Relaxing monday

...No vážně. I pondělí může být relaxační. Je to jen o mysli.
Já jsem si dnes připravila malý random update plný věcí, které mi zrovna teď dělají radost. Je to třeba káva a koláč v EMA espresso baru, který najdete v ulici Na Florenci 3 v Praze 1. Mají tam originální retro prostory, kvalitní kávu a spoustu dalších dobrot včetně vody ke kávě zdarma. Pokud jste tam ještě nebyli, určitě to napravte. Já tam s přáteli chodím dost často. Mám to tam opravdu ráda.

Pokud vy nebo váš známý budete mít možnost dostat se na Oxford street v Londýně, určitě si pořiďte Candy Floss z Lush cosmetics! A pokud vám nevoní sladké vůně, můžete si pořídit i svěží Life's a beach! nebo citrusový Lemon sherbet. Tyto výrobky jsou zatím exkluzivně v prodeji pouze v Lushi na Oxf.str. Je kousek od Oxford circus, ten nemůžete minout. A o co vlastně konkrétně jde? Tento výrobek v Lushi nazvali showder. Jde tedy o pudr do sprchy nebo koupele. Můžete si ho nasypat do vany pro vytvoření pěny nebo se s ním umýt. Navíc to balení je úplně úžasné. Hezky se vyjímá v koupelně. A dost mě tedy pobavila i hláška, která je napsána ze strany krabičky: For clean that's really the boss, make sure the label says Candy Floss.

Určitě se tu mezi mými čtenáři najde spoustu milovníku kosmetiky. Tak teď právě vám určitě udělám radost! DM drogerie bude mít v prodeji acrylic boxy (můžete je znát od korejské značky Muji, která má obchod i v Berlíně). Dostala jsem dva jako dárek a jsem z nich nadšená. Ten větší Ebelin organizér bude stát 139 Kč a menší organizér na rtěnky bude za 70 Kč. Ceny jsou tedy vážně super. Pokud jste někdy něco podobného sháněli, tak určitě i víte, jak jsou tyhle věci předražené. Ten větší vám rozhodně doporučuji všemi deseti. Vešel se mi do něj můj celý denní makeup.

Jak už jste mohli vidět na mém instagramu, dostala jsem balíček z Anglie od Grétky. Jsem úplně v sedmém nebi. Miluju Reese's, takže budu mít co dělat, abych to všechno nesnědla na posezení. A k Zoella beauty parfému a balzámku nemám slov. Voní to úžasně. Asi si z té její nové Tutti fruity kolekce objednám i něco dalšího. 

A po dnešní práci si budu číst knížku Jídlo na prvním místě, kterou mi věnovalo knihkupectví Martinus. Chtěla jsem dozvědět více o paleo stravě a tahle knížka je napsána celkem přijatelnou formou. Ale tuhle kapitolu si radši přečtu až po tom, co sním jedno balení Reese's. Ha ha ha ha ha ha ha...

A co děláte dneska vy?

32 komentářů:

  1. Ahoj Mii! Moc krásný článek. Organizérky na kosmetiku jsou super a všechny ty sladkosti vypadají skvěle! Z knížky jsem byla bohužel zklamaná a přiznám se, že jsem si ani nedočetla, ale až bude víc času, tak se k ní třeba vrátím. Chvílemi mi přišla jak reklama na teleshopping :D, ale to je věc názoru. Jsem zvědavá, co na ni řekneš. Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi vystihla! Já mám totiž v nějakých pasážích úplně stejný pocit, ale chci se prokousat. Dozvěděla jsem se ale i pár zajímavých věcí, které jsem nevěděla. Takže tak půl napůl zatím. :)
      Děkuji! :-*

      Vymazat
  2. Mám úplně stejné organizéry a jsou super. Kupovala jsem je před pár lety na www.kosmeticke-organizery.cz a jsou vážně kvalitní, jen bych brala i nějaké větší a tak uvažuji o MUJI :). Knížka by mě asi příliš nezaujala, paleo strava není nic pro mě.. A EMA je skvělá kavárna, mám to tam taky moc ráda :).

    OdpovědětVymazat
  3. Organizéry na kosmetiku se mi moc líbí. Určitě je omrknu v DM a pořídím. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. super článek! :) já mám organizér takový http://ecx.images-amazon.com/images/I/514o-e6V1eL.jpg z kiku za 79 Kč :)

    OdpovědětVymazat
  5. Reeses bych si dala hned ted! :)

    http://curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion Paris, Prague

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek, po organizérech budu určitě pokukovat a asi si velmi brzy nějaký pořídím. O knížce jsem dlouho uvažovala, ale z komentářů tedy nevím nevím jestli si ji pořídím. Radši investuji do nějaké jiné.
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  7. v septembri sa chystám do Londýna, takže do Lushu určite zavítam a pozriem sa po tomto prášku :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  8. Na organizéry jsem narazila už dávno v Rossmannu (musí to být větší rosman, kde mají i příslušenství do koupele), ale už si nevzpomenu, kolik stály. Myslím ale, že ty DMkové budou asi levnější....no musím to omrknout :-). Strašně se mi líbí, jak máš organizovaný ten větší stojánek.

    OdpovědětVymazat
  9. Po tomhle článku asi neodolám a půjdu si odpočinout do nějaké te kavárničky. Krásně napsaný to máš 😄

    blogoddsandends.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek! :) Je fajn, že v DM budou konečně nějaké organizéry, i když je škoda, že už je nepotřebuji :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  11. Je to jen o mysli? :-) Pro lidi s pevnou pracovní dobou a zodpovědnou pracovní pozicí celkem vtipný výrok. Get real:)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásny článok :) Organizéry na kozmetiku sú fakt super vec :) Míš pekný blog :) Budem tvoj blog sledovať :)


    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Miuš, organizery scháním už strašnou dobu, ale jelikož jsem se odstěhovala a nemám teď svůj kosmetický kousek, tak ani nevím jestli si je mám koupit, protože už teď přítel nadává, že není na pračce nikde místo a jen samá kosmetika :D. Takže uvidim:) Moc krásný článek :)

    OdpovědětVymazat
  14. EMU jsem několikrát navštívila a byla jsem vždy spokojená. Mé postřehy zde:http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2014/09/ema-espresso-bar-moje-postrehy-z.html

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Mio :) já jsem dnes byla v práci a pak jsem šla omrknout po městě obchody a koupila jsem nějaké dárky a taky žabky pro sebe :) Pěkný fotky, mmm ta várka sladkostí ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Jé, zrovna dneska jsem na tuhle knížku narazila, když jsem hledala na internetu nějaké stravovací články :-) a určitě budu moc ráda za tvůj názor na ni, až si ji trochu blíž prohlídneš :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Emu mám hrozně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ema je super a až se tam zase někdy objevíš, tak nezapomeň dát vědět Mii, protože je možné, že budu hned za rohem, tak budu moc ráda, když se zastavíš!;) Dmkovské organizéry znám již z Německa a jsou vážně kvalitní, koupila jsem si takový ten podlouhlý stojan na vatové tamponky a vůbec nevím, jak jsem bez něj mohla žít. :-P Tyy jo, já se podobným knížkám o výživě vyhýbám jako čert kříži, protože by mě z těch nesmyslů, co tam leckdy (většinou :D) píšou, trefil šlak, člověk to musí brát vždycky s rezervou, ale máš pravdu, že některé informace můžou být poučné. :) Jeee ty Zoella věci!! <3 Už se těším do Londýna. :D
    Supr článek a nádherné fotky Mii! <3

    OdpovědětVymazat
  19. Misu, takovehle clanky jsou nejlepsi:)) a desne se tesim, az budou ty organizery na kosmetiku v dmku:)) hned pro ne pobezim. Zrovna nedavno jsem zapasila s kosmetickym suplikem a uz fakt nevedela, jak si vse zorganizovat:D tohle mi skvele pomuze:) Takze ti prevelice dekuji za tip:*

    OdpovědětVymazat
  20. Parádní článek, Mio:) Já se chystám brzo do Londýna a jeden z důvodů je taky obchod Lush a nová kolekce Zoelly, takže se moc těším !!:) A o knížce jsem taky už přemýšlela:) jinak, kdy budou v DM ty organizéry?:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  21. Takto box hľadám už dlhší čas :) ďakujem za tip! Dúfam, že sa budú dať kúpiť aj na Slovensku :) súhlasím s tým, že aj Pondelok môže byť príjemný :) stačí sa správne naladiť!

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  22. Jen mala oprava: Muji je japonske. Ema je dobra.

    OdpovědětVymazat
  23. Supeer, už se těším až je budou v DMku mít :)

    OdpovědětVymazat
  24. O organizérech v dm jsem včera někde na netu četla, tak jsem si naivně myslela, že už jsou v prodeji, ale zatím nic:-( Dneska jsem prošla celé dmko a nic jsem nenašla, takže to asi bude nějakou chvíli trvat...

    OdpovědětVymazat
  25. Reese's a něco ze Zoelly kolekce si musím z Anglie také přivést a snad se podívám i do toho Lushe! :) A kniha je určitě zajímavá, já teď čtu Body Book a moc mě to baví, takže si pak nejspíš pořídím nějakou další knihu o zdravém životním stylu a především o zdravé stravě, jako třeba tuhle :)

    OdpovědětVymazat
  26. ten organizér na kosmetiku je výbornej, mám hodně podobný, a vypadá to skutečně moc hezky, takhle vystavené :)

    OdpovědětVymazat
  27. Tak za mě teda vede Candy Floss! ♥

    OdpovědětVymazat
  28. Anonymní23.07.15 9:25

    S tímto organizérem mi DM jde přímo na ruku. Potřebuji ušetřit místo v poličce a tohle je proto úplně ideální. Díky za tip. :-)
    Btw., v té přihrádce, jak máš BB od Estee či řasenku, šel by tam i štětec? Není ta přihrádka pro to moc nízká? Těžko se mi to z fotky odhaduje :-D

    OdpovědětVymazat
  29. Krásný článek, na ty boxy na kosmetiku se moc těším, už bylo na čase, aby se něco takového u nás dalo koupit za rozumnou cenu, vždyť je to kus plastu :)

    Velká letní Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat
  30. O organizerech jsem sice četla již dříve i na jiných profilech,ale i tak super tip.Urcite po nich juknu az půjdu kolem DM.Fajnovy článek Mio.

    OdpovědětVymazat
  31. Ty neustále tak mlsáš - vidím to na insta - a přitom jsi stále kočka se super postavou. Njn, to se někdo má:)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡