Vánoční TAG

Jak už jsem Vám dříve (v tomto článku) vyprávěla, že se občas objeví nějaký ten hezký tag mezi bloggery a youtube vloggery, tak tento Vánoční mi byl obzvlášť sympatický. Rozhodla jsem se tedy zodpovědět na deset otázek, které se týkají mých Vánoc a doufám, že Vám mě mé odpovědi zase o něco přiblíží. 

1. Jaký film je v období Vánoc Tvým nejoblíbenějším?
Bude to znít možná dost divně, že nezmíním klišé, jako je Mrazík nebo Láska nebeská, ale upřímně, můj nejoblíbenější film je pohádka Zakletá Ella v hlavní roli s Anne Hathaway. Pouštím si ho každé Vánoce. Je krásný, vtipný a má nádhernou atmosféru.
2. Jaká je Tvá oblíbená Vánoční barva?
Vánoční jsou pro mě barvy 3, a to: zelená v barvě stromečku, červená jako Vánoční punčocha a zlatá - připomínající mi oslavy a ozdoby. 

3. Je Štědrý večer. Zůstaneš ve svém pyžamu/domácím oblečení nebo se hezky a společensky oblékneš a upravíš?
Celý den jsem klidně v pyžamu, ale v podvečer se pěkně nastrojím už na večeři. Pěkné šaty nebo triko se zlatou flitrovanou kočkou jsou podle mě při této příležitosti tím pravým oděvem. Minulý rok jsem byla navíc poprvé na Vánoční mši v kostele a tak se mi to zalíbilo, že půjdu letos nejspíš zas.

4. Pokud bys tento rok mohla koupit jen jeden dárek, jen jedné osobě, pro koho by byl?
Pro mě je nejkrásnější pohled na mého psa, když mu září oči štěstím. Sice to není osoba, ale já ho beru jako brášku. Je vděčný za každou maličkost a je to ten nejvěrnější přítel na světě. Proto bych koupila nějakou dobrůtku nebo hračku právě jemu. (Přítel by to určitě pochopil.))
5. Otevíráš své dárky večer nebo ráno, a v kolik?
Samozřejmě večer, kolem 18.-19. hodiny.

6. Upekla jsi někdy chaloupku z perníčků?
Ne, ale vždycky jsem si takovou přála! Peču panáčky ze Shreka. :DD Ale příští rok bude i chaloupka!
7. Co děláš o Vánočních prázdninách?
Jezdím na zimních bruslích, když mě někdo přemluví, tak i lyžuji (dokonce i prkno zvládnu :DD), peču perníčkové panáčky, vyrábím domácí kokosové kuličky, čtu si knížku, trávím čas s přítelem, hraji si se psem, reorganizuji šatník, plánuji silvestrovskou párty, která se pak stejně moc nevyvede :DD, experimentuji s barevným a blyštivým make-upem, koukám na pohádky a seriály, prohlížím si své oblíbené blogy od začátku, navštívím příbuzné, obdaruji své blízké drobnými dárečky a fotím. Letos vše výše uvedené proškrtám a nahradím činností ,,učím se na zkoušky". :DD

8. Máš nějaké Vánoční přání?
Nemám. Jsem relativně šťastná a spokojená. Nejdražší věci, které jsem si přála, byly na ples, a Ty jsem si pořídila. Teď už jsou tu jen ta nehmotná přání a sny, ale ty máme nejen v období Vánoc.

9. Jaká je Tvá oblíbená Vánoční vůně?
Vůně vanilky, mandlí a pomeranče. Pokud mám uvést nějaký parfém, asi jím bude zlatý Guess Seductive. Přesto, že jej mám už rok, stále jsem si na něj nezvykla, ale pokaždé když se jím navoním, mé okolí mi lichotí, že krásně voním. Takže ho zkrátka nosím. :DD
10. Jaké je Tvé oblíbené Vánoční jídlo/pochoutka?
Hmmmm, maso, takže řízky! Nikdy neuvidím zlaté prasátko. :( Jinak mám také ráda ,,Vánoční palačinky" se skořicí a medem :DD a vosí hnízda. :) 

xoxo Mia

Udělá mi radost, když budete na otázky reagovat v komentářích a byla bych moc ráda, kdybych si tento tag mohla přečíst/shlédnout u LovelyHair a Lost in closet (holky, video prosííím <3)!

33 komentářů:

  1. Jéé, uplně na mě z těch odpovědí dýchla vánoční atmosféra :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně ZAKLETOU ELLU ráda nemám, vždycky mi přišla taková strašidelná :D Ani nevím proč ;)..

    OdpovědětVymazat
  3. zakletou ellu mám taky moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. ten tvuj pejsek je krásnej. :) jinak ve skoro všem se s tebou shoduju, Pěkný článeek. A zakletou Ellu jsem neviděla, tak si to pustím:)

    OdpovědětVymazat
  5. To je pěkný, s většinou (až na to pečení.. já peču jenom vanilkové rohlíčky a vosí hnízda - tomu se moc pečení ale říkat nedá, ne? :D) se s tebou ztotožňuju :) Zakletou Ellu jsem viděla asi před pěti lety a častokrát jsem přemýšlela, že si jí pustím, když jsem procházela naše filmy, ale říkala jsem si, že v osmnácti už to asi nebude nic pro mě, ale naťukla jsi mě a jdu jí hledat! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavý a hezký nápad a moc hezké odpovědi /možná si to vypůjčím :-)/ ale naprosto nesnáším, když někdo neumí skloňovat: Co děláš o Vánoční prázdniny? Nebo: ...ty máme nejen o Vánoce.
    To jako fakt? Mám úplně husí kůži z toho! Brrr...

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za milé komentáře:*

    V: Děkuji! Určitě si jí pusť!.)
    Mar: Máš pravdu, děkuji, překládala jsem to honem honem z angličtiny. Sice by věta ,,Co děláš o Vánoční prázdniny?" mohla takto zůstat, ale o Vánočních prázdninách zní lépe. :) Opraveno.

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že tým panáčikom perníčkom hovorili v slovenskom Shrekovi "Kekso" :)) aj ja som chcela takých vyrábať, ale nemám formičku panáčika :(

    OdpovědětVymazat
  9. tedy ty palacinky neznam!!:)to musi byt mnamka
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. To je milé! :-)
    ..hah havinovi, malemu milackovi by si dopriala!..asi aj ja ;-) to su proste najvernejsie zlaticka.

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé odpovědi, ta čtvrtá odpověď je strašně milá! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Aaaaah miluji Guess Seductive :))

    OdpovědětVymazat
  13. tie pernicky som sa chystala piect uz minuly rok, ale nevysiel mi cas..a zakliatej elle som tiez ako Kler neprisla na chut...

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. škoda, že jsi také nenatočila video :)

    http://cosmetics-studio.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Ten pohled pejska je vždycky tak krásný :D.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. nádherný článek:)♥

    OdpovědětVymazat
  17. to je zajímavý, staršně se mi líbí když se někde objeví takovéhle otázky , stejně se u nich nejvíc pobavím :)

    OdpovědětVymazat
  18. Roztomilý pejsek
    Mrkněte ke mně na Giveaway:-)
    http://levanduleodlutense.blogspot.com/2011/12/giveaway-kosmeticky-balicek.html

    OdpovědětVymazat
  19. :) bod č. 7 je naj, tiež väčšinu z toho robievam a asi ani ja na to nebudem mať tento rok čas.. ale to mi pravdepodobne aj tak nezabráni v tom, aby som to robila :)) a máš krásneho psíka :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc zajímavý dotazník, zaujal mne ;-)
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Mio, ten dotazník je bezvadný, vtipné otázky a hlavně Tvé odpovědi, u některých jsem se zasmála a některé mě úplně pohladily po duši :). V mnoha bodech se shodneme a protože jsi mě tak krásně vyzvala,abych pokračovala, nebudu se Ti tu rozepisovat :). moc Ti děkuji a určitě se pokusím dotazník stihnout, je moc fajn :). krásný den P.

    OdpovědětVymazat
  22. ahoj mas krasny blog!
    :)



    ak mas zaujem zvem ta na svoju GIVEAWAY. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Mio, už v 1. bodě s tebou naprosto souhlasím :) Zakletá Ella je výborná vánoční pohádka! Miluju ji :D Co se Vánoc týče a jejich slavení, tak to máme hodně podobné. Dárky si taky dáváme tak kolem 19. hodiny, většinou mám na sobě něco červeného se zlatými doplňky... a břicho plné řízků :D :D Krásné Vánoce Ti přeju!!! Pet.

    OdpovědětVymazat
  24. Krásnej pejsem =) On má useklý ocásek? Myslela jsem, že už se to nesmí..

    OdpovědětVymazat
  25. U mě stále vede Popelka. Perníčky mám napečené v různých tvarech. A letos poprvé jsem zkusila i perníkovou chaloupku:0)

    http://curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. Ahooojcek, ja mam tiez takeho havina...prosim ta kde si kupila to strikovane a vlastne cely ten komplet???Mas nejaku specialnu predajnu kde kupujes na psika oblecenie??? dakujem moc Sylvia

    OdpovědětVymazat
  27. krásný článek,přemýšlím, že bych taky něco podobného napsala.:)

    http://dreams-in-heart.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. huh, no právě hledám pro inspiraci nějaký vánoční tag a tenhle je parádní :) nádherný světříček na pejskovi :33

    OdpovědětVymazat
  29. Juu tenhle tag se šíří fakt šíleně rychle. Ty perníčky jsou úžasný

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡