Fall is almost here.

V tomto článku se budu věnovat módě a tříbení svého vkusu. Blíží se nám ta nejhezčí doba, která se týká i módy, a tou je babí léto - ani ne léto, ale ani ne ten pravý pochmurný podzim. Tohle období je pro mě v módě určitě tím nejzajímavějším a nejzábavnějším. Čekají nás fashion weeky a s nimi pak i spousta street style fotek, módní magazíny finišují přípravy své nejobsáhlejší podzimní módní bible a my můžeme při oblékání konečně začít trochu vrstvit! 
Mně osobně trendy sice baví, ale nedám dopustit na kvalitní jednoduché kousky a osvědčenou klasiku. Pro někoho to může být nuda, ale já se v tom cítím dobře, což je pro mě v oblékání asi hlavním kritériem. Co mě letos bude stoprocentně bavit se dozvíte, když budete číst dál...


BLACK&WHITE kombinace
Černých a bílých věcí mám v šatníku požehnaně, ale stále mi chybí pár kvalitních doplňků, jako je třeba clutch minibag nebo černé kotníkové boty na silnějším podpatku. Jo, a nemůžu tomu moc uvěřit, ale možná si letos pořídím nějakou věc s menším rolákem. Nikdy se mi to nelíbilo a klasický upnutý rolák nesnesu, ale v obchodech začínají mít zajímavý výběr různých druhů. Ty nižší se mi celkem líbí, takže uvidíme zda se mi nějaký zalíbí natolik, že do něj investuji. Další věcí, která by mi udělala radost je cardigan bez rukávů, aneb taková ta silnější vesta. A rozhodně se musím kouknout po pohodlných černých podprsenkách. Černé, s krajkou bez kostic (a la sportovní) mám nejradši.

WHITE TOP & BOYFRIEND JEANS
Boyfriendy se nosí už nějakým rokem a já stále neobjevila ty pravé. Mám doma dvoje kalhoty "něco jako boyfriendy", ale není to ono. Když kouknu na tyhle fotky z Pinterestu, ty mé se s takovými ripped jeans nedají absolutně srovnávat. :D Miluju je v kombinaci s (nude) lodičkami a bílým svrškem. V jednoduchosti je krása. Je to klišé, ale je tomu vážně tak.

LADY-LIKE & ROCK prvky
Moc se mi líbí kombinace drsnějších prvků s těmi jemnějšími. Třeba černý křivák s krémovými šaty, apod. Je to ženské, ale ne přeslazené. Letos by mi udělala radost nová kožená bunda nebo křivák bez rukávů a určitě i nějaký elegantnější lehký kabátek. 

Ležérnost, nenucenost, pohodlnost
Volnější a pohodlné oblečení rozhodně patří mezi mé nejoblíbenější. "Baggy" svetříky, oversized trika, Conversky - to se všechno tak skvěle nosí! Jsem tak moc ráda, že jsem se nezbavila svých černých Converse, když se mi přestaly líbit. Asi tři roky jsem je nenosila a ležely mi ve skříni, ale nedávno jsem je znovuobjevila, vydrbala a jsou zas jako nové. No a teď je opět plánuji nosit. Máte to tak s některými kousky také? Že se Vám přestanou líbit a časem si na ně vzpomenete a zas je vytáhnete? Navíc značka Converse teď bude kompletně měnit design bot, který mě zatím moc nenadchl, takže jsem ráda, že mám doma tři páry těch "starých" a klasických. A víte, co chci ještě nosit dalšího? Volnější kalhoty s crop topem. Když bude chladněji, tak přes to nějaký cardigan, jako doplněk klobouk a můžu vyrazit! Crop topů pár mám, takže už jen sehnat nějaké super padnoucí kalhoty.
Těšíte se na podzim? Už také pokukujete po podzimních kolekcích?

*Inspirační fotky pochází z mého pinterestu a koláže jsem vytvořila na plyvore.com.

23 komentářů:

  1. Jo kombinovat čistě ženské prvky s těmi rokerskými mě baví.
    Italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Mio, minulý týden jsem byla nakupovat v nákupním centru a obchody byly naplněné podzimními kolekcemi. Mě osobně podzim moc baví. Přináší tolik svobody v barvách a kombinací. A díky počasí můžeme alespoň trochu vrstvit. Už se těším až nebudu řešit jaké tílko nebo jaké kraťasy si vzít. Podzim je čistě kreativní záležitost. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý článek. Moc se mi líbí tvůj styl, je hodně podobný tomu mému, takže jsem si zde našla hned několik věcí, které bych také ráda nosila :)

    OdpovědětVymazat
  4. páááni to je užasné už se těšim na podzim

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Mia.
    Trafila si sa úplne do môjho štýlu :)
    Prosím Ťa, tá čierna kabelka hneď v prvom sete obrázkov pre čiernobiekú kombináciu.je akej značky?
    Mohla by si mi na ňu prosím Ťa dať odkaz?
    Ďakujem krásne :)

    Príjemný zvyšok léta :)

    B.

    OdpovědětVymazat
  6. Ano na podzim se těším hrozně!!! :) Nákupy mě teprve čekají. Líbí se mi přesně tyto styly, co jsi vyjmenovala. A na ty "pravé" boyfriendy taky čekám :D
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Mio <3 Tímto článkem jsi mě úplně naladila na podzim. Už se nemůžu dočkat na módní přehlídky. :) Vážně moc obdivuji tvůj vkus, ty koláže jsou dokonalé! <3

    OdpovědětVymazat
  8. Mio, mohla bych se prosím zeptat, kde (kromě Pinterest) bereš módní inspiraci? Strašně se mi líbí tvůj styl oblékání. :) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  9. Také bych potřebovala nějaké kotníkové boty na silnějším podpatku, který nebude moc vysoký ani nízký, ale tak akorát. V obchodech už jsem na podzimní kolekce koukala a na pár věcí se chystám.
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  10. Mio pises moc ctive. Hezky clanek!

    OdpovědětVymazat
  11. Mio, tak to je bomba! Úplně můj vkus, styl a slova! :) také si chci pořídit ještě pár svetříků s rozparky, teď už jen najít ten správný. :D :)
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  12. Bomba článek! Víc takových inspiračních a outfity tvoje! Za ty roky jsi hodně změnila vkus a dost mě momentálně inspiruješ! ❤️👍🏻

    OdpovědětVymazat
  13. Super, všechny kombinace se mi líbí :) podzim mám velmi ráda, právě díky té módě, nakupování a nošení svetříků :) A přesně takhle to mám já, že se mi něco přestane líbit, nebo jsem danou věc téměř ani nenosila, tak to odvezu na naši chalupu, kde to všechno skladuji v obrovské skříni, a pak to za pár let zase objevím a odvezu domů :D Oblečení, pokud není poškozené, moc nevyhazuji, právě kvůli tomu že móda se pořád vrací :)

    OdpovědětVymazat
  14. Podzim je taky moje nejmilejší roční období :) Kdy to ještě není na kabát, ale už začíná být trošku zima :)
    new Burberry baby

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní24.08.15 8:37

    Na podzim se vůbec netěším, miluju léto a nejraději bych ho měla celoročně. Módními trendy se neřídím, jediná věc kterou plánuji si vyrobit jsou ripped jeans. Nosila jsem je naposled snad v 15ti letech a móda se neustále opakuje a vrací tak bych se k mým puberťáckým roztrhaným jeansům občas ráda vrátila :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Mio tyto články mám nejraději a moc se mit¨tyto věci líbí! Také jsem znovu začala nosil¨t odložené Converse

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělé tipy :)

    la-vie-elegante.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Já podzim, co se týče módy, miluju. Baví mě sledovat i sestavovat navrstvené outfity! Já si plánuji pořídit Chelsea boots na podpatku, černý křivák a samozřejmě plno svetrů :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Mio, zajímá mě, kde si můžu prohlédnout ten nový design conversek. Nevím, jestli mám ještě teď investovat do bílých, nebo to nechat na později.
    Děkuji :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡