Estée Lauder news from Prague, limited edition & my makeup

Dnes zase něco vyloženě pro holky. V OC Chodov se minulý týden otevíral nový butik Estée Lauder. Byla jsem pozvána na otevíračku a prezentaci vánoční limitky, což jsem si rozhodně nemohla nechat ujít. Značku EL si zamilovávám stále víc a víc. Baví mě jejich posun. Někdo má značku zarytou v paměti, jako tu, která se zaměřuje na péči proti vráskám a na dámy ve zralém věku, což už dávno neplatí. EL je podle mě vážně cool. Je luxusní, ale snaží se vedle svých klasických stálic, přicházet stále s něčím novým, zvláště pro současnou mladou generaci. Důkazem jsou tomu odvážné vůně, extravagantní odstíny rtěnek, nový kompaktní makeup, značka Aerin a v neposlední řadě i jejich tvář, překrásná Kendal Jenner. 
Nový obchod je božský. Je prostorný a velmi přehledný. Strávila jsem na obchodě dobré dvě hodiny swatchováním a focením, haha. Pro někoho bude i lákavé, že jedním z konzultantů je muž, protože muži samozřejmě poradí zas trochu jinak, než obvyklejší slečny konzultantky.

Konturovací krémové paletky mě zaujaly. Zkoušel je už někdo z vás?

To jsou barvičky! Hlavně ta rudá je božská. Jde o odstín "Red ego".


Vánoční balíčky podle mého názoru budou hned pryč, zvláště pak kufr.
Jsou nádherné a za neuvěřitelně zvýhodněné ceny.

Já jsem si vybrala tento "večerní set". Jeho cena byla 1990 Kč a našla jsem v něm: Sumptuous extreme lash multiplying volume řasenku (plné balení), Double wear stay-in-place oční tužku (plné balení), Pure color paletku očních stínů, Pure color long lasting rtěnku (plné balení), Pure color lesk na rty (plné balení), Double wear stay-in-place tužku na rty (8g), Pure color lak na nehty (5ml), Modern Muse le rouge edp (4ml) a psaníčko.


S produkty jsem se samozřejmě musela hned nalíčit.
Zkombinovala jsem tři oční stíny, a to 47 Nude fresco (satin) přes celé víčko a trochu i na dolní, a kombinaci 63 Tempting mocha (shimmer) a 45 Lavish mink (matte) do záhybu horního očního víčka. Stíny jsou super pigmentované, takže paletku budu určitě používat velmi často. Přes stíny jsem jemně nanesla linku (01 Blackened black nad vrchní řasy a 02 Blackened cocoa pod řasy spodní) a tu jsem pomocí čtetce trochu rozetřela, aby nebyla tak tvrdá. Na řasy jsem nanesla řasenku, se kterou se mi pracovalo naprosto skvěle. Rty jsem jemně vykreslila tužkou v odstínu 05 Coral a přes ni nanesla v plném krytí rtěnku (26 Nectarine). Rtěnka není matná, je podle popisu lasting shimmer, ale nemusíte se bát žádných třpytek, ty tam nejsou. Rtěnka se jen nádherně leskne. Přes rtěnku jsem pak jen do středu rtů nanesla trochu lesku (25 Praline paradise). Účes jsem pro toto líčení zvolila hodně hrávý - lehce zvlněné vlasy a dva drdůlky. Pro někoho to bude možná až moc výrazné, chápu, ale já bych takhle šla někam ven úplně v pohodě. Většinou nosím rozpuštěné vlasy, ale když mám náladu experimentovat, ráda si různými způsoby vyčesávám část vrchních vlasů.
Miniatury Moder Muse Le Rouge a laku 21 Pure Red mě v balíčku hodně potěšily. Parfém je dost odvážný a moc se mi líbí. Cítím v něm ovoce, růže a orientální koření. A lak je také skvělý - klasická červená, která nikdy neomrzí.

Jak se značka Estée Lauder líbí Vám?

45 komentářů:

  1. K předminulým Vánocům jsem si dopřála kufřík Estée Lauder, ale stíny Pure Color nebyly až v tak luxusním kabátku jako tento rok. Rtěnka a lak na nehty, tak tomu říkám dokonalý červený odstín :-) V hravém účesu moc ti to sluší.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Mio, musim se take podelit s nazorem na EL. Minuly rok jsem dostala k Vanocum kufr od teto znacky. Kde byla tedy i soucasti paletka ocnich stinu. Bohuzel musim rict, ze jsem byla velmi zklamana. Barvy nadherne a pouzitelne, nicmene pigmentace stinu strasna, bohuzel prasive a ani extra nevydrzi a to pouzivam bazi. Na to jak je to skvela znacka, jejich dalsi produkty mam rada, tak bohuzel stiny me zklamaly. Nicmene i letos jsou vanocni sety krasne :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten make up je překrásný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, moc děkuji a napiš mi sem prosím tvůj email. :)
      Vyhrála jsi u mě giveaway! <3

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Moc děkuji, Mio. <3 Můj email je: lucy.kratochvilova@email.cz

      Vymazat
  4. Tvoj set vyzerá výborne. Chystám sa o mesiac do Prahy, takže pripisujem Estée Lauder na zoznam plánov :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám EL ráda =o) co jsem vyzkoušela, tak super... Ale prostě mi to musí někdo koupit, na Zličíně se mi v prodejně nelíbí, jen ta vlezu, konzultantka za zadkem a pořád mi něco cpe. Já mám ráda, když se můžu dívat sama. K nákupu potřebuju nějaký osobní prostor a ne nevyžádané rady...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Ale stačí říct, že se chceš podívat sama. Vážně:)
      I když teda já mám raději, když se mě někdo všimne a zpočátku mi poradí a navede mě.
      Děkuji za komentář!

      Vymazat
  6. Krásná kosmetika a nedivím se, že budou balíčky hned pryč, protože jsou krásný :) Já tuhle kosmetiku znám jen takhle podle názvu, ale sama ji vyzkoušenou nemám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě někdy něco zkus. Nebudeš litovat.:))

      Vymazat
  7. užasná kosmetika ten kufřík je super a moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  8. Je pravda, že jsem vždycky EL považovala za značku spíše pro starší ženy. V poslední době mě ale překvapili a jejich produkty mě baví čím dál více :)!

    OdpovědětVymazat
  9. Líčení se ti moc povedlo a účes je úplně boží!! EL udělala velký skok dopředu a líbí se mi čím dál více, hlavně dekorativka, což bych dřív absolutně nečekala :-).

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší ten účes je zajímavý ale sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já od Estée Lauder miluju make-up Double Wear, je to ten nejlepší make-up, který jsem kdy měla (a že jsem jich vyzkoušela mraky :)). I ty jejich tužky na oči jsou super, opravdu drží i jako vnitřní linka. No...a teď jsi mě navnadila i na ten zbytek, hlavně vánoční kazety, to je fakt moje zkáza :(... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám ráda Double wear! :)
      Mi povídej. Já teď přemýšlím a nějaké s parfémem. :D

      Vymazat
    2. Ten nový Modern Muse Le Rouge voní božsky

      Vymazat
  12. Třikrát hurá, tam asi jednou zavítám omrknout gelée limitky, double wear a rtěnky! A Aerin vůně samozřejmě, miluju ty jejich flakony...nevíš, na kolik přišly? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ceny si bohužel nepamatuji. Ale určitě se jdi zeptat. Jsou milý a u většiny věcí mají cedulky s cenou. :)

      Vymazat
  13. Od EL jsem zatím nic nevyzkoušela, ale láká mě to. Líčení se Ti povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nádhera ♥ Už dlho sa chystám na ich nočné sérum.

    OdpovědětVymazat
  15. Teda Mio, super článek, fotky, report a moc ti to sluší :)

    Puntíkatý blog - přečteno

    OdpovědětVymazat
  16. To líčení je super! Vždycky když vidím někoho hezky nalíčeného tak mi přijde líto, že jsem na tyhle věci tak levá... :/ jinak ten set ck jsi si vybrala je boží!

    Italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Teda musím říct, že kufřík mě hrozně moc uchvátil! Co se týče ceny kufříku tak myslím, že je dost fajn, když si představím, že za stejné peníze bych koupila jednu paletku od Urban Decay - Naked. Je to fakt bomba a jsem moc ráda, že tento obchod otevřeli i na Chodově. :) Už mám zase pár typů navíc, kam zajít nakupovat dárky mamce. :)

    OdpovědětVymazat
  18. krasny balicek, moc hezky se s produkty nalicila :) ja jsem od tyhle znacky nic nezkousela, obecne si ji bohuzel financne nemuzu dovolit .. kez bych mohla, produkty vypadaji uzasne, hlavne ten lak na nehty :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  19. Super vlasiska! :D Ráda bych se někdy taky podívala na nějakou takovou prezentaci :))

    OdpovědětVymazat
  20. booože aka si zlatučká :) tie vlasky sa ti velmi hodia tak ako aj Ariane Grande :) určite by si mala vyskusat nejaky outfit s takymto ucesom :) veľmi dobry clanok!!! ♥

    OdpovědětVymazat
  21. EL mám celkem ráda. Už jsem vyzkoušela skoro vše a jestli je něco co mne nadchlo nejvíce tak to je jejich zlatá řasenka Sumptuous, séra Idealist, Advanced Repair a v neposlední řadě to jejich nejnovější světle modré na problematickou pleť :) Dříve mi vyhovoval zmíněný Double Wear, ale od doby co nežiju v Praze se mi hodně zlepšila pleť, a tak mi ho teď zabavila ségra, která na něj nedá dopustit ! Ten make up vydrží jakože všechno ! :)
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
  22. Strašně se mi líbí ty štětce, zvláště ten "plochý" na konturování mě láká! Fotky jsou skvělé, zaječí ouška ti moc sluší :)

    www.lettertomywardrobe.blgospot.com

    OdpovědětVymazat
  23. Super! Když jsem zjistila, že na Chodově bude butik EL úplně jsem si výskla. :D Tato značka mě právě za poslední dobu právě také dost oslovila. A je to přesně jak říkáš. Hodně žen má tuto značku zafixovanou jako tu pro 45+. Což je vážně škoda. Produkty mají skvělé a jejich posun mluví za vše. :) Rtěnky perfecto! Teď přemýšlím právě i nad tou konturovací sadou. Make-up na mě vykoukne snad pod stromečkem...no ale ten kufr, aaaaj. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Krásné líčení, jako ostatně vždy.

    OdpovědětVymazat
  25. Všechno to vypadá nádherně.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Krásný odstíny rtěnek! A ty vyčesaný drdůlky ti moc sluší! Já nosím buď rozpuštěné vlasy nebo je :)

    OdpovědětVymazat
  27. Toto je ako raj ! :) Krásne líčenie :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  28. Strašně ti ty vlasy takhle sluší. Jinak líčení je taky parádní :)

    OdpovědětVymazat
  29. To je krasa.. EL dekorativku mam rada, nevyhovuji mi moc stiny a rasenky, jinak rtenky, korektory a makeupy super..

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡