Řasenkový speciál (1.díl)

Ciaooo! :** Ve škole už jde pomalu ale jistě do ,,tuhého", a tak nemám tolik času na blog, kolik bych si přála. Hlavně moc nestíhám odpovídat na Vaše dotazy a nepíšu denně články, jak jsem byla zvyklá. Snad se na mě nebudete zlobit. Pokusím se Vám to vynahradit alespoň přínosnými články, které se Vám můžou hodit, jako třeba Řasenkový speciál na pokračování (něco jako nekonečný ,,seriál" :DD). Můžu prozradit, že v nejbližší době plánuji i speciál make-upový. 

PS: Ve škole mi to jde zatím na 100%. Juch! (ale je fakt, že dost dřu)

Na to, že mě BAD gal stála něco kolem 600 kč, nejsem z ní nijak nadšená. Kartáček je silný, takže řasy možná natočí, ale objem nic moc a nijak extra neprodlužuje. Spíše nedoporučuji. V porovnání cena/kvalita je průměrná. Ve škole by dostala trojku.
Super enchant řasenka je o dost lepší než BAD gal od Benefitu a přitom mě stála zlomek ceny (asi 120kč). Kartáček je velmi zajímavý a kupodivu je docela šikovný (na to, že řasenky od Avonu jsou v průměru nic moc). Tuto řasenku doporučuji. Je levná a celkem dobrá. Ve škole bych jí dala hezkou dvojku.
O ONE by One už jsem psala mockrát. Je to jedna z mých nejoblíbenějších řasenek. Myslím, že dobrý výsledek je z fotky viditelný. Řasy pěkně nadzvedne, prodlouží a dodá jim patřičný objem. Kartáček je umělý (není štětinkový) a je výborný! Navíc se mi líbí černá ebenová barva, kterou řasám řasenka dodá. Je naprosto na jedničku a všem jí doporučuji. (Cena je různá a často se mění. Od 130 do 200kč.)
tato řasnka je opravdu kontroverzní. Někdo jí miluje, někdo nenávidí. Já jí nenáviděla, ale dala jsem jí další šance a snažila se s jejím zahnutým kartáčkem naučit pracovat. Už mi to jde lépe, ale stejně bych tuto řasenku nedoporučila. Podle mě kartáček slepuje řasy a pokud je napoprvé hezky nenatočíte, řasy po chvíli uschnou a už to neopravíte (jedině odlíčit a znova). Navíc řasy podle mě působí hrozně uměle a nemají žádný objem, maximálně je řasenka o trochu prodlouží. Možná, že s ní jen stále neumím, ale za mě rozhodně ne. Má ode mě čtyřku a nevyrovná se červené One by One ani klasické žluté Colossal.

Imperial řasenka od Dermacolu je naprostá novinka. Viděla jsem jí v časopise s Taťánou Kuchařovou a toužila jsem jí vyzkoušet. Stojí 229 kč a investice se podle mě opravdu vyplatí. Kartáček je skvělý. Nejdřív jsem si myslela, že taková štětinka mi přece nemůže natočit řasy, ale mýlila jsem se. Nádherně řasy zvedne a prodlouží. Dále se mi líbí, že při aplikaci není nikdy na kartáčku nějaký zbytečný nános řasenky, takže řasy neslepí, ale objem jim dodává velmi efektně. Je to sice má naprostá novinka, ale už teď jí řadím mezi své nejoblíbenější řasenky. Dávám jí jedničku a rozhodně doporučuji!

Máte s nějakou z testovaných řasenek zkušenost? 

52 komentářů:

  1. ONE by ONE už chci dlouho vyzkoušet, po výsledku na tvých řasách si ji určitě koupím :P:)
    A ta Imperial od Dermacolu vypadá taky skvěle :)

    http://www.andsatis.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. já mám zase s Falsies skvělé zkušenosti a s Avon Enchant zase horší :) ale samozřejmě záleží na to, jaké má člověk řasy :) ale ta od Dermacol by mě vážně zajímala. Jinak opět skvělá recenze! Tvůj blog je prostě nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta Dermacolka vypadá vážně skvěle, každopádně mým favoritem zůstává pan Astor=)

    OdpovědětVymazat
  4. O tý poslední jsem dneska přemýšlela když jsem jí viděla s Taťánou :)) A řikala jsem si že ji asi vyzkouším! Vypadá na tobě opravdu nádherně! :)) Jinak dneska jsem viděla článek o tobě na prozeny.cz :)) Byl teda o opalováku Ryor ale je to super, že tě takhle ještě víc zviditelňují :)) a na ten make-upový speciál už se děsně těším!

    OdpovědětVymazat
  5. Se žádnou z těchto řasenek zkušenost nemám, ale hrozně toužím po ONE by ONE.(vypadá naprosto bombově)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezekj post :D nevim jestli je to kvuli me ,ale pride mi , ze na levem oku (z pohledu na obrazovku :DD) mas vzdycky lip udleanou rasenku :D az mozna na to poslednim :) A dekuju za tip zrovna novou potrebuju :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ani jednu ozkoušenou nemám. Každopádně ta od Dermacolu vypadá dobře, navíc v Rossmannu je teď akce skoro na celý sortiment dekorativky od Dermacolu.

    OdpovědětVymazat
  8. ja používám jen 2 řasenky co mám a neměním je :))

    OdpovědětVymazat
  9. Mio, chtěla jsem se zeptat, kde sis koupila samoopalovák od Ryoru, jestli je v nějaké drogérce, nebo jestli ssi ho koupila přímo z intenetu? u nás ve většině romssmannů Ryor mají, ale boužel ne samoopalovák.

    OdpovědětVymazat
  10. já používám svoje zlatíčko od maxfactoru, mimochodem s tím zatočeným kartáčkem jsem měla vždycky problémy, ale potom jsem ho otočila a malovala jsem se obrácenou stranou než jsem dřív používala olaláá stal se zázrak :D

    OdpovědětVymazat
  11. Celkem me překvapila ta avon, nikdy bych to do ni neřekla! Jinak ještě bych dodala, ze kdo by chtěl bad Gal třeba k jezisku tak ji ted maji v sephory v dárkovém balení spolu s tužkou!

    OdpovědětVymazat
  12. Jseš suprová Mio :) Dneska sem tě viděla na pozeny.cz, tak gratuluju:) Řasenky jsou SUPER nápad! už dlouho přemýšlím jakou vybrat, stále tak nějak nejsem se svýma řasenkama spokojená ..

    OdpovědětVymazat
  13. mám tu od Maybelline a taky spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  14. one by one mám a řeknu ti že teda hrůza! :D ten kartáček dělá pěknou neplechu, nejen že mám to hrdlo celé zamatlané, ale ještě pomalu zatlačené dovnitř a ani s řasama mi nedělá nic super.
    já mám ráda cat eyes ;)

    a tu první od benefitu mám dostat k předplatnému ELLE společně s nějakým parfémem též od benefitu, tak jsem zvědavá, jaká bude..

    OdpovědětVymazat
  15. Já používám tu Falsies /dostala jsem ji jako dárek/ a myslela si bůhví jak není skvělá a tady na fotce je vidět, že oproti jiným žádný extra zázrak..tedy teď koukám já mám fialovou ne růžovou :D

    OdpovědětVymazat
  16. Tak tahle: Řasenka The Falsies Black Drama, Maybelline New York, 229 Kč..znáte?

    OdpovědětVymazat
  17. Z One by one jsem nadšená! Je fakt super! O té od Dermacol jsem přemýšlela, ale moc se mi nezdál ten kartáč, ale teď když vidím jak hezké řasy Ti udělala lituji, že jsem jí nekoupila ... (no není všem dnům konec) :D příště do ní jdu! Jinak já mám teď zálusk na řasenku KIKO! Jinak moje stálice už nějaký ten pátek je růžová z Yves Rocher! ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. z fialové maybelline jsem naopak celkem spokojená:)kámoška mi chce dát tu oranžovou maybelline, protože podle ní je příšerná:D určitě ji vyzkouším, i ostatní řasenky:)

    OdpovědětVymazat
  19. Ve Schleckru ted maji řasenku Maybelline (4ks) +tužku na oči zdarma za 200Kč, jsem na řasenky uchylna ale laká mě ta One by one!:D

    OdpovědětVymazat
  20. Ani jednu z tvýho výběru jsem nevyzkoušela, ale nějaké vypadají fajn!

    OdpovědětVymazat
  21. jé tu poslední od Dermacolu jsem si chtěla koupit (taky jsem ji viděla v časopise), ale ten kartáček mě hrozně odradil .. nesnáším umělé kartáčky :D děkuju, tak si ji nakonec asi koupím :) :D

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní22.11.11 8:49

    Za mě Falsies - děs a hrůza,ať jsem to točila jak chtěla ze všech stran.
    One by One jsem kdysi plánovala vyzkoušet, ale teď při tom davovým šílenství mě přešla chuť a posledním osobním hořkým zklamáním byl Astor. Teď mám nějakou tu prodlužující hnědou od Alverde,nákup naslepo a snaha ušetřit (za 100), a obyčejný kartáček dělá divy. Do podzimních plískanic a na bazén jsem pořídila voděodolnou Dermacol Obsesión a nemůžu vynachválit.U Dermacolu bude určitě další zastávkou Imperial,kartáček je mi vážně sympatický.
    A díky za rozšíření obzorů příspěvkem o Avonu (zajímavý kartáček) a už teď zvědavost na další díly;-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ta cervena One by One vypada hodne dobre. Ja jsem sice se svou momentalni rasenkou (Dior) naprosto spokojena, ale az mi dojde, zkusim tuhle, protoze se mi libi, jak krasne rasy ti udelala:)

    OdpovědětVymazat
  24. s falses mam stejne zkusenosti. Slepuje a nevydrží moc dlouho za par hodin se mi zacina drolit.

    OdpovědětVymazat
  25. Skvělý článek Mio, pomohla jsi mi v rozhodování ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Dermacol ma prekvapil, dakujem za stručné ale jasné ohodnotenie:)
    http://stylishfox.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. zkusenost nemam s zadnou, ale ta posledni vypada bezkonkurencne nejlip :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  28. Zkušenost mám s One by one a ta je skvělá. Na tu novinku jsem také koukala a nakonec jsem se ovládla a nekoupila jsem si jí, bylo mi líto utrácet peníze, když mám doma kupu nedopotřebovaných řasenek :)

    OdpovědětVymazat
  29. zatím mě nikdy nezklamala twothousand calories, co si o ní myslíš?

    OdpovědětVymazat
  30. si skvělá :-) tu one by one už musím taky vyzkoušet.. no napíšu si Ježíškovi :-)

    OdpovědětVymazat
  31. já jsem zase zklamaná z one by one , asi neumím s tím kartáčkem nebo co ale řasy mi děsně slepuje , zaujala mě poslední!
    ať se ti ve škole dál daří :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ta Imperial,nevím,nevím :D Ale tvoje řasy vypadají božsky! :)
    Já mám nejradši Volume Million Lashes od L'oreal.

    OdpovědětVymazat
  33. Tyjo ta one by one, to je jak kdybys najednou měla miliony řas! :D Sakra, je tolik řasenek co chci zkusit... :D

    OdpovědětVymazat
  34. Hmm! Vypadá to, že často koukáš na lovelyheir. Nejmenovalo se náhodou jedno vydeo ŘASENKOVÝ SPECIÁL???????????!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  35. Já s tou řasenkou z Avonu nejsem spokojená. Sice řasy udělá pěkné, ale kartáček má pro mě celkem nešikovný a navíc se mi přes den rozmazává. Nikdy jsem neměla problém s tím, že by se mi řasenky rozmazávaly. Tahle se mi vždy obtiskne pod obočí a u spodních řas se rozmaže, takže pro mě celkem tragédie. Kdyby mě nestála 79,- tak pěkně nadávám :) Btw nezkoušela jsi i nějaké řasenky z přírodní kosmetiky? :)

    OdpovědětVymazat
  36. Hm! Vypadá to, že často koukáš na lovelyhair. Nejmenovalo se náhodou jedno její vydeo ŘASENKOVÝ SPECIÁL?????????????!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  37. I make-up od Dermacolu s Taťánou Kuchařovou je výborný :-) Vydržel mi téměř celý den :-) 18 hodin je přehnaných, ale takových 10-12 hodin vydrží 100%

    OdpovědětVymazat
  38. Já osobně mám nejradši Supershock od Avonu.
    Sice mega kartáček,ale po čase se dá ovládnout.:)

    OdpovědětVymazat
  39. Zrovna dneska sem na rasenku Imperial narazila pri listovani casopisem na pokoji. Rikala sem si, ze bych do ni mohla jit, tak uvidim, jeste ocihnu par fotek a az bych se dostala domu, zabehla bych pro ni. ;)

    OdpovědětVymazat
  40. Falsies je jedna z nejhorších řasenek, co jsem kdy měla. :( Ta Dermacol mě ale zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  41. presvedčila si ma na One by one:)

    OdpovědětVymazat
  42. Jedny z nejlepších řasenek má Avon. Jelikož se mi už často stalo, že jsem v obchodě narazila na vyschlou. Ale při obědnání se to stát nemůže, ale zase je to věc názoru. A jinak moc hezký blog

    OdpovědětVymazat
  43. tu červenou Maybelline taky mám a jsem s ní moc spokojená :) dnes jsem se namalovala tou BB a taky mi přijde super! :))

    OdpovědětVymazat
  44. Po zhlédnutí tohoto speciálu jsem si pořídila tu Imperial. Omylem jsem sice vzala tu druhou pro objem, ale vůbec toho nelituji, protože je naprosto úžasná. Když jsem poprvé uviděla ten velký kartáček, tak jsem se zhrozila, ale po nanesení jsem oněměla úžasem. Je to jako bych měla dvakrát víc řas. Vážně nářez.
    Vyzkoušela jsem hodně řasenek, a jediný co mě sedlo byly klasický Maybelline, ale po Dermacolu už upadly v zapomnění. Kate

    OdpovědětVymazat
  45. Já třeba The Falsies zbožňuju, přijde mi skvělá. Jen docela brzo vysychá. Má nejoblíbenější je zkrátka a dobře stále 2000 Calories od Max Factor. Po One by One pokukuji už hrozně dlouho a vždy jí tam nechám. Možná je ten správný čas si ji pořídit :))

    OdpovědětVymazat
  46. Měnila jsem řasenky jednu za druhou, pokaždé když mi došla jedna, koupila jsem druhou, ale už nějakou jinou:D Ale poslední půlrok jsem si koupila už třikrát tu samou - Avon Enchant!!! <3

    OdpovědětVymazat
  47. Já milovala jednu řasenku od Avonu, kterou asi před dvěma lety zrušili (perfektní štěteček, krásné řasy, nerozmazávala se ani když jsem slzela nebo brečela, ale přitom šla krásně odlíčit pěnou a vodou) a od té doby hledám adekvátní náhradu - bohužel nenacházím. Docela fajn je Prodlužující řasenka Endless lash Oriflame Beauty a pak mám už spoustu let ráda L´oréal Volumissime 4x/5x. Řasenky od Maybelline mi vůbec nevyhovují. Získala jsem jich pár (třeba jako dárek k něčemu) a špatné. Ale myslím, že je to strašně individuální...

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Mia!
    Držím palce v škole...a skvelý blog! (objavila som ho len pred týždňom). Páčia s mi a pomáhajú tvoje recenzie. Pravdupovediac, mňa by z toľkej kozmetiky porazilo:D ale na druhej strane pomáhaš bežným kupujúcim si vybrať:)

    Aktuálne mám doma riasenku Falsies, prv som nadávala, no po 2-3 týždňoch trochu obschla a prišla som na to v akom uhle ju nanášať a efekt je skvelý.Predtým som mala One by One a je porovnateľná, menej zlepovala no nevytočila. Ešte odporúčam Max Factor Volume&lenght (fialovomodý obal), tá je u mňa top. Imylom som kúpila Max Factor 24hrs, ktorá je vodeodolná, je super no ja vododolné nemôžem-nemá niekto záujem za symbolickú cenu? Neodporúčam Maybelline Illegal Lenght, najhoršia maybellinka.

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Mia,
    skvelý blog, škoda, že som ho objavila len nedávno. Páčia sa mi tvoje recezie, hoci na druhej strane by ma porazilo mať a používať tooooľko kozmetiky :D Ale aspoň pomôžeš bežným kupujúcim uľahčiť výber v tejto kozmetickej džungli.

    Držím palce v škole a teším sa na ďalší diel "seriálu" :)

    OdpovědětVymazat
  50. Čo sa týka riaseniek...momentálne mám doma Maybelline Falsies, po kúpe som nadávala lebo zlepovala, ale tak po dvoch týždňoch obschla a naučia som pod akým uhlom ju držať a už pekne vytáča, oddelí. One by One je lepšia no vôbec nevytočí. Mám ešte rada žltú Colossal Volum´Express, no hrozná je Illegal Lenght.
    Dobrú skúsenosť mám s Max Factor Volume&Lenght, u mňa zatiaľ top. Brúsim si zuby na Loreál Architect 4D, teraz v DM akcia s kupónom. Nemáš skúsenosť? Aký máš názor na líčenie svetlých typov čiernou riasenkou? Využívaš i iné odtiene?

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Mio chtěla bych se tě zeptat jaká je nyní tzvá nejoblibenější řasenka z drogerie?? :) Díky.

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Mia :-) tak ja odkedy som objavila Dermacol Imperial nič iné nehľadám,momentálne už mám asi 8 balenie,a kúpim ju znovu :-) jeden čas zmizla z obchodov tak som mala hlavu v smútku ale našťastie len menili balenie :-))

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡