Stále dokola ta samá otázka.

Koláž jsem vytvořila v polyvore.com.

Také se neustále rozhodujete, zda si nechat narůst vlasy do stejné délky, nosit pohodlnou patku, nebo si dokonce nechat ostříhat rovnou ofinu? Mám stejný sestřih, jako Blair zde v koláži (dole vprostřed), ale často přemýšlím nad tím, že mi to není pohodlné, a že bych šla do nějaké patky nebo prostříhané ofinky, jak jsem to dříve nosila. No a po pár dnech si to samozřejmě zase rozmyslím a takhle to jde stále dokola. 

Co je pro Vás pohodlnější a co se Vám líbí nejvíce? Změnili byste nějak můj účes?

47 komentářů:

  1. a v čem je podle tebe pohodlná patka? Podle mě je to nejdebilnější účes vůbec, furt se musíš starat aby ti to nelítalo všude kolem a leze to do očí (ale vypadá to dobře, holt)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle je nejhorší a zažila jsem to minulý týden :D šla jsem ke kadeřnici, a týden jsem se rozhodovala, že si to nechám prostříhat atd a za hodinu zase že si jen zkrátím konečky :D Nakonec zase zkončím u patky a konečků :D Vždycky jsem tak odhodlaná ale nakonec to dopadne jako vždycky :D

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím se Suzie :)
    A ty máš účes krásný,nechej si ho :)

    http://veroniewithlove.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Kočko znám to já prostřídala ofin...ale stále se vracím k patce pro mě je to pohodlné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jee, ja resila uplne stejnou vec, vcera jsem zjistila, ze jsem objednana ke kadernikovi, chtela jsem zmenu a zkraceni a ted babo rad :D ale nakonec na patku ani ofinu nedoslo, ikdyz zmena by to byla vic nez velka..ja na to proste nejsem typ, navic mi neni pohodlny, jak se to musi porad upravovat...takze mam vlasy zarovnane na delsi mikado ala Jenn Aniston a jsem spokojena :))

    www.ivetsperspective.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. taky mám něco jako Blair. prostě jsem to měla sestřihané a teď mi to tak dorostlo a myslím si že to je nejlepší. pořád mi to občas padá kam chce a já jsem ze svých vlasů vytočená, takže se těším až mi dorostou tak nějak přiměřeně do stejné délky. určitě vždycky bych je krapet sestřihala aby ten účes nebyl nudný, ale patku být tebou neriskuju. měla jsem jak patku jak rovnou ofinu a ani jedno nebyla žádná slast. především se o to musíš starat a pravidelně znova stříhat jinak ti to furt leze do očí (což teda patka neustále) a já třeba na to nemám nervy :D

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem klasickou ofinu,bylo to super,ale ta práce kolem toho! Teď z toho mám patku a jsem spokojená,ikdyž přemýšlím že si ji nechám dorůst.. I když já nevím:D

    OdpovědětVymazat
  8. Též mám stejný účes jako Blair W. i jsem se před lety kvůli ní obarvila na tmavě hnědou. Naštěstí teď už mám svou původní barvu, ale sestřih stále udržuji. Také pořád řeším ofinky apod. ale, stále nevím, přecejen u ofiny člověk nic neřeši, načeše a jde. U patky, ale pořád lakuje, uplácává, uhlazuje. A u našeho střihu.. nevím netuším co celkově s vlasy vykouzlit. Už je to pro mě moc stereotypní. =(

    OdpovědětVymazat
  9. mne sa strašne páčia ofiny, ale aj mi to veľmi vádí, pleť, ale hlavne pred očami...určite by som do nej išla, keby mi dorástla za noc :)
    ale chod do toho ono dorastie!

    OdpovědětVymazat
  10. DĚKUJU ZA NÁZORY, opravdu moc! :)

    A promiňtě mi tu Leighton. Neodnaučím se jí říkat Blair. :DD

    OdpovědětVymazat
  11. Ja zatiaľ mám vlasy v podstate jednej dĺžky (vpredu trošku zostrihané dopostupna) a vlnia sa mi. Takže si ich upravujem žehlením a zatiaľ čas na takú dlhšiu úpravu mám takže nad nejakým odvážnejším strihom príliš neuvažujem, ale určite viem, že keď budem staršia tak sa nejako dám ostrihať, ako, to si nechám poradiť neskôr od mojej kaderníčky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to je přesně můj případ:-)
    Ale u mě je to většinou problém s ofinou. Poslední 4 roky ji nosím většinou na patku a vždycky mám období, kdy si řeknu, že ji nechám dorůst. Když mi sahá k nosu, tak si to vždy stejně rozmyslím a nechám i ustříhnout vetšinou na rovno, protože na to nemám nervy a připadám si divně, když to nosím zasponkované nahoru:D
    Teď mám zrovna období, kdy si ji nechávám dorůst a nosím ji zasponkovanou nahoře a snažím se dřžet:D Ikdyž mám nutkání jí ušmiknout:-)
    Ani nevím, zda mi to bude slušet, ale zatím se držím:D
    A co se týče Tvého účesu, tak se mi moc líbí, také přymýšlím nad tím, že nebudu nosit patku, ale že si to budu dávat "na pěšinku", neb mi přijde, že se to teď hodně nosí a je to zas něco jiného, než když vidíš každého s patkou:-)

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Tohle moc řešit nemusím :) Divně se mi kroutí vlasy, takže když je sestříhám tak všelijak trčí a musím každé ráno bojovat se žehličkou, abych vypadala alespoň trochu jako člověk :D Což mě nebaví, takže stejná délka je pro mně jasná volba, je to pohodlnější. A protože mám trapně vysoké čelo, tak nosím patku, ale souhlasím se Suzie, že je celkem otravná.

    OdpovědětVymazat
  14. taky jí říkám Blair :-) prostě zvyk .. no, "na prdelku" je to nejjednoduší, ale padá to do očí, rovná ofina se zas musí nafoukávat a nažehlovat a je s tím dost práce, pořád to namáčet a foukat každý ráno, pokud ti to nedrží.. takže třeba já nosím patku, je to fakt nejpohodlnější :-) a přitom pěkný :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám problém s tím, že ať si na hlavě nechám udělat cokoliv, do 3 měsíců je vše jak bylo původně. Nechala jsem si udělat rovnou ofinu a zkrátit vlasy po ramena a teď? Teď už po ofině žádné památky a vlasy mám do půli pasu. :D Jestli ti rostou vlasy rychle, určitě jdi do něčeho, v čem se sama nepoznáš. Razantní změna je čas od času potřeba. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jestli chodíš k nějaký suprový kadeřnici, tak si nech poradit. Má to v oku - jak tvar obličeje, tak ty vlasy jak budou vypadat. Ale naprosto tě chápu, občas má člověk pocit, že to co má už je nůďo.

    OdpovědětVymazat
  17. Baruška: nemyslím si, že patka je pohodlná..ale myslím, že by Ti změna rozhodně slušela a byla bych pro tu ofinu :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Baruška pro Ivet: já měla ofinu před létem a to rovnou a hustou a sama jsem se divila jak se mi sama přizpůsobila, jak byla hustá podtáčet jsem ji nemusela a žehlit už vůbec ne :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem vždycky chtěla nosit patku, ale mám kudrnaté vlasy a ještě k tomu nízké čelo, takže musím vlasy nosit z čela, což mě hrozně otravuje, protože je to pořád jeden a ten samý účes:/

    OdpovědětVymazat
  20. Já ti rozumím, taky bych chtěla nějakou změnu a přemýšlím o ofině nebo hlavně patce, a pak ztratím odvahu :-D Ale myslím, že je trošku škoda nosit několik let stále stejný účes, když je tolik možností a krásných účesů...A když člověk není spokojen, tak za nějakou dobu zas vlasy dorostou.
    Takže být tebou bych šla do patky nebo tý prostříhaný ofiny, myslím, že by ti to fakt slušelo a hezky tě to zvýraznilo :-) Sice úprava dá víc práce, ale když to pak vypadá pěkně, tak to za to stojí :-)

    Ali

    OdpovědětVymazat
  21. Určitě to nech tak, jak to máš, hlavně když ti to sluší :) Já mám třeba blbej obličej a nemůžu nosit vlasy sčesaný nahoru, vypadám v tom jak dement, takže můžu říct, že bych dala nevím co za tvůj obličej a tvoje vlasy :D

    OdpovědětVymazat
  22. Ak máš odvahu ísť do ofiny, tak najviac sa mi páči rovná, hustá...Inak to máš pekné aj teraz.

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. tak zkus něco nového s vlasy :) znáš taaz.com? tam si nahraješ svoji fotku a můžeš si tam vytvořit na hlavě co chceš :) kdyby ses bála, že by ti to třeba neslušelo a tak, tak aspoň uvidíš, jak bys vypadala, aniž by sis opravdu s vlasy musela něco dělat :) a můžeš se tam i líčit, s čímž si určitě vyhraješ do aleluja ;)
    Alli

    OdpovědětVymazat
  24. S ofinou je denně! kupa starostí a omezování - ted například u čepic, co ty dokážou udělat s ofinou je k pláči. Já bych se bez ofiny/patky s radostí obešla, bohužel si to nemůžu dovolit, nevypadá to dobře. Takže už pár let s ní válčím a závidím všem, které si jí mohou nedovolit ;-)

    OdpovědětVymazat
  25. Tohle řeším pořád... Ofina/ patka takhle jsem to střídala a teď už to nechávám dorůst, pokaždé se u kadeřnice rozhoduji jestli zase ustřihnout...

    OdpovědětVymazat
  26. Tak tuhle otázku si kladu neustále XD
    Jelikož mám kudrnaté vlasy je pro mě ofina pasé.
    Párkrát jsem ji zkusila a pak si nadávala. Ještě, že mám žehličku na vlasy(ve vlhku je to samozřejmě na nic, vypadala jsem jako pudl XD). Naštěstí jde doba kupředu a byl vynalezen keratin. Takže kudrnatky co touží o ofině si ji nechají narovnat:0) Opět o ni přemýšlím. Neumím si ji u tebe představit. Neboj se toho a jdi do toho. Vlasy za chvilku dorostou a připnout sponkami se dají vždycky :0)

    http://curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. Tak já sem si to nechávala dorůst, ale před týdnem se rozhodla "chce to zase změnu" a tak, světe div se, mám už ZASE ofču (rovnou). Zatím toho nelituju a hlavně zase za chvíli doroste. :) Ale tohle řeší asi každá holka :D jestli ofču nebo neee... je to pořád a pořád do kola.

    OdpovědětVymazat
  28. já už pěkných pár let zůstávám věrná patce. hlavní problém je ale to, že se zapomínám pravidelně stříhat a strašně rychle mi to dorůstá..(kdyby mi takhle rychle rostl i zbytek vlasů tak bych si rozhodně nestěžovala). takže sem se rozhodla, že zítra si nechám střihnout ofinku!
    Myslím si, že bys měla něco zkusit - třeba nějakou prostříhanou patku (neboj, fakt to dorůstá rychle) a když se ti to nebude líbit, tak to prostě necháš dorůst :)

    OdpovědětVymazat
  29. Leighton má krásne vlasy takmer stále :) Ale je pravda že Ty si blondína a potom ten strih ukáže inak. Ak môžem tak by som ti poradila strih a lá Jenifer Lopez :) Ma oinku ktorá je raz nabok, raz na sred, raz zarovno je to podľa mňa chic a praktické a tebe by to podľa mňa pristelo :) Pekný den

    OdpovědětVymazat
  30. přesně si mi kápnula do noty. Tohle řeším už tak posledních 14dní..dřív jsem měla rovnou ofinu byla to bomba měla jsme jí přes 5 let (já jsem perfekcionistka takže jsem každý ráno myla vlasy aby to vypadalo perfektně) pak mi to začalo líst krkem a 2 roky jsem jí nechala dorůst do délky ostatních vlasů. Jenže teď řeším problém, že si přijdu tak nějak nudně a nezajímavě:( No asi jediný co se k tomu dá říct navštívit šikovného kadeřníka ať nám poradí co se k nám hodí.

    OdpovědětVymazat
  31. A proč je to podle tebe nepohodlné mít stejnou délku vlasů? Mně naopak přijde nepohodlná patka nebo ofina, jelikož jsem to pořád musela žehlit, odhrnovat, nejvíc jsem se vztekala, když se mi ta patka dělila, no hrůza, takže jsem si to nechala dorůst a je pokoj =), ale je fakt, že patka vypadá dobře skoro na všech, škoda, že jsem s ní měla takové problémy.

    U tebe bych to nechala, tak jak máš, anebo opravdu decentní patku, ta by ti určitě moc slušela! Ale nic z těch ofin a velkých patek, co máš v článku, bych nedávala. Máš hezký obličej, tak ho neskrývej!

    bezvýznamný výkřik: Blair je tak nádherná!

    OdpovědětVymazat
  32. neblázni, pěšinka uprostřed je klasika! o ofinu a patku se musíš pořád starat - buď se ti rychle mastí nebo ti všude trčí, lítá ti do obličeje.. věř mi, znám to ze své zkušenosti.
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. mě se líbí ta horní uprostřed , já bych si vlasy nechala tak jak máš :)
    mě se strašně líbí vlasy bez ofiny můžeš si je sepnout a nikde ti nepadají pramínky

    OdpovědětVymazat
  34. Blair Slytherin16.11.11 16:04

    Přesně takový dilema mám teď já :D Já teda ofinu nosit musim, kvůli mýmu vyššímu čelu, ale nevadí mi to, docela to ty rovný vlasy oživí..a že je s tim práce? Já s ofinou práci nemám žádnou, někdy si skáknu ke kadeřnici, aby mi to za pajdu zkrátila a zas vyrážim, žádný ranní foukání, gelováný, žehlení (mám absolutně rovný vlasy), super! ;) Dřív jsem měla šikmou ofinu, kterou jsem si stříhala sama, z toho se pak stala patka, ale z ní jsem měla trochu tik :D furt jsem si na ní chmatala a uhlazovala a dělala takovej divnej pohyb rukou a nedej bože, aby zafoukal vítr :D takže teď jsem nejspokojenější :) Jinak jsem si za poslední měsíc říkala několikrát, že půjdu ke kadeřnici a nechám si udělat něco extravagantního, protože ráda trošku vyčnívám...ale další den mě to zase přejde :D Půjdu na ježka a konec :D NÉÉÉÉ! To zas ne! Ale ty bys mohla zkusit prostříhanou ofču ;)

    OdpovědětVymazat
  35. já už myslela, že chceš jít na brunetku :D ale určitě do toho bě ;) ono to vždycky doroste nebo to jde hodit na bok a téměř to nejde vidět... ty si to dovolit můžeš, ale mě se hrozně kroutí vlasy - po celé délce je mám rovnější, protože jsou dlouhé, ale jakmile si trochu zastřihnu afinu, hned se mi neuvěřitelně kroutí (je sice pravda, že nemám ráno čas na nějáké žehlení nebo fixování lakem, gelem..čímkoliv :D

    OdpovědětVymazat
  36. Také jsem řešila dilema jako ty. Dneska jsem byla u kadeřnice a nechala jsem si střihnout rovnou celkem hustou ofinu a po prvotním šoku, který trval asi hodinu se mi to celkem líbí i když vypadám jako Kleopatra, protože mám mikádo.. =D =D

    OdpovědětVymazat
  37. Jestli jsi na vážkách, tak radši ještě nedělej nic, já taky jednou byla, ale nakonec jsem si řekla, no ale změnu to chce, tak jsem do toho šla a katastrofa... :D Udělej to jen když si budeš 100% jistá :D

    OdpovědětVymazat
  38. Ten 4. účes je skvělý!!! Myslím, že by ti hodně slušel!

    Giveaway:
    4http://makeup-and-beauty.blogspot.com/2011/11/mily-denicku.html

    OdpovědětVymazat
  39. ty máš strašně krásné vlasy:) ale risk je zisk .. třeba já když jsem šla naposled ke kadeřnici,tak s tím,že mně ostříhá jenom konečky .. nakonec jsem jí chvilku před tím,než to ostříhala řekla,ať vezme taky ofinu .. a bylo:DD a jsem dokonce spokojená! což je ne mě co říct:) takže to klidně zkus,kdyžtak to doroste:))

    OdpovědětVymazat
  40. no :D myslím, že tieto otázky riešeme všetky a stále..
    Veľmi sa mi páči ofina..k tomu dlhšie vlasy..No ofinu som mala..a práve moje vlasy sposobovali to, ze po umyti(zmoknuti) mala tvar ala splasnuta strecha, ktora na spodu trci von... :P a bolo to zleee.. tak som spala pokazde s natackou a celkovo som tie vlasy nejak moc riesila.. Teraz mam dlhe, takmer rovnaka dlzka, no zase ich mam strasne takze a uz aj cop je po celom dni pre mna bolestou..a k tomu vsetkemu mi ziadnu uces neudrzi alebo len na chvilu.. sama neviem co chcem a co by bolo dobre :P ono je nieco dobre vzdy len na chvilu.. :)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  41. joo tež to furt resim, ted si chci vlasy zkratit do jedne delky ale jendou jsem pro, pak se vidim a jsme proti, to same s barvou, no des :D ale udelam zmenu! musím:D po 6 letech je treba. Tak gl a do toho:) Eve

    OdpovědětVymazat
  42. Tak toto řeším skoro pořád - nový účes x nechat ten starý. Většinou to ale vyhrává starý, protože změna se mi už dvakrát moc nepovedla :(

    OdpovědětVymazat
  43. mě by se nejvíc líbil ten účes co je nahoře uprostřed, ale na to nemám uzpůsobený obličej, bohužel :( takže preferuju rovně ustřiženou ofinu, lehce prostříhanou, která se v případě potřeby dá hodit na bok a udělat z ní patku - takže se to celkem vyplatí! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Já taky nevím co s vlasama.. :D mám to taky všechno stejně dlouhý, ale chtělo by to nějakou změnu.. :) akorát si nejsem jistá, jestli by mi ofina slušela, takže stále zůstávám na stejném.. :D ale tobě by myslím strašně slušela třetí varianta :)

    OdpovědětVymazat
  45. Já to mám zase tak, že se chci nechat obarvit na hnědo. Jednou jsem už rohodnutá a pak na to jakože zapomenu a nechám to na příště, a takhle je to se mnou stále dokola. Ach ta nerozhodnost :)

    http://zuzizuzana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  46. Anonymní06.12.11 9:27

    Vidím,že všechny máme stejný problém.:) Ofinku jsem měla několikrát,pak jsem si to nechala dorůst,ale připadalo mi to nudný,tak jsem šla zase do ofinky. Mám ji na stranu a jsem spokojená. A nepřijde mi to na úpravu nějak strašný. Já si jen namočím ofinku,vysuším,učešu na bok a tradá hotovo,otázka 5 minut. A čeho se bojíte? Když to nevypadá dobře,můžete to sepnout sponkou nebo nagelovat dozadu a další věc, rychle to doroste, takže se nebojte experimentovat, žijem přece jen jednou. Mio, klidně běž do toho, si pěkná, myslím že patka by ti šlušela. Hlavně se nebát! Jsou to jen vlasy a ty jak říkám přece dorostou.

    OdpovědětVymazat
  47. Podle mě by ti rovná ofina slušela :)) Bejt tebou vyzkoušela bych jí :) A navíc rychle dorůstá kdyby se ti to třeba nelíbilo :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡