Profesionální štětec na make-up

Profesionální štětce na líčení jsou vybaveny jemnými přírodními štětinkami s precizně tvarovaným zakončením a odolnou dřevěnou rukojetí pro snadné uchopení. Jsou navrženy přesně tak, aby výsledné líčení bylo perfektní. Součástí nabídky jsou také kleštičky na řasy, pinzety, pilníky a kleštičky na nehty. Doplňky jsou vyrobeny z nerezové oceli a křišťálového skla pro co nejlepší výsledky. Profesionální štětce na líčení i doplňky MAX FACTOR získali ocenění časopisu Harper´s Bazaar jako nejlepší produkty v této kategorii. MAX FACTOR doporučuje kupovat kvalitní štětce, protože vydrží velmi dlouho a můžete se na ně vždy spolehnout. Kvalitní štětec je příjemný na dotek, konečky chloupků jsou jemné a měkké. Při denním použití se doporučuje jedenkrát týdně vyprat štětce ve vodě s vlasovým šampónem bez kondicionéru, jemně prosušit fénem a nechat dosušit na teplém místě. (maxfactor.cz)


Štětec na make-up umožňuje snadno roztírat make-up po tváři a vytvářet tak dokonalé krytí. Štětinky se zúženým koncem pro větší přesnost jsou ideální pro perfektní aplikaci krémového nebo tekutého make-upu. Tip MAX FACTOR: Štětcem na make-up dosáhnete velmi jemného a luxusního vzhledu pleti. Nanášení je oproti ostatním postupům rychlejší, propracovanější a efektivnější. Naberte make-up na štětec a naneste na tvář. Make-up roztírejte štětcem vždy od středu obličeje po jeho okraje. (maxfactor.cz)

Musím se přiznat, že jde o můj druhý štětec na make-up, takže ho bohužel nemohu tolik srovnávat s ostatními štětci na trhu, ale můžu Vám říct, zda podle mě stojí nebo naopak nestojí za nákup.

Max factor štětec na make-up
Kde? Parfumerie Fann
Cena: cca 330 kč

Už krabička, tedy balení štětce mě na první pohled velmi zaujala. Vypadá profesionálně a zezadu jsou všechny potřebné informace. Štětec samotný se mi též velmi líbí. Mám ráda přírodní štětiny a černou rukojeť. Přírodní štětiny na první pohled sice nejspíš nerozeznáte od syntetiky, ale já měla na mysli jejich odstín. Nemám moc ráda, když jsou příliš barevné. Preferuji černé nebo neutrální hnědé. 
Aplikace make-upu pomocí štětce je rychlá a velmi lehká. Jediné, s čím musíte počítat je, že vypotřebujete o trochu více make-upu, než kdybyste používali k nanášení prsty. Se štětcem se mi pracuje výborně. Make-up aplikuji od středu obličeje až po jeho okraje. Díky zúženým štětinkám na konci se přesně nanáší a dokonale roztírá.
U takových štětců je nejdůležitější tvrdost štětinek. Tedy - nesmí být příliš tvrdé, ale ani příliš měkké! Doporučené čištění je 1x týdně, ale já ho nevydržím mít špinavý déle než 3 dny. Takže je to spíše individuální. Rozhodně štětec na make-up myjte nejčastěji. 

Pokud zatím žádný štětec na make-up nevlastníte, určitě si svůj první pořiďte právě od Max Factor. Je profesionální a přitom za přijatelnou cenu. Kamarádce bych ho určitě doporučila a pokud by se mi opotřeboval, rozhodně bych si ho koupila znova.

Co nejčastěji používáte k nanášení make-upu? Pokud jsou to prsty, umyjete si předtím poctivě ruce mýdlem? (Rozhodně na to nezapomínejte. Je to jedna z nejčastějších příčin tvorby akné a jiných nevítaných problémů pleti.) 



60 komentářů:

  1. Juva a kde ho koupim? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. krásná recenze!!! dva dny tu není článek a já se děsně nudim. a je to tu jsem na Kisbooku závislá =D

    OdpovědětVymazat
  3. Kdysi jsem nanášela makeup prstama ale potom jsem si koupila foundation brush v sephoře, který je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  4. Používám prsty, mám lepší pocti, že se do do kůže pořádně dostane a vypadá přirozeně (ale to je jen můj pocit, určitě to taky není :D) a ruce si vždycky pořádně umyju.

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám stipple, mám radší když make up ťupkuju než roztírám.

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní:
    Máš to tam napsáno, kde ho koupíš :-P

    OdpovědětVymazat
  7. Paráda, přesně jsi se trefila, foundation brush sháním asi dva týdny a předevčírem jsem našla tenhle od MF a včera se rozhodla, že v úterý si ho půjdu koupit.

    OdpovědětVymazat
  8. Já make-up nepoužívám a když už tak prsty , které si umyju a spíše používám tónovací krém. :) jinak skvělá recenze :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný, ale mě tohle nevyhovuje, jednou jsem si koupila make up, lterý byl rovnou se štětcem a byla to hrůza...:)

    http://wind-in-hair.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám štetce ze sephory a od ELF, a když je používám tak je myju jednou týdne ale každej den po použití je čistím takovým čističem ze sephory:)

    OdpovědětVymazat
  11. kdysi jsem používala prsty (a opravdu vždycky jsem si je předtím poctivě vydrhla) a teď nejvíc používám Stripple brush od ELF. Mám i jeden štětec, který má tvar jako tento, ale s ním se mi upřímně aplikuje make-up dost špatně, protože mi připadá, že spotřebuju spoustu make-upu a ještě, že make-up s ním nejde tak pěkně rozetřít jako se stripple štětcem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám stipply dva a používám je na pudrovou konzistenci. To jsem teda ťunťa. Tak děkuji za tip, zkusím to i s make-upem. :) :DD

      Vymazat
  12. Vypadá pěkně, já používám stipple a jsem s nim spokojená. Mám ještě od Elf ze základní řady štetec na makeup, ale je podle mě dost malý. Tenhle od Max factor vypadá, že je větší. Nicméně ten ze základní řady používám na nanášení masek, na to je skvělý:)

    OdpovědětVymazat
  13. Kdybych si nedávno nekoupila nový ze Sephory, tak bych asi sáhla po tomto, vypadá opravdu dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na ten v Sephoře a je mu velmi velmi podobný! Takže bude určitě také velmi dobrý. :)

      Vymazat
  14. vypadá fakt dobře, možná ho někdy zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  15. nanáším prsty a nedokážu si představit jak by štětec dokázal make up perfektně rozetřít do ztracena..

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám doma jeden plochý štětec, ale vůbec ho nepoužívám...Sežere o moc víc make upu než štětec kulatý a neudělá vůbec tak přirozený finish. Za mě tedy ne...

    Tento http://elfkosmetika.cz/eshop-produkt/studio_profesionalni_rada/stetce-a4db0165a8fbeb/stetec_na_pudr/cz od ELFu mám moc ráda a tento http://www.sigmabeauty.com/Sigma_Round_Top_Synthetic_Kabuki_F82_p/f82.htm od Sigmy úplně nejradši! :))

    OdpovědětVymazat
  17. mám stejný foundation brush, ale od Pupy a jsem s ním spokojená :-) ale chci si ještě pořídit buď nějaký ten stipple nebo flat top kabuki, uvidím, co seženu :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Pěkná recenze na štětec ;) K roztírání makeupu používám prsty ,zatím. přijde mi to jako nejrychlejší způsob a ráno, při vstávání do školy je rychlost opravdu důležitá :D Ale samozřejmě bych si ráda nějaký štětec pořídila a vyzkoušela, takže začínám o tomto uvažovat :)

    OdpovědětVymazat
  19. já nanáším make up prsty a už několikrát jsem se dívala po nějakém štětci i na pudr , zatím jsem žádný nenašla , ale uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  20. ja používam štetec na makeup Studio od elf-u a zatiaľ som spokojná :) ale aj tento vyzerá skvelo!
    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  21. radšej prsty- samozrejme umyté pred aj po nanesení.. makeup aj tak nepoužívam často :)

    OdpovědětVymazat
  22. Cool post!

    Nice blog :-)!
    Please visit mine and follow me if you like!

    Anna,
    StyleMakes-Sense.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. stetec vyzera velmi dobre, ale ja zatial ostanem verna prstom a ponovom aj "stippling brushu" :)

    OdpovědětVymazat
  24. Já už se pěkně dlouho rozmýšlím, jestli si štětec na makeup pořídit nebo ne. Max Factor je moje hodně oblíbená značka, takže tento by mohl být dobrý. :) Jinak používám prsty, výjimečně houbičku na makeup. Ale přijde mi škoda, kolik toho makeupu ta houbička "sežere". No a díky za upozornění, budu více myslet na to, abych měla čisté ruce, než si nanesu makeup. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já si asi pořídím ten na tvářenku...
    http://cinderellasnuts.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. kdybych make up používala tak tohle by byla asi jasná volba :) ale nepoužívám :) maximálně pudr

    Queen of second hand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už brzy budu psát i o jiných štětcích. :)

      Vymazat
  27. na ten od MF jsem také koukala :) už v obchodě jen podle vzhledu mě zaujal ... ale přijde mi zbytečné si ho kupovat, protože mám od ELF ten ze základní řady a vyhovuje ... no ale upřímně používám ho jen zřídka (když nepospíchám) to nanášení štětcem mě třeba osobně hrozně ráno zpomaluje :(( Jinak klasika prsty nanáším a ruce si myji vždy!!! Nejdříve si nanesu korektor - umyji ruce, pak make-up a znovu si jdu umýt ruce :)))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně Ti vyhovuje ten od Elf? :O Je hrozně tvrdý, takže se ani nedivím, že Tě nanášení zpomaluje. Ale já také často nanáším prsty, chápu. :)

      Vymazat
  28. Vypadá super, ale já nejčastěji používám prsty :)

    OdpovědětVymazat
  29. Make-up nanášam hubkou, ktorú každý druhý-tretí deň periem. Svoj prvý make-up brush som si kúpila nedávno do Benefitu a vôbec s ním nie som spokojná :o(
    www.isabelle.sk

    OdpovědětVymazat
  30. Zkoušela jsem houbičky i štětce, ale nejvíc mi vyhovují prsty. Vždy si je otřu vlhčeným ubrouskem před i po:)

    OdpovědětVymazat
  31. mám štětec na makeup ELF,takový ten zkosený a jsem s ním spokojená, ale ted bych si ještě chtěla pořídit takový ten stipling brush nebo jak se to jmenuje..:) uvidím,kde ho seženu

    OdpovědětVymazat
  32. Ahojky, pokud jste z Prahy nebo okolí, doporučuji Fashion Arénu ve Štěrboholích, ve Fann outletu vás vyjde levněji :-) Už si nepamatuji na kolik, ale o více než 60kč. :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Používám stipple brush. Podobnej štětec, o kterém píšeš, mám od elfu, ten se žlutýma štětinama. Neumím si představit, že bych si s ním nanášela make-up. Používám ho na nanášení pleťové masky, na to je dokonalej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten od Elfu je hodně špatný, protože je tvrdý. :( Ale na masku je určitě fajn, dobře jsi to vyřešila. :)

      Vymazat
  34. už nějakou dobu o něm přemýšlím, takže jsi mi pomohla s rozhodováním! :)

    OdpovědětVymazat
  35. štětce teda nevypadají vůbec zle... kdyby se mi nějaký z mých porouchal, tohle není špatný tip:-)

    Giveaway u m:-)

    http://color-beam.blogspot.com/2012/01/giveaway-1.html

    OdpovědětVymazat
  36. Trošku by mi asi vadilo, že se tím spotřebovává víc makeupu...ale jinak vypadá bezva :)

    OdpovědětVymazat
  37. Já používám na make up 187 DUO FIBRE BLUSH od MACu a ten je dokonalej!!
    Máš dobrej make up blog:-)

    http://girls-obsessions.blogspot.com/

    Nikola

    OdpovědětVymazat
  38. Já použímám na make up 187 DUO FIBRE BRUSH od MACu a ten je úžasnej.

    Máš super make up blog!!

    http://girls-obsessions.blogspot.com/

    Nikola

    OdpovědětVymazat
  39. Make-up nepoužívám, takže ho nepotřebuji, ale od Max factor mám dva štětce na stíny a jsou perfektní! :)

    OdpovědětVymazat
  40. já nanáčim prsty a ruce si vždycky umyju)) tkoušela sem totiž štětec, ale moc mi to nevyhovovalo :D)

    OdpovědětVymazat
  41. Ja štetec zrovna potrebujem, takže si ho rozhodne kupim :))

    OdpovědětVymazat
  42. Make-up jsem roky nepoužívala, vystačila jsem si jen s pudrem. Teď make-up používám asi tak 2 roky (samozřejěmě od Max Factor, takhle značka mi přijde naprosto dokonalá) a make-up nanáším jedině štětcem. Mám dva od E.L.F. a jeden z H&M, nad tímto od MF už hodně dlouho uvažuji....asi si ho koupím :)

    OdpovědětVymazat
  43. Většinou používám Stipple Brush na tekutý make up, teď mám ale Maybelline Dream Satin Liquid a se stipple brushem dělá neplachu takže nanáším prsty :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tenhle štětec jsem viděla v DMku a byl zlevněný asi na 40 Kč. To jsem nevěřila svým očím. Ale nekoupila jsem ho, protože makeup nepoužívám. Jakýkoliv jiný z téhle řady bych brala - na pusu, na pudr, tvářenku, na oční stíny... ale tak, známe to všichni, zákon schválnosti prostě funguje :)
    Verunka, www.udvouverunek.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  45. Opravdu je přírodní? Tyhle štětce by měli být raději syntetika, na ofiko stránkách vůbec nepíšou z čeho je? :(

    OdpovědětVymazat
  46. Tento štětec nemám moc dlouho a přesto z něho nehorázně vypadávají štětiny. Fakt hodně . Jednou když jsem ho umývala tak mi málem vypadli všechny, jakoby byli u sebe přilepené ale to lepidlo v té rukojeti nedrží, tak nevim jestli mam blby kus nebo jestli jsou takove vsechny.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡