2013 Beauty favourites: II. (eyes, lips & nail care)

Moc mě potěšila úspěšnost první části článku o mých nejoblíbenějších produktech za rok 2013, proto jsem tu s částí druhou, kterou ale píšu už podruhé. Ve středu jsem si z článkem dala velkou práci, ale nějak se mi špatně uložil, kvůli připojení a ztratil se mi text. Celý týden se učím a nemám moc času. Tak tedy dnes znovu se zpožděním a trochu stručněji. Tentokrát se zaměřím na oči, rty, trochu se zmíním o produktech na nehty a ukážu vám jednu možnost líčení s produkty, o kterých jsem oba články psala.

OČI
DSC_0009
DSC_0028
ŘASENKY/tužka, fix a úprava obočí
Volume million lashes (LOreál) extra black
Řasy už mám celkem dost dlouhé, proto spíš hledám objemové řasenky a řasenku si vždy vybírám podle kartáčku. Tato řasenka mi dělá sakra pěkné řasy a navíc jim ještě dodá na objemu. Líbí se mi, že se nedrolí, nežmolkuje a vydrží. Například na fotkách vypadá naprosto úžasně. Někomu však může vadit až přehnaný vzhled řas. Řasy jsou černé jak uhel a pokud se to s nanášením přežene, mohou vypadat skoro jako umělé.

Colossal volume express (Maybelline)
Moje nejoblíbenější drogérková řasenka! Dělá s řasami přesně to, co potřebuji - natočí je, mírně prodlouží, načerní a dodá pěkný objem, přitom řasy stále vypadají velice přirozeně. S jejím parádním kartáčkem se dá přímo kouzlit. Mám ji moc ráda. Myslím, že se k ní budu vždy vracet.
DSC_0035
DSC_0037
Smokey eye kajal liner (Bobbi Brown) odstín Noir
Do této tužky jsem přímo zamilovaná. Ne, není nejlevnější, ale investice se zde opravdu vyplatí. Je totiž dokonalým společníkem při líčení a hlavně při cestování. Na jedné straně produktu je klasická, skoro až gelová tužka a na straně druhé má houbičku, s jejíž pomocí můžete linku rozetřít, dle svých preferencí nebo si díky ní i vytvořit kouřové líčení. Navíc - její hlavní plus, drží, i když se zpotíte nebo vás překvapí nepřízeň počasí. Tužku nepřekvapí nic, a tak není šance, aby vás zklamala. Vysoká pigmentace zaručena.

Precise black eye marker (Dermacol)
Mé oblíbené linky ve fixu, díky kterým mám linky za dvě minuty, které mi v pohodě vydrží po celý den. Navíc musím pochválit, že mi vydržely (jako produkt) zatím snad nejdéle ze všech linek ve fixu a vyschly až po hodně dlouhé době. Nesnáším linky, které po třech týdnech dosluhují z posledního - a že jich v drogerii takových je. To u těchto od Dermacol(u) konečně neplatilo. 

Eye brow stylist (Catrice cosmetics) v odstínu 020 Date with Ash-ton
Konečně jsem tento rok objevila dokonalou úpravu obočí z drogerie. Obočí si musím upravovat denně. Mám ho světlé a ne úplně dokonalé. Pokud se nechystám někam večer nebo mě nečeká nějaká akce a jdu prostě jen do školy/ven, nepotřebuji žádný vosk, štěteček na přesné tahy, apod. Dokonale si vystačím s touto tužkou, která má na druhém konci i šikovný kartáček na pročísnutí. Stejně jako konzistence, tvrdost, pigmentace a výdrž mi sedí odstín, což je pro mě u obočí nejdůležitější. Myslím si, že je tato tužka pro blondýnky, světlovlasé brunetky, dokonce i světlejší zrzky naprosto ideální.
DSC_0015
OČNÍ STÍNY
Naked basics paletka očních stínů (Urban Decay) 
Před Vánoci jsem si sice pořídila Naked2, ale musím se přiznat, že pro vlastní využití mi naprosto stačí a vyhovuje tato menší verze, která je (skoro) plná matných odstínů. O úžasné pigmentaci UD stínů snad ani není třeba hovořit. Miluji jejich máslovitou konzistenci, díky níž zvláště matné stíny vůbec nepráší. Tato paletka je dle mého názoru nezbytností každé kosmetické taštičky. 

Mono stín (Urban Decay) odstín Gunmetal
Tento odstín jsem vybrala spíše náhodně, ale nejspíš ho opravdu používám nejčastěji, hlavně při líčení kouřových stínů. O jeho nádherném odstínu a pigmentaci se můžete přesvědčit na následující fotce, kde jsem zachytila swatche všech tří uvedených mono stínů.

Monza Italia (Gabriella Salvete) v odstínu 05
V minulém článku byla překvapením roku tvářenka od Maybelline a v této části jím jsou jednoznačně tyto stíny od GS. Pigmentace je fajn, cena moc příznivá a odstíny nádherné. Pokud máte nějaký svůj oblíbený odstín, určitě se v drogerii u stojanu GS zastavte.

Chubby stick shadow tint for eyes (Clinique) odstín 07 Pink and plenty
Pokud můj blog už nějakou dobu čtete, moc dobře víte, že Chubby sticky přímo miluji a nejraději bych je vlastnila všechny. Odstín, který jsem vybrala pro focení je opravdu mým nejpoužívanějším a dle mého názoru vážně nejkrásnějším. Na první pohled se sice tváří celkem nenápadně, ale v reálu oči nádherně rozzáří, otevře a opticky zvětší. Oceňuji jeho multifunkční využití i výdrž. Navíc se s ním vážně snadno pracuje. Nikdy by mě nenapadlo, že můžou být stíny v krajonu tak kvalitní a pigmentované, ale v Clinique to vážně dokázali. Aneb další důvod, proč tuto značku mám tak moc ráda.
DSC_0024

RTY
DSC_0043
DSC_0049
BALZÁMY
Bi mat cay (v ČR prodává Fann)
Můj neoblíbenější balzám na rty, který si často nanáším i na suchou kůžičku, suché šupinky na obličeji nebo na řasy pro jejich celkové posilnění. Mám už čtvrté balení. Lepší balzám na rty jsem dosud nepoznala.

(Korres) balzám v odstínu Plum
Tento balzám většinou používám pod tmavší rtěnky. Rty hydratuje, dodá jim krásnou, celkem intenzivní barvu a hezky voní.

Love Lips (Dermacol) a Baby lips (Maybelline)
Úmyslně jsem do oblíbených produktů zařadila oba balzámy. Určitě je všichni znáte. Dermacol balzámy se u nás sice objevily jako první, ale značka se bezesporu hodně inspirovala u Maybelline. Maybelline balzámy se k nám do ČR minulý rok už konečně dostaly, avšak bohužel jen ve dvou verzích společně s řasenkou ve výhodném balení. Ze zvědavosti jsem si Baby lips pořídila (Love lips mám vzhledem k jejich ceně všechny.), abych balzámy porovnala. Musím se přiznat, že mi Baby lips voní víc, ale že by nějakou svou hydratační schopností předčily Love lips od Dermacol, potvrdit nemohu. Bohužel na Baby lips nevidím nic extra zázračného (myslím více zázračného než u těch od Dermacolu). Oba balzámy mi vyhovují dá se říct stejně. V každé kabelce mám jeden a slouží mi skvěle, bez rozdílu.


Color whisper (Mabelline) odstín 120
Bohužel jsem zatím nevyzkoušela ,,konkureční'' Revlon Color lip butters, takže v tomto případě porovnávat nemohu, avšak Color whisper mě absolutně nezklamal. Odstíny, které jsou v prodeji, mě zaujaly, hydratace není tak dokonalá, ale za to pěkně středně kryje/barví rty. Mrzí mě, že ta naše verze, která je u nás na prodej, nemá na obalu žádný nápis, jehož absenci jsem dodnes nepochopila/nezjistila, ale balzám bych doporučila, protože se mi opravdu líbí a používám jej též moc ráda.
DSC_0053
LESKY
Dandelion (Benefit)
Musím se přiznat, že až v roce 2013 jsem tak nějak více vyzkoušela dražší lesky na rty. Do té doby jsem měla zkušenost jen s leskem od značky Bobbi Brown. Stále si myslím, že lesk by neměl přesáhnout částku 300 Kč, ale nemohu říct, že by mi následující dva lesky nevyhovovaly. Dandelion jsem dostala jako dárek a musím říct, že je tedy vážně úžasný. Odstínově je velmi jemný, konzistenčně hutnější. Krásně voní, rty hydratuje, opticky zvětšuje a má na lesk velmi slušnou výdrž.

Lipglass (M.A.C.)
Před třemi/dvěma lety, bych nikdy neřekla, že bych někdy nosila tmavo-růžový lesk se třpytkami a dnes je tento produkt jedním z mých nejoblíbenějších. Třpytky jsou opravdu miniaturní, spíše jen podpoří vysokou pigmentaci. Lesk nádherně doplní nebo trochu pozmění odstín. Rozhodně této investice nelituji.
DSC_0061
DSC_0067 
RTĚNKY
Balzámortěnky v krajonu se dají považovat už za rtěnky, proto jsem je do této skupinky zařadila. Color boost od Bourjois v odstínu Peach on the beach je hydratační a hodně lesklý, Cubby stick Instense od Clinique v odstínu Mightiest Maraschino má dokonalou intenzivní barvu, vlastnosti balzámu a výdrž rtěnky, Long lasting rtěnka od Rimmel od Kate je nejlepší z drogerie (vybrala jsem krásný nude odstín 03) a ikonická retro matná rudá rtěnka od M.A.C. v odstínu Ruby Woo sluší úplně každému plus k tomu - její výdrž je nekonečná.


PÉČE O RUCE
DSC_0075
Krémy na ruce od Essence jsou jedním slovem úžasné - levné a dělají svou práci na jedničku, stejně tak ale miluji i krémy od Crabtree & Evelyn. Jsou sice dražší, ale mám moc ráda jejich obaly, vůni i to, jak jsou hutné. Mé nejoblíbenější laky jsou od Sally Hansen, ale minulý rok jsem si oblíbila i laky Rimmel nebo pískové (i obyčejné) laky od Gabriella Salvete, hlavně odstíny: 148 (klasická bílá) a 04 (vesmírná stříbrno-šedá).
DSC_0248
A nakonec přidávám líčení při kterém jsem použila produkty zmíněné v tomto a minulém článku. Pokud by někoho zajímaly další detaily: náhrdelník je z Sheinside, halenka z FC z Drážďan a bunda s kožíškem též Sheinside.
DSC_0241 DSC_0221

Doufám, že jsem vám dala alespoň malý tip. Přeji pěkný zbytek víkendu!

66 komentářů:

  1. Color Whisper mám taky ráda. Babylips nijak hydratační fakt neni, ale krásně voní :)

    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Wau super! Já má tu první řasenku v červené variantě a mě teda zklamala na celé čáře, oproti tomu od MB je vážně skvělá a mám jí snad nejradši ze všech teď. Essence krémy jsou výborné sama teď používám ještě tu perníkovou limitku kterou jsem si tak šetřila a laky od GS v pískové verzi miluji. Dermacol Love Lips mám také ale žluté balení a ona je ta barva na rtech moc červená a nepřirozená že to nepoužívám tak nemůžu říct a Baby Lips je moc fajn. Hodně jsi mě ale navnadila na ty linky od DC ty vypadají hodně dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty stíny jsou teda nádherný! Zapomněla ses zmínit o chubbíku na oči. Jsem na něj docela zvedavá tak budu ráda když to doplníš. :-) Mimochodem jsi fakt BEAUTY!!! Ty pihy a plný rty. Uaaa :-) Kéž bys přidávala svý fotky a outfity častěji!
    Karin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, moc děkuji. Ani jsem si nevšimla. Už jsem to napravila.
      Moc ráda bych, ale v tomto ročníku to asi bude těžké. Mám vlastně jen jednu "fotografku", a tak málo času. Avšak budu se moc snažit. Krásný den!

      Vymazat
  4. ta loreal řasenka mi vůbec nevyhovuje, drolí se mi teda šíleně.. jinak ale super článek, to líčení je bombové:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Miunko:) další skvělý článek, jen tak dál! Přeji ti mnoho úspěchů do dalších let :)
    Doporučila by jsi mi prosím nějaký make-up, který nejlépe zakryje akné ? Už si nevím rady :(
    Předem děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :)
      Doporučila bych Ti makeup od Estée Lauder - Double wear maximum cover. Je to kamufláž, kryje plně.
      Nebo: zajdi do Clinique, kde ti makeup vyberou podle typu pleti, kterou ti i zdarma otestují / zkus CC krém v kombinaci s make-up coverem od Dermacolu nebo s plně krycím korektorem, jako je kamufláž od Catrice.

      Vymazat
    2. Anonymní20.01.14 3:22

      Jestli můžu taky odpovědět...tak já mám STRAŠNĚ DOBROU (a to fakt zvýrazňuju) zkušenost s makeupy od La Roche Posay - přímo ta řada na problematickou pleť. Mám problémy s akné kvůli hormonům (takže opravdu ta nejhorší těžká forma akné) a tento makeup je krásně zakryje, stačí ho malinko a přitom nedělá efekt masky. Jedno balení mi vydrželo přes rok a maluju se každý den (nutnost, že ano). Takže za mě stoprocentně tenhle, a nejsem žádný dealer :o) pokud zajdeš do každé lepší lékárny (nejlépe v obchodních centrech) tak by měli mít vzorečky. Fakt zkus a uvidíš sama. S pozdravem a přáním lepší pleti Win

      Vymazat
    3. Anonymní20.01.14 3:29

      ještě přikládám odkaz na fotku http://i1.ytimg.com/vi/fiMjx8obsv0/maxresdefault.jpg Win

      Vymazat
  6. No mně právě to Dermacolácké pero vyschlo a rozmazávalo se.. měla jsem už lepší :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? To se mi moc nezdá, ale tak jasně, že každému může vyhovovat něco jiného a jinak. Stejně tak jako řasenka od Loreálu - někomu vadí že dělá až moc uměle vypadající řasy, ale já si zas myslím, že třeba na focení je super. Já s ním tedy byla dost spokojená. Teď testuji pero od Bourjois, tak uvidíme, zda bude lepší, ale zatím bylo pro mě DC opravdu nej.

      Vymazat
  7. Konečne líčenie! :) a ako vždy nesklamalo, si krááásna :)

    OdpovědětVymazat
  8. krásne líčenie! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj, to licenie je krasne :) mozem sa opytat na fotke mas na perach ten lesk od mac? (nejako som to v clanku nenasla, mozno som to len prehliadla) pytam sa preto, ze prave taku farbu zhanam :) dakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji.
      Ano, asi to moc v té mističce není vidět, ale mám: tvářenku Maybelline Colorama (o které jsem psala minule), balzám Korres, Color boost od Bourjois a přes to lesk M.A.C. v odstínu A70 Pink poodle. :)

      Vymazat
  10. Jé, skvělý článek. Líčení se mi moc líbí, nádherné je jak ti ladí s barvou topu. I já jsem takovou barvu nedávno objevila a zjistila, že mi sluší, nikdy bych to neřekla. Já souhlasím s color whisper, stíny od GS, její laky..

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za komentáře! ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Konecne pokracovani :D Rasenku od L´Oreal bych strasne rada vyzkoušela a to ze dela efekt umělých ras by mi ani nevadilo naopak. Také shanim nejakou tuzku na oboci a jsem rada ze tato Catrice je vyhovujici, znacku mam celkem rada takze vyzkousim a jinak uz také vim jakou Kate rtenku si poridit, diky tobe :) A jinak ty BabyLips mas z toho setu s rasenkou? Chtela bych je nekde sehnat samostatne ale asi mam smolika:(

    OdpovědětVymazat
  13. Jak moc práší ty stíny od Gabrielly Salvette? Já jsem teď nešťastná z paletky Colour Vivo Block, mám naprášeno po celým obličeji, děs běs...Pořád přemýšlí, jestli investovat do Urban Decay paletky, ta Basics je úžasná...a krém od Essence na ruce jsem ted sehnala poprvé a je to parádní, jak nááádherně voní. Škoda, že se u nás tak špatně shání

    OdpovědětVymazat
  14. Ty kremy na ruce od essence taky zboznuji, momentalne pouzivam tu zimni limitku :)

    OdpovědětVymazat
  15. Nalíčená se zelenými stíny vypadáš nádherně! :))) Krém od Essence miluju :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělý článek.Rtěnky i laky od Rimmelu mám taky moc ráda.Moc ti to sluší :)
    Whoisperfect

    OdpovědětVymazat
  17. Mio nezlob se, ale to obočí je hrozné, jde strašně vidět, že je namalované :/ nemaluj si ho tolik u kořene nosu, působí to vážně dost uměle a do očí bijící. Monika :)

    OdpovědětVymazat
  18. Musím tě pochválit. Ohromně jsi se zlepšila, úroveň blogu je ještě lepší! :) Tvoje recenze jsou fakt super, kvalitní fotky a tvůj blog je pro mě nejoblíbenějším. :))

    OdpovědětVymazat
  19. Licenie ti neskutocne slusi, mas tam uplne magicke oci :) Mne kremy na ruky od Essence vobec nevyhovuju, vela dievcat ich chvali, ale mna po nich uplne stipu ruky, zrejme mi v nich nieco vadi.

    rada by som pozvala na narodeninovu giveaway k tretiemu vyrociu blogu:
    http://viacstylu.blogspot.sk/2014/01/narodeniny-narodeninova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  20. Mii, bože, jsi čím dál krásnější! :) Chtěla bych se jenom zeptat - jsem hodně světlá a celkově hodně "nevýrazná" nebo jak to říct, proto na mě černé linky vypadají divně a já si je přitom kreslím tak ráda! Nevíš náhodou o hnědých/šedých linkách z drogerie? :) Nezáleží na tom, jestli jsou ve fixu, tekuté nebo gelové.
    Děkuju moc, měj se hezky! Lucka

    OdpovědětVymazat
  21. To Tvé obočí je úchvatné !!!!

    OdpovědětVymazat
  22. Musím upřímně říct, že se mi na Tobě líbí více jemnější a ne tak výrazné líčení. Ale... i tak sluší jako obvykle, o tom žádná :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Pekne spracovaný článok, máme toho kopec spoločného a to líčenie je pecka! Super ti to ladí s tričkom....a krémy od Essence sú skvelé teraz mám banán s čokoládou a neviem si ho vynachváliť :)

    Beauty Diaries

    OdpovědětVymazat
  24. skvělá post já už asi 6 let používám kajalovou tužku od bourjois (né tu stejnou :D) a jsem s ní spokojená stejně jako ty s BB je perfektně pigmentovaná a vydrží celý den

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Mio, prosím tě, paletku Urban Decay jsi koupila kde? Ta co máš ty je moc hezká, líbí se mi, že má jenom matné odstíny.

    OdpovědětVymazat
  26. na té fotce jsi fakt nááádherná :) moc ti to sluší.....chci se zeptat, koukám, že máš spoustu věcí z Sheinside...jsi s tím spokojená? Koukala jsem na jejich ssránky a to oblečení je dokonalé :) ale raději se ještě ptám tebe....za jak dlouho to dojde, atd. dík moc :) Mirka

    OdpovědětVymazat
  27. Balzám Bí mat cay mě dostal také:-). Tu L'Oreal řasenku jsem jeden čas používala, společně s Extra Volume Collagene a za mě lepší průměr ( = udělá co má a po měsíci mi nezačne slepovat řasy, protože se barva „uleží" )

    OdpovědětVymazat
  28. Skvely clanok :) tiene su super, stale uvazujem o ich kupe

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Moc pěkné věci, článek se mi líbí. :) Jen to líčení bych možná příště zvolila trochu jinak, nemám ráda výrazné stíny a zároveň i rtěnku. Buď jedno nebo druhé. Případně ladit ty stíny do neutrálních barev typu černá nebo hnědá, když už jsou výrazné. :) A popravdě se mi ani nelíbí zelená k modrým očím, ale je to jen můj názor. :) GIVEAWAY O AUTORSKÝ ŠPERK

    OdpovědětVymazat
  30. Mám rada takéto články, plus si stále väčšia kočka, len tak ďalej :)
    Lena

    OdpovědětVymazat
  31. tobě to zase tak sluší, jak to jen děláš? :)) jinak, krémy od Essence mám moc ráda, za ty peníze jsou fakt skvělé, Rimmel laky mám také moc ráda a pískové laky - to je prostě láska na první pohled :))
    Alice in Wonderland CZ

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, prosím, kde jsi koupila ten make up od B. Brown ?

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Mio, prosím, co používáš na obočí? Je opravdu dokonalé. A výrazné líčení se mi na tobě líbí víc, obzvlášť tohle, vyniknout ti krásně modré oči :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. probůh vždyť to píše v článku :O

      Vymazat
    2. Mně se to obočí jako jediný právě nelíbí.Vypadá to hrozně uměle.Jinak líčení i ty pěkný..

      Vymazat
  34. Mio, omlouvám se za nepozitivní názor, ale to obočí je hrozně umělé a nepřirozené. Vypadá to, že nemáš žádné své. Líčení je jinak úchvatné, ale obočí to bohužel pokazilo.
    Nikol

    OdpovědětVymazat
  35. Musím sa poobzerať po Clinique, Urban Decay plánujem už dlhšie.:) Pekne spracovaný článok.

    OdpovědětVymazat
  36. Taky ti moc sluší petrolejová! A Naked mám taky, je úžasná :)

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Colossal volume express je stálica aj u mňa! Aj keď som už vyskúšala rôzne iné a veľa z nich bolo super, napríklad GOSH Catchy Eyes, tak aj tak sa zatiaľ vraciam k Maybelline :) A na tiene GS sa určite pozriem.

    OdpovědětVymazat
  38. Krásné líčení. Já se už dlouho rozmýšlím nad Korres, ale právě nevím, jestli bych ho používala, když je dost pigmentovaný... ale určitě se podívám na balzám z Fann.

    Laková Give zde!

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní20.01.14 9:22

    Miuško, opravdu s tím obočím jsi to přehnala. Prosím neuraž se, není to ve zlém, ale zkus to přehodnotit.

    OdpovědětVymazat
  40. Tyjo vážně ti to líčení sluší :-) Přijdeš mi úplně jiná než třeba před rokem...lepší ;-)

    OdpovědětVymazat
  41. Colossalce jsem taky věrná! ;D Jsi překrásná. <3

    OdpovědětVymazat
  42. Opravdu jsi čím dál krásnější :) Jen to obočí... asi bych trochu ubrala :)

    OdpovědětVymazat
  43. máš krásný make-up :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. úúúúúžasnéééééééé :)

    pozývam ťa na môj blog a luxusnú giveaway: http://camomille-sign.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  45. Blog máš moc fajn, je vidét, že rozumíš tomu co děláš. Jen mi občas hlava nebere, kde na to všechno oblečení a kosmetiku bereš peníze.
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  46. Ta řasenka ti dělá naprosto úžasný řasy...a celej makeup je velmi povedenej :)

    OdpovědětVymazat
  47. L´oreal řasenky mám moc ráda, od Benefitu mám Sugarbomb lesk, a je skvělý :) že by v něm byl ale nějaký převratný rozdíl oproti třeba Coloramě, to zase ne. Dandelion se mi ale také líbí :)

    OdpovědětVymazat
  48. Super napisane a teda musim vyzdvihnut aj kvalitu fotiek, je vidiet, ze si si dala zalezat. ;) A teda niektorych oblubencov mame spolocnych, ja teda tiez napriklad nedam dopustit na UD tiene, L´oreal maskaru, M.A.C. ruz, baby lips.. ;)

    OdpovědětVymazat
  49. Mas uzasny vlasy! :) Pravedopobne je nekde clanek o peci vid?

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, s riasenkami od L´Oreal musím len súhlasiť. Tieto Volume million lashes sú perfektné a urobia naozaj krásny efekt.
    Veľmi rozmýšľam nad červeným rúžom od MAC, a myslím, že ideálny by bol práve Ruby Woo, na ktorý počúvam samú chválu. Lenže predajňu MAC nemám až tak v dosahu, a urobila by si mi veľkú radosť ak by si niekedy prihodila fotku práve s týmto rúžom :) Dosť by mi to uľahčilo rozhodovanie, pretože som tiež dosť svetlá blondínka :) Ak si už niekde fotku dávala, tak prepáč, ale nenašla som ju - pripojila by si prosím odkaz?
    Vďaka :)

    OdpovědětVymazat
  51. Anonymní22.01.14 1:28

    Prosím, polepši se v úpravě obočí. Jako první bych vytkla to, že ho máš každé jiné, pořád jej máš dost daleko od sebe, obočí začíná první drážkou na nose, ne podle okraje nosní dírky a nikdy by nemělo začínat tak tvrdě, vždycky musí z něčeho začít, takže první musí být jemné na začátku a až po pár milimetrech přidáváš na barvě. Máš krásný emný obličej a tohle obočí je už moc a ubírá ti zbytečně na kráse.
    Karolina

    OdpovědětVymazat
  52. Musím se přiznat...Naked Basic mě narozdíl od jeho starších sestřiček vůbec neláká :)

    OdpovědětVymazat
  53. Řasenka Maybelline volume express je také mojí favoritkou jen kdyby nevysychala a moc mě zaujal lesk od Benefitu.
    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Mio, moc ti to sluší. Až na obočí, to je vážně přehnané!!! Na jiných fotkách tak výrazné, tmavé a silné obočí nemáš. Tatkle to vypadá, jako když nemáš svoje obočí. Ale jinak - bezva!! Lucie

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Miuška :) ! tieto články o top produktoch sú super ! Presvedčili ma o kúpe vecí, nad ktorými rozmýšľam už nejaký ten čas :D a teraz som si ich poctivo zapísala na papier ako must have.
    A toto si nedokážem odpustiť ale na tých fotkách si božská !! <3 <3 pp

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Mio, opravdu Ti to moc sluší! Chtěla jsem se zeptat konkrétně na obočí, jestli sis ho dělala sama, jak to máš nabarvené, jak dlouho vydrží...je fakt nádherné a líbí se mi to, ale nevím, jak toho přesně docílit :) Děkuju moc :)

    OdpovědětVymazat
  57. Kde jsi koupila tu tužku od Catrice?
    Já jí nikde nemůžu sehnat :(

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡