Ochránce na rty

Název: Balzám na rty s bio-rostlinnými složkami
Značka: Yves Rocher
Tuba 10ml
Cena: 125 kč (do konce srpna je ve 30% slevě za 88kč)

,,Jedinečný koktejl výtažků z bio rostlin v balzámu krémové, tající textury, která dodá Vašim rtům jemný lesk.“ Upřímně, tenhle balzám ode mě dostává pomyslnou medaili. Není tomu dlouho, co se mi na rtech udělal neznámý ekzém. Nikdy v životě se mi nic podobného nestalo. Rty mám vždy hladké. Nikdy jsem je neměla nijak zvlášť popraskané a nikdy jsem neměla ani žádný opar. Tenhle ekzém byl skoro neviditelný, ale hodně pálil a mé rty byly podezřele moc napuchlé. Nemohla jsem ho dřít scrubem od Lush a moje milovaná vazelína také nepomáhala. V tu chvíli jsem si vzpomněla, že maminy kamarádka pracuje v Yves Rocher a vždy tuto řadu vychvalovala, že je to taková ,,malá moderní lékárna“. Tak jsem se tedy vydala na nákup. V obchodě byly ke mně milé jako v Lush - upovídané, vyznaly se a hned věděly, co by mi mohlo pomoct. A tak se mi do rukou dostal tento bio balzám, který opravdu zabral. Hned první den mě po dvou aplikacích přestaly rty pálit. Jsou tomu 4 dny, co si balzám mažu a ,,ekzém“ už je skoro vyléčen. Navíc krásně vyhlazuje rty a příjemně voní. Normálně mám raději neparfemované balzámy, ale tahle vůně je hodně jemná, takže mi vůbec nevadí (po chvilce už stejně není moc cítit). Konzistence je kašičkovitá - tím chci říct, že není úplně vodový, je o něco tužší, ale na rtech vypadá velmi přirozeně (jako bezbarvý lesk). Pokud hledáte opravdu spolehlivý a příjemný balzám, stoprocentně vyzkoušejte tento z bio řady. 


Máte rádi značku Yves Rocher - máte s ní už nějaké zkušenosti? Jste také balzámoví maniaci? (:DD)

12 komentářů:

  1. no blazámový maniak bohužel enjsem :DDmám doma tři balzámy a trvá mi roky, než jeden dopoužiju xDD vždy na to něják zapomenu a vvytáhnu ho, jen když to vážně potřebuju..
    jinak Yves Rocher mám celkem ráda, ale kupuju ddi ta jenom antibakteriální gel nna ruce a někdy, málokdy šminky ..

    lexeena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. od YVES ROCHER mám tělové mléko. a sem s ním spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Yves Rocher mám moc ráda, zatím to, co jsem si od nich koupila, mi vždy prokázalo skvělou službu. Mám od nich moc ráda oční odličovač s chrpou, pleťovou masku na mastnou pleť a malinový ocet pro lesklé vlasy. A joooo, taky jsem maniak na balzámy, lesky, rtěnky a vše co se patlá na rty...mám tak zásobu na 50 let:-D

    OdpovědětVymazat
  4. já mám jeden od Yves Rocher a jsem s ním spokojená :)

    Queen of second hand

    OdpovědětVymazat
  5. Som závislá na balzamoch na pery (vid.:D http://m-scandalous.blogspot.com/2011/07/lip-balm.html )
    Su tam aj odfotené od Yves Rocheru ale ja mám v tyčinke a su fakt dobré :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem maniak na všechno, co je na rty. :) Yves Rocher moc dobře znám (chvilku jsem tam brigádničila) a s většinou výrobků, co jsem vyzkoušela a používám jsem spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá dobře, docela by se hodil a i ta cena je OK:)


    www.slecna-k.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Já tenhle balzámek vlastním také a nemohu si ho vynachválit!Dostala jsem ho jako dárek,předtím jsem YR nějak neregistrovala.A od té doby už mám doma tělové mléko a řasenku :D

    OdpovědětVymazat
  9. ten vypadá opravdu dobře :) podívám se po něm v YR a jeho koupi zvážím ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá moc dobře, přemýšlím, že si ho asi taky pořídim! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj,jsem tu poprvé,ale máš super blog!Co se týče Yves Rocher,tak tuto kosmetiku používám už léta.Zrovna dneska jsem si tam koupila hydratační mléko prodlužující opálení,protože jsem se v neděli vrátila od moře a chci zůstat co nejdéle tmavá.Je skvělej,obsahuje sice samoopalovací látky,ale vůbec ''nesmrdí'' jako samoopalovák a je strašně přijemnej na kůži a rychle se vstřebává.

    OdpovědětVymazat
  12. Na tento balzám jsem už také koukala, ale mám jich teď tolik, že jsem ho tam radši zase vrátila zpět :D ... Jinak Yves Rocher mám hodně ráda. Měla jsem už i nějaké lesky, stíny, ale co mám nejraději je řasenka (taková ta v tom růžovém obalu) ta je prostě TOP!!! :)))

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡