2x OOTD: 4.9.2013

,,Ach jo, ta Mia pořád nemá novej článek," povzdychla si dneska moje kamarádka Mily, když vedle mě ráno seděla na gauči a prohlížela si, jako každé ráno, weby v záložce oblíbených.  Za normálních okolností bych se tomu zasmála, ale momentálně jsem moc dobře věděla, co mi tím chce Mily říct. 

Přemýšlela jsem, že tady na blogu, co se mých pocitů týká, každou chvíli píšu něco jiného. Chvilku vás nabádám k radování se z maličkostí, jindy jsem zas smutná a nemám chuť do psaní. Takhle se to u mě tento rok střídá pořád. Vlastně už od minulého podzimu je to v mém životě jedna facka za druhou. Než se stačím vzpamatovat, je tu pro mě vždy další "překvápko". A dnes tomu není jinak. Jakmile se mi začalo opravdu dařit a cítila jsem se moc šťastná, automaticky jsem očekávala, co se zase semele. Nemůžu vám lhát, jak je všechno fajn, když není. Někdo, kdo mi byl po několik let tím nejbližším, komu jsem s největším přesvědčením věřila, mě hodně zklamal a já si teď nevím rady, jak se z toho vzpamatovat a vrátit se do "normálu". Vlastně tu nejde jen o jednoho člověka. Bojím se už někomu věřit, otevřít se, mít někoho ráda, protože v tom nejneočekávanějším okamžiku vás může čekat kudla do zad. Největším trestem je, když se někomu snažíte pomoct a ve výsledku si pak připadáte hloupě a poníženě vy sami. Nestojíte mu za vděk, ba ani upřímnost. Přemýšlíte, co jste udělali špatně, ale napadá vás jen to, že jste byli jednoduše jen moc obětaví, důvěřiví a naivní. Denně přichází pocit beznaděje. Později přemýšlíte, zda trápit sám sebe nebo se poučit a jít dál. Jenže jakmile vás něco opravdu intenzivně zasáhne, nemůžete si poručit se usmívat a na bolesti nemyslet. Tedy alespoň já to zatím moc nesvedu.

Příští týden nastupuji zas do školy a doufám, že mě dost zaměstná, abych se s tím vším dokázala nějak poprat. Co jsem si dala za úkol, je hlavně nezklamat vás, mé čtenáře. Často jste mi dokázali zlepšit náladu a já si přeji, aby to bylo vzájemné. Dnes sdílím starší fotky ze 4.září, kdy jsme se s kamarádkou M. vydaly do OC Černý Most a na event značky Bobbi Brown do butiku na Smíchově, o které vám povím příště. Oběd jsme si daly v Ikea a vydaly se na nákupy. Jenže ani jedna z nás nesehnala, pro co si jela. Mily sháněla bundu, která by jí dokonale padla a já měla spadeno na koženou hnědou "biker" bundičku značky Mango, kterou jsem našla v jejich eshopu. Mily byly všechny bundy velké a já byla ve hledání neúspěšná ve třech Mango obchodech v Praze. Dále jsem si šla do MACu pro longwear concealer na zakrytí nedostatků, který samozřejmě v mém odstínu na prodejně neměly. Jediné, co jsem si za celý den pořídila, byly obyčejné černé "loafers" boty z obchodu SinSay a caramel macchiato. Ale i tak můžu říct, že jsme si den v Praze užily.

DSC_2171
DSC_2161 DSC_2235 DSC_2236 DSC_2240 
Šála + tričko Mohito
Bunda Amisu/NY
Hodinky Michael Kors
Kabelka Martofchina.com
Kalhoty H&M
Boty Topshop
DSC_2238 DSC_2225 
Brýle + čelenka C&A
Tílko + džíny H&M
Bunda + náramek + kabelka Mohito
Boty OKshop
DSC_2228 září1 DSC_2221 
Radost z obří ddml+.
sbucks
Z metra, asi po roce Starbucks. / To je tak, když nedáváte pozor a vaše kamarádka nahlásí vaše jméno za vás. ,,Na jaké jméno to bude, slečno?" ,,Napište jí tam Justin Bieber!" Chlapci z obsluhy se to ale moc nezdálo, a tak si jméno upravil do ženské verze. :-)

Pac a pusu, dobrou noc a zítra opět kosmetika.

88 komentářů:

  1. taky se u mě občas střídají tyhle divný období, snad budeš brzo v pohodě:) jinak vám to oběma moc sluší! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Moc Vám to s Mily sluší, nemá třeba taky blog? Vypadá velmi sympaticky a je krásně oblečená(ty samozřejmě taky) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blog nemá, jen je ráda čte. :) Ale určitě se tu ještě objeví, protože mě fotí vlastně nejčastěji. Děkujeme moc.

      Vymazat
  3. Moc hezký článek. Přeji ti moc úspěchů, jak ve škole, tak i v osobním životě :)
    Tvá Lucy :))

    OdpovědětVymazat
  4. mio ♥ ani nevíš, jak jsi mi udělala radost tak suprovým článkem. obdivuji, že píšeš svý pocity, to ostatní slavný blogerky jako ty běžně nedělaj a proto tě mam ze všechn nejraději. cítila jsem se nedávno podobně kvůli nejlepší, teď už bývalé kamarádce a je fajn vědět že člověk neni sám co se z něčim v sobě pere.
    pozdravuj mily. ♥ moc vám to sluší, obě máte vkus a tenhle double outfit post mě baví!

    tvá čtenářka a zákaznice (když jsi byla o prázky v mohitu) N.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Mio, promiň, že je to úplně mimo téma článku, ale nemáš někde video kde je slyšet tvůj hlas? Strašně by mě zajímalo jak zní, je to pro mě u lidí důležité :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi prostě kočka z masa a kostí a my to bereme. Hlavně nás neopusť. Co já bych dělala ráno u kafe??? :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Vy spolu bydlíte? :)) (soudě podle prvního odstavce)

    A "Justýna", to mě pobavilo :D já bych měla strach, že to kafe kradu někomu jinému :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne, ale občas u sebe přespáváme, protože každá bydlíme v jiném městě. Teď jsem u ní zrovna byla dva dny. :))

      Vymazat
  8. Moc hezké outfity holky :) Přeji ti jen to nej, aby si byla spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mius, velmi velmi ti drzim palce, aby bolo co najskor vsetko v poriadku, viem, ze to nie je jednoduche a chce to vela casu a mozno aj slziciek, ale posielam vela energie aby si to zvladla a bola zasa tou veselou a pozitivnou. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc Vám to obou sluší :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BLOGERKO, nauc se psat obema, nikoliv obouma

      Vymazat
  11. Super článek mam strasne rada kdyz se nekdo takhle dokáže otevrit, prijde mi, ze kdyz se blogerka takhle otevre, hned ma bliz ke svym čtenářům a oni k ni:)) Na cerny most a do ikei jezdim kazdou chvili, skoda ze jsem te tam zrovna nepotkala, hned bych se k tobe hlasila!:D:)) vic takových clanku:)

    OdpovědětVymazat
  12. Je pro mě docela deprimující když tak krásná holka jako ty je tak často smutná.. ale je to zase důkaz toho že všichni jsme jen lidi a máme srdce. Někdo ho nepoužívá a někdo ho otevře aby pomohl ostatním a tak to prostě je. ty lidi pak spolu komunikovat neumí a bolí to. :-( Vím o čem mluvíš.

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek! :)
    Slušivé outfity a pěkné fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jé to je na Andělu že jo?:)))) Ta tvoje bundička je nádherná.:)

    Book of beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano. A děkuji, ona je vlastně mé sestry. :)

      Vymazat
  15. Jsi hodně citlivá že jo? Musíš být moc hodná až moc a tim si škodíš. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, bohužel, jsem přímo oáza smutku. :)

      Vymazat
  16. Na poslední fotce jsi nádherná :)!

    OdpovědětVymazat
  17. Miuško, nebuď smutná! Jseš kóča, strašně moc ti to sluší a přestože tě neznám, věřím tomu, že jsi určitě strašně milá a hodná holka! Trošku pokrytecky se přiznám, že občas mám stejný pocity, který ty popisuješ a nemám za sebou teď nejveselejší období..ale tím, že začala škola a najednou je spousta věcí, který musíš stíhat, nemáš čas přemýšlet "nad hloupostma" tak jako v létě, když máš času habaděj. Vím, že je strašně těžký nechat určitý věci plavat a posunout se vpřed, ale nakonec je to to jediný, co nám zbývá;) Nakonec bude všechno dobrý..a jestli to není dobrý, ještě není konec! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Terezko. Já to všechno vím a ostatním přesně tohle radím. Ale pomoc sobě už je "trochu" jiná...

      Vymazat
  18. Ste s kamaratkou obidve prirodzene krásne:)
    Musím priznať, že ťa úplne chápem. Aj ja mám v poslednej dobe pocit, že už tu nikto neostal, komu môžem skutočne dôverovať...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já zas takový pocit naštěstí nemám, ale každý máme něco. A nejsi na to sama, myslím na Tebe a posílám hodně energie :****
      S Mily děkujeme.

      Vymazat
  19. nějak víc ti to tu sluší, jindy se mi moc fotky nelíbí ale dneska to je jináá:) taky jsem dnes měla kafe Starbucks:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mily se snažila:))) Mě na macchiato přemluvila Mily, já si na to moc nepotrpím. Jako jo, je to výborné, ale hrozně předražené.

      Vymazat
  20. Můžu vědět co to máš za rtěnku na první fotce ? Vypadá parádně moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc. Je to Bourjois So delicate lip cream. Byl to dárek z Anglie a k nám bohužel ještě nedorazily, ale možná se budou dát někde objednat.

      Vymazat
  21. Outfit super, hlavně ta šála.
    Mio, ať už se ti stalo cokoliv, tak pamatuj, že když nejde o život jde o h... a lidi, co tě zklamali dávají akorát prostor těm lepším, kteří zaplní místo v tvém životě. Jsi mladá baba a přijde mi zbytečné, aby ses takto DLOUHODOBĚ trápila, sleduji tě už dlouho a fakt bych byla ráda, kdyby u tebe bylo zas vše v pořádku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi hodná, děkuji. Také mi to přijde zbytečné, když se na sebe (jakoby) podívám z pohledu někoho jiného a ráda bych byla ok, ale ono to někdy hned nejde. A já se už se v tom nějakou dobu plácám no. Tak snad časem.. :)

      Vymazat
  22. Krásná bundička :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Jéé konečně článek :) :) Máš moc pěknou kabelkuu :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Kamarádka je fakt moc krásná holka :) Jinak rozumím tomu, že se člověku občas ani psát nechce, taky to na mě občas spadne a ani nemluvě o tom, kolik blízkých lidí se v poslední době taky takhle "projevilo". Holt, život :(

    OdpovědětVymazat
  25. moc ti to na první fotce sluší, vypadáš tak nějak jinak, možná je to starostma, každopádně vypadáš dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi ty červený rty. Každopádně Ti moc děkuji. :)

      Vymazat
  26. Mluvíš mi z duše.. tyto pocity a situaci znám moc dobře.. Bohužel nezbývá nic jiného, než se poučit, ale to se těžko řekne. Snad tě to brzo přejde a budeš to brát z té pozitivní stránky :) Jinak vám to oboum moc sluší

    OdpovědětVymazat
  27. Tyhle pocity moc dobře znám, ale netrap se tim, všechno je tak jak má být a i něco zlý je k něčemu dobrý ♥

    OdpovědětVymazat
  28. ten copánek co má kamarádka na hlavě je čelenka? vypadá to božsky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to elastická čelenka s gumou vzadu. Dá se sehnat i na ebay. Mám ji doma také a vypadá opravdu moc pěkně. :)

      Vymazat
  29. :) Milý článok Justýna :D Aspoň, že má človek, aj takéto kamarátky. Nie každý má to šťastie a taktiež nezabúdaj, že máš na blogu kopec ľudí čo ťa majú radi a to ťa ani nepoznajú osobne. Ľudia sú nato, aby prichádzali, odchádzali, ale ostávajú len tí praví.
    Si pekná, šikovná. Máš peknú izbu, študuješ, pracuješ. Čo viac by si človek mohol priať?
    A áno, článok nám naozaj už chýbal. Aj keby si písala každý deň je to málo, lebo tvoje články čítam na jedno zahryznutie.
    Inak tá tvoja bunda je úžasná. Obe vyzeráte super. Neviem sa dočkať, kedy sa ja dopracujem, aby som takto dokonalo chodila každý deň medzi ľudí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥ Děkuji Ti za jeden z nejmilejších komentářů.

      Vymazat
  30. Chtělo by to zapracovat na pozitivním myšlení, nevím, jestli jsi nějakou takovou knížku už četla, ale mně třeba Tajemství (nebo třeba taky Miluj svůj život) docela změnilo pohled na svět, i když jsem si ze začátku čtení říkala, co je to za blbost. Na druhou stranu člověk tomu musí i věřit a chtít.. Nemá smysl se neustále trápit a brát si vše příliš k srdci, zvlášť když si to tak neberou ani ostatní, pak na to akorát doplácíš sama, což je přeci hrozně nefér, ti lidé za to opravdu nestojí. :) Přála bych ti víc radosti ze života, vždyť jsi mladá, krásná, úspěšná.. celý krásný život před sebou a jen to, je přeci důvod k radosti :)
    A s kamarádkou vypadáte obě dvě krásně, prostě kočky!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně tyhle knížky ani filmy bohužel nic neříkají. Mám ráda citáty a výroky (proto mám i takový tumblr), ale třeba Tajemství mi vůbec nic nedalo. Neříkám, že je špatné, možná je to moje chyba, že jsem tomu prostě neuvěřila.
      Děkuji Ti za Tvůj komentář. ♥

      Vymazat
    2. Mii a dáš tu odkaz na svůj tumblr ? :-)

      Vymazat
    3. staystrongbymia.tumblr.com :-*

      Vymazat
  31. Miuško, já to znám taky jsem cíťa, ale když je někdo kdo tě podrazí tak to prostě není hezké.. Nechápu že ti to někdo může udělat, mám tě moc ráda. Tvůj blog je jedním z mých nejoblíbenějších, právě proto, že do něj dáváš srdce. Moc se těším na další články :) a věřím, že bude líp!

    OdpovědětVymazat
  32. Miunko, já vím o čem mluvíš a chce to čas, věř mi, nebudu lhát, že mi tvé články chybí, ale teď je hlavní se dát zpět do pohody ;-) blog počká, čtenáři taky a všechno tu na tebe počká, ale když něco potřebuje čas, tak to tak prostě je a rozumní, teda spíš snad všichni, lidi to pochopí ;-) a moc ti to sluší na té fotce s tím brčkem, nemůžu si pomoct :D :-*

    OdpovědětVymazat
  33. Mio, neboj, bude zase dobře :)
    I když, mě se všechno od konce minulého roku také docela sype. Málem mě vyhodili ze školy, mám vážné problémy doma...
    A s těmi lidmi - mám pocit, že každému druhému jsem dobrá, jen když něco potřebuje. A když chci něco já, tak se na mě vykašle :(
    Doufám, že už to bude lepší, protože chvílemi mám pocit, že se zblázním...

    OdpovědětVymazat
  34. Všechno zlé je pro něco dobré a co tě nezabije, to tě posílí :) To jsou dvě sakra velké pravda, na které nezapomínej! :) Věřím, že každý má určitou dávku smůly na jeden život, tak si můžeš říkat, že si to všechno zlé vybereš takhle v začátku a pak už se budeš mít jen krásně! :)
    Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  35. Věřím tomu, že se to brzy dá do pořádku, že zase začneš lidem věřit. Ačkoli já nemám moc co říkat, nevěřím nikomu.
    Jsi nádherná! A Mily taky :)

    OdpovědětVymazat
  36. Miunko, mrzí mi, že se takhle cítíš, ale nejsi v tom sama!! Já si taky vždycky říkam, že se mám už mc dobře a ono pak nějaká rána přijde. Jsem ráda, že tyhle osobní pocity sdílíš i tady s náma. Moc Vám to oběma sluší, máš krásný šátek a Mily zase botičky :))

    OdpovědětVymazat
  37. Jako vždy báječný článek kočko:-). Musím se přiznat, že sama vždy nedočkavě čekám, kdy přidáš něco nového. Ať píšeš o čemkoliv, nestane se, že bych každé Tvé slovo se zaujetím nehltala:-*. K té první části článku bych Ti chtěla popřát pevné nervy a už jen samé štěstí. Prožívám něco podobného, tak opravdu chápu jak Ti asi je. Sama jsem ze dne na den přišla hned o několik lidí, co při mě nespočet let stáli a to z docela nepochopitelného důvodu. Jinak oba outfity jsou překrásné, jak to tak vidím, musím konečně zavítat do Mohita. Měj se nejkrásněji:-)♥
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥ Děkuji za další krásný komentář Vendulko.

      Vymazat
  38. Myslím, že by ses neměla bát otevřít někomu novému své srdce. Jednou v casaku jsem si přečetla "Až pocítíte strach, ignorujte ho a udělejte pravý opak." Zkus to.
    Skvělý článek, moc vám to sluší a kamarádka má super účes (asi to zkusím:))

    OdpovědětVymazat
  39. Na tej poslednej fotke, kde srkas cez slamku, vyzeras uplne ze juj :) hviezda

    OdpovědětVymazat
  40. Všechno bude zase dobré, uvidíš. Říká se, že ty špatné věci ti pomáhají najít opravdové štěstí :)
    A kamarádka vypadá moc roztomile :))

    OdpovědětVymazat
  41. ta tvoje Mily (asi Míla?:)) je fakt hezká holka. Sympatická super styl má a nádherný vlasy s tim světlym koncem. Jen mi přijde moc hubená ale já jsem taky i když jim jak blázen takže chápu že někdy za to člověk prostě nemůže. Ale co by se mohla naučit tak fotit. :-D Nemyslím to zlo vůbec fakticky. Jen prostě když se kouknu na ty fotky kde jsi jí fotila ty a ona tebe zbytečně tvý fotky nepůsobí dobře i když máš super oblečení a líčení a tak. Tak trénujte dámy baví mě na vás koukat. :-* Adriana

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Mia, na tvoje články sa vždy teším, je jedno, o čom sú, zakaždým sa výborne čítajú. Prosím, prosím, prezraď mi, aký rúž máš na fotke č.1? Vyzerá krásne prirodzene!

    OdpovědětVymazat
  43. Obema vam to moc slusi, kamaradcina bundicka je uzasna :)

    Zatni zuby Mio, bude lip, urcite. Je tezke zjistit, ze neko blizky doopravdy neni tim za koho jsi ho povazovala, to zname asi vsechny. Nejlepsim lekem je cas, klise ja vim, ale je to pravda.

    OdpovědětVymazat
  44. Miuško, krásnej článek. Moc ti to sluší, bundička se šálou jsou naprosto super:) Určitě bude zase dobře. Marieta B.

    OdpovědětVymazat
  45. Moc vám to vám oběma sluší :) A nebuď už smutná, uvidíš že bude zase líp, věřím v to! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Taky jsem se zklamala v několika lidech, ale nakonec mě to posunulo dál a já jsem si uvědomila věci, které jsem předtím neviděla, tak hlavu vzhůru, zase bude líp! :)
    Ty ombré vlasy ti strašně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  47. V zivote je to tak, ze raz si hore, raz si dole :) Ako EKG... Inak by sme boli mrtvi :) Po krajsom obdobi pride tazsie, je to normalne. Takze sa nestresuj, prajem vela sil :)

    OdpovědětVymazat
  48. držím ti palce, ať je ti líp :-) . také jsem měla takové období.. a vím, že není vůbec lehké se vzchopit a jít dál. Jinak moc ti to sluší, jsi krásná a kamarádka také

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  49. Miuš, to nevadí, myslím, že i tímto psaním jsi nás získala...
    Nehledala jsi náhodou tuhle bundičku?
    -> http://shop.mango.com/CZ/p0/mango/clothing/leather-biker-jacket/?id=13040007_06&n=1&s=prendas.americanas&ident=0__1_0_1379593375527

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne, tuhle: http://shop.mango.com/CZ/p0/mango/clothing/peccary-biker-jacket/?id=13050006_06&n=1&s=prendas.americanas&ident=0__1_0_1379785234343 :)

      Vymazat
  50. Oběma vám to moc sluší :) Musel to být fajn den!

    OdpovědětVymazat
  51. Strašně mě mrzí, že takové špatné věci musí prožívat ty nejsympatičtější slečny. Jestli Miunko nejsi na všechny moc hodná, každý toho pak využije. Na tom, že mrchy se mají nejlíp asi něco bude. Přeji Ti hodně síly! Markéta.

    OdpovědětVymazat
  52. Moc pěkný outfit :) Sluší vám to holky ! :)
    GIVEAWAY 2

    OdpovědětVymazat
  53. Ten první je dokonalý♥♥

    OdpovědětVymazat
  54. Posledních pár roků mě taky život fackuje ze všech stran, takže nejsi sama. Pořád si říkám, že bude líp, ale zatím to bohužel jaksi nepřichází, nezbývá tedy nic jiného než dál doufat...

    OdpovědětVymazat
  55. Jsem na tom momentálně hodně podobně, takže Tě naprosto chápu.. občas to není jednoduché.. ale ty jsi opravdu krásná, mladá, milá a sympatická slečna, takže hlavu vzhůru, bude líp! ;) A chci ti moc poděkovat za Stay strong by Mia na tumblr, protože mi v poslední době tahle tvá stránka hodně pomáhá.. když už si nevím se svými starostmi a smutkem rady, vždy tam zajdu, pročtu si všechny ty příspěvky a cítím se silnější a je mi lépe.. :) Jen tak dál. Měj se krásně! K.

    OdpovědětVymazat
  56. pro mě byl rok 2013 zatím nejhorším, jaký mě v životě potkal.. vlastně si teď připadám hloupě, že jsem se celý život zabývala malichernostmi a opravdu důležitých věcí si nevážila a brala je jako samozřejmost..
    nesnáším pocit beznaděje, jsem člověk, který si jde vždycky za svým.. ale bohužel všechno není v naší moci a někdy nezbývá, než zatnout zuby a za mraky vyhlížet sluníčko.. nebo doufat v zázrak

    OdpovědětVymazat
  57. Mio, ty vlasy máš takhle naprosto nádherné.
    I pro mě bylo posledních několik měsíců naprosto převratných. Změnilo se uplně vše, co mě jen napadne. Chvíli jsem měla pocit, že to nepujde přežít, ale teď je mi nejlépe, co mi kdy bylo. Přeji Ti to samé.
    KK.

    OdpovědětVymazat
  58. Si veľmi pekná a krásny outfit:)

    OdpovědětVymazat
  59. ste obe nádherné :)) milujem tvoje články, príde mi že nie si jedna z tých blogeriek čo májú v hlave len handry atd. a to mám na tebe moc rada :-)
    inak justýna ma pobavilo, podla mna by si sa k justinovi hodila viac ako selena :D
    stay strong :*

    OdpovědětVymazat
  60. Na té úplně první fotce jsi prostě strašně roztomilá a krásná :-)

    OdpovědětVymazat
  61. Děkuji za všechny vaše komentáře! <3

    OdpovědětVymazat
  62. Hroozne rada koukam na tvoje fotky:)) a tvuj blog je jeden z mych nejoblibenejsich:)

    OdpovědětVymazat
  63. Anonymní24.09.13 9:32

    Miuš, prosím, co to máš za hodinky? Jsou úžasné.. :-)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡