Můj oblíbený krém

Ryor je taková moje závislost v pleťové kosmetice a tento krém je pro mě božský! 

Název: Matující krém
Značka: Ryor
kelímek 50 ml
Cena: 117 kč

,,Lehký, snadno vstřebatelný krém s obsahem extraktů z mořských řas a látek účinně absorbujících kožní maz." Tento krém si mě opravdu získal. Je pro mě totiž snad úplně stvořený! Je určen pro mastnou/smíšenou/aknózní pleť, působí proti vzniku rozšířených pórů a navíc pleť i tak hydratuje, tak jak by krém měl. Je vhodný pro každodenní péči a je ideální nejen v létě (kdy se nám pleť mastí více), ale i v zimě - v období mrazu k použití pod make-up pro ochranu pleti. Některé mé kamarádky si mi často stěžují, že mají hrozně mastnou pleť a já jim na to odpovídám, ať jsou rádi. Klepete si na čelo? :DD No vážně, je to pravda. Ono totiž platí jedno takové pravidlo - čím déle se nám pleť sama od sebe mastí, tím více se oddálí tvorba prvních vrásek. Suchá pleť má větší sklony k tvorbě vrásek, proto doporučuji mazat (alespoň jednou denně). Samozřejmě, že pokud je pleť až tak mastná, že se na ní tvoří akné, je potřeba léčby a dalších vhodných přípravků bojujících proti akné. 
Ale zpět k tomuto matujícímu krému. Má pleť je spíše smíšená. = Normální s T-zónou (trochu se mi mastí čelo+nos+brada). Tento krém je ohromný. Po namazání se má pleť přestane lesknout, t-zóna se zklidní, a přesto je má pleť dostatečně hydratovaná. Parfémovaný je velmi málo, takže je velmi příjemný. Je to jeden z mých nejoblíbenějších krémů a zároveň další z výrobků značky Ryor, který mě nezklamal, protože 100% splnil, co sliboval text na krabičce. (Pamatujete na tuto recenzi?)


Máte i vy nějaký svůj matující krém? Zkoušeli jste už tento od Ryoru?

42 komentářů:

  1. Tyjo! Vypadá dobře, hlavně se mi líbí jak si spokojená. Pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mne vyhovuje starostlivosť od Garnier (čistiaci gél, tonikum, krém a dokonca aj balzam na pery :D). Mia, komentujem po prvýkrát. Milujem tvoj blog a som rada, že máš jeden aj na kozmetické recenzie. Maj sa krásne a pozdravuj sestričku :))) Barča

    OdpovědětVymazat
  3. mám v plánu něco vyzkoušet a docela jsi mě nahlodala, protože mám také smíšenou pleť a na podzim hledám nějaký krém :)

    http://ordinarylife-my.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Juj, to je něco pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím souhlasit... je výborný, za poměrně nízkou cenu a dokonce i s mou problematickou pletí nedělá žádnou neplechu!

    OdpovědětVymazat
  6. něco takového by se mi hodilo :)

    http://suzzzannne.blogspot.com/2011/08/trip-to-mb.html

    OdpovědětVymazat
  7. ryor je i má oblíbená značka :) krém mám podobný, je to denní krém na normální až smíšenou pleť s extraktem z bílých hroznů.. :) a je fakt suprový, perfektně hydratuje!

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám vlastně celou řadu AKNESTOP od RYORU a nemůžu si ji vynachválit :) Nejsem že všechno úžasně zabírá,ale taky skoro vš voní po tea tree oleji,který děsně miluju..:D Takže u mě za 1- a vidím že u tebe taky ;)

    OdpovědětVymazat
  9. jee vyzkousim!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem právě ten případ, kdy se pleť vůbec nemastí. Potřebuji spíš krém na pořádnou hydrataci:) Kosmetiku Ryor mám ale moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  11. Ryor znám, patří mezi mé oblíbené značky. Kdysi jsem ten stejný krém měla a byla jsem s ním nadmíru spokojená. A to vlastně s každým jejich produktem:)

    OdpovědětVymazat
  12. Tenhle krém sem měla tak před půl rokem, tehdy sem ho kupovala ještě v jiém balení a nebyl špatný, ale a mám mastnou a problematickou pleť tak potřebuju daleko více hydratace než mi tento krém nabídl. Je to trochu škoda protože jako jeden z mála opravdu matoval.

    OdpovědětVymazat
  13. tak ten teda vyzkouším.. taky mám problém s mastící se T-zonou a mažu se dvěma krémy,jedním čelo a druhým tváře..nenašla jse prostě který by byl dobry aby mi bud nezmastil celo anebo nevysusil tvare..:)..a chcic se zeptat,pokud správně vidím,vzadu máš vonavku britney spears?:) testovala si i ty další její parfémy?:) pokud ano,který ti voní nejvíce?diky za odpoved!

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tenhle určitě vyzkouším! Až půjdeme ven tak si ho skočím koupit . :D Jinak já používám Neutrogenu a sem spokojená a na zimu trošku hutnější krémy a to Niveu. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Znám ;))Mám ho také a jsem s ním moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
  16. používám krém od neutrogeny pro mastnou pleť. ten je výborný! ale vyzkouším i tento :)

    OdpovědětVymazat
  17. ma ryor aj pripravky an citlivu plet?
    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. B: Barunko, mockrát Ti děkuji za tak hezký komentář. Vážím si toho. A vážně Garnier? Koupila jsem si někdy v minulosti nějaký výrobek a zklamal mě. Tak bych mohla dát Garnieru druhou šanci:)
    Rendy: Myslím si, že se smíšenou pletí nebudeš litovat.)
    Klára: Přesně tak:)!
    Natálje: Musím se přiznat, že ten mám taky :DD a ano, je také skvělý. Zkrátka Ryor je česká jednička.
    Teres(ka): Aknestop používá má sestra a je spokojená stejně, jako Ty. :)
    Katy: Ryor má i skvělé hydratační krémy, určitě o nich víš. :)
    Anonymní: Ano, je to Britney Spears - Fantasy. Kamarádka má Circus Fantasy a je také krásná. Nejvíce mi ale voní ta moje růžová. Jinak Britney má všechny parfémy vážně skvělý, až jsem se divila.
    Bí: Takže to vidím na pondělí/úterý! :DD :* Jinak Neutrogena je skvělá, také mi vyhovuje, ale vyzkoušela jsem bohužel teprve dva produkty. A Nivea je na mě moc mastná. (Používám jí ale někdy na tělo:))
    Katie: Sakra, tu Neutrogenu musím víc poznat! Zatím jsem vyzkoušela jen dva výrobky, ale všichni si jí tak chválí, takže mě láká něco dalšího. :) Díky moc za tip.
    Kate: Pokud je Tvá pleť citlivá a suchá:
    http://www.ryor.cz/cz/produkty/sucha-a-citliva-plet/
    A pokud je Tvá pleť velmi citlivá:
    http://www.ryor.cz/cz/produkty/ryamar---velmi-citliva-plet/

    OdpovědětVymazat
  19. Dobrý tip! Moc děkuji! Pořád sháním ten pravej, tak třeba to bude tenhle.. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Úžasný matujúci krém, aj keď o niečo drahší, je z Yves Rocher. Je akoby ste mali na sebe jemnučký púder.

    OdpovědětVymazat
  21. Miuš neboj se nic nemám nic domluvené! :D Sem tu jen a jen pro tebe! :* No Neutrogenu můžu jen doporučit až dodělám tu "zelenou řadu" tak chci zkusit tu novější s tím grepem. :) No já mám v zimě suší plet tak používám na zimu Niveu no. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já mám taky Ryor ráda, poté co jsem si vyzkoušela roll-on Aknestop. Je to bylinkový roll-on, takže žádná chemie, což mi vyhovuje. A potom mám oblíbený krém s fytosfingosinem na problematickou pleť. A i pleťové vody jsou úžasné ♥

    OdpovědětVymazat
  23. Ryor vôbec nepoznám, ale ani som ho nikde nevidela (asi nepozerám poriadne) ale kde by osm ho mohla kúpiť?? Zišiel by sa mi lebo ja mám dosť mastnú pleť :D:D Aj keď teraz si ma potešila s tým, že budem mať neskôr vrásky.. aspoň niečo pozitívne ;D

    little-big-girl.bogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Mela jsem krem od Ryoru, uz presne nevim jaky, ale bohuzel me zklamal- delali se mi po nem pupinky. Bavila jsem se s nekolika kamaradkami a vsechny sme se vicemene shodli, ze Ryor proste nekomu vyhovuje vyborne a u druhy skupiny lidi zas velmi nevyhovuje. Zavidim, ze ti sedi, protoze jinak je mi ta znacka opravdu sympaticka a chtela bych podporovat ceskou kosmetiku..

    OdpovědětVymazat
  25. Já krém který mi vyhovuje na 100% stále hledám ale máme podle toho co píšeš stejnou pleť takže ho zkusím :).

    OdpovědětVymazat
  26. Nedávno si babička kupovala Ryor krém a je s ním také moc spokojená :) po tomhle se určitě mrknu ... myslím, že by mé pleti také vyhovoval :))

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní29.08.11 2:19

    Zkusila jsem krémy od Diora a alergie, Lancomu a ty moc voněly a nic moc,Clinique nebyl špatný,ale ta cena...Pracovala sem na letišti ve free shopu,takže přímo u zdroje.
    No a po 20ti letech jsem opět sáhla po Ryoru a nechci nic jiného.
    Dokonce chodím i do Ryor kosmetického salonu a miluju to tam :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Nad Ryorem přemýšlím už dlouho. Možná jsi mě konečně rozhoupala ho zkusit. Používám hodně přírodní kosmetiku cca od dvou značek, ale jednou za čas si pleť řekne o změnu. A ten čas právě přišel. Mám hodně rozšířené póry na nose :-( nesnáším je. Třeba najdu něco, co by mi mohlo pomoci.
    Díky za typ :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, mohla by si mi prosím napsat složení toho krému? Mám ještě starou verzi (ve starém obalu) a zajímalo by mě jestli náhodou nezměnili složení.

    OdpovědětVymazat
  30. ja som ho ešte neskúšala ale už minule rom sa rozhodla že si ho 100 percentne kúpim, aj tvoja recenzia ma podporuje v tomto rozhodnutí :) Ryor je skvelá prírodná značka :) Mne tiež vyhovuje aj hydratačný krém garnier pure taký bledo modrý na mstnú a zmiešanú pleť- po ňom mám pleť ako po nanesení púdru, žiaden mi ešte takto dobre nezmatnil pleť no s tou hydratáciou som nie celkom spokojná :/ ale celkovo je tiež super :)

    OdpovědětVymazat
  31. toto je ten môj garnier, ak by to niekoho zaujímalo, myslím že sa tiež oplatí vyskúšať :)

    http://www.google.sk/imgres?q=hydrata%C4%8Dn%C3%BD+kr%C3%A9m+garnier+s+%C3%ADlom&um=1&hl=sk&sa=X&biw=1680&bih=888&tbs=isz:m&tbm=isch&tbnid=iKHPOUrbeHB0MM:&imgrefurl=http://www.pricemania.sk/katalog/zmiesana-plet-pletova-kozmetika/garnier-pure-hydratacny-krem-s-ilom-a-zinkom-so-zmatnujucimi-ucinkami-75ml-1989379/galeria/&docid=Ahw6AWp_YUwyLM&w=600&h=600&ei=kHxbTs36NLHN4QSRjrmsBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=197&vpy=132&dur=437&hovh=203&hovw=203&tx=122&ty=100&page=1&tbnh=163&tbnw=162&start=0&ndsp=32&ved=1t:429,r:0,s:0

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj a jak dlouho se ti pleť po tomto krému nemastí? díky :)

    OdpovědětVymazat
  33. Můžu se zeptat, jak často ho používáš?

    OdpovědětVymazat
  34. kde ho zoženiem prosím vás???

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, tak jsem dala na tvou radu a krém jsem si koupila. Mám aknózní pleť, která se po 4-5 hodinách leskne, ale s krémem je to úplně v pohodě! Je vhodný i pod makeup, protože se nedrolí. Já jsem nadšená a děkuju za tuhle recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  36. skvelý blog, objavila som ho len včera ale nemôžem sa od neho odtrhúť :) super prispevky len tak dalej :)
    tiež používam essence pure a ryor sa chystám vyskúšať tak dakujem za recenziu :)
    michellelifestyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  37. Máš recht! Tohle byl můj úplně první krém, ke kterému jsem neměla absolutně žádné výhrady!!! Krásně hydratuje a přitom zmatňuje a sjednocuje. I pod make-up byl bezva! Teď mi došel, tak používám kosatcovou weledu, která je taky fajná (ale 3x dražší). Těším se, až si ryor zase koupím:) používám ještě bylinné tonikum pro smíšenou pleť a zodpovědně mohu říct, že dobré!

    OdpovědětVymazat
  38. Tenhle krém je opravdu bomba! Moc děkuji za recenzi!

    OdpovědětVymazat
  39. tento krém musím vyzkoušet..ještě jsem neobjevila krém, který by mi vyhovoval a ta recenze zní opravdu dobře:)

    OdpovědětVymazat
  40. nad tímto krémem hodně přemýšlím :) jinak s Ryorem jsem velmi spokojená! :) mám doma celou řadu Aknestop a nemůžu si jí vynachválit ;)

    OdpovědětVymazat
  41. Prave jsem si koupila stejny krem, jen pro suchou plet a musim rict, ze mi zrovna moc nevoni a u kelimku se spatne manipuluje s vickem. Za stejnou cenu jsem obevila v DM podobny krem od Baley, ktery ma lepsi kelimek a rozhone voni prijemneji.

    OdpovědětVymazat
  42. Kde ho seženu prosím? :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡