GIVEAWAY | Lush | Sophie Kinsella | Urban Decay | Rimmel

Doufám, že Vám tímto článek udělám radost. Jelikož Vás mám velmi ráda a opravdu si vážím každého z Vás, kteří mě veřejně sledujete, rozhodla jsem se dvěma z Vás udělat radost dárkem. Podmínky budou velmi jednoduché. V podstatě, pokud mě opravdu čtete, stačí jen komentář pod článkem. :)
  • Giveaway je mezinárodní. Takže nezáleží na tom, zda mě čtete z Brna nebo z Londýna.
  • Podmínka je jediná - měli byste mě sledovat veřejně přes gfc (zde na blogu v postranním panelu) nebo přes fb fan stránku. V případě, že mě sledujete pouze přes fb, podmínkou je napsat mi do komentáře Vaše jméno, pod kterým mě sledujete, abych si to mohla ověřit. 
  • Zanechte na sebe kontakt (nejlépe email samozřejmě, pokud jej nemáte v profilu nebo na Vašem blogu. + Připište mi pro inspiraci Vaší nejoblíbenější knížku, Lush výrobek nebo rtěnku (stačí jedno). 
  • Výherce budu vybírat přes random.org, takže to bude jen o štěstí. První komentář, který vylosuji, získá to, co by si přál raději, takže mi do komentáře i můžete připsat, co by Vám udělalo větší radost. Druhý vylosovaný komentář snad bude mít radost i z druhého dárku, který na něj zbyde.
  • Prosím vynechte komentáře typu ,,je ještě jsem zapomněla email/ fb jméno, apod.". Buď svůj starý komentář smažte a napište jej celý znova nebo jej nemohu zveřejnit a vy se tak nebudete moct g. zúčastnit.
  • Soutěž končí 8.září 2012 v 11 hodin dopoledne. 2 vítěze zveřejním v tomto článku a na fb stránce Kissbooku.

DÁREK č.1 vyhrála Beata Svojská
Tuhá pěna do koupele Modré z nebe
Pěny do koupele jsou jedním z mých nejoblíbenějších výrobků od značky Lush. Nadrobte si ji do kelímku a do koupele si vždy dejte jen kousek. Vystačí Vám tak na několik použití a voní stejně intenzivně. Vyplácat celou nebo rozdělit jen na půlku je podle mě škoda. Ale to už bude na Vás.
Kniha Báječné nakupování se sestrou od Sophie Kinselly
Tento díl je mým nejoblíbenějším z kolekce shopaholiků. Pokud edici knížek neznáte, tak to vůbec nevadí. Knížky na sebe příběhem úplně tak nenavazují. Není na pokračování. Becky (hlavní hrdinka) pokaždé zažívá něco nového. Je to poměrně nenáročná knížka, u které jsem se ale opravdu dost nasmála a už se těším, až si ji přečtu znova. Knížka je samozřejmě nová. Jednu mám svou a druhá je pro Vás. .)

DSC05627 
DSC05621 

DÁREK č.2 vyhrála makyy9
Rtěnka od Urbay Decay v odstínu Gravity
Není to tak dávno, kdy jsem psala článek o beauty trendech podzimu 2012 a tento odstín je na podzim přímo stvořený. Je výrazná bordó, měla by být vysoce hydratační, neslíbatelná a nádherně voní. Hlavně je designově nádherná. Vytahuje se pomocí meče a její krásný robustní obal z ušlechtilé oceli je schovaný v luxusní malé rakvičce. Pořídila jsem ji tady, kde si můžete přečíst více. Jsem z ní naprosto nadšená, ale pořizovala jsem ji do soutěže, takže snad někomu z Vás udělá velkou radost. 
Rtěnka od Kate Moss pro Rimmel v odstínu 04
Určitě už jste o této Kate kolekci mnoho slyšely. Rtěnka je skvělá, nádherně voní a rty opravdu hydratuje. Koupila jsem ji pro Vás v odvážném fialovém odstínu ve kterém Vás nikdo nepřehlédne. 

DSC05631 GIVEAWAY

Nakonec trochu té statistiky ke dni 1.9.2012 (20:00)..
Tento článek je na Kissbooku 193. Pravidelných čtenářů je přesně 1919. Kissbook si od Vás celkově vysloužil 12672 komentářů. Zobrazení stránky za včerejší den je 9 718. Průměrná denní návštěvnost je 5000 čtenářů. Nejvíce zaznamenaných ip adres tu mám z České republiky - 35992, poté ze Slovenské republiky - 5189, a také dost ze Spojených států - 367 a Velké Británie - 236. A na facebookové fan stránce Vás mám už 2119.
Kissbook má krásný 1 rok. Moc Vám za Vaši přízeň děkuji! Doufám, že můj blog budete navštěvovat i nadále, dokud mě psaní článků nepřestane bavit a naplňovat. Nápadů mám stále dost, takže snad budu psát přesně za rok další statistiky a poděkování za mé věrné čtenáře. Posílám velikánskou pusu!

532 komentářů:

  1. jej! :-)
    Pefektna giveaway:)
    priala by som si prvu cenu :) a sledujem aj cez fb aj cez gfc :)
    fredyqa369@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. jajina92@atlas.cz
    Moje nejoblíbenější knížka je Amira z harému. Není to žádná romantika, ale proto mě to tak nadchlo :). Oblíbený výrobek z Lush nemám protože jsem tuto kosmetiku ještě nezkusila :( Bohužel..a kdyby jsem náhodou tak vyhrála, tak by jsem si přála výhru číslo 2, protože čtu ráda a je tam výrobek z Lush :) Snad budu mít štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zkusím štěstí :)
    Můj oblíbený lush výrobek? To je jednoduchý- bezkonkurenčně mask of magnamity.
    goldiebohemia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda bych výrobek č.1 :)
    od Lush miluju snad všechna krájená mýdla ♥
    chudobova.nicol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. růžová rtěnka maybelline ♥

    surovych.lucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. To je teda štědrá giveaway! :) ..Z Lushe mám ráda hlavně šampuky, třeba Godivu. Co se týká rtěnek, mám oblíbené Miss Sporty:)
    desofi.cho@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. gratulujem blogu, aj tebe samozrejme :)
    moja najobľúbenejšia knižka je každá Gossip Girl (alebo potom aj Potter a knihy od Zuzky Šulajovej) :)
    a viac sa mi páči darček 1 :)

    cool.page.stranka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. sledujem aj aj
    najoblubenejsia knizka je Anjeli a démoni od Dana Browna
    najoblubenejsi lush vyrobok Happy Hippy :D
    terez.repcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Jééé zrovna jsem dočetla báječný svět shopaholiků a chystám se i na další knihy od ní, jsou vážně super :) jinak teď na takovéto knížky moc čas nemám, protože mě čeká maturitní četba :( Od Lushe mám nejraději jejich shampuky, jsou to opravdu malé zázraky :) a také se chystám vyzkoušet mask of magnamity na tvoje doporučení, jelikož s černými tečkami už delší dobu bojuji také :) Pokud by se na mě usmálo štěstí, nechala bych si líbit dárek č.1 :))
    Jana.A1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Táto giveaway je skvelá! (na oplátku ak chceš, zastav sa na mojej give.)Už roky ťa sledujem, takže podmienku som spĺňala hneď.
    Knihu by som odporučila Alchymista a v prípade výhry, aj keď milujem Lush šampuky, by som mala záujem a rúž pretože vyzerá neskutočne a milujem takéto farby rúžov. :)
    fkovalickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. v.hanusova1@gmail.com
    Sleduji přes gfc (Veronika H.) i fb :)
    Moje nejmilejší kniha je My děti ze stanice Zoo, protože jsem ji jako cca 14ti letá přelouskala aspoň 3x... otevřená a chytlavá kniha - kdo nečetl, doporučuji! je to klasika :)
    a raději č. 2.. rtěnky <3

    OdpovědětVymazat
  12. 1. sleduji přes GFC

    Moje oblíbená věc z Lushe je šampon Big a jelikož jsem blondýnka tak i zesvětlující šampon Daddy-O, vlasový péče to je moje. :DD

    Radost by mi udělala výhra č. 1, ale samozřejmě ani výhrou č. 2 bych nepohrdla... :)

    email: blazejovska.barbora@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Miuš, moc pěkná giveaway:)
    Moje nejoblíbenější knížka je "Are you there God? It´s me, Margaret!" Jako dárek bych nejraději tu knížku, ale všechny jsou super.:)
    simonastodulkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. - nejoblíbenější knížka je COCO CHANEL :)
    - an.fricova@gmail.com
    - a dárek č. 1 (ale i dvojka je skvělá!:D)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, právě čtu Sirotčinec slečny Pereginové pro podivné děti, baví mě to, takže můžu doporučit:)
    Přeji ať se tvému blogu dále tolik daří, moc ráda ho čtu:)

    myparadise@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. sleduji tě už dlouho, jak tady tak na FB!

    líbila by se mi knížka s pěnou. pěnu už jsem doma měla a moc hezky voní a tuhle sérii knížek mám moc ráda a tahle mi zrovna chybí :)

    má nejoblíbenější knížka.. to je těžký, já čtu celkem ráda a hodně, ale tak třeba právě tuhle sérii Shopaholiků mám ráda strašně moc! oblíbený Lush produkt je Mask of magnaminty a pak hned srubík na rty. oblíbenou rtěnku asi nemám, protože je zrovna dvakrát moc nenosím :)

    natalje@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Táákže: moje oblíbené knížky jsou asi Hlava22, Norské dřevo nebo Mistr a Markétka.
    a kdybych měla to štěstí, přála bych si rtěnku od UD:)
    terezasplace@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Gratuluju k "narozeninám":) Takových krásných blogů jako je tento moc není:)
    Moje oblíbená knížka je Jana Eyrová od Charlotte Brontë, jinak když mám čas,což teď moc není, tak čtu takové ty klasické, z povinné četby z maturity. Člověk časem zjistí, že se i v té nudné četbě najdou zajímavé kousky:)
    marky.hurtova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Moje nejoblíbenější knížka je Zavržený ♥ Rozhodně stojí za to přečíst si;) Ti kdo máte rádi Stmívání jděte do ní:D
    l.a.d.vorackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné, gratuluji. :)
    Z dárečků je mi to asi jedno, byť rtěnku od Kate Moss v tomto odstínu mám, strašně bych chtěla vyzkoušet tu UD. A první dárek je taky skvělý. :)

    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Moji úplně nejoblíbenější knížkou jsou Andělé a démoni od Dana Browna. Četla jsem ji tento týden už po třetí a vím určitě, že to nebylo naposledy :-) Všechny knížky od tohoto autora jsou báječné, ale Andělé a démoni jsou pro mě absolutní top! :-)
    Z dárečků by mě asi více potěšila druhá varianta, prostě jsem rtěnkový typ, stejně jako ty :-)
    Zuzousek8.8@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Facebook: Pavlína Hošková
    email: pajdzashoskova@seznam.cz, nejoblíbenější knížka: všechny GG knihy od Cecily von Ziegesar a nejoblíbenější Lush výrobek je šampuk New :))
    větší radost by mně asi udělala kniha a tuhá pěna do koupele:)
    PS: Ty statistiky jsou zajímavé. Přeji mnoho štěstí a úspěchů do dalších blogových let:)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Mio, mě by udělal radost každý balíček :)
    Jinak moc ráda mám rtěnky od Rimmel London
    mikulova.tereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Miluji knihy od Paula Coelha, všechny! A nyní mě těší hit od Alexandry Potter - Není přání, jako přání.
    Od Lushe jsem bohužel vyzkoušela jen Mask of Magnaminty, je skvělá. Škoda, že nemám více výrobků..
    Hezký den Mio! Hana Suchá, Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. skvělé, sleduji tě už poměrně dlouho!:)
    přednostně by se mi líbil dárek č.1
    a knížku kterou bych si doporučila? já jsem doslova zhltla Vampírskou akademii, ale nevím jestli je zrovna tvůj styl :D Každopádně ti mohu doporučit i knížku, kterou čtu právě teď a to je Díky za vzpomínky od C.Ahern ;)
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Jsem hrozně ráda že zase bloguješ a doufám, že to tak půjde i dál. Mám tvůj blog moc ráda. :)
    A k té nejoblíbenější knížce - asi budu trapná, ale je to Twilight. Miluju ten příběh.:)

    truongova.huong@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. tak Mio, myslí, že tvůj blog je úžasný a sleduji ho už veeelmi dlouho...stále mě baví! :) Ale také se chci zúčasnit giveaway, takže by se mi líbil dárek č. 1 ...moje nejoblíbenější rtěnka byla zatím od italské značky KIKO :) na fb tě sleduji pod jménem Tereza Bosáková, ale myslím že tě sleduji i zde (jen už nevím pod jakým jménem :D ) a můj email je terezabosakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Krásná giveaway :) můj oblíbený výrobek od Lush je rozhodně Sympathy For The Skin a Lemony Flutter,oblíbená rtěnka je Lancome Rouge in love v odstínu Modnight rose a oblíbená knížka Veronika se rozhodla zemřít od Paula Coelha :)

    voneva88@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Super giveaway..na FB tě sleduji pod jménem Kateřina Přibylová
    Moje nejoblíbenější knížka je v současné době Fifty shades of grey, čtu jí v angličitně, protože ještě není český překlad.
    Jinak by se mi straaašně líbila rtěnka od Urban Decay.
    Terry.Willy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj,raději bych výhru č.2 :)
    Moje nejoblíbenější knížka je L.A.Candy od Lauren Conrad,kterou jsem si ihned zamilovala. :))
    Hlavinova.Bara@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Sledujem cez GFC aj fb...moje najoblubenejšie knihy su od Maxima E. Matkina - slovenskeho autora. A gratulujem k skoro 2000 ctenarom a vyrociu blogu :)
    d.keleceniova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj:) Tvůj blog mám moc ráda a čtu každý článek!!:) Jsem ráda, že tě blogování pořád baví a že píšeš pořád stejně skvělé články. Moje nejoblíbenější kniha je Harry Potter (a to se nikdy nezmění!!:D). Žádný Lush výrobek jsem ještě nezkoušela a rtěnky používám jen občas takže by mi velkou radost udělala výhra č.1!:)
    dpepino@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj :) sleduji všechno..neoblíbenější výrobek od lush je pro mě Mask of magnamity. Na knížky, které by mě opravdu bavili nemám , kvůli těm do školy, vůbec čas..ale vzpomenu si třeba na jednu, kterou sem četla kvůli maturitě a stala se mou oblíbenou - Romeo, Julie a tma. No a rtěnky nepoužívám, protože mi přijde, že mi ždná nesluší :)
    Jako výhru bych raději tu první, ale kvůli té druhé bych třeba zase konečně ti rtěnky začala používat :)

    adela.kuchynova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Co se týče Lushe, tak opravdu zbožňuju jejich balistiku butterball. Můžu opravdu doporučit pro suchou pleť. Po koupeli není potřeba ani krém. Nádhera :)
    Kdyby se na mě náhodou usmálo štěstí, tak bych brala dárek č. 2, protože jsem maniak na rtěnky.
    Jen tak dál v blogování ;)

    NemcovaMartana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. sleduji :)
    katerina.z.1998@seznam.cz
    Z lush jsem měla jenom jeden šampuk, ketrý by skvělej :)
    asi druhou cenu. Ale i ta první je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, rada sa zapojím...a ak sa usmeje šťastie, vybrala by som si druhú cenu...:)
    allicedom@gmail.com
    Môj najobľúbenejší rúž je jednoznačne Maybelline Color Sensational v odtieni 140 Juicy Bubblegum.

    OdpovědětVymazat
  38. výborná giveaway!ďakujeme! :)

    obľúbenú knižku nemám, je ich veľa, takže doporučiť presne niečo neviem :) ..ale rúže, ach.. tak tie sú moja slabosť! :) samozrejme by som ti odpočula Rimmel by Kate, ale tie už dobre poznáš sama :) drogérkové asi takisto :) ..ale rúže mám rada aj od katalógových firiem, napr. od Oriflame, z rady Giordani Gold, tie sú naozaj kvalitné a neviem si ich vynachváliť :) ..áá viac sa mi veru páči výhra číslo 2 (ach, tie rúže :D) :)

    simonakocurkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Má nejooblíbenější knížka.. asi Ďábel nosí pradu .. ale mám jich ještě mnohem víc:)
    Já bych asi nejraději tu první cenu (nevím kam bych si vzala bordó rtěnky:/)
    denise7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Sleduju :)
    Nejoblíbenější knížky jsou od L.Conrad nebo vampýrskou akademii
    rtěnky teď asi od dermacolu
    udělalo by mi radost obě dvě verze, ale spíš ty rťenky :)
    jana.hrbacova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, sleduju te pres fb-Kikuš Labiková :)
    moje nejoblibenejsi rtenka je od Rimmelu z kolekce Kate Moss..ty rtenky naprosto zboznuju, proto bych radeji rtenky

    Hubertka009@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Moc pěkné ceny ;)
    1)Sleduju jak před GFC tak Fb
    2)Gurecka1@seznam.cz + Mezi moje nejoblíbenější rtěnky patří právě rimmelky od Kate
    3) Vybrala bych si cenu č.1 ale v žádném případě by mi nevadila ani ta druhá :)

    OdpovědětVymazat
  43. žádný oblíbený výrobek od lush nemám takže nemůžu sloužit, ale mám ráda knížky od Candace Buschnell :)a raději bych tu první výhru :) veronicas.style@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. 1. Sledujem ťa cez FB meno: Michelle C. Lukáčiková
    Môj najobĽúbenejší rúž je od Rimmel-u Kate M. 07 :)A teda viac sa mi páči darček č. 2:)
    e-mail: misha337@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Mii, nejprve ti gratuluji k 1. kissbook narozeninám. Teď k té knížce, knížky miluju. Nemám, ale žádnou nejoblíbenější, mám milión oblíbených, počínaje Harry Potterem, Malým princem nebo R.U.R., konče Májem nebo Obrazem Doriana Graye. Tohle vše je ale taková klasika, takže pro inspiraci třeba Petr Šabach, Babičky. Četla jsem od něj i jiné a moc se mi líbí. Nevím zda je to tvůj styl, ale zkusit můžeš. A přesto, že knížky miluju, raději bych dárek č. 2. Ovšem kdyby na mě náhodou zbyl dárek č. 1 zlobit se nebudu :-D
    Sleduji tě přes facebook pod jménem Kačka Švarcová

    OdpovědětVymazat
  46. -Nádherná giveaway.
    -Sleduji.
    -karaskova.peta@seznam.cz
    -Gabrielle Zevinová - Někde jinde, s lush skušenosti nemám, ale mám ráda rtěnku od alverde z té "mašličkové" kolekce, odstín 03 Rose
    -výhra č.1, knihu jsem nečetla a od lush jsem ještě nic nevyzkoušela, a moc bych ráda :)

    OdpovědětVymazat
  47. Tak moje oblíbená rtěnka je : Astor Soft Sensation odstín 730

    F.Terka.F@seznam.cz a na FB: Theri Furiková

    OdpovědětVymazat
  48. Prave som si kupila dalsie dva ruze znacky Catrice a mam ich velmi rada :) mam jeden svetloruzovy, jeden tmavoruzovy a jeden oranzovy..
    callibera(zavinac)centrum.sk
    (E-mail pisem takto lebo mi potom chodi straaasne vela spamov..)

    OdpovědětVymazat
  49. Skvelá giveaway, len keď ja nikdy nemám na GA šťastie :P
    Lush som nedávno navštívila prvýkrát a jedným z výrobkov čo som si kúpila bol šampk Godiva a ten ma uchvátil takže zatial na výrobok od Lush práve Godiva :)
    Nadšená by som bola z výhry číslo jedna práve kvôli Lush ale aj preto že miluem dobré knihy :)
    lucysdiaries@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Mija som rada, že si sa k blogovaniu znovu vrátila a hneď takto s noblesou a ďarčekmi :) som z toho veľmi šťastná ... :) ak by sa na mňa šťastie obrátilo tak veľmi by ma potešil Darček číslo 2 ... UD obdivujem už dlho :) a na KM rtěnky som počula len samé chváli ...

    Prajem ti teda aj dalšiu STOVKU a čitateľov, ktorý ťa majú radi :)

    scerbova.z@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Skvělá giveaway, moc děkuji za možnost vyhrát skvělé ceny...:)
    Napíšu ti, moji nej knížku, výrobky od Lush nepoužívám...:) Možná někdy v budoucnu.:) Moje srdcovka prostě vždycky bude Harry Potter..:) Je to opravdu ta nejlepší série, kterou jsem četla.:) Další oblíbené knžíky jsou od Meg Cabotové, ta ženská umí dobře psát.:) Ráda mám i knížky od Cassandy Clare.:)
    Tady na Kissbooku sleduju pod jménem Lucie Górecká a taktéž i na FB.:)
    V případě, že bych měla z pekla štěstí :) bych ráda první výhru..:)
    Ještě jednou děkuji a spoustu věrných čtenářů do budoucna.:)

    OdpovědětVymazat
  52. Pěkné dárky ;-) Mě jako první napadla rtěnka Lip Seduction od Dermacolu v odstínu č. 2, tu mám prostě nejraději a nejčastěji ji používám. Potěšily by mě ale i tmavší výraznější odstíny rtěnek v dárku číslo dvě.
    Ať je o tvůj blog stále zájem ;-)

    klarka321@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Blog už sleduji dlouho a jsem moc ráda, že jsi se do blogového světa rozhodla vrátit.:)
    Oba dárečky jsou úžasné, nicméně rtěnku od UD bych strašně ráda vyzkoušela. :)
    Z knížek zbožňuju Johna Irvinga - klasiku, Svět podle Garpa a z Lushe je toho hooodně. Ale největší oblíbenci jsou R&B, Eau Roma water a Trichomanie. :)
    luckasiamka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Sleduji od samého počátku, sledovala jsem i bývalý blog :))
    Nejoblíbenější výrobek od Lush je zaručeně Bubblegum scrubík na rty a oblíbená kniha je série knížek Upírů z Morganville :)
    O chloupek větší radost by mi asi udělali rtěnky, protože ta červená je přesně moje barva! :) Ale ani knihou a Lushem bych nebyla vůbec zklamana :)

    katthrin95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Pretty Little Liars :)
    siberia06@gmail.com
    dárek č.1

    OdpovědětVymazat
  56. Krásná giveaway :) Nejoblíbenější knížka? Autor rozhodně Stephen King a kdybych měla zvolit jednu, byla by to asi Rose Madder.

    vostra.jana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Všechno nejlepší blogu, jsem ráda, že si se vrátila. Poslední dobou jsem dost ujetá na rtěnky, moje nejoblíbenější je momentálně od Rimmelu - Kate Moss, takže by se mi více líbil dáreček číslo dva :)

    mhxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Baby face :)
    a knížky ... sága Twilight.. četla jsem všechny už několikrát a pořád nemám dost :)))) Rozečtenou mám ságu Škola noci. Jinak Jana Eyrová :)
    barabasovajana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Páni, úžasná giveaway!
    Moje oblíbené knížky jsou od Laurell K. Hamilton (Anita Blake), nejoblíbenější Lush věc je tak 50:50 mezi MoM a Lemony Flutter a nejoblíbenější rtěnku nemám, nějak jsem do těchhle tajů ještě neprostoupila.
    kyky99@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Sleduji tam i tam =)
    Z Lushe jsem nikdy nic neměla, mojí nejoblíbenější rtěnkou je balzám na rty a knížka? Asi Expanze na Mars od Alex Hrouzkové a Evy Krátké, u ní jsem se strašně nasmála =)
    Kdyby se na mě usmálo štěstí a random mě vybral, brala bych výhru č. 1 =)

    roni1251990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  62. Sleduji tě přes FB - Sime Šmerdová.
    Sime.S@seznam.cz
    Z knížek mám nejraději fantasy a scifi - upíří, vlkodlaci, čarodějové (Harry Potter, Vampýrská akademie,...)
    Od Lush jsem ještě nikdy nic neměla.
    Raději bych druhou cenu :)

    OdpovědětVymazat
  63. tvuj blog mam strašně ráda, sleduji tě už dlouho :). ja rtěnky moc nepoužívám, mám jenom dvě, takže ti žádnou nedoporučím, ale bylo by super, kdybych nějakou vyhrála, ať už UD nebo KM. jinak knížku mám strašně ráda My děti ze stanice zoo :).

    vedralova.hana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. i když sem ještě nikdy nic nevyhrála,zkusím štěstí ! :)
    má nejoblíbenější knížka je L.A Candy od Lauren Conrad :)
    z Lushe mám nejradši balistiky a šampuky → (Godivu♥) :))
    radši bych dárek č. 1 :)
    swag.karolii@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Gratulujem, ja o toľkých návštevách môžem len snívať! :)
    linkinzuzka@gmail.com

    prosila by som cenu číslo 1, keby náhodou :)

    OdpovědětVymazat
  66. Z Lush mám nejradši pleťovou masku Mask of magnaminty, jinak třeba rtěnku od Benefitu mám ráda. Brala bych dárek č.1, tu knížku jsem si plánovala koupit a ještě jsem se k tomu nedostala. A pěnu jsem ještě žádnou takovou z Lush nevyzkoušela. Výhra č. 2 je taky super!
    Sleduji na facebooku i přes gfc.

    luckasumova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Má oblíbená rtěnka je z řady Lip Seduction od Dermacolu, odstín 01 =))
    Kissbooku blahopřeji k jednomu roku a přeji spoustu dalších... =)

    fb: Tereza Paurová
    e-mail: Bitushka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. super soutež!!!:)
    na fb sleduji pod jménem Marie Balíková
    email: marushenka.b@seznam.cz
    kdybych si mohla vybrat, brala bych tu 2. cenu-rtěnku
    poslední dobou jsem si velice oblíbila rtěnky od F&F, např. odstín shhh...

    OdpovědětVymazat
  69. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  70. Sleduji tě již hodně dlouhou dobu :)
    Jinak já od zn. Lush prozatím nic nemám, ale hodně často se koukám na jejich e-shop..:)
    A knížku? Moc se mi líbila knížka Dům na 5. Avenue od Candace Bushnell.

    Přeji hodně štěstí při blogování a hlavně - ať tě blog stále baví..

    Majdikr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Mio, ráda bych dárek číslo 1 :)
    A můj nej výrobek lush? Mask of Magnamity rozhodně ! :)
    Natálie Kramárová, natalie.kramarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. rozhodně radši výhru číslo 1... rtěnky vypadají taky super ale ty já nějak nepoužívám :-)

    no a výrobek... z toho co jsem zatím vyzkoušela z Lushe miluji vlasovou bohyni i když mi prvně (vzoreček) ani nevoněla... jenže efekt úžasnej... tak už jí mám podruhé... a super byla taky čerstvá maska Kosmetická katastrofa... až bude po létě a chytnu poštovné zdarma nebo budu mít cestu do Prahy... rozhodně plánuji
    u knížek u mě zrovna válí žánr dystopie... takže po známých Hunger Games přišla Divergence a Dokonalý Pár :-)

    michaela.rodova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Tak to přeju blogu všechno nejlepší :)
    Jinak já bych si vybrala dárek číslo 2, jelikož knížku už jsem četla (která je mimochodem super :) a mezi mé momentálně nejoblíbenější knížky patří bohudík i některé k maturitě, která mě čeká na jaře :) Např. Petr a Lucie, Zabiják a další :)
    mail: suzzzannne@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Oboje by mi udělalo radost :)) Ale víc asi ten první :)
    Mám ráda třeba Irvinga nebo Murakamiho a z Lushe jsem měla jen Mask of magnaminty (zklamání!) a Fresh Farmacy (super!)
    M.Boudna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Tak tohle je úplně skvělá gieaway ! Sleduju už docela dlouho :) Tak s tou oblíbenou knížkou to nemám jasné, ale hodně ráda mám právě tyhle knížky od Sophie (ale tenhle díl jsem ještě nečetla :D), potom i Hunger games mě bavilo a taky Jana Eyrová :) Od lush jsem zatím nic nevyzkoušela, ne že bych nechtěla, ale nikdy jsem se nemohla rozhodnout :D A rtěnky jsem zatím nepoužívala.
    Kdyby to vyšlo určitě bych radějí knížku a lush :)
    tea.bajic@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Jsem ráda, že jsi se vrátila :) Sleduji tě přes FB- Markýza Balushka Havlíková ale i tady :)
    A přála bych si asi cenu číslo 2 :)
    A doporučení na knihu? Rozhodně Dáma s kaméliemi.
    Krásný den přeji!
    balushka.emoska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Jé, přeju blogu všechno nejlepší k narozeninám :) Ať si stále drží svou přízeň :)
    Více by mě potěšil dárek č. 2 :)
    Značka Lush mi je zatím bohužel neznámá, nemám od ní vyzkoušený jediný výrobek, takže nevím, co by mohlo být mým nejoblíbenějším ;)
    Sariiisek.M@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Krásné ceny, o malinko větší radost by mi asi udělal druhý balíček. Jinak má oblíbená rtěnka je nyní od Smashbox, odstín Magnificent :-)

    christina.z@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj:)Gratuluji k prvním narozeninám:))
    Jinak moje nejoblíbenější knížka je..to ani nevím,ale nejvíc mě zaujala Temná akademie.A oblíbený výrobek od Lush je tuhý kondicionér Jungle:))U rtěnek si nejsem jistá...poslední dobou je to rtěnka od Dermacolu Lip Seduction v odstínu 02:))
    Ta druhá cena se mi líbí o něco víc,ale i první je moc hezká!:)
    vampiregirl@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  80. hartlova.d@gmail.com

    moje nejoblíbenější knížka? Asi Monster High nebo Báječný svět shopaholiků :))

    OdpovědětVymazat
  81. Moje oblíbená rtěnka je Natural Nymph od Elf.
    Přála bych si dárek 2.
    Sleduji tě na fb: Nela Kovařiková
    nelakovarikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Opravdu pěkná giveaway, snad se tady neobjeví nějací škarohlídi. Kdybych si na mě sedla štěstěna, byla bych pro výhru č. 2. Knihy půjčuji převážně v knihovně, ale rtěnky, to nééé. Navíc fialová Kate Moss by mě zajímala, ale sama ji nemám odvahu koupit. A UD je překrásná.

    e-mail: pecivalkazapeci@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Sleduji Tě přes FB- Hanny Pů
    -e-mail- hanculinal@seznam.cz

    Z knížek určitě doporučuji - Škola noci-Označená(upírská sága, ale čte se to jedním dechem:))
    A rtěnku mám momentálně nejoblíbenější z Oriflamu:)
    Dárek č.1 by se mi velice líbil, ale to i druhý:))
    Hezký večer:)

    OdpovědětVymazat
  84. Moc gratuluji k takovým krásným výsledkům. :o)
    Sleduji přes gfc i přes facebook. Mojí oblíbenou knihou je Prostě spolu od Anny Gavaldy a knihy od Alexandry Potter. Protože si od Kinselly chci už dlouho něco pořídit, tak bych byla ráda za výhru č. 1.
    jkopejtkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Všechno nejlepší a hodně úspěchu k 1. roku přeji :)
    Má nejoblíbenější knížka je Bílá masajka, lush výrobek je určitě šampuk Jumping Juniper a rtěnka Catrice UltimateShine odstín It´s Robin Wood :)
    pahanusova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Sleduji tě přes GFC, marankovazena@gmail.com
    Líbil by se mi dárek č.2.
    A oblíbená knížka, třeba Spalovač mrtvol nebo Možná, že odcházíme od Balabána. Oblíbenou rťěnku ti vůbec nemusím doporučovat, protože jsi na ni napsala velmi pozitivní recenzi - Lip seduction od Dermacolu:)

    OdpovědětVymazat
  87. Sleduji jak přes GFC, tak i na facebooku:)
    jansovaedita@seznam.cz
    Moje nejoblíbenější knížka je už od dětství určitě Malý Princ. Stále nenašel knížního přemožitele:) Lush výrobek zatím žádný oblíbený nemám, ale co nejdřív něco z kosmetiky Lush plánuji vyzkoušet. Oblíbených rtěnek mám hodně, ale asi ta úplně nejoblíbenější je Kate Moss pro Rimmel London odstín 02. Taková krásná, nepřehlédnutelná, sytá a hlavně výrazná růžová:)
    Více mně zaujal dárek číslo 2:) Fakt, že rtěnky miluju, na tom udělal určitě své:))
    Kissbooku přeju nádherný jeden rok existence! Chtěla bych Ti popřát spoustu nových a spokojených pravidelných čtenářů a doufám, že tu s námi v tomto blogovém světě ještě několik let budeš:)!

    OdpovědětVymazat
  88. Nejoblíbenější knížka je asi Už hořela když jsem si do ní lehal od R. Fulghuma, z Lushe mám ráda teď tu novou dekorativní kosmetiku a rtěnky moc nepoužívám, proto bych v případě výhry měla zájem o dárek 2, a třeba se polepším a začnu rtěnky nosit :)
    valhrubesova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Miunko, Tvůj blog zbožňuji! Jsem ráda, že ses vrátila zpátky :) a moc gratuluji k 1. narozeninám kissbooku :-* Sophie Kinsella patří mezi mé oblíbené autorky, nejhezčí knížka, kterou jsem četla, a kterou bych Ti moc doporučila, je od Guillaume Musso - Budeš tam? Lush jsem objevila díky Tobě, používám šampuk Seanik a Jumping Juniper a s oběma jsem moc spokojená :) potom už nemůžu žít bez scrubu na rty - Bubble gum, sestře jsem koupila ten čokoládovo vanilkový, a ten je taky super :). A rtěnku mám nejradši z Essence - All about cupcake :). Na fb Tě sleduji přes své jméno Petra Feberová, můj email je petrafeberova@email.cz. Hodně štěstí i nadále Mio, a ať jsi pořád tak inspirativní pro mnoho čtenářek, jako doposud :) <3 - kdybych vyhrála, což opravdu nepředpokládám :), tak by mě více potěšil dáreček č. 1 :)

    OdpovědětVymazat
  90. moje oblíbené knihy jsou všechny knihy "Upíří deníky"
    můj nejoblíbenější výrobek z LUSH je Mask of Magnaminty
    raději bych dárek číslo 2.
    fajmonovachristy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. cez fb martina rosnicka narcis kudriova

    martina.kudriova67@gmail.com

    milujem knihy a je tazke si vybrat jednu z nich ktoru mam najradcej ale poslednu som citala od evi urbanikovej svet mi je dlzny :)

    OdpovědětVymazat
  92. Mojí nejoblíbenější a zároveň nejneoblíbenější knihou je Utekl jsem z Osvětimi - jakmile to jednou začnete číst, už nemůžete přestat a navíc je to naše minulost, takže bych jí vřele doporučila každému :) Od Lushe nic nemám (ale láká mě MOM), nejoblíbenější rtěnka je od značky NYC Blue Rose :) Nevím, který dárek bych radši, oba dva jsou lákávé, takže jestli se mi poštěstí, nechám se překvapit :)

    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Moc hezké dárky :)
    Sleduju tě na fb (Síma Novotná) i tady :)
    Nejoblíbenější knížku je pro mě těžké určit, protože jich je tolik, nicméně naposled mě dostala hororová Černočerná tma od S. Kinga. Z rtěnek je to Dermacol - Lip seduction :)
    Ráda bych výhru č. 1 :)

    simon.novotna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. To je nádherná súťaž Mio! Mám Tvoj blog veľmi rada. Však už som Ti raz vyznala lásku vo odkazu ak is pamätáš. :D Mám rada zlaté rúže MaxFactor. Píš pre nás ďalej tak super články. Poteší a inšpiruje ma snáď každý. Priala by som si výhru číslo jedna pretože rada čítam a nemám nič z Lush. pekný deň, Beata Svojská

    OdpovědětVymazat
  95. Milá Mio,
    sleduji tě už dlouho, a i když mé komentáře nejsou moc časté, velmi tě obdivuji a můžu říct, že v blogování jsi suprově nápaditá a originální. Vždy mě potěší nějaký tvůj soukromější článek, kterým můžu aspoň na dálku poznat tu krásnou slečnu…:)! A potěšilo mě, že jsi se i přes to vše vrátila a v takové dobré náladě!

    -Nejoblíbenější knížkou je pro mě Prodavač snů a také D´ábel a Slečna Chantal
    - Lush jsem zatím nevyzkoušela, ale láká mě to to
    - a rtěnka určitě Kate Moss pro Rimmel v odstínu 03

    Dáreček se mi moc líbí č. 1:)

    7any7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Gratuluji Kissbooku a i Tobe Miuš k jednomu roku blogu a k takovému úspěchu s ním, jen tak dál. Blog sleduji už delší dobu. Z výher bych si vybrala spíše výhru číslo jedna :) Čtu ráda knížky jako například Sex ve městě spíše na pobavení ale baví mě i literaturu typu Sophiina volba a podobně.

    bajunkapechacova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Mojí oblíbenou knížkou je Lexikon půvabu. Jednou jsem jí dostala k narozeninám a dočetla jsem se tam vše co jsem potřebovala o kosmetice a líčení...:) A ráda se k ní vracím i teď..:)
    Scharvatova@gmail.com..:)

    OdpovědětVymazat
  98. Lákají mě ty rtěnky, takže výhra č.2. Jinak má nejoblíbenější knížka je Alchymista od Coelha a pak Smrt krásných srnců od Oty Pavla:)
    eliska.janci@email.cz

    OdpovědětVymazat
  99. sleduji přes Facebook, jméno : Christy Fajmonová
    moje oblíbené knihy jsou všechny knihy "Upíří deníky"
    můj nejoblíbenější výrobek z LUSH je Mask of Magnaminty
    raději bych dárek číslo 2.
    fajmonovachristy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Nejprve chci pogratulovat a přeju ti, aby ti to šlo stále stejně tak dobře jako do teď :) Pokud by mi štěstí přálo tak by se mi líbila ta knížka s pěnou, ale rtěnky taky nejsou k zahození :) Moje nejoblíbenější knížka je Holky to chtěj jinak, bohužel si teď nevzpomenu na autorku. A oblíbená věc z Lushe...hm? Asi parfém Vanillary :) cer.terka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. Já čtu moc ráda. Momenálně čtu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti a je prostě skvělá. Proto by se mi líbil dárek č.1, protože v něm je knížka :)
    V blogování Ti přeji mnoho dalších úspěchů a ať se Ti daří. Zuzka

    zuzizuzana.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. ahoj :) Sleduji přes fb i gfc.. tvůj blog je opravdu úžasný a gratuluji ke krásnému 1 roku :) doufám že těch ´´narozenin´´ bude více ;)
    Můj oblíbený výrobek z Lush je Mask of magnaminty :)
    Kdybych vyhrála, tak je mi jedno, který dáreček dostanu oba jsou moc pěkné :)
    LuckaxD@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Úžasná giveaway! :)
    Moje nejoblíbenější rtěnka je od essence odstín 55.
    Obě výhry jsou skvělý, ale radši bych výhru č.2 :)
    zarovka20@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Zrejme sa mi prvý komentár neuverejnil tak píšem další :)
    sledujem už dlho aj cez FB :)
    vybrala by som si prvú cenu lebo milujem LUSH a knižky. Zatial mám len šampuk Godiva a som z neho nadšená !:)
    lucysdiaries@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  105. * Můj nejoblíbenější výrobek z LUSH je šampon Big a z rtěnek mám ráda právě ty od Kate (odstín 01 a 02).
    * email: czabeova@seznam.cz
    * V případě výhry bych více ocenila první výhru, ale nepohrdla bych ani tou druhou :)

    OdpovědětVymazat
  106. Oblíbených knížek mám spoustu, létošní je asi Nebe nezná vyvolených od Remarqua, z LUshe to je určitě Henna caca brun, protože to je mazel <3 a raději bych výhru č.1
    s.kaletova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. anulik.72@seznam.cz

    nejoblíbenější knížka? Uff, tak tich mam hodně :D No ale asi top je Nicholas Sparks - Last song, a nebo Talisman. Obě knížky zbožňuju a všem vřele doporučuj :)Pan Sparks je můj nejoblíbenější autor a nikdy jsem z jeho knížek nebyla zklamaná :)

    raději bych dáreček č. 1 :)

    OdpovědětVymazat
  108. knih mám oblíbených mnoho, např. Norské dřevo od Murakamiho, ale veškerá jeho produkce je super. pak Betonová zahrada od Iana McEwana, Harry Potter, knihy od Ireny Douskové a spousta dalších.

    moc se mi líbí ta rtěnka UD:)

    s.vega@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Čtu tvůj prog už dlouho a až teď jsem zjistila, že tě nesleduju přes google (ať žije bloglovin :D) kdyby se to povedlo, tak bych radši ten první dárek, ale ani ten druhý nevadí. jedna z mých oblíbených knížek je Příšerně nahals a k nevíře blízko, z Lushe sem toho moc nevyzkoušela, ale díky tobě jsem vyzkoušela king of skin a jsem s ním spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  110. april.41.@seznam.cz (FB Kristýna Götzová)

    miluju balzámy na rty od lush!:) v případě výhry bych si vybrala první dárek :)

    OdpovědětVymazat
  111. Doporučuji knihu Jumaroro od Sylvy Lauerové, přečetla jsem ji za dva dny :)
    iw.jad@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Obľubených knižiek je viac...napríklad Izba (Emma Donoghuová)kúpou tejto knihy som dokonca prispela 4 eurami pre rodiny v nudzi cez organizáciu Dobrý Anjel a je to veľmi zaujímavá kniha odporúčam, a medzi moje obľúbené sa radí aj Pamäti gejše (Emma Donoghuová)
    Radšej by som chcela Darček č.1 pretože v druhom su otiene ktoré mi veľmi nesadnú čo je škoda pretože nejaký výrobok z Urban Decay by som veľmi rada vlastnila.
    somsakova.monika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Gratuluji k tolika čtenářům!
    Sledovala jsem tě ještě na "starém" kissbooku :)
    Nejoblíbenější knihy mám dvě od Dana Browna - Šifra mistra leonarda a Andělé a Démoni..lush jsem nikdy nezkoušela..a rtěnka je u mě favoritka od oriflame - giordani gold-pink flower, už jí mám fakt maličko :)
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  114. krejdi@seznam.cz
    Tak, je to těžké, jelikož z výhry jedna bych si vzala knihu a z výhry dva Rtěnku od Urbay Decay. Takže v případě výhry se podřídím. :)

    OdpovědětVymazat
  115. Vybrala bych si jedničku, ale rtěnky jsou taky skvělé, takže by mi udělal radost jakýkoliv dárek:)

    nejoblíbenější knížky jsou pro mě Malý princ, Saturnin, Máj
    Od Lush jsem nic nevyzkoušela a miluju rtěnky od Catrice:)

    zapletalova.kristina@gmail.com

    Ps: gratuluji k tak úctyhodným číslům

    OdpovědětVymazat
  116. Krásné výhry :) Tvůj blog sleduji už dlouho, ale teprve nedávno jsem se stala Tvým pravidelným čtenářem a vždy se nemohu dočkat na další článek. :)

    Můj nejoblíbenější Lush výrobek je určitě Mask of magic :)

    Danielahudouskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Pěkná giveaway:)
    moje nejoblíbenější rtěnka je Lip Seduction od Dermacolu
    adriana.molova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. zizkozuz@seznam.cz

    Doporučuju knihu Strážci času. Já přečetla všechny 3 díly a je to úžsná knížka.
    Nebo knížky Knihy krve je to horrorová knížka a je docela hezky napsaná.
    Pak taky knihu Byla jsem taky Punk super příběh jedný holky ale to je pro lidi který maj nějakej vztah k Punku :)

    OdpovědětVymazat
  119. Můj nej autor je Haruki Murakami, v podstatě vše je od něj skvělé. Nejvíc mě asi baví Konec světa a Hard boiled wonderland. Hned po něm je nejspíš Francis Scott Fitzgerald.
    Co se Lushe týká, bezkonkurenční jsou tabletky na zuby, mám Atomic už po několikáté a nic nezbaví zubního plaku tak skvěle a na tak dlouho. V závěsu za nimi je šampuk New, krájená klasika Honey I washed the kids a jakékoliv želátko.
    Za giveaway díky, potěšila by mě č.1, neb nertěnkuju :)
    Měj se krásně!
    Veronika

    Veru.Ly@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. alice.bill@seznam.cz
    Od Lush miluju hennu na vlasy :) Caca Brun a Caca Marron, pak i šampuky na cesty :)
    Knížky mám ráda od S. Kinga. Zrovna teď mám rozečtené To
    Rtěnky nepoužívám, jen balzám na rty Coca Cola Vanilla z Německa :)
    Dárek č. 1 je báječný :)

    OdpovědětVymazat
  121. Miluji Odkaz dračích jezdců :) a též bych rada další knížku :) když bych měla to štěstí :)
    d.piglova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  122. viktoria.kalisova@gmail.com


    najlepšie sú knihy môjho detstva - harry potter :D !!!

    dárek č. 1 :)

    OdpovědětVymazat
  123. email: hubovamisa@seznam.cz
    Knížky moc nečtu, ale tahle vypada moc hezky, určite bych si ji rada řpečetla, a do kosmetiky lush jsem zatim nic nevyzkoušela :( Takže bych yla ráda za dárek č. 1 :)

    OdpovědětVymazat
  124. Páni, krásná giveaway:) Přála bych si dáreček č.1, protože v mém novém bytě budu mít konečně vanu a ještě ke všemu rohovou, takže pěna do koupele by se mi náramně hodila:D Jinak mým oblíbeným Lush výrobkem je Magna a pak čistící roládka Angels on bare skin, ale jestli jsou nejoblíbenější to nevím, nevyzkoušela jsem toho zatím moc:)
    alohafromprague@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  125. Super giveway.Mám ráda moc tvůj blog hlavně styl jak píšeš články.Mezi mé oblíbené rtěnky je do Dermacolu a Maybelline.Lush výrobků jsem vyzkoušela zatím jen pár,ale mezi oblíbence patří šampuky a pěny.

    jita-beauty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Pěknéé :)
    Miluju Lush,ačkoliv konkrétního oblíbence nemám :)
    kdybych vyhrála, potěšil by mne dárek č. 2 :))

    OdpovědětVymazat
  127. Čtu moc ráda a oblíbených knížek mám více, od Zelené míle až po LA Candy. Kosmetiku mám ale o něco málo radši a tak bych raději výhru číslo 2 i když z každé výhry má člověk obrovskou radost :) Rtěnky mám ráda Maybelline, Bourjoais a další :D
    Hodně věrných a slušných čtenářů, Kissbooku!! :)
    sibarborka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. zany.slamova@seznam.cz

    dárek č.2 :)

    OdpovědětVymazat
  129. Tato giveaway se mi líbí :)
    a tip na knihu, jelikož rtěnku žádnou nemám, tak na tu dát tip nemohu :D mám moc ráda Čachtickou paní od Joža Nižnánského, pokud si správně jeho příjmení pamatuji. Je to o hraběnce Bathory, ale kniha nemá s nedávno natočeným filmem nicspolečného, režisér chtěl ztvárnit příběh hraběnky jinak, než jej ztvárnuje kniha.
    Z dárků bych si vybrala dárek č.2, jelikož , jak jsem řekla, nemám žádnou rtěnku, a to je mi prosím 19 let :D prostě se k tomu nedokážu odhodlat, mám dojem, že by mi neslušela.

    sweet.Rozarie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. přála bych si první cenu :-)
    a z Lushe je teď můj nejoblíbenější produkt Hsuan wen hua a taky pan nožička :P

    bjetu.lka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Super. Je to po prvé,co soutěžím v giveway, takže by mi bylo jedno, co bych vyhrála, obě ceny jsou parádní. Ale do Lushe se chystám už dlouho:-) Jsem ráda, že je to mezinárodní. Protože do Londýna by se cena asi jen tak někomu posílat nechtěla.
    Verča
    pavelkova.verca@seznam.cz anebo taky treasureislandv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  132. super výhry :-)
    tvůj blog sleduju jak na fb (křestní jméno stejné jako tady a psala jsem ti komentář k výhře u Plum, nerada zveřejňuju příjmení všude...), tady jsem tvým pravidelným čtenářem už docela dlouho a ještě tě sleduju přes bloglovin :-).
    Obě výhry jsou naprosto skvělé, takže kdyby se na mne usmálo štěstí, beru i to, co by "zbylo" :-)) Jinak momentálně ujíždím na japonských knížkách, vřele doporučuji Kodži Suzuki - Smyčka :-)
    signora.lulu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  133. Úžasná giveaway.
    Moje nejoblibenějí kniha je určitě Poslední píseň od Nicholase Sparkse.
    Větší radost by mi udělala výhra č.2.
    misamikulaskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Jedna z mojich obľúbených kníh : traja kamaráti od E.M Remarque
    Najnovšie som si kúpila rúž dolce&gabbana fire a ten teraz patrí k mojim naj.
    Darček by som si priala prvý keďže som od značky lush ešte nikdy nič neskúšala.

    ivana.s.rocknroll@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  135. Já bych byla fakt nejšťastnější za ten dárek č. 2!!! :)

    z.kloudova@gmail.com

    Jinak moje nejoblíbenější knížka je asi právě serie báječného nakupování apak mám ráda Rozbřesk. U Lushe jsem ještě nic neměla a nejraději mám rtěnnky od rimellu.

    OdpovědětVymazat
  136. Gratulujem! Najobľúbenejšiu knihu som nemám, ale dobrá bola napr. Sushi v dushi a Diagnoza F50 od Evitpressu alebo My deti ze stanice zoo. Lush som ešte možnosť vyskúšať nemala (chcem :-D) a tá kniha vyzerá veľmi zaujímavo. Aj keby som ju nevyhrala, tak si ju objednám :-)
    romana.targosova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  137. ellleanora@seznam.cz

    VÝHRA ČÍSLO 2

    Kosmetika Lush mě oslovila snad jenom proto, že je vyráběná ručně, no něco nového pro mě. Jinak s kvalitou jsem spokojená ;) Výrobek Šampuk Jumping Juniper je pro mě nejlepší investitou o které vím, že jsem nešlápla vedle!

    OdpovědětVymazat
  138. Super giveaway :) já mám nejraději Rimmel Kate Moss O1 :) a knížku, asi Harry Potter 6 a nebo My děti ze stanice ZOO (jak už někteří psali) :) a dárek je mi jedno :) všechny jsou pěkné :)
    tesi.cerna@gmail.com, fb jméno Réza Černá

    OdpovědětVymazat
  139. Prajem vsetko najlepsie...stale viac clankov a pribudajucich citatelov :-)...momentalne sa chystam na knihu Jeden den,a snad nebudem sklamana lebo od nej ocakavam pekne citanie :-) Keby sa na mna usmialo stastie,tak by som si vybrala darcek c.1 kedze milujem knihy a z Lush som este nic nevyskusala...taktiez sa nam ochladilo a kupel s dobrou knihou je super kombinacia :-)
    tamara.stabrilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  140. Má nejoblíbenější kniha je od Charlese R. Crosse a jmenuje se Těžší než nebe.
    Raději bych vyhrála dárek č. 2. :)

    charries@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  141. najobľúbenejšia knižka je asi leto v meste a sweet little lies :)
    potešila by ma 1. výhra, keďže z lushu som ešte nič neskúšala a Kinsellu mám rada
    niikola.gs@gmail.com
    fash-passion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  142. Mám ráda rtěnky od Dermacol, od Lushe jsem nic nezkoušela, ale láká mě toho spousty z tvých recenzí :), líbí se mi výhra číslo 2., moc nečtu, ale určitě bych to změnila :)

    sharisesis@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  143. První cena je skvělá !! :) ty rtěnky bych nevyužila no .
    reieva@seznam.cz
    Oblíbenou knížku ani autora nemám . Knihy co dostanou darem většinou přečtu sice tak za dva,tři dny ale ještě žádná si mě nezískala natolik :) A právě dneska jsem se dívala že bych si objednala knížku od Sophie Kinsella :D :)

    OdpovědětVymazat
  144. Super nápad na giveaway a gratuluju k 1. výročí blogu! Vím, že konkurence je obrovská, ale proč to nezkusit? Třeba se na mě štěstěna usměje...
    Vybrala bych si tu knížku, ráda čtu, i když mě mrzí, že se k tomu občas nedokopu. Naposledy mě zaujal "Ďábel a slečna Chantal" od Paula Coelha. To jsem jednou čekala na vlak a četla si tuto knížku, když jsem si všimla, že naproti mě sedí sympatický kluk a držel v ruce tu samou četbu co já. Tak jsem mu aspoň pochválila skvělý vkus a na chvilku si s ním pokecala:)
    krissfstyle@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Dokonalá giveaway !
    Z knížek mám nejraději cokoliv od Agathy Christie. :)

    Byla bych moc ráda za cenu č.2 :)

    rollicking.fashion@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  146. Sleduji přes FB (Deniska Štantejská),
    moji nejoblíbenější knížkou je od Stiega Larssona Muži, kteří nenávidí ženy. Je z trilogie Milenium a její dvě pokračování jsou stejně výborná.
    Co se týče rtěnek, tam stále ještě svoji favoritku hledám, proto bych si v případě výhry přála dárek číslo 2. Třeba by se právě jedna z těchto rtěnek pro mě stala číslem jedna :)
    StantejskaDenisa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Ahoj :) Vybrala bych si dárek č. 1 :)
    Moje oblíbené knížky se mění podle toho, jak rostu a čtu nové a nové.. Teď mam nejradši PS: Miluji Tě (knížka je podle mě mnohem lepší než film) a Pýcha a předsudek :)
    czdoms@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  148. 1.cena :)
    k.malatinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  149. Pořád dokola bych mohla číst ságu Harryho Pottera:) Jinak doporučuji k vyzkoušení rtěnku od Avonu (nejsem si jistá, ale myslím, že jsem tu četla, že děláš Avon lady:)) v odstínu Apricot mystery - mám několik rtěnek, ale tuhle používám z 90% a už ji mám potřetí - odstín je dooranžova s jemnými fialovými odlesky a rtěnku používám i místo tvářenky:)

    Líbil by se mi dárek č. 1, Lush jsem ještě neměla možnost vyzkoušet a čtu moc ráda:)

    micha.onuf@gmail.com

    Gratulace blogu k 1. roku:)

    OdpovědětVymazat
  150. Já mám ráda snad všchny knížky od Kinselly:) Oblíbený lushí výrobek je rozhodně MoM a rtěnku nějak nevím, ještě jsem žádnou tu pravou nenašla:)
    Yanictta@seznam.cz
    Jo a chtěla bych první dárek :)

    OdpovědětVymazat
  151. Červený rúž od Avonu, teraz neviem aký má presný názov ten druh, je to v takej akoby tyčinke a odtieň je tuším Eternal Flame. :)
    Brala by som asi prvú cenu. :)
    paula.kulichova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. gratulujem k narodeninam blogu :)
    najoblubenejsiu knihu nemam, ale keby som si mala vybrat tak asi Harry Potter 6 a od Lush bohuzial zatial nic nevlastnim, tak by bolo pre mna veeelke potesenie vyhrat u teba balicek c. 1 :)
    lenka.kerteszova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Ahoj Mio, gratuluju ti k tvému úspěchu s Kissbookem a přeju ti spoustu nových a hlavně slušných čtenářů! :)
    Moje nejoblíbenější knížka je asi Na větrné hůrce, od Lush miluju American cream (ta jeho vůně je božská!) a moje nejoblíbenější rtěnka je poslední dobou rtěnka č. 02 od Dermacolu.
    Větší radost by mi udělala výhra č. 1 :)

    zaleska.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. Já mám ráda takovou jednodušší četbu- naposledy jsem četla Džungli rtěnek, ale nejoblíbenější knihu asi nemám.

    Gabriell.la@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  155. R-Graphic@seznam.cz
    radši první cenu :)

    OdpovědětVymazat
  156. áá to je super!
    twilight sága, haha výrobek z lush mask of magnaminty
    č.1
    evzenek007@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  157. Z Lush se těším teprve krátce, protože jsem nedávno dostala svůj první balíček, ale uchvátil mě kondicioner Jungle, který krásně voní i ze zavřeného šuplíku :-)
    Sleduji přes FB (Eva Bouchalová)
    Volila bych rárek č.2 protože na rtěnkách ted dost ujíždím :-)
    Jinak moc hezký rok s tímto blogem a přeji mu další takové!
    Bouchalova.E@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  158. Moja najobľúbenejšia kniha je Malý princ, od Lush som ešte nič nevyskúšala a momentálne mám najradšej rtěnku Revlon Wine Not :)najviac by som si priala darček č.2 :)
    petruchova.natalia@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  159. gratulu k tolika článkům a odběratelům :) myslím ,že ty jsi jedna z mála originálních blogerek a prostě si to zasloužíš :)
    já moc ráda čtu a tak nemůžu vybrat jen jednu oblíbenou knihu :D mezi moje oblíbené teda patří Arthur Golden - Gejša,Suzane Collins - Hunger Games,Lusy Adams - Odstíny života a nesmím zapomenout na Jane Austen Pýcha a předsudek ;)
    ve.posp@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  160. Wendy Neprašová01.09.12 21:49

    Moje nejoblíbenější knížka je S elegancí ježka od Muriel Barbery. A zrovna od Sophie Kinsella jsem četla o těhlech prázdninách dvě knížky, vážně nenáročné a dobré na odreagování a Lush pěna? Jasně volím první dárek, snad budu mít štěstí. :)
    vendy.smile@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. dárek č. 2, má oblíbená knížka je od Orwella - Farma zvířat :)

    OdpovědětVymazat
  162. monikastankova@centrum.cz

    Mezi moje nejoblíbenější knížky patří Sophiina volba od Williama Styrona :)

    radši bych rtěnky:)

    OdpovědětVymazat
  163. moje oblíbená je rtěnka od Essence In The Nude :) a líbila mi se mi prví výhra (knížka a Lush)

    petra.krupova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Z Lushe mám ráda strašně moc věcí,ale když mám říct jednu,tak je to swetie pie jelly :)
    Sleduji tě už dlouho :)
    adelina34@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  165. Gratuluji k 1.narozeninám :) Doufám, že za rok tu budeš slavit i ty další. Kdybych si mohla vybrat, líbila by se mi rtěnka UD a Rimmel. A můj nejmilovanější výrobek z Lush je šampuk Jumping Juniper :) Mail je kdyžtak na profilu :)

    OdpovědětVymazat
  166. Radost by mi udělala výhra i prvního i druhého dárku:)
    Moje nejoblíbenější knížka je Bez dcerky neodejdu :)

    pety.bastlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  167. jednu nejoblíbenější knížku vybrat nedokážu, o první místo u mě soupeří konec punku v helsinkách od rudiše, kingovo prokletí salemu a na cestě od kerouaca
    radost by mi samozřejmě udělaly oba balíčky, ale první se mi zamlouvá víc :)
    theplasticmadedreams@email.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Od Lush jsem toho zatím moc nevyzkoušela, ale něco přece. Byla jsem nadšená z limitovaného sprcháče Snow fairy, který voní jako žvýkačky. Ze začátku mi vůně připadala strašně sladká, ale zvykla jsem si a nakonec mě hrozně mrzelo, že mám jen to nejmenší balení a nemůžu dokoupit :/

    Oblíbená knížka- S elegancí ježka. Román francouzské spisovatelky milující Japonsko. Fakt bomba!!

    Ráda bych vyhrála dárek číslo 2., rtěnky moc nepoužívám.

    johanazizalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. Moje nej knížka je od Betty Macdonaldové-Vejce a já, z Lushe Angel roládku.
    Volila bych dárek č.1 - tmavé rtěnky moc nenosím.
    Ksilhanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  170. Raději bych výrobek č. 1.
    Od Lushe ještě nic nemám, ale velice mě zaujaly přípravky na vlasy a po našetření bych je ráda vyzkoušela :).
    Gratuluju k 1. roku!
    roryside@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  171. Od Lush jsem měla úžasný sprcháč Snow fairy z limitované vánoční edice, vůně minejdřiv připadala hrozně sladká a nepříjemná,ale po pár použitích jsem si jí zamilovala a bylo mi líto, že mám to nejmenší balení.

    Doporučuju román francouzské spisovatelky S elegancí ježka.

    Ráda bych vyhrála dárek č.1, rtěnky moc nepoužívám.

    johanazizalova@seznam.cz


    OdpovědětVymazat
  172. od Lush jsem ještě nic nezkoušela.
    moje nejoblíbenější knížka je.. ani nevím, mám ráda celou sérii gossip girl, divčí partu, harryho pottera.. je těžké vybrat jednu.

    ráda bych vyhrála dárek č. 1

    closetofdreaming@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  173. Ahojky,

    tak ještě jednou podruhé :D ( zapomněla jsem oblíbenou knížku, ...) třeba se usměje štěstí :)

    sleduji tě na blogu i na fb ( Klára Šebková )...email: sebkova20@seznam.cz .....ceny jsou krásné, ale když by bylo štěstí tak bych radši cenu č.2 :) .... i když teď mám na seznamu knížky k maturitě, tak moje asi nejoblíbenější knížka je "My děti ze stanice zoo" a oblíbená rtěnka je o Rimmelu z kolekce Kate moss č. 01 ..... jen tak dál a přeji mnoho dalších úspěchů v blogovém světě a spousty nových čtenářů, protože tento blog si pozornost určitě zaslouží :)

    OdpovědětVymazat
  174. Od Lush jednoznačne Coalface. Je úžasné, ako to čierne mydielko vyčistí tvár :) a obľúbená kniha je Sofiin svet :)
    Objavila som ťa len nedávno, ale už som si prečítala komplet celý tvoj blog, a držím palce, ja sa zatiaľ len rozhúpavam aby som s nejakým začala.
    takže na FB - Monika Šabíková
    a email je - dzevuska@gmail.com

    PS: dúfam, že budeš oslavovať aj ďalšie roky blogovýročia :)

    OdpovědětVymazat
  175. líbila by se mi druhá cena, protože knížky už doma mám :)
    jinak nejraději mám právě tyto knížky, nebo knihy k seriálu Pretty little liars :)
    petra.ph@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  176. Momentálně neojblíbenější mám obyč fix na rty od NYC, který skvěle drží :)
    Raději bych první výhru.
    buricova4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  177. Já jsem si z lushe koupila hotový zázrak! Jmenuje se grease lightning, stál 250 Kč, a je vážně skvělý! Mizí po něm akné, tedy pupínky a havět podobného druhu. :D Vážně přes noc mi vždy zmizí! Nemohu si ho vynachválit. :)
    Oblíbená kniha? Tak těch já mám víc. Ale opravdu jedna, kterou jsem přečetla snad za nejkratší dobu, byl Eragon. :)

    Vybrala bych si dar číslo 2. :)

    kocourova.veronika(zavináč)email.cz

    OdpovědětVymazat
  178. Mio, moc gratuluji k 1. roku a přeji nadále fajn čtenáře :-)
    Mě by udělal ohromnou radost dárek č. 1. Knihu neznám, ale ráda si ji přečtu. Jinak nejoblíbenější knížku asi nemám. Ale co jsem přečetla jedním dechem je samozřejmě sága Stmívání :-))) Jinak supr knížky jsou od Z. Jordánové. Mrkni na to. I co jsem si teď na blogu všimla, že se ti nedaří zrovna moc dobře, tak tyhle knížky by ti mohly zvednout náladu a pochopit spoustu věcí :-) Aspoň tedy mě moc pomáhají.
    Měj se krásně. B.
    barunka.e@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  179. obě výhry jsou nádherné, jsi moc hodná:)
    veru.konecna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  180. Ahoj,

    tvoj blog sledujem len pár mesiacov, no musím povedať, že je Skvelý. :) S kozmetikou Lush nemám skúsenosti, lebo na SR sa nepredáva (unfortunatelly). Pokiaľ ide o moje milovaní knihy: zbožňujem P.S. I Love You od Cecelii Ahern, no výborná je aj kniha Eat, Pray and Love od Elizabet Gilbert...Z rúžov používam Lip Seduction alebo aj TripleCore. Ak by som náhodou vyhrala, veľmi by ma potešil 2 darček č. 2.

    Maj sa krásne a nech sa Ti darí.
    lenuliatko.s@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  181. najoblúbenejší rúž od max factoru:)
    rada by som vyhrala 2.darček:)
    luciam28@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  182. Ahoj,

    tvoj blog sledujem len pár mesiacov, no musím povedať, že je Skvelý. :) S kozmetikou Lush nemám skúsenosti, lebo na SR sa nepredáva (unfortunatelly). Pokiaľ ide o moje milovaní knihy: zbožňujem P.S. I Love You od Cecelii Ahern, no výborná je aj kniha Eat, Pray and Love od Elizabet Gilbert...Z rúžov používam Lip Seduction alebo aj TripleCore. Ak by som náhodou vyhrala, veľmi by ma potešil 2 darček č. 2.

    Maj sa krásne a nech sa Ti darí.
    lenuliatko.s@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  183. Nej rtěnka je určitě od Oriflame Very Me Neon - Screaming pink.. Ta rtěnka není ani trošku kvalitní, hned se mi zlomila ale na rtech má překrásnou barvu a je celkem příjemná :)

    možná bych radši 2.,po tý fialový rtěnce už dlouho koukám a stále hledám tu "svojí" červenou :)

    heligrova@seznam.cz

    Naty ♥

    OdpovědětVymazat
  184. Wow. Tak rtěnka by se mi hodila, takže volím dárek č. 2 =)))

    Nejoblíbenější knížka: Ghostgirl/Prokletí a Zaklínač ... je to tak na stejno
    Nejoblíbenější LUSH: tuhé pěny do koupele, ty jsou úžasné
    Nejoblíbenější rtěnka: zatím žádnou nemám

    Imiiskd@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  185. - jeee, ta rtenka je bozi, tu bych brala :)
    - velka gratulace :)
    - knizku mam, vlastne celou serii :) nej knizky mam, ale spis celou serii :) kompletni Sophii Kinsellu, nejen Shopaholika, pak Julii Garwoodovou (napr. Tajemstvi, Nevesta, Svatba), komplet Arthur Hailey (Vecerni zpravy, Detekniv, Ucinny lek a dalsi) a kompletni serie od Toma Clancyho s Jackem Ryanem (Vysoka hra patriotu, Hon na ponorku, Rudy kralik a 10 dalsich :)
    - z Lushe miluju Buffy :)
    - lucifrid@lucifrid.com

    OdpovědětVymazat
  186. Tvoj blog sledujem už dlhšie, i keď len anonymne, a preto poteší, že sa môžme zapojiť do súťaže všetci! :)
    Na fb ma nájdeš pod menom: Janka Ivanocová
    Moje naj knihy sú určite "kingovky" od Stephena Kinga (aj keď poniektoré rozhodne neodporúčam čítať po nociach, aby sa človek nebál :))
    Veľmi by ma potešil darček č. 1 ;)
    jana.ivanocova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  187. Sophii Kinsellu znam ale jeste jsem nic od ni necetla takze by mi udelala vetsi radost :) Moje nejoblibenejsi knizka je Anna Karenina (mam rada klasiku) a z umeni (mody) Tom Ford.

    gabrielka11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  188. Krásné narozeniny!
    na fb jsem jako Hanka Zlámalová a přála bych si dárek č.2
    a ráda mám Kate Moss rtěnky pro Rimmel :)

    OdpovědětVymazat
  189. Ahoj Mio, opravdu krásná giveaway :) Přála bych si vyhrát 1. cenu, mojí oblíbenou knihou je Není přání jako přání od Alexandry Potter :) jinak bych ji chtěla vyhrát taky právě proto, že jsem ještě nevyzkoušela žádný výrobek od Lush :)

    anda.krupova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  190. Happy B-Day!:) Sleduju FB /Verča Skoupilová/.Od Lushe opravdu zbožňuji masku na obličej 'Mask of magnaminty',nedám na ni dopustit:-) Krásně mi pleť rozzáří,a najednou i po dlouhym dni vypadam relativně svěže:-D Oblíbená kniha..No,snad nejsem moc staromódní,ale miluju ruskou literaturu..Čechov,Tolstý,to je pro mě literární ráj na zemi :-D + Přála bych si dárek č.2:) skoupilovav@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  191. sleduju přes GFC

    july.mayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  192. Teď se mi strašně líbila Žena cestovatele časem od Audrey Niffenegger, je to docela bichle, ale stojí za to .) Suprová je taky Tak pravil hlemýžď od Stephena Clarka, ta je (nejen) pro zasmání .)

    Pro věrnou knižní čtenářku by byla 1 super dárek .)

    Měj se fajn!

    Slaterkaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  193. chcem jednotku! a ruz mam najoblubenejsi akykolvek cerveny...
    fresshion@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  194. Krásná giveaway!:)
    Nejoblíbenější knížka je asi My děti ze stanice ZOO či knížky od Stephen King.
    Momentálně oblíbená rtěnka je asi all about cupcake od essence - dá se nosit všude.
    Líbila by se mi výhra č. 2
    TRezacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  195. Páááni tvoje štědrost je neuvěřitelná:O! Moc děkujeme...a já ti přeju, aby tvůj blog více a více úspěšný. Což bude:).
    Já ti dopuručuji knížku To od Kinga, Noční klub (1,2) od Kulhánka(tenhle spisovatel je naprosto nepřekonatelnej ve svém oboru, i když si myslíš, že by tě to nebavilo, jsi na omylu), Děkuji za každé nové ráno od Pawlowské...je toho spousta:).
    majne mail:veverkaverka3003@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  196. :-) Moje najoblubenejsie knihy napriek mojmu veku :D su urcite serie Anna zo zeleneho domu, doteraz som nenasla knihu, ktoru by som precitala tolkokrat a stale by ma bavila znovu a znovu :-). Najviac by som sa potesila ruzu Urban Decay, nakolko tuto znacku zboznujem a Shopaholikov uz mam precitanych vsetkych :-). Dakujem za sancu!

    imperfect.wonderland@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  197. ahoj :) takze najprv oficialitky: sledujem ta aj na FB ako Lenka Bajusova aj tu na blogu :) Z kníh mam najradsej fantasy, ale taketo "zenske zalezitosti" mozem tiez.
    Vsetky darceky su super, ale pre mna najviac asi 1tka, pretoze milujem dlhe kupele vo vani a takisto milujem knihy.
    Tak nech sa Ti dari :))
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  198. číslo 1 :)
    a nejoblíbenější knížka? Anna Karenina! :)
    thebrunetteventure@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  199. Krásna giveaway a prajem ti veľmi veľa ďalších úspechov a gratulujem!
    A v prípade výhry by sa mi páčila výhra č.1 :)
    coropax@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  200. krásná giveaway!
    Líbila se mi knížka Léto ve městě.:)

    diaryofmia@gmail.com

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡