RECENZE: Matující make-up od Max Factor 3 v 1

DSC06719
Tento make-up jsem obdržela od značky Max Factor k recenzi. Je to naprostá novinka, která je čerstvě k sehnání v našich drogeriích. Dopředu mohu prozradit, že se dle mého názoru zařadí mezi špičku z drogerie, ale nebude na jejím úplném vrcholu.

Oficiální popis produktu: Max Factor představuje make-up nové generace: Facefinity all day flawless 3 in 1. Jde o mistrovskou kombinaci tří profesionálních nástrojů pro líčení v jediné lahvičce: 1.podkladová báze, 2.make-up s SPF, 3.korektor. Nový unikátní make-up je určen ženám, které chtějí docílit profesionálního líčení, a přitom netrávit před zrcadlem moc času při maskování svých nedokonalostí. Další nespornou výhodou je odolnost, která minimalizuje nutnost opravovat make-up během dne a kontrolovat, zda se obličej neleskne. V jediném přípravku získáte trojici profesionálních nástrojů pro perfektní líčení s dokonalým krytím a zmatňujícím efektem pro pocit jistoty na celý den.

Design +
Myslím, že mu není co vytknout. Je jednoduchý a elegantní. Líbí se mi skleněná bytelná lahvička a černo-zlatá kombinace.

Nanášení +
Pumpička je kvalitní - dá se z ní vydolovat hodně, ale naopak i množství ve velikosti mini hrášku. Na letáčku, který jsem k make-upu obdržela bylo napsané doporučení, že se ideálně nanáší se štětcem též od MF, což je celkem dost průhledná reklama, ale jelikož štětec už asi přes rok vlastním, nanášela jsem make-up s ním. Štětec mě stál asi 350 Kč (myslím, že jsou u déle ve slevě a stojí snad o 100 Kč méně) a jsem s ním velmi spokojená. Stipple štětce jsou také super, ale nikdy jsem s nimi nedosáhla takového krytí, jako s tímto klasickým ,,foundation brushem". Konzistence make-upu je tak akorát. Roztírá se dobře na rozdíl od jiných matujících make-upů a nevytváří ,,mapy".

Odstín +
Mám 45 Warm almond , což zní sice zvláštně - většinou jsem zvyklá na čísla kolem 1-2/100-120 a slovo porcelain, avšak perfektně mi sedí, skoro jako namíchaný na míru. 

SPF +
Ochranný faktor 20 je jednoduše úžasný a měl by jej mít každý make-up. U mě velké plus. Je to pro zdraví pleti.

Báze pod make-up -
Bohužel, nejsem si úplně jistá, zda ji tento make-up opravdu obsahuje. Musím uznat, že se nehne z místa a drží po celý den, ale bohužel po pár hodinách zalézá do pórů. Schválně jsem pod make-up vyzkoušela nanést bázi od Dermacolu a pory se neobjevily. Tak buď je jí tam hrozně málo, nebo je to tak trochu reklamní kec. :)

Krytí/korektor +
Kryje na jedničku. Může se vrstvit, ale zase ne moc, abyste nevypadali jako maska. Kryje středně až plně. 

Výdrž/mat +/-
Make-up vydrží matný po celý den. Pleť se vůbec neleskne, ale ani ji make-up nijak nevysušuje. Nepotřebujete už žádný pudr, ani fixační, ani matující.  Nevýhodou je zalézání do pórů, bez použití báze.

Cena +/-
Doporučená cena je 419 Kč, ale viděla jsem ho i ve slevě, kde byl o 100 Kč levnější. Na drogérkový make-up je to poměrně dost, ale on je vlastně srovnatelný s make-upy z parfumerie, takže je cena celkem ok. Pokud máte spíše mastnější/smíšenou pleť a vlastníte i bázi po make-up, myslím, že se tento make-up může stát tím pravým přímo pro Vás. 

Celkově bych jej hodnotila čtyřmi polibky z pěti. Dala bych i čtyři a půl, ta půlka pryč je za zalézání do pórů, což je nežádoucí. 


DSC06710 DSC06716 maxfactor
před/po (fotka je mírně nazelenalá nicméně krytí je snad viditelné)
DSC06714
(Můj pejsek je neskutečně zvědavý a musí být přítomen naprosto u všeho. :D)


55 komentářů:

  1. Zajímavá a pro mě přínosná recenze :) Líbí se mi to balení, které vypadá luxusně :)

    OdpovědětVymazat
  2. mám presne tento istý,aj odtieň.a som s ním veľmi spokojná:) aj keď,ozaj rád zalieza do pórov,a prípadne šupinky(akurát absolvujem chemický peeling,to preto)rád zvárazňuje,ale po pár minútach sa krajšie prispôsobí pleti ako hneď po nanesení :)

    OdpovědětVymazat
  3. O tom makeupu přemýšlím, ale ten štětec potřebuju, odkud ho máš?:)



    www.kejtsworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ten odstín nazvali vážně zajímavě, když vezmu v úvahu, že jsi spíše bledulka :-) Ale krytí se mi líbí, i tvé hodnocení. Tak nad ním asi popřemýšlím ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem se po něm taky dívala, ale nevím... potřebuju na zimu nějaký světlý makeup...:D

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem nevěřila tomu zázraku s bází, jak to prezentuje reklama. Jsem ovšem člověk zvědavý, tak do něj půjdu, díky za fajn recenzi:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mala som ho v obchode v rukách, a potom som siahla po L'Preal True match.
    MF má proste tak _málo_ odtieňov :/ (a všetky tak neskutočne bledé...)

    OdpovědětVymazat
  8. a nebude ty póry zanášet? aby se po něm nedělaly pupínky :/ jinak pejsek je super :D
    http://kosmetickykufrik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá fajn, ale momentálně mě více láká ten štětec, nikde jsem na něj nenarazila..

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se mi líbí vzhledové, ale asi bych už radši investovala peníze do nějakého jiného a kvalitnejsiho make-upu , než do drogerkoveho :)

    OdpovědětVymazat
  11. Viděla jsem ho v reklamě a zaujal mě. Podle tvé fotografie kryje opravdu dobře, jen je škoda to zanášení do pórů. Jinak já osobně si myslím, že je nejlepší make-up nanášet klasicky prsty. Alespoň já to tak dělám a zdá se mi to nejpraktičtější, ale to je věc názoru :).

    OdpovědětVymazat
  12. máš úžasného pejska, taky jorkšírek což?
    ten makeup vypadá dost slušně! až dopotřebuji svůj vejkmíap od rimmel, tak ho možná zkusím :))

    OdpovědětVymazat
  13. Super recenzia. Kryje naozaj pekne, ale predpokladám, že kvôli tým šupinkám a zmatňujúcemu efektu asi nebude vhodný pre suchšiu pleť.
    Ten psík je strašne zlatý :))

    OdpovědětVymazat
  14. ako tak pozerám na fotky bez a s make upem, tak sa fakt čudujem, že ako kryje, keď prekryl aj tvoje malé znamienko, a to tak, že po ňom ani stopy. Ja som sa naň pozrela v drogérií, ale nejak mi výrazne chcemicky zapáchal, tak som ho dala rýchlo nazad. Aj keď odtiene vyzerali celkom dobre.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako demonstrace vlastností make-upu super, určitě to někomu pomůže, slečna si ho sice sama nevybrala, přesto ho potřebovala nějak předvést, ale mně se na ní nelíbí. Kryje dobře, ale taky proto působí hrozně těžce, pudrově, dělá takový ten matně nepřirozený obličej jako z vosku. Slečna má naprosto dokonalou pleť a roztomilý pihy, který nemá smysl krýt make-upem.

      Vymazat
  15. Miuš, moc děkuji za tuhle recenezi, na tento makeup už jsem koukala a docela mě zaujal a chtěla jsem ho zkusit, nadchla mě tam ta báze, nicméně, teď vím, že to nebude nic pro mne, díky!

    OdpovědětVymazat
  16. Super recenze. Já se po něm dívala, ale je pravda, že teď make-up moc nepoužívám, tak třeba někdy příště. Jinak makeupy Max Factor mám spojené s kvalitou, pár makeupu jsem od nich měla, a vždycky byly skvělé. Jen škoda, že zalézá do pórů, třeba v zimě s tím mám trochu problém.

    OdpovědětVymazat
  17. Naprosto rozhodnutá si ho koupit! Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mám ho doma (v DM za 349Kč) :-) Zvolila jsem odstín Natural 50, tak doufám, že budu stejně nadšená jako ty :-)

      Vymazat
  18. Včera jsem se na něj koukala a uvažovala jestli ho mám koupit. Po téhle recenzi mám jasno, že si ho koupím, děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  19. No mne sa tento make-up podla tvojej recenzie dosť páči a zdá sa mi, že veľmi dobre kryje (chcem niečo niečo, čo zakryje menšie nedokonalosti a to spĺňa). Predtým než si ho pôjdem kúpiť - Mia, mohla by si mi odpísať že či zvýrazňuje šupinky (suchšie miesta na tvári?)? Ďakujem :)

    giveaway: secrets-of-wonderland.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Jorkšírek ! ŤUťU ! :D
    Skvělej make-up , zkoušela jsme ho ze vzorečku a je fakt super , přemýšlím o koupi ! ... ;)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Velmi dobrá a pro mě přínosná recenze. Já nyní používám (jelikož mám smíšenou pleť, která má sklony se lesknout) make-up od Rimmel Stay Matte. Tento make-up se dobře roztírá, je lehký, ale nevydrží celý den matný a také tak dobře nekryje. Přemýšlela jsem o jednom make-upu od Clinique, ale tento se zdá také dobrý a levnější.

    OdpovědětVymazat
  22. Právě přemýšlím nad koupí nového make-up a tento co se týče krytí a odstínu vypadá dobře,ale mám suchou pleť. :( Pro suchou pleť tedy spíš nedoporučuješ že?? Pejsek je skvělý ;)

    OdpovědětVymazat
  23. ten by osm rada vyskúšala ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Když tento make up patří mezi špičku makeupů z drogerie, ale není na vrcholu, který tam teda je?

    OdpovědětVymazat
  25. Koukala sem na něj včera v DM a začala sem přemýšlet nad koupí jenže se mi nelíbí to zalézání do porů a nejsem navyklá používat bázi pod make-up. Kdysi sem jí používala, ale odvykla sem si a nehodlám si zvykat zase. :) Byla sem dneska v Marionnaudu a vyžádala si vzoreček make-upu od Lancome a ptala sem se té paní tam a říkala, že je Lancome kvalitnější no uvidím jak mi sedne. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  27. Měla jsem možnost ho vyzkoušet a nic moc :( Bohužel mi na mou mastnou peť vůbec nevyhovuje. Stále vítězí Colorstay od Revlonu. Škoda, do tohoto makeupu jsem dávala velké naděje.

    OdpovědětVymazat
  28. můj favorit na další makeup

    OdpovědětVymazat
  29. Pejsek je úžasnej :D A make-up jak to vypadá podle fotek taky :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ten vypadá skvěle! Musím ho mít. :D

    OdpovědětVymazat
  31. já ho mám zrovna nový ale pouze jen tester:) použila jsem zatím dvakrát ale zdá se mi úžasný! mam problematickou pleť takže ho teda používam se všema náležitostma (báze, korektory tří barev, pudr) krytí střední:))

    OdpovědětVymazat
  32. ten pejsek v pozadí je skvělý! :D

    jinak make-up vypadá dobře a jsem překvapená, že kryje opravdu slušně :) udělal ti krásnou pleť.

    OdpovědětVymazat
  33. Páni, to je mi ale zázrak :D Na něho si určitě pošetřím! Super recenze! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě bych ti chtěla říct, že na mém blogu mám pro Tebe překvapení ;) Zvolila jsem tě totiž do Mých TOP 5 nej blogů ;))))

      Vymazat
  34. Dá se sehnat samostatně i ten štětec?

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Mio. Nechci se tady nijak zviditelňovat, ale začala jsem psát blog a můj premiérový článek je právě o tom, kterak jsem vybírala make up. Myslím, že by to tebe, nebo klidně i někoho jiného, mohlo pobavit. Kdyžtak jukněte sem: http://cnbymiisha.blogspot.cz/
    Jsi moje velká inspirace :-)Možná příště vyzkouším tenhle, třeba to dopadne lépe než naposledy :-D

    OdpovědětVymazat
  36. Skvělá recenze :) Mrzí mě to "zalézání" do pórů...
    Každopádně bych ho v nejbližší době vyzkoušela, líbí se mi to krytí :)

    OdpovědětVymazat
  37. To je super, že si napsala recenzi. Od té doby, co je v televizi jsem byla zvědavá, co na ní kdo řekne, tak jsem ráda, že první názor jsem si přečetla zrovna od tebe :).

    OdpovědětVymazat
  38. Ahooj Mio .. skvělá recenze. Zrovna dnes jsem se na něj dívala v jedné drogerii a ptala se sama sebe, jestli si ho pořídit či ne. Mám celkem mastnou pleť, takže asi po 2-3 hodinách se mi pleť začíná lesknout. Doufám, že po koupi tohoto výrobku budu konečně spokojená, jen tedy nevím, jakou podkladovou bázi použít. ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, prosím Tě, když s Tebou M komunikuj :), nemohla by ses zeptat na to SPF? 20 je fajn, to bezesporu, ale je to UVA + UVB, nebo UVA? Díky. (Ne, že by tento dotaz už nebyl zaslán, ale buď to neví, nebo nevím).

    OdpovědětVymazat
  40. No, osobně bych za to zalízání do pórů strhla víc než jen půl bodu :))

    Ale jako je to fakt individuální....dvě kamarádky, který u mě makeup díky šíleně světlýmu odstínu testovaly, o něj nakonec obě projevily zájem a jsou moc spokojený, tak jsem se dokonce musela rozhodoval, které ho daruju :))

    OdpovědětVymazat
  41. Ty jo krytí je vážně suprové! Musím se po něm podívat, už to chce konečně nějaký pořádný make-up :)

    OdpovědětVymazat
  42. Je i pro bledule?

    OdpovědětVymazat
  43. ten pes je nejlepší!:D:D

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj,díky za recenzi protože jsem byla na vážkách jestli si ho mám koupit a díky tvojí recenzi jsem se rozhodla pro koupi:))

    OdpovědětVymazat
  45. presne hľadám nejaký hentaký mejkap, pouvažujem o kúpe tohoto :)

    OdpovědětVymazat
  46. Doprkýnka, já vim, prčo ho chtít, že :D Ach jo, je úžasný, i když podle mě zatím jen takhle na fotkách, zatím jsem ho nezkoušela, a pochybuju, že bych i zkoušela, protože ta cena.. :/ No, uvidím :) Každopádně super recenze :)

    OdpovědětVymazat
  47. Mám jej na těch hormonálních 14 dní, kdy se mi zblázní pleť a jsem spokojená. Což je celkem div, měla jsem toho na obličeji fakt hodně a tento kousek mě zaujal ( plus ještě Astor Lift me up )

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡