Send me a letter

Pouze informační článek. - Pokud máte rádi psaní dopisů/pohlednic, můžete mi napsat. Před nedávnem jsem tuto informaci zveřejnila na instagramu a už mi i několik dopisů přišlo. Zatím jsem na všechny odepsala a těším se na další. Je to opravdu milé a těší mě to. Budu odepisovat na vše, pokud to bude v mých silách. Když mi do dopisu přiložíte známku, 100% odepíšu. Pokud chcete odepsat na email, klidně mi ho do dopisu napište. Ale ráda vám samozřejmě odepíšu ručně. Některým z vás posílám i drobnosti z Německa pro radost. Vy si ale nedělejte škodu a neposílejte mi žádné dárky. Potěší mě už to, že si uděláte čas a napíšete. Klidně mi napište vaší přezdívku na instagramu nebo váš blog. Pokud mi přijde dopisů více, nebo budu připravovat článek/video, ráda vás zmíním.

Má adresa je: 
Mia Doxanská
Poste restante
Pošta Most 1
Česká republika
43401

Moc se těším! 

19 komentářů:

  1. Psani dopisu je moc mila zalezitost,je super,ze aspon nekteri v tom stale vidi tu krasu :))

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý nápad! :) Já jsem vždycky hrozně nadšená když mi nějaký dopis od někoho přijde a i sama, hlavně kolem Vánoc spoustu dopisů odešlu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní nápad :) dopisy taky milujuuuu, ale ušila sis na sebe bič :D Takže připrav pytle na dopisy, nakup hodně čokolády (na čas při odepisování) a pevný nervy ;) T.

    OdpovědětVymazat
  4. S kamarádkou si dipisy stále píšeme, takže se můžeš těšit na dopis ode mě :-) a prosím prosím udělej video :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těším se! Uvidím, kolik toho do Vánoc přijde. :)

      Vymazat
  5. Dopisy miluju! Jinak jsem si všimla, že nás na insta dost zásobuješ fotkami těhotných kamarádek a věcí, které jim koupíš, tak by mě zajímalo, kdy si mimi pořídíš ty...že by k tomu už nebylo daleko? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, to rozhodně ne. Dítě opravdu neplánuji. :)

      Vymazat
    2. Anonymní04.12.14 1:45

      Jako teď ho neplánuješ, nebo vůbec?

      Vymazat
  6. chystám se ti napsat! ... no po tomhle článku budeš lehce zavalená dopisy, bych řekla ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi zas nee. Ono hodně lidí píše, že napíše, ale pak jsou líní. :D

      Vymazat
    2. S tím musím bohužel souhlasit :D Dnes už nikdo pořádně dopisy nepíše, ni pohledy neposílá a je to strašná škoda.

      Vymazat
  7. To video bych prosila taky! Klidě i o něčem jiném:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jeee, to je tak milé.... :-) Zajímalo by mě, zda odepisuješ na počítači a tiskneš, anebo píšeš dopisy rukou?

    OdpovědětVymazat
  9. To je krásný nápad :) Je pravda, že psaní dopisů/pohledů hodně upadlo od té doby co máme mobily, počítače,..a další vymoženosti dnešní doby. Dopis jsem snad naposledy psala z tábora kdysi dávno :D Ale 'pohledovou' tradici jsme obnovily s kamarádkami před několika lety a vždy když někdo někam jedeme, pošleme si pohled, a musím říct, že je to krásné, když na Vás ve schránce čeká takové překvápko, kam se hrabou smsky!! :) Všechny pohledy mám zastrkané v takové 'roletě/žaluzi' (nevím jak to úplně nazvat :D) na dveřích...po létě se mi už hezky zaplnila :)

    http://fashionenjoyment.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. To je od tebe moc hezké, že takhle všem odepisuješ a všem co ti napíšou určitě udělá radost ručně napsaný dopis od tebe:) Máš takových fanoušků a čtenářů co tě mají rádi, že se zachvíli upíšeš :-p

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojček :) Po dlhom rozhodovaní medzi druhým a tretím setom ma rozbolel ukazovák z rolovania a musela som zvoliť!! :D FASHION gift set je môjho srdca šampión :D Takže ak by náhodou tvoj prst ukázal na mňa, s veľkou radosťou si prečítam mail tu: romanova.karolina@gmail.com

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡