Gwen Stefani for Urban Decay

Už jsem myslela, že čtvrtý den poruším #BLOGMAS, ale stíhám! Musím podotknout, že mě k článkům motivujete hlavně vy a hlavně v komentářích, kde mi píšete, jak Vás to baví. Dělá mi to velkou radost a hned se mi píše ještě s větší radostí, než obvykle. Dnešní článek bude o prvních dojmech z nové paletky značky Urban Decay, kterou navrhla zpěvačka Gwen Stefani. Mimo paletky očních stínů Gwen pro UD navrhla i několik krásných rtěnek. Měla jsem v balíčku čtyři malé vzorky, které určitě vyzkouším a ukážu Vám je tady na blogu na rtech, jen co zas budu mít čas dopoledne fotit, protože odpoledne to teď v zimě už prostě není ono.

Ale zpět k paletce a celé limitce. Jde vlastně historicky o první spolupráci značky UD s nějakou star. A já si myslím, že si vybrali skvěle. Gwen mi k UD perfektně sedí. Je odvážná a hravá, stejně jako značka. Designově jsou produkty laděné do zlata, černa a bíla. Rtěnky mají krásné luxusní obaly. Paletka se mi už tolik nelíbí. Asi jsem si představovala něco zajímavějšího než jen černá kolečka na bílém podkladu, ale materiál je hezký. Líbí se mi i ten plíšek. V tomto ohledu je paletka opravdu propracovaná. Ale věřím, že spoustě lidem se design líbit bude a moc, a hlavně, nesuďme knihu podle obalu, že..

Odstínově je to totiž pohádka. Myslím si, že pokud jste se dosud nemohli rozhodnout mezi paletkou Naked, Naked 2 a Naked 3, vykašlete se na ně a jděte do Gwen. Stíny jsou možná prášivější, ale odstínově to u mě paletka vyhrává na plné čáře. Když jsem si prohlédla odstíny jeden po druhém, zjistila jsem, že bych možná postrádala tři (a to Pop, Harakuju a Danger), což je prostě super. Používat 12 stínů z 15 celkových? Tomu říkám pohádka. Myslím, že se mi to zatím u žádné paletky dosud nestalo. Je to určitě zapříčeněno tím, že Gwen vsadila na základy - podkladové stíny, studené hnědé, teplé hnědé, narůžovělé, šedou a černou. Co víc si ke krásnému líčení přát? Vy víte, že já si moc nepotrpím na výrazné barvy, pokud tedy nejde např. o úzké linky, takže dala bych pryč tři barevné stíny a klidně bych paletku mohla přejmenovat na Mia Doxanská. :D No dobře, to by se na ten plíšek asi nevešlo a ani by to asi nevypadalo tak hezky. 

Pokud mám hodnotit kvalitu. Používám je momentálně denně a s výdrží a pigmentací jsem až na výjimky spokojena (i bez báze). Příšerně jsou na tom Harakuju a Pop. Hlavně tedy Pop. Je prášivý, ošklivý a vůbec vlastně nechápu, co v té paletce dělá, ale budiž ti odpuštěno Gwen. Všechny ostatní stíny jsou fajn. Některé jsou dokonce naprosto úžasné.

 Moje oblíbené odstíny (zleva): Punk - Baby Zone - Serious - 1987.


Gwen pro UD je už v prodeji na českém eshopu urbandecay.com a měla by jí mít, včetně testeru, i Sephora. Její doporučená cena je 1550 Kč. Kdybych ji od Urban Decay nedostala, jako dárek, určitě bych si jí koupila. Jsem si jistá, že se stane jednou z mých nejpoužívanějších a nejoblíbenějších paletek.

A jak moc oslovila Vás?

36 komentářů:

  1. Je nádherná. já ji dostanu od manžela k Vánocům tak už se nemůžu dočkat.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ji chci hrozně moc moc :)! Je vážně užasná.

    OdpovědětVymazat
  3. je naprosto užasná. Myslím, že mám další věc na wishlistě. JInak tvoje každodenní články jsou skvělé. Moc mě baví. Vždycky když se musím učit a chci si dát pauzu, tak bud kouknu na nějaké video, nebo čtu blogmas na kissbooku.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta paletka vypadá úžasně. <3 A jinak souhlasím, odstíny Harajuku a Danger jsou poněkud zvláštní, ale s tím se nedá nic dělat. Tvůj make up dole na fotkách je opravdu překrásný. Vždycky jsem si myslela, že ti sluší spíše jemnější líčení, ale i tohle výraznější je skvělé. <3

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojda, no mně se naopak líbí paletka jako obal, ale stíny moc ne. Teda hezký jsou, určitě se budou hodit pro všechny, co nemusí barvy. ALE já prostě miluju barvy, mám paletku Electric a jedu v ní každý den :-D
    Rozhodně se mi líbí odstín Danger <3 jako jedinej

    OdpovědětVymazat
  6. Hneď ako som ju prvýkrát videla, tak som vedela, že ju musím mať. Mala som práve ten problém vybrať si medzi Naked paletkami a táto mi jednoducho príde ako číslo jedna medzi nimi. Určite si ju zadovážim. Gwen zbožňujem ♥

    Zároveň by som chcela srdečne pozvať tvoje čitateľky (ak nevadí :P) ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžu zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Nadělím si sama sobě na Vánoce paletku. Teď mám však dilema, zda potřebuji tuto nebo radši klasickou Naked :/.

    OdpovědětVymazat
  8. A to ja bych zase rekla, ze odstiny Harajuku, Danger a Pop jsou ty nejzajimavejsi a cela paletka by bez nich nemela stavu:) No je krasna, jako vsechny UD paletky:)

    OdpovědětVymazat
  9. Takhle na první pohled mě ta skladba odstínů moc nezaujala, na druhý už ale ano :) A mně se zase ten obal líbí
    Jsem zvědavá na článek s rtěnkami
    Krásnej víkend Mio :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jen tak dal, uz mi pravidelny clanky chybely :)

    OdpovědětVymazat
  11. je vážně skvělá, ale paletek už mám bambilion, takže mám smůlu :( :D ale na rtěnky se v Praze určitě kouknu

    OdpovědětVymazat
  12. Je nádherná, bohužel je to limika. Já si teď koupila Vice 4, ale teda toužila bych i po této! :D

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný článek i fotky. Ten odstín Pop vypadá božsky nanesený namokro plochým syntetickým štetcem, někdy to zkus, je to spíše na slavnostnější líčení, ale vypadá to podle mne fakt super. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Mať toľko peňazí nazvys joooj :)) ale keby tam bolo hore Mia Doxanská tak už by som uvažovala o kúpe! :D :)) a krasne fotky Miuška a úžasné líčenie :))

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem asi jediná, ale mě paletka nezaujala co se barevné skladby týče. Nakedku bych neměnila :)

    OdpovědětVymazat
  16. ta paletka je skvěla a moc ti to tam sluší

    OdpovědětVymazat
  17. První paletka, která se mi od UD opravdu líbí! No líbí, spíš jsem z ní totálně na větvi :D

    ZEEKO. | stojim-v-koute.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Tvoje liceni se povedlo. Paletka i jeji pigmentace vypadaji prekrasne, :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  19. Já osobně bych si asi tahle drahou paletku koupila jenom kdyby byly krásný fakt všechny barvy. Ale třeba ta modrá a růžová je maga divná. A celkově mi přijde zbytečně moc světlých odstínů, takže je taková dost nevyvážená. Jinak tvůůj výběr oblíbených odstínů je asi stejný jako ten můj. Hlavně Punk a Baby vypadají skvěle.

    OdpovědětVymazat
  20. Zamilovala som sa!!! Nutne ju potrebujem.

    OdpovědětVymazat
  21. tahle mi prijde uz moc vyrazna, nejvice se mi libila paletka UD 3, kde byly nadherne odstiny :) ja si obecne stiny nedelam, takze bych si ji nekoupila tak jako tak, ale i kdybych si oci licila, tak tahle paletka by me barevne nezaujala. baleni ma ale zajimave :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  22. Ah, tak ta je vážně uchvatná! Hned bych ji brala! ♥
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  23. obal se mi líbí teda moc, ale ty stíny mě až tak neuchvátili :( paletky Naked jsou mi bližší :)

    Puntíkatý blog – Co ještě…ještě pod stromeček?

    OdpovědětVymazat
  24. Paletka je nádherná a to líčení ti moc sluší. Nemám v plánu si ji zatím kupovat, asi bych ji ve svém věku moc nevyužila :D

    OdpovědětVymazat
  25. Mě osobně paletka moc nezaujala, hodně světlých stínů, z nich půlka ještě růžová. Zdá se mi nemastná neslaná. Já do ní určo nepůjdu. Ale někdo kdo má rád jemné líčení a občas bude chuť přitvrdit, tak pro něho bude skvělá.

    OdpovědětVymazat
  26. nejspíš bych tolik odstínů nevyužila, zvlášť všechny ty stejné, některé jsou dost podobné :-/ ale pár těch barevných by mě potěšilo, do nude paletky je to příjemná změna :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ta paletka vypadá krásně! Má velmi zajímavé balení :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  28. No málem jsem umřela smíchy z toho mia doxanská paletka. Miluju tvůj smysl pro humor :D, mohla bys ho používat častěji!!!

    OdpovědětVymazat
  29. Mně se tahle paletka neskutečně líbí.. Škoda, že pro mě jako pro studentku je poměrně drahá.. Byla by pro mě ideální, protože nosím převážně neutrální stíny :) Takže trochu závidím :p

    OdpovědětVymazat
  30. Líbí se mi odstíny rtěnek, paletka taky vypadá super, sice bych tři odstíny dala pryč (růžový, modrý a žluto zlatý, ale jinak fakt bezva. Kdybych už neměla na seznamu dost dárků, tak bych si ji hned připsala :D
    http://nessazivot.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡