Black, grey & rosegold details

Čauko! Po delší době jsem tu zas s outfitem. Tento jsem musela vyfotit, protože mám na sobě mé aktuálně nejoblíbenější oblečení a jednu skvělou novou věc. Tou je kšiltovka od New Ery. Pamatujete na můj poslední wishlist? Jedna položka splněna! Konečně jsem ji sehnala. Na snapbacks.cz je teď nově naskladnili a mají zatím všechny. Líbí se mi šedá s bílou, navy s bílou, černá s bílou, ale černá s černou byla má vysněná. Nemohla jsem ji nikde sehnat ve velikosti S/M, takže mám velkou radost, že jsem ji sehnala. 

Dál mám na sobě můj nový kabát, který teď nosím denně, protože má přídavek vlny, takže je v něm krásně teplo. To samé ombré rolák, který obsahuje vlnu i mohér. Není nad kvalitní materiály. Kabelku už znáte. Mám ji strašně ráda. Vejde se mi do ní vše potřebné, a přitom to není obrovský shopper. Boty jsem dostala od sestry k Vánocům a naprosto je miluji. Adidas superstar jsou nesmrtelné, a navíc jsou v rosegold limitce, takže je s radostí ladím s mými oblíbenými rosegold doplňky. A nesmím zapomenout zmínit mé high waisted skinny jeans od Cheap Monday. Konečně jiné kalhoty, než jen z Topshopu, a jsou taky super!

New York Yankees 39thirty cap - New Era (Senovážná6) - coat&handbag - Reserved I turtleneck sweater - Pietro Filipi I skinny jeans - Cheap Monday (Woodies.cz) I shoes Adidas Originals by Stan Smith I wishbone necklace - Orelia (ZOOT.cz) I watch - Jet Set I Bracelet - Pandora I lipstick - Urban Decay (Sephora) I Powerbank - Coolpad

Photos by Dominika P.

Lak mám z H&M v odstínu Bordeaux a rtěnku od Urban Decay (Matte revolution lisptick). Tu nejtmavší v odstínu Blackmail. Akorát jsem si ji nanesla jemně prstem. V plné palbě je totiž skoro černá. A jak tak koukám na své vlasy, už nutně potřebuji nový střih. Myslím, že to zas zkrátím tak o deset centimetrů minimálně, ať mám hezký tvar a klídek.

A v závěru se musím přiznat, že netuším, čím je to způsobeno, ale zdá se mi, že je teď obecně dost stresové období. Denně se snažím načerpat novou energii a večer jdu do postele úplně vysátá a polomrtvá. Špatně se mi vstává a jsem ve všem neskutečně zpomalená. Jsem hodně pozitivní člověk, a tak jsem si nemohla všimnout, kolik mě poslední dobou napadá negativních myšlenek. Zajímalo by mě, jak to máte teď vy? Já doufám, že mě tohle divné období přejde a vše bude zas fajn. Mějte se krásně, snažte každou negativní myšlenku nahradit dvěma pozitivními, a také se sem zas brzy vraťte. Budu ráda. Hezký pátek! - M.

40 komentářů:

  1. Krásné věci, hlavně ty botky, z těch jsem úplně unešená a začínám být taky posedlá rose gold haha :-) jinak to s tím stresovým obdobím to mám úplně stejně. Pomalu zjišťuji, že leden je nějaký špatný měsíc všeobecně, už více roků po sobě. Přitom by to mělo být naopak že? Nový rok a tak :-) Snad se to zlepší jak u tebe, tak u mě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Úplný paradox. :) Děkuji a také přeji lepší dny. :)

      Vymazat
  2. tá kabelka a kabátik to je úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Celý outfit je super :)) brala bych i tu čepici :)) a to já kšiltovky nesnáším :D

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  4. skvelé, veľmi ti to pristane!

    OdpovědětVymazat
  5. Mio, v první řadě sluší Ti to :). A v té druhé. Taky jsem teď měla takový divný dny,nemohla jsem ani spát, cítila jsem se celkově nějak pod tlakem, hodně špatně. Ale pak jsem o tom nahlas promluvila, probrala to s přítelem a hned se mi ulevilo a začala jsem být víc pozitivní. Občas to období taky mám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za super komentář i za kompliment. :)

      Vymazat
  6. vyzeras super, tie tenisky a rolak ma uplne dostali, ja milujem rosegold doplnky a milujem kombinaciu so sedou farbou a bordovym licenim (lakom), proste skvely outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je nádhera! Vypadáš božsky, Miuš. Tento styl ti nehorázně pasuje! <3 Líbí se mi k tomu i ta vínová rtěnka.

    OdpovědětVymazat
  8. Kabelka ma hned zaujala, a necakala by som, ze bude z Reserved! :D
    S negativnymi myslienkami som to mala poslednu dobu rovnako..posledne mesiace som nejak frustrovana celkovo z medialnej tvorby - pocnuc TV programami, casopismi, az po blogy a YT, vsetko mi to miestami pride take plytke a bezobsazne, cest vynimkam. Kazdopadne z toho (a tiez v navale sebareflexie) prameni obcas moja nechut k dalsiemu blogovaniu.

    sju loves

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tak zajímavý komentář Sju! Občas to cítím stejně, ale blogování mi přináší rozhodně víc radosti a zábavy, než negativity, takže v tom zatím stále pokračuji.

      Vymazat
    2. Jo to aj mne..to su take tie nalady, kedy sa ti chvilu nic nechce, ale potom to prejde a zas mas plno napadov :)

      Vymazat
  9. Tohle je super a moc ti to sluší! Adidas tenisky jsou skvělé a už se nemůžu dočkat, až zase budu nosit ty mé. Kšiltovku už jsem neměla na hlavě několik let, a asi ještě dlouho nebudu. Připomíná mi moje dětství :D, ale na tobě vypadá opravdu dobře :).

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadas opet skvele.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  11. ta rtěnka je dokonalá, krásnej kontrast! :) jsi najednou úplně jiná :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. přesně tuhle kšiltovku bych chtěla - musím mrknout, jaké barvy tam mají :) moc ti to sluší, vypadáš báječně :)
    grey news outfit & international shein giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. tohle je tak parádní outfit! Moc se ti to povedlo!!<3
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  14. Mio moc ti to sluší opravdu perfektní

    OdpovědětVymazat
  15. to je pecka, kabát je dokonalej a kšiltovka je top!

    OdpovědětVymazat
  16. to rosegold jsou vazne super, ja mam ty klasicky bilo cerno zlaty a jsem s nima taky spokojena..

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  17. Tak tohle ti nejvííííc sluší Miuš. Pecka!

    Káťa z withlovek.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Šiltovka je úžasná a vlastne aj celý outfit. Tento štýl ti veľmi sekne.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  19. krásný a ležérní outfit, moc Ti to sluší!♥
    - Šárka -

    OdpovědětVymazat
  20. Miuška, tie tvoje vlásky krásky :-)
    Ja mám stresové obdobie momentálne tiež, vybavuje sa mi škola v zahraničí, s tým spojené ďalšie vybavovačky, meniace sa počasie... :-/ už nech je Marec a toto všetko za mnou :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Úžasnou outfit a ty tenisky ♥

    OdpovědětVymazat
  22. pěkný outfit, já sice botaskám moc nefandím, ale dokud jsou takhle krásně čisté tak se mi v tvém podání líbí :)

    Puntíkatý blog

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné fotky a vypadá to vše dohromady moc pěkně. Jen mi přijde škoda, že je kabát takový ten pytloidní typ, žádné vypasování v pase, takže to samozřejmě postavě moc nelichotí, že.. Ale na druhou stranu je asi moc pohodlný, což je fajn a asi to hlavní:)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡