Milan trip report (part 1)

Krásný pátek Vám přeji! Doufám, že se máte bájo. Já úplně nejvíc! Teda vlastně jsem nemocná, ale nic hrozného. To je tím proměnlivým počasím a věřím, že budu brzy ok. Mám tu pro Vás konečně můj report z mého výletu do Milána, kde jsem byla tento týden. Dostala jsem se k tomu všem tak, že mě pozvala značka Huawei (cz/sk zastoupení), abych se letěla podívat na tiskovou konferenci a slavnostní odhalení nových smart hodinek, a také abych reprezentovala CZ/SK účastí na galavečeru Vogue China, který slavil 10.narozeniny. Tímto článkem bych chtěla Huawei poděkovat za tuto možnost, a vyprávět Vám všem, co jsem zažila. I přesto, že bylo na vše málo času, stihla jsem nafotit stovky fotek, takže jsem vybrala ty nejlepší a rozdělila je do dvou složek, a tak se ještě můžete těšit na druhou část! Ta dnešní bude více o hlavním programu mé cesty. V druhé se pak budu věnovat random fotkám a malým nákupům.


Na letišti byl sraz s ostatními (dopředu jsem netušila, kdo se mnou poletí) cca hodinu před odletem, avšak náš let byl zpožděn o další hodinu, takže jsme nakonec měli po check-inu a odbavení spoustu času. Seznámili jsme se, dali jsme si kávu a něco malého v kavárně a já se ještě porozhlédla po peněženkách. Byla jsem v MK, kde tedy měli hodně levné peněženky, až mě ceny překvapily, ale uvědomila jsem si, že mám od Korse jedno psaníčko, které se stydím nosit, přesto, že je pravé, na čemž je něco hodně špatně. Značce podle mě bohužel uškodily fake věci, které jsou prostě všude. Nebo, že by to bylo i tím, že vlastně i Michael Kors se až moc viditelně inspiroval u ikonických kabelek (jelikož jeho oblečení je skvělé) luxusních značek? Takže jsem si koupi rozmyslela a má další cesta vedla do VS. Z české Viktorky jsem byla už podruhé zklamaná. Kalhotky tam mají jak pro babičky a ještě k tomu ani nejsou pěkné, všechno je strašně předražené, kýčovité,... Jediné, co mě zaujalo byly peněženky. Byly vážně pěkné a hezky zpracované, ale odradily mě ceny, jelikož za ty ceny už bych hravě našla peněženky kožené. Takže na českém letišti nákupy nula, ale má stará peněženka byla spokojená, haha.

Do Milána jsme letěli s italskou společností a let byl naprosto ok. 
Z letiště jsme se do centra dopravili vlakem, protože to byla ta nejrychlejší možnost. 
Z nádraží nás pak odvezli na hotel taxíky.

Ubytováni jsme byli ve čtyřhvězdičkovém hotelu Manin, který se nachází v centru města. Můj pokoj se mi moc líbil. Ocenila jsem i velkou terasu s úžasným výhledem. Mimochodem během cesty jsem se spřátelila s Paulínou Maťovou (sk blogerka), s Klárou Nademlýnskou (cz návrhářka) a Monikou Koblížkovou (cz beauty&fashion editor).

Na hotelu už na mě čekal dárek, a to nový (čínský:D) Vogue a Huawei smart watch v limitovaném designu by Fornasetti, kterých je na světě jen 300! Wow. Nemůžu uvěřit tomu, že mám tu čest, jedny vlastnit i já.

Po ubytování jsme si v hotelové restauraci dali společný rychlý oběd, a poté jsme měli už jen hodinu(!) na přípravu. Čekala nás totiž tiskovka, afterparty a galavečer.

Chtěla jsem si žehličkou zvlnit vlasy, ale nakonec jsem to vůbec nestihla.

Běželi jsme na taxíky, jelikož většina z cz/sk týmu měla vysoké podpatky (já se rozhodla si je nebrat) a jelo se!
Před akcí jsme s Klárou, Moni a Paulínou čekaly na ostatní, protože jsme jely po částech, a tak jsme si trochu stihly užít Piazza Del Duomo.
¨
Měla jsem na sobě top a sukni z Reserved, sako z Topshopu a slipony Mango.

Tiskovka Huawei měla nějaké své mínusy v ozvučení, ale jakmile přišel Mario Testino, který nafotil a natočil spoty + reklamy, všichni byli nadšení a spokojení. Hodinky se mi moc zalíbily. Jak funkčností, tak vzhledově. Přesto, že jsem "milovnice jablek", jablečné hodinky se dle mého názoru designově vůbec nepovedly, za to Huawei hodinky ano. Pokud jsem si dobře zapamatovala, měli by se cenově pohybovat od 400 do 700 eur a mělo by být v nabídce několik různých designů.
 Mario se stále jen usmíval a hýřil pozitivní náladou.

Mé poprvé na červeném koberci, jako "účinkující", nikoliv fanoušek, tak proto ten výraz. :D
Oblékla jsem si sukni a tílko z Reserved a sáčko z Tosphopu.
 Já a Klára před fotografy.

 A teď už si užijte fotky z oslavy Vogue China, která se konala v úžasných historických prostorách v centru Milana.

 Giorgio Armani

Piero Fornasetti

 šéfredaktorka čínské Vogue, Karlie Kloss a Mario Testino

A mé dva úlovky z večera. Musím se přiznat, že jsem byla dojatá z toho, jak se se mnou Karlie bavila. Oslovila jsem jí "Hey Klossy!", přičemž jí hned došlo, že sleduji její yt channel. Hned jsem jí ho pochválila a Karlie mě objala s tím, že strašně moc děkuje, že jí videa dají práci a těší ji, když to lidé ocení. Chtěla jsem jí poprosit o fotku, ale ona se mě hned začala vyptávat odkud jsem a co mám za foťák. Říkala jsem si pro sebe: Ty jo, vážně si teď povídám s andílkem VS nebo s kámoškou? :D Karlie mě dostala. A samozřejmě mi vyhověla a udělala si se mnou selfie. Ale vedle té fotky mám dokonalý zážitek na celý život. Co se týče Maria, milejší osobnost jsem také už dlouho nepotkala. Byl galantní, příjemný, usměvavý a pokorný. Vážím si takových lidí, kteří něco opravdu dokázali a doufám, že jich je i u nás víc.

Toť mé zážitky z tohoto hektického dne. Snad se Vám článek líbil a já se brzy ozvu s pokračováním!

62 komentářů:

  1. musel to byt fajn vylet :) hodinky se mi tedy moc nelibi, nejsem na tadyty "výstřelky", radeji mam klasiku :) ale ubytovani jsi mela hezky a vecer musel byt hezka zkusenost :) jinak ja mam od MK jen hodinky a penezenku, premyslela jsem dlouho i nad crossbody kabelkou, ale presne jak rikas, tech kabelek je vsude tolik, a navic fake, ze si to asi rozmyslim a treba pujdu nakonec do DKNY nebo Rebecca Minkoff :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  2. Musím uznat, že ačkoliv moc blogy a hlavně reporty z akcí nečtu, tak ty mě bavíš. Ty jsi ten správný člověk, kterého by měly značky na takové akce zvát, protože si viditelně vážíš svých čtenářů a fotíš a popisuješ zážitky tak, jako kdyby čtenáři byli na akci s tebou. Je to dobré a jde ti to. Jsi šikovná, milá a normální. Mám radost za tebe. Hlavně ze setkání s fotografem Testinem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi velmi velmi ti děkuji za tento úžasný podporující komentář!

      Vymazat
  3. To musel být úžasný výlet..:) A ty fotky jsou božské :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/10/podzimni-hnede-liceni.html

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to na super výlet :) Každopádně ten Michael Kors si bohužel uškodil sám tím, že nastavil ceny svých produktů hodně nízko, načež je začaly kupovat všechny slečny a vytvořilo to dojem fejkového a neluxusního produktu. Škoda, návrhář je to dobrý. Jinak Karlie Kloss ti závidím, je to kočka!! Obě dvě jste! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já ti ti teď tak závidím, Miuš. :D <3 Ta fotka s Karlie je pefektní.

    OdpovědětVymazat
  6. užasní článek těšim se na pokračování

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, ty jsi zlatíčko. Děkuji ti za tvé pravidelné komentáře! :)

      Vymazat
  7. V té Itálii sis to musela parádně užít :) Vůbec o tom nepochybuji :) Hodiny Huawei se mi teda líbí, mají moderní, neotřelý design a to je na nich to zajímavé :) Ubytování jsi měla na jedničku (ocením pěkné designové provedení), historické budovy miluju a setkání s Karlie Kloss a Mariem Testinem? Jedním slovem: ach! Musel to být nezapomenutelný zážitek :)

    OdpovědětVymazat
  8. článek super,ale ty hodinky jsou fakt ošklivé,ty bych nechtěla ani zadarmo,natož za peníze.všechno co je moderní,nemusí být nutně pěkné,že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Tak ono to ani není moderní, jako spíš designérské. :)
      Děkuji ti za pochvalu a upřímný komentář!

      Vymazat
  9. Super report! :) Můžu se zeptat kolik přibližně stály ty VS peněženky? Díky :)

    www.the-michelles-blog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Moc krásný článek :)) jinak ty fotky jsou bezva! :)

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to vyzerá, že si si to užila ! krásne fotky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. Páni, to je vážně jak sen! Plno těchto hvězd jsou většinou milé a pokorné, to je prostě super a někteří lidi zde a i blogerky (tím nemyslím tebe Miuš ;) by si z nich měliu brát příklad =) Miláno je nádherné! Zasloužila jsi si to!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  13. Vylet vypada skvele! Snad sis ho poradne uzila:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Krasny fotky! Miusko ,mluvis italsky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Ne ne, mluvím anglicky a trochu španělsky.

      Vymazat
  15. Super fotky a najviac sa mi páči tá pri tej katedrále alebo čo to presne je :) Muselo to byť skvelé :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Páni, tak to je úžasné :) Jsi skvělá, že jsi to dotáhla tak daleko :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  17. To jsem moc ráda, že ten výlet takhle hezky dopadl a dle fotek jsi si ho parádně užila :) Těším se na další pokračování no a k tomu VS.....já Ti to říkala :D "ať žijou ohavné spoďáry z letiště" :D :D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Takže super výlet! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak to mas peknou nejlepsi kamaradku, neznam ji od ekud? :D :))
    Jinak to musel byt uzasny vylet a vecer :) a taky ti to sluselo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší kamarádku? :)
      Jinak děkuji moc.

      Vymazat
  20. Úžasný:))
    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. To musel být boží výlet :) Super článek, těším se na druhou část ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  22. Páni, je úžasné, jakým příležitostem se blogerkám díky spoluprácím dostává, muselo to být úžasné :))

    OdpovědětVymazat
  23. Na jednu stranu se ti nelibi, ze MK ma peneznky a veci tak levne, ze je ma tedy kazdy a ubira to na kvalite a exkluzivite, a na druhou stranu se ti u Viktorie nelibi, ze to je predrazene, rikam si jen, tak co chces? tyhle ceny ma Viktorie nastavene i v US a tim, ze to neni za 10 dolaru pro kazdyho, tak i cena je faktor, ktery dodava znacce na exkluzivite. Promin, tohle nejak nechapu a prijde mi to celkem nafrneny, stydit se nosit psanicko MK jen proto, ze je to jen MK. Mas snad neco lepsiho? Clanek se mi jinak libil, jen nakupy na letisti absolutne mimo a ani mi k tomu nejak nepasuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu a upřímnost. Ale takhle jsem to nemyslela. :) Vezmi si, že peněženka MK stojí na letišti i 2500 a je kožená. Kdežto peněženka VS stojí 3500 nejméně a kožená není.
      Já peněženku VS vlastním, a to z UK a tolik opravdu nestála. Tak mě to zaskočilo. Každopádně MK nekritizuji za to, že má levné produkty, ale zdůraznila jsem to, že je všude (ať už pravý nebo ne) a to se mi nelíbí a to mě nebaví. Oblečení má krásné, i lodičky, dokonce i makeup, ale ty kabelky mě prostě přestaly bavit. Nevidím na tom nic extra. Jen obyčejný materiál s velkým zlatým logem. Už nějakou dobu raději dám přednost kvalitě a originalitě, i přesto, že půjde o neznámou značku.

      Vymazat
  24. super fotky a je vidět, že sis to užila :)
    snapback & giveaway

    OdpovědětVymazat
  25. Poslední dobou jsem tě úplně přestala sledovat. Upřímně, přišla jsi mi jako někdo, kdo nechával blog stát se komerční záležitostí, Taky mi chybí recenze i obyčejných kosmetických věcí (např ráda vzpomínám na recenzi a swatche všech Dermacol rtěnek), ale chápu, že člověk se posouvá a má k dispozici jiné finance a radši si koupí něco lepšího. Ale tímto postem jsi mě potěšila - text naprosto dostačující a ty fotky jsou parádní! :) Nika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Niko, děkuji ti za pochvalu a tvůj přínosný komentář! Nerada bych, aby se z blogu stala komerční záležitost, ale nelze se tomu vyhnout, když tu vlastně nejčastěji ukazuji značky. A co dnes nemá značku...
      Každopádně recenze a kosmetika mi už také chybí. Chtěla jsem si od toho na chvíli odpočinout, protože jednu chvíli tu toho bylo až moc. Každopádně beauty zas bude. Jen v jiném duchu. Přece jen, člověk se vyvíjí a mění.
      Tak snad se zas vrátíš. :)

      Vymazat
  26. super príspevok ! a ta fotka s Karlie..závisť :)))

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  27. Fantastický článek a hlavně zážitek pro tebe. Moc se mi líbí, jak umíš fotky spojit do příběhu, takhle nikdo jiný blog nepíše, je to super! Karlie je nádherná a ty taky!

    OdpovědětVymazat
  28. úžasné fotky!! :)

    http://tinsjourney.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  29. Článe super, nicméně ty hodinky jsou dle mého názoru vážně dost ošklivý :/ radši kvalitní švýcarské.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť v pohodě. Neříkám, že je to můj styl. :)
      Ale jde o limitku a designérský kousek no.. který navíc umí to, co švýcarské nesvedou.
      Vše má své plusy a mínusy, každopádně já ti moc děkuji za tvůj komentář!

      Vymazat
  30. Tenhle článek jsem zhltla najednou a doslova jsem ho "žrala" od začátku do konce! Moc se těším na druhý díla a na další fotky <3

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Super fotky, na fotce s Karlie máš strašně roztomilej úsměv!!!:) Jde vidět, že sis výlet užila:)

    OdpovědětVymazat
  32. Hmm, ta pizza! A Milán vypadá krásně, ta architektura.. A fotka s Karlie, páni! To musel být zážitek :).

    OdpovědětVymazat
  33. To jsou suprový fotky! Musela sis to tam užít i přes ten nedostatek času :) Jinak s tím Korsem souhlasím, já si pořídila kabelku a teď toho lituju, protože se v ní prostě necítím...

    OdpovědětVymazat
  34. Miuš gratuluji Ti k tvému postupu v blogování a mám ohromnou radost, že se někdo se svým blogem dostal tak daleko.. protože teď letí youtube a youtubeři mají hodně spoluprací, jsem ráda, že blogy ještě stále někdo oslovuje a tak nezanikají ! fandím Ti, jak napsal někdo výše, ty jsi správná osoba, která dělá to, co skvěle umí.. baví mě tvé dlouhé články plné fotek, díky tobě se podívam na místa, na které se osobně asi někdy nepodívám a hrozně moc ti závidím :( ale přeju Ti to.. hodně štěstí !!! Petra

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡