OOTD: ??.9.2013

Dnes něco odvážnějšího, ale přesto velice pohodlného. Nejsem si jistá. kdy jsem tento outfit fotila, ale rozhodně si pamatuji, že to byl poslední záříjový den, kdy bylo počasí dá se říct na plavky. Roztrhaných mini-šortek do pasu jsem se trochu bála, avšak občas je třeba se trochu odvázat. Mimochodem tento černý top je jedním z nejpohodlnějších kousků mého šatníku.  Celý jednoduchý outfit jsem doladila tělovými baleríny a zlatými doplňky. Jelikož bydlím v centru města, kabelku si někdy s sebou neberu. Stačí mi telefon a pár drobných v kapse. Byla jsem jen tak na procházce po mém městě s kamarádkou, která za mnou přijela na den z Prahy a při té příležitosti jsme nafotily pár fotek.
září1-001 DSC_2409 září2
Brýle H&M
Náhrdelník SinSay
Top Calvin Klein
Náramek Oasap.com
Šortky Sheinside.com
Boty Topshop

134 komentářů:

  1. Upřímně si myslim že ti sem teď každá jeptiška bude psát jak je to pobuřující ale mě to přijde fakt sexy a připomínáš mi Kenzu. Ty fotky jsou skvělý atmosféra jak na úrovni cizích blogerů. palec nahoru za odvahu. jsi super miuš a tohle se mi zdá mnohem lepší než před rokem, kdy pro tebe v outfitech výstřihy neexistovaly .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uf nic v zlom, tiez mi to pripomina kenzu tymi sortkami, ale kenza ma na to zadok, mia nie..

      Vymazat
    2. Asi tak no.

      Vymazat
  2. nechtěla jsi napsat poslední sprnový den? :-) jinak ti to sluší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. byl to poslední zářijový den, kdy se dalo nosit i plavky - tzn. bylo teplo:)

      Vymazat
    2. že to byl poslední záříjový den, kdy bylo počasí dá se říct na plavky.

      Vymazat
    3. myslím že to myslela tak že né jako poslední jako 30, ale poslední den kdy bylo počasí na plavky ;)

      Vymazat
  3. Wow Mia, máš vážne nádhernú postavu!! Pristane Ti to, krásne si to skombinovala :)

    OdpovědětVymazat
  4. jsi fakt sexy! ženská jak má bejt.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké, sluší ti to Miuš a je to sexy :))

    OdpovědětVymazat
  6. Tisíckrát wow, tohle je super Mio, už jsem je viděla nedávno u tebe na fcb, kde tě sleduju... nikdy jsem ti asi ještě nic neokomentovala, ale tohle je sexy, osmdesátkové, prostě mě to oslovilo, jsi velmi inspirativní člověk. Tvůj blog věrně sleduju možná od samejch začátků a taky (ještě spolu s Ejvi) zůstal jediným ze dvou českých blogů, kterým jsem zůstala věrná... a určitě i zůstanu ;) Přeju ti hromadu štěstí v životě, dny plný lásky a úsměvů ♥ Srdečně zdravím z Marseille, kam mě teď osud minimálně na pár let zavál, kdyby jsi měla kdykoliv cestu, spřízněná duše tě ráda uvítá ;)... Katka Hadidi

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasím s ostatníma,je to sexy,moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. úúúžasný.. moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mio, jsi sexy, mas nadehrne prsa i zadek, o tom zadna. Takze tohle nema byt nejaky hejtovaci komentar. :D Kazdopadne ja moc nechapu tenhle trend kratkych sortek, kdy holky chodi po meste prakticky s "holym zadkem". Jasne, panove si muzou oci vykoukat a je to prijemne... Kazdopadne se nepovazuju za jeptišku, ale podle me ma byt zadek schovany. U nekterych typů techto sortek jde ze zadku videt vic, nez kdyby mela divka dokonce bikiny. A to se podle me na verejnost do mesta nehodi. V dnesni dobe se posunujou hranice a treba tyhle kratasy budu za pet let nosit i ja, ale stejne tak jako leginy pro me nejsou kalhoty, tak tohle je spis vec maximalne na koupaliste. U takovych outfitu se pro me vytraci jakasi zenska rafinovana pritazlivost. Holky chodi po meste v leginach s kratkymi tricky, casto prosvitaji tanga a chlapi reaguji vylozene animalne. Pro me se nekam vytraci kouzlo zenskosti.... Nicmene pokud ti je tak prijeme, nenechej se odradit a smele nos podobne veci dal. Rozhodně ti to sluší. Ja bych alespon outfit "uzemnila" menším výstřihem, podle známého pravidla, aby celek nepůsobil tak vyzývavě, až lacině. Měj se krásně a at se ti všechno v životě zlepší. :-* Kristýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi krásná holka, ale tohle je moc.

      Vymazat
    2. venku je teplo,Mia je pěkná baba se supr mloadou postavou tak jednou za čas může ukázat prsa i zadek naráz ne?Mio sluší ti to a je to sup pohodový outfit do teplých dní :-))

      Vymazat
  10. Za mě je tohle jednoznačně nejlepší OOTD! :-) Takhle Ti to moc sluší, buď odvážná častěji! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Me se to strašně líbí zepředu, ale zezadu už mi to přijde moc (asi vulgární, nevím) přímo zadek bych asi ve městě nenosila takhle ven :) ale viděla jsem to už na pár holkách i v praze. Jako postavu máš dokonalou o tom žádná, ale mohlý být -podle mě- o chlup delší..

    OdpovědětVymazat
  12. moc povedené fotky a hrozně ti to na nich sluší, líbí se mi moc i účes :) jo a ten výstřih mmm ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší Miuš <3

    OdpovědětVymazat
  14. Když má někdo postavu jako Ty, tak si je může dovolit, sluší ti to Mio :)!

    OdpovědětVymazat
  15. Jasně, tohle chce odvahu (někoho to určitě pobouří) a taky super postavu, ale to ty obojí máš a umíš to nosit, mně se to líbí a rozhodně ti to sekne, předpokládám, že chlapi si museli ukroutit hlavy :D.

    OdpovědětVymazat
  16. Strašně moc ti to sluší, ten top je krásný a moc se mi líbí zlaté doplňky! :)

    OdpovědětVymazat
  17. slusi ti to. uzivej si takovehle outfity dokud si je jeste muzes dovolit .))

    OdpovědětVymazat
  18. Mne sa to praveze strasne paci, je to odvazne a sexi, si mlada kocka s krasnou postavou a kedy by si mala nosit taketo kusky ak nie teraz? ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Sakra, ja mit takove nohy..jsi kocka :-*

    OdpovědětVymazat
  20. Wow, tohle je super, líbí se mi i jak máš sepnuté ty vlasy. Akorát na dnes mám naplánový také post v minikraťáskách :)

    OdpovědětVymazat
  21. Je to veľmi sexy a vôbec mi to nepríde vulgárne, máš na to postavu, veľmi sa ti to hodí:)

    fashionashopping.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  22. Sice to vypadá pěkně, máš dobrý tělo, ale je to vulgární. Představte si že potkáte svého otce nebo někoho příbuzného, učitele ze školy a on vám vidí až do krku.. tohle mi připadá spíš někam k moři...ale proti gustu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, přijde mi to vhodné někde na dovču u moře do plážového baru na romantický drink s přítelem,třeba...ale nějak jsem nepochopila, proč si to bereš na obyčejnou procházku s kámoškou po Ústí..

      Postavu na to máš a v podstatě ti to sluší, ale víš co se říká, sexy je to, když máš jen jednu odvážnou věc - BUĎ velký výstřih NEBO minikraťásky, odhalující skoro zadek :-) - pokud si ale vezmeš oboje naráz, lehce sklouze outfit k vulgárnosti..

      Vymazat
  23. :)))) Nemôžem si pomôcť - úžasne. Aj keď ja nemám rada, keď ľuďom trčia zadky, ale to len keď trčí škaredý zadok, takže tvoj mi nevadí :) Keby sa takto dalo chodiť celý rok.

    OdpovědětVymazat
  24. Ty si to můžeš dovolit ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Tak...a já chci vědět, jak se staráš o svůj zadek (bez ironie). :D
    Sice nejsem příznivec "ukaž všechno co máš", ale mladší než dneska už nebudem, tak proč si to pořádně neužít. Jit.

    OdpovědětVymazat
  26. toto je akoby nova Mia :) naozaj super!

    OdpovědětVymazat
  27. Tak jo, to je odvážnější, obdivuju Tě :). Hrozně Ti to sluší na fotkách! Ten účes ti sedí!

    OdpovědětVymazat
  28. Spredu sa mi to velmi paci, robi ti to sexy postavu. Zozadu, tie vytrcajuce polky, to nie je moj styl. Vyzera to trochu lacno na moj vkus.

    OdpovědětVymazat
  29. Tenhle outfit je vážně skvělý :) Jen bych možná trochu zmírnila ten výstřih, ale to je věc názoru :) A jinak ti hrozně závidím skvělou postavu... chodíš běhat nebo cvičíš? :) :D

    OdpovědětVymazat
  30. Tak já si myslím, že takhle se oblíkej častěji, protože kdy jindy ukázat takovouhle postavu :)

    OdpovědětVymazat
  31. V Kutné Hoře máme plno cizinek a přesně takové šortky nosej. Kdybych na to měla nohy, tak neváhám a jdu do toho taky. Tobě moc slušej a celej outfit je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  32. Je to odvazny, ale sexy a ty mas nadhernou postavu.

    OdpovědětVymazat
  33. Teda outfit je to dosti odvážný, já sama bych si ho na sebe nevzala. Ale když na to máš odvahu a hlavně postavu, tak hurá do toho :)
    Lidé určitě koukali, co? Ženský závistí a chlapi jako chlapi :D

    OdpovědětVymazat
  34. jo,sexy to je,ale už se mi zdá trochu moc mít výstřih i tak krátký kraťasy najednou. pokud se v tom cítíš fajn, tak ale proč ne...

    OdpovědětVymazat
  35. fuuuj mě se to nelííbíí , vypada to hrozně lacině :( jinak tvoje ostatní outfity super, ale tohle za mě fakt nee a jeptiška nejsem...

    OdpovědětVymazat
  36. super sexi, obrovsky palec hore :) aj ja mam podobne kratasy (po maminke), najdes ich aj v niektorom mojom poste :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  37. Luxusní outfit. moc ti to sluší! :))

    OdpovědětVymazat
  38. Kdy jindy než v takových krásných letech využít své krásné postavy a trochu víc ji vystavit na obdiv :) Není to nic vulgárního, naopak, je to ženské, sexy a sekne ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Nezvyknem ti komentovať články, len fakt výnimočne, aj keď ťa už sledujem od tvojich začiatkov. Ale tento outfit je geniálny. Vyzerá to úplne inak ako "typické české a slovenské módne výstrelky" . Naozaj je to na úplne inej úrovni. Máš prekrásnu postavu a fakt by bola škoda neukázať ju, a teraz sa mi zas a znova potvrdilo, že v jednoduchosti je krása. Niekto môže dať na seba kopy oblečenia od návrhárov a nevyrazí dych (v dobrom slova zmysle) tak ako ty. :)
    Len tak ďalej Miuš. <3

    OdpovědětVymazat
  40. Mio nááádhera :) šíleně moc ti sluší a jsi strašně sexy :) A máš úžasnou postavu :-o co bych za ni dala :)

    OdpovědětVymazat
  41. sluší ti to,ale tenhle styl se mi nelíbí, mám raději romantiku ...

    OdpovědětVymazat
  42. Ty kraťasy jsou hodně super!

    OdpovědětVymazat
  43. Zepředu se mi to líbí moc, zezadu vůbec, přestože máš moc pěknou postavu, ale na mě jsou vykukují cí půlky moc :) Ale vzhledem k tomu, že hořejšek máš zahalený, tak to alespoň nevypadá vulgárně :)

    OdpovědětVymazat
  44. waw, sexy a dokonale ti to sekne :-) Koľko mužov, či žien? :-) sa za tebou otočilo? :-)

    OdpovědětVymazat
  45. nerikam, ze ti to neslusi, ale na me uz je to trosku moc :) nicmene postavu na to mas, takze proti gustu... ;)

    OdpovědětVymazat
  46. Tenhle look je úplně Alá Miley Cyrus!
    Líbí sem i!!

    OdpovědětVymazat
  47. Mio, moc Tě obdivuji za to, že si se k tomuto outfitu odvážila, já bych si na něj například netroufla, každopádně vypadáš úžasně !

    OdpovědětVymazat
  48. Wow wow wow, seš skvělá a máš neskutečnou postavu, uděláš zas někdy článek o tom, jak si ji udržuješ? Dost by mě to zajímalo :)

    OdpovědětVymazat
  49. Jéé tady ti to mega moc sluší :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  50. moc pěkné, ale k úplné dokonalosti bych si vzala tričko, které je více na tělo a na nohy klasické kedsky :)

    OdpovědětVymazat
  51. Moc se mi líbí ten top a za tvoje klíční kosti bych dala cokoli!

    OdpovědětVymazat
  52. Hm... to je prdelka, moc sluší.... Jsi krásná kočka.

    OdpovědětVymazat
  53. no ty si prostě úžasná nadherná baba s krásnými křivkami, tak jak to má být :) neboj se takových outiftů, protože ti prostě sedí :) tričko opravdu pohodlně vypadá, a strašně ti závidím, že jsou vidět tvé klíční kosti, já je mám obalené tukem :D
    ladiesfrombrno.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  54. Jsi hezká slečna a máš krásnou postavu, topík se mi líbí, ty kraťasy ale ne... hlavně ten vysoký pas - zezadu to prostě vypadá, jako kdybys měla zadek, až do půlky zad...

    OdpovědětVymazat
  55. Šíleně Ti to sluší!!! :) občas když vídám holky na ulici s takový šortkama, mají i krátké tričko a jelikož zastávám názor buď krátký nahoře a dole dlouhý nebo naopak, to je pro mě vždycky hrozný pohled.. Ale ty jsi to úplně úžasně vyladila! Seš nádherná! jako vždy ;)

    OdpovědětVymazat
  56. Je to nádherné. Museli na tebe všichni koukat, navíc ještě před Centralem... Tam projdu ve vysokých podpatcích a všichni přítomní mají otevřená ústa :D Miluji tu pozornost okolí, která mi je věnována najvíce v Mostě :D Akorát se mi tedy u tohoto modelu nelíbí vykukující pozadí, ale to je věc vkusu.

    OdpovědětVymazat
  57. Zepředu super, zezadu je to vulgární. Máš moc hezkou postavu, ale je škoda ukazovat všechno, je to laciné. Buď výstřih, nebo zadek. Ale zadek, který se pěkně rýsuje, půlky jsou na můj vkus moc. Ale věřím, že jsi spousta pánům zamotala hlavu :)

    OdpovědětVymazat
  58. tak tohle je něco! paráda, nádhera, sexy! já sama (a to nemám ani zdaleka takovou postavičku jako ty) jsem takovýhle šortky v létě s klidem nosila (asi ne tolik kraťoučký, ale kratší byly). jsem ráda, že se tenhle styl vrací do módy!

    OdpovědětVymazat
  59. Úžasné! :-)

    OdpovědětVymazat
  60. Špatně to nevypadá, ale můj muž by to komentoval:" paní, nemáte něco čerstvě zaříznuté?"
    Toť vše. :)) M.

    OdpovědětVymazat
  61. Zadeček máš bezesporu naprosto perfektní, ale mě tohle taky příjde moc. Krátký šortky jsou boží nosim je taky, ale zadek bych si teda takhle venku nenechala. A když už jo, tak určitě k tomu ne tričko s výstřihem. Myslím, že se dá obléknout vyzývavě i vkusnějš.. Ale jako podívala jsem se ráda to zas jo, hihi :-)

    OdpovědětVymazat
  62. Neuvěřitelné :O jsi čím dál krásnější :)

    OdpovědětVymazat
  63. Rozhodně si můžeš dovolit, to nosit.
    Když máš co ukazovat, tak to ukaž.
    Moc Ti to sluší, tleskám <3
    Johana

    OdpovědětVymazat
  64. Asi tvůj nejlepší outfit :) Hrozně ti to sluší a ty kraťasy nemají chybu :)

    OdpovědětVymazat
  65. Tohle je prostě paráda! Velký plus za odvahu...;)

    OdpovědětVymazat
  66. síce takéto šortky neobľubujem na nikom, pretože to pôsobí na mňa nejako lacno. ale nemôžem si pomôcť, ty v tom máš úplne skvelú postavu, kľudne to tak nos v lete častejšie! :)

    OdpovědětVymazat
  67. Páni ty si z Mostu? :O :))))))

    OdpovědětVymazat
  68. Wow, nesktucne sexy a zenske..tleskam a zavidim!

    OdpovědětVymazat
  69. Děkuji za všechny názory a milé komentáře. Popravdě jsem těch negativních čekala více.
    Na rovinu se přiznám, že když jsem si šortky objednávala, netušila jsem, že budou vzadu tak mini (také to není úplně můj styl), ale když už mi přišly, nechtěla jsem je vracet, tak jsem si je prostě oblékla a nakonec mi nepřišly tak vulgárně působící, vzhledem k tomu, že jsem se vzala top (i když s výstřihem) s dlouhými rukávy.
    Moc díky za tak velkou odezvu! :)

    OdpovědětVymazat
  70. super postava :)

    OdpovědětVymazat
  71. Nádherný outfit. Ten černý top je nádherný <3

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  72. Neřekla bych, že máš příliš vidět zadek. Ani bych neřekla, že máš moc velký výstřih. Na obojí máš přesné tvary a oba jsou to hezké kousky. Akorát obojí dohromady tě prostě dělá vulgárnější, starší. Je to příliš, na tak mladou holku. Takhle se ukazují ženy na hranici 30/40, které pochopily, že už jim moc času na ukazování nezbývá, tak se snaží urvat, co se dá. Působíš na mne hrozně staře, úplně jsi ztratila pel mladinké holky, kterou jsi. Kdyby sis k šortkám vzala bílé tričko ke krku, byla by to rafinovaná záležitost, neskutečně sexy. K tričku dlouhá, španělská sukně a byla bys za dráždivou blond Carmen. V této kombinaci, škoda, jsi jen přímočaře vyzývavá a bez jiskry. Bez urážky - jako "maso ve výloze".

    OdpovědětVymazat
  73. Je to skvělé a tobě to velmi sluší, taky musím napsat že jsi neuvěřitelně sexy, sakra co já bych za to dala..:D ale ten zadek je i na mě moc. Dobrá na nějakou událost nebo akci možná, ale jen tak do města..No věc názoru.;) jinak opravdu skvělé.:)

    OdpovědětVymazat
  74. MIO-WOOOW! Marieta B.

    OdpovědětVymazat
  75. jj letos to děsně frčelo, ale mně ty čumící zadky prostě přijdou moc :DD nejsem puritán, ale působí to prostě lacině.

    OdpovědětVymazat
  76. Přiznám se, že na mě je ten zadeček taky už trochu moc, ale jsi mladá, tak co. Asi ze mě jen mluví závist :-), máš krásnou postavu.

    OdpovědětVymazat
  77. Prijde mi, ze si vetsina slecen mysli,ze prave v tom,aby koukal zadecek, je a byla ta moda mit kratase do pasu(coz neni pravda) Plno holek to tak uz nosi,takze to prestava byt tak vystredni..i tak ti to slusi:-) jinak ja mám Kenzu moc rada, ctu kazdy jeji clanek jako tvoje :-D a ona uz nekolikrat psala,ze si radeji zavazovala kosili přes boky prave kvuli tomu,ze nektere z jejich sortek byly az prilis kratke jako tyto. Ale neber to jako kritiku, i tak vypadas dobre:) jen..pro me to je proste faux pas :(

    OdpovědětVymazat
  78. Je to tedy úplně něco jiného než obvykle, ale určitě palec nahoru :)!

    OdpovědětVymazat
  79. musím říct, že se mi tyhle šortky hrozně líbí a tobě to opravdu moc sluší, jen škoda, že já na tohle prostě nemám koule ,abych to mohla nosit :-D

    OdpovědětVymazat
  80. To už mi přijde moc, buď bych nechala jen šortky nebo jen tričko s výstřihem a nahradila něčím jiným, ale já tyhle šortky se zadkem venku nemám ráda, jen můj názor :). Ale hodně se mi líbí ten drdol, takový mám nejradši :).

    OdpovědětVymazat
  81. Anonymní24.09.13 6:59

    K vodě ok, do města za mě ne. Outfit ti sluší ale taky se připojuju k těm, kterým přijde móda holých zadků úplně mimo :-)

    OdpovědětVymazat
  82. Mio, sluší Ti to a to tričko je parádní :). Taky ráda nosím krátká trička, mini, kožené věci, vysoké podpadky a různé oblečení co většinou upoutá pozornost. Jelikož bydlím na vesnici, tak je z toho občas haló :D. Jsi mladá a krásná, tak nevidím důvod, proč být upjatá :). A ty anonymní negativní komentáře píší podle mě zakomplexované slečny, které si tohle nemůžou se svou postavou dovolit a jenom Ti závidí :). Už teď se nemůžu dočkat Tvého dalšího článku ♥. Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si nemyslím,že všechny anonymní negativní komentáře píšou slečny, které Mii závidí. Schválně sem si přečetla všechny komenty a pakliže se objeví kritika na oblečení, většinou slečny dodávají, že si to beztak může mia dovolit, protože má krásnou postavu. Takže bych si nepletla závist a otázku osobního vkusu. :) Je mi líto, že pro některé čechy znamená kritika hned to, že někomu někdo něco závidí. K. P.S.: A já třeba píšu anonymně, protože jsem líná zakládat si účet před blogger a jiné věci.

      Vymazat
    2. A já mám tak nějak pocit, že žádný vyloženě negativní není. A to že se to někomu nelíbí, nemusí hned nutně znamenat, že závidí přece...to je dost klišé, nemyslíš? Musím říct, že outfit vypadá skvěle a Mia na něj má postavu. Ale taky mi přijde trochu moc lascivní... A možná i chlapi někdy ocení spíš rafinovanost, než to že je holka prvoplánově sexy.

      Vymazat
    3. Ahoj Lucí. To si tak úplně neyslím...spíš jde o soudnost. Mia je sice krásná holka, ale i krásná holka by se měla oblékat tak, aby to bylo alespoň na hranici...podle mého už je tohle až moc. Myslím, že tímhle si prošla každá holka v pubertě, která má v sobě alespoň krapet exhibicionismu a má alespoň trochu ucházející postavu. Ale už ne všechny z toho vyrosteme. A to nejsem ani zakomplexovaná a ani nezávidím, jen uznávám trošku víc zdrženlivosti. Spíše eleganci a šik nápaditost, než co nejvíc odhalené kůže. Jinak M. moc fandím a její blog mám moc ráda. Hezký den, Veronika

      Vymazat
  83. Mně se to moc líbí! Je to sexy a vyzývavé, ale zároveň to není laciné. Možná by se to víc hodilo pro nějaké parné letní dny, někam k pláži (kterou tu nemáme :-D) Tam se totiž člověk nemusí bát těch pohledů, já bych si to do města nevzala, protože znám lidi jak se dívají jak kdybys byla skoro nahatá. Ale fakt se mi to jako líbí, já bych to nosila kdybych neměla hnusnej zadek :-)))

    OdpovědětVymazat
  84. Mám hrozně ráda tvůj blog, plno věcí, co jsi recenzovala nebo doporučila, jsem si i kupovala, stejně jako box4 pet si koupím, až bude pro králíčky. :o)

    Tvé outfity se mi jindy líbí, ale dneska za mě bohužel ne... :o( Není to proto, že ti závidím postavu, ale proto, že si prostě myslím, že jsou části těla, které by měly zůstat schované. Nejsem nějaká jeptiška, ale tohle už mi přijde moc, promiň. Tina P.

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Mio, máš krásnou potavu. Ale ten outfit je...řela bych přes čáru a to doslova. :oD Nemám nic proti sexy módě...třeba např. krátké mini šaty na takové hezké holce, jako jsi ty, to je nádhera. Ale tohle je řekla bych vulgární. Nehledě na to, že ty šortky vypadají divně, jako by to byly ve skutečnosti bokovky, padaly ti a ty sis je vytáhla až pod prsa a strčila do nich triko, aby ti nepadaly...tak to na mě působí. Musíš to vidět i sama, když se a fotky podíváš kriticky. Jinak se mi ale trend kalhot, sukní a šortek do pasu moc líbí...jen v tomhle případě mi to nesedí. Jsem si ale jistá, že pánové proti tvému outfitu nebudou nic namítat, což je ale jasné:oD...my holky bychom ale měly být trochu soudnější. Máš pěkné doplňky, hlavně tvoje brýle jsou moc krásné. Tvůj blog se mi moc líbí a už tě nějaký čas pravidelně sleduji. Fandím ti. Měj se hezky a už se těším na další příspěvek. PS: doufám, že jsem tě nijak neurazila, sděluji jen svůj názor. Veronika

    OdpovědětVymazat
  86. To je teda hodne odvazne, malokdo si to muze dovolit ale ty mas moc pekny zadecek i vystrih :) :D

    OdpovědětVymazat
  87. Miušku máš krásný zadek, nohy, stehna, moc ti to sluší a já ti závidím, že ses takto odvázala. Já takovou odvahu nemám. Moc povedené :)

    OdpovědětVymazat
  88. Aww, Mia si taká kočka :)

    OdpovědětVymazat
  89. Wow, to je bomba! Tyhle šortečky ti fakt sedí!

    OdpovědětVymazat
  90. Mně se to nelíbí, podle mě jsi dost hezká na to, abys nepotřebovala oslňovat současně lezoucím zadkem a velikým a dramatickým výstřihem. Ty šortky bych zahodila (nebo je nos v létě přes plavky, na rozdíl od nich mají kapsy), top je super, ale trochu bych se k němu přioblékla. Neber to nějak zle, prostě si myslím, že jsi krásná holka a jsi sexy i ve volných šatech, tohle je takové prvoplánové a ty to zkrátka nemáš zapotřebí. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký holky nemůžou nosit výsřichy a sexy oblečení? Aha.

      Vymazat
  91. Ten top musím mať ! Už dlho hľadám rovnaký a kvalitný :))

    OdpovědětVymazat
  92. Doufám, že to teď nevyzní moc nenávistně (to nechci vůbec), ale tohle je naprosto přišerný. Mám spoustu Tvých outfitů ráda, pěkně na Tobě vynikají, ale tohle je prostě esence lacinosti a hlavně NEVKUSU. Ze předu je to snaha co nejvíce ukázat nohy a "dobrý den kozy ven" - nemám nic proti výstřihům, ale co takhle je doplnit delší sukní nebo rovnou kalhotami? A zezadu je to jako osumdesátý léta skombinovaný s plavkama. Upřímě - potkat Tě v noci a mít na to, tak Ti do ruky vrazim tisícovku, abys taky jednou v noci nemusela pracovat.

    OdpovědětVymazat
  93. Díky za komentáře.
    Beru je všechny, jak pochvalné, tak i kritické. Čekala jsem, že kvůli kousku odhaleného zadku bude halo, ale čekala jsem od anonymů dokonce mnohem více vulgarit. Přišly jen dvě, což je tedy zvláštní, ale nejspíš zjistili, že takové komentáře prostě neschvaluju a schvalovat nebudu.
    Omlouvám se všem, co je pohoršil můj vykukující zadek, ale mně bylo projednou fajn, i přesto, že to není můj styl.
    Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mio, ty schvaluješ jen to, co se ti hodí.. ;)

      Vymazat
    2. Mio, ty fakt zverejnujes jen to, co se ti hodí, ze? Uplne me bavis a zaroven vic a vic odrzujes abych tvuj blog cetla a to byl jeden z prvnich, ktery jsem zacla kdysi sledovat.. Zase to nezverejni, no ale uz nekolikrat jsem psala trefny a tzv. "výser komentář" a nikdy se tu neobjevil:D proste zverejnujes jen bud hodne kriticky at vime jak jsou anonymove zlí nebo ty pochvalné, neco mezi vubec..

      Vymazat
  94. Teď na to koukám a ty jsi z Mostu :O Páni znám výbornou blogerku z mého města to není snad ani možné, myslela jsem že tu blogerky ani neexistujou :))

    OdpovědětVymazat
  95. Nejsem žádná jeptiška a proti kraťoučkým sukním nebo šortkám nic nemám, obzvlášť když na to někdo má postavu (což ty bezesporu máš), ale tohle už mi přijde moc - šortky těsně pod zadek klidně ano, ale takhle, když jsou vidět půlky? To už bych si připadala (a skoro i byla:D) jako nahatá. Takhle to na mě působí i trošku vulgárně a nechci ani myslet na to, jak asi museli reagovat chlapi - protože co si budeme povídat, občas se chovají jako prasata i když vidí jen krátkou sukni pod zadek, natož když teď viděli rovnou půlky :D

    Ale každopádně je jedno, co bych si vzala nebo jak bych se cítila já, hlavní je že ses cítila dobře a líbí se mi, že si za tím stojíš. Takže jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde sú vidieť polky? :D ja mám dosť

      Vymazat
  96. Moje reakce? Nejprv jsem tě odsoudila, že jsi až moc sexy a pak jsem se přistihla, jak podobné šortky hledám:D..Sluší ti to..a když se na tebe někdo kriticky podívá, tak je to JEN závist:) Sluší, moc!

    OdpovědětVymazat
  97. Na kolik tě prosím vyšlo poštovné za ty šortky?

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj Mio,
    povedl se Ti nádherný účes! Prozradíš, jak na něj? :-)

    OdpovědětVymazat
  99. za mě tedy ano! v oblečení bývám dost konzervativní, ale tohle mě nepobuřuje, protože postavu máš perfektní a každý se rád podívá na sexy mladou ženskou. u nás se s pochopením ale moc nesetkáš :)

    OdpovědětVymazat
  100. Uzasnee! Moc ti to slusi, v tomhle outfitu vynikla tva postava, krasne :)

    OdpovědětVymazat
  101. Asi si měla hodně nabídek na doprovod domu,že?

    OdpovědětVymazat
  102. Zepředu mě tvůj outfit nadchnul. Zezadu už tolik ne, volila bych asi trošku delší kraťasy... Přesto zůstává faktem, že ti to prostě sekne. Máš dokonalou postavu, jak to děláš? :D Nerada bych, aby to vyznělo nějak blbě, ale fakt bych si přála mít tvoje prsa. :D

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj Mio, moc Ti to sluší!! :-) Máš krásnou postavu.
    Tvůj blog mi dneska zvedl náladu, která byla celý den na bodu mrazu. Děkuju. :-)
    Měj se moc hezky! Anička

    OdpovědětVymazat
  104. Mio jsi nádherná holka, o tom není nejmenších pochyb. Ale v těch šortkách se stačí předklonit a může být provedena hloubková gynekologická prohlídka :) U tebe jsem zvyklá vidět nádherné sexy oblečení. Tohle je hodně laciné:(

    OdpovědětVymazat
  105. Nádherný outfit líbí se mi nejvíc co jsem zatím viděla!! Jsi vážně moc hezká holka, Mio! Mám blog ráda určitě pokračuj! ;-)

    http://stylingbyteri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡