You are BELLISSIMA!

Krásnou neděli! Dnes bych chtěla napsat krátký report z akce, na kterou jsem byla minulý čtvrtek pozvána značkou Bellissima. Bellissima je italská značka, která nabízí technologii pro vlasy, pleť, tělo a nehty. Čtvrteční event se konal v příjemné italské restauraci Hostaria. Představen nám byl nový fén na který údajně právě běží reklama v televizi, a také kulma na vlasy. Nad kulmou bych se chtěla pozastavit.


Bellissima nabízí většinu běžných produktů, které mají v nabídce ostatní značky, ale každý z nich dělá trochu jinak. Důkazem je tomu i tato automatická kulma Revolution Ricci & Curl, která má dvojí směr otáčení a "silk effect" pro rovnoměrné rozložení tepla a ochranu vlasů. Vlnění s ní by mělo být rychlé a nenáročné. Nicméně mně osobně to s ní zas tak moc dobře nešlo. Nedokázala jsem si udělat pěknou vlnu, ale věřím, že to chce cvik, nebo natáčet užší prameny vlasů. Na akci byli i dva kadeřníci, kteří nás s kulmou učili. Pomohli mi vytvořit jemné "plážové" vlny.


Já jsem využila i služby vízážistky Markéty, se kterou jsem si skvěle popovídala o kosmetice.

Restaurace Hostaria pro nás připravila výborná jídla. Já jsem si dala výborné vege rizoto.

*Content Marketing - Elite Bloggers 

S holkami (Bárou, Míšou a Alex) jsme před odchodem ještě strávily nějaký čas u Smileboxu. Potvrdila jsem si, že se při Smilebox focení opravdu neumím tvářit. :D Vlastně tohle focení asi moc nemusím, ale na druhou stranu jsem si odnesla hned několik fotek na památku. 

Jak se líbí nová kulma Vám? Líbí se Vám? Nebo dáváte přednost klasice?

17 komentářů:

  1. Uprednostunujem vlny, ale mam pocit, ze mi kulmovanie hrozne nici vlasy a vysusuje ich... A to pritom pouzivam olejceky a masky kvalitnych znaciek. Ak mozem tak si z casu na cas dam na noc vascie natacky na vlasy a efet je uzasny a ovela setrnesi :) Inak nadherne fotky :) ako stale...

    OdpovědětVymazat
  2. musela to být super akce :)) pěkný článek Mii :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to vážně hezké. Takové "holčičí". :) Děkuju!

      Vymazat
  3. Všimla jsem si, že už jsi u Elite Bloggers. Co tě vedlo ke změně názoru? Vím, že na začátku kolem toho bylo dost negativních ohlasů ze strany některých tvých blokujících kolegyň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za zajímavý komentář a otázku Amy. :) Nešlo o změnu názoru. V minulosti jsem EB odmítla z toho důvodu, že jsem nesouhlasila s bannery na blogu, ale koncept se mi moc líbil. - (viz http://www.elitebloggers.cz/#!content-marketing/cyh0)

      Elite ale trochu upravilo podmínky. Každá z nás rozhoduje o všem sama. EB nám pouze zasílá nabídky a je na nás, zda je uznáme za zajímavé a vezmeme je, nebo to není náš šálek kávy a nabídku odmítneme. Upřímně jsem teď pyšná na to, že jsem součástí. To, co pro mě za tu chvilku, co v Elite jsem, EB udělali.. na to nestačí stokrát díky. Se vším pomohou, poradí, vše okamžitě zařídí a vyjdou mi vstříc. Jsem moc spokojená. S holkami si moc rozumíme, vzájemně se podporujeme, inspirujeme a motivujeme a s týmem Elite jsme jak jedna velká rodina. A přitom mě nic nesvazuje a můžu si psát co chci, spolupracovat s kým chci a být sama sebou, v čemž mě Elite podporuje. :)

      Vymazat
  4. Miuška myslím si, že tie vlasy sa im moc nepodarili :/ ty si vieš spraviť omnoho krajšie vlnky napr. tou kónickou kulmou :)) a čo sa týka mňa, uprednostňujem klasickú kulmu alebo potom so žehličkou, len by to chcelo takú novšiu zaoblenú :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsi určitě příjemně strávila den :) SLuší Vám to na fotkách

    OdpovědětVymazat
  6. Na těch fotkách ti to moc sluší ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na fotkách vyzeráš krásne Mia! Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  8. O značce jsem ještě neslyšela, určitě si o ní zjistím víc:) moc ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  9. Přijde mi, že si vlasy kulmou strašně ničím, takže mám v noci vlasy spletené do dvou copánků :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jste kočky a akce musela být jako vždy super :)). Vlny se mi líbí spíš takové ty obrovské lokny ,než jemnější, které dělá tahle kulma..

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡