky by se mi hodily teda :).Sleduji tě už věčnooost
    leonka112@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Myslím, že odteďka se moje sbírka rtěnek o hodně rozšíří <3 Úžasný příspěvek! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Krásné rtěnky ! Super Příspěvek ! :)
    A souhlasím.. Ta dvojka je nádherná, přirozené rtěnky miluji ! :)

    OdpovědětVymazat
  35. Skvělý článek! Ty rtěnky vypadají moc dobře =) A ty super fotky!

    OdpovědětVymazat
  36. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  37. Moc ráda čtu tvůj blog a tohle je zase jeden z tvých povedených příspěvků :) jen tak dál.
    www.janethyshygirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. odtieň 04 je dokonalý :O ja sa bojím nosiť výrazné rúže, predsa len mám 15 a všetci by sa na mňa asi pozerali divne :D ale článok je dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  39. Moc ráda čtu tvůj blog a tohle je zase jeden z velmi povedených článečků :) jen tak dál.
    www.janethyshygirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  40. skvelý článok, tiež milujem rúže, potrebovala by som troje ústa aby som ich všetky spotrebovala :-D
    z tejto kolekcie mám zatiaľ iba 02, ale chystám sa aj na 07, to sú presne moje farby, no ale aj ten červený je pekný,

    OdpovědětVymazat
  41. Černé lodičky mám, takže rtěnka by bodla. Mohla bych konečně vypadat jako holka!

    OdpovědětVymazat
  42. jsou úžasné všechny! to se mi snad ještě nikdy nestalo, že by se mi líbily všechny odstíny. nebo je to tvou pusou nebo já fakt nevím, ale vypadá to fakt moc hezky. i ta 4, která mi přijde hodně oranžová, vypadá na tobě fakt hodně dobře. asi bych si ji dokázala představit i na normální nošení. nemůžeme být přece takové konzervy :P

    OdpovědětVymazat
  43. Mne najviac idu svetle odtiene ruzov, hlavne svetloruzova :) Tmave velmi nenosim, mam pocit, ze k tomu treba mat naozaj dokonalo biele zuby. Cervenu na party ! :)

    OdpovědětVymazat
  44. úžasný post! :) Mít rtíky jako ty, tak si zpívám! :)

    OdpovědětVymazat
  45. jak už jsem hodnotila na facebooku, další super recenze Mio. Už se moc těším na další! ;)
    Xx

    OdpovědětVymazat
  46. Barvy rtěnek jsou pěkný, u mě nejvíce vede 2, 3, 4, 5, 8 a 9. S výraznýma rtěnkama se teprve ale seznamuju :)

    OdpovědětVymazat
  47. super článek, zrovna ted přemýšlím nad nějakou rtěnkou, a chtěla jsem od Cartrice(kterou jsem si taky vyhlídla díky tobě) a ted jsi mi ještě dala do hlavy tyto:D :)

    OdpovědětVymazat
  48. Ten vzorník je naprosto skvělý! Nikdy by mě nenapadlo si jej takhle udělat, chválím nápad :) Odstíny jsou nádherné, možná si některou z těchto rtěnek pořídím. A držím si pěsti, taková klasická červená by se hodila :)

    OdpovědětVymazat
  49. Úžasný, prehľadný a určite pre teba vyčerpávajúci článok, no stál za to, vzorkovník beriem ako skvelý nápad, máš krásne pery btw :) K 9tke spomínaš, že je večnou klasikou, no ja ju aj napriek tomu nemám :/ 4, 8, 10 sú moji jasní víťazi :)

    girlnamedz@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  50. To je super článek a hlavně oceňuju ten vzorník! :)

    OdpovědětVymazat
  51. Teda ten Dermacol je, ale vyčůranej :) poslat rtěnky zrovna tobě! Když každej tvůj článek hltám. A díky tvému vzorníku mám najednou pocit, že minimálně 5 odstínů hrozně nutně potřebuju.

    OdpovědětVymazat
  52. ten odstín 02 vypadá strašně přirozeně a hezky!

    OdpovědětVymazat
  53. takové články mám ráda. věra

    OdpovědětVymazat
  54. Achjo! už jsem jednu měla v ruce, ale říkala jsem si, že ne :D že nepotřebuju další rtěnku.. ale po přečtení téhle recenze teda nevím jak dlouho odolám nekoupit si jí :D myslíš že max týden - a to se budu muset hodně ovládat! :D
    Já teda rtěnek moc nemám, ale jednou jsem si ve výprodeji koupila sytě růžovou channelku a tu miluju! používám jí místo červené rtěnky, protože mi přijde, že se ke mě hodí víc..
    krásná recenze! :))

    OdpovědětVymazat
  55. jéé, já sama mám jednu z nich, odstín 10 a je naprosto boží!! ach a ta červená by se mi MOC hodila! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Ten vzorník je nejvíc super :))

    OdpovědětVymazat
  57. mám číslo 01 a strašně se mi líbí její barva :) podle mě jsou ještě lepší než předchozí dlouhotrvající rtěnky v červeném obalu :)

    OdpovědětVymazat
  58. Vyzerajú úžasne :) Určite ich vyskúšam, alebo vyhrám ? :D

    OdpovědětVymazat
  59. Všechny rtěnky vypadají úžasně :) určitě si pořídím odstín 01,02 a 03 :) Zbožňuji rtěnky :) Nápad se vzorníkem se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  60. máš moc pěkný tvar rtů!

    OdpovědětVymazat
  61. V pondělí si jednu skočím koupit :))

    OdpovědětVymazat
  62. Výborná recenzia :)
    Už dlhšie uvažujem o takej typickej farbe, ale stále som sa nerozhodla. Bojím sa, že mi nebude sedieť.
    Ale myslím, že ju pôjdem vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  63. nutně potřebuju 03, 04, 08 a 09 :D... a máš krásné rty :)

    OdpovědětVymazat
  64. Páni! Když jsem viděla úvodní fotku, lekla jsem se, žes to všechno nasbírala sama! :D:D
    Pro mě je vítězem 02, 07 a 09. Na jednu z nich se rozhodně podívám.

    OdpovědětVymazat
  65. Tohle je článek přesně podle mého gusta, ten "vzorník" je super! Určitě zkusím 2,3 nebo 4. Možná všechny tři :)

    OdpovědětVymazat
  66. Ten vzorník je skvělý!! Vypadají moc kráásně :))

    OdpovědětVymazat
  67. miluju tě!!!!!! lenkatyr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Mio, já ti tak závidím tvé rty :-) Já mám hroznej zlozvyk. Když jsem nervozní, tak si koušu rty. Takže barevné rtěnky můžu nosit jenom, když není období zkoušek :-D

    OdpovědětVymazat
  69. Skvěle provedená recenze. V drogerce si nikdy nejsem schopná vybrat z té škály barev a tester bych si na rty z hygienických důvodů neaplikovala.
    Odstín 09 je naprosto luxusní!!!!

    N.i.k.y.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Upřímně ti závidím tyhle rtěnky!:) jsou super! Sama několik vlastním a nemůžu vynachválit;) jinak doufám že "vyhraju" protože ta červená mi chybí!:D

    OdpovědětVymazat
  71. naprosto úžasný! krásné odstíny a moc povedený článek, ostatně jako vždy Mio :)

    Veru

    OdpovědětVymazat
  72. 04 vypadá vážně úžasně! já jsem rtěnkám přišla na chuť nedávno, vlastně spíš jsem nedávno přestala řešit to, že na tebe pořád někdo civí, když mám výraznou rtěnku. Ve slevách jsem ulovila perfektní Loreal rtěnku, sedne mi barvou a krásně hydratuje. Pochybuju, že bych mohla vyhrát, ale zkusit se má všechno, kdyžtak poletím do drogerie a koupím si ji:)

    OdpovědětVymazat
  73. Tak s tímhle příspěvkem jsi mi udělala radost, protože jsem přesně o těhle rtěnkách taky tento týden psala, jsou prostě dokonalé a určitě musím mít ještě odstín číslo 6!

    OdpovědětVymazat
  74. Nedávno jsem si objednala rtěnku z Elfu, ale zas tolik s ní spokojená nejsem, skoro vůbec, takže nejspíš jak budu mít zase pár peněz navíc, tak se musím po nějaký podívat a tyhle nevypadají špatně.;) určitě bych si nějakýho favorita našla. Díky za tip, určitě je v drogerce okouknu :)

    OdpovědětVymazat
  75. Já mám už asi dva týdny doma O7 a pořád jsem z ní odvařená:-D Máš pravdu, tmavovláskám bude slušet. Já mám vlasy kaštanový a spousta lidí mi ji chválí a i já sama se s ní líbím.

    OdpovědětVymazat
  76. Dlouho sháním hydratující rtěnku, všechny mě vysušují:(. Ale asi zkusím tu fialkovou 07:)

    OdpovědětVymazat
  77. Dermacol vybral do giveaway tu nejlepší rtěnku! :) Je fakt nádherná a souhlasím s tebou, že takovou by měla mít doma každá žena.

    OdpovědětVymazat
  78. Všech 12 rtěnek? Fíhá, tak to závidím :) V pondělí si půjdu koupit odstín č. 01 a 02 :)

    OdpovědětVymazat
  79. jsou krásné :) asi si nějakou pořídím! mě se moc líbí ty tmavší odstíny, světlé mi moc nesluší.

    OdpovědětVymazat
  80. :D jsem blázen do rtěnek. A jednu tuhle krásku vlastním. Právě nejvíce prodávanou č.2. Jsem přes klasiku, ale kupodivu mi červená chybí, tak co kdyby přálo štěstí ?

    OdpovědětVymazat
  81. Vždycky jsem chtěla zkusit klasickou červenou rtěnku, ale vždy když už ji mám v košíku, tak si to nakonec rozmyslím s tím, že nebudu utrácet za něco, co mi stejně nebude slušet :D :) Takže zkusím štěstí a třeba to vyjde :)

    Jinak perfektní článek! :)

    OdpovědětVymazat
  82. Moc pěkná recenze a ten vzorník je parádní! Určitě vyzkouším odsttín 02,03 nebo 04 :))

    OdpovědětVymazat
  83. Ta dvojka s trojkou vypadají úplně dokonale, ty musím mít! Chudák moje peněženka zase zapláče :D

    OdpovědětVymazat
  84. nejvíc se mi líbí 02 :)

    OdpovědětVymazat
  85. Nevím jakou vybrat, chtěla bych všechny!!

    OdpovědětVymazat
  86. Ach jo Miuško, vždycky když čtu nějaký Tvůj článek mám děsnou potřebu si všechno koupit :D Hned v pondělí si pro jednu z nich zaletím :))

    Díky za to, že Tě máme :))

    OdpovědětVymazat
  87. Ta 02 vypadá moc pěkně :) já osobně Dermacol miluji takže určitě v drogérce omrknu i tyto rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  88. ten vzorkovník je super! Všetky vyzerajú božsky :)

    kesulatko@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Jsou to super rtěnky, odstín 4 a 10 chci koupit sestře:) Snad se budou líbit :)

    OdpovědětVymazat
  90. Toto je užasné :)aspoň mám představu jak reálně rtěnka vypadá na rtech .. určitě půjdu do té trojky :)♥ Ale určitě bych chtěla mít také takovou sbírku rtěnek takovou menší "džungli rtěnek" :D A je fajn že je to článek o dermacol rtěnkách pač značku dermacol miluji a mám od ní většinu své kosmetiky .... Celkově musím říct článek je opět super ... A nakopl mě k zítřejšímu nákupu dermacol rtěnky :) ale určitě neodolám a koupím si od nich něco dalšího :D good luck Mio ;)

    OdpovědětVymazat
  91. rtěnky jsou krásné! některé bych si v drogerii nekoupila, když jsi jim ale dodala popisek a předvedla na rtech, mám hned několik favoritů:) príma giveaway:) s.vega@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. tie farby sú krásne...hneď som si minimálne polovicu z nich zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  93. super recenze a ten vzorník je jak z profi katalogu. Moc se ti to povedlo!

    OdpovědětVymazat
  94. aj ja milujem rtenky, mna najviac zaujala 4! :)

    OdpovědětVymazat
  95. Souhlasím, jsem s touto řadou rtěnek moc spokojená a určitě si pořídím další!! :-)

    OdpovědětVymazat
  96. teds me uplne nalakala na tu dvojku, ale musim rict, ze celkove jsou moc pekny odstiny, ne nejak sileny a nenositelny, coz je sympaticky

    OdpovědětVymazat
  97. Me se teda nejvic libi trojka a ctyrka, urcite se po nich mrknu - zakazala jsem si rtenky kupovat, ale asi udelam vyjimku :D

    OdpovědětVymazat
  98. Prekrásne farby rúžu.. určite si nejaký pôjdem pozrieť do drogérie hneď v pondelok ! :) a vyhrať sútaž by tiež nezaškodilo :-D

    OdpovědětVymazat
  99. Kdybych nevyhrála, stejně bude moje!!:))

    OdpovědětVymazat
  100. ten závěr mě velmi potěšil. super recenze!

    OdpovědětVymazat
  101. Letim do drogerie:) a píšeš krásně, takže na recenze jen k tobě!! :)
    Moc bych si jednu rtěnku přála
    z.kloudova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. ten vzorník je úžasný!!! opravdu skvělý nápad ;-) a rtěnky vypadají skvěle!
    nejvíce mě zaujala 06, kterou si nejspíš pořídím, pak 04 a klasická 09, o kterou se soutěží, tak snad... :-)
    jinak Tě sleduji jak přes google, tak na fb

    mujfialovysvet.blogspot.com
    mujfialovysvet@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Zamilovala jsem si ten čtvrtý odstín...je krásný, ten si určitě koupím:) jinak článek je super! :))

    OdpovědětVymazat
  104. najviac ma lákajú trojka, desiatka a deviatka! :)

    OdpovědětVymazat
  105. 02 nejkrásnější , pořídím :).

    OdpovědětVymazat
  106. skvělý článek :). hodně jsem se na něj těšila, protože jsem přesně jako ty milovkyní rtěnek! :D a právě ta červená, je podle mě nemálo velká libovka:)

    OdpovědětVymazat
  107. Sleduju Tě na GFC, bloglovinu díky kterému vím o každém Tvém članku:) a i na FB:)

    Opravdu dobrý článek a nápad s tím vzorníkem. Závidím Tí, že Ti poslali všechny odstíny:)

    aleachim15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Moc se mi článek líbil. Poslední dobou ulítávám na rtěnkách. Myslím, že rtěnku z téhle kolekce budu chtít mít doma! Nejvíce se mi líbí 02, protože mám strach z více výrazných rtěnek. Ale zaujala mne i červená .. Je taková .. strašně ženská :) Potěšilo by mne, kdybych ji vyhrála :)

    Katulenka201@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Wow, krásne odtiene, máš teraz poriadnu zásobu rúžov :)
    Nikavero
    veri.soltesova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  110. vyzeraju super, urcite sa pre nejaku musim stavit v drogerke :)

    OdpovědětVymazat
  111. Tak takovou sbírku se srdce závidím ♥ Já mám odstín číslo 4, nejprve mi dost zalézala do vrásek a zvýrazňovala šupinky, ale už jsem to vychytala:D Jinač z toho otvírání jsem uplně odvařená:D

    OdpovědětVymazat
  112. ty odstíny jsou vážně úchvatné! strašně se mi i líbí ten obal,miluju různé nápisy! skvělý článek :)

    OdpovědětVymazat
  113. závidím:-), ale docela si mě nalákala, budu se muset v obchodě po nich podívat...už začíná zkouškový, tak se budu muset něčim motivovat :-)

    OdpovědětVymazat
  114. Všechny odstíny jsou krásné :) Na tvých rtech se mi nejvíce líbí odstín 09 a 06. Ale mě osobně se líbí přirozený odstín 02, asi neodolám a půjdu se na něj aspoň podívat :-)

    OdpovědětVymazat
  115. najviac sa mi páči asi dvojka :)

    OdpovědětVymazat
  116. Úžasný článek jako vždy:) Určitě si pro nějakou skočím do drogérie, obzvlášť pro odstín 02 a 06:)

    OdpovědětVymazat
  117. Krasny a velmi prinosny clanek, diky za nej:)

    OdpovědětVymazat
  118. skvělé! úžasná giveaway:)))

    OdpovědětVymazat
  119. Wow, to se teda máš, všechny vypadají naprosto úžasně! :))

    OdpovědětVymazat
  120. Krásné rtěnky, krásné barvy, zní to krásně :)

    OdpovědětVymazat
  121. Závidím ti!:))
    Nejvíc mě zaujaly odstíny 2,3,4!:)
    Ale klasická červená je taky super!
    kopalova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Moc super, určitě vyzkouším :-))) dermacol miluji, zejména báze ' :-)

    OdpovědětVymazat
  123. Závidím ti :D Já s rtěnkama teď začínám a červená by se mi hodila ;) E-mail: lovelife.blog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Zamilovala jsem se do prvních tří odstínů!
    Červenou rtěnku bych strašně chtěla, ale protože mi nesluší nikdy si ji sama nekoupím, takže bych byla strašně ráda, kdybych tuhle giveaway vyhrála! :)

    OdpovědětVymazat
  125. Závidím ti spolupráci s Dermacolem :)
    Rtěnky jsou krásné, ale u nás v Rossmannu ještě ve čtvrtek nebyly :ó(

    OdpovědětVymazat
  126. Ježiš, tak to ti moooc závidím, a taky moc přeju. Za to tvé blogování si to zasloužíš! Nejvíc se mi líbí 02 a 04, fakt moc krásný na rtech :))
    Skvělý článek :)

    OdpovědětVymazat
  127. Tenhle článek je naprosto hrozný, protože se budu muset v pondělí zvednout a obejít drogerie. Vidíš, k čemu jsi mě (zase) dokopala? :-D

    http://thecurlydiaries.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  128. nádherné odstíny!:) nejvíc se mi asi líbí 02,03 a 09:)

    OdpovědětVymazat
  129. Páni,vypadají fakt dobře,hlavně ta dvojka :) A chtěla jsem se zeptat,nevyšlo tě to draho,12 rtěnek?(nebo tě snad Dermacol sponzoruje? :D)

    OdpovědětVymazat
  130. Tak myslím, že určitě naběhnu do drogerie a nějakou si určitě vyberu. Jenže je tu jeden problém - nemůžu si vybrat! :)

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj Mio,

    rtěnky vypadají všechny skvěle!! I když mám raději spíše světle růžové odstíny (např. jako 1, 2), tak jsem byla mile překvapená i ostatními odstíny. Vypadají všechny báječně. Vypadají báječně, jako přetřené leskem, krásně se lesknou. Kdybych si měla vybrat jednu z těchto rtěnek, tak ani nevím, protože všechny vypadají moc příjemně. Skvělý článek. Musím říct, že jsem se díky němu zamilovala i o jiných odstínů.. 04 je k nakousnutí!! Ještě jednou chválím. :)

    OdpovědětVymazat
  132. nejlepší příspěvek! rtěnky jsou báječné, sama už jsem je v drogérce okukovala! určitě si jednu z nich pořídím, jejich odstíny jsou totiž úžasné :))

    OdpovědětVymazat
  133. Celou dobu, co čtu článek, si říkám, že by to takovou nějakou barvu chtělo pořídit si :-)

    OdpovědětVymazat
  134. jee ty toho musíš mať doma vela:D

    OdpovědětVymazat
  135. nejvice me zaujaly odstiny 04,09 a 10 :)

    OdpovědětVymazat
  136. Neviem či by som vôbec toľko rúžov spotrebovala :D:D ale krásne farby :)a super príspevok :)

    OdpovědětVymazat
  137. červených rúžovmám dosť, ale vždy je miesto pre ďalší :)

    OdpovědětVymazat
  138. Neviem či by som vôbec toľko rúžov spotrebovala :D asi budem uvažovať aj nad kúpou sú to krásne farby :) a super príspevok :)

    OdpovědětVymazat
  139. Woooow :) ..Nádherné rtěnky.. Nejvíc se mi líbí odstín 02 - udělá opravdu krásné rtíky :P.. Měj se krásně a ať je tvůj blog pořád tak SKVĚLÝ !!! :))

    military.matches@gmail.com (sleduju tě na FB i přes google)

    OdpovědětVymazat
  140. ten vzorkovník sa mi veľmi páči, aj rúže sú super :)

    asallielive@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  141. téda ty ses teda rozšoupla :D ale nedivím se ti, jsou opravdu perfektní a hrozně příjemné, já mám 02 a chci si koupit ještě nějakou

    OdpovědětVymazat
  142. když jsem viděla na facebooku fotku rtů, nemohla jsem se dočkat článku!
    jsou to nejhezčí barvičky rtěnek, které jsem kdy viděla, pokud nevyhraji, tak si určitě poběžím nějakou koupit :)
    N.

    OdpovědětVymazat
  143. Rtěnky vypadají moc dobře! :) Sleduji přes bloglovin i na facebooku (Petra Hladíková). Moc dobrý nápad s tím vzorníkem ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem tak unešená těmi odstíny, až jsem zapomněla napsat svůj email: petule89@seznam.cz

      Vymazat
  144. Začala jsem tě sledovat nedávno, ale tvé články mám ráda :) Mám vždycky chuť si jít hned všechno koupit :)

    OdpovědětVymazat
  145. No tak to sis pěkně rozšířila sbírku, páni:-) Opravdu vypadají moc dobře:-)))

    OdpovědětVymazat
  146. Dokonalé rtěnky! Velmi dobrá práce Dermacolu. Konečně kvalitní, krásné a také dostupné rtěnky :)
    P.S Zítra běžím pro 02 a 10 ;D

    OdpovědětVymazat
  147. Sou to opravdu moc pěkné barvy.

    OdpovědětVymazat
  148. týjo, hrozně zajímavá mi přijde ta trojka a čtyřka :)

    OdpovědětVymazat
  149. Super článek i soutěž. Rťenky nepoužívám, ale už delší dobu uvažuji že si nějakou pořídím, takže výhra by potěšila :)

    chudobova.nicol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Rtěnky vypadají nádherně, asi se budu muset naučit s nimi pracovat, abych si je mohla koupit! :-)

    OdpovědětVymazat
  151. Rtěnky vypadají báječně . Hlavně odstín 04 ! Miluji neonky..

    OdpovědětVymazat
  152. Ty rťenky jsou nádherné ! Zatím jsem pár rťenek dostala ale odstín 05 bude první pro který si dojdu a ulovím si ho pro sebe sama :) krásné barvy !

    OdpovědětVymazat
  153. sen vyhrát, nemám žádný rtěnky :D, jinak moc hezky napsaný.
    leonka112@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. asi se rozeběhnu do drogerky hned pro jednu! Nebo dvě :D Pro který odstín se jan rozhodnout?! :D Všechny jsou tak krásný.. Mio, tvoje recenze mě jednou zruinujou! Vždycky mám pocit, že vše musím mít :D

    OdpovědětVymazat
  155. odtieň č. 4 a 9 mi úplne učaroval!

    OdpovědětVymazat
  156. ;) nejvíce se mi líbí 2,10 popř. 11

    OdpovědětVymazat
  157. Páni, ty rtěnky jsou úžasný! Určitě je musím co nejdřív vyzkoušet :) No, sice nejspíš nevyhraji, ale zkusit se má prý vše a třeba se na mě taky jednou usměje štěstí. Měj se krásně, ahoj Žanett.
    zaneta.hromadkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  158. Skvěle udělaný post, to muselo dát práci se všemi rtěnkami takhle perfektně nalíčit ;) Jinak u mě vede č. 9 a č. 1. Asi pro ně hned v pondělí zajdu do drogérky...:))

    OdpovědětVymazat
  159. Wow, 12 rtěnek? To je pořádka sbírka na jednu recenzi, já bych je snad do konce života nestihla spotřebovat :D Moc se mi líbí odstín 02, je krásně přirozený :)

    OdpovědětVymazat
  160. Tak tohle je vážně paráda, je skvělé mít doma celou kolekci :) . Joo přáůa bych si vyhrát :D ale to asi každá slečna tady:)

    sk8jtacka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Skvělá recenze! :)
    Nejspíš co nejdřív zaběhnu do drogerie a nějakou si koupím

    OdpovědětVymazat
  162. Zajímvý článek a několik barev se mi líbí a možná i pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  163. skvelý článok, fakt pochvala :) ja som rúžom prepadla iba nedávno, ale uvedomujem si, že lepšie začať neskôr, ako nikdy... :)

    OdpovědětVymazat
  164. Přijde mi, že tobě sluší jakákoliv barva. Vypadáš krásně ve všem :) Často jsem si chtěla koupit červenou rtěnku, ale nikdy jsem se neodhodlala, tak třeba už ji vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  165. téda, závidím takovou krásnou sbírku =)) Dermacol mám ráda, takže přemýšlím, že si odstín O2 koupím, protože je fakt krásný =)
    saneta@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Všechny odstíny mě nadchly, ale odstín 09 je z nich nejpřitažlivější. ;)

    OdpovědětVymazat
  167. Všechny se mi moc líbí! zajímavý článek, určitě si nějaké pořídím :-)

    OdpovědětVymazat
  168. krásný článek, určítě si nějaké odstíny pořídím :-)

    OdpovědětVymazat
  169. tak zrovna mám v plánu si některou z těchto rtěnek koupit, a nejvíc se mi líbí právě tyto 5, 9, 12, tak si říkám že zkusím štěstí, vecra.malk@seznam.cz, na fb Věra Málková

    OdpovědětVymazat
  170. Já už vlastním odstín 1 a 4. Obě byly lásky na první pohled. Když tady vidím ty barvičky na tvých rtech, tak určite ještě šáhnu po 5 a 6 - jsou boží!!! ♥ Ivona F.

    OdpovědětVymazat
  171. Brala bych všechny! :D Jen bych asi nemohla mít rtěnku s oranžovým odstínem, protože dělá žluté zuby :/ Jinak červenou rtěnku bych uvítala, protože mi právě došla. :D Asi si zítra koupím tu 02 a 10 :)

    OdpovědětVymazat
  172. ja nevim, me se libi snad vsechny, moc bych si prala je zkusit :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  173. Všechny odstíny jsou nádherné , ale tyhle mi přišli nejzajímavější :) 02,04,08,09,10 :D

    OdpovědětVymazat
  174. juuu 01 a 06 su najkrajsie:) a chcem si kupit cerveny ruz, tak asi pockam ako to dopadne :D dermacol rtenku este nemam a neviem ako je to mozne -__-

    OdpovědětVymazat
  175. Skvělý článek, všechny rtěnky vypadají moc hezky, určitě si nějakou pořídím :-)

    OdpovědětVymazat
  176. No já si asi hned zítra poběžím pro tu druhou. absolutně mě uchvátila!!!

    OdpovědětVymazat
  177. Já už jsem na tuhle kolekci v Dmku koukala a už už jsem si jednu chtěla koupit. Tu nejsvětlejší, mám dojem. :D Moc se mi líbí, že jsou i tak přirozeně lesklé, a ne uplně matné. :))
    Sleduji přes fb! :)

    OdpovědětVymazat
  178. jednim slovem WOW! Nejvice se mi libi odstin c.3, asi otestuju...

    OdpovědětVymazat
  179. Minulý týden jsem si koupila odstín 02 a je naprosto perfektní! Barva, textura, obal, prostě všechno:), takže naprosto souhlasím s tvojí recenzí!Super. Verča.

    OdpovědětVymazat
  180. No musím říct, že v drogerii jsem ji míjela bez většího zájmu, protože se snažím krotit a nedělat si větší zásoby rtěnek než unosím :-) Nicméně když pročítám recenze co se začínají objevovat tak jsem ted trochu nalomená. Asi budu jednu potřebovat :-)...ale ty odstíny...no tak možná dvě nebo tři si budu muset pořídit.. :D

    Bouchalova.E@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Mně se nejvíc líbí 02 a 04, ale vyzkoušela bych všechny :) Blog sleduji přes G+. Mail: ochechulik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  182. vaaau, vsetkych 12? to je nieco :) ja mam 04 a je uzasny, skvele kryje a aj vydrzi, o odtieni ani nehovorim, este som taky nevidela, je moj prvy oranzovy ruz a skvele mi sadne :)

    OdpovědětVymazat
  183. Jo, tahle kolekce se fakt povedla! Mohla bych si z fleku pořídit polovinu odstínů a všechny bych je unosila. Pro začátek jsem si vzala 3, takovou barvu jsem dosud neměla (protože mi přišla moc výrazně růžovo-oranžová), ale je perfektní! Cítím se v ní moc dobře. A nejspíš časem dokoupím i pár dalších odstínů. 2, 5, 7, 10, 11... no a pokud vyhraju tu červenou, rozhodně se zlobit nebudu, nosím červené ráda :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  184. Já jsem zamilovaná do 02, 09 a 11 :)

    myscene "zavináč" seznam.cz (nahradit slovo @ - kvůli spamům) ;)

    OdpovědětVymazat
  185. Doufám, že nevadí, když si zvýším šance na výhru, svoje dojmy jsem už popsala (viz udvouverunek), tak si teď zasoutěžím ještě "soukromě" :-)

    OdpovědětVymazat
  186. Ta pětka a osmička jsou fakt boží! Skvělá recenze :)

    OdpovědětVymazat
  187. jůů, rtěnky :) poslední dobou jsem si je taky celkem oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
  188. Ja chcem snad vsetky ;) milujem ruze... A tvoj blog tiez ;) Sledujem ta cez bloglovin a fb... Moj email: ivanariskova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  189. Nádherné rtěnky:)

    Maaaki8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  190. Dermacol rtěnky mám strašně ráda! :) ta 02 se mi strašně líbí, asi pro ní zítra zajdu :D

    OdpovědětVymazat
  191. Tolik krásných rtěnek. Na každý den jedna, nebo i dvě :) Super recenze. Děkuji. Sleduji tě na fb (Zumba s Dášou).

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡