Testujeme Matující make-up od Catrice

Název: Infinite matt up to 18h make up
Značka: Catrice
Odstín: 020 Honey beige
30 ml, dlouhotrvající, žádný lesk, hydratační a bez oleje
Cena: 174 kč
Zakoupen: Rossman

BALENÍ
Skleněná matná lahvička s dávkovačem má velmi sofistikovaný vzhled, který připomíná make-upy dražších značek. Působí dost luxusně, ale je také poměrně dost těžký - nevýhoda na cestování. Pumpička se mi sice líbí, ale vadí mi, že když potřebuji už jen doladit některá místa na které stačí už jen maličko, tak i když se snažím, nejde mi moc korigovat velikost množství, kterou pumpičkou vymáčknu. Zkrátka je pumpička nepřítelem šetření. Vyplácáte toho zbytečně moc.

VŮNĚ
Vůně je velmi svěží a příjemná, Nesnáším příliš parfémované make-upy. Myslím si, že tento svou parfemací rozhodně nebude nikomu vadit.

KONZISTENCE A KRYTÍ
Konzistence je velmi dobrá. Není ani tekutý, ale ani příliš hutný, tak akorát. Tento make-up obsahuje údajně pigment odrážející světlo. Podobně funguje, jestli se nemýlím, Teint miracle od Lancôme. Make-up se aplikuje velmi dobře. Nedrolí se a dobře se s ním pracuje. Je velice přirozený v krytí. V první vrstvě je velmi lehký. Pokud přidáte vrstvu druhou, dokáže zakrýt maličké nedokonalosti. Nezakryje Vám však žádné velké dokonalosti, ale pěkně pleť sjednotí a hlavně zmatní, což je jeho hlavním posláním. Po aplikaci je pleť velmi příjemná na dotek. Čekala jsem, že mě bude pleť pnout a bude působit suše, jak po třech vrstvách pudru, ale zmýlila jsem se. Vůbec ho necítím a pleť se mi rozhodně po celý den neleskne mastnotou, což je s mou t-zónou celkem zázrak. Normálně si make-up nejméně jednou za den trochu přepudruji, ale s tímto make-upem to není potřeba. 

VÝDRŽ
Co se týče trvanlivosti, 18 hodin je opravdu přehnaný slib. 12 hodin by bylo o dost realističtější. Já jsem tedy pro 10 a to je pro make-up za necelé dvě stovky skvělý výsledek!
Shrnutí:
Je vhodný pro všechny se smíšenou a mastnou pletí. Středně kryje a zůstává matný po celý den. Není podle mě vhodný na velmi aknózní pleť a na pleť suchou. Pokud je Vaše pleť velmi citlivá, určitě vyzkoušejte nejprve tester, protože make-up obsahuje silikony, které mohou někomu vadit.


MŮJ NÁZOR
Make-up se u mě určitě zařadil mezi jedny z nejlepších drogérkových make-upů, které jsou u nás dostupné. Velmi mě překvapil, že nevysušuje a přitom pleť opravdu vydrží celý den bez lesku. Líbí se mi balení. Dokonce i s tou pumpičkou se dá smířit, protože jde odšroubovat a dostat se dovnitř vatovou tyčinkou nebo štětcem (když tedy nijak nepospíchám). Určitě si jej pořídím znovu, ale spíše až na léto (má pleť teď není mastná, ale spíše smíšená a na zimu potřebuji i větší krytí).

Snažila jsem se výrobek ,,rozpitvat" do sebemenších detailů, protože mě o tento článek žádalo dost čtenářek, tak snad Vám tato recenze byla alespoň trochu užitečná. 

33 komentářů:

  1. woooow twnto clanek je i pro me :D ! dekuji mio moc :) tato recenze je pravdepodobne jedna z tvych top .... doufam ze si tve sikovnosti jednou vsimne!
    XOXO Kejsi

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že málo kryje, jinak je sympatický...

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně na tento make-up jsem se dívala a už ho měla i v košíku, ale nebyla jsem si jistá, tak jsem ho vrátila zpátky do regálku. Mám pocit, že díky tobě a tvým postřehům se pro něj s čistým svědomím vrátím. Díky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. skvela recenze! skoda, ze ja nejsem moc typ na zkouseni novinek, mam rada svji osvedcenou klasiku a neco noveho si koupim, az kdyz mi ta stara vec dojde... stejne si ale tvoje recenze rada ctu :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně jsem si říkala, kdyby víc kryl, tak bych ho i vyzkoušela, ale takhle asi odolám.. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pre mňa nepoužiteľný,ale recenzia je to dobrá :)

    giveaway whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. neeee Mio já tě nesnášim! :D už mám 2 make-upy, co si chci koupit a tohle je třetí... (a samozřejmě mám doma 4 další, co používám:D)

    OdpovědětVymazat
  8. vypadá skvěle , asi se budu pořád opakovat ale chybí mi rossman u nás prostě není

    OdpovědětVymazat
  9. :) no vidíš a na mě působil úplně jinak. Měla jsem o něm i video a šíleně mi zmastil pleť. Po pár hodinách, kdy jsem se přepudrovala je jakoby slil do map a místy zase zmastil T-zónu.

    OdpovědětVymazat
  10. Tiež mám problém s T zónou a potrebujem dobrý, zmatňujúci make-up, takže tento si asi zaobstarám :).

    OdpovědětVymazat
  11. Na to, že je za dvě stovky vydrží opravdu dlouho, to je super :) Já používám make up od L'Oreálu a zatím mi vyhovuje, tak uvidím příště, ale nad tímhle určitě stojí za to popřemýšlet. Díky :)

    OdpovědětVymazat
  12. vypadá skvěle, možná bych si ho i koupila, pokud se v brzké době dostalu do Rossmana :))

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem strašně moc ráda že se tu objevila tahle recenze :)) koukala jsem na stránky Catrice a moc se mi zalíbil. Brzo mi dojde můj nynější make-up a koukala jsem po novém. :)) Možná právě díky téhle recenzi si ho koupím ;)) děkuju!

    OdpovědětVymazat
  14. Mia, vedela by si spravit nejaké fotecky, kde by bolo vidno intenzitu krytia? Či už na tvári alebo na ruke.... Vďaka.

    http://rianaslife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. vypadá dobře, ale mě vyhovují jen pěnové make-upy :))) takže nic pro mě ...

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ďakujem za skvelú recenziu, dnes som si poňho bola v našom DMku :)) Teším sa, až ho otestujem. Vyzerá fajn, aj tá jeho vôňa nie je vtieravá :)

    OdpovědětVymazat
  17. skvělá recenze:) myslím, že až mi někdy dojde makeup, na tenhle se v drogérii rozhodně podívám :)

    OdpovědětVymazat
  18. Strašně se mi líbí to matné sklo... Asi si tenhle makeup koupím až mi dojde ten co mám teď =D

    OdpovědětVymazat
  19. Téda, vypadá dost dobře.Přemýšlela jsem o koupi, ale nechtěla jsem zbytečně vyhazovat peníze, když by nefungoval (což jsem předpokládala). Koukám tedy, že jsem mu zbytečně křivdila a že si ho v blízké době koupím :-)

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. :) určitě na něj kouknu i když já moc make-up nepoužívám , ale uvažuji o objednání Revlonu :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, moc mě bavíš. Obdivuji tě, za strávený čas (třeba i na úkor školy, zájmů a kamarádů) tady na blogu protože příprava musí dát určitě spoustu práce. Tvé články a recenze jsou perfektní! Jen tak dál! :) Zdraví Markét

    OdpovědětVymazat
  22. Vypadá dobře, strašně se mi líbí lahvička! :-)
    Já make-up vůbec nepoužívám...

    OdpovědětVymazat
  23. hodně dlouho jsem nad ním stála, ale než make-upy tekuté mám ráda pěnové a navíc mám velmi suchou pleť od čehož mě i prodavačka odrazovala, tak jsem nakonec zvolila jiný..:)

    OdpovědětVymazat
  24. škoda že nekreje víc :(

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  25. vypadá na pleti opravdu moc hezky a přirozeně. jen už mě štve, jak každý píše že mu make-up nebo pudr nebo podobně vydrží dlouho matný, jen já mám vždycky se vším problém a můžu se jít přepudrovat už po 6ti hodinách.. :D to je tak nefér :D

    OdpovědětVymazat
  26. A já jsem s ním zase spokojená a připadá mi, že kryje celkem dobře.
    Ale na každé pleti je to jiné a chce to opravdu vyzkoušet.
    Jinak je to fajn makeup, pěkně ,,vypadá" a za ty peníze plní svou funkci :)

    http://zuzizuzana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. mam ho tiež :) mam svetlu pokožku a ten najsvetlejši je parada :)

    OdpovědětVymazat
  28. Vážne ďakujem za typ lebo make upy od catrice ma dosť lákajú a asi teda viem prečo :))

    OdpovědětVymazat
  29. Bezvadný článek, Mio, na tyto makeupy jsem minule koukala, ale nebyla jsem si jistá, tento tedy asi nebude pro mě,ale ten druhý, myslím Photo Finish, bych chtěla zkusit :). A vidím, že jsme se obě nadchly pro catrice :D, i já od nich musím zkoušet stále něco nového a zatím mě nic nezklamalo, je to podle mě fakt dobrá značka ;)

    OdpovědětVymazat
  30. MOC DÉKUJU, byla jsem jedna z těch která se tě tu na něj ptala. popsala jsi ho uplně bezvadně,si skvělá. bohužel mne by asi nevyhovoval..

    OdpovědětVymazat
  31. a nezdá sa ti, že na pleti trochu oxiduje? mám ten najsvetlejší a po pár hodinách mi pleť z neho viditelne stmavne... teraz neviem, či je to len môj pocit alebo to tak je :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. me to taky tak prijde poslednich par dni jinak se mi li a vyhovuje mi :-)

      Vymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡