Nové rtěnky od Kate pro Rimmel

 
Určitě už jste slyšeli o tom, že Kate Moss při příležitosti oslavy výročí desetileté spolupráce se značkou Rimmel London navrhla kolekci rtěnek, stínů a nějakou řasenku. Řasenka se mi zdá úplně obyčejná, stíny jsou strašné - ty kombinace stínů jsou hrozně kýčovité (a nevyužila bych je snad ani na party), ale rtěnky jsou super! Dříve se všude psalo, že jich bude sedm nebo pět a ono je jich nakonec deset. Před nějakou dobou, co jsem se o této spolupráci dozvěděla, jsem nečekala, že by rtěnky přišly do ČR a minulý týden mě čekalo překvapení v našem Rosmannu. Musím se přiznat, že z Kate Moss nejsem zrovna nějak odvařená (o dost víc fandím spolupráci s Georgiou May Jagger). Moss vůbec nepovažuji za žádnou ikonu a je mi tak nějak jedno jestli budu mít na rtěnce nápis Kate nebo královna Alžběta. Nutno však dodat, že tyto rtěnky jsou boží a já je strašně moc chci a všechny (:DD)!

Máte už tu svou? Pokud ano, jak jste s ní spokojeni? A pokud ne, pořídíte si nějakou? Jakou?

Pixiwoo.com
Pixiwoo.com

48 komentářů:

  1. má tu 03 true nude a je to skvělá nude rtěnka. ještě přemýšlím, že si pořídím tu pink posh :)

    OdpovědětVymazat
  2. miluju Nude rtěnky, přemýšlím okoupi True NUde nebo Nude Mauve, rozohodnu se až je uvidím naživo :)

    OdpovědětVymazat
  3. v reklamě vypadá úžasně..tady se mi zdá super ta rudá a ta třetí na ruce /světlonce růžová/..zbytek si na puse představit ani moc nedovedu..koupila sis nějakou? Kelly

    OdpovědětVymazat
  4. Mio ocenila bych, kdybys nám předvedla všechny odstíny na rtech :) Moc mě totiž zajímá odstín nude mauve. Já sama vlastním odstín 05 :) Aneta

    http://makeup-and-beauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. nemám...ale určite mať budem!! ;D

    OdpovědětVymazat
  6. já mám tu v odstínu 03 a jsem z ní vážně nadšená a přemýšlím, že si pořídím ještě nějakou :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja na ne dnes koukala v Rossmannu, meli je v akci tusim za 90 Kc a prisli mi hrozne teda. Myslim barevne,jsou to proste naprosto obyc barvy, ktere ma jak rimmel tak ostatni znacky, jen na to prasknou napis Kate Moss a je to desna novinka. Fakt jsem z toho zklamana. Hlavne ta fialova barva, to je opravdu hruza...Jedina prijatelna mi prisla 03.

    OdpovědětVymazat
  8. Já už kolem nich chodím dost dlouho kámoška mi vždycky řekne,že ne, že stejnak rtěnky nepoužívám..líbí se mi od ní ta korálovka a ta nude no jééé hřích si je nekoupit :D

    OdpovědětVymazat
  9. Přiznám se, že víc se mi líbí rtěnky od Mabelline, v podobné cenové relaci. Celkově Rimmel prostě nemám v oblibě a kupovat si rtěnku jenom proto, že je tam napsané Kate a všichni z toho šílí, to teda ne:-/

    OdpovědětVymazat
  10. Já se přiznám, že jsem taky nadšeně okukovala. Ale byla jsem celkem zklamaná. Barvy se mi nelíbí a nude rtěnek mám doma hodně, takže za mě ne.

    OdpovědětVymazat
  11. já jsem si pořídila 012 My orange.. je sice dost výrazná, ale když dáš jen jednu lehkou vrstvu, tak vypadá skvěle. Je fakt, že Kate taky moc nefandím, obecně se mi jejich tváře moc nelíbí, nepřijdou mi nijak extra, snad jedině Deschanel :-)
    celkově by rtěnek mělo být snad 15, ale nikde jsem jich tolik neviděla.. a do Kateiny kolekce by měly ještě patřit nail art nálepky na nehty v podobě britské vlajky :-)

    OdpovědětVymazat
  12. mne sa velmi paci my orange a pink posh :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mě se moc líbí také True Nude jako většině :o) Jen by mě zajímalo odkud máš ty "vzorky" na ruce? Pochybuju že jsi odešla z prodejny s těmahle čárkama na rukou :oD A jestli jo, tak bravo! Mě by tam ty barvy vydržely asi jen pět minut.

    OdpovědětVymazat
  14. Patřím jedné z mála, která si koupila tu fialovou 04. Jsem zastáncem raději více šílených barev než se držet nudných barev. Nude pusu Vám nikdo nepochválí. A zajímavý make-up s ní taky nedocílíte. Kontrast není jen rudá rtěnka.

    OdpovědětVymazat
  15. me dostava Rouge Noir...nevite nahodou, jestli Rimmel netestuje na zviratech? ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Včera jsem také navštívila Rossmann abych si je prohlédla,a měla jsem dokonce vytypovanou rtěnku tu Nude,ale zjistila jsem,že mi moc rtěnky nesluší .. ale rozhodně jsem uznala,že ty rtněky jsou skvělé ♥ Byla jsem ráda,že neobsahují třpytky,protože ty já na puse nesnášim .. I když jsou velice dobré,pochybuji,že si nějaou pořídím:)

    OdpovědětVymazat
  17. Už sem o nich četla a plánuju si pořídit když ne jinou tak aspoň tu červenou! :D

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám 03 nude a takových barev není nikdy dost :) Chystám srovnání s dražšími, zatím jsem z ní dost nadšená, takové barvy najít v drogerii, to je kumšt!

    OdpovědětVymazat
  19. vypadají báječně, já bych moc chtěla tu tmavě fialovou, i když tuším, že mi vůbec slušet nebude, ale prostě bych tu barvu chtěla zkusit :).....

    OdpovědětVymazat
  20. Někdo už je má a odstíny se mi moc líbí ;)) Svojí ještě nemám, chci trošku zmenšit ty svoje zásoby :D Kate mi taky nepřijde jako nějaká ikona a osobně se mi ani trochu nelíbí. Mě přijde nevýrazná a taková nic moc.

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám odstíny 01, 02, 03 a 09 a jsem s nima hrozně spokojená. A jelikož mi přátelé řikají Kate, tak si myslí, že ty rtěnky jsem si nechala vyrobit nebo, že mám svojí kolekci :DDD

    OdpovědětVymazat
  22. Dnes jsem byla v Rossmanu a zkoušela jsem si různé odstíny téhle rtěnky, jenže se mi bohužel žádný nezalíbil, tak jsem si aspoň pro radost koupila lesk a lak :D

    OdpovědětVymazat
  23. žádnou ještě nevlastním, ale jelikož jsem ještě nenašla tu správnou nude rtěnku, tak přemýšlím o koupi 3 nebo 7..

    OdpovědětVymazat
  24. nádherný obal ... přemýšlím o koupi, ale až je uvidím na živo :)

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  25. Já jsem pro rudou klasiku!

    http://michellecakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. teším sa ako si kúpim aspon jednu :) zaujímala by ma výdrž baby, viete mi poradiť?

    OdpovědětVymazat
  27. ve Zlínském Rossmannu je v akci asi za 95,- :)

    OdpovědětVymazat
  28. Já se rozmýšlím nad odstínem 03 a 07,to jsou mý favorité :) Ale ta New Grey Trend či jak se jmenuje se mi vůbec nelíbí,udělá to takovou šedo- fialovou a obrovským množstvím stříbrných malých třpytek :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ta nude vypadá skvěle, poohlídnu se po ní. :) Jednu rtěnku od Rimmel mám a fakt mi vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  30. tuhle rtěnku od Kate si chci taky pořídit, bude to vůbec má první rtěnka :D nevím jak se jmenuje, ale je to odstín 03 tuším :)

    OdpovědětVymazat
  31. Mrknu na ně do drogerie, jestli je tam budou teda mít. :) Jinak by mě zajímal tvůj názor na kosmetiku PUPA http://stylebyveronika.blogspot.com/2011/11/new-in-cosmetics-pupa.html, protože tě považuji za kosmetického guru stejně jako Petru z lovelyhair. :) Díky.

    OdpovědětVymazat
  32. jé, vypadají dobře, asi se po nějaké podívám! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Mě by zajímalo, kde je k sehnání všech deset odstínů - u nás jich je jen 5 nebo 6 :-( Kromě té nude, kterou jsem si koupila, bych měla odvahu nosit už jen ty světlé pink, ale ty tam bohužel nebyly...

    OdpovědětVymazat
  34. To v Brne v Rossmanu je ted akce na predeslou kolekci Rimmel asi 30%:-)Různé stíny na oči, rtěnky, lesky, laky,..Akorát mě mrzí, že pořád testují na zvířatech...lili

    OdpovědětVymazat
  35. Jako většina mám odstín 03 a jsem z ní taky hrozně nadšená! :)) V našem rossmannu se ale regál hodně rychle vyprazdňuje :)

    OdpovědětVymazat
  36. koukala jsem na ně v drogerii a žádná mě moc nezaujala, až na tu tmavě fialovou, ale tu bych téměř nevyužila..:) koupilas nějakou?

    OdpovědětVymazat
  37. mám odstín 07 a je báááječná:) koupila jsem ji v rossmanu za 95kč! recenzi si kdyžtak přečti na mém blogu krissfashionstyle.blogspot.com:)

    OdpovědětVymazat
  38. Páni, ty vypadají perfektně. Hlavně nude barva a pak ta růžovoučká :)

    OdpovědětVymazat
  39. už si na ni taky brousím zuby (pusu), ne kvůli Kate, kterou mám sice ráda, ale hlavně kvůli pěkným odstínům a konzistenci, mám ráda rtěnky krémové, plné barev a hlavně matnější :)

    OdpovědětVymazat
  40. všechny vypadají dobře, snad ji budou mít i u nás! :)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  41. Zrovna hledám nějakou rtěnku a ythle vypadají super, tak se na ně v drogerii podívám)).

    OdpovědětVymazat
  42. rtěnky jsou suprové, mají krásný obal, ale zdají se mi strašně výrazné.. :(

    OdpovědětVymazat
  43. Už svojí mám a přemýšlím o další :D
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  44. Koupila jsem si 01 (Rouge Noir) a jsem s ní naprosto spokojená. Když si obléknete malé černé k tomu černé lodičky, jemný make - up a pro zvíraznění tuhle rtěnku budete královnou párty :))

    OdpovědětVymazat
  45. Mám 03,06,07 a 012 a milujem ich všetky :)

    OdpovědětVymazat
  46. Mám tu tmavě fialovou, srhnala jsem ji ve slevě, ale když jsem zjistila, že je zlevněná skoro všude, mám strach si ji dát na pusu :D Ne, už jsi ji zkusila, Podle mě trochu vysušuje a vždycky ji mám rozmazanou :/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡