Do červena

DSC05766 DSC05782 DSC05790

Miluju své nové ,,DIY" nehty a boty! Červenou barvu moc nenosím, ale moc dobře vím, že dokáže perfektně ozvláštnit obyčejné věci. 

Už věky věků nosím jen hranaté nehty a kulaté boty. Momentálně je můj život jedna velká změna a odnesly to i nehty, které mám teď do kulata a díky namalovaným srdíčkům se tváří, že jsou dokonce špičaté. A chtěla jsem nějaké nezvyklé červené boty, takže i ty mám do špičky! 
Podobné nehty jsem viděla snad u Promise Phan a moc se mi zalíbily! Musím říct, že jsem se se srdíčky dost nadřela, ale celkem se povedly. :) Botky jsem si objednala tady z Oasapu. Jsou to klasické pohodlné lodičky s nižším podpatkem. Bohužel jsem to nějak nevychytala. Lodičky se mají nosit menší, jenže Oasap je v Asii, takže zase naopak připočtěte číslo nahoru. Mám nohu 38 a objednala jsem si tedy 38, a to moc to nevyšlo. Boty nazuji, ale mé prsty trpí, přitom by botky byly pohodlné. Zkusím si je někam vzít ven a pokud to nepůjde, budu je prodávat za půlku ceny, možná za méně, tak kdyby měl někdo zájem, instrukce bych podala na fb.

61 komentářů:

  1. Nechty sú dokonalé!:)Botičky tiež super,len to číslo by som asi neobula ani ja :-/

    OdpovědětVymazat
  2. tie nechty sú nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nehty jsou super! Budeš pokračovat v sérii článků "Co si vždy koupím znovu"?

    OdpovědětVymazat
  4. nehty se mi líbí více hranaté, kulaté má mamka přírodní a přítele mamka úmělé a taky kulaté a moc se mi to nelíbí. Boty mi špičaté nevadí pokud jsou jen tak jako tvoje lodičky, takové ty dlouhé špičky se mi nelíbí přijde mi to takové zastaralé a nepraktické

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas:)) a upřímně, taky se mi víc líbí hranaté nehty, ale mé přírodní se jako kulaté nějak lépe udržují. No, uvidíme, jak dlouho mi to vydrží. .)

      Vymazat
  5. Mě se špičaté boty nelíbí, ale mám jedny ve stejné barvě (s kulatou špičkou) a umí skvěle oživit outfit. :)

    OdpovědětVymazat
  6. jéé to by se mi líbilo, srdíčka na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  7. No tak proč ty boty nepošleš zpátky, aby ti je vyměnili za nové? Když se tam poštovný neplatí (alespoň při dodávkách sem), tak se zkus na stránce podívat do kategorie Changing a uvidíš ;) můžeš si zažádat o větší číslo, jestli je v něm měli ;)
    Jinak nehty se mi bohužel nelíbí, jelikož ty srdíčka opravdu nehet protahují do špičky, a toho bohužel nejsem příznivcem :) Tak se nezlob ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poštovné by mě stálo stejně jako tyto boty. :(
      V pohodě, naopak, děkuju za upřímný názor!

      Vymazat
  8. Možná bych ty srdíčka nakreslila opačně - tu špičku dovnitř nehtu :)

    OdpovědětVymazat
  9. hezky post :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  10. Tie topanky mam , ale v telovej farbe :) Nastastie som sa predtym, nez som si ich objednala, opytala na oasape aku velkost mi treba a poradili mi o cislo vacsiu, cize som nemala problem :P U azijskych eshopov sa vzdy musis spytat!

    OdpovědětVymazat
  11. ty nehty jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty botky jsou krásný! Zkus tohle: http://www.youtube.com/watch?v=qf5mJ7aR2t8&feature=BFa&list=PL02BCE3A4DD5E014A třeba by to pomohlo ;)

    OdpovědětVymazat
  13. super nehty! a lodičky jsou krásný - líbí se mi špičaté boty, ale jen tak decentně :) ne takový ty bílý kozačky se špičkou například :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) No právě, špička ano, ale ne nějak extra dlouhé a bílé už vůbec ne. :D

      Vymazat
  14. Treba se ti ty lodicky smajdanim vytahnou :) mne kazde nove boty na podpatku tlaci, ale pak dobry.

    OdpovědětVymazat
  15. ty nehty jsou opravdu parádní! botky nejsou můj šálek kávy a taky jsem ted vypekla - s melka :(

    OdpovědětVymazat
  16. Ta srdíčka jsou nádherná! Dělala jsi je pomocí šablony, nebo tenkého štětečku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama. Šablonu nemám a s tenkým mi to naopak moc nešlo. :D Takže jsem to dělala lakem Sally Hansen (stojí 100kč, Cherry red), protože ten má štěteček úplně plochý a šlo to tvořit jeho hranou. :)

      Vymazat
  17. Ta srdíčka jsou úžasná! Moc se mi líbí ten optický klam, který vytváří špičaté nehty:) Dělala jsi je podle nějaké šablony, nebo jen tenkým štětečkem? Musím to vyzkoušet:) I když jak se znám, na levé ruce budou krásná a na pravé to budu mít až u zápěstí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha :DD sama, viz odpověď na komentář výše. :)

      Vymazat
  18. nechtiky su uplne mile :)

    OdpovědětVymazat
  19. nehty vypadají pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  20. Vždy jsem nosila kulaté nehty(své).Vypadá to přirozeně a líbí se mi to víc.Akorát Mio,kdyby sis udělala výlet třeba v Praze po obchodech nebo spíš obchodních centrech,tyhle lodičky by jsi sehnala a v tržnici určitě.Jinak srdíčkové nehtíky se ti povedly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím. Teď nemám moc čas na nákupy, ale až je prodám, tak si podobné někde seženu a klidně i v OKshopu apod. protože takové obyčejné lodičky mi stačí levnější. Děkuju :)

      Vymazat
  21. Tak to jsem zvědavá za jak dlouho zvládnu já mít nehty opět kulaté jako dřív, se srdíčky vypadají opravdu až špičatě :).

    OdpovědětVymazat
  22. Taky jsem ty nehty viděla u Promise a musím říct, že už tam jsem si je nijak neoblíbila. Jinak červenou mám poslední dobou čím dál tím víc radši. :) Po tom, co na mě slevomatu zbyly už jen červené mel boty, tak jsem ji je neskutečně zamilovala a teď se je snažím nosit co nejvíc, protože dokáží z obyč bílého trika a černých kalhot udělat zajímavý outfit :)

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zamilování Ti věřím! Mně se moc líbily, jak ty s mašličkou tak i s motýlkem, dokonce i holinky, ale nakonec jsem odolala, že už bych je teď nevyužila. Možná toho trochu lituji, protože byly za skvělou cenu. Děkuju za komentář!

      Vymazat
  23. Pěkné nehty a krásné lodičky :)

    OdpovědětVymazat
  24. skoro stejný boty, co má peťula.. vůůbec se neopičíš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, když mi napíšeš Pěťula, tak určitě vím, o koho půjde... navíc jak se někdo může opičit s botami? To by mě vážně nenapadlo.

      Vymazat
  25. Mio, kdy už konečně bude nějaká recenze kosmetiky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra/pozítří. Už se Ti stýská? :) Předposlední článek je recenze na tvářenku, tak jsi ho možná prošvihla a nebo nejsou tvářenky Tvůj šálek čaje. Můžu prozradit, že se můžeš těšit na kosmetické oblíbence a také na recenzi na stíny Color Infaillible od Loreálu. :)

      Vymazat
  26. Ty jo ty botky jsou úchvatné.. taky prodám teď jedny botky, kytičkové na klínku, šíleně:) z nich bolí prsty, jak jsou mi malé :( tak nerada se jich zbavuji.. Na OASAp.com jsem také koukala, mají tam tyhle jen za $30 a to je tedy pěkná cena :)Jenže, v mé velikosti (41) je nemají :((

    Jinak nehty se Ti povedly, vypadá to hezky a možná by to bylo dobrý na Valentýna :))

    OdpovědětVymazat
  27. ty srdíčka jsou fakt povedená:)

    OdpovědětVymazat
  28. tak ty srdíčka jsou uplně úžasný! já bych to teda v životě tak pěkně nenamalovala takže obdiv! a nějak pokoutně se mi najednou taky začínej líbit špičatý boty no nechápu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale namalovala! Já si taky myslela, že to nepůjde ale nakonec jsem to nějak našmudlala a chyby opravila vatovou tyčinkou namočenou v odlakovači. .)
      Viď, také se sama sobě divím, že se mi začaly líbit. :D:)

      Vymazat
  29. Děkuji Vám za všechny Vaše komentáře! ♥

    OdpovědětVymazat
  30. Tak na ty nehty bych nervy neměla! Levá ruka by byla v pohodě, ale co s tou pravou?!
    Já si objednávala boty z Romwe za freebies a normálně mám taky 38, ale podle cm jsem si vzala radši 39 a sedí perfektně :) Alespoň víš pro přístě

    OdpovědětVymazat
  31. Nehty se ti opravdu podařili,u mě by z toho vznikli asi oválky :D a boty jsou opravdu krásné,ale je škoda že jsou ti malé,ozvláštnily by ti outfit :)

    OdpovědětVymazat
  32. Podle mě to nemusí být nutně velikostí, moje prsty taky ve špičatých lodičkách trpí a velikost mám správnou. Jinak nehty nádherné, hned zítra to okopíruju na svoje nehty, za to se předem omlouvám! <3

    OdpovědětVymazat
  33. ty nehty jsou originální,
    líbí se mi to!

    OdpovědětVymazat
  34. Jé, ty nehty jsou super! A k těm botám - jednou jsem si taky koupila menší a odnesla je do opravny obuvi a tam mi je do pár dní vytáhli. I když u těch lakovek nevím =(

    OdpovědětVymazat
  35. Ty nehty jsou suprové :) Lodičky nejsou také vůbec špatné ... špičky sice nemusím, ale takové ty jakože fakt špičaté :D Já si nedávno koupila podobné lodičky v černém :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  36. jé, moje oblíbená manikúra:) nikdy se mi nelíbily boty se špičkou, ale teď se mi jich hromadí čím dál víc!

    OdpovědětVymazat
  37. tema krasnyma botickama jsi mi připomněla příběh o chytré hospodyni francouzkého gurmána, která chodila v louboutinkách s červenými podpatky. škoda, že ti nejsou :( kdybych na něco takového měla věk a odvahu, hned bych si je koupila :DD:)

    OdpovědětVymazat
  38. Nehty nádherný, ale ty lodičky bych neuměla kombinovat ;)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Botky jsou pěkné! :) Mám se špičkou nude lodičky a líbí se mi to, ale nelíbí se mi ty krokodýlové! :D Nehty se mi líbí, ale mě by prdla asi cévka. :D :)

    OdpovědětVymazat
  40. mám ráda jednoduché nehty, ale kupodivu tyhle s decentním srdíčkem se mi velmi zalíbily :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj :)
    Nehty se mi vůbec nelíbí, opravdu to vypadá, jak když jsou špičaté a to působí tak "čarodejnicky" :)
    Osobně mám nejraději francouzskou manikúru - úplně tu klasickou, s bílými konci nehtů :)

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  42. Ty srdička jsou skvělý. Moc se mi líbí ten optický klam jaký vytváří :) Jsi moc dobrá, že jsi je udělala úplně sama, bez šablony :)

    OdpovědětVymazat
  43. Moc se mi líbí video Veroniky, opravdu hezky mluví a to líčení je sice jednoduché, ale super!

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡