Dermacol

Dnes jsem po delší době ze zvědavosti najela na oficiální web kosmetiky Dermacol a jsem přímo okouzlená novým vzhledem, že musím dát tip i na blogu. Dřívější stránky byly nic moc, protože při nákupu v eshopu nebyly dostatečně dobře rozeznat odstíny výrobků a bylo tam toho nějak moc. Zkrátka celkem dost nepřehledné. Web však očividně prošel radikální změnou, která mu velmi prospěla. Odstíny jsou krásně vidět a výrobky jsou přehledně roztříděné, obnovené a dopodrobna popsané. 
Dermacol je jedna z mých nejoblíbenějších značek, nejen proto, že je česká (a pokud jste slyšeli, že není - není to pravda). Jejich Make-up cover a báze pod make-up patří mezi revoluční výrobky. Ceny této kosmetiky jsou velice příjemné pro mojí peněženku a dosud se mi nestalo, že bych byla s nějakým výrobkem nespokojená. Neumím si představit, že bych šla plavat bez mé nejoblíbenější voděodolné řasenky Volume mania, nebo neměla v kabelce žádnou krémovou dlouhotrvající click rtěnku. Pokud jste Dermacol ještě nevyzkoušeli, dejte mu rozhodně šanci. -> Dermacol eshop

Zajímalo by mě, zda máte nějaké své oblíbené Dermacol výrobky?

Pozn. Tento článek není reklamní. Doporučuji Vám eshop a značku ze svého vlastního přesvědčení.

66 komentářů:

  1. používám make-up cover a nedám na něj dopustit! s další kosmetikou ale nemám zkušenosti, ale chystám se vyzkoušet nějakou rtěnku :)

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej tu novou click rtěnku. je super do kabelky, protože se nikdy sama neotevře. Mají nádherný odstíny a jsou pěkně krémové. :))

      Vymazat
  2. Anonymní23.01.12 8:48

    Mám paletku stíny/tvářenka/pudr, samozřejmě bázi pod make-up pearl energy, konturku na rty, dvě glitter tužky na oči, fixing powder, preference lip gloss, dva make-upy-imperial a 24h control. Z péče mám sérum stress control (to mám vážně docela ráda, zvláštní je, že se nanáší až na krém).

    OdpovědětVymazat
  3. Mezi mé oblíbence patří jednoznačně Make-up Cover a také fixační pudr, tyhle výrobky používám každý den :)

    evelinbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní23.01.12 9:06

    Satin Base funguje perfektně, ale to složení je přímo hrůzostrašné. :/ Už ji nepoužívám, od té doby, co jsem objevila Matující krém Ryor, ji ani nepotřebuju. :) Tento týden si chci konečně koupit sypký pudr, věřím, že mě nezklame. Jo a taky tu krajkovou tvářenku, zrovna ta na fotce má úžasnou kombinaci barev!

    OdpovědětVymazat
  5. Dermacol miluju, hlavně bázi pod make up a fixační pudr!

    OdpovědětVymazat
  6. Matt Control mejkap, najlepšiu bázu a skúsim rozhodne fixačny púder. Parádny článok Mii :)))

    OdpovědětVymazat
  7. stranky jsou fakt moc hezke
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Já používala v pubertě make-up na pupínky :o) Ale posledně jsem švidrala na novej dermacol budlík v DM-ku... Tak možná něco aji koupím :o)

    OdpovědětVymazat
  9. souhlasím, tato značka je úžasná, je česká a kvalitní. Já mám od Dermacolu nejradši Make up cover, bázi pod make up, fixační pudr, třpytivý tónovací krém a také jejich tvářenky (ty malé, kulaté).

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní23.01.12 9:52

    Opravdu ta voděodolná drží? Vydrží i opakované potápění? Byla jsem velmi zklamána "voděodolnou" od L´Oreal za 400 Kč, a proto už se dívám podezřele na všechny...

    OdpovědětVymazat
  11. miluju jejich báze pod make-up, fixační pudr, pěnové oční stíny, třpytivý tónující krém, sérum Stress control a make-up cover :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem s Dermacolem začala poměrně nedávno, ale čtyři výrobky se hned staly mými "nej" - báze pod make up, kaviárový make up, "neviditelný" pudr a řasenka Imperial. Jak jsem jinak v kosmetice "promiskuitní", tak u těhle výrobků už nejspíš zůstanu :)

    OdpovědětVymazat
  13. ja pouzivam make up pure gold a je super. ja mam problem najst dobry odtien, kedze som dost svetla.

    OdpovědětVymazat
  14. Ja som od neho skusala make-up a ten mi moc nesadol a odvtedy nic, ale naozaj pekna stranka ::)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Do Dermacolu jsem se zamilovala až tento půlrok. Koupila jsem si minerální pudr (04) jako máš na obrázku a je skvělý :) také jsem měla Imperial make-up odstín "pale" a byla jsem s ním naprosto spokojená. Ještě navíc krásně voní po kytkách.

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem si konečně pořídila make-up cover a co dokáže s moji nejproblémovější bradou je neskutečný, takže o tom budu muset brzy napsat článek. Protože tenhle make-up musí mít každý!:D Řasenka Imperial je moje nejoblíbenější a mamka používá tu na růst a fakt jí to pomáhá, takže taky paráda.

    OdpovědětVymazat
  17. Od dermacol používám čistící pleťová mléka a čistící pleťové vody... Vyzkoušela jsem i pudr a také jsem byla spokojena i pudr příjemně voněl. Přemýšlím, že vyzkouším i podkladové báze, ale pořád se nemůžu nějak rozhodnou a pořádně rozhoupat... :) Miuš doporučila by jsi bázy pod makeup?

    http://baru-ka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. Na 100% souhlasím, Dermacol miluju, mám od nich spoustu věcí a ještě nic mě nezklamalo, mají skvělé makeupy, stíny, rtěnky, lesky, tvářenky, bez jejich báze bych už nemohla existovat :), skvělá značka, pro mě něco jako Ryor na pleť, prostě tradiční česká a výborná kosmetika :).

    OdpovědětVymazat
  19. Mám oblíbenou bázi pod makeup satin a fixační pudr. A těším se až vyzkouším jejich pěnové oční stíny :)

    OdpovědětVymazat
  20. Pravda pravdoucí,ta rtěnka je nejlepší na světě!

    OdpovědětVymazat
  21. Stále Dermacol len objavujem...a čakám kedy nám rozšíria tu mimi paletku v DM :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Já vůbec nevím, proč jsem ještě Dermacol nezkusila. Přitom mě láká tolik věcí:)Budu to muset konečně napravit:) Moc se mi líbí lesky a rtěnky a zajímá mě ta voděodolná řasenka:)

    OdpovědětVymazat
  23. Hned vím o 5 věcech který hrozně nutně potřebuju :) a 10% sleva se hodí.

    OdpovědětVymazat
  24. Od Dermacolu jsem zatím zkusila jen řasenku do vody ;)) http://colorwardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  25. Moje stálice od Dermacolu jsou fixační pudr a pudr se vzorem krajky, na ty nedám dopustit :) Naopak jsem se hrozně zklamala řasenkou Obsession, ta byla děsná :/

    OdpovědětVymazat
  26. Kytičkovej lesk na rty, hrozně krásně voní :)) A chci vyzkoušet tu bázi :)

    OdpovědětVymazat
  27. Mám rada make cover, fixační pudr, pak takový ten barevný pudr , ten je úžasný a taky laky na nehty :) určitě se toho najde ještě víc.

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  28. Já úplně miluju jejich odličovací mléka, těm asi budu věrná hodně dlouho... A pak taky fixačnímu pudru, ten je prostě boží :D

    OdpovědětVymazat
  29. Dermacol mám ráda , poslední dobou mě zaujaly ty krajkované tvářenky a pudry :)

    OdpovědětVymazat
  30. Dermacol i přijde supr, je to faknová česká značka, rozhodně bych také každému doporučila alespoň vyzkoušet...
    A tak trochu OT... Máš tu Lash Grow Serum? Je dobrá?

    OdpovědětVymazat
  31. Mam oblibeny ten hodne kryci make-up barandov, pak ten s vytazkem z orchideje, krajkovy pudr a paletku na cesty.

    OdpovědětVymazat
  32. Ten design stránek vypadá moc pěkně :-) Vím o tom že několik kamarádek také nedá na Dermacol dopustit a abych se upřímně přiznal přesto že jsem kluk / gay / mám ve své kosmetické přihrádce také jeden tělový krém právě od Dermacolu a vyhovuje mi na plných 100 %.

    www.czechblondyn-blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. Určite s tebou súhlasím, dermacol je skvelá značka :) Mám od nich pár výrobkov a som veľmi spokojná :) Určite vyskúšam aj zmatňujúcu bázu pod make-up, z ktorej som mala vzorku a presvedčila ma a ty si ma zase inšpirovala ku kúpe rúžu, púdru, make-upu či tónujúceho krému na leto :)

    OdpovědětVymazat
  34. Make-up cover je bezkonkurenční!

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Mio!:)uvažuju nad tím,že si pořídím od Dermacolu make-up cover.Chtěla jsem se tě zeptat jaký odstín používáš?Jsem dá se říct stejný typ jako ty...chtěla jsem vyzkoušet podle testerů který mi nejvíc sedne,ale tam mají velmi omezený výběr odstínů,spíš většinou hodně tmavé.Děkuji moc

    OdpovědětVymazat
  36. Od Dermacol mám snad jenom tu samou řasenku jako máš Ty a je fakt dobrá! Díky za tipy na výrobky :)

    OdpovědětVymazat
  37. mám řasenku a makeup. nejvíc spokojená!

    OdpovědětVymazat
  38. Make up cover je skvělý! A taky mám glittery a laky na nehty... Jinak děkuji, tímto příspěvkem jsi mi připomněla, že jsem chtěla pár výrobků objednat :-) Hlavně tvářenku, tónovací krém a pudr :-D

    OdpovědětVymazat
  39. Make up cover je super na pleť s nějakým zvěrstvem v podobě tmavých míst, apod. Tudíž mám doma asi tři! Přesto věc na kterou nedám dopustit je jejich pudr, který jako jeden z mála nedělá žádné fleky :)

    OdpovědětVymazat
  40. Já mám od Dermacolu pouze jednu tužku na oči a to je nejhorší tužka, co sem kdy měla.. :( :D ale plánuju vyzkoušet make-up, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  41. Pravidelně používám jejich bázi pod make up, je nejlepší kterou jsem zatím vyzkoušela na podzim a zimu ideální :)

    OdpovědětVymazat
  42. Od Dermacolu mám krajkový pudr a už ho používám dost dlouho a neplánuji přejít na jiný. O e-shopu jsem vůbec nevěděla, děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
  43. prave jsem zjistila, ze uz nevyrabi cover odstin 207. saakra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, sakraaaa. :DD Evidentně jsme stejné běloby. :)

      Vymazat
  44. Já zbožňuji jejich báze. Make-upy mají také hodně kvalitní.

    OdpovědětVymazat
  45. tak od Dremacolu mám Acnecover make-up a jsem s ním nadmíru spokojená :) používala jsem aj jeden čas Toning cream 2in1,ale ten pro mě nebyl to pravé... mám teda aj řasenku,ale jelikož mám umělý řásky, tak ji občas používám jen na spodní řasy ;)
    http://originalbys.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  46. Nezkoušel někdo tu odličovací houbičku? http://www.dermacol.cz/cosmetic-sponge-9315
    Jinak díky za recenzi na štětec maXfactor!!:)

    OdpovědětVymazat
  47. Nič od Dermacol ma ešte nesklamalo. Už som vyskúšaka make-upy, púdre, trárenky, očné tiene a maskary a so všetkým som bola spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  48. Make-upy od Dermacolu, jsou dobré, vždy jsem byla spokojená :) Plánuju vyzkoušet víc výrobků ..

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Mio,
    teď jeden příspěvek trochu mimo mísu... Pokud si děláš tyto stránky sama, tak klobouk dolů, jsi opravdu nápaditá a šikovná. Čtení a pokoukání je to zábavné a inspirující, díky za to. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti za milý komentář. :) Udělá mi hroznou radost, když mou práci někdo ocení. :)*

      Vymazat
  50. Poslední dobou je Make-up cover "The must"

    OdpovědětVymazat
  51. Děkuji za všechny komentáře a jsem moc ráda, že máte s Dermacolem podobné pozitivní zkušenosti, jako já. :)

    OdpovědětVymazat
  52. Chválím blog, je opravdu úžasný. Co se týče výrobků od Dermaolu, měla jsem hydratační vodičku a odličovací krém a byla jsem spokojená. Zítra se plánuji mrknout po brně po rtěnce,jestli ji nenaleznu, budu si ji kupovat přes internet.

    OdpovědětVymazat
  53. Dneska jsem si koupila tu řasenku na růst tak jsem moc zvědavá jestli mi ty 3mm polepší nebo ne :D a jinak miluji ten zlatý make-up je dokonalý jak jako korektor tak i jako make-up a obyčejný krajkový pudr za 9O korun je taky špičkový :)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, chtěla bych zkusit ten make-up Matt control nebo 24h Control, nemáte někdo zkušenosti ?

    OdpovědětVymazat
  55. Musím říct, že Dermacol je opravdu dobrá značka + má skvělé báze pod make-up, doporučuji a rtěnku si hned musím objednat :))

    OdpovědětVymazat
  56. teď mají v rosmannu akci tak jsme si pořídila makeup s orchidei za 149 a k tomu jsem si mohla vybrat duo tvarenku a jsem s obojim moc spokojena tak doporucuji zajit se tam podivat;)

    OdpovědětVymazat
  57. Jak používáte make-up cover? mě přijde hrozný, je strašně vidět i jako korektor

    OdpovědětVymazat
  58. Jo a mimochodem maji v rosmannu všechny make-upy ve sleve oproti strankam.Například ten matt control tam byl za 189,imperial 149,... a ke kazdymu tvarenka v hodnote 129

    OdpovědětVymazat
  59. make up cover jako korektor,make up pure gold a krajková tvářenka...super koupeno v akci v Rossmannu

    OdpovědětVymazat
  60. Nevíte kde bych mohla ještě sehnat paletku stíny/tvářenka/pudr ?? na internetu není skladem a nikde ji nemůžu najít :-( Děkuju

    OdpovědětVymazat
  61. Dermacol je podle mě jedna z nejlepších drogerijních značek kosmetiky! :-)

    OdpovědětVymazat
  62. Mám hodně velký problém, aby mi sedl pudr, nemyslím odstín, ale spíše, že mi po některých vyskočí pupínky a u Dermacolu s tím nikdy nemám problém. :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡