New in

Co bych to byla za holku, kdybych se nepochlubila s novými věcmi, že? Dle statistik vás tyhle články moc baví, tak snad se vám bude líbit i tento.

Tento překrásný výrazný náhrdelník je z podzimní kolekce značky Orsay. Moc se mi líbí jeho odstín. Tolik stříbrných/kovových věcí nemám. Bude to prima změna ho nosit. Na náhrdelníky z připravované kolekce Orsay se obecně velmi těším. Jsou masivní, překrásné a budou za dobrou cenu. Doufám, že se jich do všech obchodů dostane dost.
Pořízením kabelky jsem se inspirovala na přehlídkách pro podzim/zimu 2014 a v knížce Se šarmem Pařížanky. Tvar je skvělý, kabelka je pěkně řešená a vejde se do ní dost věcí na to, jak je malá. Takovéhle pevné mini kabelky ve stylu aktovky budou šik na věky. Kabelka je z Orsay.
No a parfém Dahlia Divin od Givenchy používám denně od té doby, co jsem ho dostala na prezentaci, o které jsem psala. Miluji flakonek i vůni a hlavně - její výdrž. Pravý parfém nikdy nezklame. 
V mé kosmetické taštičce přibyl v péči o pleť nový výrobek a tím je Clinique Smart custom-repair serum. Přece jen už mi bylo 23, a tak bych se měla začít trochu více starat o vitalitu své kůže. Musím se přiznat, že na péči jsem celkem pečlivá. Denně se odličuji, ráda si dělám masky, používám denní i noční krém, čistím pleť, používám spf. Jsem na sebe v tomto ohledu celkem pyšná. Ale zatím jsem se nikdy nezaměřovala na elasticitu, vrásky, zpevnění, a pružnost pleti. Jen občas použiji oční krém. Tento produkt má poskytnout opravu pleti na míru tam, kde je třeba a tam, jak je třeba, proto smart (chytrý). Začínám jej testovat a později vám o něm povím více.
Tyhle skvělé boyfriendy do pasu jsem si objednala na Sheinside, ale bohužel moc neseděla velikost psaná v tabulce a džíny mi jsou malé. Obléknu je, ale není mi v nich ani trochu pohodlně, a tak je budu brzy, i když nerada, prodávat.
Pokud se vám kalhoty líbí nebo byste si chtěli vyzkoušet/koupit další věci z mého šatníku nebo se setkat osobně se mnou, s Bárou z Voguehaus nebo s Leonkou, udělejte si 6.8. čas a přijeďte do Prahy. Ani jedna z nás sice není z Prahy, ale protože jsme kamarádky, vymyslely jsme společnou akci pro nás a naše čtenářky. Více se dozvíte v události na facebooku. Doufáme, že vás poznáme co nejvíc!

33 komentářů:

  1. Kabelka je krásná a náhrdelník jakbysmet... :) Nějaké pěkné boyfriendy bych taky brala, jen narazit na ty pravé...

    Debie

    www.thingsbydebie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Náhrdelník je opravdu moc pěkný, zas je to něco jiného :) barvy jsou krásně nenápadné ale i přesto je výrazný.

    OdpovědětVymazat
  3. ten náhrdelník je překrásný :))

    OdpovědětVymazat
  4. ten nový krém mě zaujal těším se na recenzi =)

    OdpovědětVymazat
  5. Clinique smart mám už druhé balení, je naprosto skvělý!
    Při prvních dvou týdnech používání jsem si říkala, co jsem si to proboha koupila, protože na něj má suchá/smíšená pleť reagovala všelijak, ale třetí týden jsem byla velmi překvapená, v jakém supr stavu pokožka byla :))) takže doufám, že ti bude vyhovovat a těším se na recenzi.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezká kabelka :) Jaká byla pořizovací cena? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná kabelka, moc se k tobě podle mě hodí:)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní28.07.14 0:39

    Co se výprodeje týče, tak proběhla inspirace u Lucy a spol., že? :)
    Mně se bižu v Orsay líbí, ale nemám bohužel zrovna nejlepší zkušenosti s kvalitou, ani u bižu ani u slunečních brýlí. A reklamace nebyla uznána, že prý jsem věci mohla naschvál zničit sama :/ Ano, úmyslně jsem si zdemolovala své njeoblíbenější kočičí sluneční brýle :DDD

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasná kabelka i náhrdelník! :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ta kabelka je naprosto úžasná a ty džíny zrovna tak! Škoda, že jsou ti malé, určitě by v tom byl velice povedený outfitek. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta kabelka a náhrdelník vypadají úžasně :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné věci sis pořídila :) Mně se nejvíc líbí náhrdelník, už se moc těším, až jich bude v Orsay více :) Jinak na tu akci přijdu moc ráda, pokud mi to vyjde časově :)

    OdpovědětVymazat
  13. ty džíny jsou otřesný :( jsou jako když je člověk z 21. století vytáhl z popelnice z 80. let.

    OdpovědětVymazat
  14. Kabelka vypadá opravdu moc dobře! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Nejvíc se mi líbí ta kabelka a náhrdelník :) Tyto články mám ráda moc
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Ten náhrdelník je překrásný :) A na akci bych hrozně ráda jela, určitě to bude super, jen to mám trochu víc z ruky, tak nevím.. :(

    OdpovědětVymazat
  17. Ten náhrdelník je nádherný! Kabelka je také pěkná, i když na můj vkus trochu víc hranatá, na druhou stranu bude praktická :)
    Zajímalo by mě, jak se Ti líbila knížka Se šarmem Pařížanky? Nějakou dobu uvažuji o tom, že si jí koupím, tak aby to nebyly vyhozené peníze...

    OdpovědětVymazat
  18. Tak ta kabelka mě opravdu zaujala, asi zas po dlouhé době zavítám do Orsay:)
    Co se týče parfému, miluju letní sladké vůně - už několik let ulítávám na všech Escadách, kupuju si je pořád dokola, a nemůžu se jich nabažit:) V zimě nejčastěji volím Euphorii od Calvina Kleina:)
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  19. náhrdelník je krásný, mám podobný :)

    OdpovědětVymazat
  20. krásne veci, máš super vkus :-)

    OdpovědětVymazat
  21. prodáváš věci i na votoči? :)

    OdpovědětVymazat
  22. No ja snad pojdem do Prahy :D

    OdpovědětVymazat
  23. Jé ten náhrdelník je vážně krásnej :) Moc se mi líbí i kabelka a parfém si budu muset konečně očuchat v parfumerce!

    OdpovědětVymazat
  24. škoda, že ti boyfriendy nesedí, protože vypadají fakt dobře.. kabelka je naprosto dokonalá ♥

    OdpovědětVymazat
  25. náhrdelník a kabelka se mi moc líbí, ovšem ty džíny vůbec :(

    OdpovědětVymazat
  26. Prosim ta z ktorej kolekcie je ta orsay kabelka? Bola som v troch orsay-och ale nemali ju aniv jednom. Je uzasna. Vdaka.

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní30.07.14 8:52

    všechno super až na ty džíny :-( chápu, že se to někomu líbí, ale tohle teda není zrovna můj šálek čaje :-) vždycky mi to připomene discopříběh nebo nějaký takový film :-D

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj :) Chcela by som sa spýtať na tie boyfriendy. Aké číslo si bežne kupuješ a ktorú veľkosť si si objednala :D tak orientačne, veľmi sa mi páčia, mohlo by mi to pomôcť pri výbere O:) Ďakujem!

    OdpovědětVymazat
  29. Vrásky se začínají tvořit od 25, od této doby se v těle snižuje hladina kolagenu a elastinu (lékařské a kosmetické studie). Myslím, že v 23 si kupovat sérum na vrásky i jako prevence, je zatím zbytečné a mladou pleť to zbytečně zatěžuje, zvláště pokud používáš kvalitní denní a noční krémy, pleť nezanedbáváš a pravidelně se odličuješ. Rčení méně je někdy více platí v kosmetice a začínají se objevovat fundované názory na to, že přemíra péče může často pleti spíše ve výsledku uškodit, protože taková proti vrásková séra obsahují pro pleť návykové látky, které ale fungují, dokud je používáš, jakmile přestaneš, pleť je v háji a vrátí se do původního stavu.
    Klaudie

    OdpovědětVymazat
  30. Mrzí mě, že všechny blogerky, na jejichž srazy bych moc ráda šla, jsou v Praze, což mám z J moravy celkem daleko :(

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡