6.9.2012 (podle Olivie Palermo)

outfit o1 
Pamatujete si na můj nedávný článek, kde jsem psala o bílých kabelkách, jak se mi dříve vůbec nelíbily? Ale, jak už jsem zmínila, poté mě jedna kombinace s bílou kabelkou natolik učarovala, že jsem ji musela vyzkoušet! 
Olivia Palermo, kterou jsem se inspirovala se obléká naprosto skvěle. Trendy má naprosto v malíčku, a přitom se stále snaží být osobitá a svá. Některé její outfity jsou doslova legendární. Tento, řekla bych, není výjimkou. I přes svou jednoduchost se objevil na těch nejznámějších zahraničních módních webech a tak skončil i u mě ve složce Inspirace. Je jasné, že Oliviin outfit byl několikanásobně dražší, než ten můj, a taky nejsem Olivia, ale snažila jsem se, a výsledek se mně osobně líbí! Včera to u nás docela foukalo, takže parka+tílko byly ideální kombinací. Tento outfit není nijak moc zvláštní, ale působí podle mě ležérně a nenuceně stylově. Co myslíte? Je pohodlný, hodí se do školy i do města, dokonce i na výlet a bílá kabelka se mi opravdu začala líbit. Až nějakou pěknou objevím, určitě si pořídím jednu svou a nebudu se bát ji nosit. 
outfit
Mám na sobě: brýle (NY), náušnice (,,perle", F&F), tílko (H&M), parka (Sheinside), hodinky (Bentime), lak na nehtech 52 Dark plum (Mybelline), kabelka (maminy z Itálie), džíny (Mango), baleríny (Gate).
DSC05756 kissbook olivia
Inspirace: Olivia Palermo (zdroj: stylebistro.com)

67 komentářů:

  1. teda musim ric, ze se ti to povedlo dokonale Mio... fakt moc krasny! :)

    http://www.ivetsperspective.com

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní07.09.12 7:06

    Promiň, ale je to taková nuda. Je to outfit neoutfit. Vypadá to, jako když si vemeš první věc, co ti padne pod ruku. Olivia se tak oblékla asi proto, aby byla nenápadná šedá myš,co splyne s davem. Je zbytečné se podle ní na této fotce inspirovat, protože ty se rozhodně skrývat nemusíš.

    OdpovědětVymazat
  3. Stejně jako tobě se mě bílý kabelky moc nelíbí, ale v tomto outfitu to vypadá pěkně. Je to sice obyč, ale slušivý....

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa to páči, v jednoduchosti je krása :)

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní07.09.12 7:51

    pěkný :) mně se to moc líbí a bílé kabelky někdy nosím.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní07.09.12 7:55

    Doufám, že se tu na mě zase někdo nevrhne, takže dopředu říkám - nemyslím to zle!

    Nicméně - Mio, opět ty sluneční brýle, mám pocit, že k tobě vůbec tvarově nejdou. Také mám z té fotky pocit, jako kdybys měla nohy kratší než trup. Třeba to tak je, každá jsme nějaká, ale fotka se dá udělat tak, aby to tak nepůsobilo. Další věc je tragické pozadí - to už si radši najdi bílou zeď.:)

    A na závěr bych dodala - nekopíruj oufity, jen se volně inspiruj, protože přesné okopírování každé části oblečení nikdy nikdy nedopadne dobře, vždycky tam bude rozdíl. Jsem ráda, že na fotce aspoň nemáš cool kelímek.:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nohy vypadají kratší než trup, protože fotograf nezná určité zásady. Ale za to Mia asi nemůže.. A pozadí mně osobně přijde v pohodě. Prostě město. Co je na tom? Naopak by byla nudná ta bílá zeď.

      Jinak k outfitu - já nemám ráda parky ani lahvově zelenou, takže se mi to moc nelíbí. S nějakým upnutým sakem by to bylo hezčí :)

      Vymazat
    2. Přijde ti třeba tohle http://www.dannyrosefashion.com/2012/09/awesome-pants-guide-pt-1.html#comment-form nudné? Mně tedy ne. Když porovnáš Mii fotky a fotky u Martiny, tak je to opravdu rozdíl.

      Vymazat
  7. Nemám ráda bíly kabelky ani kozačky, ale tady ta kabelka celý outfit úplně oživila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme dvě, ale v tomto outfitu se mi taky právě líbí. :)

      Vymazat
  8. přiznám se, že jsem vůbec nevěděla, kdo je Olivia :DD
    bílá kabelka se mi nijak zvlášť nelíbí, ale jako celek to působí pěkně, pohodlně a hodně jednoduše:))

    OdpovědětVymazat
  9. Jednoduchý a pohodový outfit právě třeba do školy:)

    OdpovědětVymazat
  10. Super outfti, jendoduchý ale moc krásný. Hrozně mi to k tobě sedí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pohodový outfit na nákup potravin, oceňuju jednoduchost a pohodlnost :) Můj styl to ale není :)

    OdpovědětVymazat
  12. moc ti to sluší, parka je super:) fashiondiarybykate.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní07.09.12 9:08

    Tak na Olivii se mi to docela líbí - nebo respektivě neuráží mě to, ale není to něco, nad čím bych se rozplývala :)

    Tvoje zelená parka mi, Miuš, trošku připomíná nějakou bundu na rybaření, nezlob se a ta kabelka.. to je opravdu kabelka? Vypadá to jako nějaká papírová taška či co:)

    A jako poslední bod mi přijde, že ti delší bunda zkracuje nohy, nebo to tak aspoň podle fotky vypadá jo.... jo a ty pilotky z outfitovýho článku s kraťáskama ti slušely mnohem víc než tyto brýle!

    Musim ale říct, že miluju tvoje outfitový články :) tak se nezlob za trošku kritiky ;)



    Léńa

    OdpovědětVymazat
  14. Mě se to moc líbí! A musím Ti pochválit ty džíny, přijde mi, že Ti opravdu nádherně sednou a mimo to mojí úžasnou barvu! :))
    Jediné, co bych možná trošku pozměnila, je tvar slunečních brýlí. Takhle "z dálky" se mi zdá, že ne úplně sedí tvému drobnému obličeji, ale je taky možné, že je to jen klamavostí fotek - tomu bych i věřila :)
    Ale jinak paráda, v jednoduchosti je krása a moc Ti to sluší, ostatně jako vždy :))

    OdpovědětVymazat
  15. To je parádní, moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mne sa to strašne páči, pekny outfit ! Tá kabelka je krásna !!

    OdpovědětVymazat
  17. Konečně pořádná konstruktivní kritika! Děkuju za Vaše názory. Opravdu nepotřebuju dvacetkrát číst ,,dokonalý" a ,,krásný", naopak zase je mi k ničemu ,,hnusný", protože to mi moc neřekne. Za kritiku, která má hlavu a patu jsem ráda, protože se nad ní můžu zamyslet a něco si z ní vzít pro příště. Takže se vůbec nebojte říct svůj názor.
    K těm krátkým nohám. Fotila mě mamča a ještě jí to moc nejde, ale budu se jí to snažit naučit. :) Na brýle jsem se teď zadívala a musím uznat, že nejsou úplně to pravé pro můj tvar obličeje. Moc se mi líbí, ale mouchy nebo pilotky jsou pro mě lepší, to ano. A kabelka je opravdu kabelka. :DD Mamka jí občas nosí do práce. je to spíše taková office kabela na dokumenty. :)

    Děkuji za všechny komentáře! .)

    OdpovědětVymazat
  18. a ja jsem naopak nadsena! :-D protoze me se tvy outfity sice libi ale vzdykcy se mi zdaly takovy jakoby preslazeny takze jsem rada koukala a le moc se nemola inspirovat pro svuj styl
    ale tohle je jina! :-) klidně bych si dala na krk jeste nejakej objemnejsi necklace :-)
    i love it <3 ri

    OdpovědětVymazat
  19. Anonymní07.09.12 9:51

    Zdravím, trošku offtopic, ale je škoda, že chybuješ ve slovech mě/mně. Není to těžké, stačí si to zkontrolovat, navíc jako studentce jazyků(?) ti to nedělá dobré jméno:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za opravu. Jedna chyba se prostě vloudí, nevím co k tomu dodat. :)

      Vymazat
  20. Anonymní07.09.12 9:51

    mius tak tvým komentářem si mě potěšila - jde vidět, že se posouváš vpřed a nestojíš na místě a celkově se mi články zdají lepší a propracovanější

    OdpovědětVymazat
  21. Miuš, tak jak mám outfitové články ráda a pokaždé se na něj těším, tak dneska tak nějak úplně odvařená nejsem, abych to řekla kulantně :)....Já vím, že se ty parky ted nosí a sama jsem přemýšlela, že by se mi nějaká zajímavá hodila na podzim, ale tahle, v tomto provedí, se mi prostě nějak nelíbí, asi to dělá hlavně ta barva a materiál, trošku mi to připomíná takové ty vojenské maskáčové věci, které tak nějak ze zásady nemusím. Naopak se mi moc líbí klasické hodinky, ty jsou přímo boží a džíny. Kabelka není můj šálek čaje především tvarově, proti barvě nic nemám, já mám bílou vcelku ráda a to dokonce i na těch kozačkách, když nevypadají jako plastové pro pracovnici E55, což teda většina vypadá, to uznávám :D....Celkově bych to dnes hodnotila tak nějak na půli cesty, ale musím uznat, že tím,jak jsi pěkná, tak to zachrání vždy všechno a stejně bych se za tebou na ulici ohlédla :). Tak doufám, že jsem nebyla příliš kritická a jdu se mrknout, co na to ostatní :D....

    OdpovědětVymazat
  22. Pohodová kombinace, ale můj styl to není. Parky mi zatím k srdci nepřirostly a v lahvově zelené asi ani nepřirostou. Ale sto lidí, sto chutí a o tom to je. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tahle tvoje parka se mi moc nelíbí, kdyby k tomu byla trochu jiná (z jiného materiálu) bylo by to na jedničku. Ostatní beru jako super outfit někam do města, nebo bych si to klidně vzala do školy ;).

    OdpovědětVymazat
  24. Jak už tady zaznělo, vyměnila bych brýle. Jinak se mi to líbí, jednoduché a pohodlné :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Jednu dobu jsem byla z Olivie Palermo přímo hotová :D, kvůli ní jsem se také dívala na pořad The City na MTV. Ale tenhle outfit mi nepřijde ničím vyjímečný... Parka mi přijde bezva na podzim, ale určitě se mi líbí víc ta, co má na sobě Olivia...není tak moc zelená a přijde mi, že působí mnohem stylověji, ale i tak to rozhodně není něco nad čím bych jásala a z čeho bych byla hotová.
    Proti bílým kabelkám nic nemám...ale ta, kterou máš na fotce mi spíš připomíná nákupní tašku ze Sephory, akorát v bílém. :D Ale jako model na ryby, do lesa nebo na nějakou procházku mi to přijde vhodné a pohodlné. :)

    www.cinderellasbeautystory.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. s tou bílou to vypadá opravdu dobře! :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Upřímně nemám moc ráda bílou barvu a ta kabelka mi u Tebe nějak nesedí :X Co se týče parky tak opět nějak se mi nelíbí ten její střih a materiál. Všeobecně parky se mi líbí, ale jen některé ... dalo mi docela zabrat něž jsem sehnala tu mojí, která se mi opravdu moc líbí :) Jinak jak někdo tu psal, že Ti nesluší ty brýle tak já si myslím opak a líbí se mi na Tobě + hodinky jsou perfektní! :) Celkově ale kombinace skinny + parka se mi líbí ... nosím to tak také :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Ono záleží na tom, jaká ta bílá kabelka je, kdo a s čím si ji vezme. Podle mě se Ti outfit moc povedl, v jednoduchosti je krása. :) Mně osobně se parky líbí moc. Olivie Palermo má styl, ale nemám jí ráda. (Znám jí z show The City). Anička

    OdpovědětVymazat
  29. Hrozně ti to sluší Mio!! A mě se naopak ta zelená parka hrozně líbí a chci si taky takovou pořídit!S takovouhle zelenou se teď v obchodech roztrhl pytel!:-D Vypadáš úžasně!:)

    OdpovědětVymazat
  30. Holky, Olivia má na sobě bundu ve khaki barvě, protože vojenský styl je jedním z největších hitů nadcházející sezóny. Může se to některým nelíbit, ale je to tak :))). Na Mie bych vyměnila tu parku (taky se mi nějak nelíbí) za sako v army stylu, bylo by to stylovější :). Jinak ale kočka :)!

    OdpovědětVymazat
  31. moc ti to sluší. :) ty hodinky jsou moc pěkné!
    http://michallka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. moc ti to sluší, baví mě pozorovat, jak ses inspirovala:)

    OdpovědětVymazat
  33. mě se strašně líbí parka, ale pomalu ji nacházím na každém blogu a teď zase vidím, že bude uplně všude :)
    každopádně se mi outfit líbí jen asi bez brýlí, které mi k tobě vůbec nesedí :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ta parka mi něčím vadí - asi tím "rybářským" vzezřením nebo barvou, nevím... Proti parkám celkově vůbec nic nemám, naopak, ale tahle ne...

    Až mamku naučíš fotit, bude to lepší :)

    OdpovědětVymazat
  35. Mně osobně se ta parka moc nelíbí, prostě to není můj styl. Já na parky nejsem, mám raději elegantnější kabátky :-) Ale jinak se mi to moc líbí, jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
  36. Skvělý outfit, takovou parku sháním, ale v teplejším provedení :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  37. Chci tvoje hodinky!

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. Moc ti to sluší, ale je celkem škoda, že musíš mít outfit podle někoho. Taky by jsi měla být osobitá a svá a tohle (nemyslím to vůbec zle!) mi prostě nepřijde jako inspirováno jejím stylem, ale jako normálně okopírované.


    Pavlína

    OdpovědětVymazat
  39. Přiznám se nevím kdo je Ölivia, a její outfit mě nijak nenadchnul, určitě se umíš oblékat lépe. Bunda vypadá trošku jak pláštěnka a taška vypadá jak papírová.

    OdpovědětVymazat
  40. Ach, celá Olivie, jen to kafe Ti chybí :-)

    Paris-London Giveaway

    OdpovědětVymazat
  41. Ty jo mě se to líbí! :) Víš jak mám ráda jednoduchost tady se mi parka líbí možná bych si jí taky pořídila, ale asi zůstanu u toho trench coatu. :D :)

    OdpovědětVymazat
  42. Myslím, že ukol si splnila na jedničku! Vypadá to moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  43. já si myslím, že se Ti ten outfit rozhodně povedl :) potřebuju taky sehnat nějakou pěknou parku, v které nebudu vypadat jako rybářka :D

    OdpovědětVymazat
  44. hehe..ako cez kopirák :-)) skvelý nápad :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Je to pěkné,pohodlné,sluší ti to.Jelikož jsem o "nějaký ten pátek" starší,tohle se už nosilo a bude nosit stále.Je to fajn do města na nákupy,do práce, vy mladí asi do školy.Mio,je to pěkné,povedlo se ti to.

    OdpovědětVymazat
  46. Mě se parky a zelená nikdy nelíbila, myslím si, že tu máš spousty outfitů které Ti padnou na míru, ale tenhle mezi ně nepatří.. Je to samozřejmě věc názoru - sto lidí, sto chutí. Ale krásná holka jsi, to jo! :) Jsem ráda, že už zase přispíváš. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Tak tohle se povedlo i když nejsem vyznavačem džínů.

    OdpovědětVymazat
  48. Je to super! miluju takové obyčejné outfity, člověk se v nich cítí příjemně a tobě hrozně sluší. Obdivuji, že si takhle objednáš bundu, která na netu nevypadá nijak extra ale pak naživo je skvělá =) já jsem vždycky pokakaná něco objednat, musím to vidět =DD ale tobě palec nahoru! =)

    OdpovědětVymazat
  49. Mě se to moc líbí! A hlavně se mi velice líbí tvoje pěkná blonďatá barvička. Můžu se zeptat, jak si docílila takové pěkné "jednolité" blond?

    OdpovědětVymazat
  50. Parka ti moc sluší a to mi přijde že moc lidem ne (já v ní kupříkladu vypadám jako homeless :/)!

    OdpovědětVymazat
  51. je to super! outfit je moc pěkný:)

    OdpovědětVymazat
  52. Moc se mi líbí, tobě opravdu sedí :).

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, nikdy se mi tvoje outfity moc nelíbily, protože mi přišly takové jakoby panenkovské, moc sladké atd. (snad víš co tím myslím). Tentokrát si mě opravdu překvapila a moc ti to sluší. Říká se, že změna je život a tady to platí dvojnásob ;-)
    BTW: odpovídá číslování oblečení z eshopu SheInside.com? nebo je prostě potřeba objednávat např. o číslo menší či větší? ...díky moc za odpověď. P.

    OdpovědětVymazat
  54. Podle mě ti to moc sluší, jen ta parka by mohla mít jinou barvu:/ Ale jinak krásný outfit:))

    OdpovědětVymazat
  55. Mio, na tý první fotce mi moc připomínáš do obličeje Tanyu Burr. Rty, úsměv, brýle, vlasy... jen kdyby nebyly blonďatý :))

    OdpovědětVymazat
  56. Ta parka ma punticku?? To je skvele, chtela bych ji videt zblizka :). Jedine co bych vymenila je kabelku, ale jen tvarem, takze jsem moc zvedava jakou si koupis :))

    OdpovědětVymazat
  57. Opravdu se ten outfit povedl. Jen mě napadlo, myslíš, že by se dal udělat celý outfit do tisícovky? :) třeba slevy a tak :D nebo námět na článek? :D

    OdpovědětVymazat
  58. Ahooooj,strašně se mi líbí ty hodinky.Můžu se Tě zeptat,jsou dámské,pánské nebo unisex? :-)

    OdpovědětVymazat
  59. ta parka je nejroztomilejší ! asi ti ji závidím ! :D

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡