Top produkt od Essence

Dnes bych Vám chtěla doporučit jeden z mých nejoblíbenějších produktů od Essence, a to tekuté rtěnky Stay with me longlasting lipgloss. Pokud si máte přát nějakou maličkost k Vánocům, nebo chcete obdarovat svou sestru/maminu/kamarádku nějakým drobným, ale pěkným dárkem, určitě zvolte tento produkt. Tento lesk na rty je kombinací syté barvy rtěnky a jemně zářícího lesku, pro dlouhotrvající šťavnaté rty. Jediné, na co si musíte zvyknout je aplikátor. Má velmi zvláštní a neobvyklý tvar. Asi bych si ho představovala jinak, ale tento lesk je bezkonkurenční, takže mu to odpouštím. Můžete si vybrat ze 7 odstínů. Jeden kus stojí asi 60kč.

Máte s těmito tekutými rtěnkami nějakou zkušenost? Jaký odstín se Vám líbí nejvíc? Já si nemohu vybrat je jeden, protože jsou podle mě všechny krásné. O:)
Zleva: Me & My Ice Cream, I Like Cotton Candy, Candy Bar, Trendsetter, Kiss Kiss Kiss a Berry Me + My favourite milkshake (není na fotce).
makeupandbeautyblog.com
delicatehummingbird.blogspot.com

50 komentářů:

  1. Kolem těhle lesků "kroužím" už dlouho a pořád jsem nevěděla jestli jo, nebo ne, s lesky od levných značek nemám moc dobré zkušenosti. Tvůj článek mě ale přesvědčil. :) Zvolím buď Me & My Ice Cream nebo I Love Cotton Candy, ale spíš ten druhý. :)

    OdpovědětVymazat
  2. S tímhle leskem nemám zkušenost ale několikrát jsem ho měla v ruce:)) Barvy jsou opravdu krásné a nevěděla bych, kterou jednu si vybrat :))

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za další skvělý tip, myslím, že si to budu přát jako maličkost k svátku :o) mimochodem tvůj blog je vážně skvělý, jsem na něm doslova závislá, pokračuj ve vynikající práci

    evelinbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám Me & My Ice Cream, protože jsem potřebovala něco světloučkýho a musim říct že je super!
    No a ten aplikátor si postupem času nemuzu vynachvalit... pekne obtahne cely rty napoprvy a tou spickou kulatou si potom doobtahnu konturky, no je super

    OdpovědětVymazat
  5. ja som zo začiatku nebola moc spokojná, ale už som si zvykla.
    No má super farby, takže tiež odpúšťam.

    OdpovědětVymazat
  6. Nad tímto produktem uvažuji už dlouho. Ale nevím, kterou barvu a aby mi slušela. Hold budu muset navštívit Rossmann :)

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi My favourite Milkshake a ten červený Kiss Kiss Kiss :)Tami

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne sú tie farby! škoda že si neukázala svoje vlastné fotky, na perách.. Ale aj tak skvelý tip!

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mám my favourite milkshake a som veľmi spokojná :) Používala som ho hlavne v lete a určite si chcem dokúpiť ešte nejaké odtieňe. A aplikátor mi na počudovanie vyhovuje :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle lesky mám taky moc ráda, akorát ty aplikátory někoho můžou štvát :)). Mám jeden a kvůli tobě si asi pořídím další , protože barvy to jsou vážně moc lákavé :D.
    Ps: Ještě jednou moc děkuji, výhra mi udělala hrozlivé štěstí, kosmetiku Ryor chci už dlouho vyzkoušet, a zatím jsem ji ani neviděla, takže je fajn, že si něco odzkouším ;-). Patří toi mé velké díky, a to nejen za giveway, ale taky za to, jaké máš krásné články, škoda jen, že máš tolik školy...

    Krásný den,
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  11. přijde mi to jako dobrý tip na malý vánoční dárek, pokud se třeba obdarováváte s dalšíma 10 kamarádkama jako já :-D
    zrovna minulý týden jsem dárečky vybírala u stojanu Essence a nakonec jsem koupila lesky XXL Nudes, snad jsou taky dobré :-)

    Cathy

    OdpovědětVymazat
  12. musím uznat, že jsou skvělé, můj favorit je My favourite milkshake :) je krásný, jemně růžový a decentní :) ale spíš než tekutá rtěnka mi přijde jako lesk

    OdpovědětVymazat
  13. Jsou všechcny moc pěkné. Zkušenost s ním nemám, ale možná vyzkouším (:.
    Zvu tě k sobě na giweaway.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Ten první, světle růžový, vypadá skvěle, myslím, že si pro něj půjdu, díky za tip! :))

    OdpovědětVymazat
  15. Mám Me& My Ice cream už podruhé a nemůžu si tyhle lesky vynachválit <3 :) prostě je zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
  16. vůbec s tím nemám žádné zkušenosti, ale pořád kolem essence lesků kroužím vypadají moc dobře:)

    OdpovědětVymazat
  17. já mám myslím 4 odstíny a jsou boží, mám je hrozně ráda a taky je moc doporučuju,až teda na ten aplikátor, možná je to tím, že máme plnější rty, někomu to třeba vyhovuje, ale mně tedy vůbec, na mě je ta prostřední nanášecí plocha strašně úzká, takže mi to nanese barvu jen doprostřed rtů a pak to člověk musí dopatlávat špičkou,ale dá se to přežít, jinak jsou totoiž fakt skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  18. Mám ten nejsvětlejší a taky jsem byla nadšená ze všech odstínů a ani by mi tak nevadil ten aplikátor ale to že mi tahle tekutá rtěnka docela vysušuje rty :(

    OdpovědětVymazat
  19. Já okolo nich také polétávám a stále se nemohu rozhodnout. Levné lesky většinou nebývají pigmentované. Ale tyhle vypadají moc dobře.

    OdpovědětVymazat
  20. ten nejtmavší bych brala , ale bojím se že jsou až moc lepivé

    OdpovědětVymazat
  21. mám Me & My Ice Cream a jsem moc spokojená s vůní, barvou a vším. ještě se chystám na Berry me

    OdpovědětVymazat
  22. máš pravdu, všechny vypadají úžasně, tak svěže! díky za tip! :)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. Uvažovala sem o nich,ale lesky nepoužívám sem balzámová takže u mě vyhrál Chubby stick. :)

    OdpovědětVymazat
  24. My favourite milkshake ! Presne ten ,ktorý nie je na fotkách je pre mňa ako stvorený a zbožňujem aj ten super priliehaný aplikátor.No proste 100 bodov :) Odporúčam!

    OdpovědětVymazat
  25. Já mám už asi třetí :-D Kupuju si odstíny My favourite milkshake a Me & My Ice cream a musím říct že sou úžasné, nemají žádné třpytky a odlesky, které nemám ráda. Jen krásná sytá pastelová barvička :-D Teď jsi mě zlákala i na odstín I Like Cotton Candy :-D Takže zítra asi navštívím Rossmann:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Mě essence nikdy ničím úplně nezaujala, ale když jsem četla tu spoustu recenzí na tenhle lesk, tak jsem se u stojanu zastavila a nakonec si odnesla odstín 01 Me and my icecream.Musím říct že za ty peníze je to skvělý výrobek, úplně jsem si zamilovala to jak je krémový, ovšem rychle mizí, takže si potom určitě koupím i jinou barvu.Co se týče aplikátoru, myslím že se to dá, ale taky bych asi preferovala klasický :-) každopádně je to ale výborný lesk :-)

    OdpovědětVymazat
  27. nemám žádný, ale chystám se už nějaký čas koupit si jeden :)))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Ty barvy jsou úžasný, tyhle ty šťavnatný mám moc ráda!
    Jenom bych se chtěla zeptat, nejsou v lesku třpytky nebo nějaký shimmer? Podle fotek mi to nepříjde ... Mám raději "čisté" lesky :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Vyzerajú krásne :)
    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  30. Mio, děkuji za další tip na dárek k Vánocům :)
    Lesky vypadají opravdu skvěle!

    OdpovědětVymazat
  31. barvičky opravdu krásný, škoda že lesky na rtech prostě nemůžu vystát :D

    OdpovědětVymazat
  32. Dlouho jsem o něm v Rossmanu přemýšlela a rozmýšlela jsem jaký si mám vybrat odstín a nakonec jsem si nevzala ani jeden. :D

    OdpovědětVymazat
  33. Všechny mají krásnou barvu, ale ke mě asi ten Candy Bar. S těmahle leskama zkušenost nemám, ale Essence sem si díky tobě dost oblíbila, takže věřím, že budou skvělý. Jak mi zbydou nějaký peníze, tak si ho koupím.:) Díky za skvělej tip zas jednou. :))

    OdpovědětVymazat
  34. mám My favourite milkshake a je jeden z mých nejoblíbenějších :) akorát ten aplikátor mi přijde celkem takový nevydařený.

    OdpovědětVymazat
  35. mám My favourite milkshake a je jeden z mých nejoblíbenějších :) akorát ten aplikátor mi přijde celkem takový nevydařený.

    OdpovědětVymazat
  36. barvy krásný, ale strašně mi vadí aplikátor :-(

    OdpovědětVymazat
  37. mam "i like cotton candy" a je SUPER :-)
    a ten aplikator je podla mna fajn.. akurat lemuje tvar pier :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Rozmýšlala som dlhšiu dobu či ho kupiť, v Nemecku dokonca stojí pod 2 EURÁ a po tvojom článku už nebudem Váhať a zajtra kupujem

    OdpovědětVymazat
  39. Vypadají vážně krásně. Oslovil mě odstín Candy Bar, takže díky za tip a přeji krásný den!

    OdpovědětVymazat
  40. Celkom súhlasím..veľmi dobrý lesk za pár dukátov!..len ten aplikátor..asi musi mat nejaku chybicku, inak by bol az moc extra ;-D

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  41. Včera jsem si koupila Candy Bar a je parádní. Sice radši používám rtěnky bez lesku, ale tento rtěnkolesk hybrid je fajn :) Stejně jako ty mám trochu potíž s tím aplikátorem, na spodní rty je ideální, ale s horním trochu bojuju :) Ale co miluju, je ta krásná vůně....

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  42. ten nejsvětlejší vypadá moc hezky:)) až ho budeš mít na rtech tak ho určitě vyfoť;))

    OdpovědětVymazat
  43. Už sem na něho v drogérii několikrát koukala a zatím sem odolala.. ale po téhle recenzi.. hmm, kdo ví.. :D příště si ho nejspíš odnesu s sebou domů :)

    OdpovědětVymazat
  44. Me&My Ice Cream vypadá úžasně. ;)

    OdpovědětVymazat
  45. Proč mi to děláš, kdykoli si u tebe něco přečtu, mám strašlivou chuť jít nakupovat!! :Djinak všechny vypadají úžasně!

    OdpovědětVymazat
  46. Tyhle lesky taky používám, nejradši mám odstín My favourite milkshake. Na aplikátor se opravdu musí zvyknout. Jediné minus je, že je hned prázdný. Vydrží maximálně týden, a to je fakt maximum.
    Katie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zvláštní, mám ho už několik měsíců, používám ho téměř denně, a pořád v něm ještě zbývá :)

      Vymazat
  47. Díky za tip, nejspíš si nějaký budu přát jako maličkost k svátku

    evelinbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  48. Já ho mám v odstínu My favourite milkshake a nemůžu si jej vynachválit. Já právě ten aplikátor naprosto zbožňuju. Škoda jen, že lesk dlouho nevydrží na rtech.

    OdpovědětVymazat
  49. Já mám odstín Berry me :)
    A aplikátor mi vyhovuje, přesně kopíruje tvar rtů :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡