Miluji upíry!

A proto jsem dost nadšená z této nové kolekce, hlavně tedy z toho, že vůbec dorazila do ČR. Od Essence jsou limitované kolekce, které mě moc nenadchly, ale také existují i ty, které jsem musela mít kompletní. Tahle kolekce se řadí do skupiny druhé. Mám ráda vše o upírech a obecně nadpřirozeno už odmala. Jsem posedlá seriálem Vampire Diaries a celou Twilight ságou (tak moc se těším do kina na Bellinu svatbu a miminko!:)) Limitka Vampire˙s Love se naprosto strefila do období (listopad je pro upíry naprosto ideální). Když je venku pochmurno, ležím doma u nějaké upíří knížky nebo filmu. No a teď si dokonce můžu i hrát s upířím make-upem! 

Celá Vampíří láska přišla do Rosmannu 10.11. a obsahuje krásné produkty - hlavně gelovou tvářenku(!!!), kterou v drogerii běžně neseženete. A to je obrovská škoda, protože na tekutém make-upu tekutá tvářenka vypadá krásně přirozeně. Pěkně obličej rozzáří a hlavně dokonale drží.
V drogerii si nezapomeňte vzít letáček, kde je soutěž o ceny. Hlavní výhrou je pak třídenní výlet pro dvě osoby do Florencie v Itálii, zahrnující kapesné 500 euro. Dalšími cenami jsou pak vampíří výrobky.
Tvářenka Bloody Mary stojí 65 kč. Nanášet gelovou tvářenku není nic těžkého. Má pumpičkový aplikátor a nanáší se prsty nebo houbičkou. Pokud používáte prsty, nezapomeňte si je, co nejrychleji odlíčit. .) Tvářenka jde po delší době špatně dolů. Struktura je gelová. Barva je tmavě růžová až červená (krev), ale po aplikaci na kůži není tak intenzivní, jak v lahvičce vypadá. Při focení jsem to s ní musela trochu přehnat, protože mi foťák trochu ,,žere" barvy. 

Líbí se Vám tato kolekce? Sdílíte mé nadšení nebo pro něj nemáte žádné pochopení? (:DD)
Jakou zkušenost máte s gelovými tvářenkami?

78 komentářů:

  1. na tuto kolekciu sa strasne tesim, mala by byt u nas kazdym dnom...kupila si si len tvarenku alebo uz mas doma aj ine produkty?

    OdpovědětVymazat
  2. wow! to se mi dost líbí:) když to někde v drogerce zahlídnu hned kupuju!! :) díky

    OdpovědětVymazat
  3. Před chvílí sem si přinesla domu ten fialovej láček a už se ho nemůžu dočkat:-)

    OdpovědětVymazat
  4. tý jo. tak tu si půjdu koupit.. taková exkluzivní cena? a vypadá bááječně. Mimochodem The vampire diaries miluju.. a teď čtu 4. díl knížky o Anytě Blake (nevím jestli znáš, ale jsou tam upíři a likantropové :D)

    OdpovědětVymazat
  5. U nás v rossmanu ještě není, ale doufám, že brzo bude! už se na ni těším a určitě zkusím tu tvářenku:)

    OdpovědětVymazat
  6. Gelovej Benetint? Proc ne!:) Cekam, ze aspon tolik netece kdyz si ho das na tvar?

    OdpovědětVymazat
  7. kolik stála prosím??:)

    OdpovědětVymazat
  8. jo už to vidím tu cena, omlouvám se.

    OdpovědětVymazat
  9. už mám taky své úlovky :) a nemůžu se dočkat až je okusím :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super, určite keď to príde k nám kupujem! :)

    OdpovědětVymazat
  11. mě se líbí , ale nejspíš se do rossmanu nedostanu , a ta tvářenka je zajímavá na denní líčení asi až moc červená ale na nějaký šílenější make up může být :)

    OdpovědětVymazat
  12. sdílím tvoje nadšení.

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá úžasně a krásně přirozeně !!

    http://zuzizuzana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá skvěle určitě se na tvářenku skočím podívat! :) Sem zvědavá! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Koukala jsem už na tuhle kolekci na internetu a moc se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  16. P.S. také miluji upíry a na Rozbřesk plánuji jít hned příští týden po premiéře! :)

    OdpovědětVymazat
  17. páni, o gelové tvářence jsem nikdy neslyšela. chtěla bych jí zkusit, ale bohužel si myslím, že mi takovéhle odstíny vůbec nesluší.
    tobě ale naopak padne jako ulitá <3 ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Na tváři vypadá vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem zrovna asi před půl hodinkou dorazila z Rossmannu. A kolekce se mi také líbí, mě zaujala paleta očních stínů. Nakonec jsem si odnesla paletku od Catrice - Sydney Collection a mamče jsem koupila oční stín od Essence. A přemýšlím ještě nad paletkou od Catrice London.:)
    Jinak jsem tě dneska viděla jít do Rossmannu s přítelem, když jsem jela autobusem ze školy xD A moc Vám to slušelo !!! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já na gelové tvářenky nedám dopustit! S pudrovými jsou podle mě neporovnatelné(tedy pokud, jak píšeš, použiji make-up). Tahle vypadá moc zajímavě, takže se na ni do drogerie určitě půjdu podívat a jsem zvědavá i na další výrobky z této řady:)

    OdpovědětVymazat
  21. Miluju upíry :)) Je to skvělý nápad-film i knížky stejně jako Harry Potter :)) Ta tvářenka se mi moc líbí! :)) Vypadá to opravdu fajn, určitě se kouknu, třeba mi bude vyhovat!

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to jsme na tom stejně,já taky od mala zbožňuji všechno nadpřirozeného a hlavně teda úpíři :D! Musím se kouknout na tuhle kolekci :)

    OdpovědětVymazat
  23. já chci vyzkoušet ten prášek na řasy! ;) jinak tahle tvářenka mě také moc láká, ale myslíš, že by byla vhodná i na pěnový make-up??? :) tekuté bohužel nepoužívám ... v pondělí hned skočím tuto kolekci omrknout! ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. No to snad ne! Vcera jsem byla v Rossmanu a nic....a dneska to tam uz je? To mam fakt stesti :D Zitra vstavam na 9. a utikam tam, aby mi tu tvarenku a vyhlidly lak na nehty nikdo nevzal!

    OdpovědětVymazat
  25. Mňa táto kolekcia tiež zaujala, ale zatiaľ som si z nej nekúpila nič. (:

    OdpovědětVymazat
  26. tahle kolekce se mi líbí, tak doufám, že dorazí i do Olomouce :-)
    tu tvářenku jsem původně vůbec nechtěla, ale jak tak koukám, možná si ji pořídím :-)
    hlavně jsem zvědavá na ten parfém :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Tohle je úplně poprvé, co slyším o gelové tvářence. Zkušenost nemám tedy žádnou, ale aplikace nevypadá složitě a výsledek je moc hezký. Možná o ní zauvažuji do budoucna. :) Ještě bych se chtěla zeptat, jestli vydrží pak celý den ve stejné podobě?

    OdpovědětVymazat
  28. Mio, dneska jsem tu novou kolekci v drogérce viděla. Neměla jsem moc čas, tak jsem ji zkoukla jen na rychlo a teď mě mrzí, že jsem si nevzala tu gelovou tvářenku. Zítra si pro ní skočím. Vypadá super krásně. Díky za tip! Pet.

    OdpovědětVymazat
  29. Takže sis pořídila celou kolekci nebo jen tvářenku? Já bych si být tebou,když tolik miluješ upíry a všechno okolo,pořídila najednou,protože třeba se bude líbit i ostatní a už nebude:) Nebo v obchodech mají jen omezené množství a než tam zajedeš podruhé,tak na tebe nic nevyzbyde .. já mám tu barvu na rty,červenou,a pudr:) Tak jsem zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  30. Nezkousela si nahodou i ten Prášek na řasy pro větší objem? to by mě taky moc zajímalo. No v úterý tam hnedka vlítnu :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ta kolekce je moc hezká. Doufám, že v pondělí u nás ještě něco seženu. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Já jsem pro ty laky na nehty, ale o gelevé tvářence slyším poprvé..

    http://michellecakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  33. ta tvářenka vypadá vážně super ;) celkově i přirozeně všechno, líbí se mi.

    a upíry miluju též a na Bellinu svadbu a na mimčo se těším strašně moc!

    OdpovědětVymazat
  34. už se hrozně těším na tuto limitku, k nám teprve nedávno dorazily ty krémy na ruce:D:D zlín je dost pozadu..:D

    OdpovědětVymazat
  35. Taky jsem se na kolekci moc těšila:) Nechápu, že u nás ve městě ještě není a dnes jsem ji koupila v Jihlavě, kde je prý už dva týdny!!

    Mám tvářenku, jen je třeba jí dát opravdu MÁLO a umýt ji z prstů HNED, protože drží jako přibitá a je výrazně rudá :D :D Takže jsem vypadala jako Marfuša, ale už ji konečně umím dávkovat :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahojky Mio moc nereaguju na tvoje články, ale opravdu jsem pravidelný čtenář!:) Chtěla jsem ti poděkovat, že díky tobě mám taky svůj Beauty box:) bylo v něm spoustu testrů parfémů (asi 6) členská karta k Fann časopis Luxury a tělový mléko Latte Corpo a testr šamponu..no jsem fakt nadšená a opravdu děkuju, že jsi zde dala ělánek na toto téma!:) jinak tato kolekce od Essence je fakt super hned v pondělí mrknu do Rossmanu:))

    Marki

    OdpovědětVymazat
  37. na tuhle tvářenku si brousím zuby, přijde mi úplně skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  38. páni!!! Právě sháním dárek pro kamarádku k narozeninám, a tohle je super !! :)

    OdpovědětVymazat
  39. S gelovou tvářenkou zkušenosti nemám. Ještě o ní zauvažuju, ale bojím se, aby na mě nebyla moc výrazná.. Ještě to promyslím a co nejdřív obhlídnu další výrobky!:)

    OdpovědětVymazat
  40. dnes som bola v drogérii, ale ešte ju nemali :( mne sa pozdávajú najmä tie laky :))
    http://www.energiq.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  41. miluju tvé recenze ;-) si úžasná

    OdpovědětVymazat
  42. a ja zase cim dal vice miluju cervenou barvu, takze si urcite neco z teto kolekce poridim :))

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  43. sice nejsem ani zdaleka takový fanda do upírů jako ty, ale tohle vypadá dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Katy: Dneska jsem se u nás pohádala s tou "sekuriťačkou" v Rossmanovi. Tak tam nechoď a rozhodně si nic nezkoušej! :-D samozřejmě tam nemají testry a když jsem chtěla vyzkoušet rozmazatelnost a konzistenci té tvářenky tak mě vyjebala jako malou holku. Řekla jsem jí, že kdyby tam prodavačky nekradly testery tak by nikdo nezkoušel výrobky a že takhle si těžko někdo něco koupí, když si to nemůže vyzkoušet. Vrátila jsem vše co jsem měla v košíčku a řekla, že mě přešla chuť si tam cokoliv kdykoliv koupit a odešla jsem :-DDD

    OdpovědětVymazat
  45. Baruška: na tváři vypadá dobře, ale na ruce mi přijde fakt jak ta "dětská" růžová takže nevím nevím i když samozřejmě jak vypadá na obličeji je důležitější...jde o to, že gelovou tvářenku také chci, jen jestli je správná volba tahle..

    OdpovědětVymazat
  46. Na kolekci se budu muset mrknout, díky za tip :-) Většinou mě to nechává chladnou, ale pro upíry mám také tak trochu slabost.

    I když jako fanouškovi True Blood (seriálu, ne knih) mně Bella a spol. přijdou ehm k smíchu trapní a přespříliš sterilní, takže mě to dost zklamalo. Víc se mi líbí, když je upír upírem - zuby, stříbro, krev, zabíjení, sex, vášeň, láska a to bez zjemnění viz TB. Ale každému vyhovuje něco jiného ;-)

    OdpovědětVymazat
  47. to je úžasný! tvůj blog miluju, neustále přicházíš na něco co mě totálně překvapí!!! a musím se jít na to do drogérky aspon podívat!

    OdpovědětVymazat
  48. Eli: promiň, ale True Blood staví akorát na soft pornu...už mi není teen a dokážu ocenit dobrou práci..tu víc vidim v TVD než u téhle ptákoviny..

    OdpovědětVymazat
  49. Tak dneska v rossmannu jsem jí ještě nenašla. K vzteku. :-/ :))

    OdpovědětVymazat
  50. Jo, tak definitivně musím gelovou tvářenku mít, vypadá skvěle.

    OdpovědětVymazat
  51. Téda, tu musím mít, je vážně parádní!

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  52. Sdílím tvé nadšení :D. Už se těším až (pokud vůbec) dorazí k nám do drogerky :D..
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  53. super, těším se! to musím mít :-D

    OdpovědětVymazat
  54. Jája: To já nikomu neberu, mám to však doslova naopak, než Ty píšeš, a teen mi už nějaký ten pátek také není. TB je hodně propracované a staví na spoustě aktuálních společenských témat(soft porno vypadá jinak). Ještě lépe je to vysvětlené u některých komentářů na csfd.cz.

    Ale taková diskuse asi nemá smysl a už vůbec ne tady. Každá máme jiný vkus a názor na věc. Pro mě TVD navždy zůstane zpackanou ptákovinou, škoda - potenciál tam byl, a TB mnohem povedenější kousek. U Tebe naopak ;-)

    OdpovědětVymazat
  55. škoda že té tvářenky nemají ještě nějaké jiné odstíny.. tahle ta mi natváři připadá nějak nepřirozeně, taková "marfuška" :D ..ale možná je to jenom fotkou ;)

    OdpovědětVymazat
  56. Páni a u nás v Rossmannu tuhle limitku ještě nemaj !:D Mám zálusk na ty paletku ;)

    OdpovědětVymazat
  57. Tento bl čítam už dlhšie, ale komentujem prvýkrát. :)
    Tiež mám rada Vampire Diaries, ale Twilight ani nie. :D Dnes som si kúpila fialový lak, už sa teší ako ho vyskúšam. :)

    OdpovědětVymazat
  58. Škoda, že už nepíšeš tolik o sobě jako na starém blogu :) kosmetika je fajn, ale já bych uvítala změnu. K.

    OdpovědětVymazat
  59. Já velice sdílím tvé nadšení a vážně si mě navnadila na tu tvářenku! :) Původně sem neměla v plánu si ji pořizovat, ale teď už hooodně váhám! :D Akorát u nás bude asi trvat déle, než budeme mít tuhle kolekci k dispozici.. zatím u nás je teprve Urban Messages.. a ta teda nic moc :(

    OdpovědětVymazat
  60. dneska jsem byla v rossmanu ve vodičkově a nebylo to tam! taková urážka :D ale možná je to dobře, ušetřila jsem :D

    OdpovědětVymazat
  61. s tou tvářenkou jsi to přehnala... vypadá to jako bys dostala pořádnýho facana

    OdpovědětVymazat
  62. Anonymní13.11.11 8:47

    Holky, nevíte jak voní ten parfém? Na ten jsem velmi zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  63. Jednu gelovou tvářenku už doma mám a třikrát ji nepoužívám, takže z této kolekce asi nic kupovat nebudu, ale moc se těším na Twilight v kině :) to je fakt dobrá parodie, hodně se u toho nasmějeme vždycky :)

    A co se týče upířích seriálů, nedám dopustit na TVD, baví mě čímdál víc :)

    OdpovědětVymazat
  64. Mám doma tvářenku a tu věc na řasy. :DD Teď jsem si to promýšlela a rozhodně si ještě zajdu pro třpytivý pudr a lesk v odstínu krve. :)

    Máni: Ten je z nich nejhezčí!
    makyy9: Už jsem o tom slyšela, ale ještě nečetla. Díky za tip:)!

    Tereza: Ne ne neteče. Je gelová, né tekutá. .)
    trb: O:)

    Coralina Bouton: tak to budeme dvě:)
    Gáglush: Sydney mám také. :) Jee a moc děkuji! :*

    Kockandy: Tak jestli sdílíš stejné nadšení, určitě se na kolekci alespoň podívej.)
    - angellovely-things -: Myslím si, že 100%. Není tekutá, ale gelová, takže to by na pěnu neměl být problém.

    Andrea: Opravdu dobře drží. :)
    Anonymní Pet: není zač, proto jsem ten článek napsala! :)

    Petia: Mám ho, ale ještě jsem se k němu nedostala. Až vyzkouším, dám vědět.)

    Anonymní: Naprosto souhlasím, hned umýt a nepřehánět. :DD
    Anonymní Marki: A já Ti děkuji za tento milý komentář. Opravdu mě potěšil. :)

    Katie: Určitě bude jako dárek super. Je exkluzivní a je to něco nového.
    Michaela: Myslím, že bude slušet každému. Záleží na tom, kolik si jí naneseš.

    Anonymní: Děkuji mooc!:*
    Simbli: To až tak? :DD Tak to já jsem ráda, že u nás máme Rosmanny dva a třetí ještě ,,potkávám" cestou do školy. V jednom u nás ve městě jsou hrozný krávy a otravnej security a v tom druhém naopak strašně milé prodavačky a sekuriťák na dvě věci (pořád svačí a stojí u dveří jak na party :DD). Takže vždy vím kam jít. No a Rossmann cestou do školy je taaaaak obrovskej, že je mi tam taky fajn a se security jsem už kamarádka. :DD

    Eli: Mně se TB nelíbí, chybí mi tam romantika, ale je to opravdu věc názoru. .)
    Tereza: to mám radost, že Tě tu u mě baví!:)

    kikisska: Bude to opravdu fotkou. Musela jsem to s ní přehnat, protože mi foťák občas žere barvy, jak jsem psala. :/
    Nyx: V tom případě Ti děkuji za komentář!:) a ten fialový je krásný.

    Anonymní K.: O sobě už dopodrobna psát bohužel nebudu. Proto jsem asi i přešla na nový blog. Chci si trochu hlídat soukromí.
    Skodulka: :DD Omlouvám se Tvé peněžence, ale není to zas tak velká investice za takový unikát. :DD A Urban Messages je nic moc, souhlasím.

    Katie: No téda! Však ono to přijde a Ty určitě půjdeš kolem.. :DD

    Anonymní: Občas by se vyplatilo články i číst.)
    Anonymní poslední: V drogerii mi nevoněl vůbec, ale doma už jsem mu přišla na chuť (na čuch). :))

    OdpovědětVymazat
  65. Mio, kupovala sis i ten prášek na řasy? moc ráda bych viděla, jak to doopravdy funguje a vypadá :) Dý.

    OdpovědětVymazat
  66. Mio? Prosím, nevzpomínáš si kolik stála ta paletka z nové kolekce a toaletní voda? A voněla příjemně?
    Děkuji moc!

    OdpovědětVymazat
  67. Ta tvářenka se mi moc líbí, ale tohle mi nemůžeš dělat! :D Musím teď šetřit na vánoce, a né si pořád něco kupovat :D

    OdpovědětVymazat
  68. nevíte, jak dlouho bude tahle kolekce v drogeriích?
    Cathy

    OdpovědětVymazat
  69. tvarennky nemusim, zrejme preto, ze si ich neviem na sebe predstavit, vyzerala by som ako saso :D
    ale zavidim vsetky kolekcie essence :( ku nam akosi nie a nie prist nove, slovenske DMky su zaseknute na tych istych produktoch.. :(

    OdpovědětVymazat
  70. doufam, ze tato kolekce bude v pondeli konecne i u nas, protoze od te doby, co o ni vim, tak se ji nemuzu dockat...a ta tvarenka vypada opravdu suprove ;) nemuzu se dockat, az ji vyzkousim!

    OdpovědětVymazat
  71. mé srdce touží po těch lacích :D opravdu krásné barvičky, nevíte kolik stojí jeden?

    Elis

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj moc ti to sluší ata tvářenka vypadá dobře ale mě by neslušel ten odstín já i když bych si toho dala torkšu víc než mám tak bych vypadala jak marfuška.Tday je odkaz na můj blog jsou tam něaký článečky o kosmetice a tak www.cotton-candy.blogerka.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Ach jo. Na tuhle kolekci jsem se tak těšila. Ani jsem nedoufala, že k nám dojde. U nás ji ještě neměli. Dneska to jdu omrknout:0)
    A jelikož se pořád červenám na takovou tvářenku musím rychle zapomenout XD. Laky a stíny vypadají dobře....
    http://curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  74. Kolekci sem zatím ještě naživo neviděla, ale zítra to hodlám napravit :)
    Upíry a všechno upíří miluju od doby, kdy sem jako malá viděla Interview s upírem.. Twilight sagu znám skoro tak nazpaměť jako kdybych to psala a navíc v tom ještě hrála :D Upřímně musím říct, že knížky sou lepší, ale na ty filmy koukám docela ráda :)

    OdpovědětVymazat
  75. Tak tohle je uplně boží, ani nevíš jakou si mi udělala radost že máš o tom článek, bych o tom ani nevěděla, gelová tvářenka, něco takového sháním už dlouho, jupí jou :)

    OdpovědětVymazat
  76. jsem nesmírně zhnusena...to mi vysvětlete proč mají ve stojanu akorát 2 tvářenky...dnes jsem lítala po celé Praze jako tele a nikde po ní ani vidu ani slechu :(((((...kdyby někdo byl tak hodný a viděl jí, koupil by mi jí...tak prosím na mail novakova.janis@seznam.cz
    dík!

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡