Aktuality: září 2013

Hezký víkend! Jsem tu s článkem s aktualitami, které se udály za poslední dobu. Nebudu to moc "okecávat". Myslím si, že fotky mluví samy za sebe. :-)
Často se ptáte zda stále pracuji v Mohitu, takže odpovídám - ne, nepracuji. Chci se opět soustředit pouze na školu a další aktivity, jako blog, čtení a líčení.
DSC_0023 
Nevím, zda jsem se už někdy zmiňovala o tom, že je má mamina učitelka prvního stupně na ZŠ. Letos učí prvňáčky a je s nimi taková sranda, že je asi budu jezdit navštěvovat častěji. Na fotce jich je pár, ostatní jsou bohužel nemocní.
DSC_0021 mia 
Začátek semestru se musí oslavit. Vážně mi ty večerní vysokoškolské dýchánky už chyběly. Máme s přáteli oblíbenou tradici: po škole na večeři, poté se bavit do vš baru nebo podniku Saturnin, a před odchodem domů pak ještě chodíme na dětské hřiště dělat blbiny.
DSC_0029 
Se začátkem školního roku bylo potřeba si udělat pořádek i v "holčičích záležitostech".
DSC_0032 DSC_0044 
Přiznávám se, že jsem se stala závislou na nakupování na Ebay. Pošťák ze mě má vážně radost. Neposledy mi přišly krásné přirozené řasy pro mé klientky, diář a penál do školy od značky Ribbon a kočičí čelenka na focení/halloween party, která mi bohužel přišla na tři kousky.
DSC_0053 DSC_0057 DSC_0066
podzimní náušnice z Camaieu
DSC_0038
Má Mily na mě myslí i v Řecku! <3 Přivezla mi z dovolené nádherné kamínky naaranžované v průhledné dóze, které za celý týden posbírala. Vypadají moc pěkně a hodí se do mého čistého světlého pokoje. Navíc, zůstává mou věrnou čtenářkou, i přesto, že se povaluje na pláži. No není tohle pravá kamarádka?
bertik sikula DSC_0076
Instagram: @miadoxanska
Udělala jsem si sama sobě tu největší radost a koupila jsem si nový telefon, a protože mám teď ráda změny, nové a nepoznané, můžete mě od včerejška sledovat na instagramu. Přemýšlela jsem i o asku, ale bylo by toho asi moc. Pokud se budete chtít na cokoliv zeptat, můžete tam psát rovnou pod fotky. Jsem na telefonu online celý den, takže na odpověď nebudete dlouho čekat. Svůj instaprofil ponechávám zatím přístupný, ale časem jej nejspíš uzamknu pouze pro sledující. Budete mě samozřejmě stále moci požádat o sledování, pokud to nestihnete teď hned. Ty nejzajímavější fotky pak budu sdílet i na blogu s popisky, takže pokud nemáte chytrý telefon, nebo tyhle aplikace nepoužíváte, stačí sledovat tento blog, nějaké z instafotek tu určitě uvidíte.
insta
Přeji Vám krásný večer a jsem zvědavá na Vaše insta profily! 
Nakupujete na Ebay? A vy studenti, jak snášíte návrat do školy?

69 komentářů:

  1. Ahojky Miuš, krásný článek a s prvňáčky Ti to mooc sluší.. Udělala jsi dobře, že ses rozhodla, že se budeš věnovat škole apod. Já bych to tak měla také udělat, ale bohužel, potřebuji peníze i přes rok, takže brigádku mám..:) Na Ebay nakupuji, propadla jsem tomu nedávno..Zatím mi všechno přišlo, doporučuji hlavně bižuterii, která je krásná a opravdu jako na obrázku a za libru..což je fajn cena. Jinak na začátku září jsem si objednala bundu, tak doufám, že mi přijde ..ještě nedorazila..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peťul, nemáme spolu PVK ve škole? :)
      Peníze potřebujeme každý z nás. Bohužel mě ale tato práce časově nevyhovovala, tak snad najdu časem novou. Mně také nepřišla už skoro měsíc bundička, ale obávám se, že na ní bude už zima, tak ji budu nosit pod kabát nebo si ji schovám na jaro, pokud dorazí. :)

      Vymazat
    2. Miuš, jestli jsi ta slečna, co seděla na schodech, tak máme.. ve středu..vid, že jo? :))

      Určitě něco najdeš, já pracuji v té nové knihovně v kampusu, ale teď tam máme docela špatný pracovní podmínky, zkrouhli nám hodiny, platí málo..takže nic moc no :(
      S těmi bundami nám nezbývá nic jiného, než doufat :)

      Vymazat
  2. Nedokazu zpracovat to, jak jsi krasna a stale tak mila prstoze te sleduje nekolik tisic lidi. Doufam ze takova zustanes ale vlastne o tom ani nepochybuju. A ve vs baru jsem te videla a jsi ta nejhezci holka pod sluncem ale toho sis pravdepodobne vsimla kdyz na tobe kazdy kluk mohl oci nechat. :) a vyrid mily ze je vazne tuze roztomila. jste mila dvojka.
    - jsem ta slecna co ti venku dala kapesnik na smrkani :D (Kata) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mia ty si ale krásna <3 :-)
    A instagrame ťa už sledujem! frederika369 ;)
    P.S Iphone je závislosť ja mám svoju 5ku od mája a milujem ho :3

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé tak na tvůj instagram se těším, určitě budu sledovat:) A není ta poslední fotka náhodou z večírku v Volcano komplexu? Tys tam byla taky?:)

    Ladybox recenze právě na blogu : http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek!:)
    Na instagramu už tě sleduji - @curly_gabrielle ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Miunko jsi tak neskutečně krásná (:

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný článek. Já zbožňuju tvoje fotky z interiéru a tak všeobecně! Nový telefon potřebuju taky jako sůl, dobře nepotřebuju ale chci:D.. Moc ti to sluší Mio:** Na ebay nenakupuju, ale chystám se a co se školy týče.. mám toho moc:XX

    OdpovědětVymazat
  8. Jupí! Konečně jsi přitomna i na instagramu, samozřejmě Tě hned mile ráda sleduji:-). Setkání s Terezkou Ti závidím:-), jinak na fotkách Ti to jako vždy maximálně sluší. Začátek semestru je pro mě docela velkým šokem, tak doufám, že se to brzy uklidní, přeci jen je to mírný skok od střední, těším se na další Tvé články♥
    Glamour and Beauty  

    OdpovědětVymazat
  9. Mio mohu se zeptat co za obor studujes? :)

    OdpovědětVymazat
  10. miusko je ten uprostred tvuj pritel? :)
    http://distilleryimage0.s3.amazonaws.com/29dc421ad53411e296ba22000ae8031f_6.jpg

    OdpovědětVymazat
  11. Na ebayi som závislá už aj ja :D ale keď pozerám, že čelenka Ti došla zlomená, začínam sa trochu obávať, v akom stave príde tá moja :/

    OdpovědětVymazat
  12. Návrat do školy znášam veru ťažko, ale upokojujem sa tým, že je to už len posledný ročník, tak to už musím nejak dokopať. Na e-bay som tiež závislák a ten diárik je nádherný....nemohla by si prosím dať link na predajcu?

    OdpovědětVymazat
  13. Ta košile v poslední fotce je báječná! :) Na e-bay bych si někdy chtěla neco objednat, ale zatím se držím :D

    www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Skvely clanek;) Jsi hrozne sympaticka (nazivo uz si te tak tak pamatuju:)) a jdu te sledovat na Insta!

    OdpovědětVymazat
  15. Mio jsi nádherná, máš úžasné vlasy <33 S Terezou ti to moc sluší, ale jsi krásnější!

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný fotky :) ..ten dlouhý cop je úžasný :)
    Jednou už jsem skoro na ebay nakupovala. Vyhlídla jsem si tam obal na mobil, chtěla jsem si ho o prázdninách objednat, ale měl jsem problémy s kartou tak jsem nemohla platit přes paypal. Teď už je karta ok, ale ještě jsem si to neobjednala protože se každý den domů vracím docela pozdě (kolem 5-6) A bojím se že když by mi to chtěl někdo doručit tak nebudu doma, takže bych se toho nikdy nedočkala :(
    Na instagramu už tě sleduju jako lucishock můj profil najdeš tady : http://instagram.com/lucishock
    budu ráda když se koukneš ;)

    lucysworlds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Byt tebou, ask nezakladam. Kazda bloggerka si ho zalozi, protoze to zrovna desne frci, a pak ho honem rychle rusi z duvodu, ze ji tam chodi trapne dotazy.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Mio,
    zrovna o tomhle černém pouzdru uvažuju, hrozně se mi líbí, že je takové elegantní :) proto jsem se chtěla zeptat, u kterého prodejce jsi ho objednávala? :)

    OdpovědětVymazat
  19. Aj ja som za to aby si sem hodila linky na toho predajcu od ktoreho si kupila ten diar a tu druhu vec, je to fakt krasne!

    OdpovědětVymazat
  20. na ebay kupuju hodne, ale spis veci, ktere v cr nesezenu (nebo sezenu, ale nelibi se mi).
    navrat do skoly byl a porad je des! uz chci mit ctvrtak za sebou:D

    OdpovědětVymazat
  21. Opět super článek :-) A můžu se zeptat a jaký máš ten nový mobil a kolik tě stál? :-) Mám v plánu si co v nejbližší době taky pořídit nový mobil.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to podle mě 5ka a myslim si ze cenu najdes na netu. prijde mi fakt divny se v dnesni dobe ptat na cenu iphonu. vzdyt zadam google a mam to. :D :D

      Vymazat
  22. Ani jsem nedočetla článek a už jsem šla "followovat" instagram :))))

    A s komentářem výše souhlasím, ask bych nezakládala, hodně blogerek pak má tendence blogy rušit úplně, protože upřímně, lidi jsou hovada.... :D

    OdpovědětVymazat
  23. S prvňáčky ti to sluší a máš úžasné vlasy :) Jinak na Ebay jsem ještě nikdy nenakupovala, ale určitě se tam dají sehnat super věci. Já si tam chtěla koupit jeden penál, ale nakonec jsem si ho objednala z Asosu :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ja uz zial pracujem, takze ti navrat do skoly celkom zavidim :) Aspon ja som sa na to vzdy tesila:)

    Ask je podla mna fajn a paci sa mi, ze je taky bezprostredny. Zial kedze je anonymny, ludia tam flosnu hocijaku nepeknu vec, s tym treba asi pocitat..:/

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  25. ahoj miuš jak si spokojená s novým iphonem? ja si ho budu také pořizovat. jak dlouho ti vydrží baterka? .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těžko říct, protože se to časem samozřejmě snižuje, ale přítel jej nabíjí v posledních dnech dokonce i několikrát za den, pokud jsi často na internetu, fotíš, smskuješ... a nemáš moc přístup během dne k zásůvce, tak ti upřímně řeknu, že obyčejný android za 5000 mi vydrží i několik dní za stejného provozu :)

      Vymazat
    2. ahojky ja už jeden iphone mam, 3g, a jiny telefon nechci - jakoze znacku. ja jsem oddany fanousek (nebo fanatik? :D :D ) applu, takze o jine znacce ani neuvazuji. sestra ma samsung a ja se s androidem vubec neztotoznuji :-) jen nevim, zda si koupit iphone5 nebo treba 4(s) protoze sem slysela same stiznosti na vydrz baterky u petky :-) tak bych rada vedela co na to mia kdyz uz ho pouziva :-) snad odepise

      Vymazat
    3. Mám iphone5 a ta baterka upřímně žádná sláva :) Pokud jsi celý den na netu a nebo posloucháš a podobně tak nabíjím každý den :) Ale jinak nejlepší mobil :) nemám co vytknout :) a radši si počkej až tu bude iphone5S, kupovat si 4S je už podle mě zbytečný ;)

      Vymazat
    4. Nabíjím teď dvakrát denně, vzhledem k tomu, že jsem na wifi/datech 24 hod. Normálně za běžného používání telefon vydrží zhruba dva dny. Mně ale častější nabíjení nevadí, protože trvá zhruba 15-20 minut a nabíječka je malá, takže se vejde do každé kabelky. .) Telefon je úžasný a nejlepší, neměnila bych. <3

      Vymazat
  26. bileho iphona bych si take moc rada poridila, strasne se mi libi :) a libi se mi i ten diarek s penalem!

    OdpovědětVymazat
  27. Ebayi jsem propadla asi tak před měsícem a jsem jím fakt nadšená!! Už i mamku jsem nakazila :D

    OdpovědětVymazat
  28. Ty fotky z té školy jsou úžasné:))))
    A zavidím Iphonek:D!

    OdpovědětVymazat
  29. Jé, jdu hned sledovat Tvůj instagram!! Mám stejný telefon, aky celkem nově :) Jsi hrozně milá, Miunko a jsem ráda vždy když vidím že máš nový post! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Jé ten penál jsem si zrovna minulý týden objednala taky :D haha, tak budeme mít další stejnou věc (stejně jako ty holinky a hodinky :D) Zaujal mě i ten diář toho sem si tam nevšimla takže možná se po něm také podívám. Jinak celkově jsem na tom s ebay jako ty.... šíleně návyková záležitost to samé jako třeba instagram :D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vůbec nevadí! :D Máš skvělý instaprofil! <3

      Vymazat
  31. Bude více randomů? :))) ...protože jak je známo - nový telefon, stopadesát fotek za den :D
    A nechceš začít dělat i vlogy? třeba i ty "náhodné" sestřihy'? iphony mají docela kvalitní videa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stopadesát fotek nedělám, není čas. Prakticky vše, co vyfotím dám hned na instagram a není toho tolik, zatím. :D Jo jo, už hodně dlouho přemýšlím o vlogu. :)

      Vymazat
    2. ANOOOOO!!! vlogy, videa... to schvalujeme :))

      :D

      Vymazat
  32. Jéj Instagram! :) Som rada, žes si ho spravila.
    http://pullthemetal.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  33. Jaký máš iPhone? ("číslo", paměť)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K čemu ti to bude omg? To je policejní výslech ne :-D

      Vymazat
    2. Tak je jasný, že podle krytu to je Iphone 5 ;)

      Vymazat
  34. S tím novým mobilem je to super. iPhone ti teda závidím bez cenzury.. :D A moc hezký článek..

    OdpovědětVymazat
  35. koukám, že se ti finančně daří :) vyděláváš si už i profesionálním líčením? :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Mio,muzu se te prosim zeptat co studujes? a jak jsi spokojená? dekuju za odpoved

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jazyky, konkrétně Bohemistiku. Spokojená víceméně jsem. Je to téžký obor a občas se bojím, že to nezvládnu, ale nevzdávám se. Momentálně jsem už ve třeťáku, tak uvidíme, jak to dopadne.

      Vymazat
  37. Jej, pekny clanok, v ´holcicich zalezitostech´ to mas super usporiadane a moc ti to pristane na fotkach. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Nice T-shirt!!!

    http://www.klaranekulova.com/

    OdpovědětVymazat
  39. u mě je to skoro rok co jsem propadla ebay a poštačky ze mě doslova šílí. nechápou co mi pořád chodí z číny:D

    OdpovědětVymazat
  40. Mio, jake jsou tve oblibene vlogerky?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepamatuji si přesné názvy kanálů ale i tak je určitě najdeš. Miluji brity, takže mojí láskou je samozřejmě Zoella, Essie Button, Joe Sugg (<3!), Joye Graceffa, Tanya Burr, Louise Splinker of glitter a další z této partičky. Poté třeba TessChristine, Laurenbeautyy, Missglamorazzi, Dulce Candy, atd. :))

      Vymazat
  41. Mio, dnes v 16,52 v metru na Dejvické, bylas to ty? Myslím že jo a moc ti to sluší! Podle fotek jsem tě měla v mysli nějak vyšší, urostlejší a ty jsi takový drobínek! Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano! :) Děkuji! Páni, to je milé, že mě takhle někdo pozná. To mi říká hodně lidí. No vidíš a to jsem měla ještě k tomu lodičky. :D Měj se moc hezky!

      Vymazat
  42. Hehe, no s ebay soucítím, mám to stejně :o) když tam jsou ale tak super věci za tak směšné ceny! :o)

    OdpovědětVymazat
  43. Miuš můžu se zeptat, jak to máš s líčením? Jsem ze stejného města jako Ty a kdybych se chtěla nechat nalíčit na ples od Tebe, je to možné? Raději bych k Tobě než k nějaké předražené kosmetičce, které mi na obličej nakreslí pomalu klauna.. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  44. Krásný fotky :) Děti ráda nemám, ale s prvňákama ti to strašně sluší!!! Jinak já osobně na Ebay nenakupuju, jelikož jsem na to, když to tak řeknu, ještě malá :DD Ale u nás pošťák ze mě musí mít taky radost. Asi minulej tejden mi přišly dva balíky a dneska jeden :DD Z Ebay sis objednala nádherný věci. Hlavně ty řasy, ty sou luxusní!! A iPhone ti tiše závidím spolu s Instagramem. Mně snad ale iPhone bude čekat letos pod stromečkem :) A pokud ho dostanu, tak tě budu na insta sledovat!!

    OdpovědětVymazat
  45. Tobě to sluší :* a máš krasné botičky, kde jsou kupované prosím? přesně takové si představuju :D jinak na té zastávce večer ti to hrozně sluší, přivítala by jsem celý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  46. ahoj, nakupuješ na české ebay? Nemůžu najít žádný hezký diář a ten tvůj se mi líbí:)

    OdpovědětVymazat
  47. Diář super, už léta nakupuji pouze korejské diáře z ebay, jsou vychytané, originální a krásné. Příští rok budu mít kočičkový :)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj :)
    Moc super článek, taková všehochuť. Hrozně se mi líbil :-)
    Na instragramu sledování opětuješ? :) Jsem tam teuezz, hned si tě najdu :-)
    Chtěla jsem se zeptat, jak na ebay hledáš ty krásné diáře a zda nemáš fotku diáře zevnitř? :) jak má uspořádané dny? :)
    Nemůžu tam najít nějakej fakt, co by mě zaujal, tak třeba mi pomůžeš :-)
    Budu moc ráda.
    Měj hezký víkend :)
    Terez

    OdpovědětVymazat
  49. Mio, asi je to trochu blbý dotaz ale i tak se chci zeptat. U té fotky umělých řas píšeš pro své klientky. Děláš tedy vizážistku nebo něco jiného?

    OdpovědětVymazat
  50. Moc hezký článek,
    můžu se jenom zeptat,u jakého prodejce si koupila ten penál a diář?
    Díky moc

    OdpovědětVymazat
  51. Moc hezký článek.Můžu se zeptat,přes jakého prodejce si koupila ten penál a diář?
    Díky moc

    OdpovědětVymazat
  52. Moc díky za všechny komentáře!

    Diář a penál: Nepamatuji si prodejce, ale stačí je hledat po hesly "ribbon diary" a "ribbon case".

    Vizážistku dělám ve volném čase jako koníček. Je samozřejmě možné se se mnou domluvit na líčení.

    Boty na první fotce jsou z okshopu.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡