Já a Essence + novinky

Jako první bych chtěla dodat, že levné neznamená vždy nekvalitní. Ano, miluji kosmetiku, ale zatím nejsem ten typ, který měsíčně vyhazuje tři tisíce za tři výrobky. Snažím se najít levnější, a přesto dobré, alternativy. Kdo tvrdí, že je kosmetika Essence celá špatná, moc výrobků pravděpodobně nevyzkoušel. Já jsem Essenci věrná už od jejích počátků v Čechách. Někdo tvrdí, že tato značka dělá fake výrobky (že vše odkoukává od kosmetiky MAC a podobně). Ale řekněte mi, které značky to dnes nedělají? Já jsem naopak moc ráda, že se Essence inspiruje, vyvíjí, ale cenově zůstává stále stejná. Má tak krásné obaly, zajímavé odstíny, skvělé laky na nehty, netestuje na zvířatech, měsíčně se objevují novinky, má ty nejlepší výprodeje a sladké webovky www.essence.eu (kde se mimochodem dozvíte předem o připravovaných novinkách a nových kolekcích). Neříkám, že mi naprosto všechny výrobky, které jsem si koupila, 100% vyhovovaly, ale v  porovnání ceny a kvality je Essence jedna z mých nejoblíbenějších drogérkových značek

A proč zrovna dnes píšu tento článek? Do drogerií se totiž řítí spešl nové výrobky. Z mých zdrojů vím, že by se v regálech měly objevit už tento týden. Na co se můžete těšit, najdete pod článkem (co mě nejvíce zaujalo). 



No, nemůžu se dočkat. O:) Zaujalo Vás něco z těchto novinek? Co vy a Essence?
PS: Dnes připravuji ještě jeden článek.

34 komentářů:

  1. jéé, ještě že v budějkách je rossmann, musím se tam zajet mrknout, dík za tipy =)

    OdpovědětVymazat
  2. Také se na novinky moc těším! Ani nemůžu říct, na co konkrétně, protože musim okoukat všechno:D:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já půjdu po lacích, jako vždycky:-)Některý tyhle odstíny vypadaj fantasticky, tak snad budou i ve skutečnosti. Jinak jsem nedávno pořídila Essence rtěnku, nefunguje jako sytá rtěnka ale spíš jako lehce barvící lesko-balzám, což mi ale naprosto vyhovuje!

    OdpovědětVymazat
  4. ja na šminky moc nie som, ale laky vyzerajú pekne.

    lesimple.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Musím mít ten zlatej lak!!!! A doufám, že dorazí i matující top coat..

    Adélka

    OdpovědětVymazat
  6. Nove barvy laku se mi libi, ale vytaci me, ze jsou jejich laky vzdycky druhy den po nalakovani opryskane a vubec nic nevydrzi. Ale jasne no, za 28 kc..

    OdpovědětVymazat
  7. Nemůžu říct, že bych essence neměla ráda, třeba Glossy lipbalm je skvělý lesk a jejich doplňky jako pilníčky nebo skládácí kartáč jsou super, ale vůbec mi nevyhovují třeba jejich tužky, měla jsem 2 a z obou mě pálily oči.Je pravda že když jsem v drogerii tak si radši koupím něco od Maybelline.Ale myslím že je spousta holek, kterým essence vyhovuje, takže si nemyslím že je to špatná značka

    OdpovědětVymazat
  8. Mě Essence nevadí ... mám asi 4 laky a s těma jsem spokojená. Žádnou jinou věc jsem zatím neměla, ale koukala jsem, že teď by měli mít nově matující papírky tak pro ty si nejspíš zajdu :))) Jinak ty laky vypadají skvělé a líbí se mi jich tam více ... ty jsou jasná volba :)

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, celá ta načka me zaujala! jakmile od neceho vyzkousim jeden produkt a jsem spokojena, tak zkousim dal a zustavam verna, dokud me neco vylozene nezklame... a u essence me nejvic bavi jejich cena (co si budeme namlouvat) a obrovska paleta laku na nehty.. takze za me rozhodne - ANO!:)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/ (probiha GIVEAWAY!)

    OdpovědětVymazat
  10. Waaaaaau musím letět do drogerky už tento tejden říkáš?

    Ano Essence miluju, mají super věci, ale stále si stojím za tím, že některé produkty si koupím raději dražší....Ale je pravda, že vzhledem k ceně je kosmetika opravdu super a "jde s módou" což se o jiných říct nedá, protože to, co je zrovna aktuální, nebo dobrý produkt, se sem nevozí... :(

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám Essence taky ráda, souhlasím naprosto se vším co si napsala.. :) hlavně sem ráda, že je to dobře dostupná kosmetika, kterou si můžu pořídit v síti drogérií a finančně mě nezruinuje :) už se těším na novou kolekci! To tam zase nechám majlant! :D

    OdpovědětVymazat
  12. úplně se třesu na crackovací laky!

    OdpovědětVymazat
  13. Zrovna dnes jsem byla okouknou essence, jestli už mají u nás nové výrobky a nejenže byly, ale byly taky už celkem vyžrané (nebo že by jich měli jen tak málo? :). Třeba ten lesk Tint it! tam zbyl už jen jeden :) Stejně mě ale moc toho nenadchlo. Šla jsem tam hlavně kvůli tomu štětci na tvářenku, ale stál nějakých 90 Kč, což mi přišlo dost, myslela jsem, že bude max. za 60, takže jsem ho tam nakonec nechala. Jinak lesk na rty XXXL nudes mám z dřívějška, zřejmě mají jen nové odstíny, a ten je super, voní jak cukrová vata, nelepí a dělá rty krásně šťavnaté :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně Essence moc nevyhovuje, sice na tu cenu je ta kvalita vlastně hrozně dobrá, ale já jsem takový typ, co si stejně pořád dokola kupuje své oblíbené výrobky a nepotřebuje každý měsíc zkoušet něco nového... Své špice jsem už našla a zkoušení nové dekorativky je pro mě většinou zklamání. Jako třeba ty crackovací laky od Essence. Ale ten pudřík se mi líbí, po tom se v drogerce podívám :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám essence taky moc ráda :)) Zaprvé některé výrobky jsou opravdu super i kvalitou ;)) a navíc ta cena! Já už se taky těším ;D zejtra musím do drogérky!!

    OdpovědětVymazat
  16. naprosto s tebou souhlasím, levné neznamená špatné, a v poměru cena-kvalita je essence výborná. skoro celé moje denní líčení se skládá z produktů essence - makeup, tekutá linka, stíny, tvářenka....
    a z nové kolekce mě zaujal ten matující pudr :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám Essence ráda. Přesně jak říkáš: nebyla jsem se vším spokojená, ale to se mi stalo i u dražších výrobků. Takže prsty nahoru!

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. Mně se hrozně líbí ten štětec, transparentní pudr a laky v podzimních barvách, jinak nic dalšího neplánuji vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  19. Miluju Essence a řekla bych, že některé laky mi vydrží i dýl než ty drahé značkové :)

    OdpovědětVymazat
  20. Souhlasim s tim nazorem na Essence. Vyhoda je i v tom, ze kdyz chci napriklad vyzkouset nejaky odstin stinu, ale nejsem si jista, jestli mi bude sluset, tak si mohu koupit levne od essence a zas tak neobrecim, kdyz mi sedet nebudou a budu je nucena vyhodit nebo dat mladsi sestre :)

    OdpovědětVymazat
  21. mě zaujal ten štětec :) jelikož jsem všechny nějak polámala a řekla jsem si že si koupím nějaký kvalitní, tak to bude možná tento :)

    OdpovědětVymazat
  22. v pátek jsem si koupila ten krásný bronzový lak Be optimistic, podkladovou bázi pod oční stíny a stíny Stay all day.. a je fakt, že stíny s použitím báze držely opravdu celý den, to se mi snad nikdy nestalo :-o
    chtěla jsem si koupit ještě ten nový sypký pudr (15g), ale nakonec jsem si vzala sypký od NYC (za stejnou cenu ho bylo 20g) :-)
    ještě se chystám pořídit si štětec na pudr a oční stíny a taky se těším na novou kolekci Urban messages :-)

    OdpovědětVymazat
  23. ale třeba tak před dvěma roky jsem si koupila rtěnku krásné barvy a šíleně mi vysušovala rty, takže jsem ji poslala dále.. ale většinou mi jejich výrobky vyhovují :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Dneska jsem na to koukala :) je to úžasný, ale šla jsem pro razítka tak jsem si je prostě koupila.ale příště chci štětečky,lesk a řasenku :D kamarádka si koupila bázi pod oční stíny, tak jsem taky zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  25. ty laky na nehty vypadají moc dobře, já teda doma skoro nic od nich nemám - asi jen jeden lak na nehty - upřímně, ta nízká cena- pořád přemýšlím, jestli je to kvalitní...ale u hodně lidí je to oblíbená značka..uvidíme, třeba si časem koupím víc, než jen laky, jinak ale co se týče obalů, tak třeba ty lesky na rty nebo tak by mohly vypadat elegantněji
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  26. Óóó, moc pěkné novinky. Asi se na ně půjdu brzy podívat. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Nedávno jsem se rozhodla že si sundám gelové nehty a tak nakupuji laky ve velkém a essence mi opravdu vyhovuje mají spoustu odstínů. Nehty si stejně lakuju často takže mi nějaké to oprýskání vůbec nevadí jednoznačně palec nahoru :))

    OdpovědětVymazat
  28. aj ja mam essence moc rada, nevyskusala som UPLNE vsetko ale to co hej mi viac menej sadlo a ta cena je neprekonatelna! ;)
    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  29. Jediné za co v kosmetice utrácím nejvíc, jsou krémy a séra...ale u dekorativní kosmetiky to nepřeháním. Asi se konečně vypravím do Rossmana a zkouknu, co tam pro mě zbylo...laky odteď nakupuju jen u Flormaru, ale sháním linky, pudr a nějakou rtěnku :)

    OdpovědětVymazat
  30. Velmi ráda bych stoprocentně souhlasila s názorem, že vše levné, není nekvalitní, ale u mě to bohužel funguje do té doby, dokud nemám porovnání. V průběhu víkendu jsem měla nakupovací mánii a nakoupila si v Sephoře spoustu laků od ORLY a O.P.I. a pro mě jsou s Essence absolutně neporovnatelné - krytí, schnutí, lesk se bohužel s Essence nedá vůbec srovnat :-(

    OdpovědětVymazat
  31. Půjdu se podívat na řasenku a lesky:)

    OdpovědětVymazat
  32. Od essence jsem vyzkoušela dost věcí a něco je fajn, něco hruza. Proti levne kosmetice nic nemam ale prijde mi, ze to pak svadi k tomu kupovat na kvantitu misto na kvalitu (viz silenstvi s ELF) a taky pak i omlouvani nekvality hlaskami typu : No jo, ale za tu cenu.....

    OdpovědětVymazat
  33. jeee, ten měnící lesk jsem si koupila minule a bylo mi líto, že ho už nemají. super, že bude zase znovu :)

    Fashion&Chocolate - >>Enter Giveaway<<

    OdpovědětVymazat
  34. Od dnes hledám tyhle výrobky po drogeriach.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡