How to: Perfectly straight hair

Krásný dobrý večer! V dnešním článku Vám chci ukázat jeden z mých dvou nejčastějších účesů, když mám trochu času si upravit vlasy více, než je jen rozčesat. Mými pomocníky při tvoření účesů jsou už dlouho překrásné produkty z mé nejoblíbenější Rose gold řady Respectissim od značky Rowenta. Zamilovala jsem si je protože je šetrné k vlasům a navíc jsou krásné. Úzkou žehličku Liss & Curl už mám věčnost a žehličku 7/7 s kulmou Precious Curls používám asi čtvrt roku. Dnes Vám povím o silnější žehličce, jelikož rozpuštěné rovné vlasy nosím skutečně nejčastěji a nejraději.

Asi takhle vypadají mé vlasy, když se probudím. Většinou rovné, ale trochu pomačkané. Určitě to znáte. Navíc, v minulosti jsem s tím problém neměla, ale poslední dobou se mi vlasy dost mastí. Podezírám z toho pražskou vodu, ale kdo ví, jak tomu je. Naštěstí existují suché šampony, které tedy momentálně používám ve velkém, protože mít si vlasy denně u mě neexistuje. Celý ten proces mytí a sušení moc nemám ráda. Takže se je snažím mýt jednou za tři dny, což mi s pomocí suchého šamponu (druhý a třetí den po umytí) vyhovuje a stačí.

Pokud chci mít hezké a rovné vlasy, tak si je přežehlím. Používám k tomu silnější žehličku Rowenta Respectissim 7/7. Jak už jsem zmiňovala v úvodu článku, tuto řadu jsem si zvolila protože se mi líbí její "white/rose gold/copper" design, a také kvůli tomu, že je šetrná k mým vlasům. Má speciální nastavitelnou teplotu 7/7, díky které si dokonale vyžehlíte vlasy, ale zároveň se jim nic nestane. Tato teplota je speciálně určena ke každodennímu použití bez poškození vlasů. Destičky jsou složeny z mědi a křemíku a spolu se speciálním tepelným systémem umožňují vysokou vodivost a rovnoměrné rozložení tepla, takže se žádné teplo neztrácí - vše jde do vlasových vláken a není potřeba vyšší teploty, jako u jiných žehliček. Musím potvrdit, že vlasy jsou nádherně rovné během chvilky. Já většinou používám i teplotu nižší, jelikož mi stačí. Žehlička se kompletně nahřeje za 30 sekund, je lehká, má otočnou šňůru a součástí balení je i ochranný uzamykací systém pro bezpečné skladování a cestování. 

Pokud si vlasy přežehlím a mám více času, často si zvedám vrchní část vlasů, které vyčešu a udělám z nich culík nebo nedbalý drdol. Používám k tomu Invisi Bobble gumičku a 2-3 pinetky. Je to pohodlné, celkem rychlé a myslím si, že to vypadá i dost dobře.
Suchý šampon používejte následovně: lahvičku před použitím pořádně protřepte, nastříkejte ze vzdálenosti 30 cm ke kořínkům jednotlivých pramenů, šampon pomocí prstů vmasírujte mezi vlasy (popřípadě vyčešte hřebenem). Výsledkem by měl být svěží účes s objemem a lehkou fixací.

 No není překrásná?


A pokud jste dočetli až sem, mám tu pro Vás překvapení, a to v podobě jedné žehličky a jedné kulmy (o které Vám napíšu zase příště). Každý komentář, který pod článek napíšete je soutěžní. Co napíšete je na Vás. Jen připište prosím svůj email. Dnes je středa. Soutěžní komentáře jsou platné všechny od teď až do pátku do 12:00. V pondělí v odpoledních hodinách pak tady v článku vyhlásím vítěze žehličky. (Příště si zasoutěžíme o kulmu!) *Pokud chcete sledovat novinky značky Rowenta, určitě koukněte sem. *A já velmi děkuji českému zastoupení značky Rowenta za tyto dva skvělé dárky do soutěže!

Jak si vlasy upravujete nejčastěji vy?

GRATULUJI Dominice U. (domi.u.43@email.cz)!

223 komentářů:

  1. Ahoj Mio, vlasy si žehlím denně takže by se mi nová žehlička určitě hodila, nejen proto, že tu svou mám už velmi dlouho ale taky proto, že tahle je rozhodně šetrnější než ta, co jí mám doma. Terka :)

    OdpovědětVymazat
  2. radka.hermanova@post.cz

    Miuško, přeji krásné Vánoce a děkuji za sebe i ostatní čtenářky, co pro nás děláš a že nám zpříjemňuješ dny tak krásnými články a dárečky.

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež ďakujem suchým šampónom za existenciu, už mnoho rán mi zachránili :) Vlasy mám rovné, no práve kvôli strachu z ich poškodenia si ich nežehlím, žehlička ma zaujala hlavne preto, že vlasy neničí.

    girlnamedz@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Jeej <3 kraasna je :) az po tvojom nadseni som si zacala viac vsimat rose gold farbu.. A zehlicka mi chyyba :/ hlavne taka vykonna

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem strašně ráda když někdo udělá takovýhle článek o úpravě vlasů. O kosmetice je toho všude plno, ale s úpravou vlasů je to dost bída. Už delší dobu totiž přemýšlím o žehličce a najít zajímavou a komplexní recenzi s popisem úprav a tím jak je majitelka spokojená, není úplně lehké. Děkuji
    ithil@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ta žehlička je teda nádherná!! Zajímalo by mě jestli jsi měla takhle dlouhé vlasy vždycky, nebo jsi někdy měla třeba mikádo? :)
    simca1711@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Miuš, žehlička je vážně překrásná. Závidím Ti ty dlouhé zdravé vlásky :-)
    Měj se krásně, Týna
    Kristy.zemanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Mio, tak ted jsem naprosto zmatena, jakou zehlicku si mam prat pod stromecek. :D Premyslim o svycarske znacce Valera, ale ta Tvoje ma zase daleko hezci design. To bude jeste tezke rozhodovani! :D

    Krasny advent Mius! :)

    Email: spackova.tereza1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Vlasy máš naozaj nádherné. :) Žehlička vyzerá zaujímavo, ja však už svoju mám, takže novú momentálne nepotrebujem.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  10. Zehlicku pouzivam viac menej denne, kedze moje prirodzene vlasy su mierne vlnite a kazda vlna inym smerom:D vacsinou vsak vramci setrenia vlasoc si zehlim len ofinu:) nova zehlicka by sa mi hodila, kedze moja uz po 5-6 rokoch vypoveda sluzbu:/pekny stvrtok prajem:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Mio, suché šampony použivám také často a žehličku mám také rowentu,ale tato vypadá skvěle! Přeji krásné svátky!
    Email: deniska-101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Mě se taky strašně mastí vlasy. Pomáhá mi, když si po umytí vlasy natupíruju a zlakuju, suchý šampony používám taky, ale zajímalo by mě, co taková častá úprava s vlasama udělá v dlouhodobým měřítku. Jenže bez toho to prostě nejde :/. Ale musím říct, že máš opravdu krásný vlasy :).
    hankanykodymova(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Dokonalá žehlička, po které už delší dobu koukám. Udělala by mi hroznou radost, bohužel nemám peníze nazbyt, tak když nevyjde tato soutěž,tak snad časem pořídím, protože je úchvatná a dostala mě na první pohled a pokud je i tak skvělá, pak je to prostě zlatá medaile! :-)
    danuuvel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Miuš, když vidím ty tvé krásně dlouhé vlasy, tak začínám litovat, že jsem si ty své nechala ostříhat. Moc ti to sluší a je moc fajn, že jsou teď články častěji <3 :)

    email: sara.kryspinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Všechny tři produkty vypadají úžasně. Vlasy při používání musí vypadat, ještě lépe. Mio, ty máš moc krásnéé vlasy. popelkovamarketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. ivapilarova@gmail.com

    Batiste suché šampóny sú najlepšie :) a tá vôňa... U nás na Slovensku som však ten blonde ešte nevidela... A máš krásne vlasy:)

    OdpovědětVymazat
  17. No jasný. Ty pomačkaný vlasy to je přesně ono! Nechápu, proč mě ještě nenapadlo pořídit si žehličku :D :D
    Navíc, kdybych ji náhodou vyhrála, udělala by velkou radost nejenom mně, ale i mojí mamince, která má krátké vlasy a žehlí si je každý den, aby měl účes lepší tvar a ta její žehlička už toho má taky dost za sebou a rozhodně nebude nejšetrnější a nová žehlička v domácnosti by jí určitě potěšila, takže by to byly vlastně dva dárky v jednom :)

    helenahrusova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Lucinka.janouskova1@seznam.cz

    Já si nejčastěji vlasy upravím tak, że si je vyžehlím, protože jinak vypadám jak ovce :D

    OdpovědětVymazat
  19. Jeej to by byl super darek k Vanocum, ta moje je už pár let stará :-) Já žehlím vlasy téměř každej den. Vynechám jen když jsem doma a občas když mám noční :-)
    lucieticha91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tak tato žehlička je opravdu nádherná! :) Kdyby se mi poštěstilo, ráda bych jí darovala mamince k Vánocům, jelikož má hoodně kudrnaté vlasy a byla by nadšená :) Přeji ti krásné a pohodové Vánoce, hodně čtenářů a hlavně zdraví :)
    Janča
    ja@sosmgp.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Jee, to je skvělá soutěž. A taky bezva žehlička. :-) Od Rowenty mám starší model Respect (asi z roku 2008), který měl nastavitelnou teplotu spolu s možností nastavení stavu vlasů (zdravé, mírně poškozené, zničené). Žehlička je stále ještě fajn, ale všímám si, že už z ní vyžehlení nevydrží tak dlouho, jako dříve. Nebo možná mám jen horší vlasy, kdo ví. Každopádně po všech těch Remingtonech jsem ráda, že vidím i propagaci jiné značky, i když Remington považuji za kvalitní, co se vlasových stylerů týče. :-) Jinak Batiste šampon mám taky, konkrétně ten růžový s vůní květin. A ten ve verzi Oriental vypadá dost zajímavě. :-)
    macakova.gabriela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Já si vlasy vůbec nežehlím, jelikož je mám strašně husté a trvá mi to minimálně tisíc let :D ale sestra si žehlí často i když má stejně husté vlasy jako já a moc jí to sluší :)
    Zirafka.Bara123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Já myslím, že cokoliv by sis s vlasmi provedla by bylo super, jsou totiž krááásné! :) cocoyoghurt@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Já žehlím, mám taktéž jednu od Rowenty, již asi 5 let, takže za novou bych se nezlobila ;) littlesmitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Novou žehličky bych chtěla na.vánoce, a zatím nemám vybranou, ale tato me velmi zaujala, dekuji za tip:-)
    Denisa.Dvorackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Pěkný článek. :) Je super, že si napsala, jak přesně suché šampony používat. To mně na některých blozích chybí a je to předpokladem jejich úspěchu.
    Já žehličku používám tak obden. Ta moje už mi dosluhuje, proto bych z nové měla obrovskou radost. :)
    johankaxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Miuška vlásky máš krásne a naozaj tá žehlička je úžasná :) ja mám bohužiaľ veľmi neposlušné vlasy, vrtia sa mi na všetky svetové strany a veru nepomohlo tomu ani ostrihanie po plecia, ešte viac sa mi to vrtí. Keď chcem vyzerať aspoň trošku reprezentatívne, tak si musím žehliť každý deň s mojou 6 ročnou žehličkou ktorá nie je in a nemá nastaviteľnú teplotu tak mi "zožiera" vlasy ... v tomto mi chýbajú moje dlhé vlasy po pás, kedy som len urobila nedbalý drdol a šla som, pri týchto mi pomôže len žehlenie :((
    17monika6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, já jsem několik let měla vlasy vlnité/ kudrnaté a dnes je mám spíše rovné a splihlé. Nevím, jak se to stalo a nejsem zvyklá se starat o své nové vlasy. :) Žehličku bych si moc přála, abych svým "novým" vlasům dala tvar..
    Moc Ti to sluší a super tipy v článku. :)
    Denisecka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Mne sa este nepodarilo objaviť žehličku na vlasy ktorá by udržala moje vlasy rovné. A to ich ani nemám brčkavé! Iba také všeliako strapato vlnkaté. Ale keď si vyžehlím vlasy, do hodiny sa mi v predu zas urobia vlnky. A to sa naozaj snažím s tou žehličkou robiť zázraky. Čiže ja mám vzdy také polovlnky, takze zehličku moc casto nepouživam, skôr na natáčanie. Ale zase ked si vlasy natočím to mi pekne drží aj bez laku na vlasy 😂
    (adifriedel@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  30. mám na hlavně černý nezkrotný vlny, takže žehlim denně, aby si aspoň trochu sedly :) a děsim se dne, kdy se mi moje stoletá remingtonka rozbije, už tak dobře nežehlí a dosluhuje. byl by to nejkrásnější vánoční dárek ♥
    moc děkuju za články, máme Tě moc rádi, Mio!
    tereza.velatova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Ja si vlasy žehlím len občas, mám ich dosť jemné ,ľahko sa zničia, tak nič nechcem doraziť. Žehličku mám cestovnú ,asi najvyššia teplota je 180°C, takže nie moc vysoká. Ale tak na občasné žehlenie je celkom dobra :).

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Mio :) Musím Ti napsat, že už se několik dní přemlouvám k zakoupení suchého šampónů. Ve svém článku, myslím, že to bylo o spotřebovaných produktech, si mě navnadila právě na suché šampóny značky Batiste. Snad se konečně dokopu a zajdu pro něj do DM. :D
    A co se týče toho mastění, tak to bude určitě tou vodou. Studuji v Brně a před rokem jsem si začala všímat podobného problému. Hold s tím musíme nějak žít! :)
    Měj se krásně a přeji pěknou inspiraci k blogmas a krásné svátky :)
    (zuzana.keislerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Potřebuji něco, co zkrotí mé krásné vlny á la ovečka Shaun :)!
    janahorcicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Wooow, miluju žehličky a kulmy! A jelikož jsem se přestěhovala do Prahy, ale občas na víkend jezdím domů, tak mám problém, žehličku mám jenom v Praze a doma chybí. :)
    m.zemkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Jeee, to je super. Vypadá skvěle :) czg.i.r.l@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Miuš, čo to máš za rtěnku, je to Mehr? No, musím povedať, že si sa riadne zmenila, odkedy Ťa sledujem - a myslím to v dobrom ;) Akurát ma mrzí, že som sa odsťahovala z Prahy krátko pred Tvojim príchodom, to už moc nemám šancu stretnúť Ťa i naživo :)
    Nika
    siskovasiskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Miuško,vybrala jsi opět překrásný produkt, a v rose gold? Pecka. S tou vodou je to možné,měla jsem stejný problém ale cca za 8 měsíců vše v normálu . Držím palce :-). kryspinek007@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Závidím ti tvoje vlasy :/ Chtěla bych mít taky tak rovné! :)
    anna.bezuchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Miuš ty Tvé vlasy! Dokonalost sama! O tom si já můžu nechat leda tak zdát :( Tato řada je opravdu nádherná :) Jinak já si myju vlasy co dva dny, jelikož je mám už druhý den mastné, takže jdou hned další do culíku a pak myju. Je to celkem otrava, ale pro krásu se musí trpět :) Užívej advent <3 :)

    OdpovědětVymazat
  41. Vlasy si zehlim, protoze je jinak mam takove trosku krepate, jelikoz se mi vlni... A jak je znamo - kudrnata chce vlasy rovne a naopak ;).
    Julitka.horska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Jee :) nejčastěji nosím drdol nebo hodně vycesany culik. maladominika14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Mio, pouzivas pred zehlenim nejaky ochranny pripravek? Diky za peknou soutez.
    sandra.al@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Moje vlasy jsou dost hrebikoidni, takze radeji neu rovnat bych je chtela zvlnit - a to se mi s zadnou zehlickou zatim moc nepovedlo, tak treba by to slo s touhle? ;) iva.horejsi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Mio :) máš krásný vlasy, já je mám po každým vyžehlení střapatý a krepatý. Když si je nežehlím a nechám je přirozený,tak jsou pěkný. Myslíš,že je to žehličkou? :) P.S. Opět krásnej článek, koukám sem teď každou chvilku,když jsi vyhlásila,že se pokusíš každý den vydat článek,mám z toho ohromnou radost a vždycky mi to zlepší den :). gabi.po@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Žehlička vypadá opravdu krásně, ta by určitě stála za vyzkoušení!
    Michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, mě by se určitě hodila nová žehlička, protože máme starší žehličku a mám málo vlasů a jemné. A navíc už chci docela dlouho něco z téhle řady.
    eliskanovotna84@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Mám hrozný problém s tím, že některé mé vlasy jsou rovné a jiné vlnité.. A jako bonus jsou ty vlnité každý pramínek jinak a tak se z nich v celku stává nepoddajná hříva se kterou nejde nic udělat.. Už delší dobu přemýšlím nad pernamentním narovnáním, ale přeci jen je to obří zásah a proto je pro mě jednodušší poctivě žehlit :) a žehličky od rowenty jsou prostě super!! :)
    Měj se hezky, Miuš a ať se ti i nadále daří :)
    Adél
    adel.kase@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Vlasy si žehlim kazdy den. Ale s moji zehlickou to nikdy nejsou uplne rovne vlasy. Libi se mi ze tahle zehlicka je setrna,protoze mam suche a poskozene vlasy. Urcite by stala za to ��
    dominikajahodova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Miuš, ty jsi prostě nádherná! Ráda se vždy vrácím na tvj blog:)
    natalie.drahutova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Miu, je moc hezké tě sledovat jak blogersky rosteš, články jsou lepší a lepší a fotky jsou úchvatmé, jako celá ty. Nebudu nalhávat, nová žehlička by se mi moc líbila, moje 8 letá Remingtonka pomalu ale jiště odchází do nebe:(
    Jurcikova14@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Také používám žehličku značky Rowenta a jsem s ní moc spokojená, akorát už bych potřebovala novou. Na tuto jsem také koukala a moc se mi líbila. Jinak super článek😊
    misa.hruskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahojky Mio, vlasy si žehlím každý den protože vždy po probuzení mám vlasy jako ovce. Strašně mě to tve protože se mi to nelíbí a každý den si tedy vlay žehlím. Žehličku mám starou asi 4 roky ještě po mamce takže pochybuju že mi vlasy ochraňuje�� Děkuju za tenhle článek protože mi to dost pomohlo a doufam že žehličku vyhraju��
    (Email: katerinkakunikova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  55. Takhle krásně rovné vlasy nikdy mít nebudu, za pár minut se mi vlasy začnou zase jemně vlnit, takže si takhle rovné vlasy užiju zhruba 2 minuty :D. Možná je to žehličkou nebo mýma vlasama :). lucie.el.zet@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Žehlička vypadá vážně nádherné, rose gold barvu jsem si v poslední době moc oblíbila. Škoda, že mě tenhle účes moc nesluší., ty v něm ale vypadáš parádně :) terkaa.kozakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Mio, ta žehlička je nádherná, nedávno jsem si půjčila žehličku od tchyně a musím říct , že ji také nutně potřebuji :-) jinak myslím, že ten účes s vepředu vyčesanými vlasy Ti moc sluší.
    terezkaaa.h@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Wow, je to opravdu krásná řada�� Už delší dobu uvažuji, že by se mi taková žehlička, která by byla šetrná k mým vlasům opravdu hodila, ta stará už je opravdu k ničemu.
    ludvikova07@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Mio, musím říct, že vyčesané vlasy ti sluší o mnoho víc, možná špatný úhel focení, ale přijde mi, že máš nějaké větší tvářičky, nenechala sis dát rovnátka?
    O pořízení žehličky a kulmy uvažuju už delší dobu, asi 8 let a zatím jsem se k tomu nedokopala, právě pro to, že se bojí, abych si vlasy neničila ještě víc.

    Měj se hezky

    Verča

    pavelkova.veronika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Mc ti to sluší, ten drdol je skvělý!:) Suchý šampón Batiste jsem si koupila asi před čtyřmi lety v Anglii, ale nevyhovoval mi a dala jsem ho kamarádce. Teď mám nutkání dát mu ještě jednu šanci :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Mius :) ja ti tvoje vlasky popravde ticho v dobrom zavidim uz pekne dlho. :D Mne bohuzial neboli nadelene prilis huste vlasy, takze aj ked sa mi ten copcek co mas ako druhy uces co ako paci, na mne vyzera smiesne. ;) Inak suche sampony zachranuju v poslednej dobe aj mna, tiez nedam dopustit na Batiste. ;)
    elle.pomsar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj, já mám žehličku také od Rowenty, ale už by se mi hodila nová, to je pravda :D Jinak si vlasy nežehlím každý den, protože má žehlička není tak šetrná jako tato. Ale jednou za 14 dní si vlasy přežehlím. A co se suchých šamponů týče tak tyto Baptiste jsou nejlepší, mám tmavě hnědé vlasy a tak mám určený přímo na ně a ještě vlastním Oriental, který ještě krásně voní! Jsem ráda, že si vždy na své čtenáře vzpomeneš a chceš je jakýmkoliv způsobem odměnit, i když žehlička na vlasy je už vážně štědrý dar. Tak ti přeji spoustu dalších milých čtenářů a hlavně ať ty sama jsi spokojená.
    Krásný den!

    OdpovědětVymazat
  63. Vlasy si musím mýt každý druhý den a taky za to viním Brněnskou vodu a možná i ovzduší - více prachu než dříve :) Ale když vyrážím na párty, ráda si vlasy buď nakulmuji nebo právě vyžehlím. Krásný post.
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Žehličky, kulmy, všecko je super, ale já bych si tak přála, aby když si vlasy vyžehlím nebo navlním a venku je vlhko, prší, sněží, je mlha a cokoli spojené s vodou :D tak že mi to na té hlavě opravdu vydrží i tak a ne že se mi všechny vlasy zkrepatí :D používám kondicioner i proti krepatění a ano, je to lepší, ale stále to tam je..
    centrefolds@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Ty tvoje vlasy a rty...jsi opravdu bozska! humpolikova21@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Mio, skvělý článek. Co se týče vlasů, upravuji je téměř každý den. Bohužel se mi vlasy také dost mastí, což teď zachraňuji suchým šamponem Batiste pro tmavé vlasy - jsem nadšená, že po aplikaci nejsou ve vlasech žádné viditelné zbytky šamponu a vlasy jsou jak nové. Musím přiznat, že žehličku na vlasy/kulmu používám téměř pořád. Jen už mám té své žehličky plné zuby, je opravdu stará. Doufám, že se letos o novou postará Ježíšek. :)
    migimigi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Mio, ty máš tak nádherné vlasy!!! I bez žehličky vypadáš skvěle :-) Lucie.Kosinarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Anonymní10.12.15 9:03

    Jak já bych si přála hlavně tu kulmu! :) Koukala jsem už na tvůj předchozí článek, kde byla vyfocená a připsala jsem si ji do dopisu Ježíškovi. :D Jinak já si myju vlasy každý den, pokud někam jdu. Mám hlavně hrozně jemné vlasy, takže vím, že je to veškeré fénování ničí atd., ale není mi příjemný chodit venku s jen 2. den neumytými vlasy. :/
    kackaplacha@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Od rowenty uz mam jednu starsiu kulmu a som velmi spokojna (nehovoriac o tom ze uz dlhe roky funguje). A tie suche sampony milujem :) gabriela7@pobox.sk

    OdpovědětVymazat
  70. Na žehličce jsem závislá, protože moje vlasy po probuzení ale i po vyfoukání nejsou ani rovné ani vlnité (mají bipolární poruchu :D). Vždycky se snažím si je nežehlit, ale vydržím to tak pět minut a pak vlasy skončí buď v drdolu a nebo si je samozřejmě jdu vyžehlit. Mimochodem ani ten bobek dozadu jak máš ty, si nemůžu dělat, protože já bych měla spíš mini bobík :D onceuponatimeside@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Mio, vlasy jsem si žehlila denně, když jsem ještě byla doma a měla jsem se sestrou žehličku "napůl", ale potom co jsem odešla na vysokou školu a nechala sestře žehličku, tak jsem si je nežehlila ani jednou. Strašně mi chybí ten pocit krásně rovných vlasů :( pořád přemýšlím jakou žehličku si koupit, proto když jsem se dočetla o tvojí soutěži jsem radostí poskočila a hned píšu :) denisa.lindnerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. z něčeho takového bych na zkrocení svých vlasů byla nadšená. ale možná, že bych z ní také raději udělala dárek. to by mi udělalo mnohem větší radost

    mail: terezapatero@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Ten účes s vyčesanou vrchní částí se mi moc líbí, jen mně by neslušel, protože vpředu moc vlasů nemám :D Já suché šampony naopak moc nemusím. Už jsem jich zkoušela hodně včetně Batiste, některé lepší, jiné horší, ale tak jako tak mi klasické umytí nenahradí a někdy mě po nich svědí pokožka hlavy :( Z "techniky" vlastním jen fén a kulmu, ale vlasy si fénuji, jen když si je fakt musím umýt ráno a kulmování mi moc nejde a hlavně mi vlny nedrží, musím si pořídit lepší lak nebo jiné vlasy :D
    6naire@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Moje vlasy po použití suchého šamponu nevypadají pěkně, raději si je obden umyji. Žehličku více používá sestra, já to po ránu nestíhám, tak bych ji použila jako dárek pro ni.

    prchalovadana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. To provedení rosegold a bílá je luxusní. Já mám už mnohaletou žehličku, taková babička už je to. Nová a takhle krásná by se šikla ;-)
    sifaldova.alzbeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Já teda úplně nejraději dělám vlny žehličkou. Přijde mi, že jsou strašně rychle a hlavně mi vydrží. Rovný moc nenosim. Mám pak pocit, že mám ty vlasy jak deku :D
    veronika.beranova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Já když se ráno probudím, tak i když jsem měla den před tím krásně vyžehlené vlasy, tak je mám ráno chlupaté. Takže když mám čas, tak si je přežehlím a nebo si udělám nějaký spletený culík či drdol a jdu. Mám sice, žehličku, ale už je to taková babička ... asi 6 let stará, takže se mě s ní nepracuje moc dobře. Jinak mě se taky hrozně mastí vlasy, takže suchý šampón je můj věrný parťák :) Krásný den

    tezublog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Anonymní10.12.15 9:47

    Já mám svoji žehličku už asi tisíc let, ale stále ještě relativně dobře slouží. Celý proces žehlení mi nezabere víc jak 3 minuty (pokud si teda omylem ve spěchu neskřípnu uchooo!!:D:D). Jinak opět krásný článek a ten drdol nahoru Ti moc sluší:)..severova.aneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  80. Latino_Corazon@centrum.cz

    vlásky vypadají skvěle, zajímal by mne tvůj názor na vlny žehličkou/kulmou :) Hezký den

    OdpovědětVymazat
  81. Vzhledem k tomu, že mám kudrnaté vlasy a nemám čas ráno si vlasy žehlit,
    (protože moje žehlička se dlouho zahřívá a než si s ní ty svoje kudrny vyzehlim, tak mi ujede vlak.) tak si vždycky svazu vlasy do drdolu a modlim se, ať mě nikdo s tím drdulkem pětileté holčičky nevidí. :D
    aneta.zamkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. užasní článek ten učes ti sluší rada si žehlím vlasy když mam čas verujasanova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Mio, já používám svoji stoletou žehličku a novou bych určitě uvítala. :) Bohužel ta moje na tom není tak technologicky dobře, takže musím používat různé přípravky, aby konečky tolik netrpěly. Vlasy si žehlím většinou obden a o víkendu je nechám od žehličky i fénu odpočinout, pokud tedy nejdu na nějakou akci. :) Jinak co se týče suchých šamponů jsem moc spokojená s přípravkem od Tony and Guy!

    Hezký předvánoční čas! Lucka /hrabakovalucka@seznam.cz/


    OdpovědětVymazat
  84. Já používám žehličku na vlasy každý den, takže by se mi určite hodila. Momentalne zvazuji i koupi kulmy, protoze bych mela rada cas od casu pekne vlnky.

    MonicaSvideo@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. Mio, nedbalý drdol Ti sluší moc, dokonce se mi na Tobě líbí víc, než když máš vlasy jen tak rozpuštěné. Já si vlasy umyju šampon, kondicionér, občas přidám masku nebo kokosový olej. Pak až mi vlasy trochu poschnou, vetřu olejíček. A když si chci vlasy vyžehlit, tak použiju ještě ochranný sprej. Vlasy jinak nechávám uschnout a nefénuji :)
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Taky nesnáším ten proces mytí/sušení/žehlení vlasů :D A bez žehličky nemůžu existovat...
    tyyync@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Mať tak tvoje vlasy :O ..tá žehlička vyzerá nádherne..ja si vlasy žehlím,ale nie moc často..snažím sa čo najmenej lebo si farbím vlasy..a už len to ich celkom dosť zničí..nad novou žehličkou uvažujem už dlho a táto by sa mi teda určite veeeľmi páčila :) ..tak skúsim šťastie :)

    Kristen.no6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Máš krásné vlasy, já je mám hodně krepaté a když uschnou, tak jsou jak balík slámy, ale snažím se o ně teď čím dál víc pečovat a je to poznat. A s tou vodou máš možná pravdu, taky vidím rozdíl, když jsme na chatě, kde je voda měkká, nebo ve městě, kde je super tvrdá :(

    ladytwig@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Máš krásne vlasy :) Ja takisto neznášam to umývanie a sušenie, pretože mám vlasy husté a všetko trvá veľmi dlho :D
    denkkaa8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  90. Já vlasy vyfoukávám, mám od Rowenty "žehličkofén":)
    Ale samotná žehlička by se mi určitě hodila:)

    Noogeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Co se týče toho maštění,mám takové mini tipy, které vyhovuji mně a třeba se budou hodit :) Nepoužívám TT moc u kořínku, kosmetika bez silikonů - momentálně Schauma 48h volume, vlasy mi vydrží lehké dva dny, pomáhá i přeliv - vlasy se pak mastí méně, zkrácení vlasů je taky fajn na odlehčení a objem...
    amyle@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Máš nádherné vlasy a překrásnou barvičku! (:
    evamachova0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. S žehličkou sem se kamarádila tak deset let zpátky, kdy to byli otřesné, vlasy ničící stroje. To se s Rowentou nedá vůbec srovnat. To bych se k žehlení vlasů i vrátila. basktika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Máš úžasné vlasy :) a ten design rosegold je dokonalý :) hezký den :) kackadlouha@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj Mio,

    musím říct, že mě Tvoje články vždycky navnadí se svými vlasy něco dělat. Většinou
    se snažím jít cestou nejmenšího odporu a co nejkratšího času, ale myslím, že je to škoda!
    Proto jsem se rozhodla soutěžit o žehličku, abych mohla svoji lenost "stylově" překonat :)

    Trochu off topic, ale zajímalo by mě, jestli na Vánoce pečeš/připravuješ nějaké cukroví ve zdravém stylu? Pokud ano, škemrám o článeček! :))

    Užívej předvánoční čas a těším se na další články!

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj Mio,

    každý článek, kde se objeví tvé vlásky hltám, protože je mám velmi podobné - stejná délka, barva i střih a miluju je, jenže si je moc neumím upravovat, vede klasika - culík, cop či rozpuštěné a někdy mě ten stereotyp štve. Na různé dutchbraidy, waterfally atd. nejsem dost šikovná a ani nemám ráno tolik času. Proto mi přijde tenhle "ohonkový drdol" úplně super a hned zítra ho zkusím. Díky za tip! Jinak vlasy nežehlím moc často, ale chci začít kulmovat! No a design pomůcek je úplně ňuňu :-)

    braunerova.gabriela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Super článek! ty o vlasech mám nejradši! :-)
    vaculik.veronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Moc pěkné, máš krásné husté vlasy. Ale skoro nevidím rozdíl před žehlením a pod. Máš rovné vlasy od přírody, takže opravdu stačí párkrát projet. To moje vlasy vypadají po probuzení rozhodně hůře a více vlnité. Žehlení volím občas. Také mám Rowentu. Sice starší, ale slouží dobře :)

    OdpovědětVymazat
  99. ja keď ráno vstanem, tak bez žehlenia nemôžem vyjsť z domu... :D

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  100. Vlasy jsem si zehlila hodne casto kdyz jsem byla v cesku, ale jak jsem v Uk tak na to prdim no uz nato neni tolik casu. Ty mas krasne vlasy i bez pouziti zehlicky.
    Misa.Pavlikova15@gmail.com
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  101. Nikdy jsem žehličku nevlastnila a ráda bych se naučila nějak nově, jinak upravovat své vlasy.. Třeba se mi poštěstí :)

    pavloos@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Obdivuji, jak krásné a zdravé máš vlasy, jsi má velká inspirace :)
    gabolina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Och ty tve vlasy jsou nadherne. Takove ja nikdy mit nebudu,nikdy nedorostou delsi nez po ramena. Rowentu mam hodne rada, uz od nich jednu zehlicku mam a byla jsem s ni hodne spokojena, ale uz nevypada tak pekne :-D Libi se mi,ze Rowenta casto prichazi s ruznymi inovacemi.
    Nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Mám doma žehličku už 7 let starou a je pravda, že abych vlasy vyžehlila, tak tam musím nastavit hooodně vysokou teplotu a jen vidím jak to vlasy hrozně vysušuje a lámou se mi :-/ Ta tvoje je úplně jiné kafe :)

    erikacajankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  105. Ten drdolček ti veľmi sluší :) Tiež by som taký nosila, keby som mala na to vhodný tvar uší :))
    peackapples[at]gmail[dot]com

    OdpovědětVymazat
  106. Jo, s tím suchým šamponem je to super nápad =o)
    Já mám vlasy pod zadek a problémy s nima :-D jelikož moje žehlička je Sencor a nejde nastavit teplota a prostě podle mě to pálí vlasy a i to s tím trvá dlouho... Používám jí opravdu zřídka..
    No kulmuju taky, ale opět je to práce na týden, mám nějakou kulmu, která má vyměnitelný hlavice (žehlička, krepovačka, kulma a já nevím co ještě). A je to ve velký krabici, no upřímně komu se to chce sudnavat shora ze skříně a vybalovat...

    OdpovědětVymazat
  107. Se suchým šamponem vyhrála jsem si asi jen dvakrát za život. Proces mytí a sušení si velice užívám. A ten tvůj nedbalý drdol vypadá super!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    elvie.j@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj Mius...máš krásne vlasky a ticho závidím ...moje vlasy sú kucerave a ak nechcem vyzerať ako mimozenstan a desit ľudí navôkol musím si ich každé ráno vyzehlit pretože inak vyzerám ako televízna anténa ...nehovoriac o tom ako si tri hodiny zehlim vlásku a moje úsilie je preč behom dvadsiatich minút pretože vonku je vlhko :D ...A suché samponu tiež zbožňujem..je pravda ze vlasy sa mi až tak nemastia ale už neraz ma zachránili keď som zaspala nad knihami a ráno som nestihala... Btw zbožňujem tvoje príspevky ....

    wewus.sandorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Mius...máš krásne vlasky a ticho závidím ...moje vlasy sú kucerave a ak nechcem vyzerať ako mimozenstan a desit ľudí navôkol musím si ich každé ráno vyzehlit pretože inak vyzerám ako televízna anténa ...nehovoriac o tom ako si tri hodiny zehlim vlásku a moje úsilie je preč behom dvadsiatich minút pretože vonku je vlhko :D ...A suché samponu tiež zbožňujem..je pravda ze vlasy sa mi až tak nemastia ale už neraz ma zachránili keď som zaspala nad knihami a ráno som nestihala... Btw zbožňujem tvoje príspevky ....

    wewus.sandorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  110. Ty i žehlička jste dokonalé. Tož jasné, že by se žehlička šikla:) krásný den! vermorav@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Žehlička je moc krásná... Zatím žádnou nemám, jen kulmu od značky Remington, takže žehlička by se určitě hodila ;-)
    market.vitkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  112. Taky si vlasy porad zehlim, i kdyz uz hodne dlouho planuji ze si zadovazim taky kulmu na takove ty velke beach waves ale nakonec vzdycky zvitezi rovny look.. v jednoduchosti je krasa ;) tobe taky vyzehlene slusi nejvic!
    daniela.pinkava@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Poslední dobou se snažím vlasy moc tepelně nezatěžovat, protože je mám zničené zespodu, ale občas to prostě vypadá špatně, tak musím žehlit nebo točit. Tento rok maturuji a budu se stěhovat a žehličku i kulmu nechávám doma mamce, protože jsou její a používá je také celkem často. Takže nová žehlička by se mi určitě neztratila a stejně bych si musela nějakou pořídit na vysokou :) jinak ti závidím tvoje vlasy, dlouhé, zdravé a rovné, perfektní kombinace! ;) přeji ti krásné svátky a hodně klidu, občas je život hodně hektický haha :)
    email: barushkot@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. Design je opravdu povedený, také jsem zaláskovaná do rose gold jako hodně lidí teď :) Zatím žádnou žehličku nevlastním ale už delší dobu přemýšlím o nějaké co umí udělat i vlnky a hlavně- nebude ničit vlasy :) Každopádně tvoje vlasy jsou sen snad každého, navíc ještě ta pěkná blond barva která nepůsobí nijak uměle.. :) Měj se krásně, posílám pozdrav ze Skandinávie !

    lennymali@icloud.com

    OdpovědětVymazat
  115. Od té doby co mi konečně kompletně odrostly vlasy zničené po nekonečném odbarvování na platinovou blond, se snažím si je zbytečně neničit. Jenže vlasy si poslední dobou dělají opravdu co se jim zachce, a proto se občasnému žehličkovému zásahu nevyhnu. Jenže moje žehlička pamatuje snad prusko-francouzkou válku, takže přemýšlím o nové, co by vlasy tolik neničila...a tahle je navíc kráná! kolacnazuzana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. Mám hodně husté vlasy délky asi pod prsa, takže je žehlení pro mě mou starou žehličkou spíše otrava. Proto by mě tahle nová krasavice potěšila :) wallova.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Ten nedbalý drdol ti neskutečně sluší. Děkuji za tip, dnes ho na sobe taky vyzkousim.
    minarovazaneta@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Zkusím štěstí :) Žehlička vypadá moc pěkně, darovala bych jí sestře, protože já novou žehličku mám a ona chudinka podědila po mě tu sto let starou :D
    Máš krásné vlásky Mio :*
    menzlova.moni@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  120. Žehličky mám doma dvě, ale ani jedna mi nevyžehlí vlasy podle představ :D Tahle vypadá dost slibně. :)
    lenka.n130@google.com

    OdpovědětVymazat
  121. Tá žehlička vyzerá super. Ja mám momentálne len nejakú od Philips, no kupovala som ju dávnejšie a už je čas na upgrade :) Vlasy si žehlím stále (asi tak 2-3x týždenne), lebo sa mi dosť krepatia.
    katka(zavinac)extraordinaire.sk

    OdpovědětVymazat
  122. Tato rosegold žehlička vypadá opravdu překrásně! Rovné vlasy mám na sobě také nejraději. A ten účes s drckem ti moc sluší :)
    ashley.blog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Ahoj Mio, skoro jako bych cetla vlastní denni vlasovou rutinu :) zehlicka a suchy šampon jsou moji nejlepsi kamarádi. Akorat uz mam zehlicku babicku, tak ji planuji v pristim roce vyměnit za modernější model :) mkotrbata@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. Žehličku mám Remington a letitou, tahle vypadá opravdu dobře. Sice nežehlím denně - nemám čas ani potřebu, ale moc by se mi líbila. Btw chtěla bych mít po ránu vlasy jako ty ;)

    kri.tumova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Ta žehlička je opravdu krásná!♥ Já si vlasy žehlím celkem často a nová žehlička by se mi už celkem hodila, ta moje pomalu, ale jistě dosluhuje. :(
    burvalova.nikola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Já si kdysi vlasy žehlila jen občas, měla jsem dlouhé kudrnaté vlasy. Nyní mám dost krátké, tak si vlasy žehlím každý den. Následně buď patku dám dozadu, nebo nechám na boku.
    a.podermanska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  127. Ja s mojimi kučeravými vlasmi by som privýtala taku malu zmenu v účese a tato krasna by mi k tomu dopomohla :)
    d.keleceniova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. Vlasy jsou perfektní Miuš :) já je žehlím často a také za pomoci žehličky dělám vlny :).

    evicka.jemelkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  129. byhk neviem čo napísať,....Ja už dlho chcem no teda plánujem si kúpiť žehličku.A týmto by si mi to dosť uľahčila.Bol by to ako vianočný darček.
    e-mail: kiku37@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  130. opravdu krásná žehlička, která by se mi hodila.. Sama mám něco mezi vlnitými a rovnými vlasy, tak musím často žehlit.. Monika.Niklova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Akorát postrádám svou žehličku, novou bych moc uvítala :). Vlasy si také myji 1x za 3 dny a 3. den ráno používám suchý šampon :). Dokonce jsem na něj naučila i přítele, který ho zbožňuje :D.

    OdpovědětVymazat
  132. Kedysi, keď som bola ešte malá som malá úplne rovné vlasy s ofinou, no približne v 12-13 mi začali kučeravieť. Po ockovi. Vždy sa mi síce kučeravé vlasy páčili, ale musím sa priznať, že na mne už nevyzerli až tak krásne ako na obrázkoch. Občas si ch žehlím :) ale občas si tiež na noc robím vrkoč, aby vlasy na druhý deň vyzerali krajšie. Vlasy si však nemôžem žahliť až tak často ako chcem, pretože to vlasom škodí. Preto som sa aj chcela poobzereť po nejakej novej žehličke, ktorá vlasy tak neničí. Tak dúfam, že Ježiško bude štedrý :D

    OdpovědětVymazat
  133. Taky miluju rose gold barvu! :) nejčastěji nosím rozpuštěné vlasy nebo culik. Někdy i rybí nebo francouzsky cop :)
    nikolavanharova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Jé, tak už vím, co na Ježíška :) super inspirace, děkuju,
    terka290@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. Máš nádherné vlasy a žehlička od Rowenty vypadá skvěle, moc bych si jí přála.
    koutkovailona@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  137. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  138. Ahoj Mio:) Chtěla bych začít tím,že jsi jedna z mých nejoblíbenějších blogerek,líbí se mi tvé názory,fotky,články.. (A taky tvé vlasy :O) Vždycky,když se nad něčím rozhoduju,jestli si to koupit nebo ne a pak to uvidím na tvém blogu,běžím pro to do obchodu:D
    Nad touhle žehličkou uvažuju už hodně dlouho..Mám to s vlasama docela složité,protože jsou husté a těžké a tak,když si vlasy vyžehlím se mi zkroutí a když si udělám vlny, zase mi spadnou..Právě proto by se mi kvalitnější žehlička než mám doma hodila..Byla by to snad asi poslední záchrana. Měj se pěkně:)

    ovesna.veeronika@email.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Milujem drdol z vrchnej časti vlasov a potom zvyšok vlasov rozpustený a vyžehlený, nosím to tak skoro nonstop <3
    pettrasoregi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  140. Dobrý den Mio, strasne se mi libi Vás styl, jednoduchý, přesto elegantní, nedbaly. Tohle je hezky tip na darek, jsem zvědavá i na kulmu. Mějte se krásně v tom predvanocnim shonu. lucija.c@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  141. Ahoj, já většinou nosím vlasy rozpuštěné jen s trochou spreje na objem a nebo vysoký "ponytail", který působí trochu messy stylem:)občas si vlasy i nakulmuji, ale to jen příležitostně:)
    nikita.bernardova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj. Poslední dobou si vlasy nejčastěji jen do hladka vyfoukám přes kartáč. Je to pro mě nejrychlejší způsob úpravy, jelikož až na fén jsou všechny mé další pomůcky starší a úprava vlasů s nimi je celkem náročná. Rowentu mám ráda, takže děkuji za tip na dárek :)
    kvyhlidalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  143. Skvělý článek Mio:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Mně se tahle kombinace barev také moc líbí a připadá mi, že je strašně fotogenická. Mám hodně ráda černou, ale ta světlá kombinace mě zaujala asi za poslední dobu nejvíc. Jinak je dobře, že se snaží dělat ty žehličky (kulmy) šetrné, jelikož se mi zdá, že se od žehlení vlasů mezi holkama spíš upouští, díky ničení vlasů. Jak je to teda i u mě, což je občas katastrofa, jelikož mám krepaté vlasy, ale je mi jich líto:/...tak občas vypadam jak ježibaba:D..
    veverkaverka3003@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Vypadá super, žehličku používám často a tak bych ji ráda vyzkoušela, vždy jsem měla žehličky od remingtonu, tak bych ráda zkusila i jinou značku, třeba se poštěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  146. Tak ta je uplně luxusní, rose gold barvu miluju a dokonce mám letos v této barvě vánoční výzdobu:) Novou žehličku už potřebuju, protože ta, co mám teď mi hrozně pálí vlasy a už jí nějakou tu chvíli mám, takže je čas na novou, a tahle jak koukám, by pro mé vlasy byla idelání, snad se mi poštěstí!:D:)
    heybeautiful@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Já teda taky nemam rada mytí a.sušení vlasů a používám suchý šampon ,ale přijde mi že strašně rychle ho vždycky spotrebuju :( natty101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  148. Moc dobrá žehlička a moc krásné vlasy máte Mio.
    adla.kopecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj Miuš ;) máš pravdu, tahle kombinace barev má opravdu něco do sebe, moc se mi líbí. Co se týče účesů, já nejčastěji, stejně jako ty, volím rozpuštěné vlasy, popřípadě třeba jeden pramen zafixuju pinetkou. Jednak je to nejjednodušší a jednak mi to podle mě sluší vic než culík. Ale bohuzel si musim vlasy žehlit denně, jinak vypadam jak pako :( pecenas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Ahojky Mio =)

    Já nejčasteji upravuju vlasy žehličkou...jen už místo žehlení vlasů do rovna s ní vlůasy vlním =D

    klaudiekacovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Ahoj Mio strasne rada bych mela rovne vlasy ale bohuzel mam zvlnene a vypadam jak kokrspanel tak si je musim zehlit ale nici to vlasy tak bych byla rada za tuhle fajnovou.:-)
    A.szneidrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Ahoj Miuš, žehlička vypadá báječně, ráda se zúčastním. Hezký den! valaskova.pavlina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Máš krásné vlasy, Mio! Já si vlasy nežehlím, mám je přirozeně vlnité.. Ale vždy mě žehlička lákala. Tak snad budu mít štěstí :) polosko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. Mia, máš nádherné vlasy. Vlasy si žehlím denne, keďže prirodzené nie sú ani úplne rovné, ani pekne zvlenené. Žehlička vyzerá veľmi kvalitne!:)
    kristina.sel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  155. Ahoj Mio, poslední dobou mě tvůj blog opravdu baví, super články a ještě tak často, paráda :)
    Já mám kratší vlasy, které myji obden a bez žehličky se (bohužel) neobejdu. První den vlasy vyfoukám a maličko přežehlím, druhý mám ale na hlavě placku, takže si pomocí žehličky udělám vlny kvůli objemu. No, úplně mě to nebaví, ale necítila bych se bez toho dobře :D

    B.Mironidisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  156. Mám také žehličku od Rowenty, ale starší typ. Jsem s ní spokojená, ale denně si vlasy nežěhlím, mám barvené vlasy a konečky to dost špatně snáší i když na ně používám různé olejíčky. Máš nádherné vlasy, tiše závidím :-) Měj se hezky :-)
    veruska147@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  157. Kdybych měla po probuzení vlasy jako ty, tak se s žehlením nenamáhám:) Já bohužel bez žehličky vypadám jako pudl skřížený se smetákem, takže žehlím často a poctivě:)

    suzannee@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  158. Mio, velmi ti sluší ty vyčesané vlasy nahoru. Já chtěla nosit vždycky takovéhle účesy plus mít rovnou ofinu :D Ale mám vysoké čelo a necítím se v tom :D Takže messy buny chválim :) aneta.drkosova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  159. Já mám žehličku už dlouho, ale pomalu odchází do křemíkového nebe, takže bych si přála novou... i když vlasy tak často nežehlím, poslední dobou je schovávám pod čepice, blíží se plesová sezóna a to je zase nutné, aby seděl každý vlásek na svém místě :-)
    elusche@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  160. Ahoj Miuš, tato hezoučká zehlicka me uplne oslnila! V minulosti, jsem si vlasy zehlila uplne kazdy den, a taky sem musela prestat, jelikoz me vlasy dopadly katastroficky:( dlouho sem hledala nejakou zehlicku, ktera bude šetrná jak pro me vlasy tak i pro me :) a myslim, ze jsem ji nasla! Zkusím soutěž, ale jestli to nevyjde, moc ji potřebuji, tak snad si ji nadělím k Vánocům, ale na to se musim zeptat Ježíška :D:) moc moc ti slusi vyzehlené vlasy a hlavne miluji tvou barvu! Jde moc videt, že se o vlasy moc hezky staráš💕 Přeji krásné prožití Vánoc. A jen tak dál, jsi jedna z těch nejlepších blogerek co znám :-)
    Denca.snitova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Ahoj Mio:) bez žehličky nedám ani ránu, ta moje současná už by ale nejspíš potřebovala vyměnit :D. Nejraději taky nosím rozpuštěné vlasy, ale ta údržba je náročnější a obzvlášť v tomhle počasí se s tím pak akorát trápím. Takže ve finále stejně v průběhu dne dám vlasy do culíku. Tvoje vlasy jsou ale krásné, líbí se mi, že je máš takové uhlazené a ne rozlítané jako já.
    k.kvizdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  162. Moje stara zehlicka za par korun uz dosluhuje tak by se mi nova jako vyhra hodila ;-)
    boruvkovalucia@email.cz

    OdpovědětVymazat
  163. Dneska frčí vlasy na "přírodno", proto by byla škoda je ničit nekvalitní žehličkou. Myslím, že je důležité se o vlasy starat s citem a hlavně je mít ráda takové, jaké jsou. :)

    katen6632@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  164. Je teda vidět, že máš všechno sladěný do detailu :) Dokonce Ti ladí tričko s žehličkou :)
    Jinak já si vlasy žehlím taky, ale já je mám poměrně vlnitý a ještě ke všemu patku, takže u mě je to naprostá nezbytnost.

    OdpovědětVymazat
  165. Já si teda vlasy musím mýt každý den, protože se mi hrozně mastí a hlavně druhý den jsou hrozně zplihlé a nevypadá to hezky :(

    and.prochazkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Miuš,máš krásné vlasy i bez žehlení.:)
    Mě by se nová žehlička hodila hlavně kvůli tomu,že vlasy mam sice rovné,ale po stranách u hlavy se mi vlní,což nevypadá vůbec pěkně. :(
    Tak skusím štěstí o výhru téhle růžovoučké nádhery. :)
    adriana.buchova@seznam.cz
    Měj se krásně a užívej si vánoc. :)

    OdpovědětVymazat
  167. Moc pěkný článek:) Já osobně bych si vlasy žehlila častěji,ale právě si je nechci kazit nekvalitní žehličkou, tak je nechávám přírodně vlnité:) Poslední dobou jsem také přišla na kouzlo suchých šampónů nejen, že si nemusím vlasy mít každý den,ale také dodá i ten objem:)
    aneta.hrabcova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  168. Musim rict, ze nova zehlicka by se mi hodila. Ja mam starou uz asi pet let :D jsem ostuda,ja vim :D
    jana.polcarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  169. Vlasy jsem si nikdy nežehlila, protože už tak mám poškozené vlasy a bála jsem se, že je poškodí ještě víc. Ale když teď existuje taková, která je neničí, to je zázrak. A mamka by si jí taky určitě ráda půjčila :) Krásné Vánoce Mio :) marketa11.mh@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  170. Žehlička je parádní. Dříve jsem si vlasy žehlila denně, ale vlasy to odnášely hodně špatně. Nyní si žehlím tak jednou za 14 dní. Určitě by se hodila mé kamarádce, která by měla velikou radost, tak zkusím štěstí :)
    we1si@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  171. Ahoj, Mio! :) Máš nádherné vlasy! Já už si ty svoje fakt dlouho pěstuju a konečně jsem dosáhla délky, o které můžu říct "Jo! Tak tohle mi vyhovuje". Bohužel nemám asi moc štěstí, ale šíleně se mi třepí konečky a musím často zastřihávat. Hodně mi ale pomáhá žehlička, která mi je trošku zacelí a uhladí (aspoň myslím) :D :) Ještě chci říct, že se mi moc líbí tvé články poslední dobou, tak s tím prosím nikdy nekonči! Díky :)
    veronica.a.3333@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  172. Nejčastěji si vlasy pouze učešu a pádím do školy, ale s takovým pomocníkem něco vymyslet musí být hračka :)
    darinda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  173. Zdravím,tuhle žehličku má moje sestra a je opravdu skvělá sama o ní přemýšlím, že si jí pořídím. Jinak přesně tyhle účesy,které ukazuješ v článku nosím taky :) jsou super rychlé a jak říkáš i ty vypadají skvěle :)
    smrckova.lu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  174. Ahoj! :)) Musím říct, že má překrásný vlasy! A po vyžehlení jsou úplně božský !!! Ale mě se moc líbí i ty "nedbalé", vypadají krásně přirozeně :) Jinak ti to strašně sluší, jako vždy :D Obzvlášť se mi líbí to tričko! Moc ráda se zapojím do tvé soutěže, i když si nemyslím, že vyhraju :D
    kucmys@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  175. Já si vlasy po umytí nechám proschnout, pak dofénuji a natočím horkovzdušnou kulmou s velkým průměrem, protože mám ráda rozpuštěné lehce zvlněné vlasy :) A suché šampony batiste taky miluju!
    Zorka.svarcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  176. Vlasy si zehlim kazdy den..rada by som vyskusala prave tuto zehlicku od Rowenty, vyzera naozaj dobre :)
    lucia.durisova89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  177. Miuško, přijde mi, že vlasy máš rovné i po tom probuzení :)) Přesně na tuhle žehličku jsem se nedávno dívala, moc se mi líbí design, a hlavně se snažím vlasům tolik neškodit, když už je rovnám co dva dny. Jakmile je vysuším, tak jsou jednoduše vlnité, ne jen neposlušné nebo zmuchlané. Takže je to velký boj, ale snad s touhle věcičkou zvítězím :)
    annier@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  178. Mám stejný problém - když jsme se přestěhovala do Prahy, začala jsem pozorovat, že se mi vlasy daleko více mastí. Ale oproti tomu se začaly i pěkněji vlnit.
    hra.lucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  179. Ahoj!
    Sleduji tě již dlouho a na tvé články se vždy moc těším. A teď, když tvoříš blogmas jsem v sedmém nebi! :) Máš moc krásné vlasy a účes je parádní :) Momentálně čekám, až mi vlasy dorostou do nějaké rozumné délky a protože je mám vlnité, tak je jejich každodenní úprava náročná. Momentálně se spokojím jen s culíkem, který není nic moc :D Ale miluji dlouhé rovné vlasy <3 Bohužel mám žehličku jen půjčenou a až ji bude chtít majitelka vrátit, budu se muset poohlédnout po jiné. Proto jsem moc vděčná za tuto recenzi :)

    sneuwirthova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  180. Ahoj Mio :), tvoje vlasy ti závidím :) ty by ani žehlit nepotřebovaly. Já když si vlasy umyji a vyfoukám tak vypadám jako pudl takže žehlení je pro mě nutností :D Vlasy mám už docela dost poničené a když teď existuje i tato která vlasy neničí tak to je fakt skvělé :)

    ivetabehounkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Díky bohu, za žehličku na vlasy! Já jí nemít tak vypadám denně jak po zásahu el. proudem. Nová by se mi ale šikla, nemusela bych tu svou furt stěhovat do Prahy sem a tam. A tahle vypadá fakt krásně, taková elegantní.
    cathy.171@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. Ta žehlička je opravdu překrásná :) Já používám asi už 4 roky jednu od Remingtonu a je to na ní už znát.. Navíc vzhledově, to se nedá s touhle kráskou srovnávat.. Jinak ten účes se mi na tobě moc líbí.. Já si neumím udělat tak krásný drdol, proto nosím culík, není to sice ono, ale tak třeba časem se ho naučím..:D :)
    Měj se hezky a pokračuj v tom, co děláš..Jsi v tom nejlepší ♥
    radkamikesova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  183. Od Remingtonu jsem měla vyhlídnuto už spoustu vychytávek, no vždy z toho sešlo :) Je pravda, že tato řada je opravdu krááásná - moje šestiletá žehlička babička od Braunu by chuděrka dost zaplakala při pohledu na Remingtonku! :D imperatorkae@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  184. Ahoj Mio!
    Skvělý článek, stejně jako ty jsem se zamilovala do designu té žehličky. Narozdíl od tebe mám ale dost divoce vlnité vlasy, které dlouho neudržím na jednom místě, takže ty tvoje ti silně závidím. Mám sice jednu starší žehličku od rowenty, ale tahle by opravdu nebyla k zahození! S tou bych i nejspíš dokázala donutit svoje vlasy k poslušnosti. Měj se krásně!
    cumacek75@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  185. Já se teda vyjádřím trošičku scestně, ale ta rtěnka je nádherná.

    OdpovědětVymazat
  186. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  187. Ja sa snažím dať si vlasy doporiadku, takže pred každým umývaním si urobím masku z kokosového oleja. Vlasy si umyjem detským šampónom a kondicionérom bez alkoholu a už po mesiaci vidím obrovskú zmenu k lepšiemu ♥ A následne ich prefúkam fénom so studením vzduchom a jemne prebehnem žehličkou :)
    rubythecrystal@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  188. Já se teda vyjádřím trošičku scestně, ale ta rtěnka je nádherná.
    charries@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  189. Vlasy máš super, já je mám dlouhé a nenosím vlasy jinak než rovné. Je to pro mě pohodlné a jednoduché. Jinak fotky super, ten drdol z horní části vlasů jsem si také oblíbila:-)
    laduna000@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  190. vlasy si žehlím každodenne a sú dosť poničené na tejto žehličke ma veľmi zaujalo, že je k vlasom šetrná pretože moje sú jemné a ľahko sa ničia. doma by som ju určite s radosťou využívala!
    alihodur@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  191. Zehlicka vyzera super. Ja mam svoju uz nejaky ten rok a zisla by sa nova.
    Zuzana.velcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  192. Tvoje vlasy vyzerajú krásne! Ja mám vlasy hnedé a nedávno som experimentovala s ombre, ktoré sa mi nakoniec na mne nepáčilo, takže som ho po dvoch týždňoch nafarbila na hnedo. Samozrejme, trafiť moju farbu vlasov je masaker, preto mi kaderníčka vždy radí nefarbiť sa :D
    No každopádne, aj keď som človek s najrovnejšími vlasmi na svete, momentálne si trošku prežehlujem končeky lebo sú také kadejaké, ale používam na to starúúúú, veľmi starú žehličku a táto by sa určite zišla :)

    zuzka.stupkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  193. Take ted jedu bestie ve velkem, protpze me to cele myti vlasu nejak nebavi :/
    vavrinovamichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  194. Ahoj Mio. Nějaký čas sleduju tvůj blog, a moc se mi líbí, jak je tu od každého něco. Kosmetika, vlasy, oblečení, ukázky z tvého bytu, nákupy...vždycky se v něčem inspiruju :-) Moje vlasy jsou hodně jemné, pomalu nic mi na nich nedrží a každé ráno jsem jak rozcuchané kuře, takže to vždycky řeším culíkem. Ale moc mě to mrzí, líbí se mi rozpuštěné vlasy. Proto zkouším štěstí v soutěži o tuhle žehličku. Měj se hezky!
    lili.cc@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  195. Wow, tak ta je! To by byl vánoční dárek :-)
    petrakolackova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  196. Ahoj Mio, o vlasy a celkově svůj vzhled se snažím pečovat i když jsem momentálně na mateřské s dětmi (2,5 a 3 měs.) Myslím si, že pokud to jen trochu jde, tak by o sebe ženy měly pečovat i když mají malé děti, protože se z nich nestávají pouze matky, ale zůstávají stále ženami a měly by mít chuť líbit se i svému muži. Těch 5 minut před odchodem ven si vždycky pro sebe udělám, cítím se pak mnohem lépe a sebevědoměji. S účesem si tedy dám práci když jdeme do divadla nebo prostě nějaká větší událost, jinak stažené a umyté vlasy vypadají podle mě také upraveně a tím se řídím. Díky za tvé články, které mi zpříjemňují den. Krásný advent tobě a všem tvým čtenářkám. Nina

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡