Avon LUXE

DSC07864
Kosmetická firma Avon přišla s novou luxusní kolekcí Luxe, která je zahalená do zlata a obsahuje dokonce i diamanty a safíry. Já jsem výrobky obdržela teprve tento týden, ale i tak už jsem je stihla vyzkoušet a udělat si na ně svůj názor, proto jsem se rozhodla napsat článek přednostně, abyste si nějaký produkt stihli třeba i objednat v nynější kampani, kde si můžete k jakémukoliv výrobku přiobjednat náhrdelník se zlatým přívěskem, ve kterém se ukrývá lesk na rty. 
luxe řada DSC07873
Fialovo-černé krabičky s hadím potiskem působí luxusním dojmem a své fanynky mít určitě budou, nicméně já mám co dělat, nosit jedno hadí tričko a jeden hadí šátek, natož se těšit z hadí kosmetiky. Když jsem byla malá a prohlížela si encyklopedie zvířat, které jsme se sestrou zbožňovaly, štítila jsem se dotknout stran s hady a otáčela jsem to třeba s rukou v rukávu od trička a ještě se u toho šklebila. Mám šílený strach z hadů a vůbec se mi nelíbí, ale to je můj problém. Jak se tak na fotografii koukám, možná, že ani nejde o hady. Je to krajta nebo krajka? (:D) Výrobky samotné naštěstí hadí nejsou. Jsou zlaté a zlato zas naopak miluji.
DSC07884
Make-up (odstín Porcelain) 329 Kč
Pumpička funguje tak, jak má. Odstín měl po nanesení na mé pleti zvláštní oranžovo-růžový odstín a myslela jsem si, že mi sedět nebude, avšak po důkladném rozetření byly nevítané barevné tóny pryč. Přijde mi, že se dokáže přizpůsobit, a to dokonce i největší bleduli. Konzistence je v porovnání s jinými Avon make-upy o něco řidší (vyzkoušela jsem už dva jiné). Na můj vkus možná trochu až moc, ale zas je to lepší, než aby naopak rozmazat nešel a rychle usychal. Oceňuji, že je velmi lehký. Kryje středně a méně. Pihy nezakryje, ale kruhy pod očima či drobné barevné nesrovnalosti ano. Dle popisu obsahuje výtažky z bílého safíru, které mají pleť rozjasnit a hydratovat. Určitě bych neměla zapomenout zmínit, že nezalézá do pórů. Asi pro to, že je velmi lehoučký.

Pudr (odstín Fair silk) 329 Kč
Klasický pudr, který pleť zmatní a dokonce i trochu kryje. Je velmi jemný a moc krásně sladce voní.

DSC07867
Paleta očních stínů (odstín Glamorous roses) 229 Kč
Kombinace barev očních stínů je pro mě jako stvořená! Jsem nadšená hlavně z nejsvětlejší, která je jemně třpytivá a nádherně rozjasní oči. Použila jsem ji v kombinaci s matně starorůžovou do záhybů víček (kterou jsem použila i jako tvářenku) a hnědo-vínovou na vytvoření kouřového efektu. Štěteček nic moc, ale každá z nás má určitě svůj vlastní. Mně osobně nevadí, že je v setu, ale nepoužívám ho. Stíny jsou pěkně pigmentované, ideálně namíchané matné s třpytivými a s bází vydrží bez problémů celý den. Obsahují výtažky z orchideje, díky které mají být údajně tak hedvábné.
DSC07872 DSC07876
Řasenka (odstín Black) 179 Kč
Má obsahovat diamantový prášek pro velmi tmavou barvu. Kartáček není špatný, ale pro mě osobně není nic extra. Řasenka je designově krásná k setu, ale jinak je dle mého názoru průměrná. Řasenka se nedrolí a nevytváří žmolky, což hodnotím kladně.
DSC07879
Tekuté oční linky (odstín Black luxury) 179 Kč
U linek záleží na tom, zda Vám vyhovuje jejich aplikátor, a také jak dlouho vydrží. Mě klasický hrot vyhovuje. Linky jsem s ním nakreslila jedním tahem a poměrně slušně. Výdrž je výborná - linky zůstaly na místě až do odlíčení. Líbí se mi, že nepáchnou. (Nemám to ráda. :D)
DSC07882 DSC07887
Lesk na rty (v odstínu Romantic rose) 159 Kč
Odstín je velmi přirozený, růžovo-lososový. Aplikátor je dobrý, lesk se s ním dá nanášet, ale já stejně většinou použiji prsty - zvláště pak u třpytivých lesků, abych na rty nenanesla moc velké množství. Lesk neobsahuje velké třpytky, ale leskne se dost, takže jsem jej při líčení nanesla jen do střední části horního a dolního rtu. Drží jako každý normální lesk. Po napití/puse je třeba doplnit.

Rtěnka (odstín Nude slip) 159 Kč
Tohle je pro mě pravá nude! Žádná béžová, korektorová. Když se řekné nude lips/tělové rty, představím si barevně sjednocené rty v přirozeném odstínu rtů, maximálně o jeden odstín světlejším. Rtěnka nádherně voní. Je krémová, ale jen s jemným odleskem. Až bych skoro řekla, že se blíží více k matným rtěnkám. Drží obstojně, ale doporučuji používat nějaký balzám, jako je potřeba skoro u každé rtěnky.
DSC07834
A na fotkách si můžete prohlédnout všechny zmíněné výrobky v akci. Kdybych měla vybrat tři výrobky z celé LUXE kolekce, které bych 100% doporučila, zvolila bych paletku očních stínů (nádherné kombinace odstínů v luxusním obalu), tekuté linky (protože drží) a rtěnku (miluji její přirozený odstín). 
AVON luxe AVON luxe-001
Musím uznat, že mě kolekce Luxe velmi překvapila a není výrobek, který by mě vyloženě zklamal. Průměrnými výrobky bych zvolila řasenku a lesk, ale průměrné neznamená špatné. Jsem ráda, že jsem výrobky mohla díky spolupráci s Avonem testovat a podělit se s Vámi o mé názory. Výrobky najdete už v kampani 16, a to za zvýhodněné ceny, které jsem uvedla i v článku. Já se určitě podívám na další paletky, jelikož mě tahle opravdu zaujala. Luxe je dle mého názoru ideální kolekce pro období Vánoc, protože mně by takové luxusní produkty(dárky) udělaly určitě radost. Moc se mi také líbí, že ačkoliv je Luxe velice luxusní na pohled a kvalitní i uvnitř, není drahá. (Více na mujluxe.cz)

Zalíbil se Vám nějaký z výrobků nebo jste si už nějaký z nich objednali s předstihem sami? 

70 komentářů:

  1. Za prvé to vážně vypadá strašně krásně, moc pěkné obaly :) A za druhé ti líčení sluší, moc se ti povedlo ! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám vzoreček rtěnky, tak mám v plánu také napsat článek :).

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle jemné líčení ti moc sluší, opravdu :) zaujaly mě stíny, určitě se po nich kouknu!

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné líčení, nalákala jsi mě na rtěnku a stíny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám tě tak moc ráda. Jsi originální i v recenzování a je na všem vidět, že ti to dá fakt práci. Moc ti fandím a baví mě to tu miuško! Je to všechno úplně nádherný. Nevim co k tomu dodat prostě :D Jo a vypadáš jako kayture.com tady rozhodně asi díky tomu líčení. Kouřovky ona nosí často :) Pápá Natalí

    OdpovědětVymazat
  6. to líčenie je úžasné ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se líbí ten make-up a pudr, ale asi v jiném odstínu ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné, jemné líčení. Osobně nejsem fanynkou Avonu a podobných katalogových značek, no musím říct, že mě učarovalo už samotné hadí/nehadí balení:-). Stíny jsou skvostné a zlaté obaly skutečně dodávají punc luxusu, možná objednám:-)

    OdpovědětVymazat
  9. teda, výrobky jsou fakt luxusní! podle té první fotky bych ani neřekla, že to je AVON :)) a to líčení Ti moc moc sluší :*

    OdpovědětVymazat
  10. wow, tie výrobky vyzerajú fakt luxusne!!! a líčenie sa ti veľmi podarilo! moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná recenze, krabiček se celkem bojím, taky nemám ráda hady..ale jinak ta zlatá♥ :-)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  12. avon zrovna moc nemusím, maximálně ty jejich různé šampony a příchuťové balzámy na rty, ale tohle vypadá opravdu luxusně, včetně toho krajtového balení;)

    OdpovědětVymazat
  13. taky jsem se na tu sadu v Avonu dívala:)

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné líčení, Miunko, na těch fotkách ti to strašně sluší:)

    OdpovědětVymazat
  15. vyzerá to veľmi fajn, už som tú kolekciu obzerala, taká zlatá je fajn.
    No kedže make-up mi ani jeden nesadol, špirále strašne vysychajú (aspoň mne) a rúže nikde nemajú tú farbu, ktorú očakávam. Ale teraz používam púder od Avonu a tiež korektor, s tým som spokojná.
    A očné tiene vyzerajú fajn, hlavne tá tvoja farebnosť, tie odtiene mám najradšej a veľmi ti seknú.

    OdpovědětVymazat
  16. Na to, že je to avon vypadá to moc hezky :) Jenom, jestli můžu mít trapnej dotaz? :D To se tak hrbíš nebo máš kliční kosti takhle?
    Tím nechci říct, že je to špatný. Naopak, mě se to hrozně líbí a přála bych si to tak mít taky :)

    OdpovědětVymazat
  17. a v takových chvílích jsem ráda, že dělám "avonlady" :D na kolekci určitě mrknu, děkuji za tip :) Jinak ti to strašně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty poslední dvě fotky jsou překrásné a Tobě to strašně sluší Miunko!! :)
    N.

    OdpovědětVymazat
  19. Líčení očí se ti opravdu velice povedlo. Vypadáš kouzelně:)

    OdpovědětVymazat
  20. Očné tiene sú super, krásne! Asi si ich objednám :) A s tými hadmi sme na tom rovnako :D

    OdpovědětVymazat
  21. Téda, ty produkty vypadají opravdu luxusně ;) sice nemám Avon moc ráda ale docela si mě na tohle nalákala...;)

    OdpovědětVymazat
  22. avon má niektoré veci úplne šupa ;)
    tieto vyzerajú luxusne ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Mě osobně se to moc nelíbí ale když to máš na sobě,tak to vypadá božsky (šíleně ti to slušší!).Nevím jestli jsem to náhodou někde nepřehlédla,ale odkud jsou ty krásné naušnice. P.S.Recenze úžasná jako obvykle,skoro bys mě přemluvila ke koupi :) :D

    OdpovědětVymazat
  24. Ty jo, tak tenhle článek se mi doslova hodí (už méně mé peněžence :-D). Koukala jsem přesně po téhle paletce stínů v tom samém odstínu, ale pořád jsem se nemohla rozhodnout... a říkala jsem si, že stínů mám dost a že, i když mám Avon ráda, nebudou nic moc... Ale ty jsi mě přesvědčila, takže příští kampaň je paletka moje.

    A musím s tebou souhlasit u té řasenky. Měla jsem ji také s předstihem a kupovala jsem si ji hlavně kvůli sympatickému kartáčku (mně tenhle vyhovuje), ale nijak nadšená z ní nejsem. Musím nanést víc vrstev, abych s ní dosáhla efektu, který si představuji. U jiných řasenek stačí obecně vrstvy dvě. Ale přesně jak píšeš - nedrolí se ani neopadává! Takže ji používat budu, jen si ji už nekoupím. Ale myslím, že pokud má někdo radši přirozenější řasy, tak pro něj bude dobrá.

    OdpovědětVymazat
  25. Já ti nevím, já mám prostě vůči Avonu nějaké předsudky, kdysi jsem něco vyzkoušela a vůbec mi to nevyhovovalo a tak,když mi přišla nabídka na spolupráci, odmítla jsem ji, což ted koukám, že jsem možná udělala chybu :D......Asi jsem zaujatá, protože jednu dobu to dělali všichni a kdejaká kamarádka mi nutila Avon nebo Oriflame nebo Mary Kay, určitě to nebude zas tak špatná, převoněná a dráždivá kosmetika,jak si pamatuji, tak se možná přecejen odhodlám něco zkusit....:).Jinak recenze je skvělá a musím podotknout, že tohle nalíčení ti strašně sluší a jsi tu úplně přenádherná, ostatně jako vždy :).

    OdpovědětVymazat
  26. Taky jsem se do teto kolekce zamilovala:-) Jedine co mi vadi na rtence je, ze kdyz promnu po naneseni rty, tak mam v puse jako kdyz hodne jemny pisek, ale pak uz je to dobre:-) hezky clanek, asi si poridim dalsi odstin rtenky;-)

    OdpovědětVymazat
  27. Všechno vypadá moc krásně! A moc ti to sluší - máš krásně nalíčené oči...! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Tak tahle řada vypadá božsky, zaujaly mě obzvlášť stíny a rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  29. veľmi pekné! tie výrobky vyzerajú luxusne, rozmýšľam, že si objednám =)

    OdpovědětVymazat
  30. ty produkty jsou vážně nádherný, pořídila bych si je už jen kvůli těm obalům! :D zaujala mě nejvíc ta rtěnka, ta má opravdu skvělý odstín :)

    OdpovědětVymazat
  31. Nádhera! Už jsem si tři věci objednala - já zarytá odpůrkyně Avonu a podobných katalogových věcí :-D Fakt díky, Miunko :-D

    OdpovědětVymazat
  32. nalíčení ti moc sluší :)

    a musím uznat, že ty obaly se jim povedly, když jsem viděla tu první fotku, myslela jsem nejdřív, že to je YSL ... akorát škoda, že řasenka tedy nic moc, ta mě podle fotky totiž zaujala nejvíc a jako jedinou bych ji zkusila (možná ještě s pudrem), protože mám moc ráda tyhle kónické kartáčky

    OdpovědětVymazat
  33. Moc ti to sluší. Zdá se mi to, nebo se v poslední době roztrhl pytel s řasenkami s diamantem?
    Stíny se mi zamlouvají nejvíce. Avon katalog leží zrovna vedle mě, tak jsem jím hned začala listovat. Už vím co si přát k vánocům :)

    OdpovědětVymazat
  34. Tak to je bomba!

    musliwithmilk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Tak teď jsem se pobavila nad tím, jak ses štítila stránek v encyklopedii s hady - já tu stejnou paniku mám totiž dodnes. Jakmile jdu okolo terárka s hadem, utikám míle pryč :D Jinak ten make-up a rtěnka s leskem vypadají úžasně, asi budu nad nima taky uvažovat. :)

    OdpovědětVymazat
  36. Myslím, že se tato kolekce hodně povedla! Klidně bych ji brala do své výbavy :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  37. tak tady ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  38. líbí se mi to zlaté balení, asi jsem straka :D
    www.kosmetickykufrik.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. Tedy ta rtěnka je super, má krásnou barvu. Mám ráda jemné odstíny :)
    A to líčení Ti fakt dobře sedne! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Tak tento make-up look ti naozaj pristane :) zaujal ma ten rúž, ale už si nesmiem kupovať ďalší makeup :D

    giveaway: http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  41. ta recenze je uzasna ty jsi nejkrasnejsi beauty blogerka na ceske scene!:)
    na me balicek take ceka, tak se tesim, az se dostanu do prahy a vyzkousim ho, pudr i rtenku mam stejny odstin:)vypda to fakt krasne!

    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  42. Líčení ti opravdu moc sluší :) jsi krásná, něžná. I tato kolekce je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  43. Nádherně vypadající balení produktů, nádherně vypadající Mia.. fajn :)

    OdpovědětVymazat
  44. Anonymní23.11.12 0:02

    Ahoj,tak tohle se,myslím,Avonu velmi povedlo,nádhera,už jsem na to v katalogu také koukala.A moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  45. Anonymní23.11.12 0:04

    Jo a úžasná recenze.

    OdpovědětVymazat
  46. moc Ti to tu slusi!! ja bohuzel nemam Avon rada.... ale predam ljnk na Tvuj clanek kamaradce ktera Avon zboznuje...

    OdpovědětVymazat
  47. Anonymní23.11.12 8:33

    Wow, krásné líčení, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  48. Tak nato že je to AVON, tak ma aj balenie a produtky milo prekvapili :) super, popozeram sa po niečom a líčenie je pekne:)

    OdpovědětVymazat
  49. Opravdu úžasný!:). Nato,že je to od Avonu:DD tak docela i čumím:), většinou totiž vsázím na jistotku značky Essence:))

    OdpovědětVymazat
  50. Od Avonu já nikdy moc nečekala, ale tahle řada se jim opravdu povedla. Líbí se mi obaly, stíny a ta nude rtěnka má opravdu nádherný odstín.
    Líčení se ti moc povedlo, sluší ti to :)

    http://maplecupcake.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  51. vyzera to vyborne a nalicena si prenadherne :)

    OdpovědětVymazat
  52. Miunko tak si představuj, že je to ta krajka. :D ♥

    OdpovědětVymazat
  53. Mňa napríklad vyberať kozmetiku z katalógu vôbec neberie :) Radšej chodím do obchodu a tam "na živo" vyberám :)

    OdpovědětVymazat
  54. Wow, skvělé! Rtěnka je opravdu nude, taky si takhle představuji nude rtěnku. A to kouřové líčení je absolutně dokonalé! :O

    OdpovědětVymazat
  55. Mio, moc krásné líčení! Byla bych moc ráda za nějaký tutorial na kouřové líčení :-) Moc ti to sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  56. Jsi tu nádherně nalíčená. Já Avon jako značku moc nemusím, když už, tak občas si koupím nějakou jejich řasenku, ty jsou dobré. U stínů jsem neměla štěstí na dobře pigmentované, ale tyhle se zdají pigmentované dost a odstíny jsou vážně krásné :)
    Můžu se jen zeptat, odkud jsou ty náušnice? Vypadají taky luxusně :)

    OdpovědětVymazat
  57. Skvělá tecenze a krásné fotky!! :*
    Já jsem zatím zkoušela stíny a jsem s nima moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
  58. Já osobně s kosmetikou Avon moc dobré zkušenosti nemám..spíše mě zklamala, než-li potěšila..Ale tuhle kolekci možná zkusím, píšeš o ní příznivě:) A to líčení Ti moc sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  59. Tak to bych si na Avon opravdu netipla ... obaly vypadají fakt krásně :) Ale přece jen Avon jako značku už nějaký čas nevyhledávám a asi ani v brzké době nebudu :X Každopádně věřím, že ty výrobky nejsou špatné ... proč né :))))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  60. ta paleta očních stínů je nádherná :) jinak mi ale Avon jako dekorativní kosmetika moc nevyhovuje. Ale třeba tělová kosmetika je od Avonu super

    OdpovědětVymazat
  61. Skvělej článek!! a ty si nádherna.:)

    BLOGGER: http://evzuu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  62. Na pohled to všechno vypadá opravdu krásně, ta zlatá je fakt krásná.. ale já s avon kosmetikou moc dobré zkušenosti nemám.. už si nepamatuju, který výrobek mi udělal vyrážku, takže s avonem jsem skončila, radši si kosmetiku vyzkouším v drogerii :)

    OdpovědětVymazat
  63. Nádherné líčení!!

    http://malykoutekkrasy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  64. krasna recenzia :) zaujal ma ten ruz, skoda ze si neukazala ako vyzera bez lesku

    OdpovědětVymazat
  65. Tak na to, že jsem se Avonu, Oriflamu a podobným společnostem doposud úspěšně vyhýbala, až na pár vyjímek, jako je třeba pleťová maska od Avonu, tak do téhle paletky stínů jsem se normálně zamilovala. Hlavně ty fotky, jak jsi se s ní nalíčila mě přesvědčily, že si jí prostě musím pořídit. Díky za inspiraci :-)

    http://cnbymiisha.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  66. ta rtěnka vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  67. dekorativku od Avonu moc nemusím až mě to překvapuje, jaké pěkné líčení se z toho může vyklubat. krásná Mio :)

    OdpovědětVymazat
  68. Tohle líčení ti sluší nejvíce:)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡