Přípravky pro hezčí tělo

Nesouhlasím s tvrzení svých kamarádek a známých, že krémy na zpevnění nefungují. Není to pravda. Některé můžou fungovat, když budete dodržovat to, co je doporučeno na obalu a budete především poctivé. Mám pro vás tipy na mé (několikrát odzkoušené) top přípravky, které by mohly pomoci i vám. Samozřejmě, že krém neubere 5 cm v bocích a už vůbec po něm nezhubnete, ale i tak vám může trochu dopomoci k vašemu vysněnému tělu.

300 ml, 255-339 kč
Toto je snad můj nejoblíbenější tělový krém ze všech. Dříve jsem si s ním mazala stehna, boky, zadek, bříško i dekolt, a to pravidelně každý den. Jakmile budete s tímto krémem poctivé, rozhodně uvidíte (a hlavně ucítíte) výsledky. Krém mi viditelně vyhlazuje a zjemňuje pokožku. Sice zatím nemám celulitidu, ale mám pár maličkých strií, a toto máslo je dokáže nádherně vyhladit, hydratovat a zamezit dalšímu praskání kůže. Momentálně krém nepoužívám tak intenzivně, ale už se mi po něm stýská, takže rozhodně zase začnu se svou denní rutinou po koupání. Jediné co byh mu trochu vytkla je jeho vůně. Moc mi nevoní, ale zase není nijak silná, takže mi ani nevadí. Na obalu je doporučeno používat ho současně se sprchovým gelem stejné řady, ale já k němu používám gel od Ryoru (též určený pro modelaci těla) a fungují spolu dobře. Pokud jste poctivé, ale vaše důvěra v podobné krémy je pryč, vyzkoušejte ještě tento. Věřím, že si ho stejně jako já naprosto zamilujete.
Ryor - Tělový sprchový peeling s extrakty z mořských řas
200 ml, 96-110 kč
Už jsem ho zmiňovala výše. Zrovna nedávno jsem asi třetí balení vypotřebovala (zapomněla jsem ho vyfotit, tak proto screen z eshopu). Peeling je velmi jemný, takže ho používám denně. Má příjemnou svěží vůni. Sprchový peeling je skvělý doplněk ke každému krému, protože pokožku zbaví odumřelých šupinek kůže, a poté se můžete lehce mazat. Rozhodně vyzkoušejte i další výrobky z řady Body Form. Já mám ve značku Ryor obrovskou důvěru, protože mě zatím žádný výrobek nezklamal.

Johnson`s baby - Olej s aloe vera
200 ml, 70-85 kč
Můj tajný osvědčený typ! Miluji lesklé nohy Beyoncé, ale ona si údajně k super lesklému a pevnému efektu dopomáhá dvěma páry silonek přes sebe, což je v létě jednoduše nesmysl. Navíc takové speciální punčochy bych u nás asi jen tak nesehnala, a kdyby ano, tak za šílenou cenu, což by se zrovna mně nikdy nevyplatilo, protože se mi všechny neskutečně rychle roztrhnou. :( Takže mám už dlouholeté řešení - dětský olej! Namažu si s ním nohy a ty mi pak vydrží lesklé i několik hodin. Samozřejmě, že s olejem musíte při mazání šetřit (je to přece jen pořád mastný olej). Uvidíte, že nohy budou vypadat o hodně lépe než bez něj, a dokonce možná i o hodně lépe než v silonkách.
PS: Navíc je tento přípravek ideální pro domácí masáže. Mmmm. :)

38 komentářů:

  1. Děkuji za typ ;) Určitě si skočím pro Johnson`s baby - Olej s aloe vera, jelikož i v zimě mám nohy jak sušenka a to můžu krémovat a krémovat :( Doufám, že mě pomůže ke krásnějším nožkám ;)

    OdpovědětVymazat
  2. od dermacolu jsem měla kdysi dávno takové fialové tělové mléko (bohužel už nevím název) a musím říct, že to na zpevnění fungovalo perfektně, jenom jsem nesměla zapomínat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím tedy souhlasit, že všechno je to o pevné vůli a výdrži... Já jsem si mazala pravidelně každé ráno a večer bříško, boky a zadeček krémem ANEW od Avonu a světe div se, po cca 3 týdnech jsem měla krásný a hladký zadeček :) Takový krásný pocit to byl :)

    OdpovědětVymazat
  4. no super, že píšeš o tom Dermacolu :) já si ho chtěla koupit před minulým víkendem, ale zase jsem si říkala co když je na nic ... tak jsem sáhla po krému od Balea na zadek, stehna - vyhlazuje celulitidu :)) takže testuji, testuji a uvidíme no! jeho cena je velmi příjemná a množství ještě lepší :) tak snad bude OK!!

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. A já si pořád říkala, jak docílím takových krásných lesklých nohou.. teď si mi moc pomohla! Děkuji za super tip! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ju, super tipy, já mám od Dermacolu něco na hubnutí zadečku a mám na to alergii, ale tohle by nemuselo být tak agresivní. Tip na lesklé nohy mě spíš pobavil, ale se suchýma nožkama, proč ne. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Podle mě tělo dokáže zpevnit jakýkoliv krém. Kdybych si na stehna mazala Niveu,Indulonu, cokoliv, co není určeno na zpevnění, určitě také pomáhá. Protože je tam důležitá ta masáž, kterou děláme, když krém roztíráme. Samozřejmě krémy k tomu určené mají nějaké výhody na víc v podobě vitamínů, lepší vůně, pigmentů (samoopalovací) a bůhví čeho :) Tím tímto přípravky neodsuzuji, náhodou se snažím je zkoušet. Zajímá mně, co mi opravdu pomůže, jelikož mám trochu strie a ze spodní strany stehen i malinko celulitidu, ale kdo jí dneska nemá,že :) A ten,kdo ji nemá (resp. TA), té moc závidím, protože v plavkách nevypadá ani ten drobeček celulitidy,co mám, dobře.

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, děkuju za tipy! Já v to důvěru nikdy neměla, ale se striemi se potýkám taky, používám na to krém z lékárny a taky funguje :) A tělový olej mě na lesklé nohy vůbec nenapadl, ten se určitě pořídit, trpím na suché nohy, takže mockrát děkuju, Miuš :*

    OdpovědětVymazat
  9. Ten olej mě zaujal, už se těším na léto, abych ho mohla použít :)) Já mám zkušenosti akorát od Ryoru s Břečťanovým gelem proti celulitidě, kterou mám bohužel dost. Ale před minulým létem, když jsem ho pravidelně používala, tak jsem zlepšení opravdu viděla :)

    OdpovědětVymazat
  10. musím ti pochváliť článok:)

    OdpovědětVymazat
  11. Johnson`s baby vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé typy, plánuji zkusit peeling od Ryoru, hrozně ráda používám peelingy v létě jsou super! :) Olej mě taky zaujal, na vyživení pokožky je super a zase se musím vrátit k létu :D Dlouhé lesklé sexy nožky v kratáskách budou super :))

    OdpovědětVymazat
  13. Olejíčky zbožňujem <3
    A celkom súhlasím..ja som tiež videla výsledky keď som používala jeden krém od Loreal..musela som sa ale kremovat rano aj vecer..a to je cely koren problemu..proste vacsine dievcat sa to nechce, alebo teda nemaju cas... no :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Já používám obyčejný dětský olej s azulenem ve skleněné lahvičce, miluju ho:)
    A od Ryoru jsem používala břečťanový gel a fungoval, ale máš pravdu, opravdu to chce být poctivý:)

    OdpovědětVymazat
  15. Ten krém od Dermacolu vypadá dobře. :)
    Johnson`s baby olej mám doma taky, jen to s ním vždycky přeženu:D

    OdpovědětVymazat
  16. Zaujal mě ten olej, děkuju za tip :))

    OdpovědětVymazat
  17. možno skusim dermacol,
    mne sa celkom viac začala tvoriť celulitída, to cvičím, stravujem sa normálne, ale neviem čo s tým :/ V podstate som neskúšala žiadne produkty iba jeden z avonu a mala som celkom pocit, že pomáha , trošku.
    A j&j milujem, hlavne ich sprcháče pre deti. krásne voňajú.

    OdpovědětVymazat
  18. ten olej používám taky ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Já sem na mazání až moc líná,ale asi bych to neměla tak šidit.. :D:)

    OdpovědětVymazat
  20. ryor vyzkouším, ten mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  21. vždycky jsem neměla ráda svoje nohy v létě, díky za skvělý tip! :)

    OdpovědětVymazat
  22. dermacol aj olejček vyskúšam :)

    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Po tom dermacolu se musím kouknout :) A dětský olejíček taky občas používám :)

    OdpovědětVymazat
  24. Dětské olejíčky mám také ráda, používám je místo tělového mléka po sprše... nanesu na mokrou kůži a ještě rychle opláchnu a ta kůže je pak vážně super.

    OdpovědětVymazat
  25. Co se týče modelačních přípravků, tak úplně nejjednodušší a úplně nejdostupnější je obyčejná skořice - pozor, je to alergen, takže napřed vyzkoušejte někde na předloktí - asi tak půl pytlíku zamíchané do jakéhokoli krému, zabalené do potravinové folie, a nejlépe na nějaké lehčí domácí cvičení, nebo prostě přes noc.
    Komu se to zdá moc upatlané, tak levný skořicový gel vyrábí česká firma TopVet - a spoustu dalších bylinných gelů a krémů na všemožné kosmetické i zdravotní problémy.

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní31.01.12 1:11

    skvelý článok, akurát včera som si to telové maslo objednávala (aby som mala nad 25 eur objednávku z eshopu), tak ma to veľmi potešilo, keď som tu u teba naň našla recenziu. A presne niečo ako ten olej som hľadala na leto, už som sa pohrávala s myšlienkou nejakého rozjasňovača na telo:)

    OdpovědětVymazat
  27. Podle toho co vím, tak funguje každej krém - i ten nejobyčejnější... Podstatou je to, ŽE se mažeš ne čím se mažeš... Takže i kdyby člověk používal sebe levnější krém, ale mazal by se pravidelně, tak by viděl výsledky... :o) (jinak já se mažu normálníma krémama a když to neflákám, tak vidím výsledky právě i u nich... :-) )

    OdpovědětVymazat
  28. Včera jsem si koupila první výrobek od Ryoru, tak doufám, že se osvědčí! Ale po tvých recenzích v něj mám docela důvěru:)
    GIVEAWAY
    http://wind-in-hair.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  29. ryora znám a vážně pomáhá!

    OdpovědětVymazat
  30. Super tipy, díky! Dřív jsem krémy od Dermacolu z řady Enja používala a byla jsem celkem spokojená, takže vyzkouším i tento. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Taky používám olejíček od johnson v létě na nohy xD to jsem ráda že nejsem jediná kdo lesklejší nožky řeší takhle protože manžel nad tím vždycky kroutí hlavou (i když oni ti muži nějak moc věcem nerozumí :D)

    OdpovědětVymazat
  32. ja mam drobne cervene bodky na nohach.. tak skusim ten olejcek :)

    OdpovědětVymazat
  33. dobrý leda tak pro pocit jako placebo :) ale stejně je používám. pro ten pocit.

    OdpovědětVymazat
  34. Já musím souhlasit s tím, že pokud je člověk důsledný a maže půravidelně, tak se výsledky opravdu dostaví, úplně souhlasím. Ale tak nějak se obávám, že je to právě tou masaží víc než složením krému samotného :). Ale určitě je moc fajn právě ten Ryor, břečtanový gel od nich mám moc ráda. Enju jsme nezkoušela,ale i Dermacol je můj oblíbenec, takže věřím, že nějaký efekt to mít může, děkuji za tipy, určitě vyzkouším ten peeling a asi i tu enju:), léto se blíží a já přestože jsem dost štíhlá a hýbu se, tak celulitidu bohužel mám :(.

    OdpovědětVymazat
  35. z vlastní zkušenosti můžu říct, že hlavní je ta pravidelnost a poctivost.. potom už je celkem jedno, jestli se člověk maže krémem za tísícovku, pár stovek nebo obyčejným sádlem :))

    OdpovědětVymazat
  36. Můžu se zeptat, jestli ten krém z Dermacolu se ještě prodává? V drogériích DM moc často nevidím takovéto krémy (od Dermacolu) ani tento ani nějaké gely na oči (zamaskování tmavých kruhů). Strašně ráda bych si tyto věci pořídila, ale nemůžu je nikde najít a z e-shopu se mi zatím nic obědnávat nechce. Díky za odpověď předem.
    PS: úžasný blog :)

    OdpovědětVymazat
  37. Myslím,že tyhle krémy jsou dobré pro mladé kočky,které nemají celulitidu a mají jen trošku povolenější nožičky nebo bříško,ale jak plyne z průzkumů,ženám s vyšším stupněm celulitidy nebo např.větším množstvím tuku na těchto partiích tyto krémy nepomáhají.Je to logické-můžou je vyhladit,ale rozsáhlou celulitidu jen tak něco nezničí a už vůbec nemůžou čekat slibované úbytky v cm.Takže jak říkám-pro maličkou korekci ano,ale pro oblast s 20 cm tuku navíc je to nepoužitelné.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡