Kosmetika Rimmel

Vím, že se tu 5 dní neobjevil článek, což tu není zvykem, ale budu se Vám to snažit vynahradit tím dnešním a zítřejším. Mám teplotu a posmrkala jsem snad tunu kapesníků, a k tomu se učím na dvě důležité zkoušky. Zatím mi to ve škole bez problémů jde, takže to snad nějak zvládnu. 

Dnes se budu věnovat vyloženě kosmetice Rimmel London, jelikož jsem na webu jenproholky.cz vyhrála silvestrovský make-up balíček. (Děkuji!) Vůbec si nevzpomínám, jak jsem se zúčastnila, ale mám z výhry samozřejmě radost. Přišlo mi celkem 8 kosmetických produktů a s nimi i seznam + rady pro použití a návod na make-up na party. Návod je celkem fajn. Sice jsem se nedozvěděla nic nového, ale myslím si, že posílat takové informace s výhrou je užitečné, a takové návody by se měly přikládat ideálně i k nákupu. V seznamu je napsáno, co mi Rimmel poslal, ale jsou tam jiné odstíny u rtěnky a tvářenky (jak v návodu, tak i v seznamu). Škoda, protože mi měla přijít rtěnka klasicky rudá a přišla mi fialová, no a tvářenka je na mě moc tmavá - též mi přišel jiný odstín. Ale nevadí. Ne nadarmo se říká ,,darovanému koni na zuby nehleď". Dva produkty které mi nevyhovují věnuji blízkým nebo do soutěže tady na blogu. Uvidíme, zda mě časem něco napadne. :) S kosmetikou Rimmel nemám moc zkušeností, takže jsem moc ráda, že jsem si ji vlastně mohla vyzkoušet zdarma a byla jsem celkem mile překvapená. Tak jdeme na to.


Make-up lasting finish 25H (199 kč/ € 7,99) (Dokonce tady je zlevněný na 149 kč, ale nevím jak je tomu v drogeriích.)
  • Oficiální popis: Dlouhotrvající make-up super odolný vůči otěru, revitalizující komplex minerálů pro posílení pleti, zvláčňující složení Aqua Primer pro celodenní hydrataci, zbavuje pleť stresu a napětí.
Můj názor: Make-up je opravdu dlouhotrvající a je též odolný proti otěru. Na pleti ho necítím, tedy nijak nepne, nevadí mi. Nevím, zda hydratuje, protože pod každý make-up vždy používám krém s SPF, který je zároveň i hydratační a na krém ještě matující bázi, což je trochu zvláštní, ale mně to tak vyhovuje. Řekla bych, že tento make-up je spíše matující, je středně krycí (nezakryje mi všechny pihy, ale drobné nedostatky kryje obstojně). Odstín je nejsvětlejší, ale i tak je tmavší než má světlá pleť, což není zrovna ideální, ale zase není úplně tak tmavý na to, aby ho bledule nemohla používat. Pěkně pleť barevně sjednotí. Balení se mi líbí. Je skleněné a má červený jednoduchý design. Pumpička je v tomto případě skvělá, protože i s ní můžete ovlivnit, kolik make-upu vymáčknete, dle potřeby (většinou bývají pumpičky na nic = vždy vymáčknete stejnou dávku, i když už potřebujete jen trochu).
Tento make-up se řadí do levné kategorie a v porovnání cena/kvalita je podle mě velmi dobrý. Nijak extra mě sice nepřekvapil, ale ani nemám žádné výtky. Jsem s ním spokojená, doporučila bych ho kamarádce a koupila bych si ho i sama znova. 

Pudr Stay Matte (109 kč/ € 4,49)
odstín 006 warm beige
  • Oficiální popis: Obsahuje přírodní Shine-Control komplex s balvnou, heřmánkem a okurkou. Napomáhá zklidňovat pleť, rozjasňuje ji a zároveň udržuje její matný vzhled. Není parfemovaný, neobsahuje žádné oleje a neucpává póry, takže je vhodný i pro citlivou pleť.
Můj názor: Jedním slovem ÚŽASNÝ. Nechápu, jak jsem ho mohla v regálech tak přehlížet. Opravdu udržuje matný vzhled, fixuje make-up a připadá mi, že opravdu pleť i jemně rozjasní. Je mi velmi příjemný, je jemný, lehce se nanáší. Stačí málo a pleť je hebká a matná. Snad ani není co dodávat. Jeho cena je směšná, protože tento produkt by měla mít každá žena minimálně na denní přepudrování v kabelce.

Řasenka Volume Accelerator (229 kč/ € 8,99)
odstín 001 black
  • Oficiální popis: Má speciálně vytvořený kartáček, s nímž získáš až 12x objemnější řasy. Jedinečné složení obsahující keratin, kofein a procaptil ti navíc zaručí viditelně posílené řasy již během 30 dní jejího pravidelného používání.

Můj názor: Lež. Je mi líto, ale tato řasenka vůbec není tak dobrá, jak jí popisuje reklama. Kartáček vypadá dobře, ale mé řasy s ním žádný objem nezískají ani 2x navíc, natož ještě 12x a kartáček řasy spíše slepuje. Navíc se přes den drolí, takže jsem se neustále musela koukat do zrcátka a oprašovat si tváře od černých uschlých drobečků. A to tedy od řasenky zrovna nečekám. To, že posiluje řasy, zatím posoudit nemohu, protože jí nemám déle než dva týdny. Upřímně mě už na první pohled vůbec nenadchlo její balení. Nemám ráda, když má kosmetika zelený obal. Netuším proč, ale je mi to nesympatické. Zkrátka tuto řasenku už si nikdy nekoupím. S klasickou žlutou Maybellinkou či OnebyOne se tato nedá absolutně vůbec porovnávat.


Tužka na oči Soft Kohl Kajal (119 kč/ € 4,79)
odstín 061 Jet Black
  • Oficiální popis: Jemná tužka na oči, velmi jemná konzistence umožňuje snadné nanášení, jde lehce rozetřít do ztracena.
Můj názor: Jde o naprosto průměrnou tužku. V první vrstvě není nic moc, ale když trochu více přitlačíte a přidáte další vrstvu, dokáže být i hezky černá. Musím uznat, že i obstojně drží, ale mám takové podezření, že mi z ní pálí oči. Není to žádný bomba kousek, takže bych si jí asi sama už nepořídila, ale pro nenáročné, proč ne…

Oční stíny Traffic Stopping Baked Trio (169 kč/ € 6,49)
odstín 002 U-Turn

  • Oficiální popis: Dlouhotrvající barvy, které rozjasní tvůj pohled, hedvábné tvrzené oční stíny se sametovou texturou, suchý efekt pro jemné nalíčení, mokrý efekt pro intenzivnější a barevnější výsledek.
Můj názor: Stíny se mi velmi špatně fotili, protože ať jsem je myla jak jsem mohla, stejně byly ušpiněné. Třpytky jsou prostě mršky. J Začnu balením, protože to se mi líbí, upoutalo mě, ale je nepraktické. Jak jsem už uvedla – je neustále špinavé, asi tím, jak jsou stíny vystouplé. Jsou poměrně tvrdě slisované, takže při nabrání stínu na aplikátor musíte trochu více zatlačit a několikrát přejet. Za co je chválím, je pigmentace – je velmi fajn. Třpytky jsou jemné a celkem hezké (pěkně rozjasní oko), ale padají všude a nejen při aplikaci, ale i přes den. To já moc nemusím, alele nechci tento set pomlouvat, protože kombinace barev je dokonalá, stíny hezky drží a moc se mi líbí, že je zespoda obalu návod, jak se s nimi nalíčit (což je pro začátečníky super). Když pominu ty neposedné třpytky a neustále ušpiněný obal, hodnotím toto trio velmi pozitivně a doporučuji Vám ho. Určitě se v drogerii podívám ještě po jiných odstínech. Zkrátka tyto stíny jsou zajímavé a upoutaly mou pozornost, prozkoumat je ještě více. 

Použila jsem recenzované produkty výše, a to make-up, pudr, nejsvětlejší stín z trio setu, tužku a řasenku.

Lak na nehty Lycra Pro (99 kč/ € 3,49)
odstín 325 Hot goosip

Můj názor: Mně tedy 10 dní nevydržel, nevydržel ani týden, ale myslím, že je to tím, že jsem si ho nalakovala jen v jedné vrstvě a nepřetřela krycím lakem. Týden na to, jsem aplikovala dvě poctivé vrstvy a přes něj ten nejlepší top coat (tedy nadlak) od Essence. Drží 7.den neporušen, což je pro červený lak úspěch! Miluji hlavně jeho odstín (jak barvu na nehtech tak i jeho název! :DD). Je jednoduše hot a nesmí Vám chybět. Co musím vyzdvihnout je jeho štěteček, který je super velký, takže s ním hravě přetřete celý nehet. Myslím si, že by mohl být lak o něco levnější, ale i tak bych si ho koupila znova, protože jeho barva je nepostradatelná.


Tvářenka Soft colour (139 kč/ € 5,09)
odstín 004 Winter Glow
Rtěnka Lasting finish by Kate (129 kč/ € 4,59)
odstín 04
Jak už jsem psala, barvy mi nesedí, takže nejspíš poputují do kosmetické taštičky někoho jiného. 


Vlastníte nějaký produkt uvedený v tomto článku? A jak jste s ním spokojeni?

81 komentářů:

  1. vlastním doma pudr od rimmel london, je opravdu úžasný!:) strašně hezky mi voní.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pudr je vážně nejlepší, používám ho už pár let a nikdy mi snad žádnej nevyhovoval líp :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tu tvářenku, ale v jiném odstínu a je fajn. A taky mám samozřejmě rtěnku by Kate a ta je úžasná, ale to ty určitě víš. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo, Hot Gossip je moje oblbená červená! :)
    Já mám s Rimmelem dobré zkušenosti, kvalita mnohdy předčí cenu.
    A gratuluji k výhře! :)

    OdpovědětVymazat
  5. nevlastním nič z toho ale tie tiene by som vyskúšala, síce by mi trblietky vadili ale majú krásne farby, takže porozmýšľam :) a takisto ma zaujal lak ale určite by som si ho nekúpila v tejto farbe, červená nie je moja preferovaná ;) inak veľmi dobrá receznia, všetko si skvelo popísala aj keď by sa ešte zišla informácia o cene ale to si už môže nájsť dodatočne každý sám..skvelý článok, viem prečo sledujem :D a skoro sa uzdrav!

    OdpovědětVymazat
  6. Kristína Fox: Jsi slepá? Vždyť ceny jsu všude! :-D Skvělá recenze Mii. Potrebuji pudr tak už vím který si pořídit. :-) Marika

    OdpovědětVymazat
  7. já používám ten samý pudr. zkoušela jsem jiné ale stejně jsem se vrátila k tomuhle, protože je asi nejlepší drogerkový pudr na světě.

    a rtěnky Kate je škoda. je skvělá, ale tenhle odstín bych si taky nevybrala :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jediné co mě kdy zaujalo od Rimmelu jsou laky. Ať už si koupím to menší balení nebo tento větší vždycky jsem spokojená. Poměr cena a kvalita mi přijde fajn. I bez nadlaku mi vydrží i 4 dny což je podle mě celkem slušné.

    OdpovědětVymazat
  9. Tu tvarenku strašne moc potrebujem , aj ruž by sa hodil na ples ;) Sprav giveawaaay :))
    Super produkty , gratulujem k vyhre ;)

    OdpovědětVymazat
  10. já mám ten lak a je uplně na prd , akorát mi obarví nehty a druhý den už ho mám odloupaný..:/

    OdpovědětVymazat
  11. Ja mám od Rimmel rada laky, tie Pro. Inak majú super aj tekutú linku Exxagerate, ktorú som zatiaľ v ČR nevidela, alebo len som slepa, budem rada ak niekto poradí či sa u nás dá zohnať :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ten makeup ma zaujal, pouvazujem nad nim :) A preboha, preco, PRECO fialovy ruz? :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ten červený lak vypadá hodně dobře :) .. Asi si jej dojdu koupit ;) Díky
    Halley http://raspberry-halley.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ten pudr je mojí stálicí už několik let :D. S makeupem máme stejný problém. Na mě je i ten nejsvětlejší příliš tmavý a stíny nejsou skoro vůbec pigmentované :).

    OdpovědětVymazat
  15. Mám samozřejmě taky rtěnku, ale v jiném odstínu. Souhlasím s Tebou, tenhle se na běžné nošení hodí opravdu málo komu. Rozhodně (znovu) okouknu pudr, čtu o něm tolik pochvalných recenzí, ale v drogerii mi přijde takový nijaký. Oční stíny vypadají skvěle, už po nich pokukuji déle, tak mě Tvá recenze třeba nakopne. Díky za prima článek a gratuluji k super výhře ;).

    http://2-b-beautiful.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Laky a pudr od Rimmelu miluju. Mám ráda i řasenky, ale tato (Accelerator) je absolutně k ničemu a já myslím, že můžeš být ráda, že ji nekupovalas za své, protože by ses asi nejspíš akorát naštvala, tak jako já:D Tahle řasenka je největší šmejd jakého jsem kdy měla:D nabírá děsně moc barvy, slepuje jak ďábel a šíleně žmolkuje. Nesnáším ji:D Ale jinak kosmetiku Rimmel mám z té drogérkové nejradši.

    OdpovědětVymazat
  17. Teda gratuluji k výhře ;-) A mám dotázek - jak jde odlakovat ten červený lak? Já mám s Rimmel Lycra laky jen tu nejlepší zkušenost, ale s červeným ještě ne, tak se radši ptám, než nakoupím - nesnáším totiž dolování červené barvy z nehtů. Děkuji ;-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ta rtěnka ♥ Bože.... u nás už ji za boha nemůžu sehnat. Všude jen rudé a růžové odstíny, které nosit nemůžu.
    Každopádně moc super článek. Porozhlédnu se po pudru a stínech.

    OdpovědětVymazat
  19. Já se přiznám, že pro mě je Rimmel taky trochu neprobádané území, nikdy mě ta kosmetika moc neoslovila, tedy až na Kate rtěnky,ty jsou super a zrovna tahle fialová je nádherná, Mio, určitě ji zkus tak, že jen lehce poďubeš prstem na rtěnku a pak na rty a myslím, že by ta barva nemusela být úplně zlá,ale je pravda, že je spíše pro tmavovlásku a tehle odstín v plném barevném krytí mi k Tobě tedy vůbec nejde, tvářenka barvou jakbysmet, tohle prostě nejsou Tvé barvy, takže chápu,ale třeba na nějaké pokusy by to šlo a určitě budou sedět ségře ;). Jinak řasenka mě taky nezaujala a myslím, že řasy Ti vážně nedělá moc hezké, na stíny jsem v drogerii koukla a asi jsem na tester málo zatlačila, protože mi právě ta pigmentace přišla bídná,ale určitě je to tím,jak píšeš,že jsou tvrdě slisované a přiznám se, že to já nemám moc ráda, barevně ale krásné a líčení se Ti moc povedlo. Jinak pudr ani makeup asi pro mne nebude,ale přesto za tu cenu jistě velmi zajímavé produkty. Děkuji za článek, byl bezvadný jako vždy a přeji brzské uzdravení - opět jsme na tom stejně, já také ležím a teče mi z nosu....

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem na Rimmel zanevřela od té doby, co jsem od této značky měla 2 řasenky a byly tak příšerné, že jsem si od nich už nikdy nic nekoupila. Je fakt, že od nich jsem nezkoušela jiný produkt, ale timhle mě tak znechutili, že bych si už od Rimmel nevzala nic ani zadarmo =).

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám ten lak a mě docela vyhovuje. Jinak se mi moc líbí ty stíny, takže se po nich budu muset co nejdřív kouknout :D

    OdpovědětVymazat
  22. Rozhodne Rimmel patří z drogerkových levnějších značek mezi mé stálice a nejoblíbenější. Tento make-up aktuálně použivám ve stejném odstínu a jsem jim mile překvapena-opravdu dlouhotrvající, pudr jedním slovem skvělý.Rimmel laky mají super štětečky a mám ráda hlavně ty jejich rychleschnoucí. Se stíny nemám moc dobrou zkušenost. Ale tvářenku mám v odstínu 101 Pink sugar a ta je taky skvělá. Nedávno jsem objevila Extra Super Lash řasenku, a ač nemá úplně nejlepší šteteček,tak za cenu asi 100kc je výborná, dobře nabaluje a řasy drží perfektně.:)Klára

    OdpovědětVymazat
  23. Veľmi pekný článok, ja od Rimmel nemám nič, raz som mala špirálu ale bolo to fakt sklamanie. Ale ten make-up a púder vyzerajú fajn, možno ich skúsim keďže potrebujem nejaký nový :)

    OdpovědětVymazat
  24. náhodu na fotce ty výrobkyvůbec nevypadají špatně , ani ta řasenka :)
    mě zaujala i tvářenka , ale vidím to tak že stejně vyhraje pudr a půjdu si pro něj , taky na vánoce jsem dostala lak na nehty od rimmelu ten co máš ty ale jiný odstín a jsem uplně nadšená mě zase vydržel strašně dlouho a to jsem se máčela v kde čem :)

    OdpovědětVymazat
  25. mám make-up a přijde mi fakt báječný, na to kolik stojí! moc mile mě překvapil. Jediné s čím nesouhlasím jsou oční stíny. Zkoušela jsem si je v drogerii a testry mi teda vůbec nekreslily, takže jsem měla asi nějaké vadné, nebo nevím, ale říkala jsem si, takové pěkné balení i odstíny a vůbec nekreslí. Takže až příště pujdu do drogerky, tak zkusím asi znovu :)

    OdpovědětVymazat
  26. Make-up 25 hours mě neuvěřitelně překvapil. Musím s tvou recenzí nesouhlasit - na mojí pleti kryje perektně (dávám jednu tenkou vrstu a pak dodávám další vrstvičky na nedokonalosti). Prostě úžasný. :) Na ty stíny jsem v obchodě koukala, docela mě zaujaly, ale nevím, jsem na vážkách. Co se týče toho top coatu Essence - seš už několikátá blogerka, která ho takhle chválí, takže se konečně rozhoupu k jeho koupi. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Mám ten pudr a nedám na něj dopustit. Hlavně miluju od Rimmelu řasenku Extra Wow Lash, stojí stovku a nedám na ni dopustit, kam se hrabe Benefit!

    OdpovědětVymazat
  28. jéé,gratuluji :) všechny věci vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  29. wow, tak tu fialovou rtěnku bych chtěla vyzkoušet! :-)
    jinak jsi mě nadchla pro ten pudr! už se nemůžu dočkat, až vyrazím do drogérky :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  30. Tak teda ten make up s pudrem mě láká, ikdyž moc drogérkový make upy nemusím, tak ho aasi fakt zkusím, nejsi první, co si ho chválí :-)
    A ty stíny taky vypadají moc hezky!

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  31. tu fialovou rtěnku mám, asi mi taky moc nesedí, ale musela jsem ji mít. :D Ta barva mě uchvátila a i když ji stejně použiju asi jen vyjímečně, jsem ráda, že ji mám. Ještě si chci pořídit červenou z této kolekce, protože má krásný odstín.

    A tu výhru ti od srdce závidím! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ten pudr používám už dlouho a připadá mi úplně skvělý.

    OdpovědětVymazat
  33. mám ten pudr a jsem s nim urcite spokojena! :))

    OdpovědětVymazat
  34. od Rimmelu mám přesně tenhle červený lak a je super. Jak píšeš - štěteček má neobvyklý tvar - je plochý a má zkosené kraje, takže se s ním opravdu dobře pracuje. odlakovat jde snadno, já pod něj ale dávám pro jistotu ještě vrstvu světlého podkladového, protože při aplikaci přímo na nehet trochu barví do žluta.
    Pudr jsem měla kdysi dávno, moc mě neoslovil, ale bylo spíš nevhodným odstínem (byl na mě tehdy moc světlý).
    Rtěnku Kate mám v odstínu 12 a je úžasná - krásně krémová. jen se musím hodně krotit při nanášení neb barví jak divá :)
    stíny se mi strašně líbí, koukám na ně už dýl (v kombinaci hnědá-bronzová-béžová, jen mě odrazuje přesně to věčně usmolené balení a taky trochu cena...
    každopádně díky za recenzi, možná to ještě přehodnotím :)

    OdpovědětVymazat
  35. Včera jsem si ten pudr koupila tak uvidíme. :) Jinak laky PRO od Rimmelu moc nemusím... Děsně mi u nich vadí právě (na můj poměr) velký štěteček, s tím se mi hodně blbě nanaší lak. Ale je fakt že barvy mají skvělý. :)

    OdpovědětVymazat
  36. Pudr a makeup mám taky, na blogu mám též recenzi :) Gratuluji k výhře :)

    OdpovědětVymazat
  37. Mám ten pudr a je skvělý. :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Blair Slytherin07.01.12 14:09

    Ta rtěnka je dokonalá! =O Tenhle odstín u nás ale už bohužel nemají :/ Jinak mám doma tu tvářenku (akorát jinej odstín) a Kate rtěnku v nude odstínu, ale ta fialová vypadá vážně skvěle x) ;D

    OdpovědětVymazat
  39. Dřív jsem byla do Rimmelu blázen, ale musím říct, že se hodně zhoršil...Jediné co pořád kupuji, tak jsou laky na nehty...

    OdpovědětVymazat
  40. Od Rimmelu mám dva laky: odstin 306 velvet rose, a 406 purple addict - nějkrasnejši fialovej odstin co jsem kdy měla)) super štěteček, super kryvost a vydrž.

    OdpovědětVymazat
  41. od rimmel mám jednu řasenku a ta mi teda vůbec nevyhovuje :D jenom řasy slepí a efekt žádný :D
    jinak z tohoto seznamu aspoň ten pudr si musím pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  42. no já mám od rimmel řasenku ale ne tuhle o které píšeš a ze začátku jsem z ní byla nadšená ale teprv později jsem si uvědomila že zas tak super není. sice se nedrolila ale slepovala řasy a dělala žmolky

    OdpovědětVymazat
  43. Make-up mám taky a od tý doby jiný nekupuji:)

    OdpovědětVymazat
  44. Mám ten pudr a souhlasím je naprosto skvělý!! :)) V poslední době mě od Rimmel zaujaly akorát ty rtěnky by Kate ... jinak tuhle značku nějak nevyhledávám.

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  45. Mám ten pudr a je opravdu fantastický, asi nejlepší, jaký jsem kdy měla, takže taky rozhodně všem doporučuji :) Jinak jsem nic jiného nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  46. Pudr je nejlepší!! Kosmetiku strašně střídám, ale tenhle pudr mám už několik let.. :D

    OdpovědětVymazat
  47. Páni, tady měl někdo štěstí :)
    Chtěla bych vyzkoušet ten lak,zatím máme doma jen od Rimmelu ty 60 sekundové.

    OdpovědětVymazat
  48. ja mám ten púder a je naozaj dobrý:)pekný článok

    OdpovědětVymazat
  49. jéé,to by se mi taky líbilo vyhrát ^
    http://dreams-in-heart.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  50. Vlastním jen pudr, ale velice mne zaujal ten nadlak :)

    OdpovědětVymazat
  51. Rimmel laky miluji! Kvůli štětečku ! :) Na ty stíny sem koukala a možná si je pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  52. kamarádka ten pudr miluje, mě zase tak nevyhovuje. co se makeupu týče, vypadá vážně dost tmavě a stejně jako ostatní produkty, mě nijak moc nezaujal.
    co ale musím vychválit od rimmelu je makeupu match perfection (ne v pumpičce, ale v kelímku) a to je pro mě opravdu makeup číslo jedna!

    OdpovědětVymazat
  53. Tyhle recenze se vždycky hodí :) já používám tento rimmel pudřík a jsem spokojená :)
    Jakou uni a obor vlastně studuješ, Mio??? K.

    OdpovědětVymazat
  54. Gratuluju k výhře Mio :) A souhlasím pudr stay matte od rimmel je úžasnej, já sama ho používám už delší dobu a stále se k němu vracím opravdu mi vyhovuje ze všech nejvíc. A rtěnku by Kate jsem si také oblíbila ale akorát 003 odstínu :)

    http://baru-ka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  55. Tento make up mám a som s ním maximálne spokojná, pretože mi konečne sadol odtieň, má super konzistenciu, dlho vydrží, nestiera sa + super cena, takže myslím, že mu aj zostanem verná :) Špirály len málokedy kupujem tie isté okrem vodeodolnej, vodeodolnú len Extra Super Lash a žiadnu inú... tiene, púdre, lícenky som neskúšala, ale ani sa nechystám :o)

    OdpovědětVymazat
  56. Mám rtěnku a dneska jsem si koupila make-up, tak jsem na něj zvědavá :).
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Mio, máš opravdu moc pěkný blog a vždy si tu najdu své. Jsem stejně světlý typ a díky Tvým radám neutratím tolik peněz za produkty, jež mi nesedí. Díky :-) S čím mám problém, je Tvé obočí. Trochu mi vždy zkazí dojem z celkového nalíčení. Nezkoušela jsi sadu na úpravu obočí od E.L.F.u? Já jsem dlouho hledala to pravé a tohle si myslím, že není špatné... Měj se krásně, Eva

    OdpovědětVymazat
  58. Lak Lycra pro od Rimmelu je super. Jinak kosmetiku Rimmel moc nepoužívám, měla jsem řasenku, lesk na rty a tužku na oči a nic z toho mi moc nenadchlo. Zůstávám věrná svým oblíbeným výrobkům a sem tam vyzkouším něco, ale řasenku, korektor a make-up neměním.
    Tvé články mám ale moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  59. mě teda ta řasenka vyhovuje vubec se mi nedrolí a nemam z ni slepeny řasy neni nejlepší ale ani ne tak hrozná jak jí popisuješ ty ale je to jenom muj názor mě vyhovuje ;)

    OdpovědětVymazat
  60. To je výhra! och super :)
    Ja vlastním makeup a púder..a mám na ne celkom istý názor ako ty! A najmä ten púder..ešte som naň nepočula jediné negatívum, vydaril sa im.
    Ostatné výrobky som nemala možnosť vyskúšať...a teda škoda, že sa im ta riasenka nepodarila. Napriklad fialovú Sexy Curves mám rada..
    No škoda, že rúž ti nesedí ja by som ho brala hneď ;-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  61. niektoré vyzeraju užasne hlavne puder, a riasenky. :D no od rimmel som nikdy nemala dobru riasenku tak sa ani nedivim. :D inak super článok

    OdpovědětVymazat
  62. Moc výrobků od Rimmel nemám, dvě rtěnky, které nestojí za nic a pár laků na nehty, se ktrými už je to naštěstí lepší.. co mě ale zaujalo je ten pudr, za tu cenu ho určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  63. Já už dlouho používám tento pudr, bohužel mi vždycky nějak spadne na zem a rozdrolí se .D Taky mám tvářenku a rtěnku, ale moc je nepoužívám .)

    OdpovědětVymazat
  64. Mia dovolila som si ťa spomenúť vo svojom príspevku, dúfam, že to je v poriadku. :)
    http://bobalastrange.blogspot.com/2012/01/blogs-blogs-blogs-and-blogs.html

    OdpovědětVymazat
  65. hahah Maxipes fík :D :D

    jinak máš nejlepší recenze na kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
  66. Z těhlech věcí mám pouze pudr a za žádný jiný bych ho už nevyměnila.. :) Je opravdu nejlepší ze všech co jsem zkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  67. já mám ten pudr a jsem celkem spokojená, i ten make-up vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  68. Já mám tu tužku na oči a vůbec není špatná. používám ji tedy spíš ke kouřovým očím, že linku rozmažu štětcem a na to je super. Na klasické linky spíš ne, ale tak na to jsou nejlepší gelové stejně.

    OdpovědětVymazat
  69. ten puder a lak mám aj ja a som maximalne spokojná :) super prispevok dakujem vyskusam aj ja ešte nejake vecičky :)..a mimochodom máš krásne modré oči :))

    OdpovědětVymazat
  70. já bych zrovna brala tu rtěnku! :D

    OdpovědětVymazat
  71. milá "menovkyňa" ďakujem krásne za tvoj komentár :) veľmi si ma potešila a aj ja ďakujem Bobinke, že som objavila zase tvoj blog!:D ako vidím tiež si závislá na kozmetike, tak ako ja, takže tiež máš určite o jedného followera naviac :)) a držím palce v škole :))

    OdpovědětVymazat
  72. Teda Mio, mavnadila jsi mě že bude i zítřejší článek tak sem pořád chodím a jještě stále nic:( snad se brzo uzdravíš;)

    OdpovědětVymazat
  73. Jak to tak čtu, tak nejsem jediná,co miluje pudr od Rimmelu :)) Používám ho už asi rok a jsem maximalně spokojená :))

    OdpovědětVymazat
  74. Ten pudr jsem měla a byl super, ale make-up od Rimmelu v kombinaci s Rimmel pudrem už nikdy. Mám mastnější pleť a potom to působilo hrozně maskoidně a slézalo to.

    http://cinderellasnuts.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  75. Značku Rimmel mám veľmi rada, zatiaľ som od nich nemala jeden zlý produkt. Najradšej mám laky z radu lycra-pro, moje obľúbené už nejaký ten rôčik :)

    OdpovědětVymazat
  76. Já mám právě tu rudou rtěnku a dělám si zálusk i na ten pudr, na ten sem četla samou chválu.. :)

    OdpovědětVymazat
  77. Ja jsem už měla pudr stay matte a můžu říct že je výborný!!! Je to zatím moje jednička mezi pudry!
    http://lipstickboom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  78. Anonymní27.01.12 9:43

    Tak já teda nevím. Mě ten pudr strašně zklamal. Všichni píšou kladné ohlasy, tak jsem asi divná, ale já jsem snad horší pudr neměla. Ano zmatňuje, ale až mrtvolně. Po nanesení vypadám vážně hrozně, jako figurína. Rozjasnění jsem taky nezpozorovala. Takže už mě asi nebude dlouho dělat společnost. Kate

    OdpovědětVymazat
  79. Kosmetika od Rimmel není vůbec špatná,hlavně ty laky na nehty jsou fajn.:)
    BTW: Mrkněte se na můj blog.Recenzuju kosmetiku ,oblečení apod.:)

    http://sharkasreview.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡