Givenchy event

Ráda bych vám pověděla o akci, které jsem se minulý týden měla tu čest zúčastnit. Byla jsem pozvána na událost značky Givenchy, kde byl uváděn nový parfém Dahlia Divin, který se k nám dostane do Čech v září tohoto roku. Tváří parfému se stala ikona Alicia Keys. Událost se konala v kavárně Bistro de France o jejíž zlatý převlek se pro tento den postaral multitalentovaný Sam Dolce. Jako českou ambasadorku parfému si Givenchy tým zvolil naší krásnou modelku Jitku Válkovou, která předváděla nádherné šaty od již uvedeného Sama, a měla také i krátký povedený proslov u přípitku. Na akci jsem byla s Leou a Terkou a moc jsme si to užily. Program byl pěkně přichystaný, byli pozváni fajn lidé a občerstvení bylo výtečné. Pokud se vám parfém zalíbil, už teď vám mohu prozradit, že o něm chystám článek a dokonce mám i přislíbenou soutěž pro své čtenáře, na kterou se také moc těším.
Pro tuto akci byl stanoven dresscode: bílá, zlatá, béžová.
S Leonkou jsme pro tento den měly naplánovaný společný program v Praze a jako vždy jsme si den užily. Byly jsme u zdi Johna Lennona, v kavárně The address v Pařížské, na Karlově mostě a v Palladiu.
A určitě nezapomeňte shlédnout Leonky povedené video, které na této akci natočila! :)


21 komentářů:

  1. To je super ! Vypadáte skvěle holky a parfém taky:)

    OdpovědětVymazat
  2. No, hezky zas shazujes kila. Dohanis drobounkou leonu. Slusi ti to. Ocenuji ze se snazis a vysledky prichazi. Snad uz jsi i zdrava nebo o co slo.

    OdpovědětVymazat
  3. Jitka je vážně kráska, něco se mi na ní strašně líbí, asi i to, že je menší než všechny missky a má takovej jinej obličej. Akce to musela být skvělá, ve světlých barvách vám to slušelo :-)

    OdpovědětVymazat
  4. moc vám to sluší, Jitka je vážně strašně krásná:)
    Eva Hearts Life

    OdpovědětVymazat
  5. Vsem to moc sluselo, krasne fotky ♡

    OdpovědětVymazat
  6. Na parfém jsem zvědavá, mně se líbí málokterý parfém, ale Givenchy má vždy velmi povedené. Já už několik let používám Givenchy Eaudemoiselle a nikdy jsem zatím nenarazila na nic co by mi vonělo víc, je božský!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty vlasy máš nádherné! A navíc bílá, zlatá a béžová vytváří bohémskou atmosféru, takže volba pro decor na jedničku. :-) Givenchy se teda ukázala, to koukám. Já si k této značce prozatím nevytvořila vztah, proto na mě působí lehce nově. Možná si mě získá, kdo ví, skočím do parfumérie a uvidíme. O:)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc Ti to na akci slušelo Mio :) Video už jsem viděla a Leonce se moc povedlo
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. povedené fotky ♡ musela to být skvělá akce a všechny jste vypadaly moc krásně! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo to musela být úžasná akce♥ strašně se mi líbí ten dresscode a celé to pojetí:)) Už se moc těším, až si někde budu moct k téhle vůni přivonět:)) strašně se mi líbí i její flakonek:) A vám to holky všem moc slušelo♥

    OdpovědětVymazat
  11. Samý povrchní nány... Nesnáším takové pipky...Vzpamatujte se, svět není o tomhle...

    OdpovědětVymazat
  12. moc vám to slušelo a Jitka působí moc sympaticky:))

    OdpovědětVymazat
  13. Vyzerá to tam úžasne, museli ste sa mať perfektne. A máš krásne vlásky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní22.07.14 8:34

    Tohle mi přijde na blozích skvělé. Obyčejné holky (blogerky) se podívají do zákulisí takovýchto akcí, které probíhají den co den a tyto zážitky nám zprostředkují. Dřív byly jen časopisy, pár fotek a do zákulisí člověk neviděl, ale toto je něco jiného, osobitějšího :) Díky

    OdpovědětVymazat
  15. Jééé...krásné fotky, moc vám to všem sluší! Já moc parfémy od této značky nemusím, přijdou mi všechny moc ''kořeněné'' a silné... ale určitě, až bude k dostání, tento parfém ''očuchám'' :D :)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc mě mrzí, že Givenchy dekorativka zmizela před časem ze Sephory. Milovala jsem rtěnky i ty pidikvarteta stinů. Odstín rtěnky Poetic Dandy jsem měla ve dvou exemplářích a oba už došly...:-(

    OdpovědětVymazat
  17. Milujem články z takýchto akcii. No čo nezapriem, že som poriadny zvedavec. Leonkine video som už videla u nej a a veľmi sa mi páčilo a ty si tam bola veľmi pekná a tie tvoje vlasy. Nenormálne krásne. :)

    OdpovědětVymazat
  18. moc se mi líbil Tvůj styling, Mio :)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc krásný článek =) crystalfashionworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡