2015 Beauty favourites (part three)

Ahoj! Konečně jsem tu se třetí, poslední, částí oblíbenců za rok 2015. Poté bych ráda v rychlosti zrekapitulovala minulý rok, a pak se už pustím do aktuálních témat, kterých mám naplánováno hned několik a moc se na ně těším!

Ráda bych vám doporučila značku Naturalium obecně. Vyzkoušela jsem od nich už několik výrobků a byla jsem spokojena. Hlavně tedy s parfemací, která není chemická. Je opravdu ovocná a ve většině případech návyková. Oblíbila jsem si hlavně sprchové pěny a tělové spreje, které používám i v interiéru, jako osvěžovače. 
Mým oblíbeným parfémem za rok 2015 byl určitě Atelier cologne Mandarine glaciale. Jak už svým názvem napovídá, voní po mandarinkách a je to něco naprosto unikátního. Miluji ho hlavně za výdrž. Příběh parfému si můžete poslechnout zde. U nás je značka dostupná exkluzivně v Sephoře. Určitě značku vyzkoušejte. Ze stejné řady jsou v nabídce ještě magnolie nebo fíky.


V roce 2015 jsem se seznámila se značkou NAILSinc. Dnes mám od této značky už 4 laky - světlé i tmavé, a musím říct, že to jsou jedny z nejlepších laků, co jsem kdy vyzkoušela. Krásně kryjí, mají super výdrž, v Sephoře i slušný výběr odstínů. Jen tedy jejich cena je vyšší (kus se pohybuje kolem 400 Kč). Doporučuji vyzkoušet řadu Nailkale. Věřte mi. Stojí to za tu investici. Na fotce můžete vidět lak, který byl v limitce ve spolupráci s Victoriou Beckham. Naprosto ho miluji a přeji si, aby mi nikdy nedošel.

Stejně tak, jako laky NAILSinc mám ráda laky od Estée Lauder. Mám jeden matný a dva klasické lesklé. Všechny tři mám ráda a jsem s nimi moc spokojena. Krásně kryjí, drží a EL má super odstíny. Jedinou nevýhodou je, že jsou bohužel k dostání exkluzivně jen v buticích značky Estée Lauder.


Sprchový gel Lord od Misrule a tělový kondicionér Christingle od LUSH přišly s vánoční limitkou. Jestli sprchový gel uvidíte k sehnání (teď v 50% slevě), hned jej berte! Tělový kondicionér byl zařazen do stálé nabídky. Sprcháč má tu nejdokonalejší vůni (teda podle mě haha) a Christingle je naprosto luxusní věc. Obsahuje bambucké máslo a je tedy hutný, takže pokožku bohatě vyživí. Navíc voní po mátě, která je příjemná, lehce chladivá a osvěžující. Naprosté skvosty. A příští rok Lord of Misrule kupuji ve velkém!



Dalším produktem od LUSH který vám nesmím zapomenout doporučit je (maska na vlasy) Roots hair treatment. Tento zázrak si jednou za čas vmasíruji do vlasové pokožky (u kořínků), počkám 20 min, poté Roots smyji. Následně si vlasy klasicky umyji šamponem a kondicionérem tak, jak jsem běžně zvyklá. Produkt jsem si zamilovala v Anglii ve městečku Poole, kde jsem mohla navštívit Lush hair lab a nechat se tam hýčkat. Slečna, která se o mě starala, mi na vlasy nanesla polovinu masky! Vlasy jsem měla úžasné, ale vzhledem k ceně s produktem tolik "neplýtvám", a i tak funguje. Líbí se mi, jak pokožku ochladí, jelikož obsahuje mátu a dodá vlasům už od kořínků výživu a lesk (obsahuje med a olivový olej).

A posledním skvělým produktem, který bych vám chtěla doporučit je Batiste dry shampoo. Nejraději používám ten třešňový nebo tento speciální pro blond vlasy, avšak hodně jsem četla a slyšela, že nevyhovuje odbarveným blondýnkám. Já si vlasy nebarvím a nemám je u kořínků tolik světlé. Mám spíše tmavé blond až světle hnědé vlasy a tento suchý šampon na mě funguje naprosto skvěle. Krásně voní, vlasy skvěle "refreshne", zafixuje je a dodá jim tvar a objem. Obecně mám značku Batiste mezi všemi suchými šampony nejraději.


Doufám, že se Vám série těchto článku líbila.
Mějte se krásně a dejte mi v komentářích vědět, zda máte zkušenost s něčím z výše uvedených.

20 komentářů:

  1. po naturalium už pozerám dlhšiu dobu a stále sa neviem rozhodnúť nad vôňou :) či melón, broskyňa, jablko.. všetko musí voňať dokonalo :)) a súhlasím s batiste šampónom, niekedy si ho len tak nastriekam už len kvôli tej vôni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Z těchto věcí mám zkušenost jen s šampony Batiste a moc mi nevyhovují. Za mě jednoznačně vede ten starý klasický Amica :)

    Podzim 2015: oblíbené kosmetické produkty

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Dva sprchové gely Naturalium jsem dostala pod stromečkem, a jsem na ně natěšená, bohužel musím už jen počkat, až vypotřebuji těch 5, co mám na vaně načaté, haha.:-D Každopádně s Batiste jsem také spokojená.:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Naturalium produkty sú top. U mňa všetko melónové vyhráva na plnej čiare. Všetky spomenuté produkty Lush ma dosť lákajú, tak sa na ne určite pozriem. Čo sa týka Batiste, ich suché šampóny sa stali mojou každodennou pomôckou. Krásne dodajú do vlasov objem a úžasne ich prevoňaju <3

    Srdečne pozývam všetkých ku mne na Giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  6. Naturalium produkty jsem si taky moc oblíbila a už jsem vyzkoušela snad všechny tělové krémy. Teď si chci pořídit i tělový sprej, tak snad z něj budu také nadšená. Lush miluju a mám v plánu si pořídit právě i nějaké produkty na vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Od Naturalium jsem měla malinový šampon, který mi vůbec nesedl, strašně mi mastil vlasy. Ale co je od nich naopak pecka, tak je melounový sprchový gel, ten je vážně skvělý. A s Batiste suchými šampony můžu jen souhlasit, jsou nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  8. Lush a Batiste jsou moji pravidelní oblíbenci :) na lush nikdy nedám dopustit! prostě to umí!

    Style Solution blog

    OdpovědětVymazat
  9. Od Naturalia jsem dala mamce k vánocům kokosový šampón a sprchový gel a nemůžu si pomoct a furt ji ho kradu:D... . Konečně jsem měla možnost se poprvé podívat do Lushe v Praze a koupit si něco k vánocům a jsem nadšená .. takže sdílím tvou radost:)..
    A k tomu parfému jsem jednou čichala v sephoře a musím říct že by mi určitě nevadilo takhle vonět!:D..

    OdpovědětVymazat
  10. Batiste je take muj naproto nej nej nejoblíbenější nesnáším, kdyz vyzkousim jiny suchý šampon a připadám si jako bych si na hlavu vysypala kilo mouky. Mius sledu ji te uz nejakou tu dobu a mívala si dříve uplne platinovou blond, barva co mas ted je tedy přirozená a dříve si mela odbarvene? Urcite take musim vyzkouset tu masku, nejak mi hodne prořídly vlasy a nevim co s tim :(

    OdpovědětVymazat
  11. Christingle je neskutečný :). Měla jsem ho ve vzorečku a určitě v létě pořídím, do horkých dnů se bude perfektně hodit :).

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkný článek :). Ty suché šampony jsou nej!

    OdpovědětVymazat
  13. Hezké věci, něco od Naturalium bych chtěla vyzkoušet, nejspíš něco kokosového a suchý šampon Batiste je moje stálice :) A roots od Lush nevypadá taky vůbec špatně!
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  14. Naturalium mám tělový sprej peach a voní skutečně jako broskve, kupovala jsem na krasa.cz a plánuju zkusit i další

    OdpovědětVymazat
  15. Výborný článok, chcem to všetkooo :-D Asi budem musieť ísť v dohľadnom čase do Lushu :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc by mě lákaly ty produkty od Lush :) samozřejmě už hlavně kvůli vůni a krásným originálním obalům :) a šampony Batiste nemají chybu, docela zvažuji koupi toho fialového na objem :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jakou má ta maska na vlasy prosím cenu a trvanlivost?:) mě lush okouzlil už hrozně dávno, i když je dražší, spíše mě prozatím odrazovalo, jak rychle se produkt musí spotřeboat (což je samozřejmě pořád plus, protože to vypovídá o tom jak je to úžasně přírodní kosmetika! ale vzhledem k ceně, mě to zatím bohužel odradilo :( )

    OdpovědětVymazat
  18. Chtěla bych zkusit cokoliv od Lush... Musim si ho konečně koupit :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělé produkty :)
    www.trendybk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡