Top lesky na rty (Sleek a Bobbi Brown)

Už dlouho chci napsat o svých nejoblíbenějších lescích. Aktuálně mám hodně suchou pusu a opravdu nevím, čím to je. Nijak velké mrazy nejsou a nikdy jsem na to tolik netrpěla. Bohužel už tomu tak je, takže jsem momentálně dala na chvíli stranou rtěnky a používám často scrub a samozřejmě hydratační balzámy. Mám je všude po pokoji, po kabelkách, v bundách,.. Nakonec můžu být ráda, že jsem takový balzámový ,,maniak", protože teď je opravdu potřebuji. Čemu jsem však přišla zrovna na chuť jsou hydratační lesky na rty! Mám své dva nejoblíbenější, které teď střídám stále dokola, a protože jde o úžasné výrobky, chtěla bych je doporučit i Vám.
První lesk je značky Sleek a já mam obrovskou radost, že britskou kosmetiku Sleek už můžeme běžně používat i my v Čechách, protože konečně máme český eshop! Ceny jsou přijatelné a poštovné je celkem běžné (platba převodem/poštovné 60kč). Pěkně se rozrůstá, jsou v něm už dostupné proslulé a oblíbené Sleek paletky očních stínů a Pout polishe, tedy balzámy na rty, které můžete používat i jako tvářenky. Pokud jste na eshop dosud nenarazili, určitě to napravte. -> http://www.bestmakeup.cz/

A teď zpět k lesku na rty. Mám ho v odstínu Bare. Na mých rtech je vypadá velmi přirozeně. Jde o růžovo-broskvovou jemnou barvu. Používám ho momentálně ke každému dennímu líčení. Na obyčejný lesk drží velmi dlouho. Údajně obsahuje třpytivé mikro-perličky, díky němuž vypadají rty šťavnatě a dlouho se lesknou. Je dost hutný a nádherně voní! - cítím vanilku, čokoládu nebo karamel. Nedokážu tu vůni popsat. :DD Určitě ho vyzkoušejte, tenhle lesk nezahodíte. :)

Dalším, je lesk na rty od Bobbi Brown, který je zatím tím nejlepším leskem, co jsem kdy vyzkoušela. Vlastně to není ani tak lesk, jako spíš tekutá rtěnkaJe vysoce pigmentovaný, konzistencí velmi hutný a krémový, a drží se mých rtů doslova jako pijavice, i když jím nebo piju. Přijde mi to až neskutečné a z mých lesků na rty je to rozhodně ten nejodolnější. Barevně je pudrově růžový v odstínu s názvem TUTU 1. Úžasně hydratuje a vyhlazuje rty. Co mě na něm zaujalo kromě výdrže snad nejvíce je fakt, že když ho nanesu na rty, tak mi začnou jemně brnět (jelikož voní po mátě a máta rty ,,chladí"). Tento coolmint efekt je velmi příjemný a trvá poměrně dost dlouho. Jeho jediným mínusem je cena, která ovšem odpovídá vysoké kvalitě. Pokud máte rády lesky a nechcete si jej nanášet každou půl hodinu, určitě investujte do Rich color gloss od Bobbi Brown. Vydrží Vám minimálně půl dne, takže nějakých těch 600 kč litovat až tolik nebudete. 

Zakoupíte ho jedině v Praze v ulici Na Příkopech v parfumerii Douglas (u Zary), kde se také můžete nechat kompletně nalíčit a poradit s odstíny, které Vám nejlépe sedí. O celé proceduře 10 kroků jsem psala tady.
Při líčení jsem použila:
+ (zleva ze shora) Bobbi Brown douho-držící krémové oční stíny - Bone 1, Catrice gelové oční linky - 010 Black Jack with Jack Black, Bobbi Brown krémový concealer - Pale Yellow, Maybelline řasenka One by One, Bobbi Brown štěteček Ultra fine eye liner, Bobbi Brown řasenka na úpravu obočí - Blonde, E.l.f. Studio make-up spf 15 - Sand, NYC mozaiková tvářenka - 723A Pink cheek glow, Dermacol minerální krycí pudr - 04 a Rimmel matující pudr - 006 Warm beige.

Dnes jsem byla na večerním lyžování a bylo to parádní! Ale nějak mě to znavilo, takže půjdu brzy spát, protože mě čeká víkend v učebnicích. :/ Krásný večer a kdybych se neozvala, tak i víkend!

42 komentářů:

  1. ty lesky jsem hezké, ale já osobně dávám přednost Bobbimu =)) a chtěla bych ti poděkovat za typ, došel mi můj prudr, který mi moc nevyhovoval, tak jsem vyzkoušela ten od rimel london a je skvělý, děkuji =)

    OdpovědětVymazat
  2. oba lesky vypadají dobře, kosmetika Sleek mě dost zajímá, myslím, že si od nich asi brzo něco objednám :) a líčení ti sluší

    OdpovědětVymazat
  3. Já si nedávno objednala na českém eshopu Sleeku dvě paletky stínů, tvářenku a Ink Pot a jsou naprosto super :) A jako dáreček mi poslali lesk na rty, ale takový, jaký už neprodávají (http://www.africious.ch/shop/images/Beauty_Lips_Sleek_FruitGlazeLipGloss_large.jpg - ten vpravo), a ten tedy strašně lepí. Ale voní a vypadá krásně a darovanému koni na zuby nekoukej, takže si nestěžuju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti preju, ze si se stala ambasadorkou Bobbi Brouwn, ale mam pocit, ze pro nas ctenarky to bude spis minus, protoze se tady zacne objevovat sama kosmetika, ktera je pro normalni holky proste nedostupna (cenove). Za lesk 600 Kč mi přijde fakt jako mimo:(

    OdpovědětVymazat
  5. Díky tvému bločku, pořád kupuji kosmetiku a jelikož se do práce nelíčím, tak ji, ani nestíhám používat:). Lesk od Bobbi Brown mě láká a paletka stínů od Sleek též :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Já se chci zeptat na to noční lyžování. Kde?

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné barvičky! Bobbi Brown vypadá moc dobře a pokud vydrží, jak říkáš a hydratuje, tak cena je adekvátní.
    Anonymní: Soudě podle toho, kde Mia bydlí, tak bych to večerní lyžování viděla na Krušné hory. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Alice: Jeeee, to jsem moc ráda! :))
    Minimalist Lady: Děkuji moc!.)
    LC.: To je hezké, že posílají i pozornost za nákup! :)
    Anonymní: Vůbec se neboj. Budu psát i o běžně dostupné kosmetice, jako jsem psala vždy. Jinak souhlasím, není to málo, ale s lesky, které známe z drogerií se nedá absolutně vůbec srovnávat.
    sisi: Děkuji.)
    Anonymní: To je mi líto, ale zároveň mě to i těší. O:) :DD
    Anonymní: Sky areál Klíny

    OdpovědětVymazat
  9. Svělá recenze :)) Od Bobbi je skvělý snad všecko :D:)

    OdpovědětVymazat
  10. vždycky mě na něco nalákáš :) v poslední době, ale stejně používám jenom rtěnky :) objevila jsem jednu skvělou od Essence a jsem maximálně spokojená :)

    Queen of second hand

    OdpovědětVymazat
  11. Sleek mě hodně láká. Paletky, balzámy a od teď i lesky. Díky za inspiraci. Bobbi Brown je kvalitka, o tom žádná. Ale myslím, že při množství mých lesků další za takové peníze potřebovat nebudu. I když... :)))

    http://2-b-beautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní14.01.12 9:30

    Máš moc hezký blog Mio :) a na té první fotce ti to sekne! Mě se zdá taky 600 korun za lesk trochu moc, ale zase chápu, že ta kvalita musí být úplně jinde než drogérkové značky. Ještě mi na tvém blogu trochu schází videa, neuvažovala jsi že bys nějaké natočila? Myslím že by to dost lidí ocenilo:)

    OdpovědětVymazat
  13. Miuš, na té fotce Ti to strašně sluší, což tedy není žádná novinka, Tobě to sluší všude :D! Jinak na ten Sleek eshop už jsem taky koukala, určitě něco zkusím, rozhodně mě ale zaujal ten lesk od BB, cena je teda na lesk dost hrozivá,ale přesně tento typ lesků já miluju, takže si ho asi nejspíš budu přát a i barevně je senzační. U nás také napadl sníh, tak doufám, že vydrží a že půjdeme také lyžovat :). Ještě jsem se chtěla zeptat, také ti z téhle bundy pořád leze peří? :( Mně šíleně, vždy když si ji sundám, tak mám po sobě všude peříčka, zvláště na černém svetru to vypadá hrozně, tak nevím, zda nebudu muset reklamovat....přeji krásný víkend a at Ti jde učení od ruky!

    OdpovědětVymazat
  14. krásný odstíny, ale já je bohužel mít nemůžu.. a divím se že je teď nosíš.. v takovým větru musíš mít neustále vlasy nalepené na rtech :D ale sluší ti.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to na té fotce sluší :).

    OdpovědětVymazat
  16. Ten lesk BB vypadá moc dobře, ale já naopak teď ujíždím na rtěnkách a na takovém tom barbie pink odstínu :))) Jinak od Sleek se chystám na paletku a rtěnku, ale ta ještě není na skladě :) takže čekám ... objednala jsem si nedávno ten balzám Pout Polish :)) ale spokojenost je takový 50 na 50 ....

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. lesky moc nemusím jelikož se mi pak všude lepí vlasy a všechno , ale na tobě tyhle barvy vypadají nádherně a přirozeně :)

    OdpovědětVymazat
  18. Lesky jsou moc hezké, i když na fotce mi přijde, že mají skoro stejnou barvu, jen je ten Sleek víc třpytivý :) Ale moc ti sluší, celkově jsi hezky nalíčená, škoda že jsi typově úplně jiná, tak se od tebe zrovna moc inspirovat nemohu :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ten Bobbi Brown je opravdu krásný, ale šest stovek za LESK NA RTY? To mě nechává chladnou. :) Jinak mám taky v poslední době hodně vysušené rty, přestože jsem s tím nikdy problém neměla. Takže taky momentálně upřednostňuju lesky. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Lesk BB vypadá opravdu zajímavě, ale já lesky nepoužívám, strašně mi vadí, že se mi na rty pak lepí vlasy :D

    OdpovědětVymazat
  21. ani nevíš, jakou radost jsi mi udělala informací o tom, že sleek je dostání i u nás :) děkuju!

    OdpovědětVymazat
  22. vypadají zajímavě, ale já mám raději balzámy :)
    http://dreams-in-heart.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Mne na pery pomáha, keď používam len jeden balzam na pery stále. Keď nemám každý deň tri a každý inej značky :)

    OdpovědětVymazat
  24. Přijde mi, že ty lesky vypadjí dost stejně, ale přeci jenom ten od BB se mi líbí víc :)

    OdpovědětVymazat
  25. ahoj, v nedávném článku jsi hodnotila pudr od Rimmel, můžu se zeptat, jestli si myslíš, že by tento pudr byl vhodný i pro mastnou pleť? :) napiš prosím na blog ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasné. Vždyť je matující, je ideální na mastnou pleť. .)

      Vymazat
  26. Lesky jsou skvělé, recenze na ně je ještě lepší :) Já mám možná radši takové nějaké nude odstíny, růžové a červené mi moc nejdou.

    OdpovědětVymazat
  27. krásne odtiene, milujem presne takú ružovú!:)

    OdpovědětVymazat
  28. krásne odtiene, milujem presne takúto ružovú!:)

    OdpovědětVymazat
  29. jsi nádherná! jako panenka Barbie, vážně jsi moc krásná!

    OdpovědětVymazat
  30. Ten Bobbi Brown vyzerá užasne! :))

    OdpovědětVymazat
  31. Mio strašně ti to sluší. Jsi krásná tiše závidím. :) Nemáš teď jiné vlasy poslední dobou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasy jsem si nešamponovala už pěkně dlouho, takže ne. Je to spíš světlem. :) A děkuju!

      Vymazat
  32. Ahoj,mozem sa spytat trochu od veci?:o) nedavno si tu mala clanok,kde si pouzila bazu pod ocne tiene od Essence.Pouzivas ju este,si stale spokojna?Dakujem:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám a jsem s ní spokojená. Sice to není nejlepší báze ze všech, ale za tu cenu je moc dobrá. :)

      Vymazat
  33. Ahoj Mio,
    chtěla jsem se zeptat, jak Ti vyhovuje zmiňovaný make-up od ELFu? Jakou má přibližnou krycí schopnost a jak dlouho cca vydrží na obličeji po nanesení? Sama uvažuju nad jeho koupí, ale nejsem si jistá. Docela by mi to usnadnilo rozhodování :) Díky.
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Mio,
    ty musíš mít ale spoustu šuplíčků a taštiček na tolik kosmetiky co ?:)
    Chtěla jsem se zeptat jakou cenovou relaci má Bobbi Brown a jak si s touto značkou spokojená.Já osobně jí moc neznám.:) Díky.

    http://petyna-upside-down.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  35. Anonymní18.01.12 7:58

    Ahoj Mio,
    chtěla bych ti moc poděkovat za tento článek o lescích. Dlouho se mi nedařilo najít ten pravý lesk na rty, šla jsem tedy omrknout Bobbi Brown a ejhle je to on!!! je naprosto úžasný! moooc děkuji, Káťa

    OdpovědětVymazat
  36. Je fakt, ze tieto bobbi brown lesky na pery su asi najodolnejsie, co moze byt, aj ked niekedy je ten superodolny a superlepivy efekt az neprijemny :-) ten sleek vyzera krasne, myslim, ze vyskusam!

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡