Ladybox: září 2012

S krabičkami krásy se u nás v ČR momentálně doslova roztrhl pytel (a to je jedině dobře). Možná Vás bude otravovat, že o nich čtete až moc často, ale mě baví prohlížet si, zda někomu přišlo něco jiného a jaké měl odlišné odstíny. Jak už se říká, sto lidí - sto chutí, a proto bych ráda napsala svůj názor na dvě krabičky, které mi byly zdarma poskytnuty k recenzi. Na trhu se objevil Ladybox, Senzabox a blíží se i Birdbox. Já obdržela první dva boxíky. Po ne moc slavném Luxuryboxu, který u nás snad dva měsíce fungoval, poté skončil, jsem se raději moc netěšila, a tak jsem po otevření měla obrovskou radost. Obě krabičky mě překvapily, očekávala jsem mnohem méně. Pro ty, kdo si ještě nevšimli předplatného beauty krabiček, mám krátký úvod na seznámení.

Co to vlastně je ,,krabička krásy"?
Určitě už jste si někdy předpláceli časopis - tak tohle je něco dost podobného, akorát si krabičku předplácíte každý měsíc zvlášť, takže se k ničemu nezavazujete. Za určitou částku si předplatíte box, který Vám přijde příští měsíc a jeho obsah bude překvapením (pokud tedy moc nečtete blogy, protože na těch se budou obsahy krabiček objevovat často a možná ještě dříve, než ji stačíte rozbalit). V pěkné krabičce každý měsíc objevíte několik kosmetických výrobků - na pleť, na vlasy, na tělo, na nehty nebo dokonce i k jídlu či k počtení. Některé výrobky budou v plné velikosti, ale objeví se i miniaturky nebo vzorky. V každém beauty boxu také najdete informace o výrobcích, jejich ceny, původ, popřípadě tipy a slevy na nákup. Za hranicemi tato milá služba funguje dokonce i pár let, a tak doufám, že se boxům bude dařit i u nás.

LADYBOX ZÁŘÍ 2012
DSC06244
+ design krabičky je vyloženě holčičí a milý
nove clanky3
+ úvodní dopis je originálně zalepen pečetí s logem
nove clanky1
+ seznam informací o výrobcích je úhledný
- proč jsou výrobky uveřejněny bez dph, milá Lady? (zdá se mi, že až se přičte dph, které je neznámé, výrobky budou stát stejně, jako je plná cena v obchodě)
DSC06286
+ krabička je uvnitř vypolstrovaná a výrobky jsou perfektně poskládané
DSC06287
- Sebamed krém na ruce a emulze (vzorky jsou fajn do kabelky, ale mohu si pro ně zajít i do lékárny)
+ Nobilis Tilia balzamický krém (tento krém mě velmi zaujal - je přírodní, má vypínat pokožku, zmírňovat podráždění a působit i proti akné, v obchodě stojí 279Kč, tedy více, než Ladybox samotný)
- Garnier tón.krém (oceňuji plné balení za 200Kč zdarma, ale tento ,,bb" krém mi už v minulosti vůbec neseděl, takže ho bohužel budu muset poslat dál)
DSC06289
+ Iswari snídaně (něco mi říká, že to do krabičky krásy moc nepatří, ale i tak mě tento dárek potěšil, že zase ochutnám něco nového, co by mě nenapadlo si koupit)
+ Pure fiji tělové máslo (jsem z něj nadšená!, skvěle voní a značku jsem neznala)
+ Color club lak na nehty - odstín 843 Magic attraction (můj nejoblíbenější výrobek z Ladyboxu, Lady se mi naprosto strefila do vkusu odstínem, protože momentálně miluji třpytivé nehty)
DSC06293 nove clanky2
+ jako bunus příručka Almanach Nobilis tilia plná informací i aromaterapeutické kosmetice (ne, že bych ji potřebovala, ale mile mě potěšila)

Design i obsah Ladyboxu září 2012 mě celkem mile překvapil. Krabička, dopis i vnitřek krabičky jsou dokonale propracované a hodí se pro všechny princezny, zvláště těm mladším udělá box určitě radost. :) Vzorky Sebamed a Garnier bb mě moc nenadchly, ale bylo by asi nemožné, aby krabička byla každému ,,ušitá" na míru (ale i to se chystá, momentálně můžete na webu před objednáním vyplnit dotazník preferencí, což je super). Knížku a kakao bych dokázala postrádat. Z krému, laku a másla jsem zas nadšená.
9 plusů/3 mínusy = 4 pusy z 5




A co vy, už máte svůj Ladybox? Jak se Vám líbí obsah? Plánujete objednat příští číslo?

60 komentářů:

  1. Po tom luxury boxu jsem právě zatím nechtěla objednávat a chtěla jsem si počkat na recenze :) Zatím to vypadá dobře. Třeba ten tvůj lak na nehty se mi strašně líbí, ale na blozích jsem viděla i například zelený, který bych k ničemu nevyužila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, to je taky mínus. Nikdy nevíš, co Ti přijde..

      Vymazat
  2. LB nemám, ale uvažuji, že bych ho jednou vyzkoušela..přeci jenom za zkoušku nic nedám :))
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  3. já si ten krém od Nobilisu snad pořídím sama, protože mě strašně láká! já tam měla to anti-age sérum, a tak to i "BB" putovaly k mamce. aspoň někdo z toho má radost :)
    z laku mám taky radost, líbil by se mi ale i tenhle ;)
    jinak snad souhlasím se vším co jsi napsala.

    příští měsíc se těším na Senzabox, uvidíme, u kterého zůstanu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně přišel Senzabox, je super! Ladybox mi přijde v říjnu. Jsem hodně zvědavá i na Birbox, jestli bude ještě lepší =)

    OdpovědětVymazat
  5. Nechci rýpat, ale přeplácet má jiný význam. Předplácet. :)

    Každopádně ten lak se mi líbí nejvíce.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla jsem na d u jednoho slova, už to vidím. Naopak, děkuji za opravu! :)

      Vymazat
  6. Ten lak je krásnej! Měla si štěstí na barvu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle zářijový se jim podle mě až tak nevydařil, ačkoliv chápu, je to na trhu něco zcela nového a co se týče značek - nic prestižního čekat nemůžeme, pokud se jim nepodaří navázat nějaký kontakt se zahraničními kosmetickými značkami. Pevně doufám, že říjnový bude lepší, už jen z toho důvodu, že jsem ho dostala k zrecenzování, tak snad na něm vychytají nějaké mouchy a Ladybox bude stát za to :) Ale jak se říká, proti gustu žádný dišputát..

    OdpovědětVymazat
  8. to je paráda :)) a nevieš či posielajú aj na Slovensko? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Posílají, za 11 euro:)

      Vymazat
    2. ďakujem :) a 11 € celkovo alebo len za poštovné :D ?

      Vymazat
  9. Tu kosmetiku Nobilis tilia mám od kosmetičky a je fakt úžasná vůbec nedráží a příjemně voní. Přímo tento krém ale nemám, mám pleťovou vodu , gely na čištění a jiné krémy. Ta kosmetika je fakt úžasná a mohu ji jen doporučit :)
    P.S. Skvělý článek :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky Miuš,
    jsem ráda, že jsi jako další z bloggerek přispěla s Ladyboxem. Já svůj očekávám v říjnu, měl by se také objevit na blogu :) už se na něj moc těším a jsem zvědavá, co tam bude pěkného..!! :))Víc než Birdbox se mi líbí LB, je růžovounký :D A já růžovku prostě miluju.. Uvidíme, čím mě překvapí v říjnu..objednáš si říjnový také?? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem velmi zvědavá. Já ještě nevím, zda budu další objednávat. Jsem hrozně zvědavá, ale zase abych nelitovala, vlastně o tom to je. Risk můžou být prohrou ale také ziskem. Asi neodolám :)) Já mám růžovou také ráda:)

      Vymazat
    2. Zajímalo by mě, jestli se už Birdbox "rozjel". Na jeho stránkách nacházím zatím pouze logo, nevíte o tom někdo něco? :)
      Díky.

      Vymazat
  11. Vidím, že to je celkom dobrá vec.. len neviem či to chodí aj na slovensko :)
    http://tournesoldanslanuit.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ano chodí, práve som sa zaregistrovala. Pre nás to stojí 11 €.
      Inak velmi užitočný článok..

      Vymazat
    2. Ano, posílají snad po celém světě. Jednou to psali, že nezáleží na tom, odkud člověk pochází, že LB pošlou kamkoliv. :)

      Vymazat
  12. nejlepší je na tom ta krabička! příjde mi to jako moc fajn věc, takže se moc těším, až si ji taky objednám! děkuju za článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu. Já krabičky rozhodně kreativně využiji do interiéru :)) není zač :)

      Vymazat
  13. Anonymní30.09.12 4:13

    Ahoj Mio.Nemám žádný,nedostalo se na mě,u LB mě to nemrzí u SB docela ano,výrobky mě zde zaujaly daleko více.Objednám si říjnový Senzabox.Děkuji za článek.Dobrou noc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes nebo zítra bude článek o Senza boxu, je opravdu Senza:)) I já děkuji za komentář! :)

      Vymazat
  14. Ladybox bych měla dostat na konci října už se nemohu dočkat:D
    BB by mě potěšil a taky mě dost zajímá ten balzamický krém:)A ten lak je úžasný:)
    Z tohoto Ladyboxu by mě potěšilo vše až na tu směs...alergie na kakao...:)

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní30.09.12 7:35

    Jsem moc zvědavá i na Senza box, to peříčko mě tam prostě magneticky přitahuje :)) A pokud je Ladybox přepoután jinou než růžovou stuhou, tak mě irituje. :)

    Čekám na říjnový balíček a jsem moc zvědavá, co v něm najdu. Ta značka Nobilis Tilia mě děsně zajímá, všude na ní čtu strašnou chválu :)

    Zvu tebe i čtenářky ke mně na Giveaway o vůni Lanvin :)

    Michell

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky líbí peříčko, lechtám s nim čumák psa a ten se hrozně rozčiluje a chce ho roztrhat. :DD Zatím se mu to nepovedlo. :D
      Mě taky Nobilis dost zaujala:)
      A děkuji za pozvání, nicméně teď jsem s giveaways vyléčená, když jsem vyhrála knížku, strhla se lavina kritiky, že na ní nemám nárok jako známější blogerka, takže teď raději nesoutěžím.

      Vymazat
  16. Mio, vidím, že máš na fotce Yankee Candle, chci se tě zeptat jestli funguje:) teda jestli voní tak jak má. já od nich měla ty votivní svíčky a vůbec se neprojevily. nevoněly, jako že by provoněly byt. nic :( nevoněly ani v té místnosti. tak mě zajímá jestli teda svíčka v normální velikosti voní po zapálení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Funguje a až moc, docela mě to překvapilo. Tuhle, co je na stole vidět, mi dala kamarádka. Je to vůně jahod se šlehačkou a opravdu intenzivně provoní pokoj. Navíc vždy, když hořící knot sfouknu, po zaschnutí nahoře zůstane trošku oleje, který si pak natřu na zápěstí a každý se mě ptá, co mám za nádherně voňavý parfém, nebo provoním celý byt (ale pozor, stačí opravdu jen málo, vůně je na kůži tak intenzivní, že by Tě z toho mohla začít bolet hlava).

      Vymazat
    2. hmm, tak to jsem udělala chybu s těma votivníma svíčkama, udělala jsem si zásobu a ony nevoní, ani když je nechám celý den hořet. no co už :(

      Vymazat
  17. Anonymní30.09.12 8:43

    Podle mě je zbytečné ukazovat na první fotce ještě to, že máš Yankee svíčku, něco od Bobbi Brown, Lush, Guess a hezkou flashku.:D
    Zavání to pozérstvím.
    Nelíbí se mi to ani u jiných kosmetických blogů, když prodokuty nejsou vyfoceny normálně, ale musí ležet na nějakém cool časopise (nejlépe Elle, jak jsem si všimla).
    Nicméně, lak na nehty je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě upřímně vůbec nenapadlo. Od té doby, co jsem se přestěhovala, jsem ještě nestačila vše vybalit a na stole, kde se líčím mám nejvíce místa, takže věci fotím teď tam a opravdu jsem nepřemýšlela nad tím, že by to byla nějaká póza ukazovat značky. Jsou to věci, které používám denně. Flashku několikrát denně, svíčku zapaluji každý večer a kosmetiku a parfém používám každé ráno. Nikdo se u toho nepozastavil, jen Ty. Nerozumím tomu, proč s tím máš problém. Kdybych fotila Ladybox na zaprášené krabici, byla bys pak spokojená? Elle si nekupuji, ale při focení rozhodně preferuji čisté a hezké prostředí.
      A proč se stydíš za svůj názor a píšeš ho jako anonym?

      Vymazat
    2. No nevím, třeba je to náhoda, ale bylo to to první, co na mě z té fotky křičelo. Ale díky za snahu o vysvětlení.
      A ne každý má účet na googlu, to není o studu za názor.

      Vymazat
    3. Kazdy vidi, co videt chce. Pisu přes mobil,ale objevila jsem svůj zapadly blog,tak je potreba jej oprasit. Lena Sch.

      Vymazat
    4. Mio, nic proti, mám tě ráda, ale také to byl můj první dojem. Prostě zbytečná provokace. Naty
      p.s. nečerti se, taky to je jenom můj názor, tak ho prosím akceptuj, nemyslím to zle

      Vymazat
  18. Ladybox vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  19. to vypadá dobře! :) až budou penízky, určitě si nějaký předplatím :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc se mi líbí ten lak! Uvažuju, že si objednám příští číslo :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky moc líbí lak a ještě k tomu krém je vážně super, tak také o dalším číslu přemýšlím. :)

      Vymazat
  21. Myslím, že jsi to dobře shrnula v těch bodech, souhlasím se vším! Já jsem místo krému Nobilis dostala sérum, které je naprosto super, asi to bude můj favorit z balíčku :).

    OdpovědětVymazat
  22. ladyboxům se zatím vyhýbám, ale je to pěkný nápad:)

    OdpovědětVymazat
  23. já mám doma taky tento box, akorát jsem tam měla modrý lak na nehty, mužeš se podívat u mě na webu, mám o tom recenzi a jsem nadšení

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuji Vám za všechny komentáře! :))

    OdpovědětVymazat
  25. já jsem si ho chtěla nejdřív koupit, ale pak jsem na to zapomněla a hrozně toho lituju :D. chci totiž už dávno zkusit bb cream a tady bych ho měla levnější (díky ostatním výrobkům a ceně 260kč) než v drogerii. škoda :).
    ale příští si určitě koupím:)

    OdpovědětVymazat
  26. nebýt naší hloupé pošty už jej mám taky, tak jsem zvědavá, co tam bude...těším se na BB, všude jsem o něm jen četla, tak ho aspon můžu vyzkoušet... :)

    OdpovědětVymazat
  27. Aj ja som uvazovala, ze si predplatim LB, ale bala som sa, ze produkty ma nezaujmu, nebudem ich pouzivat a radsej si kupim normalne nieco co fakt potrebujem:D No ale vidim, ze uz len koli tej krasnej krabicke som si to mohla objednat:D
    Inak Guess Seductive vonavku mam aj jaa:))
    Uzitocny clanok Mius:)

    OdpovědětVymazat
  28. Mě by vadilo, že nevím, co mi přijde :) uvidíme, jesti tento box někdy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  29. holky já vás nechápu...jste takový děsný šťouralky... já osobně jsem ráda za články podobného typu, člověk pak třeba ujde zbytečným investicím a naopak.. Mia svůj blog píše dobrovolně, tráví tím spousty času, je to její osobní záležitost, takže ikdyby něco propagovala.. no nic.. a komu občas neujde nějaká ta chybička ve psaní... Já jsem za tenhle článek moc ráda, doufám, že pokud si příště zase nějaký objednáš nebo dostaneš, tak zhodnotíš.. tvé články mi už občas pomohli při koupi nějakého toho výrobku a u těch boxů prostě pořád ještě nevím.. mrzí mě, že jsem září zmeškala, ale zase za oba balíčky každý měsíc víc jak 500..

    OdpovědětVymazat
  30. Pure Fiji je super kosmetika, mamka ve volným čase masíruje právě s oleji Pure Fiji a Reniu, ale PF mají mnohem lepší vůně=) Osobně miluju karambolu - zelené balení, mám šampon a kondiš a vlasy pak nádherně voní=) Navíc je všechna jejich kosmetika založená na kokosovým oleji, i samotný oleje jsou výborný na pleť i na vlasy=)

    OdpovědětVymazat
  31. Mnohem víc mě láká Senza box, protože má větší krabička, ale zase LB jí hezčí uvnitř.. No je to celkem dilema :)
    Každopádně mě trochu mrzí, že to není jako v zahraničí - jak já jim závidím ty Glossy boxy!! Navíc mi přijde, že tam toho mají o mnoho víc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já bych se nejdříve zamyslela, zda ta cena Glossy boxů je srovnatelná s Ladyboxem. Jasně, může tam být více věcí, může být větší krabička, může být cokoli...ale pak si taky za to člověk zaplatí a jak všude čtu, očividně holkám i ted přijde cena již dost za tuto krabičku drahá. Takže nevím, k čemu by Vám to všem bylo... ;o)

      Vymazat
    2. Koblížek2205.10.12 20:44

      Tak asi se platí za poštovné a za balení,,, ne za výrobky co jsou v něm a navíc 300kč není tolik abych to balíčku neinvestovala, pak aspon mužu jít do obchodu na jisto a koupit si to co mi sedí ;)

      Vymazat
  32. taky se mi zdá, že se teď s těmi boxy nějak roztrhl pytel :D ale je to dobře ;)

    OdpovědětVymazat
  33. no páni, o takový záležitostech jsem vubec netušila! hned jak bude volný další lady box tak objednávám :))

    OdpovědětVymazat
  34. Vypadá to dobře :) už předtím jsem o tom uvažovala. Díky za článek, pomohla jsi mi s rozhodováním ;) Jenom se zeptám, kolik je poštovné? nebo je obsaženo v ceně?

    OdpovědětVymazat
  35. ten lak je boží! kdyby se ti náhodou přestal někdy líbit, tak tady ho někdo ocení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, moc hezký lak.Já myslím, že se nám těma barvičkama většinou trefili do noty.
      http://mybeautypineapple.blogspot.cz/

      Vymazat
  36. Koblížek2205.10.12 20:41

    Super recenze, ikdyž sem si LB objednala a byla jsem spokojená, tak tenhle článek mě přiměl i k dalšímu objednání :) SB mi moc hezký nepřišel, ani vzorky co jsou v něm mě moc nezaujali. nejvíc se mi líbí to máslíčko na těle je prostě boží! a lak když mam naladu na něco bláznivího tak super! :)

    OdpovědětVymazat
  37. AA lady box bezvadnej uplně nejvíc a kakajíčko jako bonus no parada :D moc mě chutná. už sem zaregistrovaná pro další LB

    OdpovědětVymazat
  38. A já ze všechn možných barev laků co existují, dostanu zrovna tu jedinou, kterou nemám ráda - fialovou a navíc lak smrdí jako od vietnamců a vůbec se s ním nedá lakovat, je dost vodový :( Takže zatím se uchyluji k Senzaboxu možná i proto, že mě lákají výrobky od Dermacolu.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡