Empties

Kooonečně se mi podařilo spotřebovat více produktů, a tak mohu napsat na toto téma článek. Mě osobně tyto články strašně moc baví, ale bohužel pro mě není možné, abych je psala měsíčně, jako je tomu na jiných blozích, protože já jednoduše nejsem schopná něco vypotřebovat. Neustále zkouším nové věci a nikdy nemám otevřený třeba jen jeden krém nebo jeden makeup. Jak tohle máte vy? 

CLINIQUE Pore refining solutions charcoal mask :)
Tato maska je poklad. Obsahuje jíl a uhlí, takže je skvělá k čištění a stažení pórů. A vážně funguje. Akorát tedy - já mám pleť spíš sušší, takže ji nepoužívám tak často. Avšak na mastnou pleť je vhodná k použití i dvakrát týdně. Pokud vás zajímá víc, o masce jsem psala v minulosti separátní článek.

ESTÉE LAUDER Advanced night repair :)
O krému DayWear bohužel nemohu napsat víc, než jen, že mi byl příjemný, jelikož jsem měla jen jeden větší vzorek. Za to sérum jsem měla sice v miniaturách, ale už jsem jich spotřebovala minimálně tak pět, takže už na něj nějaký názor mám. Jde o regenerační sérum, určeno pro všechny typy pleti, které má bojovat proti známkám stárnutí. Je jasné, že ve čtyřiadvaceti nemám moc vrásek, ale i tak je nejvyšší čas na prevenci. Produkt se používá na noc a pleť je po něm ráno vyživená, tak jakoby "napapaná". Moc se mi ten efekt líbí. Silně uvažuji o pořízení si velkého balení.

BENEFIT That gal :(
That gal je primer, který by měl rozjasnit pleť - měla být po nanesení jasná a hladká. Obsahuje maliny, heřmánek a světlo-odrážející pigmenty. Vy víte, že mám Benefit moc ráda, ale mám-li být upřímná, tento produkt mi přijde takový zbytečný, mimo to, že je vcelku příjemný a pěkně voní. Nevidím po nanesení žádný extra efekt rozjasnění. Zkoušela jsem ho i míchat s krémem a makeupem, ale nedá se vůbec srovnávat třeba s produktem Feeling younger od Lush cosmetics, který má podobný účel. Znova si ho už nepořídím.

BIODERMA ABCDerm ubrousky :)
Tohle balení obsahuje šedesát micelárních odličovacích ubrousků, které čistí a odličují naprosto perfektně. Jsem mé nejoblíbenější. Jen bych asi vytkla cenu. Není to nic šíleného (cca 170 Kč), ale stejně, bych si ji představovala nižší.

BENEFIT Roller lash & They're real! mascara :I / :)
Přesto, že mi novější Roller lash vyhovuje, mám stejně raději TAR řasenku. Lépe se mi s kartáčkem pracuje a také se mi TAR řasenka pak lépe odličuje. They're real! si určitě zas někdy pořídím, protože patří mezi mé nejoblíbenější řasenky vůbec.

TOPSHOP Magic liner :I
Tahle fixa má obrovské plusy, ale i jeden velký mínus. Vyhovuje mi úzký delší hrot (= snadná aplikace), černo-černá barva a výdrž od nanesení do odlíčení. Co mě ale štve je fakt, že mi vydržela neuvěřitelně krátkou dobu. Asi tak po třech týdnech, ani ne, začala vysychat a linky se pak špatně kreslily. Kdyby stála stovku, tak asi nepípnu, ale za její cenu jsem zkrátka čekala víc. Znovu už si ji asi nekoupím, přesto že mi ty první tři týdny skvěle sedla a vyhovovala.

BENEFIT Gimme brow :)
Zatím stále můj nejoblíbenější gel na obočí. Vyzkoušela jsem už několik podobných a novějších u jiných značek, ale nikdy mi nesedly tak, jako Gimme brow. Mám ráda odstín, kartáček, efekt i výdrž. Párkrát jsem od někoho slyšela, že mu produkt rychle vyschl, ale já s ním ten problém neměla. Naopak mám pocit, že mi, na mou spotřebu, vydržel hodně dlouho. Takže za mě super produkt. Určitě si jej pořídím znovu.

BALEA Seidenglanz frangipani & pearl hair mask :)
Z této vlasové masky jsem doopravdy nadšená. Tak levná a tak skvělá, až se mi to zdá neuvěřitelné. Po nanesení, smytí a vysušení mám krásně lesklé a zdravě vypadající konečky, jako po málokterém (a většinou o dost dražším) produktu. Navíc, i opravdu krásně voní. Nezaručuji, že bude mít stejný efekt u každého, ale určitě vám ji doporučuji k vyzkoušení, už jen proto, že stojí kolem padesáti korun, takže i kdyby vám vyhovovala průměrně, nebudete koupi tolik litovat. 

LUSH Jersey bounce shampoo :)
Tento šampon jsem si přivezla ještě z Londýna a nyní je už konečně v prodeji i u nás. Je velmi podobný mému oblíbenému šamponu The Big. Vlasy se, jak po použití JB, tak i Bigu, krásně lesknou a dostane se do nich super objem. Takže bych asi doporučila rozhodovat se spíš podle vůně. U mě vyhrává The Big, ale Jersey bounce je opravdu stejně skvělý!

BATISTE Dry shampoo cherry :)
Můj nejoblíbenější suchý šampon. Vyzkoušela jsem už několik znáček, ale žádná mi nevyhovovala tak, jako Batiste. Tyto suché šampony tolik nepráší, dobře eliminují mastnotu a  navíc dodají i super objem. Teď už jsou u nás v ČR k sehnání i v drogeriích, takže jsem si na zkoušku pořídila novinku, a to Batiste oriental. Voní trochu intenzivněji a vyhovuje mi stejně. Tuto značku určitě moc doporučuji.

ZOELLA BEAUTY Fizz bar fragranced bath fizzer :(
Mírně mi to trhá srdce. Zoellu mám strašně moc ráda. Ale jsem bohužel zhýčkaná Lushem a tohle se s ním nedá srovnat. A i kdybych to vůbec nesrovnávala, tak to prostě NIC nedělá. Leda, že bych produkt do vany hodila celý, ale to už by byla dražší sranda, než je Lush. Obal je krásný, vůně je krásná, ale efekt je bohužel nulový. Znovu si produkt už nepořídím.

GIVENCHY Dahlia Divin edp :)
Nádherný, intenzivní, jedinečný parfém, který má na mé kůži velkou výdrž a dostal nespočet komplimentů. Není nejlevnější, ale investice se v tomto případě vyplatí. Cítím z něj hlavně jasmín, který je v parfémech mým oblíbeným. Určitě se k němu zas někdy vrátím, protože je nezapomenutelný.

39 komentářů:

  1. Já bych možná tento článek dělala jednou za dva roky, snad nikdy se mi nestalo, že bych dodělala řasenku a asi ani jelení lůj, mám toho hodně, no. :D A už se asi rok neličím... Jinak mě tyhle typy článků a videí hrozně baví! Nechápu, jak děláš, že máš vždy tak skvěle fotky. :D
    www.michaelasorelova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Souhlas.
      A strašně moc ti děkuju. Tyhle jsou upravené ve VSCOcam. :)

      Vymazat
  2. Masky od Baley jsem si snad ještě v obchodě nevšimla, takže děkuji za tip :)
    Já to mám zase s kosmetikou Mio tak, že když si rozdělám krém, tak se ho snažím dopotřebovat a pak zase rozdělat další. Stejně se pohybuju na dvou místech, tak to mám vždycky rozdělané takhle 2x :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je to ideální Veru! Snad se k tomu dopracuji. I když jako zvědavá blogerka, nevim nevim.. :D :(

      Vymazat
  3. Ja mam batist taky moc rada.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Mio, díky za článek, ušetřila jsi mi právě spoustu peněz, protože jsem některé produkty chtěla vyzkoušet.. Ale děkuji Ti za tip na masky od Baley a Clinique :)) Hezký víkend přeji :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji i já za tvůj milý komentář. :)

      Vymazat
  5. Mňa všeobecne kvalita produktov od Zoelly trošku mrzí... Balenie krásne, doplnky (taštičky) krásne, ale samotný produkt nič moc. Mala som už sprchový gél aj penu a podľa mňa teda nič moc. Ja som zase v tomto odvetví zhýčkaná "I love.." a ich úžasnými sprchovými gélmi... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem třeba s krémem na ruce i s parfémy spokojená. Ale fizz bar nic moc. :)
      Jasně, chápu. :))

      Vymazat
  6. aspon vím co si pořídit a co ne díky za tip Mio pěkní článek

    OdpovědětVymazat
  7. Mio, zbožňuju tvoje články! :) určitě vyzkouším Balea masku, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak balea masku urcite poridim, pouzivam ted sampon a kondicioner kokos&vanilka a jsem nadsena :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jejich péči obecně moc nemusim. Od tý doby, co jsem začala používat Lush šampon, už nechci jiný. :D
      Ale ta maska se ke mně dostala, jako dárek od DM, a zamilovala jsem si ji. Teď jsem ráda, že jsem jí dala šanci. :)

      Vymazat
  9. Spotřebováno miluji, jsou to asi moje nejoblíbenější články obecně :) Dřív jsem taky načínala furt nová balení a nebyla schopná nic dodělat, ale už se krotím, stejně k recenzi potřebuju tu věc zkoušet dlouho a moc to nekombinovat. Maska Balea vypadá dobře, kouknu na ní. Batiste používám také a lákaly by mě ty ubrousky, ale cena je fakt trochu moc vysoká :(

    OdpovědětVymazat
  10. Články tohohle typu jsou mé oblíbené. Asi kouknu po té masce od Clinique.

    Italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Jako kdybys mne mluvila z duse - tedka spis produkty nakupuji nez spotrebovavam :( hlavne co se sprchacu tyce... vyjimkou tvori pecujici kosmetika, od ktere mivam jeden lepsi kousek - zrovna vcera se mne podarilo dopotrebovat micelarku od Biodermy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přeji ať se ti to stále tak daří spotřebovávat. :)

      Vymazat
  12. To já naopak mám až na výjimky otevřený vždy jen jen krém, jeden šampon, jeden sprcháč..:D Nějak mi vadí toho mít rozděláno více a syslit. Více toho mám jen když přijde něco na testování, tak se vrhnu právě na to, ale pak se stejně snažím dodělat ty starší produkty.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  13. Mne sa tiež páči jasmínová vôňa a určite ho nabudúce pri parfúmoch ovoniam :) Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  14. Nejsem pravidelny ctenar vlastne zadneho blogu, ale k tomu tvemu se rada vracim :) Jen tak dal, drzim palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O to víc mě Leni tvůj komentář těší. Moc děkuji :)

      Vymazat
  15. To mě mrzí, že ti Fizz Bar od Zoelly nevyhovovala :( Je to ale jen fizz bar, takže by měla vyšumět a zanechat vodu voňavou, ale žádné efekty by dělat neměla, od toho jsou právě bomby z Lushe :) Jsem zvědavá, jaký názor si na ni udělám já, až ji vyzkouším :) Jinak bych na základě tvých kladných ohlasů ráda vyzkoušela charcoal mask (Pore refining solutions) od Clinique a nějaký šampon z Lushe :) suché šampony z Batiste mi naopak nevyhovují, protože ty nějak ovoněné dráždí mou pokožku hlavy a třeba ty na tmavě hnědé vlasy zanechává ve vlasech nějaké zbytkové částečky, díky kterým mě pak svědí hlava, takže bohužel :/ Oproti tomu řasenka They're Real je opravdu dobrá :) dokáže natočit řasy tak, že se dotýkají očního víčka :D
    Jinak moc hezký článek :) Se spotřebovanými produkty bych na tom byla asi stejně :D ačkoliv jsem spíš ten typ, co má doma jeden, max dva make-upy, jeden šampon, apod., takže spotřeba je u mě trochu výraznější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, ale já neměla ani voňavou vodu. Asi mám moc velkou vanu. :D :(
      Děkuji za tvůj skvělý komentář!

      Vymazat
  16. Taky bych nemohla dělat spotřebováno jednou měsíčně, všechno mi strašně trvá a taky si stále kupuji nové věci, nedávno jsem si koupila make-up od Chanel a za týden BB cream od Garnier, ani nevím proč :D Jinak řasenku Roller lash mám osobně moc ráda, i když je pravda že se odličuje hůř a jiné řasenky mi vyhovují kartáčkem víc, přesto patří mezi moje favority. Masku od Baley musím vyzkoušet, stejně jako suché šampóny, díky za recenzi ;) Plus mě docela nahlodal ten šampón od Lush, jsem to asi neměla číst :D ale krásně napsané a popsané

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Taky mám problém spotřebovat víc věcí během jednoho měsíce. Mám otevřeno několik věcí současně a než je všechny spotřebuji :D no víš sama. Docela mě zaujal ten suchý šampón, asi ho také vyzkouším. Já mám momentálně suchý šampón od Amica, který není špatný, ale moc hezky teda nevoní :D Takže jakmile budu mít cestu do DM, mrknu na něj. Děkuji za typ.

    jennytailor

    OdpovědětVymazat
  19. maska od balei vypada super, ja od nich mam vetsinou jen sprchovy gely a s vlasy jim moc neduveruju, ale pisu si ji na seznam, kdyz rikas ze je skvela :) a maska od clinique me laka uz dlouho, mam mastnou plet - sussi na tvarich, aknozni, tak si rikam ze by za vyzkouseni stala:) jen momentalne pouzivam tu z Lush - mask of magnaminty , ktera mi vyhovuje :)


    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  20. Vypotřebovala jsi toho opravdu celkem hodně, to mně trvá snad tak rok :D :D Tu masku od Balea musím vyzkoušet :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  21. Fizz Bar jsem si chtěla pořídit, tak jsem ráda, že jsi zmínila, že za to nestojí. Raději si pořídím nějakou pěnu třeba v Lush :). Masku od Baley určitě vyzkouším, díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  22. Slyšela jsem, že produkty od Zoelly nejsou nic moc, takže jsem, i přes reklamní masáž odolala :) Jinak Clinique a Lush miluju!

    Style Solution - fashion blog

    OdpovědětVymazat
  23. Zaujala mě ta maska od Baley, zrovna mi jedna dochází, tak až spotřebuju, půjdu do téhle ;) Jo a v sobotu jsem si koupila The Big z Lushe, tak jsem zvědavá :D

    OdpovědětVymazat
  24. Baptiste mám taky moc ráda :) Záchrana, když člověk spěchá a na mytí hlavy není čas (nebo když lenost zvítezí! :D)
    JustBeBonita

    OdpovědětVymazat
  25. Pekny clanek. Akorat me prekvapilo, ze ti cena tech ubrousku pripada vysoka. Kdyz si vezmes, ze ubrousky od Douglas nebo Marionnaud stoji zhruba polovinu a je jich tam 25, tak to vychazi na stejno :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡