Winter / Spring wishlist

Tak jo. Sice moc nejsem na novoroční předsevzetí, protože když něco chci, jdu si za tím bez ohledu na to, jestli je začátek, polovina nebo konec roku, ale rozhodla jsem se pro vytvoření si malého přehledu věcí, které bych si chtěla v první polovině tohoto roku pořídit. Ráda bych si tímto wishlistem ujasnila, co opravdu potřebuji, a zamezila tak unáhleným neplánovaným nákupům.



  • Nedávno jsem si koupila šedý dlouhý vlněný kabát a ráda bych si ještě pořídila jeden hnědý. Chci aby byl také z kvalitního materiálu, jednoduchého střihu bez zapínání. Vlastním samé parky a bundy a pozoruji, že ačkoliv jich mám několik, nosím je dost nerada. Takže bych mohla udělat čistku, nějakých se zbavit a pořídit si ještě jeden pořádný camel coat.
  • Další položka není úplnou nutností, ale i tak bych si ráda letos pořídila novou kabelku. Byla bych ráda pokud by se mi podařilo sehnat nějakou pěknou a praktickou, ideálně v jiné barvě než v černé. Černou mám maxi shopper bag ze Zary, střední kabelku z Topshopu, crossbody menší kabelku z Reserved a kožené psaníčko z Topshopu. Ha ha. Takže to by stačilo. Bylo by super mít i nějakou větší/střední kabelku v šedé nebo jiné neutrální barvě.
  • Do čeho jsem se zamilovala je New Era New York Yankees 39thirty fitted cap. Nepamatuji si, že bych někdy nosila kšiltovky, ale ráda zkouším nové věci a mám pocit, že by nějaká taková k mému stylu celkem sedla. Ráda bych sehnala černou, navy nebo šedou v mé velikosti.
  • Co si letos rozhodně musím pořídit jsou další tepláky. Čtete dobře. Jedny skvělé jsem dostala od maminy k Vánocům a je mi v nich tak pohodlně, že je často nosím nejen cestou na cvičení, ale i když jedu na nákupy potravin nebo třeba do IKEA. V minulosti bych si asi klepala na čelo, kdyby mi někdo řekl, že budu chodit po Praze v teplákách, ale dneska už to vůbec neřeším. I tepláky můžou vypadat skvěle a hlavně se v nich cítím skvěle, takže vyřešeno.
  • Ano, i mně se to stalo. Došly mi všechny sedící make-upy a už tak měsíc používám smíchané tři korektory dohromady. Jejich kombinace odstínů a krytí mi naprosto stačí, ale nerada bych si je všechny vypotřebovala, vzhledem k tomu, že nejsou úplně nejlevnější, proto bych si ráda pořídila kvalitní hydratační makeup, který bude středně krýt a sedne mi skvěle hlavně odstínově. Velmi mě zaujal Intensive skin serum foundation spf 40 značky Bobbi Brown. V butiku jsem již před Vánoci poprosila vizážistku, aby mi pomohla vybrat odstín a ten mi sedl naprosto dokonale, takže do něj asi půjdu. Pokud jde o makeup, jsem si jistá, že je chytré si připlatit. A jasně, že bych se vůbec nezlobila, kdybych k makeupu měla i originální Bobbi foundation štětec.
  • Kamarádce jsem k Vánocům pořídila Konjac sponge a už mi ji stačila pochválit, takže ji letos musím vyzkoušet i já. Je to něco nového a jsem na tento způsob čištění pleti velmi zvědavá.
  • Minulý rok jsem šněrovacímu trendu na botách odolala. Jediný pár, který mě zaujal, byl od Balenciaga, když jsem byla na pracovním výletě v Milánu, ale vzhledem k jeho ceně jsem jaksi odolala. Letos, pokud na nějaké hezké boty se šněrováním narazím a budou mi dobře sedět, tak do nich asi půjdu. 
  • A teď k nejpotřebnějším třem věcem. Tou první je hezký bytelný kryt na telefon. Všechny mám poškrábané nebo jinak zničené. Aktuálně mám telefon v krytu, na kterém je Ariana Grande, který jsem si minulý rok dovezla z Berlína z koncertu, ale upřímně se za něj trochu stydím. Ariany zpěv miluji, ty vzpomínky miluji, ale na telefonu ji mít nemusím, ha ha.
  • Další věcí, kterou nutně potřebuji je spodní prádlo. Mám nejraději nebarevné a bezešvé, ale nepohrdla bych i nějakou pěknou krajkovou podprsenkou. A také si chci letos pořídit nějaký CK komplet, protože věřtě mi nebo ne, žádné prádlo od Kleina , kromě pyžama, ještě nemám! Justin Bieber by se mi vysmál. Nedávno jsem někde četla, že má své #mycalvins na jedno použití. :D
  • A ze všeho nejvíce bych potřebovala nový notebook, protože momentálně používám naprostého chudáčka, starého dědečka. Ale to bude asi zdlouhavější proces, protože musím vybrat takový, který bude super, jak vzhledově, tak i vnitřkem.


source pinterest


Jaké tři nejdůležitější věci si letos na svůj nákupní seznam napíšete vy?


28 komentářů:

  1. Já mám momentálně na novoročním wishlistu pouze jednu věc a to koťátko :) Tak snad nám to vyjde podle plánu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásný! Já jsem přesně před týdnem přišla o milovanou kočičku, takže i když jsem z toho v háji, tak někde v koutku tuším, že si tuto "položku" letos taky odškrtnu.. O to víc, pokud se naskytne pomoc nějakému opuštěnci z útulku.. :-) Tak šťastnou ruku při výběru kámoše! :)

      Skills of Art

      Vymazat
  2. Čo sa môjho wishlistu týka, zháňam veľkú čiernu kabelku za lacno ❤️🙄 Keďže nemám brigádu popri škole (nezvládala by som to) musím si peniaze našetriť inak... Ale asi jedine tá čierna kabelka je moje "must have" tento rok :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna na tuhle RM kabelku jsem se včera dívala, ale v černé. Sháním nějakou kvalitní, nejlépe černou a taky šedou. Na designerskou asi úplně nemám (:D), tak snad se mi podaří nějakou hezkou sehnat, a za rozumnou cenu. Makeup rovněž potřebuji, došel mi MUFE Ultra HD, tak hledám náhradu. A taky nové štětce, spoustu nových štětců :D. Na které momentálně šetřím. A samozřejmě spoustu pečující kosmetiky, protože mi vždy dojde všechno najednou, ach jo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře jsi to vystihla.. ACH JO! :D 🙋🏼

      Vymazat
  4. Tenhle rok je pro mě nejdůležitější Olympus PEN, štětce Zoeva a instax mini 90 :).
    Nový kabát bych potřebovala taky :D.

    tpatc.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Kabelka, štětce Zoeva (ve Vídni v Douglasu je mají překvapivě levněji než na českým e-shopu) a jarní/podzimní bundičku, která mi 100% sedne.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Miuš :) Tiež mám tu kabelku zo Zary, ale začali sa mi na nej trhať uši :( Nemáš s tým tiež problém? Mala by som pri sebe prestať nosiť toľko vecí...ale keď pred odchodom z domu som vždy presvedčená, že budem všetky nutne potrebovať!:D A wishlist je super! Dúfam, že ďalší urobíš čoskoro a nie až za pol roka :)) Máme podobný vkus, tak ma veľmi bavia :)

    OdpovědětVymazat
  7. tak to máš krásny wishlist :)) na mojom wishliste je nejaký hydratačný makeup so žltým podtónom a v mojej cenovej hladine to je ako hladať ihlu v kope sena :)) potom asi olympus pen na krajšie fotky a nový notebook potrebujem :) takže mi stačí tak 1000€ :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám na wishlistu retro kolo :-D, pin up šaty a midi sukni :-)

    OdpovědětVymazat
  9. To prádlo je nádherné! Také mám braletku na wishlistu!

    Happy Tuesday!
    xoxo Suzy ( ˘ ³˘)♥
    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych si během příštího půl roku chtěla pořídit nové černé boty na podpatku a taky by se mi líbilo nějaké hezké krajkové prádlo. Nic jiného momentálně nepostrádám, ale ono se určitě něco najde.^^

    OdpovědětVymazat
  11. ony se takové seznamy zdají jako vhodné k zabraňování zbytečným nákupům, ale praxe funguje jinak (aspoň podle mé zkušenosti) :D každopádně je fajn vytyčit si cíle, ať člověk zbytečně nebloumá a ví, co opravdu chce a potřebuje :)

    OdpovědětVymazat
  12. ten seznam je užasní no jamam v planu spousta oblečení a knihy

    OdpovědětVymazat
  13. Z tohto wishlistu by som si tiež vedela vybrať. Ak ti môžem odporučiť kryt na mobil, pozri značku Spigen - ich kryty sú doslova nesmrteľné :-) Ja mám rovno tri ;-)

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělý seznam! Já pátrám také po jednoduchém kvalitním kabátu, ale ráda bych černý. Jinak takový mé velké přání, které bych si letost chtěla splnit je nějaký menší foťák nebo kamerka na natáčení vlogů :) A vvidím, že na fotku jsi vybrala Mac, tak pokud uvažješ nad jablíčkem, můžu jen doporučit :))

    OdpovědětVymazat
  15. všetko by som presne potrebovala aj ja ! :D až na tú šiltovku..z toho mám pocit ako keby som šla na tenis :DD ..ale tak možno ma za pár mesiacov pochytí to isté a zapáči sa mi :)) a čo sa týka nejakej veci,ktorú by som tento rok určite chcela..je nový objektív na foťák :))

    OdpovědětVymazat
  16. Až na tu kšiltovku, kterou si na Tobě zatím nějak neumím představit to jsou super věci! :) .. Já si nákupní seznam na rok 2016 nedělám, to se bude asi postupně vyvíjet, ale za úspěšné zkouškové jsem si slíbila nějakou pěknou kosmetickou taštičku a ještě něco, což jsem teďka zapomněla co :-D ale tu taštičku chci 100% - jen je docela problém sehnat nějakou vkusnou, menší jen tak do kabelky a zároveň za ní nedat miliony :)

    Tak ať se Ti tvá přání plní! Měj se hezky :)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  17. Právě se budeme s přítelem stěhovat a tak chci zúžit svůj šatník a o těch nejdůležitějších kouskách, které by tam měli být jsem napsala na svém blogu www.thebestyle.cz, z toho už jsem si pořídila nový křivák, klobouk, černý kožíšek (pokud ještě přijdou mrazy), černý delší a teplejší svetr, růžový pudrový svetr a postupně v tom budu pokračovat, dokud nebudu mít takové ty nejvíce univerzálnější kousky..:-) Ještě že jsou teď ty slevy..:-)

    OdpovědětVymazat
  18. Já bych si konečně chtěla pořídit rtěnku od Mac, koukám po ní už fakt dlouho... :-) A pak nějaký pořádný bílý/šedý rolák, ale ten se mi nedaří nikde sehnat :-/
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Mio, ten kabát je super!:) A ten kryt mám už objednaný, jan v bílo-zlaté:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  20. tak kabelku (nebo spíš kabelky) já potřebuju jako ďas! a samozřejmě i tunu líčidel, jako obvykle :D
    www.houseoffame.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Tak ten tác na notebook nebo co to je, je perfektní!

    neplecha na plechu

    OdpovědětVymazat
  22. Z vytúžených kúskov máme spoločný pohodlný kabát v "camel" odtieni a praktickú kvalitnú (pre mňa jedine koženú) kabelku v inej ako čiernej neutrálnej farbe. Obidve položky hľadám zatiaľ bezúspešne.
    S teplákmi to mám podobne, nikdy som si nemyslela, že v niečom takom vybehnem niekedy do mesta (aj do posilky chodím "nahodená"), ale pred rokom som si kúpila dva úžasné luxusné kúsky, ktoré si neviem vynachváliť. Obyčajné tepláky by som si okrem posilky a obývačky na seba nedala... :D
    Zaujala ma ale podložka pod notebook, ktorú si asi zoženiem.

    OdpovědětVymazat
  23. Na jaro chci obohatit šatník o nějaké kvalitní oblečení na běh :) Pak toužím po Chanel Mademoiselle, přes zimu používám Chance, ale nějak už jsem jí přesycená... A pak asi nějaký Shuffle, starý jsem hodila do pračky i s mikinou... :/
    Ale dokázala bych si navymýšlet padesát věcí, co bych chtěla :D

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Mio, jako vždy nutně "potřebuju" novou kabelku :D A jednu už jsem koupila.. Můžu se Tě zeptat, jaká to je kabelka na Tvé fotce? Líbí se mi její styl. Jinak samozřejmě "potřebuju" i kosmetiku a spoustu dalších věcí :)

    OdpovědětVymazat
  25. krásny príspevok <3
    http://worldbynicole.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡