Benefit They're real! push-up liner

Konečně jsem se dostala k dlouho žádanému a připravovanému článku. Nemám moc času nazbyt, tíží mě školní a jiné povinnosti, tak se pokusím být stručná a výstižná. Určitě už jste postřehli, že Benefit přišel s novým kosmetickým výrobkem. Už jsem se o něm zmínila v článku o tiskové konferenci, kam jsem byla pozvána. Tím výrobkem je They're real! push-up liner.  Zkratkou se mezinárodně nazývá TAR liner, proto budu zkratku používat i v dnešním článku. 
O jaký výrobek vlastně jde?
Jde o gelové linky ve fixu s gumovým hrotem, se kterým se dá lépe manipulovat než se štětcem, ale linky vydrží mnohem déle, než klasické linky ve fixu.

Kde TAR liner pořídit/vyzkoušet?
U nás se exkluzivně už prodává v Sephoře. Jak už jsem uváděla na mém fb, pár šťastlivců ze Sephora klubu si mohlo vyzvednout na prodejně miniaturku a ti ostatní o miniaturky mohli hrát i na facebooku českého Benefitu. Linky jsou už konečně v prodeji, a tak můžete na každé prodejně vyzkoušet tester. Pořídíte je za 750 Kč. A pokud si s nimi nebudete vědět rady, tak se celý červenec od středy do pátku můžete zastavit v Praze na Arkádách (v Sephoře), kde Benefit pořádá pravidelnou školu líčení. Vizážistky vám rády aplikaci s linkou předvedou a poradí, jak se nanáší nejlépe. 
Možná jste zpozorovali dost negativních komentářů, ale já mam na tuto věc svůj názor. Teď to neberte nijak útočně, ale podle mě ten, kdo prohlásil, že jsou linky na nic, s nimi prostě neumí pracovat a nedal dostatečnou šanci tomu, nový typ nanášení pochopit. Ale já to samozřejmě chápu. Je to každého věc. Někomu výrobek nesedne hned a nemá třeba náladu už to s ním zkoušet dál, protože má jiný oblíbený výrobek, který mi vyhovuje více. 

Linky si chválí vizážistky po celém světě a spousta mých oblíbených vlogerek. Je pravda, že jsem se s nimi líčila asi tak pětkrát, než jsem přišla na ty správné fígle, ale ty pokusy podle mě stály za to. Pokud vás zajímají mé tipy a zkušenosti s TAR linerem, čtěte dál...


Jaké jsou jejich výhody?
+ dobře se drží, lehce se s produktem manipuluje
+ není třeba štětce
+ aplikátor se dostane všude a umí vytvořit dokonalý hrot (špičku, zakončení) linky
+ linka je gelová a MATNÁ
+ linky drží věčnost, až do důkladného odlíčení, výsledek stojí opravdu za to


Jaké můžou být nevýhody? (+ mé tipy)
  • Gel vylézá z produktu pomocí otočení zakončení výrobku. Vždy, když gel vykukuje natolik, že ho vidíte, otřete jej, je to špatně. Točte opravdu minimálně. Linky kreslí skoro samy i bez točení. Jedině tak se vyhnete silným nánosům, díky kterým se pak linky při opravách při dalším vrstvení mohou drolit.
  • Je dobré s výrobkem pracovat rychle. Linka rychle schne a zmatní se. 
  • S produktem můžete vytvořit jak nenápadnou linku, tak i linku extravagantní. Původně, ale byly linky vytvořeny (už podle názvu) k optickému zvětšení oka, takže k vytvoření jemné linky mezi horními řasami bez dotáhnutí (špičky). To má pomoci zvýraznit oko a upoutat na řasy, které nalíčíte s jeho sestrou They're real! řasenkou.

Mně tyto linky přijdou naprosto skvělé, hlavně v tom, že jsou matné, černo-černé a úsporné. Není třeba s sebou tahat na cesty gelovky v kalíšku a štěteček, když máte vlastně 2 v jednom. Linky budou určitě držet i někde na dovolené, kde bude horko, ale budete chtít i přesto třeba někam na večer vypadat hezky/více se nalíčit. Linky jsou prezentovány tak, že to s nimi svede i úplný nemotora, s čím tak úplně nesouhlasím, protože před jejich aplikací je dobré vědět, jak na ně, jak s nimi zacházet a jak je nejlépe aplikovat. Pokud o nich víte pár základních věcí, myslím si, že vás linky rozhodně potěší. Přidávám i dvě fotky s výraznějšími linkami, které jsem si vytvořila za 5 minut. Vypadají dobře, co myslíte?
A teď bych tři z vás, kteří by chtěli linku vyzkoušet, ale zatím se k ní nedostali, chtěla potěšit. Mám pro vás 3 miniatury TAR lineru. Pokud si o linky chcete zasoutěžit, mám pro vás tři možnosti, jak se zúčastnit této malé soutěže. Můžete se vybrat nebo se klidně zúčastnit třikrát.

1. Dejte like facebooku českého Benefitu a napište mi sem  komentář s vašimi prvními dojmy/názorem na tento nový výrobek (pokud jste ho ještě nezkoušeli, nevadí).
2. Dejte like mé fb fan stránce Kissbooku a lajkněte fotku s TAR linerem (upoutávku na tento článek).
3. Sledujte můj instagram a dejte like fotce, kde se tyto linky objeví.

8. července (příští středu) soutěž končí, a poté vyberu tři vítěze (jednoho z komentářů tady, druhého z likes u mé fotky na fb a třetího z likes u fotky na mém instagramu) a oznámím je v tomto článku.

Vyhlášení: Na blogu vyhrává Anonymní09.07.14 0:22 Milena, na facebooku Markétka Burešová a @tresnickova na instagramu. Gratuluji kočky!

152 komentářů:

  1. velmi ráda bych ej vyzkoušela,jak píšeš na cesty by to bylo optimální... Aneta Val.

    OdpovědětVymazat
  2. jee toto je presne nieco pre mna, budem ju musiet ist vyskusat do sephory :) linky dokazem namalovat takmer s hocicim, tak by som snad nemala mat problem :) a na cesty fakt pecka, odpada nosenie tazkych kelimkov s linkami a stetceka :) j.smatanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na tyto linky opravdu zvědavá, protože mi přijdou geniální! A benefití produkty mám obecně ráda a ještě mě nikdy nezklamaly :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som stále nejak neprišla na chuť gélovým linkám. Radšej mám tekuté. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, ty vypadají opravdu dobře. Já, stálá bojovnice s linkama, bych je měla fakt zkusit :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj. Názor na tyhle linky asi žádný nemám, protože jsem ještě žádné gelové nezkoušela. Ale chtěla bych, proto se zapojuji do této soutěže :-)
    Na fb jsem jako Moni Tomková.
    tomkmo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Vůbec si líčení s těmito linkami nedokážu představit, ale třeba bych to zvládla i já...takové kopyto :-) Snad budu mít někdy příležitost aspoň vyzkoušet, bez toho bych do nich, primárně kvůli ceně, nešla.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento výrobek jsem ještě bohužel nezkoušela ale velice se mi líbí konečně střevo jako já by si mohlo nakreslit ideální linku moc bych je chtěla vyzkoušet :))

    OdpovědětVymazat
  9. Mně osobně tento produkt příjde velmi praktický a zajímavý:-).

    OdpovědětVymazat
  10. Dlouho sháním linky, které by mi vydržely dlouho a tady tyhle bych velmi ráda vyzkoušela :-)
    diana.stefaniii@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Miluju řasenku Theyre real a ty linky mi příjdou stejně dokonalé. A jelikož jsem se konečně chtěla naučit krásné linky, ale nemůžu najít vhodný štěteček bude toto to vhodné pro mě:)))

    OdpovědětVymazat
  12. no já jsem ho chtěla vyzkoušet, ale vidím, že to dělá až moc silné linky

    OdpovědětVymazat
  13. Linky od Bobbi Brown miluju, takze si myslím, ze i tyhle by byly fajn.
    Moje sestrenka si je koupila v zahraničí a je s nimi dost spokojená. :))
    Michelle.Stephankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Linky jsem zatím bohužel neměla možnost vyzkoušet, ale vážně by mě zajímalo, jak by fungovaly na mně, moc ráda bych je vyzkoušela. :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Linky jsem ještě nezkoušela, ale zajímalo by mě, jak se s nimi pracuje. Recenze jsem zatím četla různé, tak bych je chtěla vyzkoušet na vlastní oči :D

    OdpovědětVymazat
  16. Bohužel jsem nezkušela, ale podle článku a fotek to vypadá na dost zajímavý nápad :) Líbí se mi jejich sytá barva.
    Ostatní podmínky jsem splnila :)
    Snad budu mít štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Na takové linky jsem čekala věčnost! Určitě bych je chtěla vyzkoušet, mám ráda matné gelové linky, ale neumím se s nimi moc líčit ... když si dám záležet, tak i jo, ale trvá to věčnost, tak s těmito by to mohlo být raz,dva. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Chcem ich vyskúšať, odkedy som ich videla u Austrálčaniek :) Lenže sa k nim nemám ako dostať, keďže najbližšia Sephora je v Brne a tam veľmi často nejazdím.. :( Strašne sa mi páčia ♥

    OdpovědětVymazat
  19. Já mám teda nejradši tekuté oční linky. S gelovými mi to nikdy tak nešlo. Ale tyto linky přece jsou jiné, takže bych je moc ráda vyzkoušela.
    denisatichavska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Linky mají velmi dobrý nápad, proto bych chtěla zkusit jestli mi s nimi půjde manipulovat, abych si případně koupila plné balení :)
    JVernerova2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ráda bych se zúrčastnila soutěže, ale bohužel nemám a nemohu mít instagram. Hodně štěstí ostatním.

    OdpovědětVymazat
  22. Gelové linky mam nejradši, ale většinou z lenosti používám pouze linky ve fixu, takže tenhle výrobek mě moc zaujal, nehledě na to, že už dlouho se chystám na vyzkoušení Benefitu. =)

    OdpovědětVymazat
  23. Teda ty linky mě úplně dostaly jak jsou krásně černočerné! Hlavně mě zaujal ještě ten štěteček, tím se musí dělat linky jedna báseň, rozhodně si píšu na můj kosmetický wishlist. Rozhodně bych je chtěla vyzkoušet, jelikož se snad nelíčím jinak než, že každý den dávám linky :D.

    OdpovědětVymazat
  24. linky jsem nezkoušela, ale protože se mi líbí tenké rámování očí ke zvýraznění řas, myslím, že by se mi velmi hodily. jinak skvělá soutěž! :)
    polosko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Mňa linky celkom zaujali, fakt ma zaujíma, ako je to s tou aplikáciou :)

    OdpovědětVymazat
  26. Musím se přiznat, že co se týče očí, zvládám zatím jen řasenku. Takže všechny z vás, co to umíte se stíny a právě linkami, které se mi moc líbí obdivuji a doufám, že se k tomu někdy dopracuji a budu umět si je "natřít" ((:

    OdpovědětVymazat
  27. Všude pěkně ''olajkováno'' :).

    Na tento nový výrobek jsem zvědavá už od té doby, co si napsala článek s první zmínkou o těchto nových linkách :). Proto bych si je před jeho vlastní koupí ráda vyzkoušela v podobě této miniaturky :). Miluji gelové linky a tyhle vypadají prostě skvěle ♥. Taková nádherná uhlová černá!

    OdpovědětVymazat
  28. Linky, které sis vyrobila, jsou na mě trochu moc silné. Tak budu doufat, že když vyhraju, povedou se mi tenčí! :)
    martiiiiiik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Linky mě opravdu zaujaly a ráda bych je vyzkoušela. Koneckonců řasenka stejné řady je legendární, a tak věřím, že i tyto linky budou stát za to.

    OdpovědětVymazat
  30. Mě nejvíce zaujala ta myšlenka rychlého nanesení, poté reklamní spot :-D. Rada bych je vyzkoušela, i s řasenkou they're real, Benefit je mi velmi sympatický :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Děkuji za postřehy na linky se chystám do Sephory, rovnou to asi zkusím na školu líčení :) pevně doufám, že mne nadchnou víc než jejich sesterská řasenka :)

    OdpovědětVymazat
  32. pokud, jak píšeš, vydrží opravdu všechno a drží až do odlíčení, tak to jsou přesně linky, které hledám!:) pokud mi budou vyhovovat, tak si určitě pořídím i velké balení:))

    OdpovědětVymazat
  33. Veľmi ma zaujal tento produkt, nič podobné som ešte nevidela :) Rada by som vyskúšala samozrejme :)
    denisa.slobodova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  34. To vypada jako super vyrobek, moc ti ty linky slusej! Ja prave pouzivam gelovky v kelimku se steteckem a stve me ta neprakticnost, jenze zatim se mi jakykoliv jiny casem roztecou, coz nenavidim. Tak by bylo super vyzkouset tyhle a pak si je i poridit :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky,vypadají moc dobře,myslím,že je použila i Camila z Makeupbycamila2..která se s nima nalíčila úplně přesně a už tam mě zaujaly.Byla bych moc ráda,kdyby je moha vyzkoušet. jandovabar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. ty by se mi hodily, abych si ráno mohla přispat :D linky mi vždycky trvají věčnost :/
    joyandyou@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Tak mě zaujaly moc :) líbí se mi, že nemusím nic nikam namáčet a ta sytost je porádní ! :) sabinneveli@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Mě teda přijdou hodně zajímavé, vidím výhodu v tom, že není třeba štětce a že mají být gelové a dobře držet. Gelové linky mám nejraději :) nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Bez linek upřímně nevylezu z domu a gelovky chci vyzkoušet už delší dobu, jen jsem se pořád k tomu nějak nedostala, zatím jsem stále věrná linkám tekutým. Hrozně mě láká právě tady ta aplikace, potrpím si na opravdu rovnou linku bez jediné drobné chyby, tudíž jsem někdy schopná strávit u zrcadla i několik minut, než jsem s výsledkem spokojená. A s linkami ve fixu nemám moc dobré zkušenosti, vadilo mi, když fixa přesně kopírovala "drsně" víčko a objevily se někdy nerovnosti. Ačkoliv musím uznat, že do pořádné fixy jsem si nikdy nezainvestovala. Nečekám, že se na mě usměje štěstí, ale rozhodně mi hrot linek přijde velmi dobře řešený (u fixy se mi taky osvědčilo kreslit spíše hranou než samotnou špičkou), takže bych se tetelila štěstím, kdyby se mi touto cestou dostaly do ruky :)
    (fb: Iam Tristan; jalova.lenka@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  40. Mám ráda oční linky, ale namalovat se s nimi je pro mě nadlidský úkol. Proto bych moc ráda bych vyzkoušela i tyto gelové :) Zdají se mi opravdu povedené a prý se s nimi namaluje a naprosté kopyto :D

    OdpovědětVymazat
  41. No vypadají dobře a za tu cenu snad budou dobré :D

    OdpovědětVymazat
  42. Gelové linky mě zaujaly hned po tvém článku o akci s benefitem :) navíc po tvé recenzi řasenky They're real mě šokovalo, jaké krásné řasy ti udělala, tak jsem si ji musela hned mít a koupila si ji :) je fakt suprová, jak slibuje a myslím, že linky by se k řasence super hodily a doplňovaly ji. Tobě linky moc sluší, máš krásné oči a hezky ti je zvýrazní :)
    Jinak suprově napsaný článek jako vždycky, měj se moc hezky a přeji hezký den :)
    fnelly@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Linky vypadají super, bohužel jsem ještě neměla čas se na ně dojít podívat do Sephory, ale zajímalo by mě, jestli se časem stanou jedním z ikonických produktů v kosmetickém světě :))

    OdpovědětVymazat
  44. já mám s linkama vážně velký problém, protože je prostě neumím namalovat, gelové jsem zatím jako jediné nezkoušela a zaujal mě ten prvotní účel - optické zvětšení oka :) ráda bych je vyzkoušela a věřím spíš těm komentářům, které je chválí, prostě se to musí jen vychytat :)
    barka.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Mio, mám je dotaz - já a linky nejsme moc přátelé, ale bude to asi tím, že jsem vyzkoušela jen linky od Sephory a bohužel tedy jsem měla hned druhý den oči jako králík :( Takže u tohoto Benefitu žádné pálení, stékání, nic? :)
    Ď.
    Kristýna (kristyna.brizova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  46. Toto je pro mne "MUST HAVE", miluju Benefit :) rada bych vyzkousela miniaturu, nez si koupim cele baleni. Pekny den, Mio!

    OdpovědětVymazat
  47. Tyhle linky bych opravdu chtěla vyzkoušet, protože mám problém je udělat hezky, ale docela mě odrazuje cena. Vím, že si je sama nikdy nekoupím (ježíšku?). Ale možná bych nad nimi uvažovala, kdybych je měla možnost vyzkoušet a opravdu suprové.
    Cathia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Mám ráda gelové linky, protože jsou většinou hodně intenzivní a drží dlouho, ale zase protože jsem líná tak radši používám linky ve fixu :D každopádně bych určitě ráda vyzkoušela spojení těchto dvou věcí a třeba by to konečně vyřešilo můj "problém" :D
    luzzie.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Tak schválně zkusím své štěstí i tady, jelikož na fb stránkách Benefitu se mi to nepovedlo :-)) Linky mě hodně zaujaly a po Tvém článku ještě víc, ráda bych je vyzkoušela, tak uvidíme :-) Lucie.sendlerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Linky jsem ještě nezkoušela, ale moc by mě zajímaly, protože si linky maluji každý den a střídám jak linky ve fixu, tak i klasické gelovky a právě jak píšeš obtěžuje mě nosit s sebou štěteček i kalíšek s linkami.. mimo to je potřeba štětec po každém použití vymýt, aby neztvrdl a po nějaké době stejně koupit nový.. kdyby tyhle linky vyřešily problém se štětcem, bylo by to boží :)
    Instagram bohužel nemám, doufám, že to nevadí a budu mít štěstí alespoň v těch facebookových částí :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ráda bych vyzkoušela :) A zkusila trochu štěstí při soutěži i když ho moc nemám :)

    OdpovědětVymazat
  52. Dlouhou dobu používám pouze linku ve fixu od znacky oriflame a tento rpodukt me docela zajma, rada bych vyzkousela neco noveho :)

    OdpovědětVymazat
  53. Ještě jsem neměla možnost vyzkoušet, ale okukovala jsem je v Sephoře, když jsem byla výjimečně na návštěvě v Praze. :)
    Navíc bych ráda ocenila něco rychlejšího, protože linky si tvořím pomocí štětce na linky a jumbo tužky a někdy když pospíchám, nemám čas se vykreslovat s linkou, na kterou mám zrovna náladu. :)

    OdpovědětVymazat
  54. Vau linky sa ti veľmi hodia Mia! :)) Škoda že nemám instagram... Veľmi rada by som sa zúčastnila súťaže lebo linky sú moje každodenná rutina :)

    OdpovědětVymazat
  55. Já věřím, že skvělé jsou, černá ale přeci jen nesluší každému, třeba já bych unosila hnědé, a jak!

    OdpovědětVymazat
  56. Linky používám různé - gelovky, v tužce i ve fixu. Tohle je spojení 2 v 1 se mi moc líbí, tak bych je ráda zkusila :)
    market.vitkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Vypadají perfektně akorát já si linky moc nedávám no :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  58. Tyhle linky jsem chtěla vyzkoušet už když jsem se o nich dozvěděla, ale zatím jsem si je nekoupila, a ani je nevyzkoušela. Jsem člověk který bez linek nevyjde z domu, a tak ráda zkouším nové, a nové. Dost mě překvapilo jak je linka na fotce opravdu černo-černá.S jejich řasenkou jsem byla moc spokojená, a celkově Benefit je moje oblíbená značka. Třeba se konečně poštěstíí!:))

    OdpovědětVymazat
  59. Linky vypadají opravdu skvěle. Navíc, já stále používám jedny a ty samé, tak bych nějakou změnu ráda uvítala a proč ne zrovna tyto. :)

    OdpovědětVymazat
  60. Takybbych je ráda zkusila ;)

    OdpovědětVymazat
  61. Tipicky nazor podplacene blogerky. Jo a s tim, ze ji miluji svetovi vizaziste tak to je dost velka nadsazka.... Linky jsem testovala 14 dni. 14x jsem je nanasela a vim jak na to i mi to v obchode primo prodavacky ukazovaly a nazor je takovy, ze je to naprd. Neni to o nicjednodussi. Takove linky ve fixe taky nezaberou zadne misto a nic navic nepotrebuji a navic jsou mnohonasobne levnejsi. Kdyz by si nebyla lina gelove linky jsou udelane za 2 minuty. Patlat se s timto 5 minut jen dve oci to bych se denne musela licit dve hodiny!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Typický názor anonymky. Linky se ti nelíbí? Fajn, neberu ti to. Ale mně se líbí, tak pokud už na můj blog chodíš, snaž se to respektovat, ok. :)
      *Linky vy fixu místo sice nezaberou, ale vydrží z poloviny tolik a nejsou matno-černo-černé. A nemusí být mnohonásobně levnější.

      Vymazat
    2. a hlavně ve fixu rychleji vyschnou :)

      Vymazat
  62. Nooo, moc tomu nevěřím, 750 Kč bych za to asi nedala, ale miniaturce na vyzkoušení se nebráním...
    Jinak mi naučíš i s tím instagramem, kterému se bráním, ptž ty linky chci faaakt vyzkoušet :-D

    Já zkoušela fixy, ty mi nevyhovovaly vůbec, gelovky v kelímku je klasika, kterou používám a pak ještě tužku Loreal silkissimo či jak se jmenuje, samozřejmě ZERO od UD je taktéž moje srdcovka...

    Takže uvidíme =o) jako je mi blbý jít do Sephory a tam se s někým radit, to přiznávám... já radši zkouším v klidu domova

    OdpovědětVymazat
  63. Chystám se po výplatě navštívit Sephoru a konečně vyzkoušet řasenku Benefit They´re real a popřípadě bych šla do těchto linek, tudíž by se nějaká miniaturka na vyzkoušení moc hodila. Jsem na ně moc zvědavá, zda dodrží, co slíbí. Obvykle se mi linky po celodenním nošení obtisknou na horní stranu víček, tak že by konečně něco, co za to stojí...?
    Měj se :)

    OdpovědětVymazat
  64. Já bych je moc ráda vyzkoušela právě díky rozporuplným recenzím. Někdo je miluje, někdo nenávidí. Proto bych si ráda udělala vlastní názor, protože ráda zkoušim všechno nové... :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  65. chtěla bych je vyzkoušet, protože mi nikdy linky malovat nešly, tak třeba bych se to s těmahle naučila, když mají být "blbuvzdorné" :D FB Benefitu sleduji jako Natálka B...

    OdpovědětVymazat
  66. fuuuha vyzera to zaujimavo a oplatilo by sa skusit :-)

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj, linky jsem viděla už v Sephoře a i si je tam vyzkoušela a musím říct, že paráda. Ale po jednom vyzkoušení jsem stále na vážkách zda koupit nebo ne, proto bych je chtěla prozkoušet nějak víc. Tak snad budu mít štěstí :))
    Jinak ti chci říct, že píšeš opravdu moc hezké a zajímavé články, ráda se na tvůj blog vracím :-) :)

    OdpovědětVymazat
  68. Když je vidím na tobě, tak se mi zdají úžasné ! A taky tak vypadají! A velké plus (alespoň u mě) - jsou matné a vážně černo-černé! Benefit mě zaujal už dřív, tak jsem zvědavá jak se osvědčí tyto linky.. ale řekla bych, že vyhlídky mají moc slibné! A třeba budu mít štěstí a vyzkouším je:)
    Hanulinka.cz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. V poslední době jsem se začala líčení věnovat více. Propadla jsem rtěnkám a linkám. Mám hodně problematickou pleť, takže nemůžu moc používat tvářenky či bronzery, proto se soustředím zatím na tyhle dvě oblasti :). Linky jsou vůbec poslední dobou pro mě výzva, zkouším si je doma ikdyž nikam nejdu a zkouším všechny možné ocásky. Používám linky gelové, ale ještě je "přetírám" černými stíny, aby byly hezky matné, proto bych docela ráda zkusila tenhle produkt a doplnila si sbírku produktů, kterými linky zkouším. Zkoušela jsem hrát i na stránkách ale bohužel :). No a upřímně bylo by i fajn mít doma něco od tzv. lepší značky :) Od benefitu nebo jiné značky ze sephory zatím nic nemám.

    OdpovědětVymazat
  70. Vypadají užasně! Já linky bohužel nemůžu vyzkoušet, nemáme ve městě Sephoru a nemůžu si pro ně dojed, jinak bych si je ráda pořídila :) Láká mě snadná manipulace. Třeba se na mě usměje štěstí :)
    nikol1.novakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. První dojem je ten, že to dobře vymysleli - stačí mi pouze jedna věc a nemusím s sebou tahat linky i štětec, tak jsem na ně opravdu zvědavá, hlavně na tu aplikaci.
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  72. Chtěla bych vyzkoušet něco od Benefitu a ještě mám velký problém si namalovat levé oko, protože jsem pravačka a doufám, že by mi to tyhle linky trochu usnadnili :)
    lena.slajf@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. linky vyzerajú naozaj dobre a veľmi rada by som ich vyskúšala....škoda že u nás v SR nemáme Benefit :(

    OdpovědětVymazat
  74. Tyto linky mě velmi zaujaly, jsou zvláštní a moc bych je chtěla vyzkoušet!
    monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ty jsi šikulka, fakt super linka Mio ;-)

    OdpovědětVymazat
  76. Taky jsem zatím nezkoušela, ale vypadají zajímavě. Poslední dobou sice černé linky moc nenosím - jednak protože je léto a v létě na ně moc nejsem (ale zato od podzimu bez nich obvykle nevylezu z baráku :D) a jednak protože mi tak nějak vysychají moje gelovky a nejsem schopná si koupit nový :D :D
    Tak třeba se na mě konečně usměje štěstí a před koupí nových budu moct vyzkoušet tuhle novinku :)

    OdpovědětVymazat
  77. Gelové používám, ale během dne se mi "slijí" v záhybu oka, takže vypadám jak Alice Cooper :D Tyto by byly přesně pro mě!
    elusche@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Na FB sleduji jako Karolína Vysloužilová, na instagramu jako katchulina :)

    Tyto linky jsem poprvé zaregistrovala u tebe, když jsi psala článek z tiskové konference, kde byly představeny. Přiznám se, že jsem ze začátku byla skeptická, tvar hrotu mě udivil, ale na druhou stranu - já bojuju i s obyčejnou tužkou někdy :D Časem jsem na blozích zaregistrovala hodně rozporuplné reakce a začala jsem přemýšlet nad koupí. Naštěstí/naneštěstí nemám Sephoru blízko, takže jsem zatím odolala, ale hrozně se mi líbí ta barva - je to opravdu intenzivní černota a na tobě to vypadá parádně :)

    OdpovědětVymazat
  79. Líbí se mi, že jsou matné, protože lesklé linky mi přijdou naprosto odporné a gelové linky jsou mé nejoblíbenější, tak bych je ráda zkusila :) opravdu mě zajímaví a rozhoduju se, jestli koupit mé oblíbené NARS (fixa), které jsou za stejnou cenu, nebo tyhle nové. A miniaturka by mi určitě pomohla v rozhodování ;D

    vvilimovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Mě strašně moc lákají :) Příští týden otevírají mou nejbližší Sephoru takže se určitě půjdu podívat! :) Tobě tyhle linky moc sluší!
    vcabalkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Mám na ně zálusk už měsíc, co se objevily v Elle. Vypadají moc dobře, ráda bych je vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  82. pro mě jsou černé linky něco jako podpis, v podstatě se denně jinak nelíčím. spíše těmi tekutými než tuhými v kalíšku. občas vyrazím třeba bez nich, nebo se stíny, ale opravdu minimálně. hned jak přišly na trh jsem věděla, že je to něco pro mě. určitě si je časem pořídím, ale bylo by fajn je vyzkoušet :D

    OdpovědětVymazat
  83. Ty linky vypadají fakt dobře! :) Vážně oceňuji takovýhle nápad, protože si myslím, že to může usnadnit aplikaci (člověk nemusí mít štěteček a kalíšek s gelovými linkami) a hlavně je to praktické na to cestování jak jsi zmiňovala. Akorát teda ta cena no.....přijde mi to trochu předražené :/ Ale rozhodně bych je chtěla vyzkoušet!
    v.humlickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj. linky si líčím často, jak fixem, tak i gelové (podle času :-) ) a toto mi přijde zajímavý produkt. Nezkoušela jsem zatím, ale ještě před prodejem mi jej prodavačka v S. ukazovala a čárla mi s nimi na ruku a opravdu velmi pevně barva držela :-)
    Ráda se soutěže zúčastním. Like ode mě Benefit má již celkem dlouho :-)
    Blanka

    OdpovědětVymazat
  85. Vypadají skvěle, s gelovými v kelímku mám ten problém, že štětečkem neudělám úplně přesný špičatý konec a klasické tekuté linky nejsou matné a tolik nevydrží. Tyhle by mohly být bez chyby.

    OdpovědětVymazat
  86. Strašně bych je chtěla vyzkoušet, slyšela jsem totiž na ně hodně chvály, ale také negativní názory, někomu hold vyhovují a někomu ne. Proto bych je chtěla vyzkoušet taky a zjistit, do kterého týmu budu patřit já. :-)
    Karolína ( simova.ka@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  87. Přijde mi, že v Benefitu to někdo z oddělení marketingu pěkně podělal. Hlavním motem bylo: jednoduchost! Já si třeba v životě linku nedělala, ale nedávno jsem to zkusila a stínem a štětečkem mi to trvalo pár desítek sekund, max.minutu. Chápu,že nanášení gelových bude o něčem jiném a delší, ale proboha 5 minut? :-O Navíc jednoduše to tedy vůbec nevypadá. Měli místo inzerovat "nové spojení dvou věcí, praktické na cesty" - navíc vytáhnout argument dovolených.
    Takto pro mě vyplynulo jediné - napjatě jsem čekala, že to s nimi zvládne každé kopyto, ale zatím všichni složitě popisují, jak linku udělat. A tedy hlavní tahák pro mě zmizel a bohužel už nemám zájem kupovat.
    Recenze jsem četla samé negativní a docela mě udivuje, že po nich ještě někdo touží :-D
    Omluv prosím negativní komentář, není to vůbec proti tobě, jen jsem musela trochu zkritizovat tu jejich divnou taktiku :-) zároveň jsem z recenzí trochu zklamaná.

    OdpovědětVymazat
  88. v zivote som nemala nic od benefitu ani som sa s vyrobkami nestratla (face to face) a celkom by ma zaujimali tieto linky z dôvodu ,že ja si pekne linky velmi naniest nedokazem nech uz su akehokolvek typu.

    OdpovědětVymazat
  89. Dřív jsem ujížděla na gelovkách, teď na fixech..takže tohle by mohla být ideální kombinace. Ráda bych vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  90. Linky mám moc ráda, hlavně ty ve fixu a tyhle vypadají opravdu moc skvěle. :) Jen mi přijde, že cena je moc vysoká, ale zase za kvalitu se platí no :)
    Misha.Bo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Tak na tuhle recenzi jsem se opravdu moc těšila :-). Jelikož jsem doposud nenašla ještě žádné linky, se kterými bych byla spokojená, tak se tyhle pro mě stávají lákadlem číslo jedna. Oceňuji také fakt, že jsou rozhodně praktické a člověk sebou nemusí tahat (jak píšeš) žádné další líčíci pomůčky. Na fotce Ti moc sluší a já jdu zkoušet své štěstí a zasoutěžit si :-D :-). Protože poslední dobou rozhodně holduji Instagramu a ty jsi byla jeden z prvních lidí, kterém jsem na něm vůbec sledovala, soutěžím za variantu číslo 3. (Ale sledování stránky Benefitu + té tvé na fb) je samozřejmost, měj se krásně a těším se na další takový skvělý článek ♥!

    OdpovědětVymazat
  92. Vypadá to, že bych se konečně naučila dělat linky :) od benefitu nic nemám, ale ráda bych něco vyzkoušela :) třeba budu mít štěstí :)
    Kontakt na mne:
    jaroslava.jelinek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Ja linky miluji, jen jsem bohuzel doposud nenarazila na ty spravne. Asi jsem nesika, ale casto to s nimi neumim, nebo se rozmazavaji, obtiskavaji apod. Kazdopadne neztracim nadeji a zkousim a trenuji :)
    Tyto linky se mi libi moc, je to povedeny napad :) stetecek gumovy vypada krasne a verim, ze uz kvuli tomu vysledku bych se s nim szila i ja :D
    Sweet.rozarie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Linky vypadají skvěle a tobě to opět moc sluší! Škoda, že nemám instagram tak se nemohu zúčastnit :(

    OdpovědětVymazat
  95. Tieto linky som neskúšala, keďže na Slovensku sa k nim nemám asi ani ako dostať. Rada by som ich skusila lebo s linkami mi to moc nejde, tak stale skusam vsetky mozne alternativy kym najdem tie "prave" linky :)
    Lucia

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj, linkami se líčím každý den. Vyzkoušela jsem obyčejnou tužku, kalíšek i gelové, ale tyhle mě opravdu lákají a vypadají zajímavě :) Aplikaci si sice ještě moc dobře představit nedokážu, ale veřím, že nejsem úplně levá:D Jinak nějaké Benefit produkty jsem už vyzkoušela a zatim nezklamaly :)
    (fialovak@volny.cz)

    OdpovědětVymazat
  97. Dřív než tě napadne, že jsem se nechala "uplatit" jednou linkou na oči, zamysli se ty nad tím, že by se mi ten produkt mohl třeba opravdu líbit. To, že se tobě nelíbí neznamená, že to tak bude mít každý. Kdyby moje recenze byla negativní, bylo by to ok, viď? = Úsměvná logika anonymů. :)

    OdpovědětVymazat
  98. Děkuji vám za komentáře, soutěžní i nesoutěžní. Samozřejmě se můžete a NEMUSÍTE zúčastnit všemi třemi způsoby. Je to na vás. Opravdu vám nepřikazuji si vytvářet instagram, apod. :)
    Jinak linky jsem si udělala záměrně silné. S produktem jdou udělat i hodně slabé linky.

    OdpovědětVymazat
  99. Přijde mi to jako fajn nápad, ale nejsem si pořád stoprocentně jistá mou zručností a proto velice oceňuji tuhle giveaway:D. Benefit jsem nezkoušela nikdy, ale ráda bych zainvestovala do opěvovaného Porefessional :)

    OdpovědětVymazat
  100. Linky vypadají zajímavě. Četla jsem několik recenzí a všichni je vychvalují do nebes. Hodně jsem o nich přemýšlela, ale nejsem si úplně jistá investicí, zda s tím budu umět manipulovat :) Miniatura by mi přišla vhod a mohla bych se rozhodnout o koupi plného balení :)

    OdpovědětVymazat
  101. Musím podotknout, že jsem nemotora na dělání si linek, nejradši používám fixku, ale tento způsob se mi velice líbí. Na netu jsem četla pěkné recenze, tak by to stálo za vyzkoušení. Takové linky ti moc sluší, máš s nimi nádherné oči! :)
    Hezký den .. :)

    OdpovědětVymazat
  102. linky vypadají zajímavě, ale není to nic pro mě :) akorát mě tedy pobavilo, jak všichni vytrubovali, jak jsou vhodné pro úplné začátečníky a já nevím co, a nakonec se ukazuje, že to až taková pravda není :)

    OdpovědětVymazat
  103. S gelovými linky a se štětečkem si moc nerozumím,a le tekuté linky používám ráda. Takže tohle by pro mě mohl být takový kompromis, jelikož jsou taky v "tužce" Bohužel mě email o vyzvednutí miniatury nedošel, i když jsem v klubu Sephora:-) tak třeba budu mít štěstí tady. Tvoje linky se mi moc líbí:-)

    dendvo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Ačkoliv jsem i já četla nějaké negativní recenze, jsem na něj hodně zvědavá, protože věci od Benefitu obecně mi přijdou moc fajn :)
    lucie.martinakova@email.cz

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/new-in-june-2014.html

    OdpovědětVymazat
  105. Linky vypadají skvěle! Dělám si linky každý den (tedy mimo víkendu například nebo dny kdy se vůbec nelíčím) už několik let a stále hledám "ty pravé". Moc ti to na fotkách sluší :-) Měj se moc krásně! anetka.uhk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. Já bych pro ně hned utíkala, protože nápad je to skvělý. Problém je, že jsem ten typ člověka, kterému je líto dát skoro osm stovek za jedny linky. :/

    OdpovědětVymazat
  107. Já a linky to je věčný boj, proto bych chtěla vyzkoušet tyto, opravdu bych byla zvědavá na tu aplikaci!

    OdpovědětVymazat
  108. Moc se mi líbí. Určitě je mám v plánu vyzkoušet.
    Povedený článek!
    marbel848@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. linky mě zaujaly již, když si psala o benefitu a prezentaci jejich nových produktů. jinak já mám asi nejradši gelové linky, ale stejně stále hledám ty pravé.
    kaca.ziakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Čítala som viacero negatívnejších recenzií, ale rozhodla som sa, že ich aj tak vyskúšam :) keďže linky si robím skoro každý deň.

    OdpovědětVymazat
  111. Je to skvělý nápad, gelové linky jsem ještě nezkoušela, ale myslím si, že tyhle 2 v 1 jsou velmi praktické, člověk sebou nemusí tahat štěteček, když si chce linky vzít někam na cesty.
    de.urbanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. vypadají dobře, ale cena je pro mě bohužel vysoká
    july.mayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Linky jsou mým každodenním pomocníkem, který mi pomáhá ke zvětšení očí. Kde příroda ubrala, tam nastupují linky :) Momentálně jsem ve fázi hledání, protože se mi po letech používání linek ve fixu od Essence vyvinula alergie a moje oči jsou tak velké (oteklé) až hrůza :) TAR liner mě zaujal svým tvarem i novou technologií a ráda zkouším nové produkty, ale hlavně mě zajímá zda by gelové linky vyhovovaly mým citlivým víčkům. Navíc se za dva měsíce budu vdávat a potřebuji linky, které by pokud možno vydržely celý den a já po nich ráno nevypadala jako po štípnutí vosou :) a proto se zapojuji do Tvé soutěže, třeba budu mít štěstí. přeji Ti pěkný víkend Iva Holická 19croft90@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Rozhodně vypadají zajímavě a upoutaly mou pozornost, i když si nejsem jistá, že s nimi půjde i slabší linka bez výrazného umazávání uchošťoury:) jen by mne ještě zajímalo, jak je to s jejich voděodolností? Vydrží šmrdlání v oku nebo třeba slzení očí?

    OdpovědětVymazat
  115. Protože jsem četla tolik rozporuplných recenzí, tak bych je sama moc ráda vyzkoušela, musím na ně v Sephoře mrknout :). Jinak nechápu logiku některých uživatelů, objektivní recenze je jen ta negativní, achjo, už je mi z toho nepřátelského prostředí na blozích někdy opravdu blivno, lidé si fakt nevidí do pusy :(. Každopádně, Miuš, moc děkuji za skvělou recenzi, líbí se mi to, že jsou linky matné, to mne láká hodně a také ta výdrž. Hodně mi slzí oči a tak by se mi to hodilo. Nevím ale, zda díky konzistenci budou vhodné i pro suché víčko, které už přece jen ztrácí trochu elasticitu....:).

    OdpovědětVymazat
  116. Ooo ráda bych ji zkusila.. Moje top je tužka na oči od Loreal Silkisime ale taky ji nanaším štětečkem což je dost nepraktické :)
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Tak jsem si schválně přečetla tuto recenzi a nechápu, co jsi tím chtěla říct. Autorka výrobek také chválí, jen poukazuje na to, že manipulace s ním může být pro někoho nezvyk. Kromě toho tam sama píše, že si černé linky dělá jen výjimečně, proto je pro mě určitě spolehlivější Miia recenze, která má s linkami mnohem větší zkušenosti. Navíc jsem mnohokrát viděla, že Mia nebyla s nějakým výrobkem spokojená a nebála se to dát najevo, takže tvá poznámka o "uplácení" je naprosto zcestná. Jdi si své problémy řešit k psychologovi/psychiatrovi a ne na cizí blogy.

    OdpovědětVymazat
  118. Ja som cela nejaka rozpacita z toho, citala som aj extra pochvalne recenzie aj to, ze je to prepadak a nema nic spolocne s jednoduchou manipulaciou. Sama som momentalne zblaznena do geloviek kvoli ich vlastnostiam, no manipuluje a mi vzdy lepsie s fixkou/tekutymi linkami. Urcite by som ich rada vyskusala a ked sa mi nepostasti tu, pojdu do mojej zbierky ked budem v US Sephore. (hip hip hooray :D)

    OdpovědětVymazat
  119. linky bych ráda získala pro sestru :) ted už jen netrpělivě čekuji insta :) PS: máš strašně krásné fotky!
    Měj se krásně!
    krisjanku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  120. ahjoo další závistí anonym, vsadím se kdyby tobě někdo něco zdarma nabídl, tak neodmítneš :D takže asi tak... A produkt, který dostaneš nemusíš vychválit do nebe pokud to tak necítíš..

    OdpovědětVymazat
  121. Na TAR linky jsem koukala v Sephoře, kam jsem šla původně mrknout na TAR řasenku. Liner jsem si bohužel nestíhala vyzkoušet, což mě mrzí, protože se mi líbí ta nová benefiťácká technologie linek. Já sama linky zkouším všelijaké, fix, kajal tužky, gelové a hledám ty moje ideální což ve spojitosti s oblibou zkoušení nových věcí vede k neustálému nakupování linek, zjišťování, že mi nesedí a darování kamarádkám. Já jsem z toho vždy smutná a ony nadšené, achjo :D
    Zkusím štěstí a zapojím se tedy do soutěže.
    A tobě krásnou sobotu. :)
    petra.eisenkolbova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj, som na linky úplna nešika, hlavne na tie gelove v tegliku:/ rada by som vyskúšala toto "zazračné linkové pero" ...a je mi luto dať 750, keď to nemám ešte odskúšane ....inak rada sledujem tvoj blog, inspirovala si ma k uporiadaniu izby :)

    OdpovědětVymazat
  123. Asi se mi predchozi komentar neodeslal, tak ho pisu znovu :) linky bych rada vyzkousela.. Hlavne s nimi porad bojuju, vzdycky si reknu, ze to musim natrenovat, ale pak nekam jdu a nechce se mi zdrzovat :D petra.krupova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Takže, zkusím štěstí :)
    TAR mě na první pohled oslnil nikdy jsem nic takového neviděla, obzvlášť ten aplikátor mě zajímal.
    Dívala jsem se na YouTube na recenze a vypadalo že se s tím poměrně těžko pracuje, ale jinak ho chválili.
    Čekala jsme na tvoji recenzi, která měla o všem rozhodnout a asi nakonec i rozhodla pokud se mi nepoštěstí vyhrát miniaturu upaluji do Sephory pro plnou velikost! :D
    Krásný zbytek dne ;)
    PS: Ty linky co jsi udělala jsou bombové! :O

    OdpovědětVymazat
  125. O TAR linkách jsem slyšela a mám takový pocit, že by to mohlo být něco pro mě, protože aplikace ve formě obyč štětečku... :D No, nedopadla podle mých představ. Tak skončím vždy naštvaná a bez linek :/ :D
    jana.korkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Linky vypadají dobře:) zatím jsme je zkoušela jen na ruku a držely mi na ní 2 dny než jsme je odlíčila:D :) Ráda bych vyhrála miniaturku a poté se rozhodla jestli koupím velkou verzi nebo ne. :)

    OdpovědětVymazat
  127. jelikož linky moc nenosím, tak je to jedna z mála věcí, po které netoužím až tak moc :)) ale samozřejmě bych linky ráda vyzkoušela :))

    OdpovědětVymazat
  128. Já jsem ji ještě nevyzkoušela, ale určitě bych ji hned nezatracovala,jen pro to,že bych to s ní třeba neuměla,je to o cviku :-) Takže bych ji mile ráda zkusila :-)
    Olajkováno :-)
    email: Nikol-C@seznam.cz
    Niki

    OdpovědětVymazat
  129. Gelové linky zbožňuji a tato time-saving věcička by se mi dost hodila :) 750 Kč je dost, proto bych je nejprve ráda vyzkoušela v této menší verzi. Snad se poštěstí ;)

    OdpovědětVymazat
  130. Já jsem bohužel zatím nenašla linky, které by se mi neobtiskly na víčko :( Chápu, že mastná víčka jsou moje chyba, ale slibné a nepravdivé nápisy na obalech o skvělé výdrži linek jsou zase chyba jejich :) Moc ráda bych tedy vyzkoušela tyhle linky, protože doufám že tyhle by už konečně mohly být jiné :) Případně bych byla moc ráda kdyby mi mohl někdo poradit nějaké linky co hezky drží ? předem děkuji :) nezbek00@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Kosmetiku od Benefit miluji, řasenka TAR je bezkonkurenční, stejně tak jako Porrefessional nebo barevné tinty na rty :) namalovat linky tímhle aplikátorem vypadá hravě ... :-)

    husakova.klara@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Ze začátku, když jsem o těchto linkách slyšela, jsem byla nadšená a těšila se, až vyjdou, že bych snad i ty hříšné peníze do nich investovala a vyzkoušela je. Poté jsem četla mnoho negativních recenzí a tak jsem od toho hned upustila, protože pro mě je to celkem velká částka a nerada bych koupila něco, co mi pak nebude vyhovovat a zbytečně tak vyhodila peníze. Po tomto článku mám zase chuť je vyzkoušet a pokud bych je vyhrála, byla by to pro mě zajímavá cesta, jak je vyzkoušet :)

    http://thekatesdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  133. Linky jsou nádherné a moc Ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  134. Vypadá to božsky, ráda bych hned vyzkoušela :)) Linky si maluji denně a TAR mě opravdu láká zkusit! A.Chroustova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Jsem na ně moc zvědavá, a těším se až nebudu nemocná a budu si moct zajít do Sephory na ně podívat. Zaujal mě jejich zajímavý aplikátor a moc ráda bych je vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  136. Splnene!!!! Moze byt uplne super, este som ju neskusala!!! Na tebe je nadherna ;-) vzdy ked som mala linky tak sa osupovali, hruuuza!!! Pa Sylvia
    sylvinka@ymail.com

    OdpovědětVymazat
  137. vyzeraju fakt super presne take nieco by som potrebovala :) snad sa usmeje na mna stastie :)
    daska8@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  138. Tak ty musím vyzkoušet!
    Eliška Nováková
    novakova.elza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  139. No já ani nevím co si o linkách myslet popravdě :-D , co oceňuji je jejich výdrž jak píšeš a tu černočernou barvu :-) .
    Určitě budou lidi, kterým TAR sedne a další, kterým nesedne :-) .
    Ale jak se říká vše se má zkusit ne? :-P
    rajrom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Ja teda zatim slysela jen samou kritiku.. bohuzel! ..pac jsem mela na ne zalusk. Ted jsem hooodne na vazkach, tak bych se docela rada presvedcila, ze muzou byt i fajn. A male baleni na cesty je idelani.. a ze me tech cest me ted cela vic nez bych snad i chtela :)
    ladto@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  141. Linky jsou součástí mého každodenního líčení, takže by mě potěšilo vyzkoušet něco nového :) Vypadají božsky, hlavně ten matný efekt! wallova.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  142. O těchto linkách už jsem slyšela mnoho pozitivních recenzí. Zájímá mě efekt té "push up" linky, protože já mám řasy hodně řídké. Taky se mi líbí že jsou matné a praktické k cestování (hlavně v té miniatuře).
    karolin.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Ještě jsem nezkoušela, ale mohly by být super:) třeba konečně ty pravé linky pro mě:)
    kalousova.martina2@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. Vzhledem k tomu, že se názory na linky hodně liší, ráda bych je vyzkoušela. Linky nosím ráda, a trápí mě vydrž většiny klasických linek. crazygingersdiary(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  145. zkoušela jsem řasenku a ta je úžasná. myslím, že i linky budou určitě skvělé, už jen díky tomu, že je to benefit a zase je to něco nového, co tu ještě nebylo :)

    OdpovědětVymazat
  146. Anonymní09.07.14 0:22

    Mio tento komentar pisu uz potreti, psala jsem ti email, ze mi blbne profil a fotila screen. A tak tedy anonymne.
    Moc rada bych linku vyzkousela. Libi se mi ten aplikator. Vypada bytelneji nez stetec. Pokud bych je mela moznost zkusit, pouzila bych i hashtag na instagramu. Zkusila bych je i v sephore klidne, ale mam to do sephory daleko. :-( Tak hezky vecer. Super prilezitost, vic takovych prosim! Milena

    OdpovědětVymazat
  147. Miuš když jsem linky nevyhrála, tak jsem si je včera koupila v Paladiu a skvšlý tenkou linku na obouch dvou očí v mžiku a skvělě se mi s němi pracuje,luxus nad luxus!

    OdpovědětVymazat
  148. Se divim, protoze to je prvni kladne oceneni tich linek. Jinak z toho co jsem cetla a videla na youtube, nikomu nesedel spusob nanaseni.

    OdpovědětVymazat
  149. No linky vypadaji krasne, nadherne vyrazne, to se mi libi. Ja stale vaham, bojim se tech negativnich vlastnosti, ktere jsem obcas cetla, loupani, apod... Ale asi neodolam a poridim si je, na tvych ocich vypadaji suprove!

    OdpovědětVymazat
  150. Super blog! Zaujal mě text o suchých šamponech. Výborné zkušenosti mám s Batiste suchým šamponem. Je se mi blbě sháněl. Kdyby někdo také hledal a nemohl najít ať vyzkouší http://www.xantea.cz/tagy/batiste
    Měj se :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡