Choose your gift

Hezké úterý všem! Jelikož jsem se týden neozvala, protože mi na blogování (a hlavně na focení) vůbec nezbýval čas, musím vás něčím potěšit. A tak jsem se rozhodla, že tři z vás, obdaruji dárkem. Připravila jsem tři tématické balíčky - kosmetický, módní a třetí je balíček s věcmi z Německa, které u nás nejsou k sehnání. Který z nich si vyberete nechám jen na vás. A zúčastnění bude velmi jednoduché, aby měl šanci vyhrát dárek úplně každý, kdo na můj blog zavítal, protože mě každá vaše návštěva moc těší.
Jak se zúčastnit?
Napište mi, jaký ze tří balíčků si přejete vyhrát a proč zrovna ten + mi na sebe v komentáři napište kontakt (nejlépe email). Stačí, když budete výstižní a struční. Psát můžete do zítřka (st, 10.12.) do 24 hod. Soutěž je pro CZ+SK čtenáře. Tři výherce vyberu sama a vyhlásím je tady v článku a na facebooku.

BEAUTY gift set
Antiionizační kartáč na vlasy od Garnier
Clinique Chubby stick v odstínu 08 grandest grape
Estée Lauder rtěnka v odstínu Lush Rose
FASHION gift set
Psaníčko z nové kolekce Orsay
Náhrdelník od FC z kolekce Forever
Sluneční retro brýle Oasap
MIX gift set
Baby Lips balzám v odstínu Strike a rose z limitky electro od Maybelline
Ponožky s mimoni z Primarku
Set nové řasenky a tužky od Maybelline Jade
GRATULUJI ♥

838 komentářů:

  1. Všechny jsou super, bylo opravdu těžké vybrat :) ale beru 1, tedy beauty! :)
    kubenkova.katerina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda bych fashion set, protože takový náhrdelník pořád hrozně chci, ale nemám na ně odvahu, což je chyba :) . A ty brýle jsou taky úžasné :) no a psaníčko by bylo krásné do mé sbírky :P ikdyž by mě asi mamka za další zabila :D

    babedev@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny balíčky jsou tak krásný ♥
    Nejvíc se mi asi ale líbí Mix Gift set - hlavně kvůli těm cute ponožkám s Mimoněmi, které jsou jak dělané na vánoční večery :)

    OdpovědětVymazat
  4. + kontakt knihy.pise@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. já bych byla ráda za MIX gift set, protože zbožňuju mimoně :) měj se krásně a hezké Vánoce, Karolína
    ok-makeup@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Přála bych si vyhrát balíček z Německa, protože bohužel nemám možnost se tam dostat, tak by se mi hodil. Minimálně ten set od Maybelline vypadá skvěle!
    blueberrypink@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, nejvíce se mi líbí beauty balíček, po chubby v tomhle odstínu už hodně dlouho koukám =) Ale teda ta řasenka z posledního balíčku mě také zaujala a doufám, že se jí v Česku časem taky dočkáme =/ =)
    sara.baum@post.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky :) chtěla bych vyhrát kosmetický set :) A důvod? Jsem studentka a na takovéto krásné věcičky mi moc peněz nezbývá. Konečně bych mohla mít nějaké ty kousky z dražší kosmetiky a taky něco, co pomůže mým věčně zacuchaným vláskům :)
    A.Chroustova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. mě by potěšil jakýkoliv balíček, všechny jsou krásné..ale, nejvíc by se mi asi hodil balíček č.1 (BEAUTY), protože už strašně dlouho dobu bych chtěla vyzkoušet chubby stick od Clinique, ale vždycky je mi líto těch peněz :D a navíc ta krásná barva <3
    (dlouho jsem se rozhodovala, jestli nemám napsat ten mx gift set, protože jsme s přítelem úplně zažraní do mimoňů a jelikož je na těch ponožkách ještě ke všemu vánoční motiv = perfektní kombinace :D)
    luzzie.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ako milovník kozmetiky by som si určite vybrala 1. beauty balíček:) alliknowaboutcosmetics@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Mio, mně by se moc líbil kosmetický balíček. Dlouho jsem byla v kosmetice velmi konzervativní, používala jsem jen těch svých pár oblíbených, ale díky Tobě, Lou a Mooře jsem začala víc experimentovat, a hlavně jsem si začala malovat rty, proto se mi kosmetický balíček líbí nej :) Hezký advent! tess@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Takže stručná odpověď! :D . . .Fashion gift set - TY BRÝLE PROSTĚ MILUJU!!!

    m.buskova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj ráda bych vyhrála ten mix gift set :) ,protože ty ponožky jsou úúúžasný a zbylé dvě věci jsou taky bombový :3 Krásně by mi tyto věci doplnily šatník a kosmetiku :)
    Moc rada bych vyhrála :) Měj se krásně :*
    kristyna.smerdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj:)ty mi uděláš vždy mega velikou radost:') přála bych si vyhrát mix gifts:)protože ty ponožky jsou totálně úchvatný:Oikdyž vím že je máš z primarku a je mi líto že nebudou zdobit tvoje nožky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší. A neboj! Koupila jsem všechny ty věci speciálně pro vás, protože byl na ně velký ohlas. Sebe jsem o ně neochudila. :D :-*

      Vymazat
  16. Nejvíc bych chtěla ten 3. balíček MIX gift se, ty ponožky s mimoněma jsou boží :D
    Luikanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. jsem trdlo-.- terinkav.7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Líbil by se mi beauty set :)

    reste.encore@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Hrozně se mi líbí BEAUTY gift set, protože ta rtěnka vypadá tak luxusně, že i JÁ bych v ní vypadala k naprosto sežrání! :) :D
    PS: Pro Chubby stick bych zabíjela!
    Hezké svátky Mio <3

    OdpovědětVymazat
  20. Nejvíc se mi líbí beauty set, hlavně kvůli Chubby sticku, který chci už dlouho vyzkoušet :)
    Lucinka.Gerbocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. A zapomněla jsem uvést kontakt: asmallmiracleCZ@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Miuš :)

    Nejvíce mě asi oslovil 1. Beauty gift set a to především kvůli kartáči na vlasy. Bohužel u nás jsem na něj nikde nenatrefila :(. Nebo Chubby stick ááá :3 hned bych ho brala. :D Miluju věci narty, balzámy, rtěnky,.. a na Chubby si dělám zálusk již delší dobu :3. Takže tento setík by byl pro mě něco jako splněné vánoční přání :3. Ale samozřejmě bym i radost udělal radost set jakýkoliv.

    Jinak články máš jako vždy úžasný :)) jen tak dál.

    Email: Dena23@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Skvělá giveaway!:) Já bych si moc přála vyhrát beauty baliček, protože jsem prostě do kosmetiky blázen, hlavně mě láká tenhle odstín Chubby sticku, už jich pár mám a zbožňuju je! :D
    viktorkar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Krásne darčeky <3 . Pre mňa Jednoznačne FASHION gift set pretože presne také ,, psaníčko" všade hľadám. Neokukané a originálne, nádhera. Okuliare nemám slov- Dokonalosť a náhrdelník <3 by padol za vlasť mojej maminke pod stromček :)
    zuzanauramova9@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Krásné dárečky jsou všechny, ale kdybych si já mohla vybrat, tak bych chtěla ty ponožky, nic jiného z toho by mi neudělalo takovou radost ( i když jsou to super krásné věci) jako ponožky s Mimoněma... Jsou tak roztomilé :) Škoda, že se tu nedají sehnat.. :(
    Hodně štěstí všem :) A děkujeme za krásnou soutěž :)
    Denulaaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. jedno moje ja hovorí fashion balíček, ale ten chubby by sa mi fakt hodil do zbierky (práve zháňam niečo tmavšie na pery), tak si vyberám beauty balíček :)

    lerosep4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Já bych si přála Fashion gift set nebo Beuauty. V tom Fashion jsou tak nádherný věci že si ho nejde nepřát a byli by to první nádherný věcičky do sbírky, kterou bych chtěla časem rozšířit. A v tom Beauty je naprosto nádherná rtěnka, která mi vyrazila dech. .... PS: Omlouvám se za to klučičí jméno, píšu s přítelova profilu na googlu :D .... medvidek131@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Parádne sú úplne všetky :)
    Asi ten prvý, beauty gift set, i keď som pokukovala aj po tom poslednom. Rozhodla som sa napokon pre beauty, pretože nová kefa by mi naozaj sekla a páčia sa mi odtiene rúžov ♥
    adwardd@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahojky Miu, moc by mne potěšilo vyhrát Beauty gift set, jednoduše proto, že to jsou krásné věci, které bych určitě využila nejvíc a také proto, protože jsem zatím nikdy v žádné Giveaway nevyhrála :-) lucie.sendlerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Jéé všechny balíčky vypadají lákavě, ale nejvíc se mi zamlouvá č.1 ♥ Jsme hrozně hodná, že dáváš tak bohaté giveaway! Hlavně teď v době Vánoc... :)

    vavi.veve@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Všetky balíčky sú krásne, na každom jednom je vidno že je od teba a že si tie veci vyberala od srdiečka :)
    keby môžem vybrala by som si prvý balíček aby som mohla rozdávať v novom roku sladké bozky :)
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  32. určite beauty pretože milujem kozmetiku :)
    sstomeckova@gmail.com

    http://simonattanomis.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  33. Nemůžu se rozhodnout mezi kosmetickým balíčkem a balíčkem z Německa. Ale asi vyhrává ten s tím Chubby Stickem, protože ho hrozně zbožňuju na tvých fotkách, ale zatím jsem neměla šanci si ho koupit.
    schindlerova-anna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Suprově seskládané balíčky, ale nejvíc se mi líbí balíček 1.-Beauty:)
    saris1399@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ty ponožky jsou strašně super :D ale za mě balíček č. 1, hlavně kvůli Chubby sticku od Clinique:)
    simonkarycova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. páči sa mi prvý. Využila by som hlavne kefu na moje dlhé vlasy.A rúže, to je moje :) a chubby chcem už dlho vyskúšať.super balíčky

    OdpovědětVymazat
  37. Nejraději bych ten třetí balíček. A proč? Protože Mimoni jsou láska největší ♥. A tihle se santovskou čepičkou obzvlášť!
    neznamaautorka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, velice se mi fashion set. To psaníčko je úžasné a dokážu si ho přestavit jak na běžné nošení, tak i ke společenským šatům :) Velké náhrdelníky jsem si oblíbila až v poslední době. Dříve jsem si myslela, že jenosit nemůžu a že mi nesluší. A brýle? ty jsou prostě boží!! :)

    Všechny balíčky jsou moc povedené :) a velice tě obdivuji za tvůj blog a že jsi u něj tak dlouho vydržela, já bych to asi nezvládla i když mám módu moc ráda.

    Měj se hezky <3

    Adél

    OdpovědětVymazat
  39. Ahojky, nejvíc se mi líbí Fashion set :) Ten nahrdelník je proste...BOŽÍ! lenate@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. SUPER! Beauty gifts set:)
    saris1399@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj :)
    Brala bych balíček č. 1,protože mě nejvíc zaujal :)
    Všechny krásné balíčky! :)
    email: anuska128@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Já sem si vybrala balíček č.2-Fashion :) Všechny balíčky jsou moc krásne ale balíček 1 a 2. bych moc nějak nevyužila jelikož se nemaluji :)
    email- marinkaa12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Je těžké se pro mě rozhodnout mezi Beauty a Mixem, protože ty ponožky s Minions jsou vážně skvělý *-* Ale asi bych si spíš vybrala Beauty, chubby stick chci už dlouho vyzkoušet :))

    OdpovědětVymazat
  44. Tohle rozhodování nemám ráda... Je to jako když vidíš skvělej svetr a mají tři skvělý barvy a nevíš jakou. Těkáš očima, bereš si je do kabinky všechny tři. Jeden si zkusíš, pak druhý třetí... Všechny Ti sluší. Slíbila sis, že nebudeš utrácet. JENŽE: jeden se hodí k tý zelený kabelce, ten černý perfektně zeštíhluje a ten bílý se hodí ke všemu. Hlavou Ti probleskne, že by sis je vzala všechny tři. NE.. Těkáš očima z jednoho na druhý. Uvědomíš si, že k černýmu nemáš kalhoty, vyřazuješ ho. Blikne: ZEŠTÍHLUJE A TY POTŘEBUJEŠ ZEŠTÍHLIT... Potí se Ti ruce, panikaříš. Hluboký nádech. A už je pokládáš na pult. Zaplatíš... A jdeš shánět kalhoty k tomu černýmu, boty k tomu bílýmu a k tomu zelenýmu něco do vlasů... Tolik má esej na téma rozhodování :D

    Jinak se mi líbí samo všechny a všechno potřebuju, ale asi se musím rozhodnout (UŽ JSME ZASE U TOHO), Beauty Gift set :D

    Jinak všem kráskám parádní Vánoce a velkou radost z radosti Vašich obdarovaných...

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, já bych si vybrala Mix gift set, protože zrovna sháním řasenku, tak by se hodila, baby lips jsem si hodně oblíbila a ráda bych tuhle vyzkoušela a ponožky bych darovala 8leté neteři, která Minions uplně miluje :D
    no.vakova.ppetra@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Mě se nejvíc líbí MIX gift set. Miluju mimoně a všechny věci s nima :D bohužel se nemám jak dostat do Primarku, a mrzí mě to, protože tam mají vážně suprové věci! Přeju krásné svátky, Miuš! ♥
    email: misulka.littnerova@seznam.cz (Michaela Vranová, fb: Michalizna Littnerová), jo, mám to složité :D

    OdpovědětVymazat
  47. Nejraději bych měla 1 BEAUTY gift set. Balzam pro chladne obdobi, rtenky pouzivam jen v zime a kartac na caste procesavani kvuli cepicim. Prostě super kombinace!
    julianury@icloud.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, líbí se mi beauty gift set hlavně kvůli Chubby stick, který chci už dlouho vyzkoušet :)
    Key.Es@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. ahoj určitě balíček beauty č 1 :) terekad@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Všechny jsou super, ale nejvíc mě zaujal MIX gift set hlavně kvůli těm ponožkám! Jsem ujetá na mimoně a vánoce, no prostě super kombinace!
    katepierce@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, všechny balíčky jsou super a stejně tak super je i tvůj blog :-) ale největší radost by my udělal asi Beauty mix, a to hlavně díky té rtěnce, která má vážně krásný odstín :-O
    smolkovamarketa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Miuška, ty vieš vždy potešiť! Tvoj blog som pred pol rokom objavila vďaka Instagramu a od tej doby ho milujem a pravidelne navštevujem. Ale to už asi vieš. Páčil by sa mi mix balíček, pretože moc túžim po všetkých tých veciach, ktoré sú nám absolútne nedopstupné. Zdravím z Košíc, tvoja Rebeka

    OdpovědětVymazat
  53. No a v tom zápalu psaní jsem zapomněla email: asarova@email.cz :D

    Kuju za pozornost

    OdpovědětVymazat
  54. Moc ráda bych vyhrála FASHION gift set - brýle přesně které sháním dlouuuuhou dobu ♥ , řetízek přímo božský a psaníčko do sbírky:-) , btw všechny balíčky vypadají moc dobře!!

    nikca.mendlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj, já bych si vybrala první balíček a to proto, že asi před dvěma týdni jsem díky tobě začala nosit rtěnky :) (koupila jsem si ty od maybelline color drama) tak proto, abych měla větší výběr a více možnosti experimentovat :) BaraMarmot@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, ja by som si vybrala určite fashion gift, pretože to "psaníčko" je skvelé! och♥
    beautybyevka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Ahojky, každý balíček moc krásný;), ale za mě určitě č.3-Mix gift set už jen kvůli řasenky Maybelline, na kterou jsem docela zvědavá, páč její sestru-colossal volume naprosto zbožňuji už několik let:)
    jana.vaclavik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Tak za mě každopádně FASHION gift set :)
    Kdyby můj Ježíšek měl trochu lepší rozhled o trendech, určitě bych si o něco z toho napsala.
    Bohužel mě letos asi opět čekají jen ponožky, kosmetika z avonu a spodní prádlo :( :D

    výherkyním budu pěkně závidět!:)

    nat.zipserova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, rada by som vyhrala balíček číslo jedna, pretože rúž na pery bol dôvod, prečo som prvýkrát prišla na tento blog a veľmi by som chcela vyskúšať ten EL rúž :)

    stokyadik@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj moc bych si přála beauty gift set a proč? Chubby stick ! :D
    kristyna.olsarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Ahojky Miuš, nejvíce se mi líbí beauty balíček..:) Miluju totiž patlátka na rty a chtěla bych vyzkoušet chubby stick, které tak chválíš! :)

    radkamikesova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Fashion gift set by byl nej! Člověk neustále kupuje samé univerzální kousky, tak by bylo fajn to ozvláštnit zajímavými doplňky. Výrazný náhrdelník se hodí snad ke všemu. Ideální když člověk neví co na sebe :-) Brýle vypadají skvěle frajersky (letos jsem si žádné poprvé nekoupila, protože se mi jich moc nelíbilo) a psaníčko se hodí vždy. Alespoň to člověka naučí netahat zbytečnosti :-)

    OdpovědětVymazat
  63. ahoj :) všechny tři balíčky jsou krásné, ale nejvíc se mi líbí ten třetí, mám ráda řasenky od Maybelline :)
    H.Mlcakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj! <3
    Děkuju , že to pořádáš :') Je to krásné :) Asi bych si vybrala ten Mix Gift set -hlavně kvůli těm ponožkám :) Jsou kouzelné a šílené a proto by se ke mně hodily :) :D Doufám ,že si si je koupila taky :D :)
    KKLARA01@email.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Moc se mili libi Fashion balíček, to psanicko je uuzasne a moc mě okouzlilo. Ovsem všechny ty darecky jsou vybrané nádherné :) Mas moc krasne clanky. Můj e-mail: klara.prochazkova@hotelovaskola.cz
    Užij si nadherne Vánoce, snad je miluješ tak jako ja. U me vede Bramborovy salát a hlavně pohádky :)

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj, mně se nejvíc líbí mix gift set, protože se do zahraničí dostanu hrozně malinko a ponožky s mimoni by udělaly radost sestřence, která je zbožňuje :)
    M.Boudna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. najviac by sa mi hodil MIX gift set, hodil by sa ako bonus k vianočnému darčeku :) ponožtičky ako darček je jednu sestru, babylis pre druhú sestru a řasenka pre mna :) ..

    OdpovědětVymazat
  68. Všechny balíčky jsou super! :) Nejvíc se mi líbí ten 1.- beauty gift set, protože ty rtěnky jsou boží, Chubby stick od Clinique chci už dlouho a ten kartáč by se mi taky hodil :)
    strouhalovat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj, největší radost by mi udělal beauty balíček, hrozně ráda bych vyzkoušela ty rtěnky a ten kartáč by se mi hodil právě teď na zimu :)

    OdpovědětVymazat
  70. Jsi užasna!! Takový dárky! :-) za mě určitě FASHION gift set protože to psaníčko je úplně nádherný, takový výstřední. už vidím jak si vezmu na ples šaty a k tomu to psaníčko a ty brýle jsou taky moc krásný, máš vkus :D :-) A náhrdelníky miluju, ozvlástnej snad každý outfit takže toho se vůbec nebojím :D
    KikinaMaderova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Vsechny darky jsou uchvatne! Nemuzu si vubec vybrat :-) ale nakonec bych si prala FASHION set gift, protoze kazda ta vec se mi mooc libi!! Moc hezky jsi to vybrala. Mej se krasne.
    bakulova.misa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Líbí se mi 1. i 3. ale nakonec u mě zvítězila jednička. Kosmetiku miluji a potěší mě každý kousek do sbírky :) Clinique bych ráda srovnala s másly jiných značek a rtěnka má boží odstín :) A hřeben je kapitola sama o sobě, používám už dva roky jen TT, tak jsem zvědavá, jestli se ještě umím učesat něčím jiným :)
    6naire@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Nádherné dárky <3 Každý bylíček je krásný, ale kvůli dioptrickým brýlím pro mě padá číslo dvě (mé sobecké já by se nechtělo podělit:D). Třetí balíček vypadá krásně, ty ponožky jsou fenomňamňální, ale vyhrál to ale první balíček, protože jsou to nádherné ceny a po tom odstínu Chubby Sticku toužím už dlouuho.
    vvilimovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  75. Mně se nejvíc líbí beauty balíček, ráda bych zkusila další odstín chubby sticku…a vůbec, naučila se nosit na rtech něco jiného, než balzám, protože u toho většinou skončím (i když chubby je taky vlastně skoro balzám…:D). Hezký advent!:)
    katerina.krejcirova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Mia, môj predchádzajúci komentár sa pravdepodobne nedočkal publikácie, tak znova... Už od začiatku som tvoj verný fanúšik a vždy mám radosť s každého jedného príspevku, pretože ťa považujem za jedny z najlepších blogeriek v Čechách. Najviac by ma potešil beauty set, tak dúfam, že sa raz šťastie usmeje aj na mňa :)

    Pekný zvyšok dňa :)
    natalkaze@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj, všechny balíčky jsou moc pěkné, ale nejvíc mě oslovil ten první kvůli rtěnkám (jsem maniak). :)

    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Nejvíc se mi líbí ten kosmetický♥
    protože jsem chubby stick vždycky chtěla zkusit,ta rtěnka je nádherná :OO

    melounovazmrzlina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Jeee♥ Miuš ty jsi zlatá :) pořád u Tebe vidím giveaway.
    Nejvíce by se mi líbil FASHION gift set ... myslím že ten náhrdelník potřebuju!:D (a on potřebuje mě:D ).. nee, ale určitě bych si nějaký podobný ráda pořídila. A psaníčko je krásné . A set s babylips je také pekný ale ponožkám jsem neodolala už když jsem je viděla u tebe v Primark haulu :D.
    jacobu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj, všechny tři balíčky jsou úžasný a je opravdu těžké si vybrat jen jeden. Ale ráda bych vyhrála Fashion gift set protože ten náhrdelník je krásnej a přesně takovej by se mi hodil k šatům na ples♥.
    Užij si Vánoce :)
    neumannovaluciee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Všetky balíčky sú super :)) Vybrala by som si ten mix balíček lebo milujem minionov a do primarku sa tak ľahko nedostanem :) A electro baby lips som u nás nevidela :)
    sue.ondrejcakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. To je nádhera! :) ty umíš udělat čtenářům radost :) ..já bych si vybrala beauty balíček, strašně dlouho chci vyzkoušet chubby stick od clinique, tak třeba budu mít štěstí :) elkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Je to těžká volba, ale vybrala bych si 1. čili beauty balíček.
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. najkrajsi je prvy balicek a to hlavne z dovodu ze tam je chubby stick!!! po tvojich chvalach na chubbiky po nom hrozne tuzim, ale vzdy ked v sephore rozmyslam nad jeho kupou, tak mi skoci do kosika nejaka krasotinka od too faced a neostanu nan peniazky :D a ruz by sa mi skvele hodil ako darcek pre kolegynku z prace, ktorej robim secret santu a je podobny beauty maniak ako ja a mam s vyberom darceku obrovsky problem, lebo som obmedzena tym, ze musi byt do 100kc a ja by som do toho balicka najradsej narvala aspon 5 skvelych veci :D a vyhra by sa predsa do sumy nepocitala :)
    j.smatanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Miuš:) nejvíc by me potesil beauty balíček, protože modu sice muluji, ale všechno bych nevyužila..kosmetiku si užiji vždy, když pro to bude příležitost! zvlášt rtenku:) přeji krásne prožiti vanoc a zustan jaka jsi:* misik984@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj :) vsetky tri balicky su uzasne, ale najviac sa my libi fashion balicek :)
    fashionblogbydoreen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, tak líbí se mi všechny, ale ten druhý - fashion gift set je prostě nejlepší! Přesně takový náhrdelník potřebuji ke svým plesovým šatům :D Je opravdu krásný, výhra by mě moc potěšila :)
    N.durkacova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. balíček dva lebo milujem velké náhrdelníky a čierny vlastne ešte nemám :) a ta kabelka super :)
    Barborqaaa1@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  89. Já bych měla radost z jakéhokoliv balíčku, ale nejvíc by mě asi potěšil MIX gift set vůli roztomilým ponožkám a balzámu. :D
    theresaringlet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj;-) hrozne rada bych vyhrala beauty set..jsem co se tyce liceni trochu mimon, takze by me potesilo se setkat s chubby stick a rtenkou, ikdyz se trochu bojim, ze az vyzkousim, spadnu do toho taky:-D �� a moje vlasky by naramne potesil kartac, protoze vlasy po zadek, to je obcas zlo je zkrotit,ale co zrovna tobe budu vykladat, ze?;-) moc dekuju za moznost to vyhrat;-) muj email je nataly-@seznam.cz ;-)

    OdpovědětVymazat
  91. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj, ja osobne by som najviac ocenila fashion gift set...Dovod? Vyraznyy nahrdelnik, zaujimava kabelkaa, originalne okuliare dokážu spestriť každý outfit, či už každy kusok v inom outfite alebo všetky naraz, ved moda je vyzva! :-)
    pepa522@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj, určitě bych chtěla vyhrát Mix gift set, jelikož mimoně opravdu miluji :D jinak díky tobě a tvým recenzím na kosmetiku vím, co stojí za to a co ne. (Asi bych jinak měla samé blbosti v šuplíku :D)
    Kkkikina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. FASHION gift set je nej!
    Miluji statement náhrdelníky a proto volím tento balíček :)

    nguyenthuylinh351997@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, všechny balíčky jsou fajn, ale vybrala bych si beauty gift, hlavně kvůli chubby stick, kterou si přeju vyzkoušet. katerina.enderova@tiscali.cz

      Vymazat
  95. Budu velmi stručná, ale výstižná: Fashion gift set. Módu miluju!

    nika.lerch@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Nejvíc mě zaujal fashion gift set. Hlavně kvůli skvělému sladění brýlí a náhrdelníku, který je už sám o sobě opravdu úchvatný!
    the-world@email.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Dlho som sa rozhodovala, ale nakoniec som si vybrala Beauty balíček. :) hlavne kvôli tomu rúžu, lebo má super farbu! janehepburnn@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  98. Já bych ráda Beauty, jelikož je tam Chubby stick, po kterém dlouho toužím, díky tvým recenzím, bohužel si ho ale zatím nemlžu dovolit. Vím, že je to tvůj nejoblíbenější "rtěnkobalzám" na rty, chtěla bych poznat, jestli je vážně tak skvělý! (dobře, věřím ti, že je :D) Tenhle balíček mě moc láká, ale všechny jsou hrozně fajn! PS: Krásné vánoce!! nikol1.novakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Najviac sa my paci mix balicek .
    chiarakatona@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Určitě mix set! Jednak kvůli ponožkám, pozor a to mají na sobě jednorožce a MINIONY!!! A taky chci moc vyzkoušet tu Colosalku!!!!
    vinklarka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj :-) líbil by se mi balíček č. 3 (mix gift), protože bych o těch ponožkách řekla jen dvě věci: "Jsou tak hebký, musím je mít!" a druhá věc: "Pačku. Pačku? Nenene, hračku... Jo jo, pačku" :-D aneb miluju film Já, Padouch a tudíž je musím mít! :-) jabornikova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. Já bych si přála mix gift set, protože ty ponožky jsou opravdu nejlepší a chtěla bych vyzkoušet nový Baby Lips...určitě ale bude stejně skvělý jako ten který mám :) můj email je petra.312@seznam.cz
    Super soutěž, super blog :)

    OdpovědětVymazat
  103. Mio, děkujeme za giveaway. Je to od tebe moc milé. :-) Já bych si nejraději vybrala Beauty gift set, protože chubby sticky od Clinique miluji a rtěnku od Estée Lauder bych moc ráda vyzkoušela, protože od ní ještě žádný produkt nemám a navíc tato rtěnka má opravdu krásný odstín. Můj mail je adellka.s@seznam.cz. Hezký den! :-)

    OdpovědětVymazat
  104. Ahojky, jelikož jsem vlasový úchyl, přála bych si vyhrát první Beauty gift set, kde se nachází pro mě zatím neznámý kartáč Garnier, který vypadá dost dobře a dlouhou dobu si takovýhle plochý velký kartáč přeji. :-)

    macakova.gabriela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  105. Krásná a bohatá GA! Všechny tři balíčky jsou krásné, ale největší radost by mi určitě udělal ten třetí - láska na první pohled :-) A proč právě třetí? Protože jsem řasenkový maniak a stále hledám tu nej! A také proto, že do zahraničí zatím bohužel vůbec nejezdím, takže o to víc je pro mě balíček lákavější :-)
    adysek99@email.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj Mio, rozhodně Mix gift set! Jak jinak převážně kvůli ponožkám s mimoňem :)) Ale ráda vyzkouším i Baby lips.
    Sosaidh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj! Rozhodně FASHION gift set, je naprosto dokonalý! Takové brýle jsem dlouho sháněla, vždycky se mi rychle zničí :( Náhrdelník je překrásný, poslední dobou jsem si oblíbila nosit je i na svetr jsou velmi slušivé! :) a psaníčko se hodí ke všemu! Prostě krásný gift set ❤️ Jinak moc se mi líbí tvůj instagram 👌 Přeji hezké Vánoce :) ❄️🎅✨
    martinkovavanda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj Mio:) Mne by najvíce potešily ponožky a ty nadherné brýle:) Nosila bych oba kousky zasadne dohromady a nikdy jinak:D Jinak pokud bys me vybrala poteší me cokoliv:)
    gamergirl18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Mio. Ráda se také zapojím do soutěže. Vybrala bych si balíček mix gift set. A proč? Protože teplé ponožky s roztomilým a vtipným potiskem jsou teď v zimě určitě důležité. Baby lips jsem si zatím ještě nekoupila, ale jelikož na něj slyším samé chvály, ráda bych ho vyzkoušela. A co se týče řasenky a tužky od Maybelline? těch není nikdy dost a Maybelline je super značka:) Tak hurá do soutěže...:)) Pěkný večer přeji
    kocicka.katulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Drahá Mio!
    Moc by se mi líbil první balíček. Hrozně ráda nosím výrazné rtěnky a kartáč mám snad 10 let.
    Čechova.Diana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. Mě nejvíc zaujal první balíček, hlavně tedy ten kartáč - ten by mé vlasy asi ocenily. :D Ale z celého článku úplně, ale úplně nejvíc miluju ten mini stromeček :D máš ho hezky ozdobený. :)
    haily.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj, nejvíc se mi líbí balíček číslo 1, chtěla bych ho moc vyhrát, protože rtěnku od Estée Lauder jsem si vždycky přála:-))) přeji krásný adventní čas:-)
    marushenka.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. tak mně by se líbil ten první balíček a to hlavně kvůli tomu kartáči, protože mi poslední dobou hrozně elektrizují vlasy a pak taky kvůli produktům na rty, protože jsou v nádherných odstínech :-)

    mhxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Nejvíc by me potěšil balíček beauty, zaujala me hlavně rtenka a chubby stick :)
    Klara1.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. č. 3, ponožky jsou super :D
    nikita.ela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Boží :)) ale u mě rozhodně 1) miluju rtěnky :))) a tim je odpovězeno proč zrovna ten :D :)
    celzy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Chtěla bych fashion balíček, jsou to krásné ceny :) Navíc by se mi náhrdelník hodil na můj maturitní ples za co bych byla moc ráda :) Aspoň by ostatní mohli žasnout :)

    annasglamour@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Premna najviac paci fashion balicek
    silvia.dolnikova@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  119. Ahojky Miuško :)
    Moc se mi líbí dáreček 2. Miluji velké náhrdelníky a to psaníčko vypadá opravdu senzačně. Takže 2 :)
    Email: lucie.schreiberova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. všechny balíčky jsou užasný ale nejvíc se mi líbí ten poslední protože mimoně miluju:)))
    zamm@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  121. MIX GIFT SET!
    A proč? Protože je naprosto úžasný! + kamarádka miluje mimoně, takže za ty ponožky by mě asi milovala :)

    OdpovědětVymazat
  122. Vybrala bych si BEAUTY gift set a proč? Protože bych strašně ráda vyzkoušela ten kartáč. Protože miluju rtěnky. A protože Clinique Chubby stick <3 Jako by ten balíček byl sestavenej mně na míru :)

    OdpovědětVymazat
  123. Mix gift set ,protože zbožňuji mimoně a produkty od Maybelline :) Řasenka mě velmi láká. lenka.vitku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj Mio :) Nejvíce se mi líbí fashion gift set :) Je to prostě nádhera. Mám moc ráda psaníčka a hlavně výrazné náhrdelníky, dokážou udělat i z obyčejeného outfitu neobyčejný :)
    majda.dlouha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj Mio :)
    Opravdu bylo těžké si vybrat, protože každý má něco do sebe :)
    Ale já jsem si vybrala 1., protože mě totálně už jen na fotce dostal odstín od Clinique Chubby stick. Navíc jsem jej vždy chtěla zkusit.:)
    Měj se krásně:)
    natalie..tylsarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. Ahoj, Fashion set je luxusní! Zbožňuji velké náhrdelníky a takové brýle sháním pekelně dlouho. Udělala by si obrovskou radost. :))
    Hezký zbytek dne. :-)
    fabikova.p@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  127. Víš, že mi je víceméně jedno jaký to bude balíček? Oba jsou krásné a plné věcí, které se mi líbí :) V beauty balíčku slintám po dokonalém odstínu rtěnky, ve fashion mě dostávají ty brýle a v tom posledním Baby lips (nejradši bych jela do Německa/ Rakouska speciálně pro nej :D )
    sarka.dalecin@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Ahoj Mio :) Moc pěkné dárečky :) musím říct těžká volba si vybrat... protože ty ponožky jsou top :D ale přála bych si balíček fashion jelikož jsem strašnej úchyl na proužky a na cvočky a to psaníčko je vážné úžasný :3 wow a ten náhrdelník a ty brýle perfektní... sice mám radši stříbrnou ale záčínam nosit i zlatou protože k některým barvám se to prostě hodí víc... Aneta R. ANnetta666@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Ja by som chcela mix balicek :-)
    rebveselovska@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  130. Byla bych moc ráda za beauty gift set, po chubbyně toužím už nějakou tu neděli, rtěnek není nikdy dost, a tento odstín mě láká k vyzkoušení :)
    verunka.koncelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Super soutěž!! I když mi stejně vždy nejvetší radost udělá outfit ,ty u tebe uplně miluju. Nejvíce by mě ale potěšil fashion set :)) všechno je nádhernéé . Už se tešíím na zítra na vyhlášení kdo bude ten sťastlivec :)


    terez295@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Ahoj,všechny sety jsou pěkné ale nejvíce mě zaujal FASHION gift set :)
    strašně se mě tam líbí ty věci .. jinak krásný blog :)
    klugju13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. ahojky :) FASHION gift set je proste ženiální :D a ne že by udělal radost mě ale s tím psaníčkem i mamče :)
    Nikol.Dvorka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Mé vlasy trpí, try mé jsou bledé, BEAUTY gift set je jako modré z nebe. Beauty balíček by si každý určitě přál, já budu doufat a snít o něm dál.
    Jak už jsem uvedla, chci hýčkat své vlasy a mít skvostné rtíky:-).
    Mail: chladkova20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Fashion gift set, protože výrazné náhrdelníky miluju! :)
    email: j.cutakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Moc by se mi líbil třetí balíček, protože ty ponožky s minions jsem nemohla v primarku nikde najít a přesně tuhle řasenku mi včera doporučila kamarádka :)
    czechsmile.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  137. achjoo, zapomněla sem maila!
    teres.spurna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. ahoj, prala bych si vyhrat beauty gift set, protoze presne ten naruzovely odstin shanim uz strasne moc dlouho! :) a obe dve barvy jsou naprosto perfektni :) a kartac na vlasky se hodi vzdy:D:) ale radost bych mela opravdu z kazdeho balicku a strasne se mi libi jak te bavi rozdavat radost a jsi pozitivni, jen tak dal! email: barrh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Ahoj Mio..Ja bych bral balicek c.3.Ty ponozky jsou proste bozi.. ;-) Baru

    OdpovědětVymazat
  140. Ahoj Mio ! Již několikrát jsem se účastnila Tvých soutěží - bohužel, nikdy jsem neměla to štěstí, abych zrovná já byla vybrána. Tím nenaznačuji, že se lituji :D ! Jen jsem si říkala - je Vánoční čas - čas zázraků .. tak to vyzkouším znovu. :) Samozřejmě, opět nabízíš do soutěže krásné věci .. ale jen co jsem zahlédla KOSMETICKÝ BALÍČEK, měla jsem jasno. Ta rtěnka Lancome, to je prostě "růže mezi trním" ( chi :)) ) .. Do mé sbírky rtěnek by mě nádherně sedla a ta barvička ..krása, krása, krása ! S jistotou Ti můžu říct, že u mě by se měla jako v bavlnce .. a ty ostatní věci taky. Teď, když jsme u té kosmetiky ..tak bych Ti zrovna i ráda poděkovala za inspiraci, kterou jsi mi dala .. a kterou mi vlastně dáváš neustále .. ať už svým stylem, nebo Tebou samou. Ale konkrétně jsem teda myslela Tvůj příspěvek, kde jsi ukazovala, jak máš uskladněné šmínky, apod. Už jsem si taky zařídila svůj dokonalý pořádek .. a když nějaká kamarádka příjde na návštěvu, tak mi to pochvaluje. Takže děkuji. Pokračuj v tomhle dál .. protože pro moc lidí jsi IKONA ! Pápá, Klára. *

    ( klara.mokrosova@email.cz )

    OdpovědětVymazat
  141. ahoj Mia. je super že myslíš na svojich čitatelov.:) všetky balíčky sú krásne, ale mňa by najviac potešil MIX gift set. rozhodne kvôli ponožkám s Mimoňmi. sú skvelí a už sa teším na film s nimi. pokračuj v písaní blogu aj naďalej a krásne Vianoce Ti prajem. :) katka.becarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  142. Fashion gift set, jelikož se mi strašně líbí statement náhrdelníky, jen jsem ještě nenašla odvahu ho nosit.
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Šíleně moch bych si přála BEAUTY gift set ,nikdy jsem neměla možnost se dostat k produktům jakou jsou Chubby stick a překrásná rtěnka. :-) channelleila@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. Volím beauty, protoze Estee Lauder zboznuju a neni ji nikdy dost a taky se mi vcera podarilo nejakym zpusobem prelomit muj nejlepsi kartac na vlasy :D Hezky vecer, Mio :))
    Verujirsakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Mio ty nám ale dáváš zabrat! :D Je těžké si vybrat, hodily by se mi všechny tři balíčky..ale budu předstírat, že jsem skromná holka a proto vybírám balíček č. 1 BEAUTY..PROTOŽE moje závislost na rtěnkách je nepřekonatelná :D

    renula.f@seznam.cz
    Děkujeme za úžasné soutěže a já ti přeji Šťastné a Veselé Vánoce! :))

    OdpovědětVymazat
  146. Podla mna je mix balicek je naj :-)
    andrejkaa98@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  147. Ták jelikož bych ráda vyzkoušela ten vychvalovaný Chubík, tak asi proto vybírám beauty balíček. :) ale ty ponožky božeee :)
    f.terka.f@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  148. Ahojky, nejvíce mě zaujal tvůj balíček Fashion gift set, a i když bych ho vyhrála, tak bych si ho nenechala pro sebe, ale překvapila ním svoji nejlepší kamarádku Sabin, která přiletí na Vánoce z ciziny do Čech. Věřím, že by ji potěšil, protože miluje modní kousky a má ráda černou barvu, která skvěle sedne k jejím zrz vlasům. Tak uvidíme, jestli bude mít štěstí a potěším ji! ;-)

    klara.nova7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Určitě bych brala Mix gift set :) Proč? Protože u nás není k sehnání u nás :( tosimca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj Miunko :) přála bych si Beauty gift set, protože odstín rtěnky a chubbinku je přesně pro mě a navíc ten kartáč bych taky určitě velice ocenila :)
    Anca.Simkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Ahoj Miuško, určitě bych si přála beauty gift set. Po chubby sticku už dlouho pokukuji a byl by to nejhezčí dárek na Vánoce :)
    lucie.hornakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. ahoj:) Mix gift set se mi líbil nejvíce, protože MILUJU MIMONĚ! :-D a Maybelline je moje oblibená značka, která má podle mě kvalitní výrobky ;)
    bara.hejhalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Ahoj, tohle je vážně těžké, ale vybírám si Mix gift set, protože ty ponožky jsou vážně super a taky bych chtěla vyzkoušet něco, co u nás není :)
    t.barankova@gamil.com

    OdpovědětVymazat
  154. Ahoj Mio,
    předně chci pochválit krásně nazdobený stromeček. Slaměné ozdoby v kombinaci s červenou vypadají na stromečku krásně. :) Všechny tři balíčky vypadají krásně. Samotné by mi největší radost udělal Beauty gift set. Rtěnka od Estée Lauder v krásném obalu by putovala k mamince a sobě bych nechala Chubby stick, po kterém pokukuji už dlouho.No a další kartáč se na dlouhé vlasy vždy hodí. :)
    anni.e.w@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  155. Ahoj chtěla bych BEAUTY gift set protože Clinique Chubby stick má boží barvu:)

    OdpovědětVymazat
  156. Miuško, panebože, ty ponožky!!! Úplně jsi mě dostala, to je neskutečná pecka, s těmi bych udělala parády! :D Snad i do sandálů bych je nosila, aby je všichni viděli!! (To je samozřejmě vtip, takový barbar nejsem:D). Každopádně já mám jasno, třetí varianta!
    jane.randova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  157. Zdravím, má milá Mio. Opravdu se moc omlouvám, že píšu jako anonym, ale pořád pochybuju o účtech Google. Nevadí to? Tvůj blog mám už dlouho v oblíbených, ale stydím se komentovat. Nějakým záhadným způsobem mě děsí, že mi odpovíš. Ne že bych se tě bálá, jen to ne! Ale nějak to ve mě hlodá. :(

    Strašlivě moc se mi kosmetický balíček. A proč? nu, mým prvním kosmetickým výrobkem byla rtěnka. A asi to tak zůstane. A ty jsi mě navedla k tomu, abych si nemyslela, že je divný mít doma 10 rtěnek. :D Obě se mi strašně moc líbí. A kartáč? Inu, mám opačný problém, než většina dívek s vlasy: mám jich strašně moc a obrovský objem. Nelíbí se mi to. Opravdu miluju rovné vlasy a toužím po tom, abych s ráno netrhala vlasy proto, že m prostě nejdou učesat.

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100008309192803

    P.S.: Mám takový neblahý dojem, že mě pár dívek zde asi zabije.
    P.P.S.: Je mi čtrnáct a ty rtěnky jsou všechny ve ostružinových a studeně růžových barvách. Snad na líčení nejsem moc malá.

    OdpovědětVymazat
  158. Po dlouhém uvažování zvítězil fashion set, protože si musíme přiznat, že mazátek na rty mám sto padesát tisíc :D náhrdelníků sice taky, ale těch prostě není nikdy dost :D (i když krk i rty mám jedny, že jo :D)

    OdpovědětVymazat
  159. Ahoj Mio, nejvíce by mě potěšil Beauty gift set, protože miluju Chubby stick! Díky a krásné Vánoce přeji:) m.i.n.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  160. Nejvíce bych chtěla vyhrát ten BEAUTY gift set, protože už dlouho chci zkusit ten chubby stick od Clinique ab yl by to pro mě tím pádem moc hezký vánoční dárek :) Ještě navíc v tak krásném odstínu. Také by se mi dost hodil ten kartáč, protože jsem měla v plánu si pořídit nějaký nový, a tento od Garnier vypadá super :) No a Estée Lauder už je takový bonus, mít něco od této značky bude asi vždycky můj sen :) Třeba se mi teď splní :) Mám prostě kosmetiku a všechno okolo moc ráda a tento balíček by mě moc potešil :)

    karolina.bartosikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Já bych si rozhodně vybrala Fashion balíček <3 protože tyto stejné retro brýle už nějakou dobu sháním :P A k tomu krásné psaníčko a náhrdelník, to by byla skvělá kombinace :):P Navíc beauty věciček mám hrozně moc a nestíhám to ani spotřebovat:'D Hezký večer všem:)

    barbora.popikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  162. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  163. Mě se nejvíc líbí fashion set :) protože miluju kabelky a náhrdelníky :D:)
    Luciesmrckova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Moooc by se mi líbil MIX gift set!:-) Nejsem úplný znalec a maniak na kosmetiku a na módu, takže balíček č.3 by byl ideální.
    Je to od tebe hrozně hezké, takhle se podělit...
    gabriela.srbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  165. Nejvíce se mi líbí MIX gift set, protože baby lips je můj oblíbený balzám a hlavně, ty ponožky jsou naprosto skvělé!
    jana.hrbacova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Ahoj Mio, nejprve bych Ti moc ráda pochválila Tvůj blog, ještě žádný mě nezaujal tolik, jako ten Tvůj :)

    Z balíčků by mě nejvíce potěšil "Beauty gift set", a to ze dvou důvodů- doufám, že kartáč by konečně zkrotil moje vlasy, protože kdykoliv teď vyjdu ven, vypadám jako Simba ze Lvího krále :D... Takže taková poslední naděje :) A druhým důvodem je, že před týdnem jsi mě inspirovala ke koupi Chubby sticku, ale mě nenapadlo nic lepšího, než jej zapomenout u kasy! Takže když jsem dorazila domů, dychtivě jsem koukla do taštičky, a tam byly jen vatové tyčinky na čištění uší, což by se dalo nazvat jako zklamání :D

    Přeji krásné svátky a určitě pokračuj v tom, co děláš, protože jsi vážně inspirativní :)

    Klára (klaruschkaa@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  167. Ahoj chtěla bych BEAUTY gift set protože Clinique Chubby stick má boží barvu :)
    elizabet30@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Za mě jednoznačně MIX gift set!!! Vystudovala jsem VŠ a už půl roku jsem v pracovním procesu. Vše je úúúžasné - až na jednu věc - pracuju na úřadě a tamní dress code je krutý!! Žádné jeansy, špagetová ramínka, průhledné materiály, kraťasy, křiklavé barvy, nápadné šperky,....prostě jediné čím se dá protestovat proti systému jsou ponožky!!! A já protestuji - a nutně potřebuji svou sbírku obohatit o tuhle parádičku :-)

    yanouska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. MIX gift set prosím. :)
    Všechno je úžasný! :)
    kontakt: marketa.psutkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  170. Najviac sa mi paci fashion gift set, pretoze ciernu farbu milujem a dokonale by sa mi hodila do mojho satnika :) verebovas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  171. Zaujaly mě všechny balíčky, ale nejvíc Beauty gift set, protože jsem blázen do produktů na rty, ať je to balzám, máslo nebo rtěnka, a navíc značku Estée Lauder či Clinique jsem nikdy neměla možnost vyzkoušet. A samozřejmě kartáčů na vlasy není nikdy dost :) Kontakt: misa.kamenicka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  172. Kdyz jsem videla tvou soutez vedela jsem ze musim soutezit. Prala bych si fashion balicek a to z toho duvodu ze toto psanicko jsem si prala a chtela koupit jenze uz bylo vyprodane. Preji krasne Vanoce.
    Vanickovapaja@seznam.cz
    PS uz mi chybel novy clanek☺

    OdpovědětVymazat
  173. Milá Mio,
    ráda bych vyhrála první z tebou nabízených výher - tedy beauty balíček. Jsem spíše typ, co si kupuje doplňky a oblečení a kosmetiky mám tedy pomálu a zároveň si myslím, že tyto dva odstíny by mi seděli k pleti i vlasům. A zároveň jsme si pořídila skvělý stříbrný náhrdelník a moc by se i líbilo, kdybych k němu nosila růžové rty. Blíží se mi zkouškové, proto bych velice ocenila, kdybych si mohla den rozzářit alespoň skvělými a zářivými barvami na rtech Kartáč na vlasy potřebuji jako sůl, jelikož ten můj už pomalu dosluhuje :)

    Měj hezký den, Markéta

    market.horova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  174. Ahoj Mius <3 Prvni jsem nevedela, jak se rozhodnout, v kazdem jsou uzasne veci, ale nakonec vyhral Fashion gift set ... ten nahrdelnik je proste k sezrani a kvuli psanicku litam uz tyden po obchodech a ne a ne najit to prave a tohle je krasne a prakticke, takze idealni :-* Mej se famfarove, Verus (VDonovalova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  175. email - claire125@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. Ahoj Mio,
    nejvíce by se mi líbil Mix Gift Set a to hlavně kvůli Baby Lips. Miluji balzámky na rty a tyhle od Maybelline jsem ještě bohužel neměla možnost vyzkoušet. Řasenka se hodí vždy a s těma ponožkama se budu vychloubat, protože jsou úplně boží!
    S láskou Týna.
    E-mail: k.prochazkova98@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  177. Ahoj Mio,krasne balicky.Zkusim stesti a pisi si o balicek c.2 fashion :)) nahrdelniky miluju a psanicko se hodi vzdycky:)
    mej se krasne tva ctvenarka a obdivovatelka fotek na instagramu!:))veroonikakrejcova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  178. Ahoj Mia, ja bych si přála vyhrát tvuj FASHION gift set,byl by to krasny darek a jeste k tomu od tebe. Duvod je, že uz si dlouho přeji takovy náhrdelník a i ostatni vecičky v setu jsou nádherné. Všem přeji hodně štěsti k výhře :)

    tvrdonova.ann@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  179. Ahoj Mii, je krasne, ze nam chces delat radost :-) Moc se mi libi a moc bych chtela kosmeticky balicek, jelikoz bych strasne moc chtela vyzkouset Chubby stick od Clinique, ale jeste jsem se nerozhoupala k tomu, abych si jej sama koupila. Tudiz by me moc potesil :) A ten zbytek kosmetickeho balicku.. to ani nepotrebuje komentar, jak je to uzasne!
    Prosim jezisku, at se na me usmeje stesti :D :)

    madrovamaruska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  180. Líbil by se mi beauty gift balíček, protože mám moc ráda rtěnky a zatím jsem ani jednu z těchto značek neměla šanci vyzkoušet <3 ale všechny balíčky jsou krásné a využila bych všechno :)

    info@levne-a-stylove.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Ahoj, hned jsem se zamilovala do odstínů rtěnky a chubby <3 takže 1:) ann.dulinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. ahoj, moc ráda se zúčastním! Nejvíc se mi líbí balíček č. 1. Věci z balíčku č. 2 bych bohužel nevyužila, balíček č. 3 je hezký, ale mimoni jdou trošku mimo mě :-D a Maybelline jsem si před 14 dny sama v Drážďanech koupila, tak ať udělá radost někomu, kdo tuhle možnost nemá. No a v balíčku č. 1 bych využila vše, ale největší radost bych měla z chubby. Na Vánoce jsem si totiž jeden nadělila, vlastně teprve nadělím, a tak bych pro tohoto miláčka měla sestřičku... A mimochodem, svůj první chubby stick jsem si koupila právě díky Tvému blogu! Takže budu doufat ve štěstí a kdybych náhodou už neměla tu příležitost, tak přeji klidný zbytek roku a krááásné Vánoce!
    hanka.nesty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  183. Ahoj,je hrozně těžké se rozhodnout,ale nakonec volím FASHION set,protože naprosto zbožňuju statement náhrdelníky a tenhle je naprosto božskej,stejně tak jako brýle,které nikdy nejsou k zahození a vždycky jsou super módním doplňkem i praktickou věcí a tenhle typ brýlí je hrozně super:) Psaníčko bych si uměla představit k nějakému sáčku,lodičkám,teniskám,džínám nebo klidně sukni,takže to bych určitě využila:) Moc by mě tenhle set potěšil:)
    kristynakucerova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  184. Ahoj Mio, super soutěž, nejvíce se mi líbí balíček MIX GIFT SET
    Přeji krásné vánoce.
    vojtova.jana76@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  185. Ahoj Miuško! :)

    Další skvělá soutěž? No ne, jsi úžasná a je hezké, jak jsi nám, svým čtenářům, pozorná :)
    Všechny balíčky jsou super, ale protože bych ráda vyzkoušela rtěnku od Estée Lauder a také Chubby stick, tak volím variantu číslo 1, a to balíček BEAUTY.

    Kéž by se na mě usmálo štěstí :) (můj e-mail: anyzzzz@seznam.cz)

    Krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  186. Ahoj Mio, hrozně moc bych si přála mix gift set, protože ty ponožky jsou prostě boží. Miluju pink fluffy unicorna! A v dohledné době se nedostanu do zahraničí, abych si je koupila. Govana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  187. Ahoj Mio, mně by se nejvíce líbil BEAUTY gift set, protože bych ráda vyzkoušela jeden z tvých oblíbených Chubby sticků :) email: vendulavejtasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. Ahoj:-) Ráda bych vyhrála třetí balíček. Mám moc ráda bláznivé a veselé ponožky a tyhle s Mimoni jsou prostě boží :-) Navíc skvělá řasenka od Maybelline a k tomu ještě baby lips,no nemám k tomu co dodat:-) Udělalo by mi to velikou radost. Přeji hezký den a moc ti fandím v blogování :-)
    katisek009@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  189. Rychlé rozhodnutí...ty brýle jsou naprosto boží! takže balíček číslo 2 Fashion gift :) Lucie_Trautnerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  190. Ahoj Mio :)) Strašně moc bych si přála vyhrát Fashion gift set, protože dle mého názoru je přímo skvostný! Takové psaníčko sháním již delší dobu, velmi by se mi hodilo :) Výrazný náhrdelník je překrásný, krásně by oživil jednobarevné teplé zimní svetry ;) A slunečních brýlí není nikdy dost, navíc mají opravdu úžasný tvar!♥
    petra.kaminkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  191. BEAUTY gift set přála bych si ho jelikož bych chtěla tento balíček věnovat mamce, která ráda nosí rtěnky této barvy jako je Estée Lauder,a chtěla bych jí věnovat rtěnku luxusní, vyšší kvality prostě něco lepšího než jsou rtěnky z drogérek. Vím že se v nich vyžívá a tak bych jí chtěla udělat radost. :) A kartáč na vlasy s Clinique Chubby stick bych věnovala sestře, která má vlasy jako lev hřívu a Chubby stick také jelikož nemá moc ráda rtěnky a tohle je podle mě ideální. :) email: denisa333@email.cz

    OdpovědětVymazat
  192. Mix gift set, protože Minions! :D ♥
    kiki.blazka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  193. Ahoj :) nejvíce by se mi líbil (a také hodil :) ) FASHION GIFT SET, protože to psaníčko je nádherné a náhrdelník s brýlemi jsou třešničkami na dortu :D denisa.prchalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  194. MIX gift set ♥.♥ !!!

    Všechny balíčky jsou parádní, ovšem ten poslední je pro mne naprostou jedničkou-třešničkou na dortu !!
    Moc ráda bych uvítala balzám na rty, v tomhle zmrzlém počasí praskají a potřebují péči....navíc, není nad to, když tak krásně voní a mít tento balzám ? za to stojí! Musím uznat, že ponožky mi padly hned do oka, mám ráda růžovou, roztomilé postavičky a v teplíčku nožičky....ty v zimě nemůžou chybět......jen tak při čajíčku, mít nožky v teplíčku....a řasenka na konec? ta se hodí vždy, to bychom nebyly MY! :-) my ženy....O:-))))

    Krásný večer a svátky, Renat :-)

    re.frkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  195. Ahoj,nejvice se mi libi Beauty set,protoze bych vsechno vyuzila:) Ostatni dva necham ostatnim,treba budu mit tentokrat stesti :-)

    OdpovědětVymazat
  196. Ahoj, největší radost by mi udělal jenom Clinique Chubby stick! Ale jelikož je to v setech, tak BEAUTY gift set:)
    andrea.fridrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  197. hned do oka mi padl FASHION gift set, protože jsem stará parádnice :)
    coko-78@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  198. Vybrala bych si Beauty balíček, protože rtěnek a lesků na rty není nikdy dost! A hlavně protože už rok přemýšlím, jestli za to Chubby stick stojí :) darwian@hotmail.com

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡