Taštička první záchrany

Znáte to - některé věci je dobré mít neustále při sobě. Nemyslím teď zrovna klíče, telefon a kapesníky, ale věci, které jsou na krátké cesty velmi užitečné a alespoň o trochu nám usnadní den ve škole nebo v práci. Ukážu vám, co nosím denně v kabelce já a vy mi na oplátku napište, co je nepostradatelné pro vás. Ráda se inspiruji.
1. Taštička je z H&M. Mám jí už dlouho, ale podobné taštičky tam mají stále. Seženete je asi za 99-149 kč. 
2. Antibakteriální gel, Balea. Pro mě je už rutinou a naprostou nutností. Vzhledem k tomu, že jezdím mhd a vlakem, a mezi školou většinou jím, používám ho každý den (a i když nejím! :DD).
3. Balzám, Bí Mât Cây. Vím, že o něm píšu dost často, ale zaslouží si to. Je to ten nejlepší balzám, který mi léčí rty, a když si ho namažu před spaním, vydrží je hydratovat po celou noc.
4. Krém na ruce, L'Occitane. Tento krém nemám ani měsíc. Stál sice 180 kč!, ale je dobrý. Až ho pořádně otestuji, dám Vám vědět, jestli za to stojí. Je totiž dost vychvalován, ale já zatím nějak velké výsledky nevidím. Tak snad časem, po delším používání. 
5. Pilník. Opravdu nemusím mít růžový s kamínkama, ale tento jsem zrovna dostala od maminy. :DD
6. Cestovní micelární vodička na odlíčení a zklidnění, La Roche-Posay. Mám jí v taštičce nově. Miluji micelárku od Biodermy, ale ta bohužel nevyrábí malé balení a 250ml sebou opravdu tahat  nebudu. Tahle je super, když někde přespávám, atp. Je velmi šetrná a bez parfemace. Mám jí ráda a určitě se taková cestovní voda hodí do každé kabelky.
7. USB flash disk, Swarovski. Moje milované srdíčko - dárek od přítele. Na VŠ je flashka absolutně nepostradatelná věc. Mám jí vždy při sobě.
8. Miniaturka parfému Burberry Body. Většinou sebou nosím nějaký voňavý sprej. Teď tedy momentálně tuto miniaturku. Nikdy to moc nevyužiji, protože se ráno před odchodem voním, ale tak přece jen - co kdybych zapomněla.
9. Matující pudr, Rimmel. Vždy u sebe mám pudr nebo korektor. Výborné na rychlé úpravy make-upu. 
10. Ipod, Apple. Pokud se nudím, aplikace music a games mě vždy zachrání. Navíc má i wifi, takže super věc. 


Důkaz, že se vše do taštičky vejde.

A protože jsem navázala spolupráci s oblíbeným českým e-shopem La Roche-Posay, mám pro Vás překvápko. Z kategorie Čištění a odlíčení mi byla věnována jedna micelární voda (50ml) navíc, a já se rozhodla někomu udělat radost. Stačí když mi do komentářů připíšete k vašemu názoru 3 předměty nebo produkty, bez kterých se denně neobejdete vy. Tuto malou soutěž ukončím zítra ve 12 hodin v poledne, vítěze vyberu pomocí webu random.org a výsledek se dozvíte zítra večer na mé fan stránce na facebooku

261 komentářů:

  1. Tak ja osobne k zivotu potrebuju rtenku, vonavy body sprej z HM a pudr se zrcatkem :)

    OdpovědětVymazat
  2. 3 produkty ? Hm v mojej taštičke je tiež stay matte puder pretože je skvely , plus aknecolor keby niečo a ANTIBAKTERIALNY gel :D asi som šialena ale bez neho nikam :-)

    La roche-posay by som strašne rada skusila , pretože moja pleť je strašne sucha odkedy beriem tabletky na zlepšenie pleti a u nas na Slovensku tuto značku nejako velmi nesledujem,možno kvoli cene :/ :-))

    Pekny deň :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je nezbytný balzám na rty obvykle jich tahám tak 5 v kabelce. :DD Žvejky a parfém. :)

    OdpovědětVymazat
  4. dobrá taštička,asi si brzy taky takovou udělám :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já se denně neobejdu bez propisky a alespoň kousku papíru, ty mám v kabelce naprosto pokaždé, bez výjimek, většinou nosím ale diář a sešit. ;) Pak vždycky nosím deodorant, bez toho nedám ránu a balzám na rty. :) A taky jehlu a nit od té doby, co jsem si rozpárala tričko ve švu a bylo to hodně vidět. :D Praxe naučí. ;D
    A tahle taštička je moc pěkná, asi se po ní někdy poohlédnu. :))

    OdpovědětVymazat
  6. pěkný článek :) haha a ten pilík by se mi taky líbil.:D
    já se rozhodně neobejdu bez make-upu, jsem bez něj hrozně bledá a vypadám jako mrtvola. potom bez řasenky a balzámu na rty. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já se neobejdu bez krému na ruce-momentálně mám obyčejnou měsíčkovou indulonu, pak bez balzámu na rty a taky bez žvýkaček:-)
    jahranst@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. 3 veci: mobil, voňavka a balzam na pery.. musia byť vždy a všade :)
    u mňa to vyzerá dosť podobne ako u teba...dokonca mám aj ružovú taštičku :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak moje taštička obsahuje téměř to samé. Jen flashku nosím na klíčích. A navíc mi tam nesmí chybět pinzeta, kleštičky na nehty a krabička s práškama (brufen a proti pálení žáhy) :))

    OdpovědětVymazat
  10. vybrat pouze tři věci je opravdu těžké, ale kdybych si musela vybrat...neni to nic originálního, ale nemohla bych být bez ipodu!! balzám na rty je taktéž nutností a o nic méně čistící gel na ruce...myslim, že jsem tě nijak neobohatila! :D :/
    miluju tvůj blog!!

    OdpovědětVymazat
  11. Jo tenhle krém je fakt hodně chválený, ale já mu dala 2x šanci (koupila jsem si ho i na podruhé, protože jsem si říkala ten první byl asi nějaký vadný) ale bohužel pro mě to byl nejhorší krém!! Špatně se vstřebává a vůbec mi ruce nehydratoval, ale objevila jsem u L'Occitane jiný (levandulový) a to je ten úúúúplně nejlepší krém co jsem kdy měla! Tak úžasně voní a okamžitě se vstřebá, ráno mám ruce krásně zvláčněné :) za tenhle těch 400,- klidně obětuji ...
    Jinak já nosím podobné věci pudr, balzám, iPod, gel, kapesníčky a hlavně poslední dobou jsem si všimla, že mám v kabelce asi čtyři rtěnky :D (no nikdy nevíš, kterou zrovna budeš potřebovat, že?!) :D

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Já s sebou každý den nosím malý skládací hřebínek se zrcátkem, balzám a krém na ruce :)

    verca.sterbova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, já se denně neobejdu bez krému na ruce (momentálně Hand protection concentrate od oriflame, balzámu na rty (mám pro jistotu skoro v každé kabelce i kabátu, a bez kapek do očí.
    Jinak pudr a gel na ruce je taky moje stálá výbava.
    Pa pa Lenka

    l.jerlingova@seznam.cz

    http://lencin-blog-o-vsem.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Tak já mám taštičku s hodně podobným obsahem :D antibakteriální gel, ten samý balzám na rty, pudr, pilník a krém na ruce. Na voňavku mám ze Sephory takovej malej flakonek, kam se voňavka přestříká. Nemusím s sebou tahat velký objemy :) no a navíc tam mám ještě teda zrcátko :)
    A bez čeho se denně neobejdu? Bude to určitě krém na ruce, gel a balzám na rty.

    OdpovědětVymazat
  15. Ja mám tiež takú svoju taštičku pri sebe :) To musí byť! :)

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. já nosím většinou v kabelce hodně různých balzámů a rtěnky , na to jsem tak nějak ulítlá a samozřejmě krém na ruce ale i normální tělový krém :)

    OdpovědětVymazat
  17. Denně prostě MUSÍM :D mít u sebe hřeben se zrcátkem, pudr a krém na ruce :).
    Mimochodem po Stay Matte od Rimmelu už dlouho pokukuji a nejspíš si ho i koupím, tak doufám, že nezklame ;).

    OdpovědětVymazat
  18. :) Ja sa určite nezaobídem bez fľašky čistej vody, samozrejme makeup a púder. To sú tri najhlavnejšie veci. A inak púder Stay matte od Rimmel si neviem vynachváliť :) Pekný deň.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, já se v žádném případě neobejdu bez peněženky, klíčů a mobilu ;) A pokud bych měla vyjmenovat 3 kosmetické věci, které při sobě obvykle nosím, tak je to lesk na rty, tvářenka a bronzer (zvlášť teď v zimě - jsem totiž strašná bledule :))

    OdpovědětVymazat
  20. jeee teda taky bych chtěla takovou taštičku, ale jediná má kosmetická věc, co nesmí chybět je jelení lůj.. zbytek z kosmetiky fakt jen příležitostně nebo když vím, že budu potřebovat:) o krému napiš, taky jsem na něj slyšela chválu!:)

    OdpovědětVymazat
  21. vidím, že jsme měly podobné myšlenky, já mám obsah své taštičky nastavený za dva dny :) jinak Bioderma dělá i mini lahvičky, ale nevím jestli se prodávají u nás v ČR, já si jí dovezla z Francie (ale skladnější je určitě LRP, protože ta Biodermí lahvička je taková zakulacená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rendy, Bioderma dělá 100 ml i u nás, ale bohužel se nedá koupit, jen to občas dávají v nějaké akci.

      Vymazat
    2. no dokonce :) já jí teda ještě v lékárnách u nás nepotkala, ale vím, že existuje :)

      Vymazat
  22. :) skoro podobné jak obsah mojí kabelky, každopádně se neobejdu bez balzámu na rty, antibakteriálního gelu a kapesníčků ;-)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak já s sebou v taštičce nosím pudr a kabuki štětec, balzám na rty, pilníček, gumičku a sponky,flashku, rtěnku nebo lesk a kartáč na vlasy. Antibakteriální gel si beru s sebou jenom někdy, například když jsem celý den ve městě, na nákupech atd...a dále mám v taštičce zrcátko od přítele, které mi dovezl z Londýna (ve tvaru srdíčka s anglickou vlajkou) a toho si tak strašně cením, že se ho až skoro bojím nosit nebo ho někomu půjčit.:D Přitom to není žádná drahá věc, ale prostě ho miluju:)
    A ještě musím mít určitě u sebe sluchátka:)
    A z těchto věcí bych asi nevydržela bez něčeho na pusu, kartáče na vlasy a sluchátek:)

    OdpovědětVymazat
  24. Neobejdu se bez krému od LRP - Effaclar DUO, balzámu na rty s placentou a krému na ruce

    OdpovědětVymazat
  25. mnou najviac používaný produkt počas každého dna je určite Labelo (milk/honey). používam ho v priemere raz za pol hodinku, takže moja spotreba tohto produktu je naozaj vysoká :)
    ďalej si svoj deň neviem predstaviť bez čiernej ceruzky na oči - ak by som si mala vybrať jediný produkt bez ktorého neprežijem, bola by to práve čierna obľúbenej vône - Guess Seductive. toto sú moje top produkty

    OdpovědětVymazat
  26. nutny zaklad - vlhcene obrusky, krem na ruky a balzam na pery (a plus pre lepsi pocit musim mat este v "balicku zachrany" minimalne aj korektor na nejaku tu vyrazticku a pod.)

    OdpovědětVymazat
  27. Teda na to, že studuješ češtinu, tak slovíčka jako " mám JÍ" a kamínkami" :D...

    Ale neber to nějak špatně, prosím :)

    Já z domu neodcházím bez mobilu, resp. mp3 přehravače, balzámu na rty a odličovacích ubrousků :D

    OdpovědětVymazat
  28. Jednoznacne iphone, balzam na rty a vonavka :)

    OdpovědětVymazat
  29. V kabelce vždycky nosím: balzám na rty, antibakteriální gel a krém na ruce. Já se snažím s sebou nebrat moc věcí, protože nerada tahám těžkou kabelku :)

    OdpovědětVymazat
  30. moje kabelka je doslova plná všemožných lesků/balzámů/patlátek na rty, takže klasicky tam mám minimálně tři. potom jsem si poslední dobou zamilovala Tangle Teezer, takže ten taky tahám s sebou, a obvykle i několik různých balíčků žvýkaček, asi abych měla na výběr :) no a bylo by toho ještě mnohem víc..
    annier@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Mám to podobné jako ty :-) ale kdyby tři nej, tak asi balzám na rty, antibakteriální gel a krém na ruce :-)
    Zjistila jsem totiž, že si s sebou vezmu mnoho věcí, které nevyužiji(tužku na oči, rtěnku, make-up, pudr atd.) pak stejně přejedu jen rty, použiji antibakteriální gel a namažu ruce krémem :D hlavně, že se doma maluji hodinu :D

    OdpovědětVymazat
  32. Pudr, balzámek na rty, deodorant :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Já se rozhodně neobejdu bez balzámu na rty (obyčejnej velkej šroubovací jelenní lůj, klasika), bez nějaké miniatury deodorantu a bez papírovejch kapesníčků :D Tohle prostě musim mít 24 hodin u sebe, jinak jsem nesvá :D

    OdpovědětVymazat
  34. 3 produkty...
    - Jelení lůj (takovou tu velkou tlustou tubu), protože ten mi VŽDY z hydratuje rty podle mého gusta
    - Vincentku ve spreji, protože jako alergik mám neustále sucho v nose :o)
    - a krém na ruce od Balea s Ureou, protože dělám s papírem a mám furt suché ruce a pořád si je umývám od prachu atd. Takže za málo peněz hodně muziky...

    Jinak pudr "stay mate" používám taky a je vynikající...

    OdpovědětVymazat
  35. Supr článek..já osobně bych se už asi neobešla bez vlhčených ubrousků, aniperspirantu a balzámu na rty a taky krému na ruce. I když tyto věci nikdy nezapomenu často se stává že si zapomenu třeba paněženku nebo mobil :P
    gruliiisek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. krome takovych tech beznych veci, jako sou kapesniky (i kdyz na ne casto zapominam :D ) tak urcite balzam na rty(kort ted v zime :/ ) nutnost je i krem na ruce a pilnicek na nehty :) jinak asi jako kazdy zvejky :D a kdyz se nestiham rano namalovat tak i tuzku a rasenku :D

    OdpovědětVymazat
  37. Já osobně bych se neobešla bez telefonu, čokoládového balzámu na rty a parfému :))

    OdpovědětVymazat
  38. ráda nosím balzámy na rty (momentálně od manufaktury), krém na ruce (sally hansen - voní jako oranžový tic tac), vlhčené ubrousky nebo gel, pilník, korektor nebo pudr, sluchátka :D, no nedokážu vybrat jen 3 věci :D a to nevypisuju raději všechno :D

    OdpovědětVymazat
  39. Nosím vždy balzám na pusu, krém na ruce a žvýkačky nebo mentolové bonbony :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Můj den by se neobešel bez telefonu, čokoládového balzámu na rty a bez parfému :)

    P.S. Jako všechny články i tento je super!:))

    OdpovědětVymazat
  41. já mám v taštičce kompletní základnu šminek (make-up, pudr s labutěnkou, tekuté linky, tvářenka gelová, řasenka a kdoví proč ořezávátko, když tam žádnou tužku nemám:D), protože pendluju mezi domem a přítelovým bytem a nechci neustále přehazpovat věci. Takhle vemu taštičku a jdu. Ale jinak tam mám taky antibakteriální gel (od Oriflame), takovej ten minihřeben s zrctkem (taky Oriflame) a balzám na rty, zvlášť ted v zimě

    OdpovědětVymazat
  42. Nevyjdu z domu bez min 2 lesků na rty. Mé rty jsou suché a navíc jsem si zvykla, je mít po celý den hydratované. Pak jsou to žvýkačky a krém na ruce!

    Halley http://raspberry-halley.blogspot.com (Smrzova.M@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  43. tri produkty? korektor od maybelline, balzam na pery bebe a moj iphone :))

    OdpovědětVymazat
  44. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  45. V mojí taštičce nikdy nechybí hřeben se zrcátkem bez toho bych se opravdu neobešla, pilníček a průhledným lakem nutnost! a odličovací ubrousky. Micelárka by se mi asi vylila, jak se znám k mé smůle by se to určitě stalo :D

    OdpovědětVymazat
  46. Ja mám ten istý dezinfikačný gél od Balea, mala osm od Dettol, ale nevoňal tak pekne :) A nezaobídem sa bez toto gélu, bez pomády, korektora, žuvačiek, mobilu so slúchadlami, servítok, ..no je toho trochu viac a potom sa vždy čudujem prečo mám takú ťažkú kabelku :D

    OdpovědětVymazat
  47. blazam na pery, hreben a krem na ruky musia byt!

    OdpovědětVymazat
  48. Talisman (při zkouškách se vždy hodí), flash disk -kocour Looney Tunes :), čokoládový balzám na rty :)

    Equiska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Já tedy na L´Occitane nedám dopustit :)) malá balení mám vždy u sebe a je to pro mě naprosto skvělý krém, který se mi rychle vstřebá a ruce mi hydratuje:) no a co nesmí chybět, tak určitě balzám na rty (tekutá Balea - doporučuji) + lesk, náplasti (mám asi nějakou fobii z rozedřených pat i teď v zimě:D ), antibakteriální gel :))

    OdpovědětVymazat
  50. ja dřív nosila do školy v podobný taštičce prakticky všechny základní věci na líčení, teď se ráno namaluju a pak sem pár hodin ve škole, takže to bez toho přežiju, takže když vybrat tři věci bez kterých se neobjedu, a můžu je přinejhorším narvat do kapes, tak je to balzám na rty, kapesníčky a mobil(někdy pudr) :)) jinak tvúj blog je super :)

    OdpovědětVymazat
  51. Fakt krásný článek, jako vždy ;-).
    Já se neobejdu bez balzámu na rty, když ho u sebe nemám(céž se jen tak nestane), začnu úplně šílet. Rty si mažu pořád, takže mám balzámy v bundách, v penále, po kabelkách a kapách :DD Dál mám u sebe krém na ruce a pak je skoro vše tak na stejném míste- antibakteriální gel na ruce,zrdcátko, pilník, někdy něco na úpravu make-upu... Ale ta největší nutnost je jedině balzámek;-)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  52. tak já se neobejdu samozřejmě bez mobilu, který mám hlavně jako hodinky. jinak jako toho ani víc nepotřebuju :D ale snažím se pravidelně ošetřovat balzámkem na rty a v tomhle období hlavně kapesníky

    OdpovědětVymazat
  53. Ja nemam rada nosit s sebou venku kalisek s balzamem, protoze za A nerada si saham na rty venku, a ne vzdycky mas moznost si je umyt a nebo cas dezinfikovat. a za B musis to pak nekam utrit, takze vyndavat kapesnicky na vrch. Pff. Takze tycinka nebo neco podobnyho:) a taky potrebujes preci kapesnicky!:) x

    OdpovědětVymazat
  54. já dřív nosila celou taštičku se všema základníma líčidlama, protože sem byla ve škole každý den a většinou i celý den, než jsem se dostala domů, ale teď když jsem na vš, se ráno nalíčím a těch pár hodin ve škole vydržím, na kolej blízko..:) tak když bych měla vybrat tři aktuální věci, bez kterých se neobejdu, tak balzám na rty, kapešníčky a žvýkačky(mobil mam momentálně nefunkční..:D)

    OdpovědětVymazat
  55. Neobejdu se právě bez ipodu, krému na ruce a čokoládového balzámu na rty :)

    OdpovědětVymazat
  56. Zrcátko, antibakteriální gel na ruce, balzám na rty :))

    OdpovědětVymazat
  57. Nosim s sebou balzam na rty, malou obycejnou niveu (loupe se mi nos) a setrnou cistici a osvezujici vodu na oblicej :))

    www.ivetsperspective.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  58. Tak ja sa určite nezaobídem bez mojho matujúceho pudru nakoľko mám mastnú T-zonu ,balzámu na pery kedže zimné dni sú pre moje pery veľmi zlé a rovnako dbám na svoje ruky ktoré su cez zimu extrémne vysušené takže určite krém ! :)

    OdpovědětVymazat
  59. hezký článek:)! já se neobejdu bez hřebenu, sponek a gumiček, mobilu, klíčů a vždy musím mít pití:D

    OdpovědětVymazat
  60. Jenom 3? :D
    Tak asi balzam na rty, ipod a krem na ruce:)

    OdpovědětVymazat
  61. Jen tři produkty? :D :O No, tak tedy..Labelo (Angel star), řasenka ( super Enchant od Avonu) a kapesníčky :)..

    OdpovědětVymazat
  62. nezaobidem sa bez balzamu na pery kremu na ruky iPodu mini deodorantu balea pilník a zrkadlo-hrebena

    OdpovědětVymazat
  63. Já se neobjedu bez balzámu na rty (zvlašť teď v zimě) dále je mojí novou "úchylkou" antibakteriální gel na ruce a do třetice kapesníčky :)


    petule89@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Právě sháním nějaký antibakteriální gel.. ale u nás (v malém městečku) jsem si všimla, že jsou od 60Kč a výš (možná, že někde to může být levnější, nevím), takže mě ta cena docela vadí. Takže až se dostanu do DMka, musím si koupit tu Baleu! už jsem si všimla, že ji používá docela hodně lidí :)
    Jinak tři věci bez kterých se neobejdu? Diář, balzám, kapesníky atd. :)

    OdpovědětVymazat
  65. také mám kosmetickou taštičku z HM, ale úplně jinou.. rozhodně v ní nesmí chybět balzám na rty od Neutrogeny nebo také zázračný kelímek od oriflame..jako druhou věc bych uvedla krém(balzám) na ruce od essence z limitované vánoční edice (jahodový) a třetí věc Rimmel pudr, ten stejný jako máš ty :) ale možná jiný odstín

    OdpovědětVymazat
  66. Nikdy nikam nevyrážím bez balzámu na rty, nejradši používám balzám s H&M s Hello Kitty a nebo zázračný kelímek od Oriflame. Z dalších nejnutnějších věcí bych vybrala asi diář a malou lahvičku parfému nebo lehkou toaletní vodu. Když je člověk do večera ve škole, tak se hodí vůni "oživit" :)

    OdpovědětVymazat
  67. určitě papírové kapesníčky! nejdůležitější věc vůbec :) pak balzám na rty, když ho nemám, jsem nervózní a hned si musím koupit nový, protože si ho nerada půjčuju a rty si mažu skoro pořád.. a ještě cigarety a zapalovač (jo ukamenujte mě - kouřím.. fuj) takže si toho nevšímej a čti - talisman pro štěstí, zvlášť teď ve zkouškovém jsem bez něj jako bez ruky / bez hlavy :)

    OdpovědětVymazat
  68. Jenom 3 věci? No, rozhodně balzám na rty (momentálně je to Yves Rocher malinový v kelímku, nebo Lipsmacker, ale obecně se spokojím s čímkoli, hlavně abych na té puse něco měla), krém na ruce (momentálně zbytkový z Winter Limited Edition od Essence, nebo mandlový od Cien) a náplasti, mám je po všech kapsách a taškách, hodně trpím na jakékoliv řezné rány a trhlinky. :D

    Mimochodem - na tu recenzi na krém jsem docela zvědavá, ale krém na ruce není něco, do čeho by se mi zbůhdarma chtělo investovat 200 korun...

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj :) Užitečný článek,líbí se mi.
    Co s sebou nosím já? Takže za první určitě HŘEBEN, vlasy se mi cuchají a lepí k sobě a chci je mít vždy upravené :D za druhé zrcátko,abych na sebe při tom česání všude a vždy viděla a za třetí pudr, protože nemám hezkou pleť,takže používám make-up a ten se musí občas opravit :)

    OdpovědětVymazat
  70. Cháá.. no 3 věci :D..ale tak pokusím se.. určitě kartáč na vlasy..bez toho nevyjdu ven :) teď v zimě balzám na rty a krém na ruce protože jsem celá jakási vysušená :D
    těším se na recenzi krém L'Occitane protože mi na suché ruce jen tak něco nezabere :)
    Adela.stehlikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Určitě pudr (na tvé doporučení jsem včera naběhla na Stay matte, strašně krásně mi voní :D), pak balzám/lesk (těch mám po kabelkách mraky :D), a nějakou vůni, sice se každé ráno voním parfémem, občas ale nestíhám, zapomenu, a pak jsem za moji voňavou záchranu jedině ráda :)

    OdpovědětVymazat
  72. Opravdu jen tři? :) Pak tedy BlackBerry, balzám na rty nebo nude rtěnka a do třetice? Nejspíš kapesníčky, deštník, diář nebo krém na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  73. Úžasný pilníček!
    Já u sebe musím mít v první řadě jelení lůj (čím víc tím líp) a krém na ruce, popraskání na všech frontách :). A nakonec česátko (zamačkávací kartáč s zrcátkem od essence), které mi ale neustále bere přítel (protože má přece pořád hnusný zacuchaný vlasy)!
    petra_smrckova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  74. ty jo, to bude asi diář, klíče, mobil a peněženka :D ale tak to jsou ty základní věci :) .. jinak nosím krém na ruce Nivea (takovej ten klasickej, modrej - je nejlepší třeba na popraskaný ruce i na záděrky kolem nehtů, podle mě mnohem lepší než spousta dražších krémů), potom nosím pudr, samozřejmě, Ipod, a většinou i řasenku, protože někdy jedu rovnou ze školy k příteli tak abych druhý den nevypadala jako smrtka :)

    OdpovědětVymazat
  75. 3 věci, bez kterých se denně neobejdu? tak to bude jednoznačně řasenka, krém na ruce a tablet :-D, na kterém jsem od doby, co ho mám, nejen kvůli škole závislá :-) hrozně se mi líbí ta taštička, já mám, kvůli přehledu, průhlednou a tahám podobné věci, jako ty, ale navíc tam mám ještě prášky (trpím na migrény), opravný lak na nehty, talismana od přítele a zrcátko :-)

    OdpovědětVymazat
  76. vždycky tam nosím mobil, papírové kapesníčky (v balíčku a nebo posmrkané = pohozené :D) a balzám na rty :)

    a já nemám facebook, takže jak bych se dozvěděla, kdybych vyhrála? :D:(

    OdpovědětVymazat
  77. To co denně tahám v kabelce je hodně podobné jako u tebe - antibakteriální gel, krém na ruce, balzám na rty, pudr... Jestli ti můžu poradit, vyzkoušej antibakteriální gel Hand sanititizer (taky v DM), já jsem si snad rok kupovala ten od Baley, protože je levný, ale dělal ulepené ruce, tak jsem vyzkoušela Hand sanitizer (50 kč a je větší) a jsem spokojená, nelepí, dělá suché a čisté ruce. :) Kdybych měla vybrat 3 věci, bez kterých se neobejdu, tak je to ten gel, pudr a kartáč/hřeben. Tu vodičku bych moc chtěla. :)) (lady.esoteric@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  78. Tak určitě se neobejdu bez balzámu na rty , pudru , a nějakého krému :)

    OdpovědětVymazat
  79. U mě v kabelce nesmí chybět a neobejdu se bez - láhve vody, dodržovat pitný režim prostě musím! Balzámu na rty - ať mám rtíky krásně hedvábné po celý den! A balení papírových kapesníčků - taky se vám spustí rýma pokaždé, když přijdete ze zimy do tepla? :D A mohla bych pokračovat dál, těch věcí co furt nosím jsou tisíce :))

    OdpovědětVymazat
  80. Mala by som si aj ja niečo takéto založiť. Väčšinou zo sebou nosím polku kozmetickej taštičky (skoro nikdy ju celú nevyužijem) ale taký pilník nikdy nemám a potom som nervózna keď sa mi zlomí necht :D ... Mojou nutnosťou denno dennou je balzam na pery, krém na ruky, žuvačky (nedám dopustiť na airways fialové <3 ) a verockovky :)

    OdpovědětVymazat
  81. Mě v kabelce nemůže chybět balzám na rty, krém na ruce, parfém, deodorant, papírové kapesníčky, pudr, antibakteriální gel na ruce, žvýkačky, pití :-) 3 věci je opravdu málo :-)) Mám vlastně plnou kabelku samých nutných věcí :-)

    OdpovědětVymazat
  82. balzam na pery, krem na ruky a lieky, to je moj zaklad ;)
    kata.k@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  83. Neobejdu se bez kapesníků, balzámu na rty a teď v zimě bez krému na ruce. To je asi takový základ. Samozřejmě toho nosím mnohem víc. (mobil, sluchátka, žvýkačky, malý parfémek, pudr, skládací hřebínek, peněženku, klíče atd..) :)

    OdpovědětVymazat
  84. Minule přítel něco hledal v mojí kabelce a když vytáhl asi třetí balzám na rty, rozhodl se spočítat co všechno na pusu tam mám. Konečné číslo bylo 8. Od balzámu, přes tónované balzámy, tekuté i normální rtěnky až po fixy na rty. Asi už úchylka, ale je celkem jasné, co musím mít v kabelce. Takže něco na pusu, oblíbený parfém( když jsem nervózní nebo se necítím ve své kůži, navoním se s ním a je mi hned lépe)a vlhčené ubrousky!!!
    Jinak k tomu L'Ocitanne krému. Já dostala loni k Vánocům celou oranžovou kazetu, krém na ruce, parfém, sprchový gel a tělové mléko, poté, co sjem si zvykla na zvláštní vůni, spotřebovala jsem všechno, akorat krém na ruce mám do teď. Mám ho v kabelce a když na mě ruce už opravdu křičí, že jsou suché, namažu se, ale je to chvilková pomoc, dlouho nehydratuje:( Což je škoda, vzhledem k vůni. Nejspokojenější jsem s krémem od Dermacolu, jen nevím jak se jmenuje, Aroma asi...

    OdpovědětVymazat
  85. Teď se nehnu bez balzámu na rty, antibakteriálního gelu a mini voňavky, která se prostě vždycky hodí :)
    ajdushka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj, máš moc pěkný lak na nehty! :) Já s sebou musím mít: balzám na rty od Baley - Tropical dream, antibakteriální gel na ruce - ISANA MED z Rossmannu a pudr od Rimmelu - Stay matte :)

    OdpovědětVymazat
  87. Nosím v kabelce pilník, žvýkačky, pudr, lesk a lůj na rty, mini deododrant, zrcátko a prášky(ibalgin..) to bude asi vše:)
    Jinak moc hezký článek,opět!

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  88. balzám na rty, pilník a deník s tužkou :)
    petra.ph@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. žvýkačky, cestovní houbička na boty od Bati a tuhý parfém (kdybych se neavoněla:)) tayswiftcz@email.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Nezbytností mám hodně :D momentálně knížku - povinnou četbu k maturitě. A z kosmetiky lesk na rty, nebo balzám, pudr a krém na ruce, ten je z nich nejdůležitější, protože nesnáším suché ruce!
    A jinak máš krásnou kosmetickou taštičku a pilníček :)
    Míša

    OdpovědětVymazat
  91. já se neobejdu bez černých tekutých linek, řasenky a nějakého balzámu :) A hlavně kapesníky, popřípadě nějaký antibakteriální gel :) no a klasika jako diář, mobil asi není třeba zmiňovat :)

    OdpovědětVymazat
  92. Já se neobejdu bez pudru MAC ,lesku Lancome a Iphone :-)

    OdpovědětVymazat
  93. Úžasnáá taštička i pilníček :)
    Moje každodení rutina v kosmetické taštičce? 1.Pudr se zrcátkem! 2. Balzám na rty! 3. tvářenka! :) Bez těchto 3. věcí neopouštím dům :)
    Doxuska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Každý den u sebe mám antibakteriální gel, stejný jako ty, protože má nejpříjemnější vůni z těch, co jsem vyzkoušela. :)Pak balzám na rty a korektor.. Samozřejmě v kabelce tahám mnohem víc věcí, některý možná i zbytečně, ale tyhle tři musím mít u sebe vyždycky :)
    Já tuhle micelárku od LRP miluju, sedí mi mnohem víc než Bioderma, po ní mě pnula pokožka a s touhle nemám nejmenší problém. Za mě číslo jedna mezi micelárkama, který jsem zatím vyzkoušela :)
    Jenny.X@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Pilníček je krásnej, já sebou denně nosím podobné nezbytnosti jako ty :) Ale v žádném případě bych se celý den neobešla bez krému na ruce, balzám na rty, a pudr stay matte :))

    http://baru-ka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  96. tak 100% deodorant :D jinak používám denně dvoufázovou odličovací emulzi(na doporučení od tebe,nedám na ni dopustit!),micerálku od biodermy..bez nich se neobejdu :D :)

    OdpovědětVymazat
  97. nezaobídem sa bez púdru, riasenky a nude rúžu:) tieto veci musím mať pri sebe naozaj stále:)

    OdpovědětVymazat
  98. skvělý článek, také plánuji udělat podobný, já nosím vždy: pudr (uplně ten samý :D), antibakteriální gel, balzám na rty, malý krém od nivei (na popraskané klouby v zimě), kapesníky a někdy případně linky nebo stíny na přelíčení, když jsem někde dlouho :)
    a kde si koupila tu "houbičku" k pudru protože vím že u něj nebyla, proto k němu musim nosit štěteček, který je dost veliký :/

    OdpovědětVymazat
  99. Moje taštička vypadá podobně. Tři nepostradatelní kámoši jsou ale: jelení luj, krém na ruce a pudr..trapný když je přede mnou 90 komentářů stejnýho obsahu :D Asi na těch výrobcích ale něco bude!

    OdpovědětVymazat
  100. Já sebou vždycky nosím balzám na rty, odličovací ubrousky a nějakou mini vůni.

    OdpovědětVymazat
  101. Bioderma přeci vyrábí 100ml, dokonce jsem ji u tebe snad viděla nebo se pletu? :) Antibakterialni gel mam taky, peprak, zrcátko, propisku, kapesníky, balzám, žvýkačky, krém . To je vše:)

    OdpovědětVymazat
  102. Zrcátko,lesk na rty,kapesníky :-)

    OdpovědětVymazat
  103. Neobejdu se bez mobilu, rtěnky a korektoru :) A krom toho se hodí i desinfekční gel na ruce, samozřejmě :)

    OdpovědětVymazat
  104. Neobejdu se bez mobilu, rtěnky a korektoru! A desinfekční gel také není k zahození :)

    OdpovědětVymazat
  105. ja sa nezaobidem bez korektoru, zrkadielka a maskary :)
    fortina111@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. Když pominu tu klasiku jako peněženku, klíče, mobil, kapesníčky, rukavice či deštník, tak s sebou tahám balzám na rty, bonbonky (xD) a zrcátko, popřípadě nějakou vůni, kterou chci mít při sobě. Ale tu stejnou flashku s sebou tahám taky docela často. Je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  107. V kabelce mám pokaždé antibakteriální gel(používám stejný jako ty:)),papírové kapesníčky a bezbarvý lesk :)

    OdpovědětVymazat
  108. (: mimo soutěž...
    ....Miuško, tvoje články mi vždycky zlepší den, ať už jsou o čemkoli :))) nejradši bych se celá zamotala do mojí nejoblíbenější deky, uvařila si kýbl kafe a pročítala tvoje články! ♥

    OdpovědětVymazat
  109. Vždycky u sebe nosím lesk nebo balzám na rty, pudr a korektor. To jsou asi moje 3 nejdůležitější věci. Jinak se bou nosím diář, deodorant, kapesníčky a podobně. =) Máš krásnou taštičku. Mám podobnou ale modrou. =)
    (nataliepavelkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  110. 3 veci, ktoré musím mať vždy pri sebe: balzam na pery, antibakteriálny gél a zrkadielko :)))

    OdpovědětVymazat
  111. Určitě korektor. Balzám na rty a lesk - ve stejné barvě:D. A ne, netuším, proč zrovna dvě věci na rty:D:)

    OdpovědětVymazat
  112. ÁÁÁ, jenom tři věci? Tak v poslední se době se naprosto neobejdu bez balzámu na rty, žvýkačeka pudru nejlépe se zrcátkem. Nepostradatelné jsou taky papírové kapesníčky :).
    z.borovice@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. pěkný lak na nehty!:) já se ve škole nijak nepřemalovávám, takže ani nenosím celou kosmetickou taštičku jako některé slečny. Neobešla bych se ale bez lesku na rty/balzámu, deodorant a hřeínek:)

    OdpovědětVymazat
  114. Pro mě je nezbytností pilníček na nehty,parfém chupa chups a antibakteriální ubrousky nebo gel. :)

    OdpovědětVymazat
  115. já se tedy neobejdu bez zázračného kelímku od oriflame (často mi někdy samy od sebe praskají koutky a tenhle kelímek je dobře zahojí). pak klasicky tampon a intimku,člověk nikdy neví. a často taky nějakou malou sváču, aby nebyl hlad :)

    OdpovědětVymazat
  116. Mám to stejně a pokud mám vybrat 3 věci tak v první řadě Ipod 4, který mi jede non -stop s písničkami ( Tomáš Klus, který má pěkný uklidňující hlas :)), potom balzám s Yves Rocher- bambucké máslo. Je skvělé a velmi mastné. A jako poslední rolničku, která je mým talismanem a vždy, když ji slyším zvonit, zlepší se mě nálada. :)

    OdpovědětVymazat
  117. V tomto zimnom obdobi jednoznacne krém na ruky (neznášam, keď sú suché!), balzám na pery a vreckovky :-)))

    OdpovědětVymazat
  118. Hmm, tak určitě bych nevyšla ven bez žvejkaček, balzámu na rty a pudru, asi, těžký vybrat tři věci:-)Balzámem na rty myslim něco na rty, mam v tašce několik balzámů, dvě rtěnky, lesk, fix..:-)Pudr Stay matte mám doma, sebou nosim teď transparentní od Essence ten ze základní řady, a je fajn. Jinak samozřejmě krém na ruce, gel, nějaký ty růžový prášky...flashku mám na klíčích. Co ještě potřebuju vždycky sou kapesníčky a lahev vody:-)

    OdpovědětVymazat
  119. Denně se neobejdu bez papírových kapesníčků, lesku na rty a krému na ruce;-)
    P.S. Jaký máš lak? Ten se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  120. Já se obzvlášť teď v zimě neobejdu bez pořádného krému na ruce, antibakteriáloního gelu, protože taky jezdím vlakem a MHD a jako třetí věc musím dát určitě balzám na rty. Mám je poházené všude možně, je to prostě nutnost. :)

    Pěkný článek. :))

    OdpovědětVymazat
  121. To je docela těžký vybrat pouze tři věci, ale když se zamyslím, tak mi v kabelce nesmí chybět krém na ruce. Hrozně nemám ráda když mám suchý ruce a nemůžu si je namazat. Dále to je určitě hřeben a nějaký matlátko na pusu.

    OdpovědětVymazat
  122. to já u sebe pořád nosím zrcátko, lesk a MP3 :))
    jinak ten pilník je skvělej :)

    OdpovědětVymazat
  123. Já s sebou musím stále tahat note, mp4 a iphone. bez toho se prostě já neobejdu. balzam strawberry&milkshake od i love cosmetics, parfém a odličovací tonikum. no a jelikož už se tahám s note tak malá kosmetická taštička se mi někde vlézt prostě už musí :) takže s sebou tahám víceméně skoro vše :D

    http://deerwithorns.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj Mio, skvělý článek. Já osobně neustále nosím pudr, lesk nebo balzám na rty a krém na ruce, zvlášť teď v zimě je balzám i krém opravdu potřeba. Těším se na další článek

    evelinbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  125. Pro mě je nezbytný balzám na rty, pak taky pudr a krém na ruce:)

    OdpovědětVymazat
  126. Já se neobejdu bez krému na ruce, nějakého balzámu na rty a mobilu..:)

    OdpovědětVymazat
  127. Kdyz vynecham takove ty veci jako mobil, penezenku a klice, tak se neobejdu bez balzamu na rty, iPodu a diare :)

    Jinak super clanek, hrozne rada takhle "smiruju" obsahy cizich kosmetickych tasticek, kabelek nebo pokoju O:-)

    OdpovědětVymazat
  128. Mojí největší závislostí jsou zelený Orbitky, bez nich bych nevylezla z bytu :) Potom deodorant (mně vyhovuje Fruity Splash od Lady Speed Stick) a nakonec balzám na rty. Momentálně mám oranžový od Garnieru, ale asi vyzkouším ten tvůj, když ho tak chválíš ;D Jinak ten Stay Matt používám taky a je fakt super! :)

    OdpovědětVymazat
  129. Já nosím hlavně balzám na rty, krém na ruce, žvýkačky a vždycky za každou cenu mám u sebe kupu gumiček na vlasy!:D Pak taky propisky, diář, sluchátka, mobil..A takový ty klasický věci....:)

    OdpovědětVymazat
  130. Mojí největší závislostí jsou zelený Orbitky, bez nich bych nevylezla z bytu :) Potom deodorant (mně vyhovuje Fruity Splash od Lady Speed Stick) a nakonec balzám na rty. Momentálně mám oranžový od Garnieru, ale asi vyzkouším ten tvůj, když ho tak chválíš ;D Jinak ten Stay Matt používám taky a je fakt super! :)

    OdpovědětVymazat
  131. to usb je krásne :)
    a bez čoho by som nevyšla z domu?hm..no asi určite nie bez antibakteriálneho gélu, balzamu na pery a bez žuvačiek :))

    OdpovědětVymazat
  132. Tak, co mi nechybí v mé taštičce na den a je mojí nustností je 100% zrcátko a hřeben 2in1, lesk a parfrém

    OdpovědětVymazat
  133. V podstatě souhlasím úplně s tebou,ale kdybych si měla vybrat JEN tři nejdůležitější věci tak by to byl balzám na rty - momentálně melounový od balei, krém na ruce - nevoňavější jahodový od essence a samozřejmě mobil! - nokia c3 :)

    A ta USB flashka je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  134. Moc hezký článek. Jinak já nosím vždy řasenku a tušku na oči a flešku(takovou krásnou jako ty nemam, ale aspon něco :D)

    OdpovědětVymazat
  135. Tak já se rozhodně neobejdu bez balzámu na rty, matujících papírků a krému na ruce. To jsou moje stálice bez kterých ani ránu.

    OdpovědětVymazat
  136. Ja nosím balzam na pery! Zvyšok nechávam doma.

    Lenka
    frantiseko2@orangemail.sk

    OdpovědětVymazat
  137. Určite sa nezaobídem bez rúžu, púdru a žuvačiek :) ivanariskova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  138. á sebou vždycky nosím balzám na rty, sluchátka, lak na nehty a deodornt od Avonu-jahodový :) jinak pěkný článek

    OdpovědětVymazat
  139. Tak ty 3 nekosmetické věcičky, co nosím ve své oblíbené kabelce jsou diář ELLE, žvýkačky a musli tyčinka CORNY BIG :o) A ty hlavní 3 kosmetické věci poslední záchrany jsou balzám na rty Labello, mám oblíbený Pearly Shine, dále pak pudr, konkrétně bronzující perly a nakonec řasenku Max Factor :o) A hlavní věc, co mám v kabelce neustále je platíčko antikoncepce :-D

    OdpovědětVymazat
  140. Já se neobejdu bez mnohem víc věcí než jen 3. :)) Ale v top trojce určitě je balzám na rty, papírové kapesníčky a žvýkačky.

    OdpovědětVymazat
  141. Ja so sebou vela veci nenosim , ale : gumicky a sponky do vlasov mam v kabelke vzdy, pretoze aj ked pridem do skoly s rozpustenymi vlasmi, vzdy mam na konci dna chut si ich stiahnut do gumicky, strasne mi vadia ked pisem! Dalej so sebou nosim tak isto ako ty ten dezinfekcny gel na ruky, balzam na pery Hello Kitty a niekedy aj korektor.

    berylka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  142. já musím mít pořád u sebe mp3 přehrávač, kapesníčky a pilníček, protože se mi hodně lámou nehty

    OdpovědětVymazat
  143. Tak já v taštičce nosím vždy zrcátko, hřebínek, mini sadu na manikúru, krém na ruce, lesk nebo balzám na rty, gumiču, pinetky, zvýkačky a prášek na bolení hlavy :D. Je toho trošku víc bez čeho se neobejdu :D

    OdpovědětVymazat
  144. hlavne balzám na pery Labello,aby som nemala popraskané pery, deodorant aby som nesmrdela :DD a korektor proti akné.

    kacenaa@hotmail.sk

    OdpovědětVymazat
  145. NIkdy nezapomínám nosit ve své kosmetické taštičce kromě věcí, které jsi zmiňovala zelené žvýkačky Orbit- svěží dech je pro mě důležitý, co kdybych někoho milého a sympatického potkala:), minizrcátko s hřebínkem, jelikož jsem nositelka afiny mám stím velké problémy převážně když zafouká vítr :) a osvěžující hygienické ubrousky, protože nikdy nevím co se mlže stát :)) Adéla A.d.u.l.k.aV.a.s.k.o.v.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  146. antibakteriální gel mám taky pořád u sebe, samozřejmě i minibalení krému na ruce, korektor, pudr, balzám na rty+rtěnku,hřeben..a milión dalších věcí, že mám problém do kabelky nacpat ještě diář :D

    OdpovědětVymazat
  147. Já každý den nosím hlavně balzám na rty, hřebínek a pudr :))

    OdpovědětVymazat
  148. Já toho tahám víc ,ale požívám nejvíc balzám na rty, antibakteriální gel a nějákes cestovní kartáč nebo malej hřebínek

    OdpovědětVymazat
  149. Rozhodně se neobejdu bez krému na ruce. V zimě mi ruce praskají úplně do krve, takže nezbytnost. Nejraději mám ty od Oriflame, pěkně hydratují, nezanechávají pocit mastných rukou, krásně voní a navíc za přijatelnou cenu. Další nutností je pilník na nehty. Jsem nervózní, když mám ulomený/roztřepený nehet a nemohu si ho upravit a stále se mi za něco zachytává! Jako poslední věc bych volila antikoncepci... zobat pravidelně se přece musí:)

    OdpovědětVymazat
  150. lůj na rty
    antibakteriální sprej
    korektor

    clarifoog@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Já se neobejdu bez žvýkaček, antibakteriálního gelu a parfému. Taky tam musím mít propisku a vodu :D

    Katulenka201@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. krom toho pudru to máme stejně,.... stejný článek jsem minulý týden publikovala na svém blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  153. První co mě napadlo, bylo - jak se asi s takovými kamínky dá pilovat, ale ono to asi funguje z druhé strany, co? :-D
    Jinak pro mě je absolutní nezbytností mít s sebou pouzdro s roztokem na čočky + dioptrické brýle (od té doby, co se mi jednou stalo, že mi při nakupování vypadla jedna čočka sama od sebe z oka a já musela vydržet domů a připadala jsem si pouze s jedním vidícím okem jako zfetovaná :/)a Saridon, kdyby mě rozbolela hlava, zabírá bleskurychle.
    Z kosmetiky nosím s sebou tak max. balzám na rty, dříve jsem toho nosila více, ale akorát jsem to tahala a málokdy použila, nesnáším těžkou kabelku. :-D
    lindapfe@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. moc milý článek, jsem totiž fanda ''what's in my purse/bag/rescue bag'' článků :) tahám sebou většinou obsah velmi podobný tvému, ale v poslední době jsem se naučila vystačit si s málem takže je to: vůně, korektor a rozjasňovač 2v1 od elf (majitelka hrůzubudících kruhů pod očima) a dětské orbitky. jinak sebou táhnu samozřejmě ještě zrcátko, někdy přihodím řasenku a pak dalších milion věcí který použiju jednou za uherskej rok.. ;)

    OdpovědětVymazat
  155. Nejdřív ti musím pochválit článek :) dobré téma :)

    Já nosím při sobě vždy balzám na rty od Astrid, matující pudr od Essence a
    samozřejmě mobil na poslouchání písniček.

    OdpovědětVymazat
  156. Z kosmetických věcí mám ráda vždy u sebe krém na ruce, parfém a korektor. (V těsném závěsu balzám na rty, tužka na oči, rtěnka a zrcátko.) Ale bez knížky a sluchátek jsem taky nervózní :)

    OdpovědětVymazat
  157. První, co mě napadlo bylo - jak se asi dá s těmi kamínky pilovat, ale ono to asi funguje z druhé strany, co? :-D
    Jinak pro mě je absolutní nezbytností pouzdro s roztokem na čočky plus dioptrické brýle (od té doby, co mi jednou během nakupování vypadla sama od sebe čočka z oka a já musela vydržet domů a připadala jsem si jen s jedním vidícím okem jako zfetovaná :/) a Saridon, kdyby mě rozbolela hlava, zabírá bleskurychle.
    Z kosmetiky nosím občas tak max. balzám na rty, dříve jsem toho tahala i více, ale málokdy jsem to použila. Nemám ráda těžkou kabelku :-D
    lindapfe@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  158. Neobejdu se bez balzámu na rty, hřebenu a žvýkaček (někde jsem četla, že zvyšují činnost mozku o 40%, tak je teď tahám všude na zkoušky :D).

    OdpovědětVymazat
  159. Ten antibakteriální gel vypadá sakra skvěle! Já nosím každopádně kartáč, žvýkačky a balzám na rty..no, nic moc originálního :D
    Vecerkova.petra@email.cz

    OdpovědětVymazat
  160. Balzamy na pery(niekoľko, v každom vrecku :D nalepšie :D ), vreckovky na intímnu hygienu, klasické vreckovky, krém na ruky, dezinfekčný gél, deodorant, očné kvapky... a vlastne keď sa nad tým tk zamýšľam ešte ďalších milion vecí:DD. A to som si hovorila že nič v podtsta enepotrebujem :D
    dgrechova@gmail.com
    D

    OdpovědětVymazat
  161. V kabelce tahám spoustu věcí :-D ale kdybych si měla vybrat jenom 3 tak určitě balzam na rty, intimni hygienické ubrousky a tvařenku.

    OdpovědětVymazat
  162. ja nosím vždy celú kozmetickú taštičku (ktorú samozrejme takmer nikdy poriadne ani nevyužijem, ale aj tak ju nepretriedim:D). Ale nezaobídem sa bez antibakteriálneho gélu na ruky, púder/korektor (podľa toho či je leto alebo zima) a balzam na pery - ten mám vždy aj v rezerve :)
    hells229@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  163. V mí tašce nesmí chybět balzám na rty, krycí tyčinka, lesk na rty a diář ( bez něj bych se asi neobešla ) :D :D Lena.V5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  164. já neodcházím z domu bez pudru,lesku nebo rtěnky a kapesníčků :-D, Radka.Valuskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  165. Já se neobejdu bez diáře, balzámu na rty, Ipodu, kapesníčků a krému na ruce! nenávidím, když si umyji ruce a nemůžu si je pak namazat :)

    btw. možná tenhle můj komentář tady bude dvakrát, nějak se mi to zblblo, tak ten jeden kdyžtak vymaž ;)

    krtenovak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Moje tri nepostradatelne veci jsou krém na ruce,rasenka a balzam na rty , nosim toho tedy podstatne vice,ale tohle jsou tri veci,bez kterych bych nevysla:)

    OdpovědětVymazat
  167. Milá soutěž :)

    takže moje taštička je poněkud rozsáhlá :D.Nesmí chybět balzám na rty,lesk,korektor,pudr,anti. gel od Yves Rocher,mini krabička s léky, úžasné vlhčené ubrousky z dm(jsou balené po jednom, doporučuji),hřeben 2v1...je toho ještě hodně, ale tahle vodička by se tam určitě ještě vešla :D. Mimo kosmetických věcí se neobejdu bez diáře, nějaké té sladkosti a knížky .
    Mimochodem moc povedený článek...:) (holt jsem holky zvědavý )

    7any7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Neobejdu se bez velkýýých zásob papírových kapesníčků :DD

    OdpovědětVymazat
  169. Ten krém na ruce bych chtěla někdy vyzkoušet , tak dej vědět!:) Jinak já se denně neobejdu bez řasenky One by One , žvýkaček a balzámu Chocolate Whipstick z Lushe :)

    OdpovědětVymazat
  170. Super článek, takové mám ráda!
    A bez čeho se já neobejdu? Určitě u sebe musím mít balzám na rty, takový mini krartáček na zuby ( protože mám rovnátka, takže je pak problém, když se mi mezi nimi něco zachytí) a malé zrcátko, abych si mohla rovnátka zkontrolovat :D Ale jinak samozřejmě věci jako jsou mobil, klíče atd. :)

    OdpovědětVymazat
  171. Ahoj, pro mě je nepostradatelný balzám na rty Astrid, krém na ruce Lynette a toaletní voda CD's :)

    anna.kaplanova@gmail.com

    http://wind-in-hair.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  172. V kabelce věčně taham kindla (na učení bo zahnání dlouhé chvíle), balzám, zrcátko a propisku :-) Zbytek se přizpůsobuje aktuálním potřebám.

    OdpovědětVymazat
  173. nepřežiju bez balzámu, pudru a voňavky a antibakteriální gel taky nosím pořád u sebe - fuj, ochrchlané tyče v mhd :D a gratuluju ke spolupráci, jak ty jen všechno stíháš ;) :D
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  174. Pokud nemám v kabelce krém na ruce, balzám na rty (teď Intense repair lip balm od Neutrogeny) a Tangle teezer, tak jsem nesvá =)

    roni1251990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  175. Neobešla bych se bez rtěnky, parfému a řasenky :-) Dále pak nepočítám věci jako je telefon, peněženka, klíče, kapesníčky.. :-)

    OdpovědětVymazat
  176. No jo, 3 věci, to moc není, mám vždycky plnou kabelku :) Ale když tři, tak asi balzám na rty, pudr a žvýkačky.

    DasaZumba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  177. S tou micelárkou se shodneme, je to úžasná věc :-) A mám taky ten antibakteriální gel z Dm, není drahý a dobře poslouží :-) Taky mám takovou taštičku, kterou pořád tahám v kabelce :-)
    A bez čeho neobejdu? Rozhodně minideodorant, balzám na rty a papírové kapesníky (a taky klíčenka :-D):-) Ty musím mít v kabelce vždy :-)

    OdpovědětVymazat
  178. Při sobě stále nosím rtěnku, pudr a parfém :)

    OdpovědětVymazat
  179. Taštička je super věc. :)Já osobně bych se v kabelce neobešla bez: balzámu na rty, zrcátka, antibakteriálního gelu(do autobusu absolutně nezbytná věc), pírek do vlasů a telefonu se sluchátky. :)

    OdpovědětVymazat
  180. Já mám úžasnou malou džínovou taštičku Levis, kterou jsem kdysi ukradla mamce. Každopádně se neobejdu bez lesku na rty (těch je tam několik), tekutých linek (pokud bych někde přespala a chtěla se ráno aspoň trochu nalíčit) a korektoru.
    Dost mě zaujal ten balzám, o kterém už jsi tu psala. Asi do něho investuju - tvé rady se totiž vždycky vyplatí poslechnout :) Přeju hezký den!

    OdpovědětVymazat
  181. Nikdy si nezapomenu vzít svůj balzám na rty, miniaturku parfému, krém na ruce a pudr:) Je toho ještě víc, ale toto je tak nejdůležitější:)
    teddy.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. V kabelke mám veľmi podobnú "výbavu"..akurát na odličovaciu vodičku zabúdam..tolko krat (ak som nahodou nespala doma) som v duchu nadavala, preco len som si aspon nejaku malicku so sebou nevzala.. si ma nakopla, zajtra pojdem po nu ;-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  183. Já s sebou neustále tahám vodu :D to je numero uno :D když náhodou zapomenu na sebekratší cestu mám pocit že umírám :D :D potom balzám na rty a parfém :))to jsou tři naprosto nepostradatelný věcičky :)

    OdpovědětVymazat
  184. Taky nosím antibakteriální gel, balzám na rty a pilník pořád u sebe :)

    OdpovědětVymazat
  185. Také nosím antibakteriální gel, ale ze Sephory a pudr od Rimmelu, ale ten modrý, plus balzám na rty, náplasti, prášky, zrcátko a sluchátka k mobilu:)

    OdpovědětVymazat
  186. Ahoj, tak ja musim mat stale pilnik, lesk, puder , krem na ruky, kvapky do oci a tabletky na alergiu :DD ( nici mi to zivot, v lete ked som zabudla tabletky,musela som na vylete spat na chodbe, pretoze inak bolo vsade perie a nemohla som tam byt :D Vejs

    OdpovědětVymazat
  187. Neobejdu se bez rtěnky od Rimmel Kate Moss odstin 03 a balzámu na rty od Body Basic a krém na ruce od Dermacol takový tmavě růžový voní strasne krasne :)

    OdpovědětVymazat
  188. denně se rozhodně neobejdu bez pinetek (moje vlasy jsou šíleně neposlušný), steného antibakteriální gelu jako máš ty a krému na ruce od ZIAJA, suché ruce jsou neštěstí!

    OdpovědětVymazat
  189. Milá Mio,
    pěkný článek, když jsem se zamyslela nad tím co nosím já, došla jsem k poměrně vysokému číslu a přestala se divit, proč mi malé kabelky přijdou nepraktické. S sebou nosím vždycky balzám na rty, knížku a žvýkačky. To zbývající je antibakteriální gel, hřeben se zrcátkem od essence, klíče, mobil, ipod, diář, malý bloček kam si můžu napsat nákup, nápad,...cokoli, tužku, kterou to zapíšu, teď v zimě i ohřívací polštářky (úžasná věc, jestli je nemáš a míváš studené ruce, tak fakt doporučuju, aspoň na chvíli tě zahřejí - mají je v Kice - tedy obchod Kika)
    Mio nebo kdokoli, kdo mi bude ochoten poradit chtěla jsem se zeptat, micerální voda je voda na způsob odličovací nebo je to něco jiného?
    Děkuju za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  190. Já s sebou vždycky nosím balzám na rty, kartáč, antibakteriální gel a spoustu dalších nepostradatelných či "nepostradatelných" věcí :))

    OdpovědětVymazat
  191. Super článek :) Já bych se neobešla bez balzámu na rty, mini hřebínku se zrcátkem a v zimním období i bez krému na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  192. Balzám na rty, pudr, žvýkačky, hřebínek..:) a ještě prášek na bolení hlavy, na ten přece nesmím zapomenou!!:D
    LuLlw@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  193. Pre mna je napriklad velmi tazke vybrat iba tri vyrobky, vzdy so sebou taham velku tasku a plno veci, ktore vlastne mozno ani nepotrebujem, ale rano sa mi zda, ze ano, napriklad - zuvacky, vreckovky, antibakterialny gel, kozmeticka tasticka, krem na ruky,.. ;) elenka.tothova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  194. Jen 3 věci?? :/ to bude problém, jelikož v kabelce tahám strašně moccc věcí a jak říká přítel, má to 20 Kg a stejně tam nic není. Takže zrcátko s hřebínkem, matující pudr a gumičky.

    OdpovědětVymazat
  195. žvýkačky, kapky do očí Altermed(modré z chrpy,nenávykové) a jelení lůj s placentou. A soutěžit nechci, vodu mám doma, nechám své místo někomu, komu se bude hodit...

    OdpovědětVymazat
  196. balzám na rty! víc jich snad nemám. občas antibakteriální gel. a hlavně iPod!!!

    OdpovědětVymazat
  197. V tomto období se neobejdu bez krému na ruce případně nějaké speciální vazelíny, hodně mi omrzají a pak popraskávají :-( to stejné rty, takže se prostě neobjedu bez balzámu, a používám stejný antibakteriální gel, tééže jezdím v MHD, takže sem za něj vděčná! ivet311@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡