Benefit Brow Bar: My experience

Krásnou neděli přeji! Dnešní článek bude o mé zkušenosti v Benefit Brow Baru.

Benefit Brow Bar je, pro ty, co netuší, služba, kde Vám proškolení brow experti dokonale upraví obočí. Toto úžasné místo se nachází ve vybraných parfumeriích SEPHORA (níže v článku najdete veškeré info včetně kontaktů). Do Brow Baru není nutné se objednat, ale je to pohodlnější, pokud se chcete vyhnout čekání. Do Brow Baru jsem se doposud nikdy nedostala. Se svým obočím jsem měla střídající se love/hate vztah, stále jsem hledala ty nej produkty k úpravě a nikdy jsem s ním obecně nebyla moc spokojená, ale zas jsem měla strach své obočí komukoliv svěřit (hlavně po mé zkušenosti z minulosti, kdy mi bylo šestnáct a rozhodla jsem se navštívit nějakou random kosmetičku, což byla ta největší chyba, co jsem kdy udělala :D). Ale je mi jasné, že s touto zkušeností nejsem jediná. Na Benefit BB jsem však slyšela samá dobrá doporučení, a tak jsem se jej konečně rozhodla navštívit a otestovat. 

Na společnou návštěvu BB jsme se domluvily Domčou a objednaly jsme se k Sandře na Arkády Pankrác. Máme to tam blízko a navíc znám několik lidí (i kluky!), kteří právě Sandru navštěvují a obočí mají překrásné, takže jsem se právě jí tolik nebála důvěřovat.

Celý proces vypadá asi takto: 
  • Popovídání si s expertkou o svém obočí, svých přáních a preferencích.
  • Podepsání krátkého seznámení, kde souhlasíte s Vámi vybranou službou.
  • Expertka navrhuje tvar obočí podle Vašeho obličeje, aby bylo co nejpřirozenější.
  • Barvení (barev mají několik a rádi je i namíchají na míru).
  • Teplý vosk, trhání a zastřihnutí.
  • Finální úprava a naučení klienta si obočí sám upravit.
  • Svěží make-up v ceně.
  • Objednání na příště. (To je na Vás. Obočí vydrží krásné 3-4 týdny.)

 hahaha :D

Aktuální CENÍK (2015) a další info:

PŘED / PO

PŘED / PO
Obrovská změna, že?! Ještě lepší je pocit, když se druhý den po návštěvě BB probudíte. :)
A větší rozdíl je vidět hlavně u zralejších žen. Úprava obočí v BB je označována za mini facelift.


Děkuji Sandrušce za krásné obočko. Udělala mi krásné přirozené obočí a vychytala i odstín při jeho barvení. Mám ze svého tvaru teď velkou radost a je to pro mě momentálně obrovská úleva od mého každodenního vykreslování. A Sandra má ještě několik míst pro nové klienty, tak jí zkuste zavolat (PO-ČT, tel.: 731 124 225)! Jde to samozřejmě i jednorázově, pokud pak budete šikovné a hezké obočí si dokážete samotné udržovat. Tak snad Vám tento článek pomohl a inspiroval Vás k otestování. Pokud BB navštívíte, budu ráda, když pak vyfotíte výsledek a označíte mě na instagramu. Ráda si Vaše změny prohlédnu!

Máte už s Brow Barem zkušenost? Podělte se o ní prosím.
Jste se svým obočím spokojeni?

*Děkuji i Sephoře za umožnění focení v jejich parfumerii! <3

36 komentářů:

  1. Jsou to kouzelnice! :) pokud to člověk s obočím sám neumí, je ten rozdíl zkrátka poznat. Chodím občas na barvení a úpravu k naší chomutovské kosmetičce, ale krásné vydrží jen něco přes týden :(

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla z BB v Palladiu nejdřív nadšená, obočí vypadalo super, ale když se začala vymývat ta barva, tak začalo být vidět, jak straaašně mi slečna obočí ztenčila... U nosu to bylo ještě v pohodě, ale vzadu jsem měla v podstatě jen tenoulinkou čárečku a teď nechávám dorůstat, takže za mě popravdě nic moc...

    OdpovědětVymazat
  3. moc vam to po promene slusi, holky , hlavne u Domci je poznat rozdil i ve tvaru :) o sluzbe brow bar jsem slysela, zatim jsem tam ale nebyla, sama si vytrhavam oboci, ktere je "mimo" a barevne mi myslim s pleti a vlasy ladi, takze ho nijak nedokresluji .. navic, vsechny odstiny tuzek a stinu, ktere jsem v drogerii zkousela, na me byly moc tmave.. ale mozna si to casem taky dopreji, treba ten vosk a barveni :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  4. wow krásné obočím Mio :) obočí je pro mě velmi důležité a někdy je opravdu těžké mu dát nějaký tvar

    Puntíkatý Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já chodím na obočí ke své kosmetičce, ale odchází mi v lednu na mateřskou, tak to budu muset nějak řešit.
    Máš to krásné :)
    outfit & giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Fííha, vypadá to dobře. :)
    Ale bohužel jsem v tomhle ohledu strašpytel a jen tak někomu bych své obočí nesvěřila. Měla jsem špatnou zkušenost a to mi stačilo. Naštěstí si umím obočí upravovat sama, aby vypadalo přirozeně a né jako blbá tetovačka ze žvýkačky. :D
    Každopádně slečny vypadají profesionálně a určitě tomu rozumí, takže pokud někdo má oparvdu problém s tím jak si obočí vytvarovat a upravit, určitě je to supr možnost jak se přiučit a něco ukázat. I za tu (pro někoho) vyšší cenu. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že nic takového není v Brně, to obočí je opravdu neskutečná a krásná změna! Perfektně Ti sedne. Já jsem u kosmetičky s obočím byla asi dvakrát, bohužel, vždy jsem byla zklamaná. Po úpravě voskem, kdy mi stejně nevytrhala vše, co měla a já jsem si to sama ještě musela doupravit pinzetou, bych už nikam jen takhle nešla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Brně v Sephoře jsem BB viděla.

      Vymazat
    2. Jojo, taky jsem ho tam v Olympii viděla :).

      Vymazat
  8. Ahoj Mio, byla jsem také poprvé teď v listopadu - na Novém Smíchově a jsem nadšená! Půjdu určitě znovu, přesně jak píšeš, jsem starší a hodně mě to změnilo.

    pavlina el
    http://novavodnarka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem nyní se svým obočím docela spokojená ,ale občas spolu také máme, jak ty říkáš love/hate vztah. :-) Například na začátku léta jsem si obočí dost trhala a měla jsem ho moc uzoučké, tak jsem si řekla, že si ho nechám přes prázdniny dorůst a voilá není to vůbec zlé (doufám). :-) Teď naopak nechápu, když se koukám na starší fotky, jak jsem ho mohla mít takové. A moc mi pomohlo, když jsem si o úpravě obočí něco přečetla. Ale stejně mě teď láká si zajít k odborníkovi do BB. :-)
    Děkuji za krásný a velmi užitečný (jako každý) článek! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. užasní článek moc ti to slušelo ja si obočí trham sama

    OdpovědětVymazat
  11. Abych pravdu rekla, moc nechapu, proc chodit nekam na upravu oboci a platit za to, vsak neni problem se to naucit sama. Vytrhat ho do pozadovaneho tvaru a upravit nejakym stinem ci tuzkou. Neustale od zenskych ctu, jak se boji nekomu sverit s obocim, nevim, prijde mi nej se to proste sama naucit:) Benefiti slecny jsou ale sikovne, takze je to urcite fajn volba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o tom uvažuji hlavně z důvodu, že mi úprava obočí zabere hrozně času a obzvlášť po ránu je každá minuta drahá. Mám obočí docela řídké a světlé, takže než to upravím, tak jak si představuji, zabere to klidně i přes deset minut, proto se začínám také poohlížet po něčem trvalejším, díky čemuž bych si o těch pár minut mohla přispat :-)

      Vymazat
  12. Brow bar bych někdy chtěla hrozne moc vyzkoušet, obočí si uz strašně let upravuju sama vlastně ani nevim jestli se ke mě hodí ajestli vypadá dobře :D

    OdpovědětVymazat
  13. Oboci se ji vazne moc povedlo. A tobe nove oboci moc slusi. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  14. To obočie máš super spravené :) Moja kamoška naposledy skončila s ryšavým :D
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Ja jsem se svym obocim vcelku spokojena,stacimi jen stin a gel,ale jeste jsem nenasla odstin,ktery by mi opravdu padl.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ja jsem se svym obocim vcelku spokojena,stacimi jen stin a gel,ale jeste jsem nenasla odstin,ktery by mi opravdu padl.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Teda, velká změna, Tobě i Domči to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní23.11.15 0:56

    naozaj krásne vám to slečna spravila :)) takéto niečo postrádam aj na slovensku, lebo keď vidím niektoré dievčatá čo si robia s obočím alebo čo im spravia kozmetičky je mi do plaču :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak hezký výsledek bych nečekala, na tobě i Domče to vypadá vážně dokonale!

    OdpovědětVymazat
  20. Teda, obočí naprosto super! Líbí se mi:-)

    OdpovědětVymazat
  21. Skvělá práce, moc se mi to líbí. Jen ta cena mě šokovala. Studuji kosmetiku a vím, kolik stojí matroš na barvení a sama si ho doma barvím. Ta cena je tak 500% nahoru :D.

    OdpovědětVymazat
  22. Mio, dnesk k Sáře jdu, na Tvé doporučení. Jsem zvědavá a zároveň hrozně nervózní 😁😄. Tak snad budu stejně spokojená, jako ty. Máš to krásný! 😍

    OdpovědětVymazat
  23. Kráááásne obočie.. čo by som ja za také dala..
    neskutočne dobrá práca

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  24. Slečny v Brow barech jsou nejlepší! :) Sama na začátku listopadu jsem tam byla teprve po druhé, ale je zázrak, co s mým obočím provedly :). A vám to taky sluší, Miuško :)).

    OdpovědětVymazat
  25. Já bych nerada urazila, ale nelíbí se mi ten hrubý začátek, vypadá to jak obočí podle šablony... a navíc je uměle přiblížený k nosu a úplně ti to mění obličej... prostě celkově hrubé obočí k jemnému a hezkému obličeji... A ta cena za úpravu mi přijde vyloženě přemrštěná...
    Osobně se mi líbí víc tvoje přirozené obočí, zvýraznit tužkou/gelem =o)

    OdpovědětVymazat
  26. Moc ti to sluší:)..
    Už dlouhou dobu nad tím přemýšlím taky..

    OdpovědětVymazat
  27. To obočí je super, taky jsem teď byla nedávno na kosmetice ale nebarvila mi ho:)).. pořád o tom přemýším:)

    OdpovědětVymazat
  28. Tahle služba nevypadá vůbec špatně!

    OdpovědětVymazat
  29. Rozdíl je tedy pořádný. Já mám to (ne)štěstí, že mám obočí skoro černé, takže ho barvit nemusím, ale zato dá spoustu práce ho upravit. :)

    JENNYTAILOR

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Mio, už vidím asi druhou recenzi na Benefit Brow Bar, asi to budu muset taky vyzkoušet. Škoda, že mám Prahu z ruky,ale až tam pojedeme tak se musím objednat. Obočí si barvím každý den a už mě to moc nebaví. Děkuji za pěknou recenzi, už se nebojím se někomu svěřit :) Dina

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj :) To obočí je fakt super. A ta změna je fakt hrozně vidět, tvář a pohled vypadá tak krásněji. :) Asi se taky budu muset objednat. :) Díky za recenzi. :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡