Christmas Eve is getting closer

Tak schválně, už máte komplet sehnané a zabalené dárky? Já už ano. Dalo mi to práci a trochu jsem to letos přehnala, jak s dárky pro sebe, tak i s mými úsporami (teď už neúsporami), hah. Ale zase mám pro své nejbližší vše, co jsem měla v plánu. Letos jsem měla tolik nápadů, že jsem jich i nakonec spoustu musela ze seznamu i vyškrtat. Ale i tak bude mít má rodina bohatého Ježíška a moc se na to těším. Dala jsem si proto záležet i v balení dárků. S kamarádkou jsme měly "balící session night". Balily jsme dárky od 21 hodin do 2 do rána. Vážně jsem se snažila, aby vše ladilo a oku lahodilo. A myslím si, že se nám to celkem povedlo. Konečně se nemusím za dárky stydět a u rozdávání se omlouvat ,,ty víš, že já jsem na to prostě levá". 
Ještě mi zbývá zabalit poslední dárek, a to tahle chlupatá čubinka pro mýho psíka. Stačí otočit klíčkem a bude si vykračovat po bytě. Tak snad se mu bude líbit. Minimálně zabalená v dárkovém papíře určitě. Náš Bertík si rozbalování a trhání papíru vždy maximálně užívá.

A pokud přece jen nemáte ještě všechny dárky sehnané, natož zabalené, donuťte své blízké, ať si vytvoří profil na stránce www.dejmidarek.cz. Je to přehledná aplikace, kterou rychle synchronizujete s facebookem a budete mít tak přehled o všem, co by si přáli vaši přátelé. Stačí si zamluvit dárek a koupit jim ho (kde, to už je na vás). A přidejte si i mě, ať máme vzájemnou inspiraci, co si přát do nového roku! 

Tak jak jste na tom aktuálně s dárky vy?

46 komentářů:

  1. Jé ty jsi je tak krásně zabalila! Já dneska dokoupila a zrovna něco balím, zbytek dodělám zítra, ale rozhodně to nemám tak krásné jako ty. Jsem v tomhle dost odflakovač a nejde mi to :/

    OdpovědětVymazat
  2. wow, no máš toho požehnaně! Vůbec se nedivím ,že jsi balila takhle dlouho:) Jsem si jistá, že podarovaní budou mít radost, máš totiž vkus! :) Veselé vánoce:)

    OdpovědětVymazat
  3. Teeeda, moc krásně jsi dárečky zabalila :) Tvá rodina i přátelé budou mít určitě obrovskou radost a Bertík taky :)
    Krásné Vánoce, Miuš!

    OdpovědětVymazat
  4. Zabalené je to sice hezky, ale barevně se mi to nelíbí. Mám ráda hezky vzorované balící papíry a ty tvé jsou takové smutné a spíše americké ty červené pruhy. Být to jiný balící papír tak je to o moc hezčí ;) Simona

    OdpovědětVymazat
  5. Mám radši obrázkové papíry. Tyhle nejsou vánoční. Asi bys mě nepotěšila. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, mám úplně stejný názor, ty papíry jsou hrozné smutné, skoro jak vězeňské, jen v červené podobě :/

      Vymazat
    2. No vidíte holky, a já zas přemýšlela nad tím, zda to není přeplácané. :D Každý to vidíme jinak. Já spíš vidím v jednoduchosti krásu. Mám raději pruhy a puntíky, než obrázky, třpytky, apod. :) Ale v pohodě. Jsem ráda za každý názor, komentář.

      Vymazat
    3. smutné? mně to teda přijde naopak, připadá mi to hezčí a vkusnější než ty často strašně vánoční a až přeplácaný papíry :))

      Vymazat
    4. Mě přijde smutné, že někoho nepotěší vánoční dárek, kvůli tomu, že není zabalen v obrázkovém papíru.

      Vymazat
    5. mě to naopak taky přijde moc pěkný, nemám ráda papíry, které jsou obrázkové a pro mě přeplácané. Na podobné s pruhy jsem koukala v rossmanu a asi do nich pudu, mám pro každého z rodiny dva dárky, takže jeden bude zabalený v pruhovaném papíře a druhý v čistě červeném :)

      Vymazat
    6. tak to nevím, co byste řekli na můj obyčejný hnědý papír :D každý máme hold rád něco jiného, červenozelený papír se sobama a santama je na mě moc kýčovitý a volím raději jednobarevné s nějakou hezkou stuhou nebo ozdobičkou :) minulý rok jsem balila v tomto stylu a všichni byli nadšení http://instagram.com/p/h01mRdzFOF/?modal=true

      Vymazat
    7. Mii styl se mi moc líbí ;)

      Vymazat
  6. Takéž už mám vše nakoupené a zabalené ;) alespoň je zase o starost méně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jůů, mám stejný balící papír a na dárky samotné a jejich balení se teprve vrhnu, také mi to ale bude trvat! <3

    OdpovědětVymazat
  8. Zabalené to máš opravdu krásně, líbí se mi obě kombinace, ale zlatá mi přijde pod stromeček tak nějak lepší :-) to já se letos asi u rozdávání dárků omlouvat budu, protože jsem balení dárků od minulého roku asi zapomněla :D

    Verča

    OdpovědětVymazat
  9. takhle krásne darky se mi nikdy nepovedlo zabalit tak jak tobě

    OdpovědětVymazat
  10. Máš ty dárky krásně zabalené :) Moc se mi líbí ta zlatá variace. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Juu, ta hračka pro pejska je dokonala :-) Můžu se jen zeptat, kde jsi to sehnala? Mooc děkuji ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V hračkářství Pompo. :D :)

      Vymazat
    2. Moc ti děkuji za odpověď, jsi zlatá ;)

      Vymazat
  12. Jeej, zabalila si to naozaj nádherne!! Ja už mám taktiež všetky darčeky nakúpené a zabalené, takže sa v pokoji a bez stresu môžem tešiť na Vianoce... :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  13. Miuško, máš to krásné! Já se taky vždy snažím dárky zabalit co nejlépe, přeci když si dá člověk práci s nákupem, výběrem atd., byla by škoda to odfláknout a já si na to docela potrpím:). Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám úplně stejný balící papír ten červeno bílý a nepřipadá mi to smutné. :) Připomíná mi to takové ty vánoční peprmintové lízatka nebo jak se tomu říká. Mě to přišlo zajímavé v obchodě, tak jsem si ho prostě musela vzít. :D A jinak bohatý Ježíšek :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ja som všetky darčeky nakupila už pred mesiacom. Aktuálne už len dokupujem nejaké náhodné drobnosti, čo mi padnu do oka. Balenie si nechávam na poslednú chvilu a myslim, že to tak stači.

    OdpovědětVymazat
  16. Wow, obdivuju tě za to jakou si si s tím dala práci, vypadají krásně :). Jinak, před pár dny jsem ti psala mail ohledně povánočních slev v Dráždanech, našla by sis prosím pár minutek na odpověd? opravdu by mi to moc pomohlo :).
    Krásné Vánoce, Verča ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už tam máš odpověď. :*
      Děkuji, i tobě přeji krásné Vánoce!

      Vymazat
  17. Ja mam darky nakoupene uz vsechny ale zabalene jeste ne :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc vám děkuji za všechny komentáře! Dělají mi radost. <3

    OdpovědětVymazat
  19. Ten zlatý papír je opravdu parádní, moc se mi líbí :) já momentálně akorát balím a uz me z toho pěkně bolej záda :D

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní20.12.14 0:03

    Věřím, že jsi bez úspor, když koukám na tu hromadu :DDD

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní20.12.14 0:07

    Zapomněla jsem dopsat, že já si s balením také vždy vyhraji - strašně mě to baví a jsem schopná zvlášť zabalit kdejakou prkotinu, jen abych si mohla ještě trochu "zabalit" :DD A co se barviček týče, tak červená, zlatá a zelená u mě každoročně vedou :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já taky zastávám jednoduchost co se týče balicích papírů a ty zlaté jsou opravdu nádherné že bych si s nimi vytapetovala pokoj :D Můžu se zeptat odkud jsou? Všude potkávám jen ty vánoční kýče :D

    OdpovědětVymazat
  23. Úplne chápem tú snahu pri tom balení. Ja to fakt zbožňujem, vždy sa pri tom dokonale odreagujem a piplem sa s každým rohom, len aby to pekne vyzeralo. Už keď som mala asi 10 rokov tak som to zbožňovala :D Raz som taká malá nabehla do papiernictva a kúpila som asi sto takých tých stužiek, čo potiahneš za konce a spraví sa z toho taká pekná mašľa. Tá predavačka to asi 5 minút rátala, lebo som tam nabehla s tým, že chcem všetky. A sme to potom ďalšie 4 roky používali na darčeky, kým všetky došli :D

    Domka Domková

    OdpovědětVymazat
  24. Anonymní20.12.14 6:51

    Nádhera, i papír, i provedení. Já letos taky koupila takový "střízlivější" papír - matná zlatá se zlatými lesklými hvězdičkami a na to zlaté lesklé mašle a vypadá to výborně. Ale ségře jsem balila do obrázkového s Krtečkem (z hračkářství :-)), ta by bez obrázků nepřežila. Ukážeš po Vánocích obsah, prosím?

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní20.12.14 8:36

    Závist, že už máš všechno nakoupeno a zabaleno. Mě ještě tolik dárků chybí, že začínám propadat panice. Každopádně zabalené to máš moc pěkně! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Máš to opravdu krásně zabalené, Miuško :).
    Já už mám letos taky hotovo. Včera jsem dozabalila poslední dárečky a teď už se jen těším na to, až si je moje rodina rozbalí. Snad se jim budou líbit :).

    OdpovědětVymazat
  27. Jéé, takových dárečků :-))

    OdpovědětVymazat
  28. Wau, tak to je naozaj nespočetne darčekov. Krásne si ich zabalila a páčia sa mi aj tie baliace papiere :)

    OdpovědětVymazat
  29. Musím uznat, že máš opravdu všechny dárečky krásně a prestižně zabalené, mě to teprve čeká :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  30. ahoj mio, odkud máš prosím ty zlaté cikcak a puntíkaté papíry? děkuji :-) d. p.s. ten pruhovaný mám nachystaný taky :-D

    OdpovědětVymazat
  31. Ten pruhovaný mám taky, ještě mám nakoupené zelené mašle
    Né každý musí mít na papíru santíky :-D

    OdpovědětVymazat
  32. Miuško máš to překrásně zabalené. Myslím si, že určitě se stydět nemusíš a pochybuji, že ses musela stydět v minulých letech! žena s takovým stylem!:) koukni na můj blog, jeden z posledních článků je právě o balení :) třeba získáš inspiraci na příští rok :) -> pinkpo.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Já už mám vše nakoupeno asi dva týdny, zabalenou tak půlku :) a papíry mám všelijaký - asi 7 druhů :D mám dárky pro hodně lidí, pro každýho víc než jeden... takže se snažím aby když např. mamka dostala 4 dárky, tak aby měla každej v jiným papíře :D
    ale moc se mi líbí nápad s vystřihlým začátečním písmenkem jména! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Taky dneska takhle pozde vecer se dam do baleni, spat se mi nechce tak aspon zacnu ☺

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Téda, to je dárečků, určitě samé krásné :) Přeju Ti krásné vánoce Mio
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  36. Krásně se vám to povedlo! :) Balící papíry se mi moc líbí, jsem také zastánce toho, že v jednoduchosti je krása a zlatá s červenou jsou pro mě zkrátka barvy Vánoc :)) Já se do toho balení pustím dnes nebo zítra, tak snad budu také úspěšná :) Jsem moc ráda, že jsem jednou, úplnou náhodou, objevila tvůj blog přes instagram a že tak můžu sledovat tvoje milé příspěvky :)
    http://fashionenjoyment.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡