Smokin' hot thanks to Urban Decay

Hezkou středu Vám přeji! Od včerejška, tedy od 25.8., je u nás v ČR v prodeji novinka, na kterou se těšili všichni beauty nadšenci - paletka Naked Smokey od americké značky Urban Decay! Já jsem měla to štěstí, že se ke mně, díky českému zastoupení značky, dostala již dříve, a tak už jsem se s ní samozřejmě několikrát líčila a mám k ní co říct. Paleta by měla být dostupná ve všech Sephorách v ČR (i tam, kde není UD stojan), včetně testeru, což je vážně super a věřím, že mnoho z Vás tahle informace potěší. Cena by měla být 1380 Kč za kus, takže stejná cena, jako kdekoliv v Evropě.

No posuďte sami! Už jen "kouřový" marble design paletky (i krabičky) je úžasný. Dokonale vystihuje název a využití. Pokud bych obal měla porovnat s předešlými Nakedkami, myslím, že je tento nejideálnější. Je silný, takže pro ochranu stínů bezpečný, a je celoplošně omyvatelný. Naprostá báseň je i štětec. Blender je pro kouřové líčení naprostým must-have. 

Co se barevné škály týče, absolutně nic bych na ní nezměnila. Paleta obsahuje dokonalé světlé (studené i teplé) odstíny, které je vhodné použít jako podklad, i jako pomocníky při "ztrácení". Tmavé odstíny jsou také dobře poskládané. Nechybí hnědavé, šedé, ale ani černá. A paletku jako třešinka na dortu doplňují metalický stříbrná se zlatou a kouřově fialová pro oživení. Silnou pigmentaci asi nemusím ani zmiňovat. UD je v tomhle jedničkou. Navíc, pokud použijete jejich bázi pod oční stíny, můžete nosit smokey eyes i dva dny (ne, že bych Vás naváděla k neodličování! :D).

Včera jsem chtěla nafotit klasické kouřovky, které jsem si s pomocí paletky vytvořila, ale nějak mi nepřálo světlo a fotila jsem se sama na samospoušť, a tak jsem bohužel nedokázala zachytit všechnu tu krásu, kterou stíny dokáží. Každopádně i tak líčení pro zajímavost přidávám. Lépe si odstíny určitě prohlédněte výše, kde jsem je swatchla na ruku.
Jako základ jsem použila BB krém Big easy od Benefitu, který jsem nanesla pomocí Beauty blenderu. Pod oči a na drobné nedokonalosti jsem použila Naked skin concealer od Urban Decay. Vše jsme zafixovala pomocí skvělého pudru od Catrice v odstínu 010 Delicate blossom. Kontury jsem vytvořila pomocí Hoola bronzeru od Benefitu. Na tváře jsem nanesla Creme puff od Max Factor v odstínu 05 Lovely pink. A na projasnění pak Mary-Lou od TheBalm. Na obočí jsem použila Just browsing brush-on styling mousse od Clinique. na víčka jsem nanesla bázi od Urban Decay a stíny Smokey, konkrétně High, jako základ, Dirtysweet na pohyblivé víčko, Slanted a Dagger do záhybů a Password na dolní víčko pod řasy. Řasenku jsem použila také od Urban Decay, a to konkrétně Perversion. Na rty jsem nejprve nanesla balzám EOS (med+limeta), a přes něj pak rtěnku Color riche od L'Oréal Paris v odstínu Freida's nude.

Takhle unavená a naštvaná jsem byla, že jsem to raději vzdala a vyfotila se telefonem, haha.



Pořídíte si paletku Naked Smokey?
Jakou paletku od Urban Decay vlastníte nebo po jaké toužíte?

33 komentářů:

  1. Ta paletka vypadá vážně skvěle! Chtěla jsem se jen zeptat, jestli máš ráda spolupráce mezi blogerkami a pokud ano,měla by jsi zájem? Tvůj blog je super a určitě bych s ním ráda spolupracovala:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se v nejbližší době chystám na UD Naked 3, uz dlouho je na mem wishlistu. Tahle paletka SMOKY mě tedy také dost okouzlila, to balení nema chybu, ale přijde mi, ze na me je moc studená, ja spis preferuji ty teplejší tóny do zlatave, hnědé, krémové, růžové na očích. :) Doufam, ze přibude dalsi líčení a detailnější fotky očí, az se zadari příště se světlem pri foceni :P.

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky den, do kourovky ucite pujdu, mam semisovku a ruzovou 3. Dvojku jsem usoudila, ze nepotrebuji, ale kourovku beru. Doufam, ze na Dny Marianne se Sephora vyprsi s 20procent slevou a huraaaaaa pro ni!! Iv.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se líbí všechny paletky od UD, chtěla bych si pořídit Naked 3, tak snad na ni teď v Rakousku narazím :)
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle je pecka! Já jsem osobně na takové ty nude stíny, ale když vidím tohle - to chci! I kdybych se tím měla líčit jen doma. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tahle paletka je boží! Ve wishlistu mám hlavně Naked2 ale tahle je úplně perfektní nejenom na večerní líčení :))
    Super článek :)
    http://sweetcitruslemonade.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ta paletka je nádherná. Moc ti to sluší, Mio. <3

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezké barvičky, už jsem paletku viděla u Peti a Lucky a je to fakt pecka :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  9. Smoky paletka vypadá fakt dobře. Už jsem se na ní byla podívat v obchodě. Ale na mém wishlistu je momentálně jejich paletka Electric a samozřejmě se nemůžu dočkat nové Vice paletky. Tu rozhodně musím mít. Už mám loňskou tzn. Vice 3 a je božská.:)

    OdpovědětVymazat
  10. Je nádherná. Já stíny používám úplně výjimečně, takže bych pro ní neměla dostatečné využití, ale líbí se mi moc :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tahle Smoky paletka mě moc nezaujala, protože nemusím modré odstíny. Ale toužím po Naked 3, protože ty odstíny jsou prostě moje :) A jinak, tohle líčení ti hrozně sluší! ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Já už si je koupila v pondělí a jsem nadšená :).

    OdpovědětVymazat
  13. Stíny vypadají moc pěkně :) Já žádnou paletku od této značky nevlastním :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  14. tá paletka má hrozne skvelé farby :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. ta paletka je užasna a moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  16. Tak tahle vypadá vážně božsky :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  17. krásna paletka :) a tie fotky na záver sú veľmi pekné!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  18. Mě se teda nejvíce líbí dvojka :)
    Pořád se ale nemám k tomu, abych si ji koupila :) :D
    http://veass.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Vypadá opravdu nádherně a má skvělé barvy :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  20. Pro mě jsou veškeré šedé/stříbrné/černé/fialové stíny naprostá noční můra, totálně mi nesluší, takže tahle paletka ne-e. Za to Naked 1 je super

    OdpovědětVymazat
  21. Za mě teda nejlepší Naked paletka, co se odstínů týče.
    Asi jí chci. Ne, nesmím, nesmím, nesmím. :D

    OdpovědětVymazat
  22. Už je na mém wishlistu, je parádní :))
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  23. miluju takovéto paletky
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Skoda, ze sa Ti licenie nepodarilo nafotit lepsie. Takto z neho prilis nevidno.
    Paletka ma krasne farby, ale osobne by som vyuzila maximalne polovicu, mozno jemne viac, tak si ju kupovat urcite nebudem

    OdpovědětVymazat
  25. Paletka vypadá fakt suprově, akorát na mě až moc tmavé barvy :)
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat
  26. tahle paletka a všechen hype okolo ní mě zatím nechává úplně chladnou, ale já věřím, že ono to přijde :D :)) moje srdce tíhne ke klasickým hanbatým paletkám ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Krása. 💕 Ta paletka je opavdu krásná a ty jsi ještě krásnější. Přiznávám svou závislost na tvém blogu. :-) ❤

    OdpovědětVymazat
  28. Paletka je nádherná! Určitě musím do Sephory zavítat. Odstíny jsou opravdu krásné jak na denní nošení, tak na večerní výrazné:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Paletku si asi kúpim, aj keď tiene UD pre mňa nie sú kvalitou a pigmentáciou top. Tu sa mi páči farebná škála, ktorú si viem predstaviť v každodennom líčení. Mám 3-ku, ktorá je krásna a veľmi som ju chcela, ale až tak ju nepoužívam.

    OdpovědětVymazat
  30. Taká pekná paletka! A ty si si ešte krajšia! :)
    Simimaus

    OdpovědětVymazat
  31. O paletce přemýšlím už dýl, teď už mám jasno a pořídím si jí, díky :-)

    Zvu tě na můj blog s tajnostmi, které nemohu sdílet v reálu běžně s lidmi, nevěra, sex, láska, peníze, všechny témata, která řeší každý normální člověk, ale detaily z nich, které jen tak někdo vědět nemůže... Můj tajný deníček, 100% autentický, Belliny tajnosti Bella*

    OdpovědětVymazat
  32. Stále váhám na UD Naked 3, to jsou mé barvy ale čekám na nějakou spešl příležitost, bude to nejspíš moje motivace :) Ale tato je taky velmi pěkná a je super že cena není přepálená jak to jinak bývá..

    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡