A BIG thank YOU!

Krásnou neděli přeji! Je tu 1.listopad a s ním i velká giveaway. Vy víte, že já soutěže často nedělám, ale když nějakou připravím, snažím se, aby byla super - aby obsahovala to, co se mi líbí a co mám ráda já sama. Článek co článek mi děláte radost svými komentáři a celkovou podporou. Snažím se Vám tu energii a inspiraci vracet, co to jen jde. Ale dnes bych Vám chtěla udělat ještě speciální radost, a tou je možnost vyhrát vše, co vidíte na fotkách v tomto článku. Dárky jsem pečlivě vybírala a střádala, a jsem z nich nadšená, a proto doufám, že se budou líbit i Vám!


Balíček obsahuje...
Too Faced Semi sweet chocolate bar paletku
Urban Decay 24/7 Glide-on eye pencil
Rimmel London Super curler 24h řasenku
Clinique Chubby stick intense v odstínu 20 fullest fuchsia
Sephora Gel gloss v odstínu 3 Pretty Princess
Figs & Rouge Lemon berry balzám na rty
Bioderma Sébium Global pleťový krém
Zoella beauty Wonder hand hydratační krém na ruce
Bioderma Sébium micelární voda
Manufaktura Wine cosmetics gel proti celulitidě
Lush Yuzu and Cocoa hydratační sprchový gel
Lush tuhý šampon Moltanbano pro lesk a posílení vlasů
Naturalium mango body mist
Orly lak na nehty v odstínu Sterling silver rose
Mercy Handy Black Vanilla čistící gel na ruce
Sephora velká kosmetická taška i s písmenky
Invisi Bobble růžové gumičky
Urbanlux Happy Socks ponožky
Urbanlux Toms zápisník
Be Chick Karma "zlatý" náhrdelník

A co musíte udělat pro to, abyste se mohli giveaway zúčastnit? Vlastně absolutně vůbec nic, proto je to taky giveaway. Každopádně je třeba alespoň napsat komentář (1 člověk = 1 komentář), abych o Vás věděla, a tak mi prosím napište, z jaké věci byste měli největší radost a proč. Giveaway je celosvětová. Máte na to čas do 8.11. do půlnoci, tedy osm dní. Den poté pak vyhlásím jednoho vítěze, kterého vylosuji (ještě uvidím jakým způsobem - podle počtu komentářů) a tomu pošlu (nebo předám osobně) vše, co jsem vyjmenovala výše.


Moc Vám za všechno ještě jednou děkuji a těším se na Vaše komentáře!



Vítězkou se stává Lucie Kratochvílová!
GRATULUJI!
Ozvi se mi prosím na můj email.

Jak jsem vítěze vybrala?
Několik zúčastněných poslalo svůj komentář vícekrát, ale bohužel nemám tu schopnost to všechno rozpoznat a smazat, a tak jsem namátkou sjela kurzorem asi do poloviny komentářů a rozhodla jsem si, že budu scrollovat dolů a první, koho si budu pamatovat (pravidelného čtenáře, který často komentuje články), tomu cenu dám. A tak měla štěstí Lucka a moc si jí zaslouží. Děkuji všem za účast! Už brzy Vás čeká další soutěž.

1 386 komentářů:

  1. waaaw tak toto je super :) ani neviem čo by ma potešilo najviac, ked su tam také skvelé veci:) mna asi veci z Lush kedže na Slovensku sa to nedá kúpiť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasná Giveaway! Tolik parádních cen! <3 Největší radost bych měla z veškeré kosmetiky, protože té není nikdy dost:D, ale když nad tím více přemýšlím, dochází mi, že jsem si před nedávnem zničila mojí jedinou velkou kosmetickou tašku.

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvěléé!!! Vše je úžasné. Za mě určitě Too Faced Semi sweet chocolate bar paletku, už jsem po ní pokukovala dlouho, ty barvy jsou skvělé!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíc by mě potěšila paletka od Too Faced , ale i Bioderma a vůbec všechno vypadá skvěle :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj :) Gratuluju k tolika spokojeným čtenářům. Nejvíc by se mi líbil balíček s Biodermou.
    Měj se,K.

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, skvělá giveaway! Mě se tam nejvíce líbí Too Faced paletka a krém na ruce od Zoelly (doteď lituju, že jsem si od ní něco nekoupila, když jsem byla v Londýně).

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný balíček, plný samých úžasných produktů. Mně se nejvíce líbí paletka od Too Faced, ale stejně tak i produkty od Lush. :)

    gatetoneverland@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. nadherna giveaway! Mia ty si uzasna a fantasticky vyber, co skor si vybrat netusim... :D ale napadlo ma, ze moja kozmeticka tasticka doziva a je uz uplne roztrhana,tak by sa mi skvele hodila nova :) drzim palce v blogerke roku, robis skvelu blogersku pracu a verim ze bude ocenena! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Wau Giveaway je skvelá! :) Si totálne Božia bloggerka Mia! :3 Najviac by ma asi potešili produkty od Lusha pretože ho na Slovensku Bohužiaľ nemáme :(

    OdpovědětVymazat
  10. Najviac by ma potešila paletka Too Faced, pretože paletiek nikdy nie je dosť a od teto značky som ešte nemala možnosť nič vyskúšať. No zaujalo ma viac vecí, ako napríklad aj krém od Zoelly, či produkty Lush alebo Naturalium. Takže veľmi pekný výber, chválim ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná giveaway :) Mě by nejvíc potěšil krém od Zoelly, protoze jsem od ní jeste nic nevyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  12. Kráa :) na tvůj blog se vracím ráda :) největší radost bych měla z paletky Too Faced Semi sweet chocolate bar zdá se mi napohled naprosto dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  13. Největší rados by mi udělalo mít doma aspoň jednu paletku od Too Faced.
    krobotova.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. To sú teda naozaj krásne veci. Mňa by veľmi potešili značky ktoré u nás nie sú dostupné, čiže Lush a dekorativka, ktorá sa dá zohnať v Sephore. Už veľakrát som mala veci v košíku ale väčšinou ma odrádza poštovné a to, že odtiene nemôžem pozrieť naživo. Veľmi ti držím palce a prajem veľa čitateľov blogu :)

    OdpovědětVymazat
  15. Vybrat jednu věc, která by mi udělala radost, je fakt těžký :) moc se mi líbí paletka a ponožky, ale nejvíc z balíčku by se mi hodila bioderma a krém na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  16. Největší radost by mi udělal řetízek karma, protože vážně věřím, že karma existuje. :D :)
    Hrozně ráda čtu tvůj blog, doufám, že budeš v top 10 :)
    vendula.chrapava@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. To je opravdu krásná giveaway. Přestože se skoro nikdy do soutěží nezapojuji, tentokrát mi to nedá. Největší radost by mi asi udělala tužka od UD, protože jsem po tomhle odstínu už několikrát pokukovala :)

    OdpovědětVymazat
  18. Opravdu moc povedená giveaway!!
    Mě osobně by asi nejvíc potěšila paletka Too Faced, protože značku mám moc ráda, ale jejich stíny jsem ještě neměla šanci vyzkoušet + Naturalium, protože na mě působí strašně moc sympaticky, ale taky jsem ho ještě nezkoušela :(

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. To je užasné! Strašně se mi líbí,že jsi svá a daruješ to co máš vyzkoušené. Opravdu jsem překvapená. :) Jinak já vím,že stejně při mé smůle na výhry určitě nic nevyhraji,ale hrozně se mi líbí paletka od Too faced,jelikož nejsem odvážná si nějakou paletku koupit sama,ale tahle chocolate je užasná už jen názvem.

    OdpovědětVymazat
  21. Moc krásná giveaway! <3 Největší radost bych měla z věcí od Lush protože mám Prahu dost daleko a nemůžu si takové věci dovolit :( Ale potěšilo by mě úplně vše, protože tahle giveaway obsahuje věci které mi udělají obrovskou radost, a které bych jistě využila <3 :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Miuš, tak mňa by teda najviac potešili tie super vecičky od Biodermy, keďže mám dosť problematickú pleť :) a samozrejme aj paletka od Too Faced, pretože Too Faced celkovo ako značka je Totálny Holy Grale! xx :3
    b.grekcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Páni!! Mio to je nejskutečný! Neuvěřitelné množství produktů! Moc děkuji za možnost se zúčastnit a obdivuju, že sis to všechno nenechala :D Já bych určitě chtěla vyzkoušet něco od LUSH a TOO FACED, ale nejvíce mě v balíčku asi zaujala značka Zoella Beauty :-D co si budeme povídat, ta holka je ikonická a jejím produktem jí člověk pozná zase malilililinko víc! :) Ještě jedou děkuji za možnost soutěžit :)

    OdpovědětVymazat
  24. Obdivujem ťa za to ako si to s blogom dotiahla ďaleko. Taktiež som blogerka a to je pre mňa najväčšia možnosť testovať nejakú novú kozmetiku. Aj keď veľa ľudí odsudzuje blogerov že to robia len kvôli spoluprácam, veľa krát to je možnosť vyskúšať produkty na ktoré by vreckové študenta nestačilo.

    Ceny sú veľmi bohaté, takže pravdepodobne neviem povedať čo by mi urobilo najväčšiu radosť kedže ide prevažne o veci ktoré niesu na Slovensku bežne k dostaniu :) Ale najväčším favoritom je za mňa asi paletka od Too Faced pretože som milovník očných tieňov a chcela by som vyskúšať aj niečo z vyššej cenovej vrstvy :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Miuš! :-) wow skvělá giveaway, tolik skvělých věcí :-O je fakt těžký něco vybrat, ale momentálně by mě nejvíc potěšily happy socks, protože moje pračka je prostě žrout ponožek :-/ :-D

    OdpovědětVymazat
  26. To je suprová giveaway! Mě by asi nejvíc potěšil tuhý šampon od Lush, protože ho chci už dlouho vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, nastřádala si spoustu nádherných věcí :) Největší radost by mi asi udělaly výrobky od LUSH (ty úplně zbožňuji) a také krém od Zoelly :)

    OdpovědětVymazat
  28. Krásne ceny :) najviac by ma potešila chocolate bar paletka od Too Faced ❤️
    pettrasoregi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Krásná giveaway! :) A byla bych moc ráda za paletku od Too Faced a pak samozřejmě věci od Lush! A krém od Zoelly, protože jsem od ní ještě nic nevyzkoušela :)
    Hodně štěstí v Blogerce roku! :*

    OdpovědětVymazat
  30. Najväčšiu radosť by mi spravila asi tá paletka očných tieňov od Too faced. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Páááááni, úplně nejskvělejší Giveaway teda! Já se moc tady těchto ''soutěží'' neúčastním, protože mi stačí, že blogeři píšou a natáčí zajímavé články a videa. Aspoň je to vždy něco, co mi zlepší den u snidaně :) Ale tohle je tak skvělé, že jsem neodolala!

    Miuško máš moje velké díky! Nejen za to, že jsi tak skvělá a píšeš skvěleý blog, ale za tohle?! To je úplně...no já nemám slov :D

    A co bych si přála nejvíce? No asi paletku. Too Faced jsem ještě neměla šanci vyzkoušet, protožeje na mé studenstké poměry drahá...ale pokud by se mi poštěstilo, přesně bych věděla, že by žto byl můj každodenní pomocník!


    Přeji ti strašně moc stěstí a hlavně dalších úspěchů s blogem! Michaela.

    OdpovědětVymazat
  32. Super giveaway....obdivuji tě, že se všeho vzdáváš :D...mě nejvíc láká ta paletka stínů, vypadá skvostně :))
    Ale krém od Zoelly je sen :)

    Sucha.A@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Je od Tebe hrozně hezký, že myslíš i na kamarádku a píšeš tady, aby hlasovali i pro neni, to jsem ještě nikde jinde neviděla a hrozně si za to u mě stoupla :)
    Jinak určitě postoupíš a myslím, že máš obrovskou šanci na výhru!:)
    A největší radost bych měla z toho šamponu od Lushe, protože už si od nich dlouho chci nějaký šampon pořídit, ale pořád nějak váhám :)

    OdpovědětVymazat
  34. Všetko vyzerá super ale asi najviac by ma potešila paletka Chocolate bar a taktiež kozmetika Lush :) A keďže máš skvelý vkus a podľa tvojich rád a odporúčaní nakupujem často tak by mi spravilo radosť hocičo čo si do giveaway vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  35. Tak za prvé je to krásný giveaway!! Jedna věc je lepší než ta druhá, ale mě by asi nejvíce udělalo radost sprchový gel a šampon na vlasy od Lush. A to proto, že miluju jejich výrobu. Žádné testování na zvířatech a přírodní výroba....a ta vůně! Vždycky když jsem v Praze v Palladiu tak mě tam naláká ta vůně, která je cítit a vždycky tam koupím něco buď pro mě samotnou nebo pro mamku, která také Lush propadla. :))

    OdpovědětVymazat
  36. Ty brdo, takovych krasnych veci! To clovek nevi, co by si vic vybral :-) ale nejvic by me asi potesily vyrobky z Lush, protoze do Prahy se pro ne tak casto nedostanu s u me v okoli tento obchod neni. Ale nejvic me bavi ty baleni a ty napady na vzhled vyrobku. :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Fuuu, ktora vec by mi urobila radost? Odpoved je jednoducha... Uplne vsetky, ale topky su pre mna paletka too faced, tuhy sampon od lush a karma nahrdelnik :-) no cely balicek je vyskladany uzasne!

    OdpovědětVymazat
  38. Ty jo, ja chci všechno, prosiiim :D Monika.motlikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Taková krásná giveaway ! 😮 Nejvíce by me asi potěšila paletka, protože na ni koukám uz hodne dlouho ❤️ A samozřejmě vecicky od zoelly kterou mam moc rada :)

    OdpovědětVymazat
  40. Úžasná giveaway. Tezko rict, co by mi udělalo největší radost, protože vsechno je skvělý :). Nejspíš asi paletka od TF, protože miluju líčení a zkoušení stínů. Ale rozhodne i produkty od Lush, protože jsem od nich nikdy nic nevyzkousela.
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Miuš :-) Krásná giveway a velká gratulace. Mě by udělalo radost cokoliv když vím že si si s tím dala práci to připravit, jen aby si se nějak odměnila lidem, které denně odměňuješ krásnými články ty! Tvůj blog je úžasný a je za ním vidět práce. Hodně oceňuji tvou objektivnost ale i vlastní názory v článcích. Myslím, že si zasloužíš aby tě lidé měli rádi jako blogerku i člověka, i bez soutěže.

    OdpovědětVymazat
  42. Nejvíce by mi udělal radost krém na ruce od Zoella❤️

    OdpovědětVymazat
  43. Úžasná giveaway! :) Nejsvětší radost bych měla asi z těch produktů od Biodermy, protože mám akné a ráda bych je vyzkoušela, jestli by mi pomohly :)

    OdpovědětVymazat
  44. Vybrala jsi super veci, libi se mi vsechno, ale nejvetsi radost bych mela z kremu od zoelly, protoze je to proste zoella :)

    OdpovědětVymazat
  45. Úžastná giveaway Miuš 😻🙈🙊 Najväčšiu radosť by mi urobili vecičky od Lush aj keď ťažko vybrať jednu z toľkých úžastných vecí 🙈💕

    OdpovědětVymazat
  46. Wau to je věci :D, no tak mě by udělalo radost cokoliv, ale asi největší radost bych měla z té paletky od Too Faced, protože po téhle paletce už dlouho pokukuji a ještě k tomu miluju čokoládu takže takové 2v1 :D

    OdpovědětVymazat
  47. Pani tak to je super skvělá GA. Vážně tleskam !! Já bych měla obrouskou radost ze všecho co GA obsahuje. Chocolate bar je vážně úžasná už po ní pokukuji dlouho,ale pořad se nemohu rozhoupad,protože jsem student a když se konečně rozhodnu, že si tu krasku koupim tak mi do toho vleze něco dulezitejsiho :( Kdybych vyhrála byla bych výš než v sedmém nebi :D Myslím si, že se do Top 10 dostaneš jsi skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  48. jééžííííšku to jsou úplně Vánoce v listopadu!!! radost by mi udělalo úplně všechno a asi bych se musela i podělit se sestrou a kamarádkami, protože toho je fakt hodně :) hodila by se mi nová paletka stínů, takže Semi sweet chocolatte bar by zůstala u mně :)

    jseš naprosto úžasná, Mio! tvůj blog je čím dál lepší (a nemyslím to teď kvůli této soutěži), ale i tvé fotky jsou mnohem hezčí, kvalitnější a články je skvěle doplňují :) jen tak dál :)

    Nikola (nicol.sedlackova@email.cz)

    Puntíkatý blog

    OdpovědětVymazat
  49. Tak to je teda super giveaway. Mě by nejvíce potěšila paletka od Too Faced, protože sem jí chtěla už dlouhou dobu vyzkoušet.
    natuli.vin@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Fuuuuha urcite by potesilo vsetko !!! :D ty mas skvely vkus vo vsetkom takze som ani necakala nic ine ako takuto originalnu giveaway!!! Si proste uzasna a dufam, ze sa v prvej trojke za blogerku roka pretoze si to zasluzis :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Mio,
    Skvělé dárečky.
    Člověk ani neví, kam se podívat na jaký obrázek. Nejvíce by mne určitě potěšila kosmetika Lush tebou, tak oblibena. Bohužel je pro me špatně dosažitelná, a z internetu se mi objednávat nechce ( potřebuju si všechno oťapkat) :-D , však to znáš ženský, tak ať vyhraje ten nejlepší, hodně štěstí čtenářům i tobě v blogovani. :-)
    Ps: úplně cítím, jak ta paletka voní čokoládou yumi yumi :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  52. S ničím zkušenost nemám, ale paletka Too faced a krém od Zelly patří mezi top lákačku. Štěstí v soutěžích nemám,, tak Ti aspoň popřeju pěkný den :) mimochodem pěkná giveaway!

    OdpovědětVymazat
  53. Super giveaway :) já bych měla největší radost z paletky, a protože miluju čokoládu, tak bych ráda hresila i bez kalorií :D ostatní věci jsou neméně nádherné, takže by mi všechno udělalo nesmírnou radost.
    Markéta
    prerovska.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. teda, to jsou super věci 💜
    nejvice by me potěšila paletka a krem od Zoelly 😻
    nectavacka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahojky,
    tedy to je naprosto boží giveaway :) Ten balíček je tak krásný, že skoro není možné vybrat, co by mi udělalo největší radost, ale asi by to byla paletka Too Faced a karma náhrdelník (na všechny tyto karma záležitosti jsem ujetá).
    Přeji krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  56. Wooow to je teda giveaway! :) Som tvojou čitateľkou od úplných začiatkov, aj napriek tomu, že nekomentujem skoro vôbec. Raz som u teba vyhrala Ryor sadu a pamätám sa, aká si bola v mailoch milá a priateľská :) Výhra by ma mega potešila, samozrejme, hlavne too faced, lush, bioderma, zoella, karma nahrdelník, no všetko hlavne ! :) Držím ti palce, aby sa ti aj naďalej darilo a aby čitatelia len pribúdali, maj sa krásne :) girlnamedz@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  57. Woow, to je skvělá soutěž :) Mě by rozhodně potěšila kosmetika od Lush :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Mio, všechny věci jsou super a jde vidět, že jsi si s výběrem dala záležet! :) Nejvíce by se mi líbila paletka od Too Faced, po ní pokukuji už delší dobu, ale zatím jsem se k ní nerozhoupala.
    Jinak v Blogerce roku máš můj hlas a moc držím palce <3

    h.knapcokova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, ešte raz gratulujem k nominácii na Blogerku roku, rozhodne si zaslúžiš vyhrať! Inak z giveway ma osobne najviac fascinuje Too Faced paletka, čokoládu jednoducho milujem. Mám podobnú od MUR a je skvelá, takže si viem predstaviť, že originál musí byť naprosté nebíčko :)
    platenikova.s@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Mě by největší radost udělala tužka od Urban Decay,ale vše ostatní je také super! Je opravdu radost tě sledovat :)

    OdpovědětVymazat
  61. Všechny věci jsou naprosto úžásné. Ale asi nejvíce by mi udělal radost produkt od LUSH, která bohužel v Ostravě není nikde k dostání. Ten šampon musí vonět přímo božsky :-)
    Jinak strašně moc ti chci poděkovat za to všechno co děláš, si skvělá. Vždycky se těším, až si přečtu novinky na tvém blogu, už znám i staré příspěvky navzpamět :-D Moc děkuji :-*

    OdpovědětVymazat
  62. Teda to je opravdu obrovska giveaway! Ani nevim co by mi udělalo největší radost,ale asi paletka too faced. Preju hodně štěstí v blogerce roku;)

    OdpovědětVymazat
  63. A to jako vážně? Tohle všechno? Fíííha! :-) Já bych měla největší radost z Invisi bobble a ponožek, jelikož to jsou dvě věci, které potřebuji každý den abych si udělala pohodu u oblíbené horké čokolády a přitom si je málokdy koupím (díra v oblíbených modrobílých chlupatých ponožkách už se mnou byla i v zahraničí). Kdežto kosmetika končí u mě v košíku poměrně často...

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Mio, tak tohle je asi nejkrásnější gieaway, kterou kdy česká bloggerka přichystala pro své fanoušky. Já bych byla naprosto nadšená ze všeho a to hlavně proto, jelikož balíček obsahuje tolik produktu, která mám na svém listu přání a už si je chci dlouho pořídit! :)

    d.schulerova@gmail.com

    Měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  65. Nejvíc asi ty ponožky, protože přituhuje:)
    katerina.krejcirova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Opravdu povedená soutěž. Největší radost bych měla z krému na ruce od Zoelly, protože od ní ještě nic nemám, ale její obaly jsou naprosto boží. Jinak bych měla samozřejmě radost i z ostatních věcí.

    OdpovědětVymazat
  67. Teda musím říct, že ty věci jsou prostě bomba! Musela jsi si dát práci sestavit celý tento balíček :) Doufám, že se umístíš v top 10 v blogerce roku, zasloužila by sis to. :) Ale teď už k tomu, co by mě nejvíce potěšilo, největší radost bych měla asi z té paletky Semi sweet chocolate bar, protože už jen od pohledu vypadá naprosto krásně :) Ale samozřejmě je těžké vybrat jenom jednu věc, protože ty všechny věci jedna lepší než druhá! I když třeba nevyhraju tak i tak děkuji, že jsi nám umožnila se takhle zapojit, že si prostě udělala takovou soutěž :) Nevím jestli máme psát nějaký kontakt na sebe ale kdyžtak k.mladejovska@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  68. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  69. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  70. hlas ode mě už dávno máš:)! Jinak tvoje GIVEAWAY je opravdu snová je vidět, že jsi vybírala věci, které se líbí tobě a ne nějaké "zbytky" co nepotřebuješ, což je od tebe strašně pěkný. Největší radost by mi udělala paletka od Too faced Chocolate bar- protože obsahuje snad všechny stíny, které běžně nosím a moc se mi libí její design, který se ke mně fakt hodí (forever hungry,haha:D)... jinak přeju hodně štěstí ostatním slečnám:)!

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Mio!

    Vždycky si ráda přečtu tvoje články na blogu, prohlížím tvoje fotky na instagramu a vůbec všechno kolem, ještě víc mě potěší nějaká super giveaway, protože to vždycky stojí za to. Oceňuji, že si věci odkládáš a dáváš tam takové předměty, které máš ráda ty sama. Já bych nejvíce chtěla vyhrát asi něco od Lushe, protože se už dlouho odhodlávám, že si něco od nich koupím. Kdybych vyhrála, mohla bych to vyzkoušet a pak si případně koupit další určitě super věci.

    tautereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj, najviac by ma potešil prvý alebo ten balíček v ktorom sú veci Lush kedže ako tu už niekto spomínal sa na Slovensku nedajú kúpiť. Z blogeriek si jednoznačne najlepšia a zaslúžiš si vyhrať preto môj hlas patrí tebe. ❤️ Držím palce :))

    OdpovědětVymazat
  73. Tak toto je giveaway s velkým "G" :))
    Ťažko povedať z čoho by som mala najväčšiu radosť, pretože všetky produkty sú známe svojou kvalitou. Poslednú dobu som si ale oblúbila značku Too Faced a takisto ma docela láka aj značka Clinique s ich dekoratívkou.

    s.zackova@gmail.com

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  74. Největší radost? to je dost těžké vybrat z takové smrště :D
    podlední dobou ulítávám na LUSH.. takže asi tyto výrobky :) Chubby stick a možná i karma řetízek :) to by byly asi srdcovky <3
    Fakt super výběr :)
    email: aneta.cernovska@gmail.com
    Mějte se kočky! :)

    OdpovědětVymazat
  75. Ta giveaway hraje barvičkami jak podzim, Nádhera ! Největší radost by mi udělal krém na ruce od Zoelly, protože v Čr ho neseženu :(. Každopádně vše vypadá úplně úžasně :D Jinak užij si krásný slunečný den !! Takhle by mohlo být celou zimu :D

    OdpovědětVymazat
  76. Potěšila by mě úplně celá výhra, ale kdybych si měla vybrat jen jednu věc, asi by to byla čokoládová paletka od Too Faced :)

    OdpovědětVymazat
  77. Je to krásná giveaway, produkty jsou úžasné a je vidět, že Ti na nás (čtenářích) opravdu záleží! Myslím si, že v blogerce roku máš velkou šanci na výhru a i kdyby jsi nevyhrála, tak pro mě jsi pořad číslo 1 :) Nejvíce by mě potěšily produkty od Lushe a pak čokoládová paletka, ale i další, protože to jsou super věci :) Nikol Bouzková

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj! Kráááásna giveaway!
    Radosť by mi urobilo úplne všetko, nie je tam nič čo by som nechcela :)
    Najviac by som sa však potešila Chocolate paletke a krému od Zoelly :)

    Tvoj blog navštevujem veľmi rada a dúfam, že to tak aj zostane a budeš stále iba napredovať a čitatelia budú pribúdať :) Veľa šťastia!

    zuzka.stupkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. V prvom rade skvelá giveway.Gratulujem ti že si bola nominovaná ale ved prečo nie? Zaslúžiš si to máš skvelý blog:).
    Mňa by najviac potešila Too Faced Semi sweet chocolate bar paletka ale určite aj niečo z LUSH kedže na Slovensko to ešte nedošlo:/....inač všetky veci su super :)

    OdpovědětVymazat
  80. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  81. Tohle je naprostá pecka :D Takových věcí, páni, nestačím zírat. Nejvíce bych byla nadšená (krom toho, že ze všeho) asi z paletky od Too Faced, protože na ní koukám už pěkně dlouho a pořád si vymýšlím důvody proč ji vlastně vůbec nepotřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  82. No tak tohle je absolutně úžasná giveaway �� já bych měla největší radost z too faced paletky nebo cokoli z lushe ���� ale každopádně by se mi líbila každá věc ��
    renat.jezkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  84. Jee to je krasny! Je videt ze sis na tom dala zalezet Mio! Vubec nevim co by mi udelalo nejvetsi radost,protoze vsechno je tak skvely a krasny! Moc se mi libi tvuj blog (a Domci taky!) a rada koukam na vase snapchaty! Jsi strasne mila a krasna! Doufam, ze vas nekdy poznam osobne,to by mi udelalo uplne neeeejvetsi radost!

    OdpovědětVymazat
  85. Wooow, boží giveaway. Tolik krásných věciček. Mne by určitě potěšilo cokoliv od Lush, miluji jejich produkty...nemají chybu.

    OdpovědětVymazat
  86. Skvělá giveaway! Nejvíc by mě potěšily výrobky z Lush a karma řetízek:)
    paola23@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj Mio! Krasna giveaway! :)
    Me osobne by nejvetsi radost udelala znacka Too Faced a krem od Zoelly :)
    Maaacinka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Nejvíc by mě potěšila paletka od Too Faced. :) Zuzzz16@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Super Giveaway! ❤ Největší radost by mi udělal Karma náramek a krém od Zoelly! Ale líbí se mi úplně vše :) Moc ti fandím a těším se na snapy z Blogerky roku, protože ty tam budeš! My tě tam dostaneme 😘 Jen tak dál! A hodně štěstí! ❤💗💖

    OdpovědětVymazat
  90. Ahojky :)) mě by určite potěšila čokoládka 2, protože mi chybí do sbírky...lush miluji a zoellu chci taky moc vyzkoušet 💋

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj, no musím říct, že je to nádhera. Udělalo by mě radost cokoliv z toho, co tu je:). Měj se krásně:)

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj, jsi strašně super♥
    máš skvěle zpracovaný blog, který se moc hezky čte. Ve svých článcích vyzařuješ optimismem a to je dost důležité, pokračuj v tom co děláš, protože to stojí za to♥
    Nejvíce mě zaujala a nejvíce by mě potěšila paletka od Too Faced, jelikož kvalitních paletek není nikdy dost☺☺
    Přeji hodně štěstí v blogerce roku♥

    OdpovědětVymazat
  93. Wow... Já nemám slov, ty dárky jsou naprosto úžasné.
    Nevím z čeho bych měla největší radost... Asi ze všeho i kdyby to byla "jen" jedna věc, protože bych věděla, že by to byl dárek od srdce a z lásky a co je víc?
    Šárka
    sarka.dalecin@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Nejradši bych samozřejmě vyzkoušela úplně všechno :D. Ale nejvíc asi produkty od Biodermy, protože mě pořád zlobí pleť.

    OdpovědětVymazat
  95. Too faced paletku by som chcela vyskúšať ;-) ale každého poteší asi každá maličkosť z toho :-)

    OdpovědětVymazat
  96. Veľmi pekná giveaway �� mňa by asi najviac potešila paletka pretože vyzerá úplne úchvatne ☺a keďže som trochu maniak na vecičky na pery tak chubby stick od clinique by určite stál za vyskúšanie ��

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj, krasna soutěž. Všechny ceny jsou krásné, ale líbí se mi hlavně paletka Too Faced.

    OdpovědětVymazat
  98. Určite ako veľa báb tu aj mňa by najviac potešila paletka too faced a lush :-) Sem s nimi nech mám pekné meniny ...denisa@econ.sk

    OdpovědětVymazat
  99. Mně by ti udelalo radost naprosto cokoli :) Je od tebe hezke, ze takhle na svoje ctenare myslis.

    OdpovědětVymazat
  100. Oceňuji Tvůj úžasný výběr, každý v tom určitě najde něco, co potřebuje - já například ponožky (těch není nikdy dost) nebo Sébium! :D ..doufám, že postoupíš!

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj Mio.
    To je boží ! Si fakt úžasná, že tohle pro nás děláš :) Největší radost by mi samozřejmě udělalo vše, ale nejvíce paletka od Too Faced.
    Mimo krásnou giveaway ti musím pochválit jak se zlepšuješ a zkvalitňuješ svůj blog ! Jen tak dál, fandim ti :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  102. Vybrala si nám krásne veci do súťaže! :) Veľmi rada čítam tvoje články a prezerám fotky ktoré tu pre nás pridávaš tak viem, že ktoré veci, ktoré si pre nás vybrala sú super a že sa je na čo tešiť :) Mňa by najviac potešila paletka od Chocolate Bar, tá je úžasná a už dlho po nej pokukujem :) dkurnotova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Jéé to je úžasné Mii ♥ největší radost by mi udělala kosmetika Lush, už dlouho na ní mám zálusk, ale bohužel jsem ještě neměla možnost ji vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  104. Jeee, ty jsi skvela, Mio! Moc rada te sleduji! A nejvetsi radost bych mela ze vseho :) ale pokud musim vybrat jen jednu vec, byla by to chocolate paletka, protoze je nadherna i co se tyce vzhledu! :)

    OdpovědětVymazat
  105. Nádherná giveaway! Měla bych radost z celého balíčku jelikož jsem většinu z toho ještě neměla příležitost vyzkoušet, byl by to neuvěřitelný předčasný vánoční dáreček :-D Teď před plesovou sezónou by mi nejvíce posloužila paletka od Too Faced, která má za mě naprosto úžasný barvičky!
    Držím palce v soutěži Blogerka roku 2015 a přeji krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
  106. Skvěla giveaway. Měla bych radost z lushe a too faced.

    OdpovědětVymazat
  107. Ťažko sa tam vyberá, z čoho by som mala najväčšiu radosť, pretože všetko to vyzerá úžasne, ale asi z veci z Lush a Clinique, Lush je na SR nedostupný, najbližšie ho máme vo Viedni a z Anglicka som si doniesla od nich niekoľko produktov a boli skvelé! Na blogerke roku, budem držať palce, myslím, že si ocenenie vo svojej kategórii zaslúžiš ��

    OdpovědětVymazat
  108. Já miluju tvůj blog, ty tvoje fotky jsou tak krásný, že by mi udělalo radost úplně cokoliv! Ale moc se mi třeba líbí Be chick karma náhrdelník, protože momentálně bych potřebovala odehnat všechny zlý a hnusný lidi kolem sebe, aby mi nekazili náladu a den 🙊🙊jinak ten lush vypadá taky moc pěkně 💕🙏🏻 veronikatumovaa@gmail.com ig: veronikatumovaa

    OdpovědětVymazat
  109. Nejvetší radost by mi udělala paletka Too faced a sprej od Naturalia :) Ale úplně celý balíček je skvělý :)
    M.Furbacherova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Úplně největší radost by mi udělal krém na ruce od Zoelly, je naprosto skvělá :)!
    viktorie.neumannova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. Vypadá to, že se nedokážu rozhodnout pouze pro jednu jedinou věc, protože všechny jsou skvělé! Balíček je perfektně poskládaný a někomu uděláš obrovskou radost, Mio!
    Co se týká Tvého přátelství s Domčou, obě Vás mám moc ráda, každá jste úplně jiná a o to je to možná hodnotnější. Akorát mi přišlo, že byla v Hradci trochu nedoceněná, tak doufám, že teď, když je v Praze, a třeba trochu i díky Tobě, ji objeví víc lidí, protože si to opravdu zaslouží! :)
    Kupcova.Romana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  112. Páni, z toho by bylo tak 5 soutěží! Zoella by potěšila, ale i lush je úžasný! Držím palce a blogerce.

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj, moc krásné dárky a radost bych měla úplně ze všeho, ale poslední dobou mám problémy s vlasy a už nevím po čem šáhnout :/ takže teď by mně největší radost udělal tuhý šampón od Lush a vůbec vyzkoušet samotnou značku Lush :) Připravila sis opravdu krásnou soutěž a je to od tebe moc milé. Přeji mnoho dalších úspěchů a v Blogerce poctivě držím palce :)
    Hezký den, Pavla

    OdpovědětVymazat
  114. Mio děláš ty nejlepší Giveaway ze všech českých youtuberek ❤️ Sleduju tě už neskutečně dlouho a každý tvůj článek je úžasně zpracovaný .. Si boží blogerka :) ... Jinak co se týka giveaway nejvíce by mě potěšila paletka Chocolate bar od Too faced ,protože o ní sním už 2 roky 💖 každý rok doufám, že ji dostanu pod stromeček, ale zatím nic 😢.. hricova.avrilka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. Cokoliv od Lush, protoze to krasne voni :-)
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Tak tohle je uzasnyyyy! Tohle vyhrat, tak mam druhy vanoce <3 nadhera Mius!
    K soutezi, nejvetsi radost bych mela z paletky od Too Faced, porad se nemuzu dokopat ke koupi :(ale tak moc si ji preju <3 vlastne bych mela radost uplne ze vseho. Vsechny veci u tebe vzdycky jen obdivuji.
    Tfuj, tfuj, snad budu mit stesti :D!!!


    Zikova.aneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Ty bláááho, tak tohle je snad nejsuprovější qiveaway co jsem kdy viděla :) spousta produktů který nikde v okolí nekoupím a bylo by super je vyzkoušet. Třeba se štěstíčko usměje no.... :)

    OdpovědětVymazat
  118. Mio, krásné dárky jsi připravila :) Nejvíc by mě potěšila paletka Too Faced a produkty od Lush.
    Karolina.vyslouzilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  119. Hrozně se mi líbí věci od Lush, protože sem ještě od nich nikdy nic nezkoušela... :) Ale paletka je taky nádherná :)

    jana-milickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. wow.. tolik krásných věci co bych si přála v jednom balíčku :O největší radost bych měla asi z té paletky Too Faced.

    horakova.katerina1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. Je to nadherna GA, mas v ni fantasticke ceny:)
    Nejvice by se mi libila paletka od Too Faced, protoze mi stale chybi do sbirky takovych tech TOP paletek:/ A navic jsem si nedavno zacala delat sbirku profuktu od Too Faced, ale nemam doposud nic na oci, takze nemohu udelat fullface makeup od Too Faced:/

    Jinak ti preji mnoho uspechu v dalsich letech na Kissbooku a samozrejme drzim palec na Blogerku, uz jsem poslala hlas:*

    martinka.rydlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  122. Miuško <3
    Dokonalá giveaway! :)
    Mě by potěšilo asi úplně všechno co nabízíš, ale pokud bych měla vybrat jednu věc, tak určitě Biodermu nebo Lush :)

    OdpovědětVymazat
  123. Potešilo by ma úplne všetko vsetky veci sú krásne . Máš krásne fotky a výborne články prajem ti aby si sa umiestnila minimálne v tej TOP 10 tke ��

    OdpovědětVymazat
  124. Už dlouho bych chtěla vyzkoušet něco od Too Faced, takže ta paletka by mi udělala největší radost :)

    OdpovědětVymazat
  125. To je krása �� ta fialová kosmetická taštička, ta mi hned padla do oka, aniž bych koukla na cokoliv jiného, ale už dlouhou dobu pokukuji po invisi bobble ❤️

    OdpovědětVymazat
  126. Ahoj Miuško, sleduji tě už dlouho a pořád čtu úžasné recenze na věci od Lushe, tak určitě to by mi udělalo velkou radost, protože jsem se stále nedostala k tomu, abych si něco o nich koupila. A ikdybych nevyhrála, tak to určitě brzy napravím! :) Samozřejmě by mi udělala obrovskou radost i paletka, kterou stále okukuji! No vlastně by mi udělala radost úplně každá věc z tohoto nádherného balíčku. A byla bych asi nejšťastnější člověk na světě, kdybych poprvé něco vyhrála a ještě k tomu tyhle supr věci! :) Mimochodem děkuji, že mi vždy zlepšíš náladu, když čtu tvé skvělé články!! :)
    aness.z@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Radost by mi udělalo asi vše, protože většina jsou značky ke kterým se normálně nedostanu :) kdybych ale měla vybrat top, tak to bude chocolate bar nebo chubby stick, protože blázním spíš po dekorativce (jo, asi by to tak nemělo být :D)
    Neumím mi lichotky, ale myslím, že jsi super sympaťanda a proto má tvůj blog něco co jiné nemají, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  128. Ahojky Mio,

    opravdu povedene a luxusni balicky jsi prichystala! Asi by me nejvice prekvapil balicek cislo jedna, jelikoz jsem milovnice paletek, ale i ostatni balicky jsou dokonale! Jinak preji uspech v blogerce roku a doufam, ze nas budes nadale motivovat svymi clanky! Velke diky! ♡

    OdpovědětVymazat
  129. Krásnou neděli Miuš! To je nádhera, dokonalé věci a je vidět, že vše děláš srdcem a toto jsou věci tvému srdci blízké :) A mému rozhodně taky. Nejvíc mě láká Lush, jelikož ho u nás a ani nikde poblíž nemáme a nikdy jsem nic od Lushe nevyzkoušela :) Měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  130. Nádherná giveaway, balíček působí jako komplet opravdu luxusně! Bohužel jsem neměla příležitost tyto věci vyzkoušet, tak bych to ráda napravila. Na čokoládovou paletku si brousím dlouho zuby, bohužel ale finance mi momentálně nedopřávají. Stejně tak věci od Zoelly jsou krásné a věřím, že za nádherným obalem se skrývá i dokonalý produkt. Teď už si to jen potvrdit :)
    Přeji mnoho blogerských úspěchů a měj krásnou neděli, Veronika

    OdpovědětVymazat
  131. Skvelá giveaway ❤️ Je úžasné, že myslíš na svojich čitateľov a chceš niekomu z nás urobiť radosť ❤️ Ďakujeme ❤️Mne by najväčšiu radosť urobili produkty od biodermy.Peknú nedeľu všetkým ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  132. Na otazku co by mi udelalo nejvetsi radost snad nejde ani odpovedet, protoze kazda vecicka je uzasna, ale pokud bych mela vybrat aspon jednu znacku tak lush, protoze vim ze i ty jsi s ni moc spokojena a ja bych si moc prala nejake jejich vyrobky vyzkouset ;-) na blogerce jsem ti hlas samozrejme poslala a doufam ze postoupis dale :-)

    anezkastonova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Jeee lush a orly lak a vsechno :D uzasny darky, Mius! :) a preji at se i dal dari

    OdpovědětVymazat
  134. Ty bláho, takových dárečků a jeden lepší než druhej... Nejvíc by mě asi potěšili věci z Lushe a ta čokoládová paletka, to jsou skvosty :) Ale využila bych asi skoro všechno, protože se snažím trochu fotit (na fb se můžeš kouknout na "Foto: Kudrnová M." a snažím se své zákaznice i líčit...

    Děkuju za tu příležitost se toho zúčastnit :) A hlas samozřejmě máš :) Můj email je : kudrnova.ma@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. Ahoj, perfektní soutěž, gratuluji k nominaci, držím palce (a samozřejmě jsem poslala hlas). Z balíčků by mě potěšil každý jeden, ale nejzábavnější mi připadá ten poslední, protože kdo by nechtěl šťastné ponožky a neviditelné gumičky ;) Měj se pěkně.
    betka.chytkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Mio, tvá giveaway je fantastická. Jde vidět, že jsi si s tím dala práci a záležet, protože produkty jsou nádherná a tvou vizitkou. Myslím, že samotný balíček Tě velmi vystihuje. Největší radost bych měla z výhry a hlavně ze Zoella produktů, toužím po nich už několik měsíců. Měj se krásně.
    sabinapakandlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Ahooj, tohle je naprosto úžasná giveaway, s žádnou věcí nemám zkušenosti takže by to byla skvělá příležitost :3 Ohromnou radost bych měla i z krému od Zoelly, moc si přeju vlastnit jeden produkt z její kolekce ☺ a produkty z lushe jsou taky skvělé :3

    můj email je violetstrawberry@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Ahoj Mio! :) všechny věci jsou nádherné. Nejvíc by mě potěšila kosmetika od Urban Decay a Too faced, tyto značky jsem nikdy nevyzkoušela kvůli jejich ceně. Každopádně všechny věci jsou TOP!! Tato giveaway se Ti fakt povedla. Lush zbožňuju, bechick taktéž!! Někdo bude mít krásné "Vánoce" :))

    OdpovědětVymazat
  139. Nádhera !! �� Mna by určite najviac potešila paletka od Too Faced pretože po nej pokukujem už dlhú dobu ale aj krémik od Zoe ( ona je úžasná :) ) ale všetko čo tu je super !! :))

    OdpovědětVymazat
  140. Já bych měla největší radost z toho gelu proti celulitidě :) Mám teď speciální ozdravný režim, kdy nemůžu skoro nic jíst... tak když už nejím, tak ať taky ještě vypadám dobře, že :D

    OdpovědětVymazat
  141. Ani se mi nechce věřit, že jde "jen" o jeden balíček! 🙈 Je tam spousta nádherných věcí, takže ani nemůžu posoudit, co by mi udělalo největší radost… každopádně by se mi moc líbily ponožky, protože jsem na ně zatížená a mám jich snad v šatníku víc než čehokoliv jiného. 😁 Naprosto zbožňuju Lush a z Too Faced bych měla taky obrovskou radost ❤️ Závěrem přeju hodně štěstí Tobě i Domči blogerce 😊😍

    OdpovědětVymazat
  142. Největší radost bych měla z kosmetické taštičky, ponožek nebo zápisníčku, protože miluju papírenské věci a různé taštičky a zajímavé vzory. Ale všechny ceny jsou naprosto úžasné, jde vidět, že sis dala zase záležet, a myslím, že Blogerku roku by sis určitě zasloužila! :)
    erika.paprika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. To je ale pořádný balíček! Ani nevím z čeho bych měla největší radost, snad ze všeho, kdybych ale měla vypíchnout jednu věc, tak by to určitě byla paletka od Too faced, kterou bych nejradši snědla! :D pak taky krém od Zoelly a věci od Lush. :)
    Ještě bych ti chtěla poděkovat za inspirací ať už v kosmetice či módě, všechny tvé články mě vždy nabíjí pozitivní energii. :)
    Přeju krásný zbytek víkendu a jen tak dál :)

    Barbora Hromadová
    hromadovabarbora@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. Naprosto úžasné ! VŠE ! Asi nejvíce Zoella a Dermacol <3 ale vše je překrásné 👌
    Nadherny blog a hlas jsem samozřejmě dala !

    OdpovědětVymazat
  145. To je ale pořádný balíček! Ani nevím z čeho bych měla největší radost, snad ze všeho, kdybych ale měla vypíchnout jednu věc, tak by to určitě byla paletka od Too faced, kterou bych nejradši snědla! :D pak taky krém od Zoelly a věci od Lush. :)
    Ještě bych ti chtěla poděkovat za inspirací ať už v kosmetice či módě, všechny tvé články mě vždy nabíjí pozitivní energii. :)
    Přeju krásný zbytek víkendu a jen tak dál :)

    Barbora Hromadová
    hromadovabarbora@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  146. Hrozne ráda zkouším nové věci ,proto by mi velikou radost udělal bud balíček z lush nebo paleta too faced :) Mio Děkuji ti za tvoji energii kterou mi dodáváš ! ;)

    OdpovědětVymazat
  147. Úžasná soutěž, hlasy samozřejmě posílám, ale ne proto, že to píšeš pod článkem :-).

    Ať se ti daří, připravuješ pro čtenářky i nadále skvělé články a přeji spousty nápadů a inspirace pro další psaní! :-)

    Radost by mi udělalo úplně cokoliv, schovala bych si to jako dárek pod stromeček...

    OdpovědětVymazat
  148. Ahoj!
    Páni tvoje giveaway je opravdu obsáhlá. Patříš k mým nejoblíbenějším blogerkám a tímto se to ještě potvrzuje.
    Nejvíce by mi udělala radost paletka od Too Faced:)
    Ale všechny věci jsou opravdu super!
    Jsi skvělá!
    klarusa2001@seznam.cz
    Užij si dušičky:)

    OdpovědětVymazat
  149. Krásné podzimní dopoledne :-) Radost by mi udelalo úplně vsechno, ale nejvíce asi Karma řetízek, protože letos maturuji a bude ho potřeba, aby si na mně karma nevylila zlost v průběhu roku :-) i když jsem byla hodná 3:). A přeji hodně štěstí v blogerce roku, i kdyby jsi nepostoupila, pro mě jsi jeden z nejlepších blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  150. Wow, Mio, tak tomu se říká pořádná giveaway! Normálně se soutěží neúčastním, ale do té tvé se prostě zapojit musím. ;-) Nejvíc by mě asi potěšila paletka od Too faced, krém od Zoellky a věci z Lushe (sem ostuda, ještě sem ho nezkusila!) Pokračuj dál v tom, co děláš, protože si skvělá a věřím, že to (i díky Kissbooku) daleko dotáhneš ;-) Měj se krásně.
    janebenes@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Mio, moc krásná giveaway. Tolik super kosmetiky, že ani nevím, co by mi udělalo největší radost. Ale asi bych zvolila paletku Too faced! :) michaela.cakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Do giveaway se moc nezapojuju, ale teď musím, protože tahle je skvělá. Největší radost by mi udělala paletka od Too Faced, protože je boží.
    hana.lysova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  153. tak at se v soutezi zadari :) ke me se blogerci svet dostal pred rokem pres segru po hodne dlouhe dobe a je fajn, ze se neco takovyho deje, ispirace a akce je do zivota potreba.trochu skoda ze to tak nebylo kdyz ja sem byla mladsi, ale na neco neni nikdy pozde :) pro me nej by byla too facedka, je to takovy to co nepotrebuju ale chtela bych :D jinak sou všechny věci moc fajn

    OdpovědětVymazat
  154. To je super! Moc vam přeju tu TOP 10 :) a tesim se na vaše snapy, az tam budete �� Jinak mne by udělalo největší radost úplně cokoliv! Jsou to veci , které bych si koupila úplně vsechny , ale asi úplně úplně největší by byla ta paletky od too faced ❤️❤️�� . Budu líčit nejlepší kamarádku na její maturitní ples, protože kolem nemáme možnost žádné talentované kosmeticky ani nákupu tehto naprosto dokonalých malovatek, takže ji v tom chci pomoct v největší parádě ❤️ Děkujeme moc !! katerina.mulakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  155. Ahoj Mio..:) Tahle giweaway je jedním slovem úžasná! Mně se líbí všechny produkty, ale kdybych si měla vybrat jen jeden, který mě učaroval, tak by to byla paletka od Too Faced, pač kdo by nechtěl vlastnit tuhle krásku :)
    Jinak i já jsem pro Tebe hlasovala a když postoupíš, budu hlasovat nadále :)
    radkamikesova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  156. Krásný podzimní den, tahle giveaway je opravdu úžasná! Mě by nejvíc potěšily věci od Biodermy, protože s pětiměsíční holčičkou není kvalitních přípravků o pleť nikdy dost :) Držím palce v Blogerce!

    OdpovědětVymazat
  157. Jee to jsou fakt super veci :) Nejvic by me potesila paletka too faced protoze bych ji rada vyzkousela. Ale cela tahle giveaway je super a jsou tam super veci.

    OdpovědětVymazat
  158. Moc krásná giveaway, fakt je těžké vybrat s toho něco nej nebo všechno vypadá fakt úžasně, ale první mi do oka padla Zoella, Chocolate Bar a Lush a ta taštička. :-)
    Já jsem pro tebe hlasovala v kategorii life přišla jsi mi tam jediná ze všech nejvíce zajímavá :-) A přejí ti ať to dotáhneš co nejdál jak v soutěží tak s blogem. :-)

    OdpovědětVymazat
  159. Ahoj ;-) Teda, parádní giveaway! Oči mi málem vypadly :-) Velkou radost by mi nejspíš udělaly výrobky od Lush a to z toho důvodu, že jsem tuto kosmetiku ještě nikdy nevyzkoušela. Pořád o ní pouze čtu nebo chodím kolem krámku, občas tam skočím mrknout, ale nikdy jsem nic nekoupila... Díky za to, že se můžu zúčastnit této přenádherné giveaway a přeji krásný podzim ;-) Lucié ❤️

    OdpovědětVymazat
  160. Mně by udělalo největší radost, kdybys vyhrála (nebo byla při nejhorším v TOP 3) v Blogerce! :) ♥
    Jsi totiž skvělá a tvůj blog a instagram mě baví čím dál víc. :) Hodně štěstí v tom co tě baví :))
    burvalova.nikola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Úžasná giveaway, nestačím koukat, kolik super věcí jsi do ní věnovala, fakt paráda:) Mě by udělalo radost hned několik věcí a to z důvodu, že je mám ve svém wishlistu na Vánoce, a kdybych tuto giveaway vyhrála, tak se mi z něj splní hned několik věcí - mám tam paletku od Too Faced, několik věcí od Biodermy, a také jsem chtěla zkusit něco od Zoelly. Samozřejmě bych měla obrovskou radost i z ostatních věcí, protože spoustu značek jako je Lush, nebo Urban Decay, jsem neměla nikdy možnost vyzkoušet, a tak by to pro mě bylo něco nového:) Takže si budu držet palce a snad se mi poštěstí:D Jinak v blogerce roku moc držím palce, aby ses umístila, ale u Tebe nepochybuju, že by se Ti to nepovedlo:) Hlas Ti určitě pošlu!:) Hezký den:)

    OdpovědětVymazat
  162. Já bych chtěla ty ponožky, protože je mi pořád zima na nohy. :-D Přeju hodně štěstí do TOP 10 ;)
    r.choc@me.com

    OdpovědětVymazat
  163. Mě by asi největší radost udělala kosmetická taštička od sepohory s písmenky, celý balíček vypadá kouzelně ale ta taštička mě naprosto dostala! Držím palečky v Blogerce roku! :)
    Hezký zbytek dne, Annie! :)
    http://ostrytova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  164. Páni! Skvělá giveaway. Největší radost by mi udělala asi paletka od Too Faced, po které už dlouhou dobu toužím. Jinak všechny věci jsou skvělé. Tvůj blog pravidelně čtu. (Jako jediný...) Takže doufám, že postoupíš dál. Jinak přeji krásnou neděli! :)

    OdpovědětVymazat
  165. Já bych nejvíc ocenila asi paletku od Too Faced, protože mi přijde božská, ale z nějakého důvodu si vždycky nakonec koupim novou Nakedku a na tu od Too Faced už nezbydou peníze. Jinak hlas ode mě máš jistej, protože nevím o nikom kdo by si to zasloužil víc :)

    OdpovědětVymazat
  166. Asi nejvíc by mě potěšily věci z LUSHE protože ho mám hrozně daleko a tak bych byla moc nadšená kdybych mohla dostat věci z lushe :* Máš jinak moc pěkný články ♥ nekvindovak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  167. Ahoj, největší radost bych měla z paletky, ale i z Biodermy, protože mám problematickou pleť. kotufa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Ahojky :-) ...noo mna by potesilo uuuplne kazda jedna vecicka,ale ked mam vybrat,tak "cokoladova" paletka od Too faced je k "zakusnutiu" alebo by ma potesil Lush,kedze u nas na SR bol tusim jeden a aj ten nam pred par rokmi zrusili ....Pekny dnik ;-)

    OdpovědětVymazat
  169. Ahoj Miouško, hrozně ráda čtu tvůj blog. Těšímse na každý nový článek a každé slovo doslova hltám :D :)
    Nejvíce by mě potěšil PRVNÍ balíček,protože bych ráda vyzkoušel paletku od Too Faced ♥

    Děkuji ti moc za tvoji energii, kterou mi dodáváš ! :* ;)

    OdpovědětVymazat
  170. Mio, tato giveaway mi úplně vyrazila dech! Je úžasné, jak moc se snažíš, dělat lidem radost. A to nemyslím jen tímto, ale hlavně články na blogu. Kolikrát mi vylepší den tvůj příspěvek! :) pokračuj v tom, co máš ráda a držím palce v blogerce roku. Největší radost by mi udělal šampon Lush/ krém bioderma, protože už dlouho hledám cokoliv, co by mi pomohlo s mou extra-nejvíc suchou pletí.
    Měj se krásně, pěkný den :).

    OdpovědětVymazat
  171. Nádherné věci.Mě by udělalo radost cokoliv,jsou to kvalitní věci,Too Faced paletku bych asi uvítala s velkým nadšením :) a pravděpodobně bych obdarovala i další přátelé,ať je radost vícenásobná.Doufám,že už je lépe a odpočívala jsi :) Veronika

    OdpovědětVymazat
  172. Ty darecky jsou naprosto dokonaly.💞 Nejvice se mi vsak libi cokoladova paletka od Too Faced 🍫. Ma nadherny odstiny. Bohuzel si ji nemuzu dovolit protoze sama si jeste nevydelavam. Jeste chci rict ze mas super clanky a hezky se ctou. ☺Hodne stesti na blogerku roku. Zaslouzis si to

    Muj email: benyzarova@email.cz
    S laskou Beny

    OdpovědětVymazat
  173. Dobré rano MIA 😊 , si jedna z mojich najobľubenejsich blogeriek, mas krasne clanky a z tvojho celkoveho vystupovania si mi velmi sympatická 🙆, vzdy ked mas novy clanok musim si najst cas a precitat si ho 😄😄 jednoducho mam velmi rada tvoj blog 😆 a ohladne otazky co by mi spravilo najvacsiu radost je ze z tolko užastnych veci sa asi neda vybrat 😅 kazda vec by mi spravila neopisatelnu radost lebo taketo kvalitne produkty si moc nemozem dovolit no co uz treba sa aj uskromnit .Takze dufam ze tuto giveaway vyhra trn ktoremu tieto produkty naozaj pomozu 😉 .Dakujem za precitanie mojho komentaru a prajem aby si mala pekny deň😊.Ema❤
    emkr@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  174. Miuš, to je nádhera! Je vidět, že svou práci miluješ a děláš s citem, hrozně jsi mne potěšila například i tím, že jsi nekývla na spolupráci s ELITE.. Hrozně ti fandím, máš cit pro módu i líčení a hlavně svou pozitivní energii šíříš dál, a to je myslím to nejzáslužnější! Pochybuju, že vyhraji, protože tolik štěstí v jednom balíčku bych ani nemohla snést :D Kdyby ale něco, nejvíc by mne potěšil krém na ruce od Zoe.. Protože ji zbožňuju a obdivuju, je stejně krásná, optimistická a milá, jako ty u nás v ČR ;) přeju ti úspěch v Blogerce roku i jinde, protože si to jistě zasloužíš :) s láskou, B
    polosko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  175. Ahoj Miuš, strašně se mi líbí tvůj přístup :) a ceny jsou krásné, těžko vybrat jednu jedinou věc.. Největší radost bych měla asi z Lush tuhého šamponu, karma náhrdelníku nebo Too Faced paletky..
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  176. Tak krásnější giveaway jsem snad ještě neviděla. Však je tohle taky asi nejoblíbenější blog jak můj, tak mojí ségry :)). Poslední dobrou mě navíc hrozně moc baví inspirace z tvého nového bytu. To jsem úplně ve svém živlu. Děsně moc bych potřebovala ten krém na ruce od Zoelly. Ségra si ho nedávno přivezla z Anglie a já po něm od té doby toužím :).
    A.
    amina.patkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  177. Tak tohle je skvělá Giveaway...je strašně těžké říct co by mě nejvíc potěšilo...asi Lush, jelikož jsem neměla ještě možnost ho vyzkoušet...a hned v závěsu za ním je Bioderma protože to je svatej grál pro mojí pleť a určitě bych ráda vyzkoušela další věc z téhle řady...za mě velkej palec nahoru protože tohle je moc povedená giveaway...držím palce v blogerce roku, jsi skvělá! 😉👍 anetagabrielova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  178. Ahoj:)Nikdy jsem se do giveway nezapojila, ale když vidím tyhle ceny tak prostě musim!:OTy ceny jsou naprosto úžasné úplně všechny, ale nejvíce by mě potěšila paletka od Too faced:-*Už dlouho si ji přeji a doufám, že to tentokrát vyjde:)A jsi skvěla blogerka<3
    email:2001veronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  179. Nádherná giveaway a skvelo vybrané ceny!Mňa by potešilo všetko,no najviac určite telový sprej Naturalium-Mango a Figs and Rouge balzam, a taktiež produkty od Lush ,pretože práve od týchto značiek som vždy chcela niečo vyskúšať a nie sú u nás moc dostupné:)
    Pekný deň.

    OdpovědětVymazat
  180. Ahoj Mio���� tady jde vidět, kdo si váží úspěchu svého blogu. Málokdo by obětoval tolik věcí jen lid kteří čtou blog. Ty ano. Zasloužíš si to. Si jediný blog který pravidelně čtu. Vyhraješ si s každým článkem. A jde vidět že tě to baví a naplňuje. Miluju čokoládu každý den potřebuju aspoň kousek jinak se ze mě stává neskutečně otravný člověk. A ta paletka jenom upevňuje mojí lásku k čokoláda ❤ měj se krásně. A přeji ti ať pořád čerpáš inspiraci, a také hodně přibývajících čtenářů ��
    Eliška Kotzianová
    eliska.kotzianova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  181. nedokážu říct, co by mi udělalo největší radost, neměla jsem zatím možnost vyzkoušet nic z balíčku, takže bych byla nadšená ze všeho stejně :) ale moc se mi líbí obal krému na ruce :)

    sikorovatana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. Samozřejmě, že by mě potěšilo úplně všechno a to neskutečně, že bych ráda poprvé otestovala značku TF, nebo kosmetiku od Zoe, nebo třeba že bych si provoněla koupelnu Lushem, ale úplně nejvíc by mi z balíčku udělal radost řetízek karma, který tuším že vlastníš Ty sama podobný, či stejný, že máš ráda tenhle minimalismus, tak asi proto! Protože není nad to mít doma něco od své top bloggerky! :)♥ Ps: Krásné fotky, u tvých článků se vždycky kochám tou kvalitou fotek a celkově i propracovaností článků, určitě si nikdy nedělej hlavu z nějakých přihlouplých závistivců, co ti občas napíš víc než hnusné komentáře. Jsi skvělá!:*
    e-mail: elinkadvorakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  183. Super GA! Mě by nejvíce potěšily gumičky do vlasů, protože pořád něco s vlasama dělám... a konečně bych neměla jen samé černé gumičky... :)
    Erika.davidova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  184. Co by mi udělalo největší radost? Spíš, co mi dělá největší radost... To kolik do všeho vkládáš lásky a píle, toho si strašně moc vážím, každopádně to my všechny. Tak ať už jakýkoliv produkt, ze všeho bych měla nekonečnou radost.

    OdpovědětVymazat
  185. perfektna giveaway! a fotku su uzasne ako stale :) najviac slintam pri vyrobkoch lush a manufaktura, tie su pre mna top :)

    OdpovědětVymazat
  186. Ahoj, popravdě mě dostal úplně celý obsah balíčku :D ale kdybych měla vybrat, co by mě nejvíce potěšilo, tak by to určitě byl krém od Zoelly, protože už dlouho toužím po tom něco od ní vyzkoušet, pak mě moc láká Lush a paletka od Too Faced, protože já zkrátka neodolám ničemu co má podobu čokolády! :) přeju Ti krásný podzim a hodně štěstí v Blogerce ;)
    viktorkar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  187. Obdivuji tvojí úžasnou práci, kolik času a nervů do toho všeho investuješ,jsi absolutní jednička, už jen to, že přichystáš tak krásné a drahé dárky :-) Krásný blog plus tvuj skvělý charakter to je zaručená kombinace dobrého blogu :) Určitě bych ráda vyzkoušela Zoella beauty krém :)

    OdpovědětVymazat
  188. Hrozne tezky vybrat jednu vec, ktera by me potesila ale nejspis by to byla paletka Too faced protze tu chci sama vyzkouset uz dlouho z internetu si ji ale objednavat nechci a nemam v blizkosti zadnej obchod kde bych si ji mohla koupit :( Preji hodne stesti v blogerce roku :) mej se hezky muj mail malli.17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  189. Wow, wow a ještě jednou wow! Tolik krásných cen.. musím tedy pokusit štěstí:) Mě by samozřejmě potěšilo všechno, ale nejvíce asi čokoládová paletka, protože mám její první verzi a tu naprosto miluji! :)

    OdpovědětVymazat
  190. Fíííha, tolik super věcí!! ^-^
    To snad ani nejde vybrat jednu věc, která by udělala největší radost. :) Ale u mne osobně, nikdy jsem neměla možnost vyzkoušet LUSH a hrozně ráda zkouším nové věci, hlavně co se kosmetiky týče (ať už pečující, či dekorativní). Všude na to slyším samou slávu a nemám ani jak se k tomu dostat. :D
    A asi jsem divná, ale ze všeho nejvíc se mi líbí ten zápisník. Má skvělou úvodní stranu a já se ráda odlišuji, takže za mě jedině palec nahoru. ^ - ^
    Jinak hlas v BR už máš ode mne dlouho a určitě je zasloužený. Určitě se poštěstí a ty v té top 10 budeš!! :)
    A přeju krásný listopad!!! ^ - ^

    Petra

    petrath@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  191. Tvoje články sú vždy úžastné a proto som aj pre teba hlasovala a dúfam že sa dostaneš do Top 10 a vyhráš. Čo by ma najviac potešilo??Tak určite všetko je to naozaj veľký balíček plný zaujímavých vecí,ale keby som mala vyzdvihnú
    ť iba niečo tak určite produkty od Biodermy,Lush a samozrejme krém Zoella.A samozrejme ti chcem poďakovať za inšpiráciu ktorú mi dávaš každým novým článkom Ďakujem a určite v tom pokračuj.

    OdpovědětVymazat
  192. Nejvíce asi z Too Faced Semi sweet chocolate bar paletky, protože by to byla první věc od této značky :) Ale v tvé giveaway je tolik nádherných věcí, že by mi udělala radost opravdu jakákoliv věc! Moc jsem si Tě poslední dobou oblíbila, máš skvělý styl nejen na oblékání a make-up, ale i na ostatní věci. deniska.hradcu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  193. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  194. Tak to je pořádný giveaway! Když jsem tu najela, ani se mi nechtělo věřit :D Budu držet pěsti, ať se nominace vydaří. Z tohoto balíčku bych měla radost ze všeho, vybrat něco bylo hoooodně těžké :D ale u mě vyhrává asi Too Faced Semi se svou paletkou a Urban Decay s tužkou na oči. I když Lush je Lush, že jo... :D měla bych radost, jelikož většina věcí je pro mě dost nedosažitelná a vždycky nad nimi u tvého blogu slintám :D tak hodně štěstí a pokud se večírku zúčastníte, čekám na slibovaný snapchat! :)

    OdpovědětVymazat
  195. Uzasnyyy balicek, naozaj tazke vybrat jednu vec, momentalne sa ucim trosku tienovat, takze paletka tienov, navyse tak krasna, by ma potesila asi najviac :) PS: vidno ze si davas zalezat, malokto tolko investuje do giveaway, ma to uplne inu uroven, si zrejme velmi stedra :) dakujeme.

    OdpovědětVymazat
  196. Wauuu Mio, to je krááása! :))) Musím se zúčastnit, protože bych měla obrovskou radost ze všech věcí, neboť jsem 99% z nich ještě ani nezkoušela :)) Tak vám s Domčou moc držím palce, ať se dobře umístíte neboť vás mám obě moc ráda :)
    maladominika14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  197. Fíííha, tolik super věcí!! ^-^
    To snad ani nejde vybrat jednu věc, která by udělala největší radost. :) Ale u mne osobně, nikdy jsem neměla možnost vyzkoušet LUSH a hrozně ráda zkouším nové věci, hlavně co se kosmetiky týče (ať už pečující, či dekorativní). Všude na to slyším samou slávu a nemám ani jak se k tomu dostat. :D
    Ale asi jsem divná, hned mně nejvíc zaujal ten zápisník se skvělou úvodní stránkou. Je BOMBA!
    Jinak hlas v BR už ode mne dávno máš a osobně si myslím, že do té top 10 se určitě dostanete!!
    Přeji ti krásný listopad! ^ - ^

    Petra ♥
    petrath@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡