Nakoupeno: Feelunique: Tangle teezer, Rimmel by Kate

Čekání na článek s kosmetickými tipy vám zkrátím "new in" článkem s otevíráním balíčku, který mi nedávno přišel. Na feelunique jsem si objednávala poprvé, vždy jsem zatím preferovala beautybay. Avšak nedávno jsem se na nějakém blogu dočetla, že feelunique posílá s objednávkou spoustu vzorečků. Poštovné je v obou případech zdarma, a tak jsem beautybay pro jednou stala nevěrná. Balíček mi přišel asi za 5 dní od objednávky, vše v pořádku, bezpečně zabalené, ale vzoreček žádný. Tak jim asi necelých sedm stovek přišlo málo, nebo k nám vzorky neposílají. Bohužel žádná možnost zprávy pro příjemce mi nabídnuta nebyla, což je škoda. Poprosila bych si o miniaturku jedné ze tří vůní od Taylor Swift. Její vůně jsou smyslné, nádherné, nepopsatelné. No nevadí, produkty, které jsem si zaplatila, přišly a jsou super. Parfém si pravděpodobně stejně brzy koupím v plném balení.
DSC_2462 DSC_2468 DSC_2477 
Kompaktní hřeben Tangle teezer (stál mě 11 liber)
TT je nejlepším hřebenem, jaký jsem kdy měla. Netahá a rozčeše vše. Mám doma jeden klasický, ale nebaví mě ho stále přendavat a hledat v kabelkách, proto jsem si koupila jeden kompaktní. Je menší, tedy skladnější a navíc má pěkný černo-zlatý design.
DSC_2480 DSC_2486
Dlouhotrvající rtěnky Rimmel od Kate Moss (jeden kus mě stál 5 liber)
Mám je nejraději ze všech rtěnek z drogerie, ale bohužel u nás máme malý výběr a například limitky, ty se k nám nedostanou už vůbec. A tak jsem si objednala dvě z jarní kolekce (16 a 26) a jednu matnou (101). Popravdě nevím, zda se k nám tato jarní kolekce dostala, ale cenově vyšly stejně, takže na tom ani tolik nezáleží. Všechny krásně voní, perfektně kryjí a dlouho vydrží. Možná vám přijdou až moc nudné, ale já si přesně takové přála. Mě totiž při nákupu rtěnek zaujmou vždy ty zářivé, které nevyužiji tolik, jako ty klasičtější, barevně rtům bližší. Netrefila jsem se s jedinou matnou, a to odstínově, kvalitou je naprosto luxusní. Je na mě moc studená (možná mírně do fialova), a tak jí zařadím do svého make-up kitu na líčení ostatních, kde ji určitě využiji.
DSC_2490 DSC_2495 DSC_2471
16, 26, 101
DSC_2494

Toť vše k balíčku. S výrobky jsem spokojená a eshop mohu doporučit. 
Co jste si naposledy objednali vy? Máte svůj oblíbený eshop s kosmetikou?

53 komentářů:

  1. Ty rtěnky jsou boží, skvělé odstíny! Škoda té matné, ačkoli nevěřím, že ti nesedí, tobě musí slušet všechno :))

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnky Rimmel od Kate Moss, jsou jedny z mých nejoblíbenějších :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní14.09.13 0:00

    Nakupuji na Feelunique a vzorečky dostávám vždycky, ať platím 10 liber nebo 50 liber. Prostě pokaždé. Navíc ty vzorečky jsou většinou cestovní balení, takže je toho opravdu dost a třeba maska na vlasy co jsem dostala posledně mi tuším vydržela na 2! měsíce. Bylo to určitě minimálně poloviční balení :) Takže si příště o ně napiš, že ti je zapomněli minule poslat ;) Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je vážně divné, protože na FU nakupuju pravidelně a NIKDY jsem sample ani cestovní balení nedostala, cítím se ošizená!

      Vymazat
    2. Přesně tak, už jsem tam cca rok nic neobjednávala, ale předtím pravidelně, a nikdy jsem žádný vzoreček neměla.

      Vymazat
  4. Rtěnky vypadají suprově :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ty rtěnky nemají chybu! Úžasné odstíny :) taky se po nich kouknu ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Milujem tieto ruze, ja si ich neviem vynachvalit. Tiez mam tri odtiene a kazdy sa ma pyta co mam na perach :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Presne tento kompaktny TT bol moj prvy, odvtedy iny hreben ani nepouzivam. Strasne ma prekvapuje, ze "feelunique dava ke kazdemu nakupu spustu vzorecku". Ja nakupujem na feelunique snad uz cez 7 rokov a nikdy, zdoraznujem nikdy som ziadne vzorky k nakupu nedostala. Ci to bol nakup za 20 alebo 50 libier...Maximalne boli pribalene nejake promo letaky, vzorky nikdy.

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní14.09.13 7:58

    Objednávala jsem 14 dní zpět z feelunique. Dokonce stejný odstín rtěnky jako ty 16 a vzorečky taky žádné :D. Jen z čeho jsem byla dost zklamaná, že krabice přišla hodně porušená. Naštěstí vše bylo přebaleno celofánem, takže se nic neztratilo.

    OdpovědětVymazat
  9. BOŽÍ! tangle teezer ma super "dyzajn" a ty rtěnky... úžasný ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Tangle Teezer i rtěnky vypadají krásně! Moc se mi zalíbil odstín 26 :)

    OdpovědětVymazat
  11. ty rtěnky mají krásné odstíny, brala bych tu růžovou :)
    a TT je nejlepší, mám už druhý, tentokrát taky v kabelkové verzi :)

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní14.09.13 9:14

    Ja som na feelunique kupovala2x a zakaždým som nedostala žiadnu vzorku. A sumy to boli od 50€ vyššie( kupovala som tam clarissonic etc) ale všimla som si potom, že tam je treba si asi zaškrtnúť, či chcem vzorku....

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní14.09.13 9:18

    Ahoj Mii, dala by jsi mi prosím odkaz na ty stránky, kde jsi si objednávala kosmetiku? A taky jde tam prosím platit českými korunami nebo musím mít libry? Děkuji moc :) Hezký článek :))
    Tvá Lucy
    P.S. Těším se na recenzi parfému Taylor Swift :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jee ta srdíčka <333! Ty rtěny jsou úžasné, hlavně 16 a 26 :). Já kdybych měla svojí kartu, tak to nedopadne dobře.. :D Takže objednávám jednou za čas, protože se mi nechce otravovat pořád mamku.

    OdpovědětVymazat
  15. Ruze su super, krasne, prirodzene a na bezny den nositelne odtiene. Suhlasim, ze z drogerioveho vyberu su tym najlepsim. ;)

    OdpovědětVymazat
  16. tu 101 mám myslím přímo taky a je super! matné rtěnky jsou prostě skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  17. TT je nádherný, takový elegantní, ta zlatá mi strašně připomíná Vánoce :D!
    Ty rtěnky jsou nádherné, také mám radši odstíny které unosím přeci jen víc, než rudé rtěnky jenom na focení, musím si už také alespoň jednu koupit :).

    OdpovědětVymazat
  18. 16 od kate byla moje nejoblíbenější letní (a koupila jsem ji normálně u nás v rossmannu ve dvojstojanu), ale teď s přicházející podzimní náladou mě víc zaujala ta matte

    OdpovědětVymazat
  19. Tak ten Tangl je dokonalý! Elagantní.. nádherný a ty rtěnky jsou super, nedavno jsem měla možnost jednu vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tie rúže majú nádherné farby, vôbec mi nepripadajú nudné ale úžasné!! <3

    OdpovědětVymazat
  21. Miu a kdepak jsi to slyšela? Na FU nakupuju tak 2 roky, možná rok a půl skoro týdně a vzorečky neposílají, jen když je to vypsané v Offers u určitých produktů a splníš podmínky, např. k nákupu vůně taštička atak. Občas je zdarma sada vzorků spíš na Lookfantasticu nebo HQ hair, ale to je vždycky vypsané a je to v košíku pak automaticky vidět. Ale nakoupilas stejně dobře.

    OdpovědětVymazat
  22. Aaano, mám stejný problém, vždycky koukám po oranžových, korálových, fuchsiových, hot pink růžových atd. rtěnkách, ale když chci něco nenápadného nebo nemám čas tak na výběr moc nemám :)) škoda, že ty odstíny u nás k dostání nejsou - nejsem velký fanda objednnávání kosmetiky online, ráda si užívám to vybírání naživo a obcházení z drogerie s rukou kompletně dočmáranou rtěnkama :D

    OdpovědětVymazat
  23. Nakupuji jak na Feelunique tak na Lookfantastic a vždy dostane k nákupu vzorečky. Navíc na Lookfantastic jsou pořád různé slevy a akce, takže jako eshop je pro mě n. 1 :)Teď mi například přišla k objednávce UD Naked paletky dárková sada od Welly s miniaturkou parfému ESCADA.

    Verča

    OdpovědětVymazat
  24. Ty rtěnku jsou opravdu krásný :)

    OdpovědětVymazat
  25. Rtěnky od Kate a celkově od Rimmelu jsou prostě nejlepší, zrovna včera mě o tom přesvědčila nejúžasnější 'burgundy' matná barva<3

    OdpovědětVymazat
  26. rtěnky mají krásné barvy :)

    OdpovědětVymazat
  27. Rtěnky mají nádherné odstíny!:)

    OdpovědětVymazat
  28. Ty rtěnky mají nádhernou barvu!

    OdpovědětVymazat
  29. můžeš zkusit ještě lookfantastic
    já zas nezkoušela beautybay, takže si znamenám ;)

    jinak na FU nakupuju průběžně už pár let a vzorek mi v životě nepřišel ani jeden jedinej ...

    OdpovědětVymazat
  30. ty rtěnky jsou senzační. já nakupuji na beautybay, velká spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  31. Na feelunique nakupuji celkem často a taky mi nikdy nic nepřišlo. :-) Ale i tak se to tam vyplatí.

    OdpovědětVymazat
  32. já naposledy objednávala oblečení, na romwe a dorazilo překvapivě brzy (kam se hrabe asos), jinak po TT pořád pokukuji, tak možná zabrousím právě na feelunique :)

    OdpovědětVymazat
  33. Miunko děkuji za tip :-) TT si objednám, chtěla jsem ho už dlouho a tento je luxusní, nádhera :-) a s nákupem rtěnek mám taky takový problém :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Také Tangle Teezer miluji, mám růžový klasický a cestovní s leopardním potiskem (který normálně nemusím, na hřebenu mi to ale připadá rozkošné), zlatý je ale úžasný. No, tak až za sto let zlámu štětiny...:)

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Já mám tangle teazer a nevyhovuje mi jinak ty rtěnky jsou bomba!

    OdpovědětVymazat
  36. Na Tangle Teezer nedam dopustit. Mam dlouhe vlnite vlasy a jedine TT je schopny je zkrotit :-).

    OdpovědětVymazat
  37. Zlobí mě, že nás Rimmel bere tak velkým hákem, ty rtěnky jsou hodně dobré:-). U Tangle Teezeru mi ještě nikdo nevysvětlil, proč dávat za kus plastu 400 korun

    OdpovědětVymazat
  38. Ten zlatý TT je nádherný! :) A krásné odstíny rtěnek :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ty děláš tak krásný fotky! A ten TT je užasný :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  40. TT je skvělý , už ho používám celý rok pravidelně , nevím co bych bez něho dělala ! :D

    OdpovědětVymazat
  41. Rimmelky jsou moje nejoblíbenější rtěnky :) ten odstín 16 vypadá nádherně !!!

    OdpovědětVymazat
  42. Na Feelunique jsem nakupovala párkrát a skoro vždycky mi balíček přišel hrozně pomordovaný a potrhaný. Jednou dokonce za více než 2 týdny a jednou mi ho asi sbalila pošťačka nebo nevím:( Vzorečky jsem tam bohužel taky nenašla... Takže na základě mých zkušeností Feelunique rozhodně nedoporučuju.

    OdpovědětVymazat
  43. Já jsem si naposled objednala laky od Color Club, jinak žádný vyloženě oblíbený eshop nemám.. Odstín rtěnky od Rimmelu 26 je nádherný ! S Tangle Teezerem zkušenost nemám, ale možná bych ho časem chtěla vyzkoušet. Je u blogerek hodně oblíbený a ještě jsem na něj nečetla snad jediný negativní komentář..asi to bude takový malý zázrak, no nechám se překvapit a třeba si ho jednou také vyzkouším !

    OdpovědětVymazat
  44. ja ze si si objednala tampony a to je ta vypln balicka :D

    OdpovědětVymazat
  45. Já jsem na feelunique objednávala několikrát, také za ne zrovna zanedbatelné částky, a vzorky jsem nedostala ani jednou. Útěchou mi ale je, že jsem vždycky nakoupila v akci 1+1, nebo že jsem k objednávce dostala plné balení příbuzné kosmetiky.

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  46. Na FU nakupuji už několik let a jsem moc spokojená! Jenom jednou se mi balíček "zatoulal", ale zákaznický servis zareagoval okamžitě a vše se vyřešilo. Nakupuji většinou to, co je u nás předražené anebo nedostupné. Výborný eshop je i lookfantastic.com nebo outlet cheapsmells.com :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj,aký je prosím ťa rozdiel medzi kompaktným a klasickým Tangle Teezer ? Poštovné je zadarmo aj do SR ? A v oboch e-shop-och,kt. si spomenula stojí kefa TT rovnako ? ďakujem za odpoveď :)

    OdpovědětVymazat
  48. Asi jsem divná, ale mně Tangle Teezer vůbec nevyhovuje... Nedám dopustit na kartáč z přírodních štětin :-) Recenze: http://www.marketavolfova.cz/2013/10/tangle-teezer-versus-kartac-s.html

    OdpovědětVymazat
  49. O tom zlatém Tangle teezeru do kabelky vážně uvažuji, a podle vašich fotek je ještě hezčí než na fotkách, no budu do něj muset jít .) Jinak kdo by váhal, moje recenze tady:
    http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/vlasovy-kartac-se-kterym-rozcesavani.html

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡