Pistácie do sprchy

Miluju pistáciovou zmrzlinu (a šmoulovou)! Je to pravděpodobně tím, že jsou zelené a modré, takže jsou svým způsobem divné a jedinečné. Už odmala jsem měla zálibu například v modrém/zeleném pití, které zbarvilo jazyk (samozřejmě nemám na mysli alkohol.). Všechny kamarádky chtěly všechno jahodového a já vždy vybírala podle barev. Nejbláznivější vyhrála. Zvláštní, že špenát se mi barevně protivil, haha, ale to už jsem se dostala zas úplně jinam, než jsem původně chtěla. 
DSC05879
Pistáciové oříšky nejen, že dobře chutnají, ale i nádherně voní. Víte odkud pochází? Já si tipla slunné Španělsko a bylo to vedle jak jedle. Jejich domovem je Přední a Střední Asie! Konzumování těchto malých oříšků je zdravé pro srdce, ale i jejich aroma má pozitivní účinky při relaxaci. Tento Revitalizační sprchový gel od značky Dermacol, z řady Aroma ritual s vůní Sicilská pistácie (takže tyhle jsou dokonce z Itálie! :D) má probudit smysly a příjemně naladit na celý den nebo noc. Pistáciový olej, který je ve sprchovém gelu přidaný, intenzivně zvláčňuje pokožku a má zabraňovat jejímu nadměrnému vysoušení. Za 250 ml tubu zaplatíte přibližně 60Kč. Já mám celou novou řadu Aroma ritual velmi ráda, určitě o celé napíšu ještě článek, až vyzkouším poslední výrobek, který jsem si nedávno pořídila. Pistáciovou vůni tohoto gelu jsem si zamilovala. Vůní mi připomíná čokoládovou tyčinku Deli. :) Gel je klasicky průhledný, je hydratační a hodně dlouho vydrží, protože balení je obrovské. Určitě ho zkuste, pokud máte pistácie rádi. Pokud jste alergičtí na oříšky, je mi to líto a snad pro Vás bude další článek zajímavější. :))

49 komentářů:

  1. Pistáciovou zmrzlinu též miluju a já si podle barev vybírám ještě ted, takže tě naprosto chápu :D A tuhle řadu Aroma Therapy vidím na blozích už podruhé, že bych..?

    OdpovědětVymazat
  2. šmoulovou zmrzlinu nesnáším, protože Šmoulové jsou mi strašně nesympatičtí :DD

    tenhle gel jsem očichávala v drogerii a voní krásně, asi si ho koupím:) teď mám od Dermacolu ten čokoládový, a nejradši bych ho snědla, voní jako čokopiškoty Pim´s :D

    OdpovědětVymazat
  3. wow.. tak na ten jsem ještě nenarazila, já kupovala v týdnu kámošce k narozkám nějakej limetkovo bezinkovej, nebo vínovej nebo něco takového :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nedávno jsem k němu v drogérce čichala a vážně nádherně voní! Plánuju si ho brzy pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hmmm, to zní lákavě. Konečně méně častá vůně. Asi se po něm mrknu :).

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle gel bude vonět i těm co jinak pistácie nemusí. Já ho mám a miluju ho!!!! Budete se pak strašně těšit do sprchy :D

    OdpovědětVymazat
  7. To zní moc dobře, pistácie a pistáciové příchutě zbožňuji. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle gel bude vonět i těm co jinak pistácie nemusí. Já ho mám a miluju ho!!!! Budete se pak strašně těšit do sprchy :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle vůni si zamilujete i když pistácie třeba jinak nemusíte!! Já ho mám a fakt ho zbožnuju, budete se pak strasne tesit do sprchy :D

    OdpovědětVymazat
  10. Miluju všechno, co voní. Myslím, že si to taky pořídím :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. děláš mi chutě na moje nejoblíbenější příchutě zmrzliny:) sprcháč se mi v obchodě strašně líbil, no kouknu se na něj pozorněji!

    OdpovědětVymazat
  12. Nedávno mi došel.. je úžasný! :) Ještě mám belgickou čokoládu a přijde mi mnohem lepší než čokoládovej sprcháč od Sephory :)

    OdpovědětVymazat
  13. Takže zítra to vidím na výlet do rossmanu :D

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to sme na tom stejně :D Když jsem byla malá chtěla sem všechno co barví jazyk na zajímavý barvy :D vždycky sem vypadala jak indián, naši měly určitě radost :D
    Jinak už jsem po těchto výrobcích taky koukala, zaujala mě čokoláda s pomerančem mám pocit. Ale je to takové divné vonět čokoládou :D
    K tomuto pistáciovému jsem nečuchala, musim vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  15. tak ten si koupím až mi dojde můj sprcháč :)

    OdpovědětVymazat
  16. Pistácie mám ráda, ale jejich vůni, natožpak zmrzlinu, to mě teda nedostává! :( :D Navíc nemám v lásce ani zelenou, takže tenhle sprcháč by mě v obchodě nezaujal :D Recenze hezká, ale na mě by museli marketingový prodejci jinak! :D

    OdpovědětVymazat
  17. O téhle řadě jsem ani nevěděla, vypadá to dobře a cena je taky fajn. Určitě si koupím čokoládovo-pomerančový nebo pistáciový :)

    OdpovědětVymazat
  18. Můj favorit! :D V létě jsem se na blogu zmiňovala o voňavých sprchových gelech a tenhle byl mezi nimi. :) Zítra si zřejmě půjdu i pro ten s belgickou čokoládou..:)

    OdpovědětVymazat
  19. MIlujem ho! Takisto aj telové mlieko tiež s pistáciami :) No radosť sprchovať sa :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já pistáciovou zmrzlinu nemůžu ani cítit, vlastně cokoliv pistáciového ale pistacie miluju :D

    OdpovědětVymazat
  21. Pistáciovou zmrzku mám také hrozně ráda :) A vybírám si ještě doteď většinou podle barev :D Z téhle řady mě láká hodně ten pomeranč&čokoláda, ale zatím jsem nevyzkoušela.
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Taky zbožňuju pistáciovou zmrzlinu, moje nejoblíbenější a všechno s pistáciovou příchutí :-) Já mám Dermacol pistáciové tělové mléko a je nejlepší a ta vůně je božská, nejradši bych ho snědla! :-D Sprcháč si určitě taky pořídím. A druhá nejlepší vůně je čokoláda-pomeranč, to mám zas sprcháč. Celá řada Aroma Ritual se, myslím, povedla :-)

    Lena

    OdpovědětVymazat
  23. ja som mala pistaciovy dermacol krem na telo a bola to katastrofa, co sa vone aj hydratacie tyka...fuj, nikdy viac.

    OdpovědětVymazat
  24. mne prišla až moc deli :) a tak som si kúpila jazmín, neskutočne krásna vôňa a milujem ho!

    OdpovědětVymazat
  25. Na tuhle řadu už koukám nějakou dobu. A Dermacol je super značka, takže musím zkusit. Koukala jsem i po tom melounovém.

    OdpovědětVymazat
  26. Já zbožňuji pistáciovou zmrzlinu a pistácie též:0)

    OdpovědětVymazat
  27. Je to krásná vůně, ale po rozetření mí to trochu voní jako nějaký sladší opalovák:)) ale i tak se s ní budu mazat, dokud nedojde!

    OdpovědětVymazat
  28. ja mám tiež rada modré pitie :)
    keď som bola malá som vypila toľko šmolkového džúsu, že som zvracala :D

    tie sprchové gély som obzerala v drogérii, ale nakoniec som si nevybrala, možno nabudúce :)

    OdpovědětVymazat
  29. Pistáciový sprchový gel je naprosto neodolatelný. Miluju pistáciové ořišky, pistáciovou zmrzlinu, pistáciovou čokoládu. Bez ohledu na barvu. Takže tenhle sprchový gel nesmí chybět v mých oblíbených. Nějaký zvlášní vliv na pleti jsem nezaznamenala, ale mně šlo stejně jen o tu vůni. Vůní mi připomíná točenou pistáciovou zmrzlinu, co se prodávala za totáče. Zase určitě koupím. Vyloženě jsme se večer těšila do sprchy. Příjemně osvěží, jak mysl tak tělo.

    OdpovědětVymazat
  30. Děkuju za tip,určitě zkusím:) už jen kvůli té vůni:-D

    OdpovědětVymazat
  31. Pistácie mám ráda pražené,ale u toho končím,tohle je spíše parketa segry, dám ji echo :D

    OdpovědětVymazat
  32. no a teraz mam taku chut na pistacie!! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. Mám tělové mléko....gel jsem v drogerii neviděla...musím se po něm podívat, miluju vůni pistácií.

    OdpovědětVymazat
  34. Po přečtění tvé ódy na sprchový gel mám chuť ho okamžitě koupit, haha :)

    OdpovědětVymazat
  35. oo pistacie ! to musi byť važne užasne !!!

    OdpovědětVymazat
  36. šmoulovou jsem měla taky vždycky nejraději! :D a ten sprcháč mi taky moc voní.

    OdpovědětVymazat
  37. miluju všechno pistáciový, hlavně deli! takže jsi mi nadělala dobrý chutě :D já používám řadu belgická čokoláda a pomeranč a miluju jí ♥

    OdpovědětVymazat
  38. pistácie moc nemusím, škoda :/

    OdpovědětVymazat
  39. Nesnáším jakékoliv uměle barevné jídlo/pití xD Pokud je to moc zářivé = pro mě nedůvěryhodné. Krémy mám nejraději nějaké čisté miminkovské vůně :) Ikdyž naposled mi takhle od dermacolu vonel zazvorovej :)

    OdpovědětVymazat
  40. Teda, dneska najdeme výrobky snad všech různých druhů a vůní! :)
    To je jedině dobře! :)

    http://diaryofmisssailor.blogspot.cz/ - mrkněte

    OdpovědětVymazat
  41. Ďakujem za typ. som zvedavá, ako to vonia ♥

    OdpovědětVymazat
  42. Stop zabíjení šmoulů do zmrzliny!!!:D

    OdpovědětVymazat
  43. Mám z týhle kolekci meloun :). a taky úžasně voní!

    OdpovědětVymazat
  44. dá se koupit v rossmannu nebo dmku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Schlecker i DM..;) Taky jsem si v dmku k němu čichla ..fakt krásná vůně ale pak mi přišlo trošku babičkovské.. Víc mo voněl s vodním melounem nebo pomeranč a čokoláda.. :) Barun

      Vymazat
  45. V Rossmannu ho mají teď v akci za 40,- Kč. ;-)

    OdpovědětVymazat
  46. Dnes jsem měla možnost přičichnou si k tomuto revitalizačnímu sprchovému gelu s vůní vodního melounu a jsem z něho unesená ! Myslím, že se pro něj hned zítra vrátím, skvělá volba :)

    OdpovědětVymazat
  47. Anonymní26.09.12 8:51

    Tuhle řadu miluju!! Pistácie je skvělá,ale více mi voní Belgická čokoláda s pomerančem! :)

    OdpovědětVymazat
  48. Já sem tenhle sprcháč kupovala nedávno ale k Vánocům takže sem neměla možnost vyzkoušet ale nejspíš si ho koupim taky protože vážně krásně vonííí ! :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡